Gasa på lite då!

Haha!!

Ja jag glömde ju att berätta om våran fina landning på Umeå Flygplats idag. Piloten missbedömde sin hastighet så han får lov att gasa på flera gången för att ta sig över staketet som inhängnar flygplatsen. Tätt följt av en skumpig och hackig landning. Det kändes tryggt vill jag lova! Haha!

Underbart elakt Nemi!


Hemma igen!

Lite lessen i ögat var jag allt när jag åkte idag.

Tåget gick som på räls, (höhö!) hela vägen till Stockholm utan det minsta lilla problem. Jag slocknade nästan direkt när jag satte mig på tåget så jag behövde aldrig visa biljetten och det var ju lite roligt det. Väl i Stockholm så tog jag Arlanda Express direkt och den här gången fick jag åka på ungdom ala 120kr så det är ju inte illa att bli YNGRE på resan nu när alla har börjat kalla mig för tant Emelie. HA! Där fick ni!

Det mest spännande som hände på Arlanda var att jag höll på att flyga hem med fel flygbolag så jag  fick ju i ett smått panikslaget tillstånd skynda mig till rätt gate och in i planet. phew! Och killen jag fick sitta brevid var ju ingen mindre än, håll i er i stolen nu, den manliga halvan av tvillingarna Nevalainen. Inte för att jag brydde mig så hårt utan vi hade knappt lyft innan jag satt och sov som värsta ja, jag vet inte vad. 

Broder och syster hämtade mig. Brorsan är sjukt glad att jag är hemma igen men inget slår ju Athena. Hon har stalkat mig i en timme, tuggat på mig, legat på mattan bakom mig, sprungit fram såfort jag rör på mig, sniffar på mig och vill att jag ska klia henne överallt! Sjukt underbar hon är!

Och vad vi har gjort om här hemma! Helt galet! Det är verkligen sommar nu!


Och ps. Förstå skillnaden på en 13.1" och en 21" skärm. Jag vet ju inte hur jag ska kunna titta överallt, sjukt stort. Och för att inte tala om mitt tangentbord..

Fighting efter middagen!

Jag och Ezzet var iväg till Globe och Maitai på middag. Grillat, potatissallad, jorgubbar.. Åh så gottigt det var!

De var verkligen itne som jag hade tänkt mig men de var väldigt trevliga och mysiga vill jag lova. Och deras lilla söta emmi var världens trollunge också.

Vi testade Tony Hawks Skateboardspel till Wii också, jag klassade! Eller ja, i alla fall mot Fredik och Nettan. Matte var en hårdare nöt att knäcka! Men det roligaste var ju när vi spelade Wii sports och jag utklassade på Tennisen! Fredrik hade inte en chans! Nettan var sjukt grym på att boxas så henne var det ju onödigt att ens försöka spela mot där men det var kul att se henne spöa Fredrik det första hon gjorde. Hehe! Jag ska ju inte hålla inne med sanningen heller utan jag måste (måste) ju berätta att Fredrik var grym på baseball. Jag orkade inte ens försöka då jag är så otroligt dålig på det.

Och som jag saknade min Daisy när Nettan hämtade upp oss i en fräsig Mazda...! Ahh!

Så detta är alltså sista kvällen i Småland på ett tag. Riktigt roligt att vi inte har gått varandra på nerverna än och det är ju rett stort plus. Det måste ha något med att göra att vi är två kleppmognos som kan vara störda utan att det blir konstigt.. Hehe!

Natti och så syns vi hemma igen!


Fästingbiten = Krigshjälte!


Snorunge!

Det ska tydligen vara jag det så vad gör då det dig? Gubbjävel? Haha!

Sista dagen i Småland och då blir det middag hos Maitai och Globe, två guildisar. Lite stek i solen också lär det ju bli då vädret är så otroligt varmt och skönt.

Igår efter raiden så såg vi Barnhemmet, El Orfanato, en spansk thriller som var grym! Den var läskig som tusan och det värsta som finns är ju barn när de är onda och läskiga. Mer än vad de är i normala fall då!

Sen så hittade jag och Miika värsta spelet på msn och det är ju ytterst beroendeframkallande. Jag behöver väl itne tillägga att jag vann? ;)

Hot hot hot!

Idag har det verkligen varit en otroligt skön sommardag där solen har stekt så att asfalten nästan sälte bort. Vi drog oss ner till "stranden" i Nässjö och la os spå en filt och slappade i solen. Och vet ni vad? Världens största badkruka, jag då dvs, badade faktiskt och då är det varmt!

Och världens jävla surkärring var där och käftade om att hundar inte fick bada där fast det var en badplats för hundar så det var ett jävla liv där ett tag. Det roliga var att hennes små barn försökte tysta ner henne då de skämdes över hennes gnäll! Haha!

Vad mera? Jo, Miika! Jag har äntligen smakat Magnum White Strwberry eller vad den nu heter och det är min nya favorit bland de icke isglassarna. Så Smaskig faktiskt!

Pizza på det, vegetarisk som var utmärkt faktiskt, jag vet, en väldigt "nyttig" dag detta men semester...! Det säger allt!

Så nu är jag nyduschad, flätat håret i en sned inbakad fläta, och sitter och förbereder mig mentalt inför raiden klockan 19.
I feel lucky today!

Lördag!

Lördag idag då. Snart hemresa med andra ord och det kommer att kännas grymt tråkigt faktiskt men förhoppningsvis så får jag ett besök snart! Men det ser vi ju.

