Sista nu då!

Ja, snart reser vi!

Allt är nästan packat, nästan! Sminket, nessesären etc packar jag imorrn. Jag hoppas allting rymms annars blir jag galen ! För dte skulle innebära att jag måste plocka ur något.. och det blir svårt. Miiicket svårt.

Aja, nu blir det att smörja in sig efter dagsens bravader på stranden, sen hoppa i säng och sova lite!
Jag ahr fått lite resefeber som alltid, en liten klump i magen men jag hoppas det löser sig! Tack flipflop! Ni är underbara ! (jag har hela flipflops i immiterat skinn, inte med sträng mellan tårna (hur kan man det?!) )

Nattinatti and take care!

Soo, almost done!

Nice som attan! Nästan helt färdigpacka nu. Väntar på sista tvätten bara men det lär ju gå fort! Sen är bara till att packa ned jackan, skorna.. ja thats it! Ska se en deckare nu klockan niio och efter det duscha, raka mina ben (det behövs) och sen är det bara att slänga ner det sista och sen sova..!

yey! Imorrn klockan 09.45 lyfter flyget, tar väl 1 timmer ner till El Stockholmo och efter det så blir det en liten väntan innan flyger till Gbg går. Och vidare från götet till Strömstad. Ujuju! Blir mycket resande för oss, mest för mig, då jag ska in i götet igen på lördagen och gå på fest! Wooho! Jag taggar järnet, undrar vad man ska ha på sig..! Caramba!

Deckaren nu, hej!

Brrrr! I havet var det kallt!

Ja vi var till havet idag, ute.. vid.. kommer aldrig ihåg vad det heter. MEN! Jag tycker absolut att vi ska dra ihop ett gäng (vilka det nu är?!) och dra till Bettnes eller något sen när jag kommit hem igen. !Skulle vara sjukt nice, och vi har uppfunnit ett nytt bollspel, sjukt roligt! haha

Det avr liiite kallt i vattnet. trots det bade Lowe och syrran som galningar.

Gaden surprise var Athena, vi kastade Wobadoba-bollen som studsar på vattnet mellan varandra och hon kutade ut i vattnet och sprang fram och tillbaka för att fånga den. Hon som itne ens brukar våga blöta tassarna sprang frivilligt ut i vattnet till mag-höjd? det var underbart roligt att se hur den lilla fegisen vågade sig ut ;)

Och när vi kom hem, gissa vad hon gjorde då? exakt, hon sprang raka vägen ut till fiskarna för att se om hennes bästisar var kvar. Athena har inte ens tid att sova om dagarna längre, hon spanar bara på fisken.. Haha!!

Lowe brände sig, han är som en gris. Jag har värmt ryggen en aningen, och jag har sand överallt. Sofie blev brun på o.3 skunder, hon är hopplös. Det blev monligt en liten stund där, just efter att jag doppat mig. Jag trodde jag skulle frysa ihjäl så jag tog på mig en handduk som täcke.. hahha!

Aja, ska kila en sväng. Tjoo!

Havet imorrn!

Det blir så roligt! Hoppas dte är bra väder, awwih!

Vilka skor/jeans ska jag ha med mig?

Ahh !! Vilket mörker, tur jag har 1 dag till att bestämma mig på!

Jag har förövrigt städat sminkväskan och jag hittade massor med skatter. Bortglömda örhängen, smycken, hårspännen (?!?!) och hårsnoddar. Perfekt!

Käkar en slize pizza nu, guu see gött, vi ska till havet imorrn och lyxade till det med att grilla pizza i ugnen som vi ska ha med oss som lunch.

Perfekt!

Nu så.. bara att bestämma vilka byxor/skor jag ska ha med mig.. arhhh!


Packat och klart...!

NOT!

omg, någon som vill packa åt mig? hur mycket ska man ha med sig? Usch, vi ska bara vara borta i 10 dagar men det känns livsviktigt att ta med isg rätt kläder för resan. Jag litar på värme, kan jag de? Är väl bäst att ta med sig en jacka, men gosh, vilken? Skorna är jag rätt säker på vilka jag ska ha med mig. Men vilka jeans, linnen, finkläder etc?

Jag får ont i magen, haha, jag hatar att packa för man lyckas alltid glömma det viktigaste.. ;)

Träningarna börjar onsdag nästa vecka som jag kommer att missa, shoot! Darn, menmen! Vad gör de, jag är sjukt otränad, har inte haft motivationen, orken, lusten7 on i ryggen blabla.. Ursäkter i know, men pjtaa. Alla andra har ju de så varför inte jag?

Sista-minuten-fix!

Var hos frissan idag, bokade tid imorse! Precis som det skall vara! Köpte lite shampoo, vax, spray. Det börjar närma sig torsdag nu ju! Sitter med mina röda pumps på mig och försöker låssas att allt är bra, wiih! Jag ska snart börja packa och tvätta inför resan. Kläder för 10 dagar ska jag ha med mig. Kommer att bli mycket, man måste ju ha valmöjligeheter! haha!

Jag kommer hem söndagen den 10e augusti och börjar jobbet den 11e. Jag tror jag ska sjukskriva mig 1 år.. eller två. Orkar inte jobba nå mera. Måste verkligen ta tag i mitt liv och fixa upp det hära!

Aja wtf, Michailov och Råbert överlevde hoppet, det säger en del! ;)

Hummm, undra vart man ska börja? vad ska man packa osv?

Kek!


Strålande daaag!

Igen, nytt rekord tror jag.

