Stört!

Jag kommer att vara stel som ett kylskåp imorgon. Blir att massera benen, gå en promenad och bada imorgon innan matchen annars kommer jag att .. ja.. vara dålig. Och det är imo det absolut värsta som finns.

Och mina vindruvor är slut, attans! Kvällen har ju bara börjat!

Want to buy en grym massör, som både är snygg och underhållande. Någon frivillig?

Springa en fredagkväll?

Jag måste vara helt galen eller så har jag blivit smittad av Fredrik? Jag tror det är en blanding av båda två där faktiskt.

I alla fall så har jag haft sjuk träningsvärk i rumpa/framsida lår så jag beslöt mig för att gå ut en sväng sådär vid kvart i åtta för att gå bort lite träningsvärk. Men jag tänkte att det är ju lika bra jag byter om ifall det känns bra så kan jag ju alltid jogga lite lätt. Det är så att jag har match imorgon och vill ju itne vara helt stel när jag ska srpinga en massa då. Men det hela slutade med att jag tog ipoden, reflexvästen på mig och Athena och sen sprang jag 3km. Och då menar jag sprang, det var full fart från början till slutet. Så nu, är jag helt död, men benen är inte lika stumma längre så förhoppningsvis är dom fit for fight imorgon!

Nu kan jag också med extra gott samvete sitta och äta mitt godis och vindruvor jag har köpt, wop wop!

Just ja, och dessa eviga halloweenbarn! Det avr ett gäng här som ringde på i säkert 5minuter så Athena blev ju helt galen. Jag var ju "inte hemma" så jag tänkte fan inte öppna dörren för några ungjävlar som inte har något vett i skallen. Efter att dom gått släckte jag ner i hela huset så det inte skulle synas att någon är hemma.. he he he!

Och just ja! HAHHA! När jag var ute och sprang var det 4 ungar som hoppade fram ur buskarna med masker på och försökte skrämma mig. Grejen var ju att jag sett dom från långt håll så jag ryckte inte ens till.. Hihi!

Duschen nästa, andas, plocka fram godis, vindruvor och lite Beylies med is. Ahh! Jag har längtat!

Leka lite sen?

Latmansfasoner!

Göttm morsan och farsan hade handlat hem frysta pizzor som jag och brorsan grillade i ugnen. Jag fick en vegetarisk en med mozarella, pesto och soltorkade tomater på. Gud så god den är! Så istället för att laga mat så.. ja ! Perfekt!

Brorsan kom nyss och ville ge mig en kram och smeta ner mig med raklödder men nej, det fick han ju inte!

Jag håller reda på att skrämma upp mig själv inför kvällen nu. Det blir säkert bra detta..! Haha

Frusen

Idag är dte blåsigt värre i lilla Vännäs, 3 mil nordväst om Umeå. (För er som inte har en aning om var Vännäs ligger tänkte jag, fast många kan väl inte ens placera ut Umeå på kartan heller. Det ligger i skåne! Suprise! Eh not, Norrland, Västerbotten ftw!) Snön ligger i luften så det är fuktigt som fasen och den kalla vinden hjäler en inte tat hålla värmen precis.

Jag passade på att köpa mig en Baileys för att ha att lyxsmutta på ikväll i ett snyggt glas med en massa isbitar i! Brr! Det låter ruskigt kallt nu men det beror på att jag fryser som fasen. Jag gick nämligen mellan systembolaget och ica idag, vilket är väl 500 meter? Det blåser, kallt!! På ica handlade jag popcorn, det var nämligen slut hemma och min bror lever på det?! Eh ja, och bananer, tsatsumas, vindruvor och en liten godispåse. Det var länge sen jag åt godis men ikväll ska jag baske mig äta lite.

Imorgon ska jag och brorsan laga någon smaskig mat innan han ska iväg på fest, men vi har inte bestämt vad än. Så vi måste in på Ica imorgon också.

Badkaret nästa nu!

Emmii hissar/dissar

Idag kände jag för att göra en Anna så jag Hissar/Dissar i en fin liten lista. Hehe!

Emmii Dissar:
1 Det är inte lönt att drömma, de slår endå aldrig in
2 Det är onödigt att slösa tid på att drömma, de slår endå aldrig in
3 Att känna paniken komma krypande över studier kommande år; Var och vad?
4 Att ha grus i sängen som hundrackarn släpat dit
5 Att bli lurad och sviken
6 Att ha känslan av att du måste städa men orkar inte
7 Att gå på jobbet och bara längta hem
8 Att vakna "bakis" fast du inte har druckigt alkohol kvällen innan
9 Att vakna och upptäcka ett par smutsiga hundtassar 2 cm från ansiktet
10 Att ha träningsvärk på fel dag

Emmii Hissar:
1 Att sitta i mjukisbyxor, tjocka sockar, tunn tröja och poncho, samt omsinkad framför tv:n/datorn utan dåligt samvete
2 Att upptäcka att man är sjukt taggad inför twintips/snowboardåkningen!
3 Att kunna göra exakt vad jag vill utan att ta hänsyn till någon annan
4 Att vara "ute i svängen"
5 Att min bror är helt underbar
6 Att det snöar ute
7 Att vakna och se en kramig hund liggande brevid sig
8 Att ligga i sängen bara för att
9 Att spela innebandy/träna
10 Att spendera time med Anna och Miika


Jag känner av en small höstdepression tror jag, jag har inte PMS denna gången eftersom jag redan har haft min period, doh! Så nu har jag inget att skylla på. Om det kunde ta och snöa lite mera nu skulle det säkert kännas lättare, om inte så betydligt ljusare. Sen så ska man aldrig lita på andra, det gör en bara besviken och jag är fortfarande avuundsjuk på familjen även om jag och bror har det awsome här hemma.

Systemet är dessutom stängt imorgon så jag måste dit nu, jobbigt. Jag har dessutom världens träningsvärk i benen/rumpan idag. Jag ber till gudarna att det är borta imorgon till matchen annars blir jag ju galen.

Sen drömde jag en till dröm inatt, som jag inte orkar skriva om faktiskt. Den var ja, lite skum. Men det sjuka är att jag har, sen jag börjat skriva ner mina drömmar, fler och fler drömmar som jag kommer ihåg. Det är faktiskt ganska tufft.

Och min bror fortsätter att försöka övertala mig, snart har allt mitt motstånd krasat. Med 50% klarar jag aldrig, inte med mina jobbtider/innebandyn. Social? Perhaps, namnet då? Måste paxa ett bra att ha sen ifall det blir dax.

 Cheers...!

Äntligen helg!

Så skönt, jag är verkligen värd helg nu efter en slitsam eftermiddagsvecka på Volvo.

Jag fick jobba jävligt hårt idag förutom sista två timmarna då jag inte gjorde ett skit. Men jag orkade inte slösa komptimmar på att åka hem och typ sova så det sket jag i så jag och Lovisa bastade i 30 minuter och chillade i omklädningsummet typ.

Till helgen då? Annas halloweenfest lyser med sin frånvaro så det blir väl att ta de chill i helgen, kanske lika bra så jag inte slutar som ett fyllo, he he he!

Match på lördag, det ska bli nice, dessvärre är det mot Dalen och jag har redan mardrömmar men det ska nog gå bra.

Jag tränade som sagt tidigare idag och jag har redan grym träningsvärk! Suck, jag är patetisk! Någon som vill adoptera mig?

Ursäkta röran.. Jag bygger om!

Japp, jag håller på att lägga till lite fler kategorier och fipplar lite med designen.

Så, sidan är rörig atm, men förhoppningsvis ska jga hinna fixa den så snabbt som! Måste dessvärre rusa till jobbet nu! Så have a grejt day, tjiingeliing!

Gnistrande vit snö i solsken!

Vilken underbar förmiddag!
Jag och Athena tog 1 timmes promenad i rask takt längs Nyby-slingan. Det har snöat 2 cm och solen sken och temperaturen låg väl på 0 grader, någon plus kanske så det var hur vackert som helst.

Väl hemma tog jag tag i min förslappade kropp efter 100a år av vila och gjorde situps, både raka och sneda, rygaps, höga hopp, utfall, armhävningar, mm. Det som var mest jobbigt var att Athena också ville vara med och "träna" så hon åussade mig i ansiktet, bet mig i armarna och slog mig på bröstet och i ansiktet med sina tassar. Och sen la hon sig att sova på mattan där jag höll på med mina övningar och hon gick itne tat väcka så jag fick ta i med min hela styrka och styra bort henne så jag fick min lilla ruta på 10x10cm att vara på.. Suck!

Duschat, och nu måste jag ta och göra mig något att äta innan det är tid att åka in till jobbet.


Strålande torsdag!

Jag hoppas den fortsätter lika bra som den har börjat för idag är en mycket vacker dag. Det har snöat på morgonen men nu har temperaturen stigit till 0 grader och solen skiner.

Jag är grymt sugen på att ge mig ut och springa men eftersom jag inte är 100a frisk ännu (seglivad förkylning, jag vet!) så ska jag och Athena ta en promenad, jag tror det blir stora nybyrundan som tar sisådär 1 timme att gå.

Ska bara äta klart min frukost och sen klä på mig och bege mig ut. Idag är också sista eftermiddagen innan helgen, hur skönt är inte det?! Och igår tändes hoppet, jag trodde att vi slutade 21.42 som alla 2-skiftare gör men gubbarna tog snabbt ner mig på jorden igen och sa att vi minnsan jobbar 3skift och då slutar vi 24.00!

Whaj?!

Haha, gotta go... he he he!

Och..!

Och Anna, du är en liten diva! But i love you anyway! hihi!

Och Robert, det var nog inte i Ottonträsk, men när ska vi ta oss ett bad?

Och Miika, Singapore? Vi får snacka mer om det, vilket datum var det det rör sig om?


Sen håller vi tummarna för Johan och hans visdomständer imorgon, samt att vi håller med Lowe om att livet är orättvist då han inte fick åka ner till Karlstad och tävla pga sjukdommar på arbetet och bland sina resekamrater. Det kommer fler gånger Lowe och dina tänder kommer inte tillbaka Johan!

Nu är jag jävligt trött, fortfarande glad och sprallig, ska borsta tänderna, käka mitt röd/gula piller och hoppa i säng!

P.s. Jag åt en pepparkaka från Nyåker nyss, jag håller kanske på att bli lite snällare, äntligen? Eller vad tycker ni? d.s

Jag skrattar ihjäl mig!

(Warning, its not all about work..!)

Det förra inlägget var så dystert så därför kommer godingarna här:

1 Alberto - det finns ingen goare kille än han. Han är så otroligt ful, ser ut som ett babyface, pratar skitdålig svenska, och är tjock som fasen och helt jävla underbart härlig! Seriöst, allt han säger gör att jag skrattar ihjäl mig. Idag berättade han om en katt som de lekte med när de var unga och de torterade ödlor och bytte tarmar på dem och de överlevde hit och sprang dit och allt möjligt. Även fast det var hemskt det han berättade så gjorde hans minspel och sättet han sprutade ur sig sina historier det så roligt att jag höll på att skratta ihjäl mig hela tiden. Hade någon annan berättade dte skulle man ju ha trott att han var psykopat eller något liknande men Alberto är så ärlig och så rolig (han skrattar själv så att han nästan dör) att det liknar ju ingeting det här!

2 Lovisa - Vi har sjukt roligt tillsammans på jobbet och det enda som fattas för att vi skulle vara komplett är Mohammed, damn u boy! Han bytte skift fär några månader sen (och har odlat ett snyggt skägg?!) så honom saknar vi ju. Men jag skulle itne vara något utan dig på jobbet! <3

3 Ulrika -
Hon är så härlig och det trots att hon är 40+are! Hon byter om brevid mig och idag när jag kom ut ur duschen lutade hon sig fram och viskade konspiratoriskt: Är det bara du och Lovisa här eller? Jag nickade och då började hon spruta ur sig en sån jävla sjuk grej så jag kunde inte hålla mig för skratt. På fullatse allvar frågade hon om vi hade sett något konstigt när vi jobbade natt? För den här veckan var det bara Ulrika och en till tjej som jobbade natt men endå är det tydligen någon som sover i bastun med kudde och täcke?! De såg inte vem det var, men hon har sovit där hela veckan och bara några timmar för att sedan försvinna, lämna smutsiga kläder efter sig sig i några timmar för att sedan vara spårlöst försvunnen. Ingen vet vem hon är eller vad hon gör där på natten... Ulrika berättade att de hade börjat säga till grabbarna att är jag inte tillbaka om 10 minuter måste ni gå och leta mig..! Det är stört som fasen! Och jag garvade som satan, kunde inte hålla mig, tårarna bara rann.

Sen är jag ett stort mogno, ja ni läste rätt; Mogno, inte mongo. Men det är jag inte ensam om så det är totaly chill för min del. Jag blev trackad som satan sista timmen där och sen kunde jag inte hålla mig utan avslutade kvällen sittandes i bilen och snackade i mobilen i 25 minuter eller något sådant. Sjukt nice imo och det skrattades en hel del där också.

Så alltså kan vi summera dagen med att säga att detta har egentligen varit en av de roligaste onsdagseftermiddagar på länge! Trots utökat varsel, oroliga gubbar och lätt huvudvärk i början på dagen, men den slutade sjukt roligt och det är allt som betyder något. Jag kommer att lägga mig med ett stort leende på läpparna och hes i halsen av allt skrattande. Dessutom kom brorsan ut med täcket om sig och gav mig en kram?

Sen kommer jag att dö när vi går ner på 2-skift men det är ju en annan sak!
God natt på er!

Mera dåliga nyheter!

(Work work, its all about work!)

Efter att ha kramat om mamma, pappa och sofie så åkte jag in till jobbet, och för en gångs skull var jag i god tid. Jag orkade inte ens "klä upp" mig idag utan åkte på jobbet i mjukisbyxor och det ångrade jag inte för en sekund! Så härligt att vara slapp en dag, måste ta igen det imorgon och bära ett par snygga jeans, haha!

På jobbet så hade vi möte först där vi fick reda på att ytterligare 150personer är varslade på volvo lastvagnar i umeå. Så vi är nu uppe i totalt 520 personer som kommer att få kickan med start i april. Och vi är fast anställda, imorgon har vi ett gäng visstidare som går och sen nästa sväng är i februari så snart finns det inte en käft som är under 35 år på hela fabriken. Det är tydligen fullt krig mellan fakcet, företaget och ledningen nere i göteborg. Facket vill ju helst att alla våra gubbar som är över 60år, dvs 114 stycken ska få förtidspension men till det finns dte inga pengar trots miljardvinster i år? Så det kommer att sluta med att alla kvinnor/tjejer och unga killar får sluta och de äldre får vara kvar.

Innan de utökade varslet låg jag i gränslandet till att få sparken eller inte, nu kan jag med ganska stor säkerhet säga att jag kommer att ryka jag också men det blir inte så tokigt. Det hade varit sjukt bättre med tjänstledigt och plugga men nu kan jag ju å andra sidan plugga vars jag vill utan att känna pressen att jobba på ledigheter osv.

Jag var också på ett möte idag där en kvinna från företaget ville prata enskilt med alla inför omställningen av den nya linen som kommer att byggas. Om exakt ett år finns inte min avdelning längre utan den har byggts om till line och hon ville höra synpunkter och funderingar samt vars jag ville jobba sen. Jag bara: Ehh jag kommer att få sparken..! "Ja men om vi nu hoppas på det bästa.. blablab. Skit ner dig kärring, hon var skum! Hon var också "övervakad" av en av våra förtroendevalda från facket så dte var skönt att ha honom med där.

Annars gick jobbet fint, jag fick jobba hårt och jag latade mig inte i bastun! Amagad, haha!

Just ja! Suck, igår fick jag en svetsloppa på örsnibben, jag tyckte att det brände till men jag tänkte inte mera på det då men idag när jag såg det innan jobbet. Sheit! Själva lopphålet är väl inte så stort, syns mest som en svart prick men grejen var att jag hade örhänge på mig, av plast på framsidan och såklart metallpinne och plupp bak.. Och örhängen skall man aldrig ha men jag har slarvat på slutet här och igår fick jag betala för det. Jag har fått en liten brännskada bakom örat för att metallen blev så varm trots att loppan inte träffade direkt på örhänget. Och tur var väl det, hade det varit en direktträff hade väl örhängen smält.. /sigh! So im like, no more örhänge nu!

Utomlands?

Ja tack! Jag är fruktansvärt avundsjuk på mamma, pappa och sofie som ska utomlands. Jag är nästan svart! Nej det var att ta i, dom är helt klart värda att åka utomlands nu. Syrran jobbar hårt i skolan, mamma är halvknäckt och behöver värme till sin rygg och pappa, ja det är väl han som har jobbat ihop resan but still. Brorsan kom in och sa; Emelie, du och jag får åka utomlands någon gång! Det är jag inte sen med att hänga på, se till att jobba då bror!


Nej detta ser ju inte alls härligt ut...?

Iaf, mamma gör det det inte lättare genom att säga: Emelie, jag tycker så synd om dig som inte kan följa med...!