Hhmm vad annars? Jag känner mig pigg idag så det blir nog att ta en sväng ut i solskenet och få sig lite färg. Igår var jag seg som tusan så igår gick vi ut på kvällen och strosade lite när solen hade gått ner. Skönt och mörkt! Inte alls som det är hemma där solen alltid skiner..

Brunch nästa och sen solen!

Haha! Nej det var rätt lugnt Miika ! Och Fredrik var grymt fascinerad över ljuset, det ser ju ut som rena dagen om man jämför med allt det svarta som är här nere på kvällarna. ;:

Så nära Sverige!

Semifinalen i U21-EM spelades idag på gamla Ullevi i Göteborg. Strålande väder och taggade spelare. Sverige skulle vinna mot England!

Efter 45 minuter låg vi under med 0-3 och vi grät nästan i periodpausen. Spelarna kom dock ut supertaggade och gjorde ofattbara 3-3 = förlängning -> straffar... Som vi förlorade, tråkigt nog. Det hade varit grymt roligt att se Sverige i Finalen på söndag men det går inte alla gånger, tyvärr.

Det här laget har varit så bra, så mycket fart och vilja och vinnarskallar och allt det som behövs för att gå långt i turneringar. Rolig fotboll! Det känns inte som Sverige när de spelar och det är ju grymt bra då A-laget spelar så otroligt tråkig fotboll.

Ut med Zlatan och alla de gamla rävarna och sätt in lite småpojkar som kan leka lite och se till att det kommer lite färskt blod i de gamla hjulspåren.


Jag ville ju se våra U21-grabbar i finalen! Attans!




Fungerar det att dränka fästingen?


FRISK!

Jag är frisk! Åh vad skönt det är att slippa kräkas! Jag har inga krafter kvar i kroppen men de kommer väl tillbaka förhoppningsvis rätt snart. Blev slut av att diska!

Men det är storm i södern idag, det blåser riktigt friskt vill jag lova. But still: sommar!


Och mamma fick positivt besked av läkaren, underbart härligt! Nu kan vi andas ut allihopa. <3



Äckelpäckel i armen!


Magsjukan har drabbat mig!

Nu ligger jag här och mår tjyvens. Jag trodde verkligen att jag hade klarat mig från magsjukan som går här men tydligen inte utan jag ligger däckad i sängen och försöker behålla så mycket som möjligt av det lilla jag äter och dricker.

Tur Fredrik är snäll och tar hand om mig men jag känner mig som värsta veklingen! Kanske var det därför som det gick så dåligt att springa härom dagen, vem vet? Jag hoppas bara att inte magen blir helt fuckad nu så jag får problem med att äta för det skulle ju bli en aningen jobbigt...

Lite mera cola och sen ska ja försöka sova lite tror jag. Försöka duger.

 

Nemi och fästingen!



(Tack Miika för att du vet saker som jag kan lära mig! Awesome bananer!)

Poolparty!

Idag var det sjukt varmt och soligt vilket var underbart härligt.

Jag och Fredrik traskade bort till Fredriks brorsa Michael och Veronica för att sola lite på deras gräsmatta och bada i deras "pool" som de har på gården. Den är till Casper så det är en sån där bäbispool, uppblåsbar, och inte så fasligt stor. Men jag, Fredrik och Casper rymdes i den utan problem. Haha! Grannarna måste tro att vi var tokiga som satt där mer än Casper.. Haha!

Och vi blev bjudna på middag där igen och det var inte dåligt, vi blir ju bortsämda. Grillade hamburgare och lite rester från igår. Så smaskigt!

Sen när vi skulle gå hem fick jag se det sötaste ever. Jag höll fasktiskt på att kliva på den lilla stackaren, det var nämligen en liten snok på 1.5dm kanske som ringlade över vägen. Fredrik blev helt till sig, ormrädd som han är. Jag ville mest plocka upp den och stoppa den i fickan för att ta med den hem, så otroligt söt!

Nästa nu då? Ja det blir  NCIS!

Sommaren har äntligen börjat! Underbart!

Sommaren är äntligen här!

Sjukt fint väder ute idag! Snart ska vi gå ner och handla glass och sen traska iväg och få lite sol på oss. Vilket behövs för dte var typ sjukt länge sen jag solade nu. Det ska bli så skönt!


Grillat och fotboll!

Jag och Fredrik var på en supertevlig och god middag hos Michael och Vonkis idag. Pappa Dalsmyr var också där så nu kan jag checka av hela familjen. Jag fick barnvakta lite där i början, Casper är så söt så! Och grillat kött med hemmagjord potatissallad, grillad majs och paprika och så glass med grillad annanas. Supergott, verkligen!

Efter middagen så såg vi på Allsång på Skansen och sen var det U21-laget mot Serbien. Och vad duktiga grabbarna var! Grymt mycket roligare att titta på U21 laget än att titta på sveriges landslag. Rolig och fartfylld fotboll med grymt passningspel och avslut. En underhållande match!

En sen promenad hem i den småländska kvällsvärmen och lagomt hemma för att se NCIS. Underbart! Imorgon skulle Vonkis och Michael plocka fram Caspers pool då värmen verkligen skulle komma hit så det blir kanske att dra sig förbi där och hälsa på igen? Vi får se...

Men.. Tjingeling!

Loka likes Passion!