Jag har iaf städat toan, applåder, jag har dessutom klipp gräsmattan och sen.. har jag itne gjort så mycket mera. Ätigt middag men det är ju inte så mycket att hurra över, hehe!

Skulle ladda Ipoden med ny fräsh musik men hamnad  på forumet och författade en post så.. Nu ska jag ut i solen igen, wiih!

Heroes!

Jag har återigen blivit frälst av serien Heroes. Jag såg alla 11a avsnitten av säsong 2 igårnatt. Jag är klar nu och jag saknar dom redan. För hur tufft vore det inte att vara en tjej med special abilities? Guud jag är så avis att jag nästan dör! (och det här skulle bli en tidigt kväll, vi såg ju hur det gick, la mig vid 02.30) I alla fall, jag och syster har dregglat över dessa hunkar som finns med i serien. Och man kan lätt konstatera att jag har fått 3 nya favoriter den här veckan:

1 Christian Bale a.ka Bruce Wayne, Batman
2 Milo Ventimiglia aka Peter Petrelli, heroes
3 David Anders aka Adam Monroe, Heroes

Mhmmm!

Jag har äntligen lyckats med mitt mission som jag har styrt framför mig och tänkt: Jag gör det imorgon..
Städade toan, rent och fresht! Nu har jag bara att klippa gräset kvar.

Imorgon, jag vet inte om jag ska klippa mig eller inte. Jag är sjukt sugen.. Men jag måste iaf börja packa osv. inhandla grejer jag inte kan vara utan. 10 dagar kommer jag att vara borta, det är ett par dagar ja. Jag börjar bli sjukt nervös inför bröllopet och det är.. länge kvar ._. Men iaf, träffa hela lows fmailj på en gång, och sen utöver det en jäkla massa kineser, och sthlms snobbar...! Amagad, jag är ju bara en liten lapplandsjänta.. Blir en upplevelse som heter duga, hoppas på regn för det är enligt kinesisk sed en lyckogrej som välsignar bröllopet. Eller var det Japan? haha!

Aja i alla fall, jag skulle verkligen vilja bli en heroes. Tänk dig att bli en copycat där allt man ser kan kroppen själv göra? Faan att man ska vara s tråkig egentligen. haha mee waant superpowah! Och då tänker ni.. doh! Men jag tänker.. YEY!

svammel i know, aja, ska ut och klippa gräset nura!

Bäck home again från Lapplandshelvetet!

Ja egentligen skulle jag ha skrivit det här inlägget igår när jag kom hem men jag orkade inte. Jag har burit möbler, småsaker och skit, vaser, glas, u name it fram till mannen som höll i mormor auktion. Enligt dom äldre som var där, mamma, eva mfl var det lite folk men jag tyckte dom var många.

I alla fall, det var hett, hett och bremsen slet med sig stora köttstycken när dom bet en. Dom var säkert 1,5 -2 cm stora, och det är stort när man talar om köttätande insekter!! Arhh!!

Utöver det flöt auktionen på, jag fick som sagt bära grjer men även bära köpta saker åt gammla gubbar och gummmor, dom kunde knapt bära och endå köpte dom huuur mycket skit som helst?! Amagad.

Vi ninjade lite prylar också, lite böcker, jag hittade jättecoola gammla glasburkar, mamma köpte en kista. Hur läcker som helst, en skattkista.

Två gubbar kommer jag inte att glömma i första taget. Dels den galne engelsmannen som lät pengarna rulla som smör (?!) eller den spensliga mannen som också lär perngarna rulla som ...gräs?!Dom hade världens fetaste sedelrullar, helt jävla sjukt. Jag tror inte jag har sett så mycket sedlar i handen på en och samma person. Engelsmannen och hans fru har flyttat upp till Lappland och Åskilje för att starta ett pensionat-liknande grej me konferansser, skotersafari, hundspan,fiske mm för trötta engelsmän...?! Japp ni hörde rätt, men Sverige ska ju vara exotiskt.. hihi! Have fun with the.. erhmm.. Bremsar! hoho! Så dom shoppade möbler och grejer som galningar för att inreda gården dom har skaffat sig.

jap! Så jag var inttill döden trött igår när jag kom hem, läste lite och sen såg jag på Heroes, season 2. Det är bra skit, vad än Robert säger...! Ont i halsen har jag fått, snuvig och huvudet sprängar, tack Lowe!(?!?!?) Bra såhär innan semestern när vi ska ner till Gbg... Wiiee! Men förhoppningsvis hinner jag friskna till lite!

Batman - The Dark Knight!

Jag, Sofie, Pappa och Lowe var på premiären av Batman - The Dark Knight.

Det finns ingen underbarare film, det har inte gjorts en sån här bra film på år och dag. Det är en av dom bästa filmerna Hollywood har producerat på... jättelänge. När man såg Batman Beginns förstod man att det avr något stor på gång. Den filmen var grym, den nya är verkligen ännu mera häftig! Inte en lugn stund, action, fights, love (precis lagomt mycket), skratt avlöstes efter varandra och det talas redan om en Oscar till Heath Leadger för hans roll som Jokern. Han var precis rätt man för att spela den galne Jokern, och galen var han verkligen. Och det finns INGEN snyggare man på jorden än våran Christan Bale - Bruce Wayne, Batman. Så jäkla snygg och stilig karl, och exakt rätt. Både i sitt Real Life liv som rik och bortskämd pojkspoling till Batman, the protecter of Gothams citizens.

