Det är inte tordsag idag va?

Sjukt seg idag. Hade ställt klockan på 9 men inte fören vid 10 lyckades jag pallra mig upp ur sängen så nu sitter jag och smaskar på frosties och försöker få kontakt med Johan. I do miss our daylie konversations! Iaf, han är flaggad afk så vi ser väl om han skriver sen, eller om han nu inte gör det. Jag har tagit ett ministeg, hoppas han följer upp!

Annars verkar dagen bli bra, solen skiner och allt det där. Jag ska baske mig ge mig ut på en löprunda idag, jag har slackat som fasen nu ett par dagar. Ikväll om det inte blir alltför knasigt väder ska jag och farsan till backen och åka en aningen. Skulle vara sjukt kul ifall pipen var fin!

Jag kanske borde leta reda på papperna till telefonen också? Kan ju vara bra att fixa sprickan i displayen..

Tack Miika!

Haha!!

Jag älskar verkligen comvic-reklamerna med brevduvan!
Det enda jag saknar är att radioreklemen också blir en tv-raklam. För den skulle verkligen bli askalas!

Spana in dessa:
Brevduvan

Mohahha! Jag har sett dem hela dagen... Hehe!

Hihi!

Idag har jag inte gjort mycket. Gjorde dagens 2 missions, plockade ur diskmaskinen och monterade ihop min snowboard. Thats it.. suck.

OCH! Jag har äntligen lyckats tanka hem alla patcher osv så nu kan jag lira World of Warcraft på min bärbara Vaio. Och den går grymt bra!

11april! Kommer bli sketakul!


Fantastic!


wtb those skills in photoshop!! GAHHH!!

Never alkohol igen!

Gahh!

Jag har aldrig varit såhär bakis i mitt liv tror jag. Men kvällen igår var rolig tillsammans med Anna och Maria. Sen att vi fick gå in VIP på Rex (rrrrrrrrrex!) var inte illa det heller. 20 meter kö och vi gick förbi alla och så gratis inträde på det. Freecking awesome! Jag blev dessvärre en aningen för wasted för min smak vilket straffade sig idag och jag som är så jävla bra på att hålla masken inför min familj så.. NOT! Haha! De mobbar mig totalt, med kärlek då förstås. Jag och Maria delade säng i Annas 1a medan hon sov hos David och det var roligt som fasen faktiskt. Brorsan kom och hämtade mig och syrran runt 1 där någongång och jag var sjukt skakis men det var en episk bilfärd hem. Och satan vad de skrattar när jag plockar fram mina dialektkunskaper och briljerar på allt annat än norrländska (som jag verkligen itne kan prata brett på) så det var roligt.

just ja! Igår skrev jag hsp också, det gick nog inge vidare tror jag... Roligt faktiskt, jag och brorsan tog oss igenom dagen lekande lätt! Resultatet har jag inte ens vågat rätta än så det är än så länge.. ja.. exakt.

Samt att jag verkligen älskar min säng och mina nya sängkläder, täcket och kudden! Wosh! Sov innan middagen där, så underbart skönt!


Take care of me please?

Ritar!

Oja, jag började igårkväll med att plocka fram ritplattan för att rita något snyggt till min blogg. Det slutade med att jag började att rita en tjej. Och idag ahr jag fortsatt på samma bild och det är så roligt! Och den blir bra imo!

Riktigt skoj att jag har hittat lite flyt med ritningen igen, synd att jag tappat en väldans massa skills men det kommer ganska fort tillbaka. Och jag var väldigt rostig med riktplattan så det tog ett tag innan jag blev van den igen.


Och jag börjar få ont i magen nrevös tjafs inför morgondagen också samt att jag upptäckte nyss att vi ska skriva på universitetet och där hittar jag ju.. NOT!

Men tack vare Robert så hittar jag nu dit, förhoppningsvis! Lär ju vara en hel del människor som ska dit så jag får väl hänga med ngn som ser ut att hitta! hihi!


HSP! Gahh!

Jahaa, då var det fredag igen. Det känns som om veckorna bara springer iväg utan att jag hinner göra något vettigt alls.

Imorgon är det HSP för många av oss och jag kan säga att jag gruvar mig sjukt mycket för att sitta och ha prov från klockan 08.30-16.30. Jag har redan gjort det en gång och då gick det käpprätt åt helvette, det är sjukt svårt. Jag trodde att jag skulle vara dåligast i matte då det inte är min starka sida men det visade sig att i svenskan var jag absolut sämst. Och jag som är bäst i svenska! De försöker bara sätta dit en hela tiden så det gäller att vara på sin vakt...

Händer idag då? Ja eftersom jag ska stiga upp mitt i natten imorgonbitti så blir det tidig kväll, kanske se en film? Vi får se helt enkelt.

Och idag Miika, idag börjar det!

Filmtips?

Jag behöver seriöst mycket med filmtips, now!

Samt att jag vill göra en ny bakgrund till bloggen men vat inte riktigt hur jag ska lägga upp det hela.. Humm.. tåls att fundera på vill jag lova! Förslag?



Orka tjata, fungerar inte

Tröööttt!

Nehepp, bäst att ta sig i kragen och ta Athena ut på en morgon promenad. Jag är lite seg då jag beslutade mig för att börja se en över 2 timmar lång film igår så jag la mig 02.15. Om det var värt det? Mjaa, jag såg Narnia - Prins Caspian och jag är sådär imponerad över den. Jag var ju tvungen att se den då jag sett ettan då och den här filmen var lika.. Ja.. barnaktigt. Jag vet, det är barnfilmer men till exempel Harry Potter och Flammande bägaren etc känns mycket mera som en riktig film än Narnia då det i Narnia utspelas stora krig men inte en blodsdroppe faller...

Lite frisk luft blir bra också så jag piggnar till!

Nu behöver jag bara bestämma mig ang Roberts syster också, men det lutar åt det faktiskt! Hihi!


Och Andy är i Umeå!


Senvinter!