Jag har fått en ny favoritreklam på TV och det är Lokas reklam för sin nya smak: Passion. Loka har rätt fina reklamer men just denna föll jag för och riktigt varför vet jag inte. Sen om drickan är god kan jag inte uttala mig om då jag inte är något större fan av bubbelvatten och då jag inte har smakat den. Men bara reklamen gör ju att jag vill ha en flaska och då har de lyckats med reklamen om de kan sälja in den hos mig!

Loka Passion

Lite smålack sådär.. På en femöring!

Raiden igår blev ju något av en flopp. Jag blir grymt irriterad när folk failar på så lätta saker och samma saker hela tiden. Hur svårt kan det vara, egentligen? Och att vi måste skrapa ihop folk för att kunna raida gillar jag inte, då är det så sjukt mycket bättre att skita i hela raiden så slipper folk bli irriterade på varandra för att vi har med folk som inte är så duktiga.

Idag är det strålande solsken och det känns sjukt nice. Vi har pratat om att ta en liten löprunda idag vilket skulle vara sjukt skönt faktiskt så musklerna inte blir helt förslappade av min lilla semester här nere. Inte för att jag bryr mig så hårt men det är alltid kul att inte behöva börja om helt på noll varje gång!

Och igår fick jag dessutom sms att jag skulle arbeta på Vännäsdagarna med Vaik Innebandy?! What?! Jag har ju slutat för månader sedan vilket jag har berättat för tränare och ex tränare och hela baletten men ändå lyckas de strula till det och vill att jag ska arbeta. Helt galet.

Tisdag idag också. En vecka sedan jag började min resa ner och tiden bara rinner iväg. Sjukt skönt att inte vara hemma på ett tag faktiskt!



 


Tickelitack!

Ny vecka! Nya möjligheter och nya äventyr...!

Erhmm. Det är bättre väder i alla fall och det är inte illa vill jag lova. Och en sten har lyfts i och med att Midsummer Eventet är färdigt så nu kan jag andas ut.

Annars i veckan så verkar det bli middag med Fredriks bror, Veronica och pappa Dalsmyr så efter det kan jag checka av hela familjen. Och så middag med Maitai och Globe på torsdag. DET ska bli väldigt intressant vill jag lova för varken jag eller Fredirk känner dem så. Bara genom WoW, ahah! Men Maitai var så nyfiken på att träffa mig så jag var ju tvungen att tacka ja. Hehe! Annars så är veckan rätt öppen än så länge. Ge mig mera sol, det skulle vara sjukt nice!

Annars då? Tiden går otroligt fort här, helt sjukt faktiskt. Det känns som om jag kom hit igår men det har snart gått en HEL vecka.


Och ja, Miika, när skulle vi skramla ihop folk för stugan då?

Midsummer!

Nu har Midsummer Eventet börjat och jag är redan less på det. Jag måste springa runt i hela världen och hedra/dishonor eldar i alla byar och städer som finns. Helt galet men det är verkligen ett event som visar om man är värd den violeta protodraken tillslut eller inte. Jag ska baske mig klara av detta event också även fast det är drygt som tusan men draken blir läcker att flasha med sen!

Och alla verkar ha drabbats av magsjuka sen midsommar... Hoppas verkligen att vi klarar oss!!

Tant Emelie!

Detta känns bra! Jag kan numera stolt (?!) berätta att jag har blivit tant Emelie med Fredriks brorsbarn Noel. Sjukt söt liten grabb som tultar om kring och ropar Tant Emelie hela tiden. Ni behöver inte ens undra vem som lärde lilla Noel att säga tant heller, det var Fredrik. Jag måste vara den yngsta tanten någonsin i alla fall!

Men midsommar helgen var väldigt trevlig må jag säga. Och vi dansade runt midsommarstången! Haha! Första gången för Fredrik att dansa trots att han har firat midsommar där i 100a år så det var roligt. Vi kan inbilla oss att det var för barnens skull men jag tror han gillade det. Jag hade i princip glömt alla sånger och allt så jag bara följde med och var vilse typ. Haha! Vi spelade lite fotboll, kastade frisbee och allt möjligt annat. Och jag fick en liten blommbukett av Noel också, han kommer att smälta många hjärtan om han fortsätter i samma takt. Han kanske blir en ny Fredrik! ;)

Just ja! Vi firade ju Midsommar ute i deras stuga som ligger 1 mil från Nässjö typ i en stugby så det var massor med folk där faktiskt.

Idag så åkte vi ut till stugan igen och gick den årliga tipspromenaden och den var verkligen svår! Så nej, jag vann inte där heller! Attans!

Så jag kan sammanfatta med att jag fick stryk i kicka fotboll (2-1) och sen så.. humm.. Kom jag inte så bra på pilkastningen eller snurra hjulet heller. Men så länge inte Fredrik vann så anser jag att det avr rätt lugnt..! He he he!

Och värsta lyxen att vi har fått låna en bil under helgen också!

Sen så.. ja.. Planer vidare? Jkpg blir det förmodligen och tydligen Terminator Salvation(igen) med Fredriks bror Michael och hans Veronica. Sen så låter det som om vi ska göra ngt med nässjö-gänget också.. Kan hända!

Well. for now.. Tjingeling!



Win win!

Mhmm det går bra nu! Jag taggar djävul inför morgondagen även om jag får lov att slopa min skjort-tunika-sak och jeansleggings då det är kallt som satan där. Men vinna ska jag! Synd men så är läget, jag får väl se vad jag lyckas ta på mig som känns hyffsat fint i alla fall.