För att inte riskera att spoila något för eventuella besökare så kan jag avsluta med att säga att vi alla blev sålda på den här nya Batman filmen. Jag och syrran är seriöst kär i hela filmen.

Jag känner verkligen stor sorg för att Heath Leadger dog i sömnen för ett antal månader sedan. Han har alltid gjort feel good filmer såsom En riddares historia, 10 orsaker att hata dig, Brokeback mountain och var den snygga flickidolen det stort F. När jag först hörde att Heath skulle spela Joker i den här filmen blev jag rätt paff, kunde verkligen den undersköna skådelspelaren spela galen och ond? JA! JA ! JA! Han gör rollen till sin och han gör Jack Nicholsons roll som Jokern till ett minne blott. Heat är fruktansvärt mycket bättre än Jack någonsin va i samma roll och det var riktigt roligt att se hur Heath växte som skådelspelare i mina ögon. Han blev en superstar och visade samtidigt att ett pretty face kan göra mer än att bara spela flickidoler.

Jag önskar det var lite mer engelsk humor av master Bruse's betjänt Alfred för det finns inget bättre än dold engelsk humor med tonvis av sarkasm. MEN! whaj, whaj whaj, Katie Holmes. Jag saknade henne för den nya var inte lika bra... Påsar under ögonen och säkert 10år äldre än mr Wayne, det passar inte riktigt.

Jag är helt salig, jag älskar filmen!
För att poängtera en sak: Ska ni bara se EN film iår, se den här! Annars är det fan skandal!!


Imorgon, eller rättare sagt snart, kvart i 7 stiger jag upp för att åka till Åskilje (igen) och ska tillbringa dagen på auktion.. Mormor ska sälja all sin skit och flytta in till Lycksele. Jobbigt, och det kommer att vara sjukt fint väder! Bah! Men jag skall dra mitt strå till stacken, jag cokså. Ska lägga mig i min obäddade säng och sova några timmar.

Laters!




"Why so seriuos? Lets put  a happy smile in that face!"

Stekande dag!

Oja, så underbart med värme! Äntligen har vi varmt för en gångs skull! Det är så underbart härligt att jag nästa döör!

Snart blir det Batman - The Dark Knight

Det är Hollywoods bästa film på år tydligen. Ingen skulle någonsin komma ihåg Jacg NIcholson som Jokern efter att man har sett den här filmen med HEath Leadger i rollen som Jokern.... Blir spännande, hoppas den är lika bra som jag tror att den kommer att vara!

Vi är iaf sjukt taggade allihopa! Yääh!

Wosh!

Vilken kväll! Molnen skingrades och jag gick ut och la mig i Bodegan våran för att känna på solen och värmen. Sakta gungade jag lite, oja, så skönt det var! Somnade en liten stund också, thihi!

Vaknade av att brorsan smög omkring för att skrämma mig, hjaha! Athena sitter på span vid dammen mest hele tiin för att kika på fiskarna mina och grodorna. Hon tycker det är hur roligt som helst med sina nya kompisar. Frågar man henne: Athena, vars är fiskarna? Hon blir helt galen och springer ut fort som attan för att visa vartt hon har sina fiskar.. ! Hahah!

Skitatuff är hon!

Annars då? Jo jag spöade Lowe i chicago, 1 gång. Och han kickade aset av mig den andra gången. Vi såg samtidigt på ett program som gick på 5an, komemr inte ihåg vad det heter men det var frisörer som battlade mot varandra. Dagens utmaning bestod i att använda konstiga verktyg men endå få fram en snygg frisyr som kunden var nöjd med. Tjejen som vann utmaningen klippte med en häcksax, och det blev snyggt?! Amasing! Blir till att stalka det där programmet tror jag.

Nej nu ska jag ta och kika på Heroes season 2 tror jag. Wiiee!

Vart är det fina vädret..

Som skulle vara i Norrland idag?
Det kan man undra sig, för vi har då kallt, blåsigt och jävligt. Fyfaaan!

Iaf, jag ska käka en snabbis nura och sen dra till Lowe och spöa honom i kortspel.. ! he he eh! Han kommer inte ens att veta vad han heter när jag är klar med honom haha

Morgonskitsnack!

Det är det bästa!

Jag är lack på folk i guildet. Helt naabiga och dumma i huvudet är dom.

Och värst är våran "nya GM"; amagad säger jag bara. Som om han kan bestämma om jag får följa med eller inte..? Erhmm, wtf?!

Jag sitter uppe och snackar skit med Johan, efter en mycket utdragen raidkväll.. usch!

Nu ska jag sova iaf, och itne har jag bäddat heller. Meow meow!

Oh!

Bra där !


Batman på fredag, det blir mängda bra! Jag är taggad, finns ingen som är så tuff som Christian Bale!



Over and out, dte var allt, wiiee!

Shoppingspree på IKEA och Birsta centrum!

Awwiieeh!

Igår var vi på IKEA och Birsta köpcentrum i Sundsvall och shoppade järnet. Jag sov väl.. 5 timmar innan så när klockan ringde halv 7 i går morse var jag så in i döden trött. Vi var framme i Sundsvall vid 11a på dagen och där tillbringade vi några timmar inne på IKEA: Lowe köpte med sig hela affären och det skulle vi prejja in i vår lilla Fjord Fjokus. Det blev spännande vill jag lova. Men allt rymmdes tillslut och sen vare det bara för oss att stövla in i Birsta köpcentrum, alltså gamla IKEAhuset. Underbart härligt.