Men nu får jag och brorsan hela huset för oss själva, ja Athena och fågelskrället är ju fortfarande hemma men de gör ju inte en fluga för när. Det gäller bara att komma ihåg att rasta fågelskrället, men syster har ju trots allt skrivit en snygg lapp på kylskåpet: Mata, vattna och rasta fågeln! Haha, hon är lite lustig min syster.

Jag ska ta och städa imorgon har jag tänkt, eller shhh! Det ska jag itne säga högt för då blir det aldrig av men jag har en kännsla för att det är hög tid för det. Jag ser nämligen lite damm i hörnen och stolen drunkar som vanligt i kläder.

Det är kallt ute idag också, -2 grader men ingen snö. Synd, i like snow!

Jag hade för en gångs skull tänkt att vara i tid inför jobbet så jag slapp att stressa. Så blev dte ju inte nu, som alltid. Datorn, internet och msn är djävulens påfund, men oh så roligt!

Take care, tjiiingeliing!


(Check!)

Jaha, besök hos läkaren (check!)
Handlat på apoteket (check!)
Ska äta medicin i ca 12 veckor (check!)
Får inte sola ngt mera på 12 veckor (check!)
Är avundsjuk som fasen på mor, far och syster  som ska till Gran Canaria idag?!(check!)
Snart ensam hemma med bror, Athena och fågelskrället (check!)
Snart dags att arbeta igen (check!)
Typ sjuk fortfarande (check!)
Trött och less på Volvo (check!)
Frusen (check!)
Ensam (check!)
Uttråkad (check!)

WHAJ?!

Glömde en bra:
Köpte rosabandet idag (check!)

Så tell me now, vart fasen har alla roliga (checks!) tagit vägen nu då?


Och tro mig Miika, jag förstår inte heller hur du kunde göra det! Men roligt var det, jag var först rädd tror jag men sen blev dte roligt! Ska vi prova någon gång? hö hö hö!

En till drömm!

Det går bra för fabriken den här veckan, idag var återigen en halvslapp dag med break på 40 minuter här och där för att robotarna och utrustningen krånglade och jag är ju inte den som klagar utan jag sitter gärna och läser en tidning/löser suduko ostört. Annars hände inget av vikt på jobbet idag, förutom att Lovisa den lilla räkan slutade klockan 8a bara för att hon ville? Haha, lika bra att passa på medan hennes föräldrar är i Turkiet, men fusk i alla fall! Just ja, Jag och Almir lurade Alberto om att jag vann SM i suduko förra helgnen och att jag skulle till Oslo i helgen för att tävla i VM. Haha! Det var sjukt roligt, jag kunde knappt hålla mig för skratt, hahaha!

Jag failade rätt så  hårt i morse, jag glömde berätta om min sjuka dröm jag drömde igårnatt. Det var vinter och ner mot älven i Umeå hade det vuxit fram en stor skog och en brant backe som inte finns idag. Mamma och pappa hade bokat in sig på en fest med ett liveband som jag totalt dissade först men när jag fick höra att Anna, Maria, Miika och Robert skulle gå dit beslöt jag mig för att ta bilen in till stan för att försöka få tag på en biljett till festen. Jag parkerade på den minsta lilla parkeringsfickan vid skogen och klättrade uppför slänten för att gå in till festen. Jag blev ju portad iom att jag inte hade en biljett och i vredesmod gick tillbaka till bilen för att köra hem igen men halvägs framme hörde jag MIiika ropa och tillsammans åkte vi skrana nerför kullen till bilarna för dte visade sig att Miika hade parkerat just framför mig. Vi var sjukt inparkerade så istället för att MIika skulle backa så gasade han framåt och tryckte mig nerför parkeringen in i skogen och på något sätt linkades våra bilar ihop så han svänge min bil och undvek att köra på några träd. Och det var mängder med snö och träd men vi tog oss enda ner till stranden men jag var på något sätt dyngsur om fötterna.. Anna var rätt så divig också, under ett flashigt moment var vi inne på en OKQ8 mack och hon sa några dryga kommentarer och sedan var jag inne på festen och kastades ut pga no ticket typ. Ingen ornding på drömmen heller!

Eh ja, och jag drömde om snö och det snöade idag? En föraning kanske?

Jag har förövrigt en läkartid imorgon klockan 10.00 och borde väl inte sitta här nu, klockan är snart 02.00 och jag ska upp om 7 timmar. Sjukt egenltigen, förra gängen jag ringde vårdcentralen om ögat fick jag telefontid samma dag och sedan fick jag även komma till läkaren samma dag. Igår ringde jag om eksemet och fick telefontid samma dag och nu får jag komma på besök imorgon. Jag vet många som har fått vänta i flera dagar på att först få en telefontid och sen en läkartid. Jag har väldigt tur eller så gillar dom mig av någon anledning? Kvinnan som ringde och skulle boka tid frågade hur det såg ut i ansiktet idag? Sen mumlade hon om att göra en fräckis och boka in mig imorgon på vad jag antar är en form av en akuttid... Perfekt! De måste veta att jag betalar nice skatt eller något sådant men det är riktigt bra att jag får komma så snabbt. Däremot så går ju eksemet i vågor, och det är en bra dag idag, attans! Men men, imorgon ska jag klia det stort och rött, allt för att få medicinen.. !

Nej borsta tänderna nästa och sen hoppa i säng. Ska bli underbart!


DET ÄR FÖR FAN INGEN CYKELHJÄLM?!
Suck, du kommer aldrig att förstå dig på skidor/snowboard Miika, jag har gett upp hoppet om dig ;)

Och jag blev så här glad idag, u always make me smilie!                  

Men Johan!

Fasen, du har lurat mig att bli ännu mera sugen på snö, skidåkning(twintips) och snowboard nu!

Och min hjälm verkar ha kommit till 360'norr nu! Jag måste in dit imorgon och se ifall den har gjort det. Men då är frågan, svart eller vit? Gogglarna går i vitt, men min dress i svart. Men jag har både gula och svarta täckbyxor, så vitt går ju och jackan är röd/svart. Har iofs en helsvart jacka och en helt rosa jacka med.. Haha! Frågan är om det blir för vitt med vit hjälm? eller om det ser helt flängt ut med svart hjjälm och vita gogglar.. ahhh! AHHH!! Men gogglarna har lite svart i sig så svart fungerar ju. Smakråd någon?! Sen ska jag ta på mig min fulla mundering: pjäxor, stavar, skidor, täckbyxor, jacka, hjälm, gogglar och be någon fota så ska ni få se hur man ska se ut! Hhaha!



Snö!

Jag har varit en grym slacker idag.
Vaknade av att klockan ringde halv 9 och sov sedan till 10.30. Ingen orgning på mig inte. Syster hade bakat kladdkaka igår som jag smakade på, smaskens!

Musjäveln har klickat ur så jag är lack som fasen! Jag får klicka typ 100ggr för att byta msnruta och den markerar texten av sig själv. JObbigt! Hoppas det är snön som gör den så konstig..  MEn alltså, jag får seriöst damp på den.

Och det har snöat hela morgonen i princip! Det är itne så pass kallt att det lägger sig på marken men det är sjukt mysigt att sitta och titta ut och se de vita flingorna sakta dala ner.

Sen har jag blivit sjukt åksugen så jag håller på att dö! Och jag har 200komptimmar, exakt, att plocka ut, någon som har en idé?

Brandy - Right here (Departed)

Miiiiiiiikaaaaa!

Amagad! Heroes! Jag dör, du var ledig imorgon va?!
We have to chat! Seriöst, vad är det som händer egenltigen?! its sickt i tell ya!!

Det är ju nästan läskigt emellanåt, men jag förstår inte varför Claire verkar vara så otroligt blond när dte handlar om hennes pappa?! Och Adam Monroe, det finns ingen snyggare karl än han!

Sova nu, jag är uppjagad, klockan är snart halv 3 och jag som skulle upp tidigt imorgon för att vänta på att få en läkartid... Attans!!


Nyheter!

Gud, jag älskar nyheter, speciellt när vi får reda på att genom pressen och cero genom företaget. /cheer på den!
(Warning, its all about work work wooork!)

Iaf, jag har säkert berättat detta innan, men monteringens eftermiddagsskift ska läggas ner efter jul pga orderbrist vilket stod i tidningen först och vi som arbetar på fabriken får reda på det på morgonen efter när tidningen kommer?! Så har det varit i princip hela året, först om ombyggnationerna, sedan om ordebrist, och nu om varslen. Suck, Volvo Lastvagnar i ett nötskal, vi blir snart tokiga på jobbet alltså! Iaf, på enbart monteringen jobbar det ca 850 personer och ska vi tänka drastiskt så rör det sig om ca 400 personer som kommer att få gå, och det direkt efter jul. Vi vet inte om dessa 400personer är utöver de 370st som var varslade innan men det tror vi. Så det KAN rörsa sig om 770 personer som ryker inom loppet av några månader. Ryktena säger att det förhandlas om förtidspensioner men ingen vet säkert. 

Vi fick också läsa samma dag att facket hade dagen innan förhandlat om 20 till svetsare och så dagen efter så skulle eftermiddagsskiftet läggas ner borta på monteringen. Företaget verkar verkligen ha noll koll, hur är det möjligt att ett företag med miljardsvinster har så dålig ordning på saker?!

Och på onsdag har jag ett möte med min arbetsledare och en människa från facket som ska kolla upp lite om mina tankar inför ombyggnaden där vi jobbar nu. Vi ska ju också få line tillslut så de försöker väl lirka med folk att stanna kvar. Jag kommer att säga att jag vill jobba i presshallen (5skift) med pappa eller gå på måleriet som också har fått ett facelift och behöver fler folk. Jag skulle aldrig klara av att jobba på linen, de som jobbar på plåtens line säger att det är hur tungt som helst och jag som har dålig rygg redan vill verkligen itne hamna där. Jag lär ju dö på kuppen i så fall! MEN jag vet ju inte ens om jag får vara kvar vilket är lite skumt att sitta och låssas att jag vill jobba någonstans när vi itne ens vet om jag får stanna. SEN ska jag ju plugga till hösten, men det säger vi inget om.

Företaget och facket förhandlar i veckan igen och eventuellt kommer listorna på turorndingen ut i slutet av veckan. Jag väntar med spänning!

Time for work!

Jaha, dte är hög tid att göra sig klar inför jobbet! Jag ska åka med pappa idag och vi ska därför åka in en 30 minuter före då han ska besikta bilen. Och vårdcentralen skulle ringa upp om en tid för hudläkaren eftersom medicinen innehåller pencilin och är receptbelagt så det kunde inte en sköterska skriva ut. Så förhoppningsvis får jag en tid i veckan här, i need it now!

Jag är jättehungrig också sp jag ska se vad jag hittar för smaskigt i köket.

Have a nice day!


Fascination!

Jag blir så glad av den här låten så att det finns ju bara inte!

Alphabeat - Fascination


Lite drygt att sitta och vänta på att telefonen ska ringa, kan ju itne ta mig ut och springa en sväng men det får jag göra imorgon istället. Mina enda planer den här veckan är Arena på tisdagnatt efter jobbet och förhoppningsvis ett inbokat läkarbesök så jag får bort skiten från ansiktet. Till helgen hoppas jag på match, såklart! Och sen då..? Dunno realy, men jag ska hoppa in i duschen nu i alla fall, skönt!

Trailer for WotLK!

Ja antingen är jag sjukt lättpåverkad eller så är trailern bra inför den kommande expansionen i World of Warcraft; Wrath of the Lich King. De har redan släppt vissa grejer inför expansionen som kommer i november och jag gillar det hittills men tro det eller ej så längtar jag till att få se den nya världen (som består av enbart is?!) och till och med till att levla igen?! Iofs så gillar jag inte att levla och förlora alla mina bra grejer som jag har kämpat så hårt för men det ska ju vara värt det så jag får ge det ett försök..

Min brorsa, Carlo, Berra, Burra, Whoopi, Cascius, Tidas, Patrik, Isak, Marcus, bara för att nämna några spelare som jag känner RL och via spelet har emigrerat till deras gamla server och de vill att jag ska följa med. Eftersom många av mina kompisar på min server har beslutat sig för att inte spela alls, ta en paus eller bara är allmänt negativa så har jag börjat fundera på att flytta efter. Dessvärre är mitt namn Nemphys upptaget (vilken nolla som nu heter det?!) så jag får vackert leta ett nytt namn. Har ni nån idé så är det bara att hojta till... Men jag har som sagt inte bestämt mig hur jag ska göra än, vi får väl se, för det skulle vara sjukt tråkigt att lämna vissa bakom sig men att spela ensam i någon månad i väntan på att "pausen" ska ta slut känns väldigt drygt.


Blizzard - World of Warcraft, Wrath of the Lich King:


OCH! Jag fick telefontid 10.30 idag, jag har tydligen sjukt tur som får telefontid samma dag jag ringer.Men det är gott!

Softarsöndag!

Ja idag har det varit en riktig soft söndag framför datorn tillsammans med mina kompisar, haha! Vi har spelat lite gamla raid-instancer som var sjukt svåra på lvl 60 men nu när vi är lvl 70 och full epic hela högen så susade vi igenom instancerna. Guu see kul!

Jag är sjukt trött fast jag vaknade sent idag så jag ska faktiskt ta och sova om en liten stund nu. Ska ju upp tiidgt imorgon och ringa vårdcentralen. Cheers! Jag älskar att munhuggas med vården.. not!

Om jag ska summera helgen så har den varit slapp, skön och otroligt najs faktiskt. Fika med släkten, tårta, Anna, Cornelia, fest, dansa, tv, dator, wow, skitsnack, Athena, bror och syster, mamma och fader. Mmhm!

Annars taggar jag nya bond-filmen. Vi borde boka den typ snart? Vilken dag/tid?

Och på onsdag åker mamma, pappa och syster till kanarieöarna och tro nu inte att jga är det minsta avundsjuk inte.. Eh jo, jag håller på att dö, jag vill också utomlands!!!! Jag ångrar sjukt mycket att jag itne var tuffare redan i våras när de skulle boka och undrade om någon mera ville följa med. Men eftersom vi hade lite strul då så valde jag att inte boka eftersom det kunde ja.. Uppfattas lite fel. Men men, gjort är gjort, jag skulle gärna åka imorgon till utlandet om jag kunde och hade någon att resa med.

Nej nu blir det sängen! Tack för i helgen!

Ny vecka imorgon, jag jobbar eftermiddag, ska träna lite i veckan, umgås med min fader som också jobbbar eftermiddag och sen lata mig, as usual. Det blir säkert en hel del wow också, ska städa lite också. Bah! Mycket, och så åker folket på onsdag som sagt. Jag brorsa, fågeljäveln och Athena hemma ensamma i en vecka. Ska bli skönt som fan!
-Bror, storparty till helgen då? HAHA!


Jag känner också att det är hög tid att ninja syster dator och ninja filmen Sweeney Todd med Johnny Depp i huvudrollen. Den är så najs!!



Den är bäst ifall ni gillar skräck, musikal och såklart Johnny Depp och Tim Burton. Jag väntar med spänning på Tim Burtons nästa film Alice i Underlandet med Depp i huvudrollen. Jag vet inte hur många filmer dem har gjort tillsammans med det är säkert 7-8 stycken. Men var det sängen jag skulle till?


Och varför har du blivit så konstig nu för? Det är sjukt drygt att höra den negativa tonen hela tiden och det sarkastiska tonfallet...!

Bakisdag men endå inte bakis?

Jag känner mig seg som fasen men det kan bero på att jag först var vaken enda till morgonen och sen sov typ hela dagen. Ja, så är det nog. bakis är jag direkt inte eftersom jag knappt drack någon alkohol, perfekt!

Btw så är min nya ponchogrej det bästa jag har köpt, jag har den på mig jämt!

Jag är sjukt sugen på en apelsin och dom avr slut! Attans!!

Imorgon blir dett att ringa ringa, jag hatar att ringa men det måste jag verkligen göra. Sjukan nästa, hoppas jag får tid snabbt som fasen!

Rrrrrrrrrrrrrrrrrex!

Hihi!

Igår så skulle jag locka håret, jag började i tid, trodde jag, men det visade sig efter att jag lockat mindre än halva håret på 1 timme så hade jag varken tålamodet, tiden eller skillen att göra hela så jag bestämmde mig för att göra håret rakt. Och att göra lockat hår rakt tar ju sin tid, och gissa om min familj mobbade mig för jag hade verkligen ingen koll igår vad jag höll på med. Jag lockade håret, plattade håret, satt på msn, såg på TV, lyssnade på musik, sminkade mig och tjötade med familjen. De asgarvade åt mig för att jag hade noll koll..

Aja, jag kom iväg sent men jag hann till Anna i tid, vi drog till Cornelia, förfestade där. Snackade skit, massor, och sen drog vi ner på Rex. Det regnade som fasen så frisyern var ju i princip förstörd men humöret var på topp iaf. Dansade loss med många snyggingar, snyggast var ju Cornelia och Anna såklart! Träffade Sara, Carro, några snubbar från jobbet..

Åkte bussen hem, gick hem i snålblåsten och min blöta jacka. det var itne så najs men jag hade ju det bästaste sällskapet ever!

Somnade väl vid 4a, fast egentligen avr klockan 5, vaknade inte förren klockan halv 1ish, myyyys!