Vilken underbar onsdag!
Jag gick till tandläkaren idag, strålande solsken och bara såhär fint som det kan vara på senvintern dvs inget slask, sol och snö. Wooosh!

Jag hade dessvärre ett litet hål, jag skyller på dåliga gener!

Sitter ioch funderar om jag ska ge mig ut och springa en runda innan jag ska göra lite lunch att smaska i mig. Det är som sagt verkligen fint väder så det skulle vara skönt att komma ut och röra på sig. Speciellt nu när jag har latat mig sen i söndags också, det är verkligen på tiden jag tränar igen!


Ohh, är det så pass Robert? Om hon vill då, hon kanske tycker det skulle vara jobbigt? :P För hon är väl grym?

22 år!

Ja nu har jag haft mitt kalas för släkten. Fika, tårta och massa trams. Samt utfrågning om Alperna, tankar inför hösten och hur det går med "killen från söder".. Undra vem glappkäften i familjen har varit? Säkert pappa som berättat om att Fredrik ska hälsa på igen. Fniss!

Och vad är tjusningen med rektorsbarn? Egenligen? Syrran har sitt rektorsbarn, brorsan umgås med rektorsbarn samt har en crush i ett rektorsbarn och jag gillar också ett rektosrbarn.  Det finns ju inte så fasligt många rektorsbarn men vi vill tydligen ha dem!

Jag fick också visa upp min lilla älskling till leksak jag köpt mig, hihi! Samt att jag verkligen vill lägga mig och sova bland mina våriga täcken och kuddar. Ljust gröna med vita rutor på eller om jag vänder på dem så är de vita med ljust gröna rutor på. Sjukt vårigt och fint!

Och nu har jag alltså funnits till i 22 år! Inte illa! Få se nu.. en kort summering av mitt liv so far:
Gymnasie (check!)
Arbetslivserfarenhet (check!)
Levt livet i alperna (check)
Strulat runt, en aningen (check)
Har en tydlig plan med livet (halvt-check)
Flyttfärdig (check)

Vad mera.. Ja vettifan, men jag gillar hur det ser ut so far anyway.


Haha är det så Robert?
Fixar hon slingor/färg också? :P Hihi! Jag har ju hört hon är duktigt, jobbar hon någonstans för den delen så jag kan ringa och boka henne? Klippning, i want it!

Oh nej!

Vilken miss!

Finns inga klipptider fören i maj?!

GAHH!! Att klippa sig hos en random gillas inte!

Kort!

Stört dammigt på mitt tangentbord.
Borde ha köpt en ny datormus igår när jag var på stan.
-Till min Vaio då
Extremt lat som inte fixade med sängen igår.
Sjukt seg idag.
Ska vandra ner på byn och fixa ärenden.
Tankar film för fulla muggar.
Athena vill nog ha en promenad hon med.
Strålande solsken.
Lite svartis är jag allt.
-Men det kan vi lätt ändra på!
Sjukt glad, som vanligt nuförtiden?
Drömmer skumma drömmar om krockodiler
-Han vill käka upp mig! (Quote från...? ;) )
Skar mig på fingret igår, dunno when but it hurts!
Jag har inte tränat på 2 dagar...!
Måste ringa frisören asap idag!
Imorgon väntar tandläkaren.
Chattar med syster, gör de inget på skolan?!
-Oh, deras lärare pratade om något poetiskt...
-About the glory with going to war
Lyssnar på Pink också!
Samt leker på Facebook
-Kenny är nog bäst!
Nej om jag ska ta och borsta tänderna?
Börja röra mig uttåt med Athena?
Så får det bli!
Farmor och farfar är sjukt härliga, sms'a sådär!

Och: SNART 25år!
Vänta nu, HELA 3 år kvar innan jag behöver rulla över och dö.. ;)


Please don't leave me!

Startkraft gillas skarpt!

När jag blev varslad i höstas och sen tog avgångsvederlaget innan jul där så fick vi via Volvo Lastvagnar och IF-Metall möjlighet att anmäla oss till ett företag som heter startkraft som hjälper människor till nya jobb. Och jag var på min första träff idag med min coach Stefan. Han var grym! Exakt en sådan person jag ville ha att prata med om framtiden som det så vackert heter och han presenterade företaget han representerade Startkraft då och så berättade han vad han kunde göra för mig.

Iaf så av den timmes samtal vi hade så var han rätt säker på att JAG valt rätt utbildning att söka till då jag är målmedveten, fokuserad, klarar av skitgörat för att få det roliga och att jag är kreativ. And i was like.. what? Stefan hade tydligen jobbat med rekrytering hur många år som helst och kunde ju ganska snabbt klura ut vad det är för person han talade med så, men dte var roligt att han gillade min plan!

Stefan gav mig en uppgift också, att skriva ett personligt brev och cv till en arkitektfirma för att söka jobb där. Jag ska ha avslutat min högskoleingenjörsutbildning och allt det där.. Kan bli roligt! Chansen finns!

Sen avslutade jag min dag på stan genom att gå till Hemtex och handla nytt täcke, ny kudde och dubbla uppsättningar sängkläder så jag kan ha dubbelt i sängen och se snyggt ut. Mammas idé då hon tycker dte ser så slarvigt ut då mitt täcke ligger som en "korv", direkt quote. Jag är ju itne sen att hänga på sånna bra ideér så det gick väl en.. ja, slant idag. Gick med i Hemtex-klubben och fick 500kr rabatt så det blev iaf billigt, eller ska jag säga billigare?

Haha!
Sjukt glad är jag idag också! igen! Samt att solen skiner och det snöar! Smashing fantastic!

Staden nästa?

Ja det verkar inte bättre än det!

Usch, jag gruvar mig redan! Mitt cv är ju itne mycket att hurra för och ett personligt brev ska ju vara inriktat mot jobbet jag söker. Men söker jag jobb då? Nope, så ett sånt har jag itne skrivit, baske mig!