Vi shoppade.. skor.. kläder... jeans.. tröjor, t-shirst, örhången.. u name it. OCH bröllopskläder, inte fy skam. Nu är det överstökat, nice!

Vi shoppade och sprang runt, provade skor.. osv. Lowe och pappa var väl klara runt.. 14.. vi stannade till 19.30 typ. Sjukt. Men vi käkade en god pizza, mm! Fikade, åt körv.. Det enda jobbiga var att jag hade huvudvärk hela dagen typ. Men jag bet ihop. satta sprätt på.. erhmm.. ja 2500 kanske? Upp mot 3ooo blev det nog.



Lite påsar.. och allt var inte ens med..! O.o)

Hemfärden var dryg, eller inte först. Alla vi i baksätet slocknade så fort som vi satte oss i bilen. Hehe! Vi stannade och tankade utanför.. Nånstan var det iaf, men det har en viss charm.. Vi stannade på exakt samma ställe som jag, Anna och Isabell stannade på när vi cyklade till Sthlm. Hehe!

Idag.. Har jag städat garderoben (tro mig, det behövdes) och städat rummet. Det behövdes också. Sen när jag skulle städa toan låste syrran in sig i badrummet där alla rengörningsgrejjer är så det blev inget av med städningen idag heller. Fail som satan. Jag var ju på G idag.


Mat snart, mm så bra! =) Jag hade tänkt å dra och sola lite, men det hann jag inte. Bror lurade iväg mig på en heroic mgt, mountet droppade idag igen, mamma vann de =/ Patrik tog allt annat .

Pannkaka nu! Ska bli nice!!





Athena

Regn regn och.. (surprise) regn!!

Det har regnat hela dagen, Lowe är sjuk så han vill jag itne vara med.

Imorgon blir det IKEA och some serious shopping, kul kul!
Jag längtar som attan.

Annars idag då?
Det regnar och regnar och regnar. Jag skulle städa, men otur i turen eller nått så var patrik inlåst i badrummet och badade. Doh!

Sitter i möte nu va, förhoppningsvis slut snart. Men vem vet?

Obeskrivligt!

Jag fattar inte hur det hände, men dte gjorde det!
I WoW finns det instanser som man lirar tillsmamans 5 stycken, och i heroic mode (det svåraste) dödade vi sista bossen. Varje boss droppar saker som man antingen kan ha på sig, tex kläder, eller så droppar dom andra items. Idag var lyckan fullkomlig när bossen droppade ett special-riddjur. En vit fågel som är sällsynt, den har bara 3% chans att droppa av bossen. Ni som är snabba på matte fattar ju snabbt att man kan köra instansen hur många ggr som helst utan att det droppas.. WOHO!!


Så här ser den ut iaf, hur tuff som helst!

Detta har gjort min dag, vad har gjort eran?

p.s Jag har också ev raggat upp en imba tank till vårt nya guild; Lifestyle
Men vi ser väl, tjoheej!

Och det bästa var att jag rollade högst på tärningarna och vann över min bror, mor, och två randoms...! HAHA!
Yäh!

Surströmmingen!

Är uppäten, jag är mätt och helnöjd med vår tjyvpremiär på surströmmingen.

Kvällen har jag spenderat arg och upprörd, hur många tattare får plats på en och samma server är frågan?! Die!

Såg i alla fall en en grym deckare från fredagkvällen (som vi spelat in), spännande som attan men varför, varför, är maänniskor så dumma på film? Människor kan omöjligt vara så dumma i verkligeheten eller..? Vänta nu, har ni läst/besökt tjuvlyssnat.se ? Folk är verkligen så dumma, och det är helt sjukt.

Men seriöst nu; OM du blir jagad av en mörddare vad skulle du göra då? Inte fan springer man omkring i huset och för massa oväsen så att mördaren precis vet vars du är? Nej, du tar dig förmodligen ut (hoppas jag verkligen) och  springer till närmsta granne och ringer 112..

Eller ett ännu mera känt exempel; Du är jagad av en galning i en bil, du springer längs skogsvägen när du hör att bilen kommer allt närmre. Du har två alternativ:
1: DU fortsätter springa skrikande längsmed vägen.
2: DU hoppar ner i diket och springer in bland träden där bilen inte kan köra på dig.
Vad väljer du? (Hoppas du väljer rätt annars är du dum i hela huvudet) Är du med i en film väljer du helt klart alternativ 1, men frågan är varför gör alla filmer narr av människans smarthet på detta vis?

Usch usch, jag blir sur bara jag tänker på det. Aja, jag ska ta och borsta tänderna och krypa ner i kojs. Lowe är "sjuk" , host host, och helt döende. Varför (återigen) är killar döende så fort dom är minsta lilla sjuka?

Det kanske Miika kan svara på..?
Och bra jobbat Hamilton som tog Pole position! Cheer!

Hah Farmor Äger!

Ja jäklar i det. Idag var dagen då jag verkligen hade tänkt att städ,a och det är inget skämt.
Iställe blev dte så att vi åkte till farmor och farfar, plockade nypären för att ha till surströmmingen ikväll. mumma! Jag taggar redan!

Och farmor översaskade idag och sa: Jag pallar inte med löken till surströmmingen. Vi bah: hahaha!
det var lite fräckt att även gamlingar kan lära sig, fniss!

Och som dom skrattade när patrik gick igång och sa att han skulle jaga rådjuren och strypa dom, naken! HAHA! Farmor blev helt till sig och skrattade som en galning.