Sitter och käkar frulle nu och ska lira lite wow.

Mamma kom just in och bad mig att, när jag ringer imorgon till läkaren om hudeksemet, att jag ska vaccinera mig på livmoderhalscancer. 3.5k Mamma bara: Det är din framtid Emelie, vi ska beställa tid åt din syster... Ja men det går la på 1.4k och mitt på 3.5?! Aja, bäst så dom är nöjda..

sen var det ytterst svettigt på Rex, de har ingen vidare luftkonditionering där på dansgolvet. Nästan äckligt..

Men det var roooligt!... ;)

Rock.chick!

ajjemän!

Efter mycket velande och rådfrågande hit och dit blir det rock-isch-style tonight. Har börjat med håret nu, gu se drygt! Men det är väl värt det?

Och vi åt säsongens sista grillat idag, hur gott som helst!

Idag ska vi dansa Flickor! Wosh, jag är taggad som fasen!

När jag blir stor..

.. och bli Rik och miljonär, snygg kan jag alltid operera mig till, så ska jag köpa en Audi A5a, vit helst men svart fungerar också. Eller så om jag gifter mig med en som är rik och miljonär ska jag köpa en Audi A5a. I dagsläget så är det den absolut snyggaste bilen som finns!


Det finns en vit i Umeå som jag ser flera gånger i veckan och jag kan knappt sluta dreggla när jag kör förbi. Me wants it!

En till goding upcoming!

Jag fick lov att fråga mina syskon om den här reklamen för att komma på vilken det var och denna är väl också 2-3 år gammal den med. Det mest fasinerande var att de visste exakt vilken reklam jag menade när jag beskrev den men vi kunde varken komma på vad låten hette eller vad den gjorde reklam för men efter lite dividerande så handlade det om mobil/bredband/mat. Jag knäckte nöten genom att tuba singing cherry, and here you go:

Three G - Cherry

Den visar helt klart att man inte ska vara dum för då får man på fan! haha!
Oväntad, jag gillar den som fan!

Känns som om the end of Emmii närmar sig...!

Fulla killar = snuskigare än vanligt?
Jag tror att det ligger något i det där.

Jag har bla en kompis som loggade in på msn igår och det första han skrev var: Jag är full, stor och hård. Jag bah; Ehhh, roligt för dig typ. Vafan var det nödvändigt för då? Och det går inte att få stop på dem heller, gah! Och sen att vi skulle ha sex på jobbet bara för känslans skull?! Ehhh nej tack nej tack, äckligt! Sen ser han ju ut som en slusk också, så dubbelt usch!

Men det är så otroligt lätt att lura ut saker och tankar ur dem när de är fulla. De blir värsta skvallerkärringarna så det är gött!

Jag tog en redig sovmorgon idag men jag gick iofs och la mig vid 03.30 någonting efter en superkväll med softande framför datorn. Tjötade med Miika, lirade wow, snackade med Fredrik, Martin, Johan, Sundling.

Idag hade jag stora planer på att städa för dammet har börjat växa i hörnen samt att min klädeshög är en aningen för stor för att dte ska gillas av min mamma. Men det ser då inte ut som i systers rum, där drunkar du i kläder om du stopapr in näsan. De anfaller i flock de där jäklarna! Men nu eftersom jag steg upp sent, jag har nyss avslutat min frukost, så vet jag inte om jag orkar/hinner. Jag har planerat ett besök på solariet idag, ska försöka locka hela håret innan tjejmyset ikväll. Locka håret är typ en lång process, men det blir ju snyggt så dte är väl värt det? Det blir grillat ikväll hemma, sjukt, det har snöat innan och då brukar vi alltid sluta men iår vi ska endå grilla? Blir ju gott så jag klagar inte så länge pappa grillar och jag får stå i fönstret och titta ut!

Jag har hittat flera sjukt snygga frisyrer också, det är nästan så att dreggelhinken kommer fram igen. !suck!

Sen har en mindre rolig grej hänt. eller det är jävligt tråkigt faktiskt. Ni som känner mig vet att jag har bekymmer med hyn ibland och nu är det tillbaka igen. Jag blir galen, bara för att jag är sjuk får jag tamefan allt samtidigt! Suck, det är inte vacker atm vill jag lova så det blir att ringa sjukan igen på måndag för att se till att jag får pillerna. De kommer i vanlig ordning försöka lura på mig en salva, jag har bara provat miljoner sen jag var liten och är ytterst skeptisk mot salva, och därför kommer jag att gå hårt mot hårt och kräva medicin (igen). Suck! För såhär ska man inte behöva se ut, det är inte finnar utan .. hum vad det nu hette, en hudsjukdom/eksem som kvinnor får, det ligger och väntar under huden för att sedan när man minst av allt vill ha det så spricker det fram. Ahhhh! Jag har inte mycket för tillfället men jag känner ju igen tecknena eftersom jag har haft det 2-3ggr nu så jag vill ju så fort som bli av med skiten, det är mest rött och irriterat men gör jag inget åt det nu blir det jobbigare att bli av med det. Tack för att det finns smink vid sånna här tillfällen!

Sådär, nu har jag skrämt alla mina läsare, there you go, this is a piece of Emelie.
Jag drabbas av Anna-sjukan och delar med mig allt mer skumma detaljer, tack Anna du är bäst!

Trivsamt men segt!

Kusinkalas, tårta, kakor och saft. Mysigt ett tag men blir snabbt gasnka tråkigt då det bara surras om jakt för tillfället. Grabbarna jagar, deras far och farfar/morfar jagar ju så det blir rätt så mycket snack om det. Suck! Alltid kul att träffa släkten iofs men det blir jobbigt  när det börjar röra sig uppemot 1.5-2 timmar i sträck. Jag och syrran snackade mest med varandra på slutet där, det är roligt. Sen fick jag höra av syrran att mamma hade frågat henne om jag hade nån på G? Suck! Ibland alltså.. hahah!

Jag har precis bytt om från finkläderna till min vita pncho-grej, tjockare strumbyxor, en grå tunika med ett fräckt motiv på, vita knee-strumpor och nu sitter jag bara ner och tar det lugnt. Skönt som fan!

Poppa lite popcorn kanske?



En till reklamfavorit!

Haha! För att fortsätta på mitt tema favoritreklamer så bjuder jag på ytterligare en favorit, denna gången från Coca Cola, Diet Coke Loft Commercial.



Det är inte bara att han är sjukt fräsh utan hela stuket på reklamen där kläderna flyger på, han dansar gärnet och de röda sockarna försvinner in i ett par snygga skor när han hoppar ner från sängen... Detaljerna som gör det! Sen att jag gillar killar som klär sig snygg sådär går inte att förneka och det bidrar väl lite till att jag gillar reklamen så pass som jag gör.

Pizza nu? Ja tack!

Konstig kropp?!

Eller vad är det för fel på mig?

Förra veckan var mina boobisar för stora i förhållande till min smala kropp och då blev jag upprörd. Idag hittade jag verkligen THE partytop, sjukt snygg och limited edition på MQ, de har hämtat hem en kollection från, Paris, Kate & I. Det fanns klänningar som var hur underbart snygga som helst, typ nyår kanske? Festtoppar som var sjukt snygga och så kjolar. Och så THE partytop som jag verkligen har drömt om att hitta. Och gissa vad? Mhmm, mina bröst igen, jag blir fan lack på riktigt. Jag provade först en 36a för där brukar jag ju hitta kläder men inte den här gången. Alla klänningarna/festtopparna var på tok för stora.. Que? Jag provade THE festtopp i en storlek 34 och gissa vad? Den var fortfarande för stor?! Det var nästan så jag skulle köpa den endå och äta upp mig... 7kg kanske för att passa i den?! Suck! Men jag sket i det och beslöt mig för att fortsätta mitt mysshoppande.

Jag blev lite nedstämd där ett tag men gaskade upp mig och köpte en vit stickad poncho-liknande sak att gosa runt i hemma. Och lite underkläder, finally, mamma blev nöjd haha! Så det blev väl en relativt billig runda på stan idag. Jag gillar mina skor jag hade på mig, kände mig så fiiin! Och pappa sa dte när jga kom hem också, han är söt!

När jag berättade om incidenten om mina bröst för pappa skrattade han ihjäl sig, karlar! Mellan skrattattackerna klämde han fram: Men förra veckan hade du ju för stora?! HAHAH!
Tack tack, pappa lilla, jag kommer mycket väl ihåg det där. Mutter!

Jahja! Idag blir det pizza till middag, jag har varit moderådgivare till mamma som ska ut och slå runt med lärarna på skolan, sitter och väntar på att syster ska komma hem så vi kan bestä'lla pizzan. Jag ska ta en Margerita i rullpizza-format med sallad typ. Jag är ingen pizzaätare, kommer nog aldrig bli en sån heller.

Men jag är hungrig!

Pariskateandi

God morgon fredag!

Jaha, god morgon! Idag är det fredag och jag vaknade av ett sjuk sweet sms som räddade min trista helg, tack Anna och Cornelia! Imorgon blir det tjejmys och sedan ut och skaka rumpa på Rex! Det gäller bara att välja en passande outfit till imorgonkväll då med andra ord. Och idag måste jag verkligen förbi systemet och inte bara pga min brorsa. Bra där!

Sitter i handduken och försöker torka håret samtidigt som jag sitter och skriver här. Går inget vidare, vissa saker går bara inte att göra samtidigt! Hihi! Iaf så har jag bestämt mig för att ta en sväng förbi staden för att mys-shoppa lite, dvs inte handla något (men fyller på kortet utifall att!) bara för att känna att jag ahr gjort något vettigt av min lediga fredag. Jag är bara så sjukt less på att sitta hemma och vara sjuk, jag måste göra något annars blir jag galen!

Och angående reklamen igår så kom jag på en till favorit, de flesta av mina är sjukt tuffa tycker jag, däremot har jag "tappat" bort en av mina favoriter. Jag ska se om jag kommer på den under dagen!

En av mina andra favoritreklamer är ju helt klart Heineken med Teddybear Stockholm - Cobrastyle.


Nej det är dax att jag sätter fart och torkar håret ordentligt för jag vill inte bli kall när jag ska åka in till staden. Som sagt, jag är inte frisk än men jag vill inte bara sitta hemma idag igen. /sigh!

Colour - Like no other

En av mina absoluta favoritreklamer är från Sony - Bravida, new LCD Television där José Gonzalez sjunger ledomotivet.

Den ger mig rysningar, varje gång! Först och främst för att reklamen är unikt utformad, du får aldrig se produkten eller ens veta vad reklamen gör reklam för innan själva slutscenen. Okej, idga finns det en väldans många såådana reklamer men när den här kom för ett par år sen var den hur grym som helst!

José Gonzalez - Heartbeats, Sony LCD


Colour - Like no other

Och vad händer imorgon då? Ja jag vet faktiskt inte. En sväng på systemet, jag vill in till staden och göra något roligt på dagen. Strosa i affärer och bara mysa för mig själv skulle vara sjukt nice faktiskt! Använda mina nya skor (i love ´em!), göra en lite snyggare "freda-på-stan-sminkning", fixa håret lite och brumma iväg. Eller sola lite, skulle vara sjukt skönt. Grejen är att jag ska egentligen inte shoppa något men jag ahr blivit sjukt rastlös av att inte träna så jag måste hitta på något. Kan ju alltid smyga in med kassarna bakvägen.. He he he! Men grejen är ju också att jag använder inte så mycket kläder eftersom hemma går jag i mjukisbyxor, på jobbet har jag ju arbetskläder så jag nöter ju inte direkt på kläderna jag har i garderoben. Det är bara enstaka tillfällen som när jag går på kalas eller hänger med flickorna som jag använder mina fina kläder men.. !

Vi får la se, jag är sjukt sugen på att hitta på något! woohoo!
Sängen nästa!

Sjukt less på att vara sjuk!

Jag fattar det helt enkelt inte. Jag brukar aldrig vara sjuk och nu har jag varit det i över en vecka. Ont i halsen som fasiken idag och jag som verkligen, verkligen, verkligen vill träna idag!

Bah! Vad blir det istället? Jo fixa till sig lite och sen åka på träningen för att TITTA PÅ?! Hur kul är det på en skala då? Exakt, sjukt tråkigt.

Jag blir så otroligt less!

Och syster skrattade åt mig när jag sa att vi skulle åka och se High Scool Musical. Bah!

Jag som har helg nu och allt, sjuk. Och inte har A-laget hemmamatch imorgon heller så där försvann mitt fredagsnöje.


orka en vettig line..

Jag sov som en stock, vaknade 12.30-ish och lyckades kravla mig upp ur sängen strax efter 13 någonting sådär. Jag hade som jag tidigare berättat att jag skulle försöka ta mig iväg och träna ikväll. Det blir ju inget av för jag har så fakking ont i halsen idag att jag vill gråta, inte för att det gör ont utan för att jag blir så less på att bara sitta stilla. Jag får helt enkelt damp av att bara sitta vid datorn, jag behöver röra på mig.

Jaha, planer inför helgen?
Ja jag ska på kalas på fredag, det är det enda inplanerade, en kusin fyller år. Soft, han bor på vår gata också. Sen så vill jag faktiskt se High Scool Musical 3 som går upp på bio nu, jag ahr inte sett en anda av dom där men det känns som om alla har gjort det? Måste ju se vad det är för något.. Haha! Och snart kommer Bond att ha premiär, 31 oktober. Där lär jag ju sitta och titta. Miika, Anna, Robert kanske? 



Hihi! Annie, man vet aldrig när snygga underkläder kan komma till nytta! ;)

Äntligen helg!

Det tog ett tag för mig att varva ner efter min helt galna kväll igår vilket flertalet av mina familjemedlemmar och kompisar kan vittna om, de hade seriösa funderinga om att ringa psyket direkt.

På jobbet så gick det hur bra som helst, det var rött överallt, trasigt alltså, så jag gjorde typ ingenting till klockan halv 3 där och sen rullade det igång så smått. Jag satt och halvsov i en stol, gu vad skönt det var! Jag ahr också fått tid för mitt "kvartsamtal" med en kärring från facket och min produktionsledare nästa vecka. Vi ska diskutera om det nya bygget, linen och vart jag vill jobba sedan (om jag nu blir kvar dvs) så jag måste tänka ut lite vad jag ska säga där...

Jag bastade och tog en långdusch innan jag stämplade ut 06.00, på pricken idag, inget fusk den här gången! Och på vägen hem: obligatoriska Rix Morgon Zoo och idag spelade Roger en gammal låt Bakom Chefens Rygg som även jag känner igen, trots min ringa ålder: Peter LeMarc - Tess



Nostalgi-varning, när jag hör den här låten kopplar jag den alltid till bokserien Tre Deckare, en ungdomsserie i stil med Bröderna Hardy men det lutar mera åt skräckmysterier än i Hardy. Vilka flashbacks!

Och de har hittat Carolin död i ett skogsparti söder om Gällivare nu så nu är det bara att sätta dit den jäveln som har dödat henne. 50åringen säger att det avr en olycka men enligt expressen säger polisen och åklagaren att det rör sig om mord.

Och det var lite humor av Fredrik Birging där på Rix idag, han avslutade nyheterna från Metro med att säga: Och jag heter som vanligt Fredrik Birging... Ehh ja, det var roligt då iaf!

Nej nu ska jag borsta tänderna, väcka pappa, be han droppa i ögondroppar och sen sova. Jag planerar att stiga upp runt 12.30-30 någonting sådär eftersom detta var sista natten och nu är det äntligen helg! Så alltså, totalt dne här veckan har jag jobbat 12 timmar... Haha, så borde det vara jämt! Jag går inte på förren måndag eftermiddag så det känns bara jevulst skönt.

Jag blir tokig om jag inte kan träna idag men som det är nu så kommer jag itne kunna göra det. Men under kan ju ske, jag hoppas !

Och idag är det då Swedbank, SSB och Nordea redovisar årets förluster, det ska bli spännande! Vi hoppas att inte den svenska börsen störtdyker utan att den håller sig på en hyffsad nivå oavsett resultat som de 3 största svenska bankerna presenterar i eftermiddag!

Sängen näst! Have a great day! /kiss

Ett minor breakdown!

Amagad, jag är helt fuckad i huvudet idag. Jag har varit helt mongo och helt jävla galen!

Jobbet nästa...!

Bra koll jag har då?!

Ja eller, jag kan egentligen inte veta, om det nu itne står på hemsidan. Men mitt lag hade tydligen match idag mot våra grabbar så när jag kom dit för att titta på träningen (fortfarande sjuk) så fick jag mig en överraskning som hette duga.

Iaf så blev jag sjukt imponerad av grabbarnas målvakter, Erik brukar alltid lira back i vårt lag när vi tränar tillsammans med grabbarna men idag stog han i mål och jag bara satt på bänken och gapade! Han är grym, riktigt bra är han!

Tjejerna hade fått förstärkning i form av en målvakt, Erik, och sen 3 till grabbar för att fylla ut 2 femmor. De såg ut att förslora men jag orkade inte stanna sista 15 minuterna för huvudvärken kom sakta krypande. Sitter hemma nu med en kopp varm choklad och smaskar i mig pepparkakor så jag blir snällare (kanske bara snäll?!), för enligt vissa skulle jag behöva äta flera kilo pepparkakor men jag tycker jag är rätt så snäll redan nu?