Annars då? Rätt seg faktiskt men ska försöka ta mig iväg i god tid då jag inte riktigt vet var jag ska träffa Stefan. Men det löser sig nog, brukar ha en tendens att göra det!

Och idag ska jag också handla en ny kudde, täcke och snygga påslakan och skit. Wosh! Jag är taggad! Det avr något mera jag hade tänkt fixa idag men.. Just ja, klipptid!

Skrotmobil!

Den har klarat sig hur länge som helst men idag lyckades någon trampa på den så displayen sprack. ATTANS!! Så jag hoppas jag har försäkrat den jäveln och har papperna någonstans annars så.. Ja.. Gud så förbannat onödigt!

Och av smällen jag fick i ryggen så har jag fått huvudvärk och ont i ryggen som fan. Badet nästa, mjuka upp och sen försöka sova så jag kan raida ikväll. Suck!

Utklassning!

Gud vad jag älskar det ordet!

Jag var med och spelade med div3 vs ett ö-vikslag och vi utklassade med 12-1! Det var jag, Emelie, Vonca, Sara och Emma som lirade från A-laget och vi var helt okej i matchen måste jag säga. Vår femma gjorde väl 6-7mål och spelade snyggt som satan.

Övik spelade fult som satan med crosscheks i ryggen och armbpågar i ansiktet.. Jag blev itne å glad kan jag säga men..

Grymt rolig match och ett roligt avslut på en halvdan säsong.

Däremot fick jag en sjuk smäll så hela ryggen(nacken smärtar som fan. Usch och tvi! Sånt här gillar jag inte!

Middag nu, smaskens!

Slutet är nära!

tagga sista matchen nu!

oja! Men vilket väder det är ute! Hade jag varit pigg imorse hade jag dragit ut till backen men då när jag var tvungen att hämta brorsan halv 2 inne istan så blev jag ju en aningen seg.. Suck!

Och efter den här matchen är det 1 träning kvar och sen är det.. slut..






Grattis!

Och vi säger grattis Västerås som äntligen fick vinna SM-Guld efter andra året i final. Och Edsbyn fick se sig besegrat med 4-5 efter 5 raka år som Sm-mästare!

Det var en bra match tycker jag, jag och farsan såg den på tv:n så det var roligt!

Och grattis Nässjös damer som vann Sm-Guldet och besegrade AIK i de absolut sista sekunderna. Fniss! AIK hade tydligen itne förlorat en enda match under hela serien.

Jag hjälpte pappa att laga maten idag, det var roligt faktiskt!

Ikväll blir det att titta lite på robinson faktiskt, ska bli intressant...


Och ja, det är sjukt vackert med snö och strålande sol. Varför tror du jag är kär i vintern för Miika? ;)

...då då?

Well först av allt: Underbara vår!

Och sen när jag tänker efter lite; Nej fyfan!


Vädret är sjukt härligt idag men vi vågade oss inte till slalombacken idag då pipen lär vara en isgata och det är bara att inse fakta: Vännäsbacken är INTE Hemavan, den är INTE St Anton, den är helt enkelt urtråkig om man inte kan leka i hoppen eller i halfpipen. Så.. Jag har tillbringat dagen ute och legat och läst i solen, Harry Potter och Halvblodsprinsen. Man kan aldrig läsa för mycket Harry Potter så när jag inte hade en annan bok att läsa så slog jag på stort och plockade fram den ur bokhyllan.


Annars då?
Ja folk verkar tro att vi sitter ihop och det känns både roligt och drygt. Vet inte riktigt än. Måste fundera mer på den saken.

Sen då?
Jag är inbjuden till stan på tårta, det är lockande men jag tror inte jag orkar pallra mig in till stan i helgen. Ska ju åka in på måndag så jag får svänga förbi på fika en annan gång.. eller något.. Men det var kul att få en hint om att du ville jag skulle titta förbi!

Nu då?
Ja jag har inga planer inför kvällen då jag har sista matchen imorgon som jag i ett svagt ögonblick signade mig till. Men det ska bli roligt som fasen faktiskt. Sista matchen! Kanske ever?

Och där då?
Det verkar vara ett jäkla röj på bandynfinalen i Uppsala, jag blir lagomt sugen när jag får höra att de sitter i tunna jackor i solen och bara myser på läktarna nu innan matchen ska börja. Och sorlet innan stormatcher, massor med prat och skratt och u name it. Jag älskar sånt!

Och framöver då?
En hektisk start på veckan, jag ska träffa Stefan (min handledare som jag egentligen inte ens vill träffa längre.. morr!!), på tisdag fyller jag år (gammkärring inc!) och på onsdag ska jag till tandläkaren. Phew! Och tänker jag ännu längre bort så måste jag bestämma mig ang skola, program och allt det där.. Och hsp på lördag! WHAAA?!

Laptopen då?
Oja, jag älskar den som fasen! Jag har tankat hem lite filmer som jag ligger och ser innan jag ska sova. Ooh så gottigt det är!

I vår då?

Ja jag har inga större planer än så länge. Jag hoppas såklart på en tripp till fjällen igen, (want to find a skiing friend!) mera snö, bra väder, partajaj och ev en resa söderut närmare sommaren. Lite mera åkning i pipen, hoppen och leka innan snön är helt borta också.

I sommar då?

Såå långt orkar jag inte tänka! Sluta pressa mig nu! ;)




Lite bilder från vackra St Anton också, jag har vart dålig på att lägga upp dem!

Friday!

Oj!
Min dag började hur bra som helst, jag tog Vaio:n till sängen och la mig och tittade på Wall-E. Och vilken underbart gullig film det är! Tack Miika för att du puschade mig att se den, underbar!

Sen i övrigt idag då? Ja inte mycket, det regnar som fa och blåser i storm. Så all min snö försvinner, jag blir lessen i ögat!

Sitter och kikar klart på Bolt nu, den blev mycket roligare när hamstern kom med i bilden... "ohåå, stealthmode".. Haha!!