Så nu har vi dukat och nu väntar vi bara på att potatisen ska koka. Lowe vågar inte ens komma hit, haha

Yäh!

Idag tvättade jga och Lowe min bil, sen (kors i taket) waxade jag bilen. Så fin tså fint! Patrik och sofie hjälpte till, amagad!

Nu ärjag så trött så att ögonen blöder, tojohoej!

In tha outbääck!

Ajjemän, hel och levande har jag återvänt till civilisationen...! HAHAH!

I årskilje ovanför lycksele var det fullt rör, massa gamla pansisar på 60+ som var hemma hos mormor och käkade mat och tårta. Helt okej faktiskt, vi var väl där i.. 4 timmar och det räckte som attan. Våra kusiner har 2 galna stora hundar och 2 ruskigt söta katter som dom kom och hade med sig. Athena blev ju helt tokig, hon älskar katter. Helst skulle hon vela ha en själv så hon fick en lekkompis! haha

Och så tog vi en tur in till Gunnarn för att hälsa på Isha och Leea, vi tog kort på deras hus och nu ska jag göra en liten fuling och slänga upp det på hemsidan så ska vi se om dom märker att det är deras hus.. Dom var inte hemma som tur (?!) var ;) hahaha

Vi stannade på frasses, oh hjälp, athena är ensam ute i regnet. brb! såå, jo vi stannade på Frasses i Lycksele och käkade. Sen brummade vi hem igen. Hemma nu sedan sisådär 30 minuter, guu vad skönt det är!

Aja, Lowe den skurken är på date, ojoj! Nej men på fest och sen på Rex (som rimmar på kex, mex, tex, reeeeex!)

Ahhh, Hai hai! Jag ska se sista avsnittet på Silverfang tror jag.. kanske... erhmm!

80års kalas och lång bilkörning!

Mhmm! IMorron fyller mormor år som sagt, 80år.
Fetsen är 13 mil bort, i Årskilje som ligger i... damdamdam!! Lappland! Wiiee!

Jag gruvar mig redan. fyfan!

Och jävulst skönt att vara ensma hemma utan föräldrar, oja! Blir perfekt när dom ska vara borta en hel vecka med syrran. thihi!

haj!

Twiggy, THE model!

Jag surfade runt på allt möjligt på google och jag såg en sjukt snygg bild på ett par öfonfransar och tänkte direkt på Twiggy. Imo var det hon som tog modelling 14 steg längre i och med att hon var så ruskigt tuff och sjukt snygg.

Twiggy blev ju hennes smeknamn iom att hon målade den undre raden av sina ögonsfransar så markant. Det var revolution på den tiden.. Hehe! Aja, ett sample här nedan, en av dom snyggaste bilderna jag hittat på google.




Pax, när jag blir stor!

och jag orkar inte fixa nått att äta till lunch. Jag har inte städat som jag sa att jag skulle göra, inte handlat och inte gjort någonting.. Fail på emmi, som attan!


Pax för att bli såhär när jag bli stor!

Fisk, fisk, jag vill dyka och se: fisk!


Last instructions..!

Ja, då var jag, bror och syster ensam hemma nu. Känns askönt även om det bara är för en dag. Mamma och pappa skulle upp tidigare för att hjälpa till hos mormor med att iordningställa kalaset. Tur som fan att vi inte behövde vara där två dagar, phew! Så nu ska vi bara handla lite spagetti, mjölk och blommor tills imorgon.

Athena var i raketfart hela morgonen, hon ville minnsan inte lämnas hemma vilket hon inte heller gjorde men det är så roligt att se hur hon blir helt galen och vill jaga boll fasten hon måste vakta bilen. Hon vet inte riktigt hur hon ska göra. Haha! Jag kan ju itne låta bli att inte reta henne, hahha. Jaa dumma får ;)

Jag ska städa idag också, det känns verkligen inte kul. Men det måste göras och ju fortare man gör det...! Dessto snabbare är man klar. Men varför ska de vara så tråkigt?

Iaf, jag steg upp halv ela för att höra de sista grejerna, hur vi skulle frakta finkläder osv blabla, hmormor bor ju 14 mil härifrån så det är ju en bit att köra. Ve och fasa över minsta skrynkla! Och jag gick och la mig halv fyra inatt, jag måste bli bättre på det dära.

t-t-t-t--t-t-t-t-t-tttt!

Det var då det löjligaste...!

Jag är irriterad, som vanligt. Är man det när man spelar ska man fan inte spela alltså. Jag är sjukt less på folk när dom är helt dumma i huvudet. Hur svårt kan det vara...?

NU! ÄNTLIGEN!

Igår var jag en runda på marknaden med Lowe, Miika och Robert, mycket trevligt. Stötte på Anna i kuren där hon jobbade. inte illa de.

Jag bjöd Miika och Robert på käk sedan, blev grillad körv, hamburgare pommes , mmm så gott. Efter det lirade vi lite Wii, Super Mario Smash Brawls. En hel del spelande efter de, DotCard och Skipbo, Michailov vann 3 ggr i rad i DotCard. Amasing shit! haha! Det var ju tänkt att vi skulel till Maria men det blev inget av. Vi spelade väl spel till halv 3 nån gång, breakade endast för att göra varma mackor i ugnen. Gött som fan!

Idag blev det marknaden igen, av någon skum anledning har brorsan velat gå där varje dag?! :O Haha det var iaf sjukt varmt så efter de solade vi på gräsmattan hemma. Arhhh!