Just ja! Vi har fått låna en bil av Fredriks morsa också. Jävlar vad jag fick bråka med den innan den gjorde som jag ville! Haha! Jag skrattade som en galning där ett tag.!

I alla fall, Next väntar och sen så sängen!


Glad midsommar!!



Ny seger!

HA!!

Jag lurade Fredrik till att köra Sten sax och påse idag igen om disken. Jag kan ju berätta att det numera står 2-0 till Norrland!

Hahaaa!!

Regn och skallebank!

Varför har jag fått en period med skallebank nu för? Helt onödigt för hur lätt är det att vara social när jag helst av allt vill blåsa bort huvudet med en ärtbössa?

Idag ska vi ut till stugan och fixa med lite saker tydligen så det ska bli trevligt! Jag hoppas bara att regnet ger sig för det har verkligen vräkt ner hela natten och dagen men förhoppningsvis så har det regnat färdigt för i helgen. Det skulle vara sjukt nice med sol och värme nu under midsommar men som vanligt så brukar vädret bli kallt, molnigt och regnigt. En typisk svensk midsommar mao. Men undantag bekräftar regeln så jag håller tummarna!

Jag hade en obehaglig upplevelse på my prescious också; styrplattan slutade helt att fungera så miika sa att jag skulle trycka på lite knappar.. Det gick ju jättebra.. haha! SKärmen slocknade och jag fick panik för den gick inte att starta om eller något. Men tillslut så lyckades jag fippla tillbaka allt så jag kunde andas ut. Jag borde inte få släppas i närheten av något som ska "fixas" haha!!

VoA 25 nästa!

Det är bra nu!

Sådärja!

Taccos i magen, glass på det. En bra raid och allt det där. Det går bra nu! Samt att vi lekte med min lappis innan så nu kan vi koppla in den till tvn och se mina filmer på en 37"s istället för 13.1". Sjukt mega!

Min dator är verkligen min lilla älskling! Det bästa köpet ever.

Sista bossen snart, Freya och jag slackar på trashet fram till bossen. Jag blir lite less såhär strax innan det blir raidoff. Riktigt rolig raid annars med massor av snusk, skämt och gott humör på alla. Samt att vi spelar bra och det är verkligen sjukt roligt! Nej, lite fokus nu den lilla stunden som är kvar.


Bra att ni håller räkningen! ;) Ni kommer få se en major vinst innan veckorna är slut för jag ska minnsan försvara Norrlands färger!

Jag = terrorist?

Igår var det nästan så att jag fick stämpel som en al Quida-soldat, flygplanskapare och terrorist i passet av Umeå Flygplats. Det började ju bra med att jag fick packa upp datorn och den fick en omild behandling innan den skickades igenom röntgen och sen var det min stora svarta väska från Esprit som skulle igenom röntgen. Den skickades 3 gånger igenom och sen så fick jag stå där och se hur de tömde väskan och rotade i alla fack för att hitta mitt mordvapen som jag smugglade med mig. Jag ser ju ut som en typisk flygplanskapare också så jag förstår dem! Och väskan skickades igen.. och igen.. Sen hittade de ett läppbalsam i metallhölje och en lång och smal metallbit som gav utslag. Haha! Ja helt galet, jag hade endå tittat igenom väskan tyckte jag men tydligen inte tillräckligt noga.

Resten av resan gick hur bra som helst men den var en aningen utdragen men så kan det vara. Jag slocknade 2 timmar på tåget också så jag var rejält mosig när jag anlände till Nässjös tågstation runt 18ish.

Idag har vi brottats med routern och tillslut fick vi ringa "the man" på supporten för att klicka i en grej som vi missat och sen dess fungerar det prima!

Sen att jag vann sten sax och påse om disken gjorde inte saken sämre ;)


Miika, vad skulle jag göra utan dig?

Miika O.o) säger:
 Men du får la ha en trevlig resa imorrn! å kör hårt med sörlänningarna.
 å kom ihåg!
Emmii O.o) säger:
 Vad vad vad?  
Miika O.o) säger:
 VINN ALLT SOM GÅR ATT VINNA!!!
Emmii O.o) säger:
 HAHHAHA!!!
 Lita på det!  
Miika O.o) säger:
High five!
Emmii O.o) säger:
High five!


Midsommar kommer bli episk, jag känner det på mig. Jag ska dedikera mina vinster till dig Miika! Samt till syster som visade sig vara den ultimata packerskan, inte illa! Sängen nästa nu, ska bli så skönt att sova. Bara jag inte drömmer samma mardröm inatt igen... Elaka gäss som jag var tvungen att hugga ner med ett rostigt svärd med rubiner på och innebandy där jag skulle försöka spela med brutet knä.. Galet!



Resefeber!

Åh vad resefeber!
Ont i magen så jag knappt kan äta ._.

Jag trodde nervositeten skulle försvinna när jag var ute och sprang med syrran men icket! Och inte efter vårat lilla styrkepass heller så... Ja.. Panik!

Jag hatar att resa själv, alla kommer peka finger åt mig! Okej, inte alls. Men nu är jag uppstressad. Var är påsen Miika? :H där! tack!

