Snart smäller det!

Jag håller på att sminka mig och fixa med håret inför kvällen, jag ska väl åka in om en timme eller så så detta kommer bli perfekt. Gott om tid, so far.. (Ta i trä)

Vi åt en jättegod middag innan, förrätt var laxröra på toast, varmrätt var kött, potatis och sparris (god, i love sparris!) och snart blir det efterätt i forma av en choklad/maräng-tårta. Syrrans favorit. Själv så är jag lite nervös faktiskt, inte varje dag man firar nyår med strangers. Men det blir vad man gör det till, jag hoppas det blir roligt!

Efterätten vankas och efter det är det bara att sätta högsta fart i finishen och sen tuffa in mot staden.

/kisses!!

Happy New Year!

Det känns baske mig inte som nyår idag. Det brukar hur som helst aldrig göra det men iår gör det verkligen itne det. Alls. Men iaf, Happy New Year!

Och vi ses på stan!


Och nyårsdagen är inbokad, det ska bli najs idd, blir Nyårsrevy i Vindeln. Jag får helt enkelt se Victoria's secret fashion show på söndga istället , för den kan jag ju inte missa! Jag har också klätt min bror, han blev snygg.

Jag kanske ska ta och se vart mina kläder är inför kvällen så det inte bli panik i vanlig ordning..!

Två godingar!

Jag fick dem av min bror, jag gillar dom skarpt!

Stone Sour - Through the glass



Stone Sour - ZZYZX Rd


Vilken "date" det var idag..!

Eller som Miika rent ut sagt skulle säga: Emmii det var en date!

Sjukt kul iaf att träffa Herr Fredrik igen, även om det var liite awkward i början, känndes skumt att träffa någon man "känner" så pass bra fast man inte träffas så ofta. Vi tog en sväng på stan, han köpte en skjorta, svart till morgondagen, jag köpte hårspännen och snoddar (glömde det senast jag var på stan, doh!) och sen traskade vi runt i staden.

Visade honom Vännäs, mitt hus, Athena, min knasiga familj, som tydligen fick godkänt (kors i tacket, det slänger vi en (check!) på!) jaa vad mera? Typ det, jag gav honom ett alternativ att bo i min garderob men han var nog lite mörkrädd för han tackade nej, eller så kändes garderoben väldigt liten?

Sen så har jag varit väldigt slackig, men mitt sällskap och jag drog ut på tiden så jag hann inte surra med dig Miika, jag hoppas att du överlevde din nyfikenhet ! Och ja, jag går gärna på Nyårsrevyn på torsdag, ska bli kul! Om det finns biljetter kvar dvs, kommer bli mega!

Imorgon då? Det blev så att jag kommer att hänga med Fredrik och Ulf och det gänget. Ska äta middag hemma först och sen åka in till stan, partaja med dom och sen var det ngn stor fest vi skulle på av något slag? Det blir nog bra det, bättre än att sitta hemma.. Eller ja kanske

Spännande!

Nej nu! Detta ska bli roligt, haha! Jag blev sjukt nervös också men men detta ska nog bli fiint..!
Haha!

Sen ligger jag efter med allt hemma också, men funderar på att ta mig ett bad och få upp lite värme. Jag har iaf börjat med min försäkringsgrej, olycksfall-saken eftersom jag lever oförsäkrad atm vilket inte skulle vara så bra ifall jag gick och bröt benet eller något.

Nej, badet nästa! Ska bli hur skönt som helst!

En dag på stan med brorsan!

Jag och brorsan steg upp i ottan (klockan 9), käkade frukost, klädde på oss, snodde Fokusen (I love free parking!) och så körde vi till Umeå för att hitta ett par smala och snygga skor till brorsan. Vi var på alla affärer som fanns och slutligen hittade vi ett shysst par på stadium av alla ställen?

Vi hade jäkligt roligt faktiskt även om brorsan snackade om att köpa skygglappar som hästarna har för att jag inte skulle sväva iväg och titta på massa andra saker, hihi!

Jag har också köpt en klänning att ha på New Year, om det blir ngt, annars kan jag ha den någon annan gång, shit the same typ. Köpte också lite fräsha juveler på Glitter, strumpbyxor, trosor, typ, så det flög väl iväg en tusenlapp idag. (Vilket betyder att jag måste börja träna innan jag ska bli student, för då gäller det ju att hålla hårt i slantarna!)

Tog en sväng på systemet också och det tog typ 100a år innan jag hittade "Vita Viner"-skylten.. Hur stor och grön som helst men itne då, jag bara humm. Röda viner.. Likör.. Sprit.. öl.. Till slut så var skylten där, mitt framför näsan på mig, efter typ 5 minuter av planlöst letande med en förvånad min över att inte hitta rätt från början. Ps, det var i Umeå, inte i Vännäs, så butiken borde rimligtvis ha en karta för oss landsortsbor!! ds

Måste skriva försäkringsgrejset idag, städa lite och så är det träning ikväll typ.