Och nu.. fail..!

Sötaste!

Låt mig presentera: Christian the Lion!


Dagens hug!

Kravlandes upp ur sängen...

06.45 på en lördag?! omg

Jag var iaf upp tidigt som satan, är ju inte alls van att stiga upp då, jag brukar ju gå och lägga mig klockan 7. Iaf i veckan nu när jag har jobbat natt och nu att tvärt vända tillbaka dygnet sådär.. är lite tufft.

Strååålande solsken i alla fall, underbart! Ska gå ner på marknaden sen (där vi var och städade, glömde ju säga vart jag städade. Vi har 5 ungdommar och 3 vuxna, liten styrka på stort område. Ganska jobbigt tbh, och bara för de ska jag grisa ner dubbla ikväll, kasta alla glasflaskor så att dom sprängs så att folket som ska städa imorrn får lika jobbigt som vi hade idag..! HA! Rättvist? oja!) och ikväll blir det party party!

Träffade Evelinga igår, och en gammal klassis från... 6an? :O Elin, inte illa. Lycksele bo nowdays lixom.

Trööött, fast endå inte tröött!

Jag hittade massa sjukt fina animeboxar på marknande, synd att dom var cp-dyra.. men det kliar i köpefinggrarna! haha
arrh! Ska hitta nått att äta, tjo

En sväng på byn...

Skadar inte. Det får bli så.

Jag och brosan var ute på marknaden idag och vi träffade i princip alla hans kompisar, sjukt kul. Haha! Dom var helt galna, utan tvekan!

Jag och Lowe ska ner en snäng på byn och kolla läget lite. En stund, är ju fint väder så ;) Hoppas det är bra väder imorgon också, maria ska ju tydligen har partaj i nått partytält och ajag vill helst inte att det ska regna. Det är lätt otrevligt med regn när man ska vara ute. Awwie!

Hajhaj!

oh, vart?! Dumdumdumduuumdum!

ÄNTLIGEN!

Nu är det semester! Fyfaaan vad gött det är! Jag och bror ska duscha, nej inte tillsammans, ihhh, och sen dra ner på Vännäsdagarna och kolla leeeget som vi säger.

Toodles!

Full spya!

Ajjemään! Inatt så var det då den sista natten på Volvo Lastvagnar Umeåverken innan semestern. Vi var alla inställda på att ha lite att göra sista natten, som det har varit tidigare nätter i veckan, men ack vad vi bedrog oss. Hela veckan har det varit soft som attan, vi har knappt jobbat alls utan gjort någon hytt då och då kan vi säga för enkelhetens skull. Inatt gjorde vi hur många som helst, det var jobb hela tiden enda fram till 05.15 typ. Jag var inne på "övertid" enligt mig för jag var inställd på att åka hem klockan 04.00..

Men! Nej, full spya, som Gunnar skulle ha sagt. Är äntligen hemma nu, och skål! Semester!! Dont worry, jag har inte öppnat en flaska alkohol så här tidigt på morgonen.. He he he!

Jag passade också på att vara olaglig såhär tidigt på morgonen, kanske skulle körkortet ha rykt om polisen såg mig, men jag körde mellan avspärrningarna i centrum för att ta mig till bankomaten för att ta ut lite cash inför marknaden. Jag kanske hittar något troligt att köpa så det är ju bäst att se till att man har lite pengar på fickan då det ibland händer att pengarna tar slut i bankomaten.

Jag har också gått igenom den obligatorisa pormask-squeeezingen som jag brukar göra. Ska bli ruskigt skönt att slippa volvo i 4a veckor nu, förhoopningsvis gör det underver för min skitiga hy. Jag tvättar mig noga varje dag, men skiten från jobbet etsar sig fast. Känns i alla fall som det, vad vet jag egentligen?

Hoppas på bra väder nu, så jag orkar gå på marknaden en sväng när jag vaknar.  Mina bästa jeans är förövrigt mina halvbaggy/slappisar som jag köpte i sjuan... Underbart härliga är dom!

Jag kan ju avsluta med att säga att två av tre sommarjobbare verkligen har varit två riktigt stora bottennapp! Sjukt dryga/lata/obrydda/sega/slowmotions människor får man leta efter. Gd vad skönt att bara den braiga killen har fått 1 vecka till efter semesterna, annars hade jag varit sjuk, jag lovar. Jag pallar inte med "fejkade" människor, dt håller inte. Sen om dom är lata och helt dumma i huvudet gör inte saken bättre!!! Arrhhg! (nu blev jag upprörd igen)

Påminn mig om att berätta om Athenas nya kompis sen!

Sova sova säääng sääng säääääääng!

Countdown...!

Snart... snart! Bara 6 timmars "arbete" kvar nu.. Jag taggar.. not, jag är sjuuukt less, hade hellre velat sova i min sääng. Men aja, man får inte alltid som man vill då. Awiiee!


Oh noes!

Vädret verkar vara fint, och av någon anledning verkar inte mitt förra inlägg synas på bloggen. Skrev jag nått dumt? Ne tror inte det va. Men men! Så kan det va va? I alla fall, jag har sjuk träningsvärk i vänstersida på bålet om jag säger så, sjukt onte. Kanske är en fomr av streckning, jag vet inte. Kommer från rullandet i minirampen i alla fall. *grumble* Ska ut och kika ifall sommarna har kommit hit upp (igen) den har ju vart spårlöst försvunnen i en vecka nu...! (Rörigt inlägg, i know, men som vamnligt då)


Jag hade glömt bort att du skulle resa dit! I miss ya already stupid horse!