Jag gjorde en rätt fin grej idag också, lirade Start UD på min shaman och gissa vad som droppade? jo exakt, mountet! Det droppar typ aldrig men jag lyckas ha sån jävla tur jag jag fick en undead häst! Gissa om folk är sura nu! Mohhaha!

Hoppas vädret är bättre imorrn så jag får åka lite lagg... TjintjinG!

Vilken träning!!

Jag var inte sådär jättetaggad på att träna idag, det kan jag erkänna, men jag packade klubborna, väskan och stack.

Och det var sjuuukt underbart! Vi byggde en "hockeyrink" mitt i hallen och skulle lira 3v3. Vi gammrävar var 4a utespelare och 1 målvakt och så blev vi utmanade av ynglingarna att spela mot dem. De var 10st samanlagt så de bildade 2 lag och ja..

Vi klassade som satan! Vi hade sjukt underbart passningsspel, gjorde grymt med mål och jobbade satan. Sjukt roligT! Roligaste träningen på månader!! Vi vann överlägset i början men sen tappade vi lite men vann alltid, dock inte med lika mycket. Och jag avr bäst på straffar, frilägen och gjorde massor med mål! WOOOSH!

Berra blev lite lessen i ögat när jag berättade att jag förmodligen skulle studera söderut till hösten. Menmen, thats life!

MEN ÅH SÅ UNDERBART DET VAR!

Igår då?

Jag var itne alls sugen på att raida igår men tack vare alla galna grabbar och massa snusk/roligt tjöt så var det en superkul raid.

Idag är det veckans städdag. känns ju lagomt roligt men det måste ju göras samt att jag i princip har lovat brorsan att följa med till polisen. Hans kulle ta några kort till japan-grejen där.

Sen kan jag ju berätta att min dator når vårt nätverk inne i mitt rum, sköönt! Så igår kände jag mig som en äkta nörd och satt med båda datorerna igång och fipplade lite här och så lite där..

Nehep,, städa nästa..?




Nya datorn!

Jag sitter och leker med min nya Sony Vaio, dvs installerar flash, office, msn (viktigt!), sitter på facebook, msn (återigen) och bara känner på min lilla darling. Sitter vid köksbordet nu och surfar på vårt trådlösa hemmanätvärk, det stora testet blir att se ifall det räcker hela vägen ut till mitt rum. Jag hoppas verkligen det!

Nästa projekt blir att ladda in wow, flytta över musik, filmer etc så jag kan sitta i sängen och se på film, oh så gottigt!

Och chansen finns!


13.1", 1.5kg, blabla.. Slimmad som fasen, jag är kär!

Underbart ute!

Jag sov rätt gott inatt känns det som. En strålande dag är det också så om en liten stund ska jag ut och springa en runda. Jag ahr ju slackat i 2 dagar nu och det håller ju inte!

Och det var minusgrader inatt vilket är väldigt bra men redan nu är det plusgrader ute och klockan är itne så mycket. Inge vidare att våren har kommit redan så jag hoppas verkligen att den ger sig av några veckor till. Jag har inte åkt färdigt än!!

Måndagsfilm!

Street Fighter - The Ledgend of Chun-Li

I liked it alot. Typisk Emeliefilm, asiatisk (-ish) med coola fightingscener, hyffsad story och en lätt-att-smälta-film-koppla-av-sak.

Och sen att Lana från Smallville var huvudrollen var lite spännande.

Och som alltid får det mig att vilja bli en som kan slåss sådär bra. Okej, kanske går det itne att lära sig allting då vissa serier helt och hållet är trickfilmade men många av rörelserna går ju att lära sig.

Det som är lite roligt med både kineser och japaner är att de verkligen vill att deras barn ska lyckas. Jag ska baske mig sätta mina barn (om jag nu får några!) i hårdträning.. H he he!


Och om en vecka börjar nya avsnitt från csi Las Vegas, som jag längtar!



Och så hoppas vi att graviditeten går fint så deras barnaskara ökas..! /hug
<3

Wosh!

Pretty awesome! Min sleeve till lappisen kom idag så jag sitter och dregglar på¨den för fullt. Jag och Athena var nyss nere på byn och hämtade ut den, sjukt fin! :D

Och på onsdag kommer min lappis! Ska bli så roligt!


Och jag tumlar min kudde för fullt, hoppas det går annars måste jag köpa en nu för som den är nu så vill jag bara gråta. Tvii!

Stel!

Usch! Jag föll ju igår i backen så hela nacken är stel som en.. pinne? Kylskåp? U name it!

Om 2 dagar kommer min dator! Woosh! Och jag fick nyss ett sms från posten där de säger att mitt andra paket kommit till Ica, swwoosh! Blir att ta en promenad ner dit och hämta ut det! /drooool

Jag fick nästan migrän på 10 minuter igårkväll så jag gick och la mig klockan 23 och det är så inte likt mig men jag kände att om jag itne skulle sova skulle jag vara död idag av huvudvärk. Knappast värt att riskera !

Åh well...

I'm freecking awesome!

SWOOOOSH!!!!

Jag och farsan steg upp och kom iväg till backen så vi var där när de öppnade 10.30. Och! Helt jävla underbart var det! (ursäkta svordomen där) Men det var sjukt kul!

Det var en aningen crowded i backen men det gjorde inget för jag lurade med mig farsan till pipen och så åkte vi där. Jag var grymt nervös första åket med laggen men det gick superfint! Jag var väl som mest en halvmeter ovanför kanten och det är jag nöjd med då det var första gången iår. Jag hade lätt kunnat ta mig högre men fegade lite då jag är ovan så jag sladdade bort lite av farten men... Det ska bli bättriing på den fronten!

Mina ben är sjukt trötta nu iaf och det känns som om jag har ett konstant senadrag i höger vad. (whine whine) men åhhh så gottigt!

Däremot gillar jag itne att det är 3+ grader ute och typ slask. För tidigt! SKÄRPNING!!

Nu så!

Igår fick jag mitt roligaste fyllesamtal ever, jag dog nästan av skratt. Så kan det gå!