Jag utklassade MIika innan på msn-duell i Röj-flagg, mhmm!
Jag ska se om han är sugen på att få spö igen.. hihi

Nästa veckas mission blir att shoppa lite underkläder, endast! Och inget annat, det ska endå bli småroligt, haha! Typ, sen skulle dte vara najs att köpa något roligt eftersom jag kommer att få en sjukt gosig lön den här månaden, men vi får la se. Förra månaden gick det åt rätt så mycket pengar om jag inte minns helt fel..

Onsdag e.m

Jag vaknade tidigt idag, 13.30 och det var för att jag låg på magen och näsan var igentäppt så jag kunde inte andas vilket är lite otrevligt.

Annars då? ja dte blir ingen träning idag heller men imorgon siktar jag på att träna med A-laget faktiskt. Ska dock sticka iväg på träningen ikväll och hälsa på lite.

Gruul nu, aja!

Och sista natten inatt, skööönt!

En Silvstedt!

Jag har äntligen börjat se klart igen efter ögondropparna som min pappa så snällt steg upp för att droppa i. Jag skulle aldrig klara av dte själv för han får typ bända isär mina ögon och tvångsdroppa i droppen i vardera öga för det svider så av ren reflex kniper ögat igen. Aja, suck! Jag har iaf upptäckt att jag förmodligen skulle klara av att transportera mig själv och hitta saker i hemmet om jag mot all förmodan skulle bli blind. Jag fixade frukost utan att titta, swosh! Valde rätt flingor, hittade mjölken, talriken och skeden utan problem. Det var först när jag skulle läsa tidningen det blev en aningen jobbigt, haha!

Nattens pass förflöt hur bra som helst, jag var pigg, hyffsat frisk och tempot var lagomt.

Alltid när jag kör hem från jobbet på morgonen så lyssnar jag på Rix Morgon Zoo och varje vardagmorgon spelar Roger en låt bakom chefens rygg klockan 06.08. Idag sa han att vi ska göra en Silvstedt och så satte han igång Victoria Silvsteds andra singel Rocksteady Love och ja, jag satt och fnissade för mig själv där jag susade fram genom staden. Roger sa att det var dax att Viccan fick den upprättelse hon alltid sökt och att hon minnsan är bra mycket duktigare än vad folk tror, att hon inte förtjänar all skit hon har fått för sina försök att bli sångerska och blabla Men sen avslutade han med att säga (efter låten då) att vi kommer aldrig få veta om det avr en dataröst eller Viccan själv som sjöng den här låten. Titti tyckte minnsan att hon förväntat sig mera klös i låten och så asgarvet. Roger och Titti är underbara!

Victoria Silvstedt - Rocksteady Love


Sen kan jag avsluta med att säga att jag är sjukt avundsjuka på alla som är friska och kan träna. Jag vill också! Och varför i hela friden faller jag så snabbt och så hårt? En vacker dag kommer smällen göra att jag får näsblod och gråa hårstrån, det vet jag. Dock ingen skäggväxt och vårta, det sparar jag till 95 bast då jag förhoppningsvis är kremerad och nedgrävd samt att mina fräsha organ har donerats till en behövande människa. Woho!

Angående organdonation kan ni surfa in på Livsviktigt och anmäla er i donationsregistret ifall ni vill att era organ efter eran död ska kunna användas till att rädda liv. Det har jag gjort, ofc, men det har ju sin historia det med, som jag kan ta en annan dag. Lite trött här nu. Det kan tyckas läskigt att anmäla sig redan nu eftersom vi har planerat att leva i flera år till men, men, u never know, och för mig känns det bättre att jag har tagit det beslutet nu än att mina föräldrar ska stå där helt upprivna och fundera ifall de vill att läkarna ska få ta delar av min kropp om jag inte längre finns kvar. Bara utifall att nu, jag har inte tänk att kila vidare än. Jag har som sagt, enligt Cosmopolitan, 6 olika killtyper att beta av innan det är dax för mig att gå i graven!

Sängen nästa (check!) Mysigt värre ska det bli.

Have a nice day!

Blodbad i duschen!

Jag skulle sova ett tag där efter maten för att orka gå ut i natt och jobba så jag planerade att sova mellan 18.30-20-30. Jag snoozade och stängde av larmet så jag vaknade klockan 22.00. Okej, jag försov mig lite men det var som chill. Jag hade drömt något läskigt tror jag för i samma ögonblick som jag vaknade började jag kallsvettas så duschen nästa!

I duschen la jag huvudet bakåt och skulle shamponera håret och vad tror ni hände?! Jo exakt, det började bara spruta näsblod, jätteofräsht, verkligen. Det rann säkert i 10 minuter så jag fick avsluta duschandet med rinnande näsa och typ slita åt mig papper från toarullen och pressa. Ja, duschen, golvet, handfatet och toaletten var röda. BLÄ!

Och sen, jag vet, jag har klagarveckan nu alltså, tog jag ögondroppar och var blind i 5 minuter.

Jag sitter och käkar lite nu, ska snart börja torka håret eftersom det är ganska kallt ute så jag måste nog sätta fart.

Annars idag så har dagen vart nice, jag och Ezzet lirade arena, jag som resto och han som demon-warlock. Mängda roligt vill jag lova!

Bäst att snabba mig lite! Tjoho!

Sjukintyg eller back to work som gäller?

Ja vi har diskuterat fram att jag blir tvungen att jobba inatt efter som jag sjukskrev mig för en vecka sedan på onsdagen. Och inatt klockan 00.01 är det ju onsdag så.. Usch vad jag blev opeppad! Fortfarande mår jag ju inte bra men jag blir endå tvungen att jobba. Orkar ju knappast fixa ett sjukintyg på en sjukdom som är så difus som "förkylning" och halsont?

Ahh! Ja det är ju bara att lägga sig och försöka sova någon timme nu för att orka inatt. Bah!

Iaf, god middag idag, wookade morötter till krispig fisk och potatis, smaskens!


Ska ladda Ipoden senare ikväll med lite ny fresh musik från Miika.

Sova nu... such usch!



Surtisdag!

Jag blir typ inte bättre och jag är sjukt less på min förkylning nu! Men jag har börjat snora mera och enligt pappa är det ett bra tecken att hjärnan vill skicka ut snoret...? Ehhh, ja!

Och sen gör ögondropaprna jevulst ont, jag gråter i 5 minuter efter att jag har tagit dom, suck! Jag är så vek så att det finns ju inte!

Annars idag då? Ja det är 9 grader "varmt" i Vännäs idag, det var frost igårnatt, sen har jag upptäckt att mitt näst mest felstavade ord är var, och det är ju samma kännsla som med inte, hur fan kan jag stava fel på två så lätta ord? Athena är galen, pappa säger att hon är ju våran minipudel när jag dregglar över minipudlarna i tidningen. Förutom att Athena är en jättestor hona som alla tror är en hane, hon är ett monster och helt galen men annars ja...Annars hade man lätt kunna ta henne för en dvärgpudel..

Jag ska försöka ta mig på jobbet ikväll, vet inte riktigt vilken dag man måste ha sjukintyg men nu har jag varit hemma 4a dagar från jobbet. Men vi får la se hur dte känns, som det känns precis precis nu så: NEJ!

Jag drömmde ytterligare en dröm om wow, de kommer tätt ihop nu vilket måste bero på att jag den senaste tiden har varit en no-lifer och spelat på tok för mycket world of warcraft. Men vad ska man annars göra när man är sjuk?!

I alla fall så var jag halvvaken denna gången (och inget snusk!) och jag kännde bara hur klockan snoozade fel samtidigt som min hälsa och min mana sakta återvände, ehh ja! Jag vaknade också 1 timma försent, och jag tror att jag itne vaknade av varena snooze heller så antingen stängde jag av den eller så har jag sovit igenom signalen.. Och ifall jag har börjat sova fast det ringer så.. usch! Tänk inte ens tanken!

Vi börjar dagen med Veronica Maggio - 17 år

Wha! Amy Macdonald!

Amy Macdondal - This is the life

Jag var bara tvungen att lägga in henne, jag gillar den skarpt!

Vilka tips!

Jahja, jag har gått plus hela det här året... Tydligen, trots att fonderna rasat! /sigh!

Jag läste i senaste nummret av Cosmopolitan att drar du ner på festandet till varannan fredag sparar du 12.000 kronor om året?! Baserat på att en utekväll kostar ca 500kr då. Its sickt I tell ya! Jag är med andra ord rik som ett troll då jag knappt har varit ute alls.. Eller, senaste månaderna har jag varit ute en hel del.. Sen så dricker jag inte Take away Latte heller, inte ens kaffe, vilket jag sparar hela 8600kronor på. Bra där, jag är ekonomisk för inte röker jag heller.. Haha! Aja, jag ska inte dra upp all shopping jag har gjort på slutet så det håller vi tyst om!

Sen så får får tydligen lamm nu helt plötsligt? Helst ska det vara glest stickat, då är det som allra bäst. Passa på att matcha med spets, siden eller manchester.

Gant Silver, Essential collector's edition från Lacoste eller Infusion d'homme från Prada är herrdofter innehållande blommor som tydligen ska passa både det manliga och kvinnliga könet. Flirtigt och busigt, ja, det är det kanske? Många artiklar visar på att kvinnor i vissa yrken som bär manliga dofter har en annan respekt med sig eftersom männen kan känna sig själva i kvinnornas lukt. O.o)

Och för att flippa runt i kärlekslivet så kan ni göra en 96a istället för 69an. Be mig inte gå in på detaljer här, det kan gå lite överstyr.

Jag har också lärt mig att urskilja en casanova så jag vet vilka jag ska "akta" mig för och sen har jag fått veta att det är nästan ett måste att testa de 6 olika killtyperna som Cosmopolitan listat. (Jag kan seriöst inte hålla mig för skratt när jag läser, "läser", den här tidningen. Hehe!)

Tittade i Ellos-katalogen också, hittade ett sjukt snygt nattlinne, några toppar, strumpbyxor, klänningar, jeans.. /drool men jag ska itne köpa något nu på ett tag. Jag får dåligt samvete sen så blir syrran lite smått galen.. haha


Och där ser man, nu har jag fetaste smiliet på mina läppar! Jag kommer sova som en prinsessa ikväll!

Söting till reklam!

Vackert, jag ryser alltid!

Johan som påminnde mig om denna faktiskt, sweet!

På vårdcentralen..

Ojoj!

Jag gick till sjukan så att jag var där runt 13.45 och jag tänkte väl att det skulle räcka.. Men när jag kom dit så höll jag på att falla pladask på golvet. Väntrummet var smockad med pensionärer, allt från pigga hurtiga till dregglande mongon som satt i rullstol. Jag höll på att freaka ut totalt när jag tog min nummerlapp och såg att jag fick 123 och nummret i luckan låg på 64a...

Så jag ställde mig där vid en pelare för att vänta och en gammal militär i sina militärkläder gjorde min dag! Varje gång en sjuksköterska ropade ut vem av gamlingarna som skulle vaccineras, typ: Kurt Svensson! Så ställde han sig upp i stram givakt och hojtade ut: KURT SVENSSON! Och det hände inte EN gång utan varje gång en sköterska kom för att hämta nya gamlingar som skulle vaccineras. Det var sjukt roligt att se honom i sitt gnistrande vita hår göra detta varje gång i ett fullsmockat och varmt väntrum, faktiskt. Sköterskerna muttrade lite när de förstod att han skulle hålla på så hela dagen och han utbrast: Jag är en megafon idag!! Iaf så kom jag in efter 45 minuters väntan vilket var väl ungefär vad jag väntade mig.

Jag får damp av att sitta och vänta i ett väntrum med gamlingar, det tär på krafterna. Sen hör jag folk muttra: ska HON också vaccinera sig, hon som är så ung?! Geez, finns väl andra saker att göra där eller...? haha

Och ja jag vet, brooms är instant cast! :P


När jag väl fick komma in tog hela proceduren 0.3 sekunder, jag fick order om att gå på apoteket och hämta ut ögondroppar med antibiotika i. Klart. På apoteket var det fullt med folk så jag strosade runt och "mys-shoppade" activ, brustablett för männisor som tränar hårt. Blir kanon det, om jag får börja träna igen någon gång, sigh!

Pappa fick droppa i ögondropparna, det sved och jag blev blind i 3 minuter typ. Och såg grumligt säkert i 5 minuter. Jobbigt! Men det är väl inget för oss hårda flickor?! Haha!

Aja, nu är dte gjort! haha





Meningslösa Måndag!

Jag måste erkänna att det var lite motigt att kliva upp runt kvart i åtta den här morgonen. Gick och la mig runt halv 2 inatt någonting sådant men det är ju endå tidigt nu på slutet. Det var i alla fall panik här hemma, syster hade försovit sig så hon var jättesen vilket innebar att pappa fick lov att stiga upp och skjutsa henne till umeå till skolan 3 mil härifrån. Mamma var på G men alla skulle spana in mitt öga. Det ser lite bättre ut nu, tackar som frågar, men jag kunde fortfarande inte öppna det imorse för att det hade klibbat ihop totalt.

Jag ringde för att tidsboka på folkhälsovården och tro nu inte att jag fick göra det ifred? Nej utan Athena började gapa och skälla som fasiken så jag hörde knappt vad rösten sa i telefonen men jag lyckades snacka in ett meddelande och hoppades på det bästa. Och det lyckades tydligen för de ringde upp mig för 1 sekund sedan och sa att jag fick en tid klockan 14.00 idag. Perfekt!

Nu måste jag bara hitta på något att göra fram tills dess.. Spela lite World of Warcraft kanske?

Skumdum - Meningslösa Måndag

Tidigt imorgon!

JA, imorgon blir det till att stiga upp i tid. Jag är som sagt hemma från jobbet ikväll också och imorgon ska jag ringa sjukan om mitt onda öga.

Bah!
aja, jag orkar itn skriva mera, bara gnäll. hehe! sjukt egentligen vad jag har slackat med skrivandet sen patchen kommit ut.. suck! Jag ska skärpa mig tror jag.. Aja

Supit konstant i 4a år?!

Tack för den kommentaren mamma lilla! Hon är så söt min mamma!

Iaf, jag gick och la mig vid 3 någon gång i natt sådär och vaknade klockan 9 med näsan täppt, snoret rinnande och mitt högra öga kunde jag itne ens öppna pga inflamationen jag har där. Helt igenklistrat, precis som man hade när man var liten. Gult äckligt var typ! Så jag steg upp snöt mig, gjorde rent ögat och gick och la mig i sängen igen. Somnade om till klockan 12, gu vad skönt det var. Men jag låg och drog mig 30 minuter för jag ville inte stiga upp, klä på mig och koka nytt vatten till ögat, med bara ett öga öppet. Typ piratlapp nästa! Sjukt drygt, så jag stod och baddade ögat i köket och sen när jag var klar tittade mamma på mig och sa: Det ser ut som om du har supit i 4a år! Jag bah, tack mamma lilla! Du är så söt! hahaha! Hon var ju itne seriös, så det var lite lustigt iaf.

Halsen är värren, börjat hosta, snoret rinner, ögat svider och kliar samt att det håller på att sprida sig till det friska. Förra gången jag fick såhär i ögat trodde jag att jag fått in en svetsloppa eller dylikt men det hade jag ju inte. Nu vette fasen vad jag tror mer än att jag VET att jag är en vekling som gnäller sjukt mycket!!

Ahhh! Typ mest synd om mig i hela världen känns det som /sigh! Vilket det ofc inte är, såklart, men det känns bara drygt.
Missade matchen idag mot Ersboda också, undra hur det går? A-laget vann sin i fredags, cheer på den!

usch! Nej, ögat klibbar ihop igen, dax att koka nytt vatten och badda lite!

Kvalitén är inte den bästa, mobilen.. suck!
Men så ser det ut.. usch!

!!!!!

Jag mår ruttet... blir ingen match imorrn. sen har jag fått ögoninflamation /sigh

jag kan lika gärna skjutsas till slakten..

Snöa då! Lite mera?

Ja jag glömde ju berätta att det snöade idag! Imorse snöade det lapphandskar när farsan skulle till jobbet och sen där runt elva någonting så snöade det rejält också. Eller det är väl att ta i, backen blev ju inte vit eftersom den var varm och ja. Men det snöade i alla fall!

Jag är helt slut så jag orkade inte ens fixa till mig och kila på damernas match ikväll utan jag sitter hemma och degar. Sjukt vad förkylningen tär på mina krafter.

Vi åt god mat ikväll, enkel men god. friterade pommes, korv och bröd. Haha! Det låter itne mycket för välrden men det är smaskens vill jag lova! Till efterrätt så fick vi en vitaminshock, varma bär med smälta marshmallows på.

*snörvel*


Fredag idag då!

Egenltigen hade jag tänkt att åka in till staden och leta en viss topp som jag vill ha. MEN! Sjuk och snål, nu ska jag inte handla på år och dagar.. Eller ja, vissa speciella tillfället kommer kräva nya kläder!