Solstråle!

Blir en bra dag det här, det känner jag på mig! solen skiner och det är redan hyffsat varmt. Iofs, bara för att jag säger så här kommer det att regna när jag vaknar senare idag. Brukar vara så, det slår i princip aldrig fel. Bara en natt kvar nu, ynka 6 timmar till semester. Perfekt!!

Såg att Miika var tillbaka också, kanon! Finally nån att prata med! ;) Awwiee!

Rullade miniramp igår, det var svårare än vad jag komemr ihåg. Eller så har jag blivit fegare, vem vet? Jag har fått en väldans lust att prova på och cykla downhill, det är så tufft! Kanske ska snacka med Holma om de... Lowe var ju på iaf, om man skulle skrapa ihop ett gäng och dra upp till Hemavan och cykla utför berget? Men å andra sidan, vem skulle vara på de? :o

Exakt!

Aja, nattinatti!


Ännu en dag..

Och kallt och jävligt har det varit. Jag har också haft skittråkigt och sen har msn vägrat att fungera. Jag tror väl knappast någon har hackat den och bytt mitt password så jag hoppas den fungerar imorrn.

Annars då? Jo semestern närmar sig med stormsteg och det känns så jäkla skönt! Jag längtar som fan! Däremot blir jag lite less när mina föräldrar och Sofie ska åka utomlands på höstlovet, jag vill också!

Hoppas verkligen det blir bättre väder till helgen, annars blir det inge bra med vännäsdagarna och marknaden..

Och arena går kasst som fan, jag blir sur på riktigt! AHHH!!!


Livs levande Freddie!

Han hinner bara sluta i landslaget för att någon vecka senare dyka upp på Vännäsvägen mellan Vännäs och Umeå..! Haha nej inte riktigt, men det är en vägarbetare där som är sjukt likt. Har sett han 2 dagar i rad nu, haha, inte illa!

Dessutom är det bevisat att snygga personer har mera sex än de som är mindre snygga (för att uttrycka mig diplomatiskt) och det är inget konstigt med det egentligen..


En sån här snygging skulle man väl inte tacka nej till?

En sjukligt svacka..!

Inatt har varit den värsta natten i mitt liv tror jag. Det började med en lättare huvudvärk eftermiddagen som jag lyckades springa bort men sen 22.30 när jag skulle göra mig klar till jobbet slog den ner i mig igen. När jag skulle dra på jobbet 23 så hade jag världens fetaste huvudvärk som nästan gränsade till migrän. Körde mot rött ljus också på väg in till stan, jag var verkligen helt jävla lost!

På jobbet så fick jag bukt med min huvudvärk, sov emellanåt för att sedan få tillbaka den igen runt 03 och då 10ggr värre än vanligt. Sov lite till, jobbade lite, sov.. Jag vet, det låter fördjävligt att sova när man är på jobbet men eftersom grabbarna på Manban är på kurs så fyller vi upp och det går inte många hytter om natten den här veckan.. Lika bra, jag vill vara ledig!

Nu är jag hur pigg som helst, har inte den minsta huvudvärk, fortfarande varm från bastandet. Mhmm --mmhm!
Härlischt!

Nu är det iaf marsh i säng, sova till 14.30 typ. Någonting så.
Jag har dessutom blivit admin på hemsidan. Hehe! Ojojoj!



Ja jag säger då bara det, fyfaan!

Dagens bmw-skämt..!

Vad är det för likhet mellan en BMW och en snigel?

.... På snigeln sitter slemmet på utsidan och i BMW:n på insidan.. Haha!


on my way to work lixom!

Mjo, nu har jag sovit 2 timmar, blivit av med huvudvärken och dte är fasligt skönt! Pang bom sa det bara innan jag jag fick en väldans huvudvärk. Snacka om att det är jobbigt att jobba med huvudvärk. Blir ännu emra zombie då!


ojoJ! Jag är sen nu igen !:O

Tårta!

NU blir det tårta, pappa fyller som sagt år och släkten kommer förbi för att käka lite tårta. Perfekt, blir så gott såå!

Vädret är jättetråkigt och kallt, varför? Det skall vara sommar nu ju? Men tydligen inte, och det är ju en aningen trist! Direkt efter att gästerna har dragit hem ska jag sova någon timme sådär för jag ska nämligen jobba natt i veckan. Sista veckan innan semestern, perfekt! Som jag längtar!!!! Sen slipper jag den skumma sommarjobbaren 4evah! Hurraa!

Oj nu kommer dom visst, aja jag skall kila. Hare bäst!

Oh noes!

Hur kunde detta hända? Men jag antar att på 2 år borde det hända förr eller senare... Blir en väntan nu... Arrhhhgg!

Och Simon har gift sig, inte illa, eller något. Känns som om det är i väldigt unga år men dom vet väl förhoppningsvis vad dom håller på med. Jag och Fredrik har iaf bestämt oss för att göra den kortare resan till USA, typ en månad eller något. Blir kanon det! Funderar på att snacka med Maria och dra med henne och hennes resekompisar, hennes kompisar skulle ju hem efter en månad..? Kanske skulle hänga på.. Ska fundera lite och snacka lite med henne om den saken..

Annars då? Jo pappa fyller år idag, så vi ska ha storfika kl 19.00 =missar raiden men sånt får man ta. Blir trevligt att träffa alla igen..!