Jag sitter och käkar fil och müsli med russin och nötter i, åh så gottigt! Jag och farsan ska dra ut tidigt till backen idag och testa pipen. Han är lika sugen som jag och bara det är ju helt galet! Så vi bestämde oss för att dra dit så vi är typ där när de öppnar så vi får åka ostört från början så vi slipper skämmas, haha.

Annars idag då? Ja ikväll blir det raid och efter det ska vi spela arena är det tänkt. Utöver baclen och WoW så har jag som vanligt inga planer. Till veckan har jag dessvärre en massa saker att fixa så då blir det för Emelie att shape up och fokusera..

YäH!

Sitter och pimplar varm choklad och minttu tätt följt av kall oboy och minttu, Detta är fasen inte bra men jag har stillat min alkoholtörst lite..

Nu låter jag som en alkis men, haha!!

Och jäklar vad bra det blev i melodifestivalen till slut; Opera skickar vi till Ryssland!
Jag bara skrattade åt EMD och Måns, mohhaha!

Jag såg det hela live via webben samtigt som jag lirade på min drulle, så jag avr väl itne såå intresserad men ;)

usch! BWL inc, gotta run!


Sjuk träningsvärk!

GAAAAHHH!!

Igår så tog jag och sprang en 6km mitt på dagen där och när jag kom hem lurade jag brorsan att joina mig och göra situps, ryggaps och armhävningar. Så ja, jag har en aningen träningsvärk idag vill jag lova! Helt stört vad det känns i mina bröstmuskler (måste vara obefintliga?!) och ben. Geez!


Jag sov som en röv också! Usch och tvi! Kändes som om jag sovit onykter vilket jag itne har gjort.

Berättade jag att jag blev snusfull på en snus som jag avr tvungen att ta när alla började snyfta om sina ex hit och dit? Well, det blev jag! För när man ser tårarna stiga i ögonen på dem så blir jag aldeles till mig och vet itne vart jag ska ta vägen riktigt. Tr'äffade också Micke, en gamal klasskompis, och quess what?! Jo exakt, han började tjöta om Lowe, när vi gjorde slut och blabla.. Och sen kom  han fram till sitt verkliga ämne; En av hans kompisar ville strula med hans gamla ex (som han gjort slut med för 5 månader sen och som uppenbarligen var sjuk i huvudet?!) och det gick ju bara itne för sig. Så det blev lite medlidande där och blabla. Jag var iaf en av få gamlingar från klassen som han fortfarande tyckte om, om det bara var fyllesnack eller inte vet jag inte men.. Haha! Jaaa..

Malin var också imponerad över att jag lyckades locka till mig killar i min regular klädda outfit och brädade alla tjejer i kortkort och allt det där. Haha! Ja hon har mycket kvar att lära! ;)

Jag som hade tänkt att lura med morsan till stan, hon bangade. NU vet jag inte vad jag ska göra för jag var då inte sugen på backen idag. attans!

Nykter utgång?

Ja visst fasen funkar det!

Inte att rekomendera varje gång men sällskapet gjorde ju allt. Ida, Anna, Supen (framförallt), Malin, Emma..

Vårt lag sög ju iaf, vi kom 4a i Fortet! Skandal! Men det var sjukt svåra rum på Megazone om man jämför med Boda Borg. Men det var roligt och efter det så käkade vi taccos, snackade och delade ut priser osvosv. och Supen! Haha! Jag höll bokstavligen talat på att dö av skratt när hon berättade om deras nakenstudie i skolan. Hon läser bild på universitetet och de hade en kvinna som nakenmodell. Och hon var tydligen extrem hårig överallt och Supen är så jävla bra på att berätta så jag vred mig av skratt.! Haha!

Iaf så lurade flickorna med mig in på O'learys och det började lite slött med genomgång av alla ex och hur jobbigt det kändes att göra slut. And i was like.. Get over it.. 6 månader.. get over it. Menmen, alla är itne hård som sten som jag verkar vara. Och det var sjukt kul att komma dit i St Anton-style dvs halvslappa jeans, t-shirt och sneakers och äga stället! Wosh!

Synd DJ:en sög men det var ju en annan sak..

Jag hade tänkt att komma hem tidigt ikväll men det blev ju inte av, illa illa! Ska iaf sussa nu och jag får se om jag lyckas lura med mig morsan till staden imorgon, eller farsan till backen.. Humm.. tåls att tänkas på!

Fortet, here we come?

Megazoone nästa. Jag är sjukt trött och jag hinner inte powernapa heller. Förhoppningsvis blir jag piggare efter att ha ätit lite müsli (tugga tugga)..

Så det är bara att stressa med att göra mig presentabel osv osv innan jag måste rejsa iväg med min röda audi in till staden. Och what to wear? Inneskor, softa jeans och en tröja får den nog bli. Går ju inte att ha på sig finjeansen och krypa omkring och klättra och allt det där..

Meh ahh! Och inge backe blev det imorgon heller. På ngt sätt är jag inte förvånad men jag ska nog lura med mig pappa och så tar vi pipe tidigt på morgonen när iingen är där.. Mohaha! Den lät lite isig igår också, men det blir säkert kanon! Med skidor går allt!

ah well, gotta run, tjingeling!


Fredag idag va?

Jag tror baske mig jag har rätt!

Iaf så blir det lagavslutning ikväll på "Fortet", Megazoone, jag kör nog in själv tror jag. Slappast så.

Sen idag, dvs när jag har käkat frulle, vilat lite så ska jag ut och springa. Jag hade egentligen tänkt att gör adte imorgon men då det blir backen så är det bäst jag gör det idag istället.

Annars då? Ja igår var en av mina roligaste dagar på länge. Jag var dels på sjukt bra humör sen så hade jag hur kul som helst när jag levlade min druid (tack Fredrik!) och sen när jag och Kenneth lirade arena. Vi ägde! Och mellan där så var jag och pappa i backen och åkte som tokar, underbart! Sen hade jag och brorsan värsta snacket, som vanligt. Stört kul!