Jag ska snart ta och hoppa in i duschen, packa necessären och slänga fram saker som jag inte får glöma imorgon bitti när jag lär vara ännu mera uppe i varv. Det är nog för att jag ska ta med mig datorn tror jag, tänk om den blir kidnappad?! Mutter* Sen att jag ska mellan Arlanda och Centralen det ger mig ju exktra (-k=REBUS!) fjärilar i halsgropen.. he he! Och det trots att jag har huuur mycket tid som helst.

Om Lowe skule läsa detta skulle han skratta åt mig. Han har väl gjort exakt samma resa tysen gånger utan att få sin laptop kidnappad så jag antar att det kommer gå bra med min också!

Duschen nästa!
Och nej jag är inte mysko, jag har bara ett anfall av jag vet inte vad. Jag skyller på hormonerna jag stoppar i mig! Haha!!

Check chek och återigen: check!


(Och Anna, dubbla sen när jag kommer hem! Samt att du är förjeeffla dålig på att blogga! Skämmes tamefan! Jag vill läsa allt om resan till Lund nu! I skåneland!)










Smart Emelie!

Stress! Panik!

Haha så jävla nabbish jag är. Phew! Andas!
snart är klockan 15.21. tror inte jag har varit såhär stressad på flera dagar...!!

:_


Snubblade över knäckebrödsdansen!

Jag har packat klart. I princip i alla fall. Fixat allt inför resan imorgon. Och det brukar jag verkligen inte ha gjort i ett sånt här tidigt stadium! Jag är rätt imponerad över mig själv vill jag lova!

Så nu sitter jag och tittar på lite klipp på youtube och jag snubblade över:

Knäckebröds dansen!

Det är seriöst det roligaste jag har sett på länge. Som jag skrattade!

Nemphys!

Igår raidade vi Ulduar 25manna och vi downade Freya  och han med gatloppet (tappade namnet, doh!) för andra gången och MImiron för första gången. Mimiron har 3 olika faser och en slutfas där de 3 första faserna kommer samtidigt så det var lurigt. Men grejen var att vi lyckades ta Mimiron redan på andra försöket vilket är rätt otroligt. Bra jobbat! Jag blev grymt imponerad vill jag lova!

Dessvärre droppade inget vapen åt mig men det droppade ett leatherworking pattern (dvs ett mönster till mitt yrke) som jag vann och av det har jag gjort de bästa skorna som finns i spelet för melee Shamaner. Så nu kan Nemphys flexa med sina nya och väldigt dyra high heels. Skorna är väldigt fula så för en gångs skull är jag glad över att jag har klänning på henne men så kan det vara. Sen så fick jag ihop exakt 58st Emblem of Conquest (1 från varje boss man dödar) och av dessa så köpte jag min tier 8.5 hjälm. Så snygg så!

Sen så ligger jag grymt bra till på healingen också. Riktigt nice vill jag lova! Det är sjukt kul att jag kan min klass så pass bra att jag ligger i toppen på två olika specc, dps och resto. Jag har iofs haft Nemphys rätt länge nu så det vore ju rätt konstigt om jag inte kan henne ut och in.

Men vad nice med progress! Vi borde ha en rätt bra ranking på servern nu!

Bara massa WoW!

Jag ska inviga min knallblåa oversizeskjorta, skärp och jeansleggings idag när farmor fyller år hade jag tänkt. Det blir nog bra det! Och snart ska vi iväg till middagen hos dem tillsammans med resten av kusinerna, faster och farbror. Det ska bli trevligt!

Idag ska vi dessutom hinna hem innan 19.00ish så det kan bli spännande! Så jag hinner raida på Nemphys ikväll, underbart för jag vet att mitt vapen kommer att droppa från någon av bossarna. Im pretty sure on that. Jag hade seriöst gråtit floder av blod om jag inte skulle vara med och vapnet droppade... Min Nemphys är verkligen i ett stort behov av ett nytt mainhand vapen nu, den gamla fiskekroken duger inte!

Och lilla Tagglisa har vuxigt på sig! Hon är en väldigt fin ung dam i massa epix och sånt där. Och jag tränar på att vara tank, det går verkligen bättre och bättre för mig så det är verkligen superroligt! Massor med skoj, inte lika slött som att vara dps då man kan i princip slacka gärnet utan att någon märker det. Som tank måste fokusen vara på topp! Det är en utmaning!

Regniga söndag!

Norrländska sommaren har verkligen börjat bra i år! NOT! Det har varit kallt, ca 10-13 grader i snart två veckor och regnigt. Det är verkligen så tråkigt för när det är sånt väder så är det ju itne precis så jag kan ligga ute och läsa i solen eller göra något annat roligt ute utan det blir ju timmar framför datorn. Om jag nu inte har något speciellt mission dagen till ära eller så. Jag är så less!

Men jag taggar inför Nässjö på tisdag och jag hoppas, verkligen hoppas på fint väder på Midsommar i alla fall. Jag har ju planerat att vinna alla tävlingarna som ska utspelas på ängarna kring stugorna där.. He he he! Förmodligen kommer jag att komma sist i allt men jag ska ge allt. Som jag alltid gör när det är tävlingar, he he.

Sen så är jag lite nervös inför att resa själv, man ser alltid så mobbad ut när man åker ensam. Folk kommer stå i klasar och peka och skratta åt mig, jag vet det! Haha! Jag borde verkligen ta och kolla över om jag ska få något tvättat samt börja packa lite smått. Men som vanligt kommer jag att vara sent ute med allt och få panik. Men inga problem! Allt brukar lösa sig, som oftast. Och vad har man på sig på midsommar?