Sitter och käkar mitt päronfil och axa gold müsli, smaskens! Jag vet Miika, jag lever på päronfil, men jag orkar inte göra nått annat för tillfället..

Var ute på köpingen idag och handlade åt brorsan och köpte halstabletter åt mig, smaskens! '

Sitter och lirar lite wow, sweet! Brorsan tjatar om att jags ka byta server.. Kanske, kanske inte.. Beror väl på.. Suck!

Är lite lack, eller jag var det igår på vissa som har blitt lite töntiga imo.

usch usch!

Så sugen jag blev nu då!

Ahh!
Jag var på träningen idag och hälsade på för att visa att jag levde och varför jag itne tränat i veckan typ. eftersom jag itne är inskriven i truppen behöver jag inte sjukanmäla mig så jag tittade förbi ikväll bara för att lixom ..

Jag blev grymt sugen, oja!
De har ju match imorgon, som jag hade tänkt att få spela i men.. Nu är jag ju sjuk så.. Attans!

Aja, blir till att softa med mitt teé nu, gu så gött.

Hundäckelspya!

Vår otroligt mysiga hund låg och sov i min säng och jag satt vid datorn i godan ro och spelade lite wow. Plötsligt ser jag i ögonvrån att hon kryper ihop, hulkar och spyr ut en fet jävla grönbrun korv i min säng?! Helvette vad äckligt, jag fick direkt kräkreflexer och kutade in på toan och stod där och hulkade med tårarna sprutande. Jag fick lov att ropa på brorsan så han fick plocka bort spyan så jag kunde slänga lakandet i tvätten. Men seriöst, usch! Jag är extrem kännslig när det gäller spya, får direkt kväljande kännsla och blir sjukt "kräknödig".. Ahhh suck!

Aja, mina planer inför kvällen är att duscha en snabbis och sen orka pallra mig iväg till träningen och hälsa på en snabbis. Typ det, sen softa vid datorn.. Igen.. Skönt, roligt!

O.o)

En ytterst dassig torsdag!

Jag känner inte den minst bättring utan jag är fortfarande sjuk, förkyld som jag vet inte vad! Helt galet vad jag blir less faktiskt. 3e dagen nu och halsen gör ont, snoret rinner (inte särskillt prinsess-likt, jag vet!) och öronen slår lock hela tiden.

Vaknade imorse kvart över 6 och undrade vad som hände? Jag låg på baken näsan var helt täppt så jag höll säkert på att kvävas för att jag itne kunde andas. Fick kravla mig upp ur sängen och snyta mig samt ta nässpray för att sedan lägga mig ner och höra Britneys nya låt Womanizer i hjärnan hela tiden. Om det var den som gjorde att jag itne kunde somna om eller att jag är sjuk vet jag inte men jobbigt var det. Jag vred och vände på mig men lyckades tillslut somna om för atts edan vakna klockan 11 av ett sms: Upp och hoppa!

Iofs, bra så jag inte sov bort hela dagen, jag är ju grymt sugen på att lira World of Warcraft nu när den nya patchen har släppts och alla nya saker har kommit. Sjukt roligt faktiskt!

Annars då? Ja idag ska jag orka pallra mig iväg till a-lagets träning och hälsa på och berätta varför jag itne har tränat i veckan.

ja typ..
någon frisk människa som vill byta och ta min förkylning litet?
snälla då?

World server is down!

Roligt roligt, vilken rolig dag!
Inte det minsta, efter att ha lekt med addons och fixat med dem i säkert 1 timme hann vi bara lira några battlegrounds innan servern gick ner. Och den har legat nere.. länge länge...

Och mamma fick ju spader då hon inte kunde lägga in sina addons själva, hon började typ lipa för att det var för svårt. Och vi har fan visat henne 100a ggr hur man ska göra men hon orkar inte lära sig. Hon räknar med att vi ska fixa allt åt henne men orka fixa alla addons först på vår egna dator och sedan på hennes? Shit säger jag bara.

Och endå har inte alla addons uppdaterats heller så .. ja..

Och servern är nere så jag kan inte lira med Nemphys i WoW..
Trött blev jag också. Och nu börjar jag få lock i öronen också. jag är sjukt vek och orkar inget alls. Kroppen är stel som satan och jag är less på att vara sjukt. MEN ska jag se det från den bra sidan så är jag ju sjukskriven imorgon också.. Hoppas servern är uppe då! /sigh

Men annars har kvällen vart nice, mycket huggandes hit och dit! me liiike it!


Och Miika, vad säger du?! Womanizer!


Whaha! Im in love!

Sista patchen innan expansionen WotLK släpptes idag, jag är sjukt taggad!

Har iofs jobbat som fasen med att ladda hem addons och grejer för att få wow speldugligt igen men nu så! Hyffsat iaf. Jag har bytt frisyr, speccat om och nu.. nu.. spelar vi. Så sjukt roligT!

Whahaha!

Jag känner suget igen!

Shit! Jag har hittat en mängd goa Photoshop penslar så nu ska jag sätta mig ner och leka lite. Behöver snart en ny vinterdesign på bloggen, det börjar ju snart snöa så dte är ju lika bra att sätta igång och skapa en fräsig bakgrund.

Sjukt vad jag har laddat hem penslar idag, men dom är så fina! Ska se om jag kan knåpa ihop något som ni får se sedan. Yääh!

Och snart kommer servern formodligen upp så vi får testa den nya patchen i wow, spännande!

Womanizer!

Britney Spears viedo till hennes Womanizer ligger ute på tuben nu.
Helt galen imo, jag gillar den som fasen! Vilket attityd bruden har och han var inte nådigt stilig heller..! ;)

Kan dessvärre inte lägga in den på bloggen och du behöver vara medlem för att kunna se videon eftersom den innehåller nakenhet, "lite" teasing och fighting.. Vilket inte lämpar sig för minderåriga. This video may not be suitable for minors

Britney Spears Womanizer

enjoy!


Vek, det är vad jag är!

Illa illa, jag som hade seriösa planer på att spela in mig i A-laget den här veckan och lira match med dem på fredagkväll, hemmamatch då. Riktigt nice att alla derbyn spelas på veckodagar nästan, faktiskt roligt med fredagsmatcher om jag får säga mitt. Men nu får jag väl sitta på läktaren och titta på och förhoppningsvis lira med div3 på söndag (eller lördag?) om jag är frisk.

Atm, jag har klagat så förbannat mycket idag så att det finns ju inte, jag känner mig typ döende. Förutom ont i halsen, fryser, svettas, snorig så har jag börjat få ont i käkarna, dvs bihålorna. Och ja, det är inte skönt! Jag blir fruktansvärt galen ifall detta håller i sig, jag är redan sur som fan! Orkade inte ens ta och sticka till träningen och visa upp mig utan jag sitter hemma och lirar wow. Typ det jag orkar, bah! Whine whine whine! (gnäll gnäll gnäll)

Och inte får jag tag på chefen heller, "nummret kan inte nås" bah! Hade gärna velat sjukskriva mig ikväll typ. Orka vakna imorgon lixom. Blir typ 2a gången jag är sjuk på 2 år, så.. Aja, men iaf.






Sjuk!

Eller bara vek. Jag kan inte bestämma mig. Snackade med pappa på jobbet idag och han tyckte jag skulle ta en alvedon, sova lite och bita ihop. Han är hård min farsa, inget snack om den saken! Träningen är inte fören klockan 20.30 också så det blir nog fint det. Hinner nog kurera mig /sigh!

Jag har jeffla ont i halsen, låter som en kråka och har inga krafter alls., svettas och fryser om vartannat. Jag var dessutom utlånad till en annan avdelning på jobbet idag och de var så lite folk att jag fick stå ensam på en 2-mannastation och jobba häcken av mig! Sjukt jobbigt vill jag lova. Men på slutet av dagen gick jag omkring som en zoombie för ryggen, benen och allt var helt slut. Dessutom var ett av hjälpmedlena sönder, en hissmojäng så jag var tvungen att lyfta med råstyrka 5dm rakt upp i luften innan den vaknade till liv och hjälpte till att lyfta plåtbiten. Och jag som är djurisk stark klarade detta galant... -.- Suck!  Men roligt att jobba med Rebo och Jonas, dom är ju i min ålder iaf så jag klagar inte!

Skiter i att dra ner på solariet också, skulle bara somna där och sen gå hem och bli iskall.

Blää!
Sängen nästa!
Och lite arena sen? Ja det tackar jag inte nej till, det sms:et gjorde min dag iaf!

Ska leta reda på Athena och ta henne till min säng, myys!

Aj!

Spelat innebandy, lite smärta i ryggen, bra spel, snack, lirat ut grabbarna, gjorde mål, assist, hade roligt, vann tekningarna, sjukt bra rörelse bakom målet, stabilt målvaktspel, bra skott, dribblingar, u name it. och ryggen, /sigh

Träning imorgon med A-laget, blir najs som fasen det! Ska ta en promenad ner på byn och solariet imorgon eftersom jag inte gjorde det idag. Jag är taggad, och hoppas att jag blir uttagen inför fredagens match. Det gör jag verkligen!

Jag ska eftersvettas lite och sen sikta mot duschen, gu så skönt det ska bli! Måste verkligen tvätta sockarna också, de luktar inte så nice!


Och Miika, en pipe tar typ 4 veckor att spruta och bygga om det är -5 grader typ. Halfpipen är redan byggd i lera och jord men fylls igen helt med snö och sen ska pipen stå och rinna av. När man sprutar så pass mycket på en gång bildas vatten i pipen så det måste rinna av och därefter tas pipefräsen fram och fräsningen börjar. Det tar väl en helg eller så beroende på hur duktig han/hon är som fräser pipen och efter det ska den frysas på. SEN kan man åka i den, gudomligt nice! Det finns inget (absolut inget) bättre än en nyfräst halfpipe!


Och vad i hela friden ska jag göra med lill-grabben som vill ha mig med på en fika?

Så var det problemet löst!

Det visade sig att A-laget inte har någon träning idag utan att de ska träna med oss, de som vill. Perfekt, nu slipper jag ringa Olavi och ja, Vet inte? Göra honom besviken?

Jag har fixat mitt talent-tree inför patchen då de nya talentsen inför wotlk kommer. Jag är taggad endå, kommer bli tufft som fasen!

-Vad fräsig du ser ut Emmi!

Min morsa är cool, jag hann bara komma hem från jobbet och parkera bilen när hon kom hem med sin ford och utbrast: Du ser då inte ut som om du jobbar på volvo! Jag hade tighta ljusa jeans, bruna läderstövlar, min gröna tuffa jacka med ståkrage, halsduk och håret i en tuff frisyr. Och hon har ju rätt, det märks som fasen när jag går "civilklädd" genom fabriken när jag ska hem eller till jobbet för folk stirrar som sjutton på en när jag går förbi. Vi har en mängd byggarbetare överallt och de verkar inte tro sina ögon ibland. Jag känner mig lite som en apa i en bur, faktiskt!

Idag annars då? Jag svetsade på som vanligt och byggde lite sidor. Thats it!

Jag hade tänkt att ta en promenad ner på byn och sola lite men det regnar och jag känner att jag orkar inte. Jag får göra det imorgon! Träning senare ikväll, vet inte hur jag ska göra än, om jag ska träna med a-laget eller mitt lag? Äsch, jag får fundera ett tag till..

Brälappen the Movie!

Jahaja, jag är med i en snowboardklubbe som heter Brälappen och den startades av två Vännäspajkar som tyckte vi behövde en klubb här. Dessvärre så åkte jag på tok för mycket twintips förra säsongen för att fastna på en filmsekvens med brädan på.. ;P

Iaf här är filmen och min hemma-pipe, backe, "friends" och allt det där..


Rrrrrrrrrrrrrrrrrex!

"..Och det rimmar på kex, mex, tex... Rrrrrrrrexxx!" (jingeln som går på radion om Rex)
HAHA!

Ja så kan jag sammanfatta gårdagskvällen!

Kvällen började lite wierd egenltigen, men när jag väl kom iväg till Anna var jag sjukt taggad! Var där runt sju, helt slut efter att ha burit väskan uppför trappen till översta våningen på Berghem så jag sjönk ner i soffan och fick en cube öppnad åt mig. Vi såg på fotbollen, eller "såg" på fotbollen. Tv:n var på men vi satt och surrade om hennes bf, mitt ex, p-piller, graviditeter, innebandyn, tjejer, och en sjuk 89a som raggar som fasen på Annas karl? Jaa och lite mera såklart och samtdigt så sminkade vi oss, bestämde outfits och allt möjligt. Vi bestämmde oss för att dra ner in på staden och gå på Rex! Så runt 10 cyklade vi i full fart, jag bak på cykeln och anna körde, ner till Annas bf och hans kompisar Oscar (08a) och Vidar(norrman), för att "vila" där ett tag och snacka lite skit innan rex! Killarna skulle inte gå ut men det slutade med att dom följde med oss ut. Iaf, jag fick sjukt många pussar av min Anna så hennes bf såg liiite avis ut där ett tag.. HAHAH!

När vi skulle cykla till Rex på Annas cykel så vek sig styret men cykeln fortsatte ju rakt fram så det blev världens obalans och vi tippade! HAHAH! Det såg sjukt jäkla roligt ut för vi stod i princip helt stilla och sen låg vi där. Grabbarna skrattade som fasen! Jag hade personligen skrattat ihjäl mig om jag hade sett det så jag förstår dom helt. På Rex var det grymt mycket folk och Anna agerade min Wingman igår. Sjukt roligt, det måste hända fler ggr!

Jag tog många oskulder denna helg kan jag säga! Först och främst hade jag en tubklänning på mig, jag brukar aldrig ha klänning ever och absout inte på krogen så (check!) och så gick vi på Rex, där jag aldrig har varit heller så (check!) och sen var det lite fler saker som jag kan skriva (check!) på också men jag känner att jag håller på att bli långradig (igen!) så jag pallar inte mera.

Det bäst med att bo hos Anna är hennes exktrem sköna säng! Dessvärre så höll jag på att bli förkyld och som alltid får jag huvudvärk som fasen när jag itne kan andas ordentligt så jag hade svårt att sova. Anna sov hos sin bf och jag hemma hos Anna så jag fick ett sms senare på dagen där det stod att hon skulle komma hem och laga pannkakor! Smaskens sa jag och så fick jag pannkakor när hon kom hem. Vi fikadejtade med Robert på Skogis och sen så pallrade jag mig iväg hem. Såg förövrigt en sjukt snygg ny Audi A3, en av BMWs minstingar och en Audi A5a... När jag blir rik ska jag köpa en sån.. ! (och jag som skulle fatta mig kort?!)

Mamma undrade om jag hade flyttat, pappa tycker jag är duktig som inte kör så tidigt när jag har vart ute kvällen före, bror och syster cepade loss som galningar och pokade på mig så jag fick paik och sen käkade vi pasta och sås med rester från racletten igår. Alltså, en helt vanlig festkväll med övernattning hos anna följt av kalabalik hemma i Vännäs.

Jag är lite seg, det kan jag inte förneka! Ska kanske packa upp? Kan ju vara en bright idé!

Tagga tjejkväll med Anna!

OjA! Som jag har längtat till ikväll, helt galet!

Pappa och vi ungdomar i huset har gjort maten, Raklett. Det är en "grill" som du ställer på bordet som har två våningar, övre är för att steka och den undre är en ugn. I varsin liten "tårtspade" lägger man i lök, vitlök och kött och låter det fräsa på stekytan för att sedan lägga i grädde, bananer, krydda, paprika, jordnötter eller vad du nu vill ha i och ställer in allt i bottenvången sen och låter det puttra på ett tag. Till detta äter vi sallad och ungsstekt potatis, dricker gott och avnjuter ett gott bröd till. Detta är sjukt jävla gott (ursäkta mitt språk) och en av mina favoriträtter utan tvekan!

Efter middagen blir det att hoppa in i duschen, packa ner alla grejer i en väska, jag kmomer i vanlig ordning att ta med mig några outfits som hon får hjälpa mig att välja bland. Kommer också att sminka mig hos henne och fixa håret där samtdigt som vi dricker lite vin och tittar på fotbollen för att sedan strosa ut på Corona eller Rex.

Jag kommer att sova hos Anna också och sen ha en fikadate med Robert och Anna på söndagen. Perfekt!



ehh okej? /hug

Hon har gjort det igen!

Jaa, som sagt, lås in mig snälla någon?!

Jag, mamma, pappa och syrran åkte in till staden och Ersboda för att handla täckjackor inför den kommande vintersäsongen. Vad kan jag säga? ja jag valde den röda jackan som passar sjukt bra ihop med mina svarta brallor och mina gula byxor. Pappa valde en svart och ett par svarta täckbyxor så han blev skitsnygg. På D&D shoppade jag en kort klänning från Vila i tubformat typ, som jag ev ska ha ikväll med högklackade skor med soet frisyr. Eh ja och sen handlade jag också ett pannband-ish, bandanaliknande sak som var svart och vit med coolt mönster på.

På HM lämnade jag tillbaka tröjan som vi upptäckte ett hål i, fasen och den fanns inte i min storlek heller så jag fick pengar tillbaka. Attans!