Wosh!!


Underbart härligt!

Jag och farsan plockade fram skidorna och brädan och så drog vi till backen och åkte lite. Så otroligt nice det var! -3 och perfekt pistat i backen. Sånna här kvällar förstår jag verkligen varför jag har kagt ner så mycket tid på att bli bra på att åka. Ah, det är så underbart roligt! Jag blir lika "kär" varje gång jag har så här roligt. WOSH!

Hoppas på bra väder på lördag så det blir lika roligt då!


Och Anna, snowboard ska jag ju göra på dagen. Kvällen kan jag mycket väl vika åt dig och bli din suparolare! Jag har dock inget att ta på mig men det blir ju en senare fråga.. Ska vi matcha? Haha!! Well, hör av dig om du fortfarande vill! /kiss

Dessutom: TACK!

Jag har velat hit och dit, surrat om det i månader och igår så köpte jag ju mig en laptop. (äntligen!)

Så tack till alla er som stått ut med mitt surrande om denna lilla sak; framförallt Kenneth och Miika. Ni är bäst!

Phew!

Äntligen städat!

Ganska skönt när det blir rent och luktar gott och sen att jag har torkat alla rum och sist mitt gör  att jag sitter fast vid datorn så jag kan ju uppenbarligen inte städa mera på ett par minuter.. Hehe!

Undra hur det går till imorgon på lagavslutningen? Måste fasen ringa ngn och kolla läget inför kvällen. Sen på lördag blir det snowboard (wosh!) och förhoppningsvis får jag mig ett gott skratt.. !

Och jag blir alltid så glad när vi talas vid, jag gillar det skarpt!

Sen att mamma och pappa gillar mina val inför fortsatta studier känns kanon! Och att de absolut tycker jag ska flytta söderut känns awesome idd. Jag har i princip inget kvar att göra här uppe längre, det kommer i princip vara snön som jag saknar men den går alltid att resa hem till när längtan blir för stark. Mina kompisar kommer jag förmodligen alltid att ha kvar men det skulle vara gött att börja om på nytt och träffa nytt folk och allt det där. Måste bara välja var jag ska studera nu också, det kan bli lite tricky. Uppsala går ju bort direkt iaf, dels för att det är så stort (liten och rädd!) och sen så utbildningarna jag är intresserade av innehåller sjukt mycket mera matte där än på andra ställen. Men ja, länge kvar innan jag måste välja så jag har ingen panik än.


.. nu! PANIK! inte nu.. men NU! Panik! *andas
inte dåå...

Stört hungrig är jag också, ska se om jag kan fixa ngt från kylskåpet... 

Finnar!

Finnar finnar, jag blir galen.

WHHHHAAAaJJJ?!


Snart slut på raiden, blir till att sova då tror jag. I guess..
Jag är taggad på mina grejer jag beställT! Wosh!

True Blood!

Jag har äntligen tagit mig i kragen och laddat hem (oops!) True Blood, vampyrserien som sändes i höstas ni vet? Hela min syskonskara (bror och syster) gillar vampyrer och detta är inget undantag. Sen att snyggingen Alexander Skarsgård är med plus flera andra hetingar gör det inte sämre. Däremot har jag lite svårt för en av huvudrollsinnehavarna; Anna Paquin, ni vet hon som spelar Rogue i X-men? Hon känns lite.. Sisådär..

Av de fyra avsnitt jag sett hittills så gillar jag det jag ser, keep on going!


Skarsgård:
"Vår lilla djurpark börjar växa till sig..."

Det blir en Sony!

Jag har bestämt mig till.. 99% nu.
Sony Vaio VGN-SR19VN

På onsdag ska jag in och klämma på en 13.3" för att känna på storleken. Känns den bra så blir dte till att handla en på nätet när jag kommer hem. Kan inte bli dåligt! Wosh!

Happy day?

Back home again, dag 2.

Jag har massor med att göra och endå sätter jag mig framför datorn i vanlig ording. Dregglar över en Sony-dator som jag förmodligen kommer att köpa. Det lutar åt det i alla fall...

Jag har öppnat alla katalogerna nu, ska väl sätta mig och bläddra i dem under dagarna som kommer för att se om jag hittar en "rolig" utbildning. Samt att jag måste börja fila på ett CV och personligt brev de närmsta dagarna också.

Idag då? Ja jag måste packa upp, hade tängt att röja lite i rummet, ge mig ut och springa, ev städa lite, och vad mer? Just ja, skicka in papperna till IF Metalls a-kassa och facket osv. Det är ju inte bråttom än men lika bra att fixa det.

So, happy day? Mja, det vetti fasen!

Och! Jag hittade den! Efter att ha flummat runt och letat på p3's låtlistor så hittade jga den tillslut genom att googla den enda meningen jag kommer ihåg från låten: Stay with me honey!

John ME - Love is my drug


Hemma igen!

Jag börjar med en fin liten ordlek där ni ska hitta en gemensam nämnare i dessa 4a "kort";

Det finns ett visst näringsvärde i det men du vill varken äta eller dricka det.
Du vill ha det i sängen om natten.
Det måste smörjas.
Det har ben.


Mitt förslag knäckte dem, det vill jag lova!

Iaf så har jag i princip nyss kommit hem från en liten tripp till Hemavan med några kompisar; Sofia, Victor, Anna och David. Trippen blev ett par dagar kortare än vad jag och Sofia tänkt oss då vädret var förskräckligt, det var storm och snö så vi packade ihop och åkte hem redan idag. Anna, David och Victor åkte hem redan igår de hade saker att göra hemma.

Vi åkte i fredags, solen sken lite också! Partajade lite lagom, åkte skoter i lördags. HA! Det var ett äventyr som hette duga. Vi packade kälken med ved, kokade varm choklad, plockade med oss 2 pulkor, spadar och korv, och så drog vi iväg över isen. David fick äran att köra och dte började bra men slutade med att pulkan lossnade pga rost så då stod vi där på fjä'llet med en trasig skoterpulka, en gammskoter, och två vanliga pulkor. Det var en syn för gudarna!