Surprise!

Idag är jag så otroligt förvånad så det finns ju inte! Min absolutaste favoritbloggerska är gravid i 27e veckan och hur hon har lyckats dölja den magen för oss läsare så länge är ett under i sig. Hon lägger upp dagens outfit så ofta och ser så smal och fräsh ut att ingen av oss läsare anade någonting alls.

Stort Grattis till Stina-Lee!

BioSommar!

Den har börjat väldigt bra denna biosommar och den kommer förhoppningsvis att bjuda på fler bra filmer att sitta och se i biomörkret.

13 Maj - Änglar och Demoner (Check)
(22 Maj - Natt på Muset 2 (never ever gonna check that one!))
3 Juni - Terminator Salvation (Check)
24 Juni - Transformers: Revenge of the Fallen
1 Juli - Ice Age 3 - Det våras för Dinosaurierna

10 Juli - Brüno (Dunno yet!)
15 Juli - Harry Potter och Halvblodsprinsen
24 Juli - Public Enemies (Måste ses!)
31 Juli - Sommaren med Göran (verkligen inte!)
14 Aug - G.I Joe. The rise of Cobra
21 Aug - Inglourious Basterds

Christian Bale, Brad Pitt, Johnny Depp, Diane Kruger, Sam Worthington, Shia LaBeouf, Megan Fow mfl. Smashing fantastic!

Terminator Salvation!

Jag gillade den. Christian Bale är alltid tuff att beskåda. Actionrulle ut i fingerspetsarna så är det något man vill se så är Terminator Salvation ingen dålig film att välja. Och den nya killen är rätt tuff, Sam Worthon, som kommer att synas i flertalet filmer nu under sommaren.


Skynet har i ett försök att utrota mänskligheten bombat världen med kärnvapen men det finns överlevare som kämpar för sin frihet och en värld utan Skynet och dess robotar. John Connor är den förutbestämda ledaren att vinna kriget mot maskinerna men han får en rejäl tankeställare när han träffar Marcus Wright och han tvingas ta ställning i den unika situationen som utspelas.

3.5/5 toasters

På ren impuls! Eller.. ja!

Och då inte ren ren utan ren. Om ni hänger med?

I alla fall så åkte jag och brorsan (alltid vi två!) in till staden och Plantagen för att handla en present åt mamma på morsdag. Jag vet, den har redan varit med pga särskillda omständigheter så firar vi den imorgon. En fin lång kruka kan man säga som ska sitta på väggen i Bodegan. Hon har fingrat på den men tyckte den var för dyr för att inhandlas så vi köpte den åt henne. Hoppas hon blir nöjd!

Sen så handlade jag smala gummisnoddar så nu har jag äntligen hela! Och det var rea på hemtex så jag handlade fräsha handdukar. Värsta grejen!

Ikväll blir det Terminator Salvation så jag och syrran får dregla lite på Christian Bale. Börjar redan dregla.. Attans! Miika, du vet vad du ska göra!



Massa blaj..!

Idag är det kallt igen. Mulet och trist. Det skulle inte förvåna mig om det skulle börja regna idag alltså! Jag sitter och försöker tagga upp inför städningen och det är ju inte det lättaste att göra. Men det går ju fort, det gäller bara att ta sig i kragen och göra det.

Syrran har sommarlov med endast MVGn i bagaget och det är inte illa vill jag lova. Jag blir lätt avis på sådant, jag vill också vara ett mvg-barn och då inte enbart i idrott, snb, bild och svenska som jag var. Mutter. Hon kommer att bli något stort när hon blir stor! Awesome! Grattis!!

Måla idag också så det hinner torka till imorgon då vi har deadline. Jag kanske ska ta och måla lite på tavlan också? Jag har slackat lite med den, det kan jag erkänna. Och middag på söndag hos farmor då hon fyller år och fråga mig inte hur mycket för det har jag itne den blekaste om. Jag skulle gissa på 65ish runtikring där.

Och alltid hos frisörerna är det bästa som finns är när de shamponerar håret. Elin var grym! Och sjukt vilken tid det tog att klippa sig och färga håret, hon var verkligen noga trots att jag satt och hoppade i stolen av stress. Just ja, jag har verkligen blivit ljusare denna gången också så nu behöver jag inte ens låssas att jag är smart! Bra va?!

Var är sommarvärmen?

Ge mig värme! Och det nu! Jag ska inte behöva frysa i Juni, det är bara löjligt!

Och mr Afk fortsätter att vara afk. Och jag börjar bli nervös. Och allt det där. Samt att den där halvan av släkten har en väldans förmåga att yngla av sig. Helt fascinerande faktiskt. Jag ligger efter med målandet också! Var minst en vecka sedan jag målade sist!

Samt att bebisar är så sjuuukt läskiga! Våra kusiners kusiner som var där idag hade typ tysen stycken var. Och den yngsta mamman är väl run 20ish och hade en 3 veckor gammal bebis med sig. Skrämmande!


Grattis Studenter!

Jag blir faktiskt avis när jag ser alla vitklädda flickor och kostymklädda pågar åka runt på höskrindor bakom en traktor. Jag satt passande nog vid fönstret mot gatan på Studio 88 där jag klippte mig så jag fick se hela spektaklet när Umeås Studenter firade sin stora dag. De från musikprogrammet sjöng så vackert, resten skrålade och skrek från flaken. Men likväl, det var så roligt att ta studenten! Sista veckorna på skolan har man ju smått panik då man faktiskt inser att livet faktiskt börjar och att livet är hårt. Men för en sista kväll får ni skratta och gråta tillsammans, ni har gjort det bra!