Kul igår också hos Lowe, träffade många gamla snubbar från snowboarden. Så det var niice! Lurade dessutom johan att jag drack upp all öl men jag gav halva till Fredrik, hoho! Ölspelet rockar, går inte att komma ifrån, hahaa! OCh alla var sämst, verkligen! Vi fick itne säga DU, NAMN eller SVORDOMMAR. HAHA!

Aja, ska leeacha lite AV nu..

Haha fuller!

Helt sjukt. Jag tittade förbi Lowes inflyttningsfest, blev nersupen men orkade inte krogen. Synd de, så nu sitetr jag full framför datorn och försöker lira och snacka wow... hahha!

Aja, Fredrik är dne bästa endå!

Awieee!

Äntligen helg för industrislaven!

Såå äntligen helg. Så jäkla skötn det är.


Jag vann!

Vi skulle ha löpträning idag med innebandyn, jag var den enda som kom. Så jag ledde från start till mål, ohotad kunde jag springa hem seger. Yiiipie!

Nu har jag trötta ben, trött huvud, och jag dricker ett gott te. Ska käka lite flingor sen, blir bra de. Snart sova, jobba imorrn.

Hoppas vädret är lika fint imorgon! :D

Industrislaven!

Ah shit, jag har jobbat i en av Sveriges största privatägda företag i 2år nu; Volvo Lastvagnar AB i Umeå.

Jag började som sommarjobbare för två år sedan, direkt efter studenten som plåtmontör och svetsare. Im still there, men vem är dum nog att tacka nej till en lön på sisådär 18-19 000 efter skatt? Semseterlönen slutade på dryga 25... Inte dåligt, så jag stoppar undan så mycket som möjligt så jag har när jag ska börja studera. Och jag ahr inte helelr den minsta utbildningen för att jobba inom industrin, gick Naturvetenskapsprogrammet men man kan ALLTID nästla sig in bakvägen..

Imorgon är vi egenltigen lediga men jag var dum nog och skrev på övertid så jag kommer att jobba 0600-14.30 imorgon också. Iofs så är det inte småpotatis vi tjänar under övertiden, timlönen komemr att ligga någonstans runt 360kr. Dock kommer vädret att vara underbart fint, precis som idag så det känns endå liite surt.

Jag såg den mest perfekta överkroppen av alla överkroppar idag, solbrun, muskulös, tvättbräda och tro inte att jag satt och sneglade lite när vi satt ute på rasten.. Haha! Snacka om att det var varmt, man fick lov att kavla upp byxbenen när vi satt där ute, och lyckos killarna som kan ha bar överkropp.

Och tur att jag slapp svetsa idag, förstå hur varmt det är inne i fabriken?!

Annars så hatar jag min sommarjobbare, en mera dryg och "perfekt" människa får man leta efter. Så där jätteduktigt trevlig, plastig och aldeles oäkta... Usch usch! Och seg som attan, ingen stressfaktor alls fast man säger åt henne att skynda på. En av killarna är inte helt riktig i huvudet heller. Han hörs onanera i duschen?! Amagad, iofs har vi bås men alltså, det är ju fortfarande människor omkring en som hör. Han verkar inte förstå att folk vet om det... Haha!

Aja. imorgon och sen 5 nätter till veckan och sen har jag semester i 4 hela veckor! ASkalas vad härligt!


Shoppingspree..!

Jag glömde ju skriva i mitt förra inlägg att medans jag väntade på middagen med jobbet så vandrade jag på stan i 3timmar och fyndade en skjorta (rea), jeans, skor, trosor, bh, gummisnoddar.. Tror det var allt.

Och vi träffade vår bästis på middagen, Mohammed! :D Hurra, vad jag ahr saknat dig! Nu ska jag sova, ska snart stiga upp. Fyfaan vad trött jag komemr att vara imogorn. Men å andra sidan, man lever bara 1 gång här i livet..! Tjohej!

Vilken dag!

Haha!
Asjobbig sommarjobbare, värsta missis perfect typ. Gud vad jag hatar sånna överdrivna människor som är såå perfekta.

Middagen var nice som fan, med hela DO3, var och käkade på Scandic Plaza, grillbuffé. Underbart!

Ska sova nu iaf, och jag raidade nyss! Oja! Det var så roligt! Hurraaa!


Elaka jag!

Jaa nu har jag författat ett p.m om alla slackers vi har i guildet på forumet. Blir spännande och se ifall någon reagerar.

Lowe var förbi en sväng ikväll, mycket skoj! Vi spelade Supermario smash brawls, mängda kuL! Jag vann !

Jag ska sova nu, i tid för en gångs skull, men annars har jag faktiskt märkt att jag är som piggast när jag får 5 timmars sömn, inte mer.

Natti natti!

jag ångrar mig redan!

Jag skrev upp mig för övertid på fredag fm 06-14.30 fastän jag egentligen skulle ha varit ledig. Dumt eller?

Det vette tusan, det känns i alla fall sjukt drygt men å andra sidan bra med cash! Blir uppemot 360kr/h och det är väl inte fy skam. Ska ta 100alappen och sätta in i kompbanken (100kr=1timme) och den får jag utnyttja när jag vill och vara ledig mot full betalning.  Man tjänar på att ta ut den exktra 100alappen i tid för det är ju inte skatt på den va ;)

Men är det strålande sol på fredag skjuter jag mig . Men det ser vi väl då!
Annars kommer jag sakna Miika nu när han ska till norge, vem ska jag nu sitta och skicka smilisar med på msn?

RSS 2.0