Sprang på Systemet en snabbis i staden också men annars var det egentligen mamma och syrran och pappa som handlade mest faktiskt. /sigh. Jag köpte iofs lite strumpor och strumpbyxor med, ska handla underkläder någon dag framöver... Nu tappade jag bort mig igen...

Just det ja, när vi kom hem var det ofc dax för den obligatoriska mannekänguppvisningen. Pappa fick börja och han hade hittat väldans fina tröjor och som sagt hans snowboarddress. Syrran hade hittat sjukt fina cardigans och stickade tunikor, jag blev nästan avis! Mamma hade köpt en snygg rutig klänning-sak-ish som hon såg faboulus i! Det spelar ingen roll att vi sett kläderna på i provrummen utan det är uppvisning iaf! Hehe!

Jag tog på mig täckbyxorna, dom gula, min nya röda jacka, på med bandanan och så gogglarna ofc! Jag är sjukt nöjd med min outfit iår och jag är grymt taggad inför säsongen så att det finns ju inte! Jag hade säkert på mig dessa saker i 15 minuter och skuttade förnöjt runt i huset. Kan tyckas konstigt jag vet men jag har aldrig sagt att jag inte är skum! Jag dregglade nästan på mig själv så nöjd är jag! Jag gillar skarpt att jag ahr färg iår för förra året var jag helsvart och hade svarta skidor också. Iår kommer jag att synas lite mera va, kanon! Och mina snygga gogglar gör inte saken sämre! Nu väntar jag bara på att 360'Norr ska få hem min hjälm så kommer jag att se ut som värsta gangstern! Yes!

Ikväll står valet och kvalet mellan mina röda jeans, ett svart linne och lite rockigare stil eller min nya denim klänning och mera romantiskt i håret osv?

Jag tar som vanligt med mig allt till Anna så får hon hjälpa mig att välja! haha! Lutar åt övernattning hos Anna ikväll och sen fika med Anna och Robert imorgon. Perfekt!

I väntan på staden skummar jag igenom fonderna!

Och nu har jag lyckats pallra mig upp ur sängen, klätt på mig och börjat käka lite müsli och vad får jag höra? Jo: Vi har itne frågat Sofie än och vi vill inte väcka henne ännu.. Herregud säger jag bara, hon kan ju sova till 12! Jag hoppas för deras skull att de väcker henne snart annars blir jag lack som satan. Pappa undrade också vilket tid jag gick och la mig då han avr uppe vid 3 och såg att det lyste? Någon gång runt halv 4a sa jag och bara okej och du är uppe nu lixom? Bra jobbat. Vi ska ju till staden pappa lilla och när både han och mama är med brukar vi alltid åka vid tio... Men itne idag tyligen. Slacker till syster jag har då.

Jag har också gått igenom mina fonder på morgonen och jag vet att jag har tappat en hel del men nu är det tragiskt! 11.731 kr har jag tappat de senaste veckorna. Sjukt galet! Fonderna ligger totalt back med 28.39%enheter och tex min ena fond Kapitalinvest har backat med- 21.50% och ligger nu på ett värde av 46.28 och det är ju ingeting! I början av året låg den uppe på 75.01 och dår var det roligt. En annan fond har backat med -38.10% men den är snäppet över medelrisken att spara i så jag är inte så förvånad. Jag har placerat mina pengar rätt när jag har valt 1lågrisk, 1 mellanrisk och 1högrisk fond, bland annat. Mina pensionspengar, se där! Vilket framtidsseende jag har nu va, pluspoäng för framtida sparande?

Och eftersom börsen alltid, ALLTID går upp även om det kommer att ta tid innan vi hämtar oss från den här ekonomiska smällen så kommer jag att få återse mina surt fördärvade slantar. Men tur att jag inte investerade mer pengar i fonderna, då hade jag blivit lite oroligare men som det är nu är jag hyffsat lugnt faktiskt.

Det är iofs ganska surt att jag har en fond som placerar i norrländska företag och nu när flera företag går snålt här uppe så ja.. Ni förstår.

Men totalt sett så har jag ju fortfarande råd med resan till Malaysia? ;) haha!

Sådärja, nu har jag ätit klart, ska gå och kamma mig och slänga på lite av den obligatoriska mascaran. Och varför behöver jag bara tänka på utgång så kommer det finnar? Coverstick is the shit!

Snart går jag och väcker syrran också, jag har inte tid med det här idag. Jag har massvis med saker att göra! Jag hade tänkt att springa en runda efter staden, sova lite, duscha, sminka mig, äta supergod mat, sen sticka in till Anna och kika på fotbollen och sen gå ut och dansa! Speckat schema och ju mer slöa vi är här dessto mera stress blir det sen och då vet vi alla vad det är som ryker.. Nej inte sovningen, den är viktig då jag knappt har sovit något haha! Just det, löpningen, men jag ska försöka hinna! Dessvärre är vädret typiskt jättetrist, höstigt och grått.

Nej nu sätter jag fart!

Sen men skrattig natt!

HAHAHA!
Helvete vad jag har skrattat ikväll alltså. Och jag som skulle gå och lägga mig tidigt, senast halv 2 hade jag sagt. Men vem är det som sitter upp fasten klockan är över halv3 på natten? Jo exakt, Emmii! Men fan så roligt jag har haft det, sitter och leker med tester på expressen, sjuka är dom. Haha! Och itne blir det tråkigare när vi är två som diskuterar och pratar om svaren också, inte illa! Jag blir fasen generad vissa gånger, haha!

Anna! Jag taggar djävul inför kvällen ska du veta! Jag ska in på systemet imorgon och se om jag ska inhandla något smarrigt! Vilket jag kommer att göra, alltid smarrigt!

Hur mycket kan du om sex?

Hur mycket kan du om sex?

Jag hittade ett grymt test på expressen idag och med lite hjälp så lyckades jag (vi) skrapa ihop 20rätt av 30 möjliga. Jag fnissade som fasen och fick sjuka bilder framför mig hela tiden men det avr grymt kul! hahahha!

Iaf, give it a shot:
Sextestet

Sega fredag!

Fredagen har varit seg, men samtidigt skoj som fasen. Sitter och latar gärnet nu och taggar inför morgondagen dår jag och Anna ska ut och svira på krogen! Jag är sjuk taggad, oja! D:

Övernattning i staden? kan tänkas, men bortamatch? haha nej, skulle vara med Anna isåfall! kanske bakisfika med Anna och Robert på söndag? Robert var sugen men det är samtidigt skönt att sova hemma. Aja, det får bli en senare fråga. Nu väntar lite popcorn och film tror jag! perfekt

Det blev visst bad!

Min farsa är bäst!

Japp!!

I morgon ska vi två ner till staden igen och shoppa vinterjackor och täckbyxor. Jag står i valet och kvalet hur jag ska göra och vad jag ska köpa. Mamma röstade för en ny dress, helt ny, men det är för att hon då kommer att ärva min gamla men hon skulle inte passa i mina gangsterbyxor det vet jag. Dom är ju ruskigt feta och mycket häng på, nästan för gangsta för mig så hon kommer inte att passa i dom. Har iofs ett annat par svarta brallor som kan passa till min gamla svarta jacka, om jag nu köper nytt dvs.. Det fanns en snygg röd jacka och en beige med prickar på och läcker knäppning. Men vi ser väl, ska se om jag hittar en ny mössa med.. Eller..
Fack!

Pappa ska då köpa den snygga jacka och ett par täckbyxor med, han kommer se astuff ut på sin bräda i vinter!

Ahh! Shoppoholic, wtf!

Emmi du är fanimig hopplös!

Jaa, jag borde låsas in bakom galler och få nyckeln bortkastad.

Jag har nämligen gjort det igen, jag har på senare tid börjat gilla shopping.. Det har snabbt blivit en liten helgdrog tycligen, eller iofs, det behöver inte ens vara helg! Jag följde med pappa till staden idag, han skulle handla lite grejer på Jula och Mekonomen så jag stannade på HM för att köpa mig en ny fondation eftersom min är i princip slut. Det slutade med att jag hade provat en massa kläder, köpte tre toppar och jag var sjukt sugen på två klänningar men dom var lite för små eller så har jag för stora bröst?! :S Jobbigt läge för den satt som en smäck annars. Och det fanns ingen i storleken större heller. bah! Suck! Köpte fondation, coverstick, deo och duschcreme av Dove, min favorit. (och min mamma var impad över att jag ens provat klänning; Du hade säkert vart jättefin och det hade varit så roligt att se dig i klänning!) Jag har alltid varit en pojkflicka va, men nuu.. Ja Lowe verkar ha rätt, jag har blivit tjej--ig--...

Jaha, slutade det där? Nej utan vi drog in på Intersport för att kolla rean på skidor/snowboards och jag var sjukt nära på att köpa med mig ett par innebandyskor; mina har börjat bli liite nötta. Men jag slutade bort det men kärade ner mig i 3 olika sneakers, som jag också slutade bort. Pappa skrattade som fasen åt mig och sa att han tycker det är roligt att jag har börjat handla saker för mina pengar. Jag gillar min farsa skarpt!! Iaf på Intersport har D&D öppnat en våning upp och de har märkeskläder, jeans, skor, väskor allt. Jag fastnade för en svart läderväska, Esprit för 700kr. Sen hade de två sjukt snygga snowboardjackor som jag blev helt frälst i. Speciellt när jag är ute efter en röd jacka som matchar till mina svarta och gula täckbyxor. Men jag ska tillbaka dit tilll helgen eller något sådant och handla en ny jacka. Grejen är den att syrran kommer bli sjukt avundsjuk och säga: Men du köpte ju en ny jacka förra året?!

Pappa hittade också en hur snygg jacka som helst så.. Oja!

Såå... Kalaset idag gick på 1500 kr, inte så farligt med tanke på att jag slutade bort hur mycket som helst. Men synd på kläningen, den var sjukt snygg! Och jackorna kommer, det kan ni lita på..

Ski- in ski-out-läge i Hemavan!

WTB en rikjävla kille som ser bra ut och som har 3.5miljoner liggande och skräpar och som han vill lägga på ett hus i Hemavan (läs:mig).

Hemavans lyxigtaste hus är till salu och precis fördigbyggt. 7rum och kök, 3 duschrum med helkaklat och golvvärme, 4a sovrum, inga våningssängar, en lyxig spaavdelning med bastu och bubbelpool, övervåning, infällda spotlights i alla rum, skotergarage på nedervåningen, vad var det mer? Ski in- ski-out-läge dvs; du kliver upp på morgonen och lagar din gröt, äter den och hoppar i skidkläderna, kliver ut genom dörren där du knäpper på dig skidorna och åker direkt ner till liften som tar dig upp till himmelriket...

Awsome? Ojaa! Fyyfasiken vad underbart härligt det skulle vara!

Staden nästa nu då, ska bara fixa till mig lite. *gäsp

Mmm jag tänkte typ 2 veckor eller nått sånt så vi hinner njuta av värmen också? haha

Snåljävla volvo!

Jaa, facket har som sagt varit nere i Gbg och förhandlat med storfräsarna för volvo lastvagnar. Och enligt cheferna där nere så kommer volvo inte att ge pengar till förtidspension eller avgångsvederlag ifall det finns människor som vill sluta och få typ 100.000 i fickan.

Men återigen, inget är klart poängterar facket hela tiden genom Trycket(info från facket) och Intranet men jag tror faktiskt inte att det finns så för dem att jobba med om jag ska vara ärlig. Sedan gbgs ledning har börjat bestäma mer och mer har vi här uppe blivit helt beroende av allt de säger och gör så vi är nog rökta.

Lowe hade plats 221 i anställningstiden och även om det diffar 50 pers kommer han att ryka. Han blev anställd 3 månader före mig vilket betyder förmodligen att jag ligger runt 270-300 kanske, jag avr lat och hade ingen tid att smita iväg och kolla hur jag låg till...

Jahapp! Och jag har slarvat bort mitt stämpelkort! Jag blir galen, jag hade dte ju igår?! Måste leta imorrn.

Just ja, ska in till staden med farsan imorrn, han har lyckats "laga" sönder bilen så vi skulle hämta lite grejs, kila in på intersport och en snabbis på HM,

ska leka lite innan det är dags att kojsa. hej!

Dagens på Blocket!

http://www.blocket.se/vi/18389437.htm?ca=15_s


Så tokigt det kan bli ibland! Haha!

Svett och vatten!

Oh shit! Det regnade som sagt idag och jag trotsade vädrets makter och gav mig ut på en springrunda. Det gick hur bra som helst idag, jag sprang fort. Jag har bättre kondis än vad jag tror jag har eller så har dessa två löprundor vart rena lyckoträffar men jag hoppas på kondisbiten!

Nu sitter jag och svettas i floder och vattnet rinner. Sjukt härligt för jag är helt slut i hela kroppen. Gjorde dessutom en rad situps och armhävningar innan också. Ahh, kaka nu?! HAHAHA!

Plus att jag mötte en av de gubbar som jobbar med div1-laget och han vinkade frenetiskt fråns in bil. Tror han blev impad av att se att jag håller igång när jag jobbar em-vecka och det är ju ingen skit Jag är imponerad av mig själv till och med. Måste ha blivit smittad!

Duschen nästa!

Regning torsdag!

Men lilla Emmi är på et stråålande humör! Sista arbetsdagen innan helgen, det blir perfekt!

Och igårkväll spelade de regerande svenska mästarna HV 71 mot schweiziska SC Bern i den första omgången av hockeyns Champions League. Jag fick höra de galna schweiziska supportrarna i bussen på vägen till arenan för Johan ringde och surrade som vanligt. Och vilket liv de förde, helt galet! Plus att de verkar ha gott om gratisdagar på unviversitetet i jönköping alltså, kanske värt att dra sig tid bara pga det? :P haha! Cosmopolitan, godis, chips, pennor, dricka.. Kan dom inte ha gratisdagr på jobbet också?! :D

Och det verkar som om matchen var grym, jag har aldrig varit på en större match än när Björklöven spelat och det var när Acke och Nevalienen spelade där.. doh! Så jag blev smått avis på Johan där ett tag men vafan, tjäna pengar är väl kul det med?.. Ehh... HAHA!

Iaf, jag ska ut och springa om ett tag, ska bli skönt trots att det regnar. Jag hade fått order om att vara väckarklocka idag men nej, haha ! Sååå kan vi väl inte ha det?!

Ta inte min Lovisa!

Idag på jobbet hade vi gruppmöte och chefen berättade lite om varslet som har drabbat volvo lastvagnar- 370 personer ska ju bort till den 1a april så det är det alla snackar om. Det spelar ingen roll om man inte känner gubbarna men alla kommer fram och frågar hur det ser ut för våran del ifall vi får sparken eller inte.

William Frank och en till högt uppsatt ur facket är nere i gbg i veckan för att förhandla med volvos tjänstemän som har hand om frågan och inte fören det centrala avtalet är klart kan de börja förhandla lokalt här uppe. Och först då vet vi vilka som kommer att få gå och hur många det blir. Ifall de har råd att köpa ut alla 60+are eller om förtaget väljer att ha kvar dem och spraka alla ungdomar?

Iaf så finns det en "lista" där du får reda på på vilken plats du har i ordningen till att få sparken och min Lovisa har plats 130 eller något. Och även då inget är 100a säkert och en diff på 50personer så ligger hon jävligt risigt till och tja, jag kommer fan inte att stå ut på jobbet utan henne! Jag ska sticka in till facket imorgon och kolla hur jag ligger till. Och ja, inget är säkert som sagt men jag blir ju fruktansvärt nyfiken endå och jag vill ju veta hur jag ligger till.

Annars så får jag sparken den 1a april och imo skulle jag behöva det så jag får lov att ta tag i mitt liv. MEN jag kommer inte att jobba kvar till hösten iaf, det blir studieledigt och studera något roligT! Jag är fasen taggad men jag vet inte vad och inte vars jag ska studera. Men det är en senare fråga. nu gäller det att spara pengar som satan så jag har en skön buffert. Och be att börsen inte rasar något mera nU!

Svammel som fasen jag vet. men jag fryser djävul, min mage är som en jeffla ballong och jag är bara trött... Hej!
och min nya pyjamas är bäst!

Och tydligen ser jag tjejig ut i min nya keps?! erhmm.. har jag missat något?

Inatt jag drömde!

Ja ni får ursäkta! Jag brukar ju alltid skriva ner och berätta för er om mina skumma drömmar. Jag drömde en till ytters skum dröm inatt men jag förlorade mig i TMNT så jag glömde helt bort det.

Iaf, imorse så drömde jag om World of Warcraft, för andra gången i mitt liv (av det jag kommer ihåg då) och det var, ja, en upplevelse utöver det vanliga.

Jag har en karaktär som heter Nemphys och hon är sjukt läcker, jag har fått mycket beröm för hennes utseende osv, och i drömmen var jag henne på riktigt så att säga. I en dröm kan ju allting hända vet ni väl vid det här laget?

Jag var mitt i ett krig mellan min "klan" och en annan klan och jag och Ezzet stod uppe på en hög bro med vattnet virvlande under oss. Gramse smög sig fram till oss på bron och han är inte min personliga favorit IRL så jag blev ruskigt sur på både honom och ezzet så jag hoppade ner från bron och landade i vattnet långt där nere. Jag slängde upp en buff som gör att jag kan springa på vattnet, bytte skepnad till min vargform och sprang iväg över vattnet. Bakom mig kunde jag höra hur Gramse och Ezzet kommenterade mitt hopp men jag var så arg så arg.