Grattis Conny, Liisen, Linn, Malin och alla ni andra som tar studenten idag! Ni förtjänar det!


"Fint folk kommer alltid sent!
Varför vi gör det vet vi inte"

Fel FEL feL!

Vädergubbarna på tv4a hade lovat mig fint väder idag så jag inte skulle frysa i min klänning. Tror du att de har rätt? Såklart inte! Molning och blåsigt, precis som det alltid är när det är studenternas dag. Attans! Jag är ju inte precis överdrivet förtjust i att ha klänning heller så.. Men! Vissa tillfällen kräver klänning så dte är väl bara att bita ihop idag.

Jag tänkte kila in lite tidigare till Umeå idag faktiskt för att utföra lite missions så slipper jag göra det senare i veckan.

Men nu blev jag djuriskt trött. Attans! Det kommer dessutom bli stressigt att ta mig hem från stan i tid till mottagningen också. Jag kommer säkert att komma sent för när jag bokade tiden hade jag inte den blekaste om att studenten var idag men sånt är livet på en pinne!

Hoppas att ni får det nice i skåneland nu också Anna och David! Passa er för dansken.. he he he

Mohahaha!! Skattepengarna har kommit!! Det blev en aningen bättre med bidraget för bilresorna vill jag lova! High Five!


Day Dreamer!

Idag steg jag upp i en bra tid, käkade frukost och väckte brorsan. Efter det så åkte jag, farsan och Patrik in till Vännäs för att handla lite saker. Färg, slippapper, studentdjur, banken, Stallet, erhmm. Ja. Vi fick tag i en snygg vinröd färg som är betydligt mycket mera röd än vinröd men det får fungera i alla fall. Det hoppas jag!

Sen så slipade vi bordet klart, och stolarna, strök på lasyren och de är ungefär halvklart nu. Ifall det har torkat ikväll så ska vi ge oss på att måla andra sidan men annars får vi spara det till imorgon.

Sen har jag faktiskt solat lite idag trots att vinden blåste ganska kallt men både jag och brorsan bet ihop en stund i alla fall.

Just det ja! Jag gjorde ett NERD-test på facebook och jag fick ihop 4/10 NERD poäng och blev en såkallad Day Dreamer:

Day Dreamer
You may have your own little fantasies, but you're not overly geeky. Its all about your own little world inside your head and a vivid imagination.


Och det stämmer så otroligt bra så det finns ju inte. Haha!

Älskling, i'm home!


Busy week!

Den här veckan är fullspeckad med saker att hinna med inom en viss tid. Känns nästan stressigt faktiskt. Vi håller på att slipa om bordet som sedan ska betsas (och vi måste handla färg!) samt slipa ner stolarna och betsa dem innan fredag. Och betsa bänken på baksidan, handla student-djur+kort, klippa mig på onsdag samt studentfirande på onsdag. Erhm sen var det något mera på torsdag och så Terminator Salvation på fredag. Lördag blir att slappa, hoppas på fint väder så jag kan vara ute lite. Borde hinna med att köpa nya flippisar, samt shoppa lite innan jag ska åka söderut nästa vecka och.. Stress! Stress!

Så jag ska faktiskt gå och lägga mig nu så jag kommer upp i vettig tid imorgon så vi sätter fart på rullet här ute så vi hinner med utan att behöva stressa ihjäl oss.

Tiden går i en väldans fart faktiskt. Men det är roligt att ha lite missions att göra här hemma. Dock lite dålig planering (jag höll på att skriva obra vilket hade varit typiskt norrländskt) när allt kommer samma vecka men vad gör man? Härdar! Justifan, torsdag är städdag! Sedär! Fullt hela veckan! Wooosh!

Nattinatti!


jadu!

Jag har varit dålig på att blogga de sista dagarna. Det KAN ha något att göra med det otrooligt varma och soliga vändret vi har här uppe i Norrland. Atleast I wish! Det är kallt, regnigt och blåsigt varje dag och det är så tråkigt!

Sen har jag inte gjort något annat än att nörda framför burken och lekt med min Tagglisa. Jo! Jag såg ju fotbollen igår, Sverige vs Danmark på Råsunda. Skandal är allt jag har att säga om den matchen.

Ikväll är det raid och som några påpekar så ligger jag efter på serverranken på 13plats bland shamaner med den gearen jag har idag. Skandal! Så jag hoppas verkligen att det droppar ett nytt vapen åt mig idag så att jag klättrar lite på ranken. Jag tror faktiskt att jag har bättre scoread restogear än dpsgear men jag vill hursom ligga bäst till va!

Samt att jag har Pop Delight till raiden som blev kvar efter fotbollen igår. De är så smaskiga!

Over and out. Alltså, inget roligt alls.

 


En kväll i Vindeln!

Riktigt trevligt!

Miika bjöd på tårta och espresso. Jag fick också ett glas mjölk att skölja ner kaffet med! Tacktack!

Och Thomas är en trevlig prick! Och Miikas brorsa vågade sig till och med in i köket där vi satt. Modigt! Snickerisnack blev det massvis av. Gillas skarpt! Det känns att jag itne sov så mycket inatt, kanske rent utav blir en tidig kväll ikväll?