Men det var en rolig upplevelse, vi tog oss hem och allt det där. Avslutade med pulktävling bakom Sofias stuga som jag vann, såklart! (YES!)

Söndagen hade vi tänkt åka men det var storm.. STORM! Vi hittade av den sämsta helgen på många, sjukt dåligt väder så det drog ju ner peppen en aningen...

När de andra åkte hem på söndagen slänge vi in öl i kylen, rotade bland alla saker och beslutade oss för att baka paj! Det blev en paj med marängtopp, päron och annanas. Man kan om man vill! Allt funkar, haha. Samt såg Anastasia och Lejonkungen, hur skönt som helst! Jag utklassade henne i Chicago och hon mig i Labyrinten.

Tacka vet jag P3! Vi lyssnade på deras hyss hela vägen hem idag, rolig hemresa faktiskt. Dock slackar jag nu och undviker att packa upp, får ta hand om det imorgon.

Ah, men iaf, tack för i helgen



Och såklart, min genialiska lösning på de fyra korten ovan: Människan..

Hemavan, here we come!

Snart bär det av ut till ödemarken och upp till Hemavan som ligger 30ish mil härifrån. Norrut vid norska gränsen ungefär. Sjukt bra ställe för skidåkning, en av mina favoritorter faktiskt. Dock känns det en aningen drygt att åka in till stan och hämta Sofia och Victor först, sen handla och sen åka tillbaka samma väg som jag kom ifrån. Blir fasen 12 mil extra allt som allt bara för det. Då får de baske mig hålla sig friska och hela så de kan åka med mig i backarna också!

Och! Ödemarken=no internet what so ever. Så det blir radiotystand 1 vecka undefär så vill ni ngt vet ni hur ni får tag i mig.

Det ska iaf bli sjukt roligt och jag är taggad som satan faktiskt. Ursäkta svordommen.

Min skallebank blir itne precis bättre av att raida heller.. Men snart är vi klara så jag kan få sova. ska bli så skööönt...

Och! Extrem lavinfara uppe i hemavan, det har tydligen gått laviner där idag. Attans!!

Skallebank...

Och idag har jag knappt suttit vid datorn utan pysslat och packat och lagat mat osv.. Det suger stenhårt att vara inne i perioder då jag har huvudvärk. Förhoppningsvis klarar jag mig under helgen nu..


TAGGA HEMAVAN!!

Min största rädsla i köket..

Är kyckling! Men jag vann över den idag! Mohhahaha!!

Rå kyckling är min värsta skräck i köket. Slemigt, kallt, äckligt, farligt, luktar konstigt... Idag var jag dock tvungen eftersom min "kompisar" tydligen ville ha en grytliknande sak och jag var dum nog som tog kyckling. Vi får ju hoppas detta blir gott nu annars strejkar jag tamefan.

Men! Jag är hyffsat nöjd över att jag bemästrade kycklingfileérna (DIE!)


!

Busy day -> inte så busy day!

Onsdag. Morgon. Vi skippade staden idag då mamma hade sin ballongmage, tur hon ska få kolla upp den snart! Busy day blev till en halvbusy day. Jag parkerade mig framför datorn, har skickat några bilder till Sofia också. Och såklart. wow.. Mutter!

Samt! Jag har hittat en Samsung som jag kan tänka mig att köpa istället för en macbook air (några tusenlappar billigare men landar iaf på 16k) och Kenneth hittade någon Sony vaio som såg helt okej ut också. Det bästa skulle vara om det bara fanns 1 enda dator som skrek: Emelie! KÖP MIG! Men så lätt är det inte  /cry


Jaaa, inte vet jag?
Det låter väl bra antar jag, haha. Taccos är alltid gott!

Det utveklades till en lunchdejt från fikadejt!


Smaskens!

Aha! En mycket trevlig lunchdejt var det! På.. erhmm.. Eastern Palace kanske det heter?

Och; Jag ska ta med en gryta, Sofia en paj, Victor en lasagne och så vad David och Anna tar med sig vet jag inte än. Jag ska också hämta Sofia och Victor inne i stan på torsdag, samt vi ska handla då också. Frukost osv. Och jag svängde förbi på systemet, handlade lite öl, mintu och en vinare. Och så förbi på 360´norr och köpte en till lins till mina gogglar, awesome! Nu kan jag se när det är mulet också. 

Vad ska jag laga för gryta då? Det är frågan.. Hummm... Något med kyckling tror jag, ska be mamma om tips!


Sätt fart!

Nehepp!

Om jag ska ta mig i kragen och göra ett ryck dvs; sminka mig, fixa håret.. Klä på mig.. Gah!


Och tagga Hemavan nu! Det kommer bli sjukt troligt! Hoppas bara väderfolket har fel om vädret nu och att solen tittar fram... Det är så mycket roligare att åka skidor om solen lyser än om det är grått och trist väder. Och! Hoppas Sofias vrister håller, samt Victors smalben, Annas knä och Davids.. erhm.. Han borde rimligtvis också ha en skada någonstans då vi andra är ett gäng av kryplingar? Hehe!

Orkar inte göra rycket riktigt än.. Det kommer snart..




Wosh!

inc fikadejt imorgon!

Om jag hittar till stan, klarar av att parkera utan att köra vilse i parkeringshuset samt undvika att gå åt fel håll när vi ska ses...

Och snart väntar Hemavan! Jag är så sugen på att åka skidor så det finns ju inte!

Skitväder!

När jag vaknade imorse så började jag nästan grina.. Okej, itne riktigt men jag och Lisen hade planerat att dra till Agnäs och åka skidor idag och då när jag såg vädret ute blev jag ju tvärless. Det blåser småspik och är bara grått och trist. Det känns ganska waste att köra 3 mil bara för att frys och gnälla på vädret så vi hoppas på finare väder imorgon annars skulle vi ta vännäsbacken, dvs vi sket i att åka skidor idag.