Mörkret föll sakta och jag låg i buskarna och gömde mig för patrullen som gick förbi. Jag tyckte jag hörde ett prassel och slutade andas men det var Ezzet som hade hittat mig. Gramse smög omkring i närheten men jag fick mig en kyss av en vacker nightelf endå.. Brukar typ aldrig drömma typ drömmar om pussar och sex typ men ja, någon gång ska vara den första. Lite skumt att jag var i formen av min wow-karaktär när jag stal lite pussar haha!

Galet, idd!

TMNT!



Jag och syrran kom av någon på att prata om Turtles för några dagar sedan. Alla har väl sett på Teenage Mutant Ninja Turtles när ni var små? Samlade gubbar, klistermärken och såg serien på tv? Det gjorde iaf vi i våran familj och vi bråkade alltid om vem som var vam. Jag tror att vi tillslut kom överens om att jag var Leonardo, den blåa med svärd, brorsan var Raphael med fist-vapen och syrran var Donatello, han med staven. Men det avr länge sen så jag är inte alls säker på hur det slutade och vem som fick vara vem.


I alla fall så laddade syrran hem filmen TMNT som gavs ut förra sommaren tror jag? Iaf, jag förväntade mig inget alls mera än att det skulle vara tufft att återigen se mina favoriter som jag hade när jag var liten.

Leonardo, Raphael, Donatello, Michelangelo, Splinter (deras mästare) och April var hur tuffa som helst. April var filmens överraskning då hon i serien varit en hyffsat mesig reporter och nu värsta fighting bruden, precissom en ninja!

Jag är barnsligt förtjust i animerat och tecknat så jag gillade filmen som fasen. Fnissade högt flera ggr men det är förmodligen för att jag gillade serien som liten. Vet inte om jag skulle gilla den om jag aldrig lekt med Turtles när jag var liten men jag har inte vuxit upp än så!


Bortkastad onsdag!

Jag har noll diciplin, what so ever. Jag gick och la mig runt 03 inatt (vems fel var det?!) och sen hade jag ställt klockan på 9. Jag kunde inte ta mig upp ur sängen, på något sätt. Jag snoozade och somnade om och vaknade 10.50 vilket innebär att hela min "dag" har gått åt till att sova. Jag är nog helt värdelös! Det är ju nästan dax att äta lunch och åka till jobbet, i princip ja.

Usch!

Iaf, jag sitter och funderar om jag ska ut och springa en runda idag (säg inget till mamma) eller om jag ska ta och chilla och titta på Turtles-filmen? Jag har inte sett den nämligen. Äsch! Det får bli Turtles, jag pallar inte att springa idag. Såå roligt är det inte men imorgon ska jag göra det! Och jag har sjuk träningsvärk i mina "bröstmuskler" från mina futtiga 20 armhävningar igår. Sjukt dåligt tränad i min överkropp, pinsamt!

Trött!

Jag är sjukt trött men orkar inte ta tag i mig själv och gå och borsta tänderna och hoppa i säng. Dessutom fryser jag faen med. Jobbigt läge!


Sällan?!

`humpf!

Jag blir galen, men det är jag ju å andra sidan ofta?!

Ska iaf ta och göra ett ryck nu, sitter fortfarande med blött hår, mascara under ögonen och i mjukiskläder framför datorn och Lowe kommer snart och ska hämta mig. Alltid så här, fast jag vet ju hur det kommer sig nu! HA!

Och! Detta glömde jag nog helt och hållet bort att säga men 8a veckor framöver nu jobbar jag bara 4dagar varje vecka! HAHa! så skönt det ska bli, helt galet. Pga minskad orderkö så lägger de ut minusperioder nu och därför försvinner fredag förmiddag och natten mot fredag. Sjukt nice!

Aja, nej nu, rycket sätter in! tjingeling!

Bättre kondis än vad jag trodde!

HAHAH!
bra där Miika, jag menade naturligtvis anitvirus ;P
haha! tur jag är vaken på morgonen..! HAHAHHA!


Iaf! Jag var ute och sprang en liten sväng, vad kan det vara? 3km kanske? Lagomt såhär när jag skulle vila lite i veckan. Men iaf, jag värmde upp hemma genom att göra situps, armhävningar, ryggaps och höga hopp och sen slet jag tag i Ipoden och sprang iväg. Det var sjukt nice väder, solen sken och musiken pumpade och jag sprang på som fasiken. Tog det lite lugnt i början för jag trodde jag hade dålig kondis men det visade sig att jag hade bättre än vad jag trodde! Och det är inte dåligt, så jag ökade farten och sprang på.

Jag hann bara innanför dörren så kom brorsan med telefonen och så stod jag flåsandes i luren och hoppades att det inte skulle vara en heting på andra sidan som undrade vad fan jag höll på med. Det visade sig "bara" vara mamma som frågade vad fan jag höll på med?! Sliter jag ut kroppen eller vad? Hon lät lite sur, bara hon inte börjar om igen och tjatar att jag tränar för mycket för nu tränar jag ju knappt någonting egentligen. Iaf hon tipsade om Intersport och deras rea på förra årets skid/snowboardprylar, de har för stort lager!!! AHHH! Jag vill dit, nu! Men hinner inte idag, och imorgon är det min tur att köra. Får bli på torsdag helt enkelt! Mina bindningar är ju helt cp, de gick ju sönder flera ggr när jag kraschade förra året så jag ska se om jag hittar ett par nya! Skulle vara awsome!

Duschen nästa! Tur jag gjorde armhävningar och allt det dära innan för jag är död.


Shit, Emmi kan!

Jag var seg att uppdatera igår när jag kom hem från jobbet, jag ber om ursäkt för det. Vet att jag förstör morgonläsningen för "alla" mina läsare när de inte har något att läsa till morgonkaffet och mellan frillan och tandborstningen!

Iaf, gårdagens jobb förflöt bara fint. Höjdpunkten var att snacka med Lovisa om festen i fredags, hon var som sagt inte där så hon var sjukt nyfiken. Och som hon skrattade när jag berättade att Nicklas blev slagen med en handväska! HAHA! Och just ja, sen ringde ju Johan också, det var hur kul som helst. Han hade fått en chock när han såg att Peter skulle fylla 37 i morgon, shit! Han är verkligen gammal vilket man absolut inte kan tro så han har barnasinnet och allt det där intakt!

Sen så snackas det otroligt mycket om varslet hela tiden, alla undrar om vi fått veta något och när vi får sparken osv vilket är lite tråkigt för stämningen på jobbet är ju itne så god nu. Men vi fick underställen igår som vi skulle ha fått i vintras men dom försvann ju. Men iaf, bättre sent än aldrig och jag har ju redan börjat med långkalsonger på jobbet så det känns gött att ha fått ett par vi kan slita på där.

Jag bråkade också med mitt virusprogram igårnatt när jag kom hem från jobbet och gud vad sur jag var! Men idag; Emmii kan mycket så hon fixade den skiten! (check, Emmi kan virusprogram!)

Jag hade tänkt att pallra mig iväg ut i det "vackra" vädret vi har här och springa en runda. Solen skiner men det blåser storm i princip. Väntar på min Ipod och att frukosten ska sjunka i magen lite. Blir ingen lång runda så förvänta er inga stordåd! Haha!

Bilder från Heroes!

Jag hade absolut ingenting att göra nu på förmiddagen så jag satt och letade fram lite bilder på skådespelarna från Heroes. Here you go!


Milo Ventimiglia  David Anders,       Zach Quinto     Sendhil Ramamurthy
Peter Petrelli       Adam Monroe       Sylar                Mohinder Suresh

Adrian Pasdar       Masio Oka          Greg Grunberg James Kyson Lee
Nathan Petrelli      Hiro                   Matt Parkman  Ando

Hayden Panettiere Ali Later          Kristen Bell
Claire                    Nikki               Elle

Jag orkade inte leta fram alla, phew, för det är ju många. Men dem här som jag har tagit med är main characters, så, enjoy! Själv dregglar jag mycket på den övre raden, och på den nedersta också för den delen :o

Nej time to get ready for work! Blä, jag hatar att jobba eftermiddag, jag har redan tråkigt! Underhåll mig tack!

Yesterday!

Jag hämtade mig från gårdagens match, mitt humör blev sjukt mycket bättre efter att jag ätit middag och kaka till efterrätt. Jag satt i princip hela kvällen framför datorn, såg avsnitt 2 och 3 av Heroes seson 3 så nu är jag i fas igen! Underbart bra!

Men Sylar, Ahhh?! Och Petrelli-morsan?! Amagaaad! Ska inte spoila för er som ser serien men gudis vad bra det är!

Ja igår efter matchen var jag som sagt väldigt depp, trots att vi vann men jag har uppenbarligen för höga krav för att detta ska vara bra för mig. Men iaf, jag tillbringade resten av kvällen vid world of warcraft efter heroes och jag lirade massa arena med ezzet, sen så bytte vi gubbar och han lirade på nemphys och jag på ezzet/ilonka och.. Ja vad kan jag säga mer än att det var sjukt roligt?! Jag var ju knappast bra men roligt som fasen var det. Lite jobbigt när Ezzet hade speccat om och tagit bort min favorit:shadowstep. Haha! Men jag slog ju håradre iaf, woho! Och warlock, jaa, det var spännande! Satt fasen uppe vid datorn till 03.30 och det var väldigt länge sen jag gjorde det sist! Men sällskapet gör ju allt, eller hur är det man säger?

Steg upp vid 10.30 idag och tog med Athena ut på en promenad i det fina vädret. Solen skiner idag, tro det eller ej så det var grymt skönt. Behövde röra lite på mina stela ben och rygg så jag gick en liten extra runda med henne. Och hon blev ju bara glad så, den hunden är fräck som fasen!

Nej jag ska ringa Kurtan nu och se om jag får åka med dem till jobbet. Skulle vara grymt skönt med samåkning i 2 veckor när vi endå jobbar samma skift. Man ska passa på, blir sjukt mycket billigare så. /sigh!



Ibland glömmer jag vilka som läser min blogg egentligen, jag och min stora käft :o

blanksteg!

Sånna här dagar borde jag inte ens prata med folk. Jag får anstränga mig som fasen för att låta "naturlig" så att säga och det går väl sisådär.

Hjälpte mamma med maten och det gick fint. Det blir vad vi kallar för "rester" dvs kött och kyckling från fredag/lördagens mat i sås med vitlök/lök/paprika och pasta till det. Imo är det inte rester utan väldans smarrigt!

Jag har dessutom två exakt likadana dressar nu också, enda skillnaden är att jag har mitt nummer på a-lagets version och inget nummer på b-lagets version. Blir spännande att se när jag lyckas matcha ihop det fel, för det kommer jag garanterat att göra, frågan är bara när jag kommer att göra det. Men bra att jag jobabr em till veckan iaf så jag får chansen att vila kroppen lite. Ska iofs springa en runda och träna mage/rygg, för ryggen kajkade ju ihop i sista perioden idag. Det är betydligt mera slitsamt att lira div3 än i div1.

Känner för att sova bort hela denna regniga söndag men det kan jag ju inte göra? Får la se vad jag hittar på för just nu är allt grått och trist. Har jag för höga krav på mig själv och laget redan? Det kan bara inte bli bra. Kommer inte snön snart?


- Sämst i världen?

Jag tror fasiken jag är det!

Jag är sjukt besviken på mig själv för jag spelade som en kratta och ja, ryggen säckade ihop totalt i slutet på tredje perioden. Vi lirade grymt boxplay, as usual men vårt powrplay.. Geez, varför gjorde vi inte som jag sa? mutter.

Aja, och inget mål och inget assist gjorde jag heller. Vi hade bara panik och allt var rörigt. Våra backar sysslade med, jaa, vette fasen, tog typ 4 sekunder innan de passade och då är det för sent. Kan ju itne påpeka det gång på gång heller då blir det ju sura som fan.. Och inte fick jag spela med Lisen heller, vi förstår varandra och hon vet hur jag gör min löpningar så hon lätt kan droppa dem i mitten exakt där jag vill ha bollen. Nej, jag är sjukt missnöjd med sättet vi och jag spelade på idag så jag blir sjukt lessen. Det är därför en aningen konstigt när våra tränare tyckte att vi spelade sjukt bra?! vars då någonstans? Andra femman passade knappt, de gjorde iofs 3 mål men vafasen, skulle de inte vara så förbannat ego skulle de ha gjort 5-6 mål till. Vår kedja hade ytterst svårt att ens få upp bollen från våra backar så vi försvarade oss typ. AHHHH! Jag blir galen, varför ska allt ta så lång tid?! Ropar forwards att de vill ha bollen längs sargen betyder det ju nu och itne nästa år typ..! Men våra backar, i min femma, dribblade och dribblade och fummlade och tappade bollen mest hele tin! Whaaaaj?! Jag blir så less, och vi ska inte ens snacka om vår andra tränare för då går jag upp i taket!!!

Nästa helg är vi spellediga då Skelefteå har dragit sig ur serien så då blir det party! Jag behöver party! nu igen?! ojaa! Geif en heting att dansa med så löser sig allt!

Duschen nästa nu! /cut

Och sa jag att vi vann med 3-1? Inte det? aja, vi vann med 3-1 och det var iaf grymt skönt att vi vann första matchen och att serien har börjat rulla på. Synd bara att vi inte vann med mera, för det skulle vi ha gjort imo!

Tagga seriepremiär!

Nu har jag äntligen lyckat kravla mig upp ur sängen, det dröjde ett tag innan jag kunde somna igår natt men likväl lyckades jag somna ifrån tillslut. Det brukar jag aldrig lyckas med men någon gång ska jag ju göra det med.

Sjukt trött är jag också men det går över, det vet jag. Sitter och käkar frosties med mjölk för fullt som "minifrukost" men om en timme eller så ska jag käka gröt och mackor och jucie för att verkligen ladda upp inför matchen som ska spelas klockan 12.30. En mycket skum tid att ha en match på, i vanliga fall brukar alla matcher spelas vid en hel timme, men itne ute i Obbola inte.

Vännäs Aik, div 3 innebandy ska spela mot Obbola IK klockan 12.30 så jag vill se så många som möjligt där och kan man inte det är det pompoms och kortkorta kjolen som gäller! Jag förväntar mig rakade och fina ben och kalsonger för annars blir bensparkarna lite för läskiga för våra lite yngre flckor..! Haha!

Nej, det är lika bra att jag börjar försöka fixa frillan, min nya frisyr är en pain in the ass när det gäller att sätta upp allt hår för jag är en sån som inte kan ha lösa hårslingor när jag idrottar. Jag blir galen av sånt!

Haj så länge!

Stjärnor på is!

Ja idag hade Stjärnor på is premiär i tv4 klockan 20.00 och jag kan bara säga såhär: wow!

Marcus Fagerwall och Jesper Blomqvist, båda norrlänningar, visar vars skåpet ska stå och åkte grillor som bara vi här uppe kan göra! Jag blir grymt imponerad av deras sätt att åka och föra sig på isen. Jag är hyffsat insatt i konståkning för jag tycker det är grymt roligt att titta på så jag hade liite koll om hur domarna tänkte och satte poäng. Grymt kul att det gick så pass bra för många då deras åkvana verkligen var allt från ingeting alls till hyffsat mycket i yngre dagar.

Jesper Blomqvist och Markus Fagervall i deras snygga nummer! Dessa grabbar kommer att gå långt då de redan ser ut som proffs och verkligen har det. Haha! Perfekt, nu vet jag vad jag kommer att se hädanefter !


Helt rätt person åkte ut också, Lulu för hon var verkligen jätteusel. Malin, löperskan var inte heller någon höjdare utan dessa två stod kvar som sista åkare.

Gynning och Berg då? Ja Berg är ett proffs uti fingerspetsarna, jag gillar henne skarpt. Hennes frisyr och klänning var mycket finare än Carolinas. Carolina, jaa vad ska jag säga om henne mer än att hon är blåst och otrolig jobbigt att lyssna på? Dels är hennes dialekt inte att leka med (rääärräär rääääääärrr!) och sen alla hennes dumma komentarer.. Ahh im losing it!

nej, duschen nästa! Och jag måste kolla vilken tid matchen är imorgon, doh! Noll koll noll koll!


Vi vann!

Wooho! Grattis till vinsten idag flickor! Vännäs lirade permiärmatchen mot Fränsta IBK som slutade med hela 6-1!
Det kunde lika gärna ha blivit 14-1, men sån tur hade vännäs inte med sig. Hur många öppna kassar som flickorna missar har jag inte koll på men det var en hel del! Och vad höll Fränstas box på med när de hade en utvisad? Såg ut som värsta div 3 boxen! Tur jag har diciplin på mig.. hihi ;)

Jag invigde mina nya röda byxor, kepsen och stod och tjötade med Anna och Anneli. Smaskens vad roligt det var! Taggar utgång nästa lördag? Ska se över det, hihi! Sjukt taggad!