Ska se om jag hittar igen Transformers på datorn, snart är dte ju premiär för 2an! Ska bli så bra!

Långt gräs..!

Gräset avr långt redan igår och då när jag skulle ut och klippa det så började det regna. Jag överdriver inte när jag säger att det växte 3 cm till i regnet som föll. Men nu är det kort igen! Det är tur vi inte har så mycket gräsmatta men iofs tar det kanske lika lång tid då jag måste köra i bågar och snirklar för att anpassa mig efetr trädgården..

Igårkväll blev det sent. Jag satt uppe till halv 3 inatt och spelade Naxx 10man på min söta druid Tagglis så hon skulel få lite fet gear. Och det fick hon! En stav, chest, byxor x2 och lite annat fint! Så nu borde jag snart kunna tanka heroics utan att healers dör av utmattning över mitt låga HP.

Annars idag då?
Ja jag ska iväg till Vindeln ikväll och käka tårta! En viss Miika fyller ju år! Grattisgrattis! Och smaskens ska det bli ;)
Och jag har bokat resan ner den 16e Juni så det ska bli roligt!


Tjuvlyssnat!

Terrorisera inte dina medtrafikanter!

Medborgarplatsens tunnelbanestation

En till synes överberusad kvinna ~50 går runt på plattformen och skrattar. Tillslut sätter hon sig i knäet på en man ~40 .
Kvinnan (utbrister): Silence…. I KIIIIILL YOU!
Mannen som inte alls fattar blir förvirrad och klämmer ut sig ett nervöst “Eehh".


Ett gäng gymnasieelever ~17, pratar om var de ska praoa.
Kille 1 (till kille 2): Jag tänkte praoa i din mamma!
Kille 2: Haha nej, det är nog jag som tänker praoa i din mamma!
Lärare (kyligt): Ni ska praoa två veckor, inte två minuter…

Jag har roat mig med att surfa runt på tjvulyssnat.se och skrattat så jag nästan dog. Ungdommar kan verkligen kläcka ur sig de mest roligaste sakerna. Ojoj vad smaskigt man kan få höra om man är på alerten!

Annars idag har jag haft trädgårdstjänst nu på eftermiddagen och vi har gjort om i gruslandet mot grannarna på baksidan. Mycket snyggt måste jag säga! Samt att äppelträden blommar i rosavitt nu och det doftar himmelskt!

 

Dagens middag blir Wok med kyckling och ris. Så gottigt!

 


Jag vill käka upp dig!


Bored...

Jag drömde om Sundling och Paula inatt. Barn nästa! är allt jag har att säga om den saken!

Och finally fungerar Internetkassan som den ska; jag fick beställa ett nytt lösenord idag! Bra bra, så jag slipper oroa mig över den saken.

Sen har jag värsta utbrottet av finnar, (take them away!) och jag är sjukt seg.

Dagens mission är att tömma pappersinsamlingen. Sjukt tråkigt att bara vara hemma nu. Jag får snart spader! Tur att det blir en resa söderut så jag har någon att trakassera och inte bara sitta stilla på rumpan och ha tråkigt. Det var någonting jag hade tänkt att skriva ang detta men jag tappade bort mig helt.

Just det ja! Jag målar för fullt, igår målade jag massor! Det KAN bli bra helt klart, eller vad säger du Miika?

Grönt!

GRÖÖÖNT!

Gud vad jag älskar grönt och alla nyanser som finns. Sommar doftar det!

återigen.. det KAN bli bra, jag hoppas det. Jag har i alla fall målat en hel del idag. Riktigt roligt är det. Terpai kanske?

Jag startade vaion för första gången på ett par dagar också och laddade hem VGA, gratis antivirusprogram så nu kan jag ha igång lappisen UTAN att få hjärtbesvär.

Stadsbesök!

Jag hade inte tänkt att handla något alls i staden idag... Det gick ju sådär lagomt bra för jag kom hem med allt möjligt. En rosa-rutig klänning från HM att ha på mig på studentfirandet, en knallblå sjort/tunika-sak (bra beskrivet va?), en t-shirt, en cardigan och ett linne från AIDS-kampanjen: Life is too short, Have sex, be safe

Och jag sitter i valet och kvalet i att beställa en cardigan med korta ärmar och de lite kortare jeansen från modekungen.. Men vi får se. Jag har ju fortfarande inte fått ngt nytt pw till internetkassan ännu så det känns ju lite motigt..

Och raiden blev inställd! Skandal!

What to do now?

Underbara Juni!

Eller, hur är det egentligen?
Vi går in i Juni idag och direkt kryper temperaturen ner till 15 grader och mulet. Kul! Nej, ingen stans.

Jag ska gå in till Vännäsby senare idag och möta mamma på skolan för att sedan åka in till stan och handla lite småsaker. Vi är ju bjudna på studentbjudning den 10e Juni när vår kusin går ut och då behövs det lite finare kläder. Måste säkert ta på mig en klänning och jag som är såå into klänningar. NOT!

Jag måste också ta och boka resan söderut också. Och jag har fortfarnde inte fått ett nytt pw till A-kassan. Jag är så fruktansvärt less på mig själv att jag glömde mitt lösen dit, som är typ det viktigaste lösenordet att komma ihåg. Men men, så kan det gå.

Måla lite idag kanske?

Älskling, ska vi ta ett steg vidare...?


RSS 2.0