Jag la mig tidigt igår, typ 23, pga av min huvudvärk. Jag vet ju varför jag fick den, uppe sent dagen innan och så lite sömn samt sitta vid datorn en hel del... Ingen bra kombination. Jag fick lov att dra mitt i raiden för jag orkade inte fokusera alls så jag satte mig med pappa och halvsov framför Beck.

Men åh!! Jag som var taggad!

Morgonpromenad med Athena inc, laters!

Hata singla i skidbacken!

Det är det värsta jag vet. Okej, det fungerade ju hur bra som helst i alperna där backarna var bra, mycket roliga människor att titta på, mycket snö, många valmöjligheter och såklart sin Ipod. Hela stället var ju magiskt men att åka i lilla hemmabacken helt själv är inte roligt alls!

Så, därför blir jag lat idag och stannar hemma trots att vädret är väldigt fint.. Jag har sms:at Liisen så vi ska se om hon är sugen på att åka med mig någon dag här i början på veckan! Hoppas hoppas!

Sen har jag sjukt ont i kroppen överallt, bussresor är inte bra för min kropp. Eller att spela match för den delen. Mina knän är helt fuckade nu, så jäkla drygt!

Och syrran och farsan har tatt skotern ut en sväng. Lite fusk imo.

Sjukt sent! (tidigt?!)

Gah!

Klockan är sjukt mycket nu, snart halv fem! Och jag som skulle sova tidigt idag! Vi vet alla vems fel det är va?!


Imorgon hade jag tänkte backen nästa, nu vettifan om jag orkar pallra mig upp. Men jag måste egentligen åka lite så jag kan valla dem en gång till innan hemavan då det är bäst för skidan då den är nyslipad och fin.

Men! Sängen nästa! Sussa sött och tack för ikväll!

Kusligt!

Av någon skum anledning kom vi in på fönstertittaren som har härjat nere på badet.. Det finns en man som smyger omkring och tittar in i folks hus och lägenheter. Han gör inget utan står bara där och tittar in genom fönstrena, tyst och stilla.. En kvinnlig polis bor där nere och hon kände sig iaktagen och hade en kuslig känsla av att någon var inne i hennes lägenhet när hon inte var hemma. Så hon riggade upp en kamera utanför sin dörr och när hon lämnade lägenheten på morgonen så lyfte fönstertittarmannen helt enkelt bort dörren och traskade in i lägenheten och pillade på massa saker...

Och en annan tjej  kom hem från krogen en kväll och skulle just lägga sig i sängen då hon ser i sin spegelvägg att det ligger en man under hennes säng (ah, jag kollar under min, tomt! Phew!) och snabbtänkt som hon är säger hon högt för sig själv: Just ja! Jag glömde ju låsa cykeln! varav hon kliver upp, tar på sig byxor, jacka skor och plockar med sig mobilen och går ut ur lägenheten. Hon ringer polisen och det visar sig vara en ökänd våldtäcktsman..

Två tjejkompisar har sina lägenheter med fönsterna mot varandra och en kväll när de varit på krogen (de gick itne hem tillsammans) så ringer den ena tjejen till den andra för att berätta att hon har kommit hem. Den andra tjejen blir lite paff där hon står och tittar in i den andres lägenhet för det står en karl i bakgrunden och hon frågar skämtsamt om hon hittat ett ragg på krogen?

En kvinna kör bil en mörk höstkväll när hon ser ett bylte på vägen. Hon stannar och går ut för att titta vad det är och under tiden smiter en man in och lägger sig på golvet i baksätet.. Bilen bakom ser vad som händer och följer efter kvinnan hem för att berätta att hon har en främling i bilen (okej, jag kommer ALLTID titta på golvet i bilen hädanefter!)

Och en tjej som går på gymnasiet här uppe hade en konstig känsla av att vara iaktagen när hon sov så hon riggade upp en webcam som spelade in henne när hon sov. Dagen efter tittade hon på inspelningen och det visade sig att grannen smög sig in och stod och tittade på henne när hon sov...

Alltså, lita aldrig på män, lyssna på din "feeling" och tittar under sängen, samt i bilen..

Scary shit, jag är typ jätterädd!

Och det värsta var ändå det här: Emelies kompis kompis hade köpt en liten chiuahuha-valp och familjen har också en katt. Katten och valpen kom hur bra som helst överens med varandra, busade och gosade ihop så när de skulle åka och handla lämnade de valpen och katten hemma utan att tänka mera på det. Sen när de återvände från affären ser det en svanstipp på mattan.. Chiuahuhan var spårlöst borta och så ser de hur kattfan ligger med magen i vädret och jäser...

Hade det varit min katt som käkat upp en hund för 17.000 hade jag seriöst sparkat in pannbenet på kattfan.  USCH!!

 

Det är över nu!

Jaha! 4,5 timmar i en buss ner till sundsvall och vad gör vi? jo förlorar! Matchen betydde inget, flera spelare jobbade och vi hade Mailin i mål och sen Bella så... Samt att vi misslyckades med det mesta. Eller ja, i 2a persioden spelade vi bra men det räcker ju inte. Vi är inte värda att spela kvar i 1an då det har gått så pass dåligt som det gjort i år.

Hemresan var faktiskt rolig. Jag och Emelie snackade en massa strunt om utbildningar och rädslor och sånt, synd vi inte snackat mer innan imo. Sen fick jag sjukt ont i ryggen av att sitta i bussen och spela match otränad. Detta är itne bra alls.

Jag muckade gräl idag på planen, iofs inte så ovanligt men det var roligt när tjejen tappade humöret och åkte ut. usch, dåliga ovanor jag skaffat mig!

Så, nu är serien slut! Äntligen! Men! Div 3 har en match kvar, söndagen den 15 så den ska jag nog försöka vara med på.


Om jag fick skulle jag ta en macbook men tydligen så avråder folk mig från att skaffa en sådan (blame Kenneth!)

RSS 2.0