Och dagens överraskning var att jag stod med i a-lagets trupp.. erhhm, okej? Min tränare kom med matchprogrammet i högsta hugg och frågade varför jag stod med där? haha, jag bah: ehh, ja dom vill att jag ska lira där och dom försöker få över mig mest hele tiin? Han muttrade något om att det vill han ju veta snarast möjligast och jag sa att ja när det krisar så är dte ju klart jag ställer upp. Jag nämde inget om "godispåsen" innehållande kläder etc.. Ehh, och sen sa jag ju att jag ska ju spela med er imorgon så det är ju inget att hetsa upp sig över. Han såg iaf måttlig road ut men vi f¨r väl se. Jag lovar att han ställde Berra mot väggen efter matchen.,. Aja!

OCH! Jag fick kondomer av Anneli som hade varit på Origon och tagit en massa gratiskondomer. Haha! I sån där snittsig grå hård plastförpackning, amagad! Haha! Så nu har jag "laddat" upp.. He he he! Hahah! Ja jävlar inte direkt det första man gör på match men tydligen så hann vi med att sitta och snacka om sånt i peridpauserna?! haha! Som jag skrattade!

nu då? Jaa, jag ska vika ihop kläderna och softa lite! Se om jag hittar någon att leka med?

Shoppaholic?

Shit va jag mår bra idag! Tack snälla Johan för att du väckte mig en andra gång så jag verkligen blev klarvaken och följde med morsan och syrran till staden! Så det blev itne så mycket payback där inte, haha!

Iaf, jag kom hem från en underba kväll på Harrys igår runt halv 4a tiden. Brorsan kom och hämtade mig klockan halv 3 någonting sådär, han är så söt så! Iaf var gubbarna sjukt roliga och när en annan avdelning kom efter deras bowling och mat började partyt på riktigt! De hade också supit ner vår chef, som för övrigt är snygg som fan! Jag dregglade nästan och han var med och dansade också! Sjukt jävla kul! hahha!

Tjejerna och killarna på delkomplett som är i min ålder, (nästan) var hur trevliga som helst och vi dansade som fasen! Jag var ju bara 21 på ett 23+ ställe så jag var liite lite va men det var kul som fasen. Sällskapet gör allt! haha! Det som är lite läskigt är när man står ute på dansgolvet och kastar en blick över axeln och ser kostymnissar i 40års åldern spana in rumpan va.. HAHAHA! De kan typ vara min farsa så lite hemskt är det allt! haha!

Ahh ja, orka skriva mer om det nu. Men Tommy en kille på jobbet var kanonfull som fasen, och han drog det hära om att jag var som en syster för honom och det snacket.. Haha! Oja, det var ruggigt kul! haha! Iaf brorsan körde hem honom till hörneforst och tjänade 500kr så bror var nöjd som fasen.

Jag och brorsan kommer allt närmare varandra nu vilket är hur gött som helst! Igår i bilen hade vi världens snack, om allt, gbg, leeds, party, mys. You name it, sjukt roligt! Han hjälpte mig att bädda sängen när jag kom hem också, haha!

OCH! Jag hade plattat håret och rockat till det typ. Erhhm, ja Fia sa att jag var sjukt lik en tjej från loreals mascarareklam, Kalheen! Det var fasen inte dåligt så jag levde på det hela kvällen typ!

Men inlägget skulle handla om shoppaholic ja.. Jag har handlat för 3000-ish kroner idag med, och vad var det förra veckan? Typ 4 tusen.. Iofs klippning och bensin inräknat. Idag köpte jag asfräna skor, röda jeans, stickat, tshirts, linnen, en råsnygg "keps", halsduk. Jaa, pyjamas, dvs linne och shorts, sockar, typ det! Jag är sjukt glad idag, nästan som om jag är kär igen? Livet är hur nice som helst, jag ska segla på denna känsla hela dagen! Oja! Det kommer väl en dal nån gång men idag då ska jag fasen passa på att vara tokig medan jag har det hr humöret! haha! Att man kan bli så glad av att handla och känna sig snygg?!?

Nej nu ska jag dra och se damernas match och ta en ny outfit på mig! What to wear.. hihi

Taggade inför kvällen?

Ja det är då jag!
Harry's nästa med gubbarna, ska bli roligt som tusan. Hoppas att alla är taggade som jag!

NYss smörjt in mig med Dove, go fresh, beauty body lotion. Finns inget som luktar godare än det! Nyrakade ben, finns det något underbarare än det? Det är så skön känsla så jag blir galen, hihi

Ska sätta fart och fixa håret och sminket nu så jag är klar i tid. Vill inte heller vara för tidigt på Harrys, det är en aningen jobbigt. Hehe! Hoppas att det finns nån fin kille att spana på ikväll, haha!

Om jag är i form imorgon ska jag mamma och syster åka in till staden och shoppa lite! Låter som om detta kommer att bli en kanonhelg faktiskt!

Aja, hare göttans, tjjoho!

Gråmulen fredag!

Idag är vädret verkligen tråkigt. +5grader varmt (kallt?!), gråmulet och regnet ligger i luften.

Jag sov som en stock och vaknade 13.25, 5 minuter innan klockan ringde så jag antar att jag är utvilad? Göttans göttans vill jag lova! Jag ska kila till solariet nu tror jag, känner som om jag behöver lite skön avslappning inför helgens alla bravader. Firmafest ikväll, kika på A-lagets match imorrn med Anna och sen våran match på söndag. Blir hur nice som helst!

Nej bäst att jag sätter fart, jag brukar ju hursom alltid bli sen, haha! Idag ska jag försöka vara i tid iaf!

Rödstämpla är det bästa!!

Inatt har vi återigen inte haft så mycket att göra på jobbet så 2 nätter i rad har jag haft slappjobbet och det har varit skönt som fasen! Det är lite svårt för er som itne är insatta i volvo att förstår varför men.. En snabb och kort förklaring nu då: Vi tillverkar 2 olika hytter, FM och FH och de har två varianter vardera så vi kan säga att vi gör 4a olika typer av hytter. FH hytterna är vårt slagskepp och våran största hytt och det krävs mest arbete på den (såklart, den är ju fetast!) och FM är lite mindre invecklad. Iaf så har det gått dåligt för FM de sista två dagarna så det har varit vårt största mission att göra så många FM-hytter som möjligt. Och till det behövs inte lika många personer och vi roterar och jag har haft turen att inte hamna på FM utan jag har varit på FH och där har det itne hänt någonting.

Idag gjorde jag 4a sidor när jag egentligen ska göra, på ett 2timmars pass, 26st. Så ni förstår kanske varför det har varit slappt? Oja, jag gillar det skarpt!

Jag har varit sjukt pigg hela natten och itne sovit någonting och det är lite jobbigt att när du väl har kommit in i nattrytmen så ska du vända tillbaka dygnet igen. Jag smet hem 1 timme tidigare inatt dessutom, sjukt skönt vill jag lova. Jag var busig nog och rödstämplade dessutom, dvs jag stämplade inte ut utan jag kommer att fylla i kortet på måndag där jag har jobbat full tid fasten jag itne har gjort det.. he he he! Jag gör det så sällan så nån gång måste jag passa på! Och varför inte på nattveckan liksom? Orka slösa komp när det kommer att bli grymt viktigt sen beroende på om jag får sparken eller inte?

Och monteringen får vara lediga idag ifall dom vill för hytterna har hamnat i fel sekvens så de material de ska montera in i hytten stämmer ju inte överns med hytten som kommer. Alla hytter ska ha olika bitar och kommer det fel hytt men rätt material passar det ju itne alltför bra.. Klantigt värre!

Nej nu, sova, tagga firmafest och pjtaa! Exakt. Jag ska måla naglarna imorrn med, eller idag. Usch, jag blir helt dagavill när jag jobbar natt. Det måste bero på att du åker till jobbet på måndagkväll men kommer hem tisdag morgon och åker tillbaka till jobbet tisdagkväll och kommer hem onsdag morgon.. Ehh ja, det där förstår jag inte ens själv men.

TRÖTT! Sova nu, ja tack!

Mörkt ute!

Vilket grinigt väder det är idag. Regnar som satan och det är kolsvart. Jag ska snart ta och packa ihop inför jobbet, sista natten nu! Sen sova och efter det blir det firmafest.. Woho!

Min förkylning som jag kännde innan har försvunnigt, tack och lov för det!
aja sussa sött resten av Sverige så ska jag slita för svensk industri!

BAH!

Ah!

Helst slut idag igen. Berra och div1 kör hårt med mig! Men det är roligt som fasen, så det gör inget alls!
De är grymt imponerade av mig iaf, och det gillar jag! hihi
Men att Anneli funderar på att lägga ner? aj ajaj, tråkigt som fasen för hon är ju så grym!

Iaf så ska det bli sjukt skönt med eftermiddagsvecka nästa vecka så jag får vila kroppen lite. Liiite iaf, ska försöka ta mig tid att springa lite och köra lite styrka i överkroppen, mage/rygg huvudsak. Men det är ett par dagar dit så.

Lördag ska jag titta på damerna som har hemmamatch, det ska bli intressant och se! På söndag taggar jag egen match mot Obbola och nu när de inte kommer att ha en div1 femma med sig så ska vi se hur det går för dom..Det ska bli s´jukt roligt! Oja!

Duschen nästa och det ryktas om att syster poppar popcorn..?

Är det så?

Give a man a fire and he will be warm for a day
Light a man on fire and he will be warm for the rest of his live


Fick den av brorsan nyss, är det så?

Flash-drömmar!

TVå sjuka "drömmar" idag eller det var nog mera flashbacks av något slag.

Iaf i den ena står våran tränare Olavi och pratar om A-laget och han undrar vilka som skulle vilja träna med dem på måndag? Exakt alla "dålig" räcker upp handen och jag står där och fnissar för mig själv och tänker: stackars a-laget, hur ska de kunna träna ordentligt med dom här? Fniss fniss, jag fnissade som fasen.

I den andra så hör jag ett sms-pling och plockar upp mobilen och ser att Miika har skickat: He he he! ok?
I verkligheten så var det Johan som sms och väckte mig den jeveln.

Jag är för övrigt helt jävla groggy, sitter och småsvettas och har världens morgonröst med heshet som heter duga! Det skulle vara typiskt mig att bli sjuk när matcherna börjar, jag som aldrig annars är sjuk?
Mutter!!

Rix Morgon Zoo!

Det måste vara det bästa radioprogrammet som finns att lyssna på såhär på morgonkvisten! Det slår töntiga Grys och Adams morgonshow på mix megapol med hästlängder. Nej tacka vet jag Roger, Titti och Gert Fylking, de kan man alltid lita på!

Igår utförde Titti sitt uppdrag, hon förlorade nämligen utmaningen och var således tvungen att genomföra veckans uppdrag: Att sitta med Gert i en båt som Gert skulle ro helt naken över riddarfjärden i stockholm. Eftersom jag sover vi den tiden när jag jobbar natt så missade jag uppdraget igår men idag 06.45 sände Rix igen gårdagens uppdrag. Och som jag skrattade! Jag var tuvngen att sitta kvar i bilen och lyssna klart fast jag hade kommit hem för flera minuter sedan.

-Gert, menar du att din snopp har legat på mina byxor?! (Efter en incident där plastekan nästan välte råkade Gert komma för nära Titti som var i helt upplösningstillstånd)
-Jag blundar jättehårt just nu. (Titti)
-Men Titti, lugnar ner dig nu
(Gert)
-Jag sitter mest och tänker när jag ska kunna ta en tvättid och det är säkert skitlänge innan jag får en?!

Haha! Som jag garvade, helt sjukt jag vet. Gert är helt galen och jag tycker verkligen synd om Titti som var med om en sån här grej, detta skulle återvända i mina värsta mardrömmar, jag lovar er!

Inatt på jobbet jobbade jag stenhårt första timmen sen har jag inte gjort något alls nästan. Åt en varma koppen som var riktigt god faktiskt. Sov ganska mycket så jag är pigg nu?! Illa illa, sen så.. Ja det var typ allt. Bastade som fasen också sista halvtimman, brukade inte basta så hårt men idag drog jag på fullt ös. Skönt att bli av med volvosmutsen och verkligen känna sig ren. (inte ren ren utan ren då) Jaa thats it, ska hoppa i säng nu. Borsta tänderna först och sen sova. Skönt!


Huvudvärk kan komma plötsligt!

Fasen också, jobbigt med huvudvärk när jag ska jobba natt!

Och vad jag har skrattat idag efter träningen. Helt sjukt, ifall det skulle gå att få 14 magrutor skulle jag lätt ha fått det vid det här laget. Det ska bli sjukt kul sen när vi ska ut på krogen, jag lovar att inte sälja iväg dig, nöjd? :P

 Nej nu blir det till att plocka ihop alla grejjerna och dra iväg och tanka bilen. Körde på existensminimum vägen hem imorse, och till träninge så jag hoppas jag kan ta mig på bensinångorna till OKQ8.

Trött i benen är jag också, bra med eftermiddagsvecka till veckan sedan så jag får vila lite grann. Match på söndag, jag taggar jävul. För som det lät på Berra så har de bra med folk på deras match så det avr chill. Obbola ska därdör få pisk på söndag!

Annars då?
Jaa jag blev upplyst om att jag hade pms förra veckan och nu när jag tänker efter så stämmer det faktiskt. Måste vara första gången jag har haft det. HAHA! And never again! /sigh Jag taggar fredag med jobbet, ska bli najs som fasen. Dock lite drygt att han är där, vet inte riktigt hur jag ska hantera honom? Mutter mutter. Get off me pliz!

Nu börjar det bli lite nasty stämmning på jobbet också, vilka ska få gå egentligen? Jag har hört (som alltid, dessa rykten) att de som har jobbat i två år är rätt så säker. Jag har jobbat i 2½ nu men jag befinner mig fortfarande i gränslandet till att bli varslad eller inte..



The game is on, dunno if i dare to pick it up and continue? I've lost 2 nights in a row now, and i dont like it!

Ketil Kronberg!

Oh my!

Idag på innebandyn med div3/killarna var Ketil Kronberg och höll i våran träning. Han är kapten i IBK Dalen (superligan), norska landslaget och är en av världens bästa innebandyspelare. Och vad kan jag säga mer än att jag blev frälst och superkär på direkten? Han skott var inte att leka med, våra målvakter hade inte den blekaste aning om vart och när skottet skulle komma. Vissa ggr sköt han så hårt att de inte ens hann reagera, som jag fnissade tyst för mig själv! PANG PANG smack, krysset, stolpen, krysset. Stenhårt utan nåd. Passningar bakom ryggen exakt där dom skulle osv. EN spelare i världsklass, jag skojjar inte. Knäsvag för att han var så bra?

Och Lisen direkt: har du lagt in stöten än då Emmii? HAHAHA! Synd han inte är så fager, men det spelade tydligen ingen roll för Liisen inte. Tänk vilka innebandykids ni skulle kunna få?! Amagad, jag höll på att smälla av i skratt.


Aja, lätt roligaste träningen på länge! Sjukt roligt att han tog sig tid och komma och lira lite med oss. 

Ahh, duschen nästa..?

Sarah Palin som president?

Det kan mycket väl bli möjligt, i alla fall om vi ska tro på min dröm jag hade inatt (idag?!)

Jag drömde om att Sarah Palin först försökte giftmörda sin John McCain och trots att hon var nära på att lyckas riktades aldrig misstankarna åt hennes håll. Hon är ju kvinna och dessutom hans hemliga älskarinna, i drömmen då. (Hur tänkte hon här, han är ju 75år?!) och trots intensiva utredningar från FBI så hittade dom inga spår. Dagen när McCain återvände hem från sjukhuset höll sig Sarah passivt i bakgrunden och smålog lite ironiskt.

Strax innan 17.30 den kvällen gick Sarah in till sitt kontor och hämtade den avsågade hagelbössan för att sedan stövla in till McCain och skrika: Jag ska bli president, jag kan inte vänta tills du dör..! Pang! Inte heller den här gången var det någon som trodde att Sarah hade dödat sin president utan hon blev i rollen som vicepresident direkt president via ett tal till nationen..

Ytterst märklig dröm vill jag lova! Först och främst hade alltså John McCain blivit vald till president, vilket jag verkligen inte hoppas, och sen måste det ha varit en stor komplott i Vita Huset eftersom Sarah Palin kunde döda honom utan att få misstankar på sig själv. Det rimligaste borde väl egenltigen ha varit att hon skulle lejja bort mordet men tydligen gillar hon att jaga så varför inte jaga en gammal gubbe?

HAHAH!

Aja iaf, inatt var jag utlånad på jobbet. Sjukt jobbigt, jag fick stå på banan och jobba?! Hade knappt en ledig sekund på nattens 3 första timmar. Mutter! Sen så var den en tant som ringde 10.30 och blev helt försökräckt när hon hörde hur groggy jag var när jag svarade i mobilen. - oj, ursäkta, jag har ring fel! Helt livrädd stackarn. Som tur var kunde jag utan vidare somna igen och vaknade inte förren klockan ringde 14.00. Tog en skön dusch för att vakna men jag är fortfarande helt groggy. Ska ta och damsuga lite tror jag och se om jag vaknar till lite.

RSS 2.0