Iaf, sjukt kul att ha lite tid med brorsan sådär, det gillar jag!


Dagens by mammi!

Jag fick nya ben till sängen i julklapp, mamma kommer in och tittar på dem och utbrister: Vad fina ben, nu kan du knulla hur mycket du vill?!

Jag dog nästan, det var dagens!

Sikken dag!

Vi satt uppe länge och raidade igår, klockan var väl halv 3 imorse innan jag kom isäng men vi clearade hela Naxx och jag var loothoran som fick säkert 6 nya epix, det gillar jag! Iofs var 2 stycken healinggear men jag får ju specca om och använda dem typ jämt så de kommer till nytta.

Jag sov till halv 11a någonting men orkade inte stiga upp utan låg i sängen till 11a för att sedan äta frukost, byta om och åka ut till backen. Jag gjorde premiäråket med snowboarden idag, sjukt härligt! Det avr roligare än twintips faktiskt, för när det itne finns några roliga hopp, pipe eller offpist så är bräda helt kalrt roligare. Man kan ju jibba på ett helt annat sätt än med lagg så när det är lite halvtaskigt i backen är det perfekt med bräda. Och det var typ miljoner med folk där, liftkön var hur lång som helst. Och vilken heting i backen (./drool).

Och nej, jag har ingen koll på solarier i Umeå, fniss!

Pappa frågade om jag skulle ut och springa ikväll? Var det en pik det eller? ... Mutter*

Vilken mardrömm!

Jag hann inte skriva den innan idag men jag vaknade och var lessen som satan fast jag försökte att inte visa det.

I alla fall, here we go:
Ps, detta är en dröm!ds!

Vi i laget hade haft en träningsmatch och jag hade spelat grymt bra trots att vi rullade på 5 backar den matchen. men efteråt så kom Berra fram till mig och sa att vi måste prata, Berra är vår tränare, så av någon anledning så satte vi oss vid vårt gamla runda köksbord med mamma och pappa dessutom för att prata igenom vissa saker. Han plockade upp sin väska och drog fram ett A4a ark och bad mig läsa igenom detta. Så jag satte igång och började läsa och det var ett papper som beskrev hur dålig jag var och varför jag inte längre skulle platsa i A-laget. De ville itne ha mig längre utan tänkte endast ha 4a backar, jag skulle inte ens få träna med dem, så dålig var jag. Jag bara: okej, straffar du mig för att jag ska åka utomlands och roa mig i skidbackarna? Nejnej svarade han, men jag kännde på mig att detta var ett straff. Pappa började säga ngt och jag fick tårar i ögonen men bet ihop och tänkte minnsann inte vika ner mig och gråta offentligt. (Det var för den delen sommar ute?!) I alla fall, samtalet slutade med att jag inte ens fick träna med div3-laget utan att jag var för dålig för att ens spela med klubben.

Stört!

Så därför var det med blandade känslor jag såg på Berra idag på träningen, haha! Och extra kul att jag glänste lite i vissa övningar, som tex att smyga upp bakom målet och ta ner bollen på bröstet för att sedan slå in den på volley i målet, jag var bäst på det ;)  Yes! Sen att jag sköt i steget utan att göra ett tydligt avtramp var tydligen en höjdare också. Mhmm! Sen ska jag få ett nyutt blad, det röda. Berra var på mig och sa att det bord ejag testa, vilket jag ahr gjort och leveransen kommer ju aldrig.. Humm.. Han skulle kolla upp det där iaf..

Ich! Skön dusch, rakade bort min skog på benen, gjorde en aniktsmask och sen smörjde jag in mig med min lotion. Ahh! Det kyler som fasen på benen nu, hur skönt som helst!


Och, ja det låter faktiskt roligt. Dock hatar jag att tränga mig på så vi får se..

Slutkörd!

Geez!
Vi var endast 5 personer på träningen idag, vilket var väntat med tråkigt som attan. Men det blev tillslut en rolig träning där jag faktiskt fick glänsa lite, det gillar jag!

Sen så har pappa torterat mig igen när jag kom hem, det är riktigt najs! Min mage är helt slut nu och ryggen med. Så nu ska jag bara eftersvettas och sen hoppa in i duschen!
Ahh!


Dagen efter annandagen...

Och nej Miika, det blev ingen lappis. Jag kan nämligen inte bestämma mig ifall jag ska köpa en som det går att spela på eller om jag bara ska ha en slit-och-släng labtop som inte kostar så mycket. Det skiljer ju säkert 10k svenska kronor i pris så att. Jag kollade iofs på en jäkligt snygg en för runt 10k men vette fasen alltså. Jag ska fundera lite på det, för sugen är jag.

Snart träning och det ska bli jäkligt intressant och se hur många som har lyckats pallra sig upp ur sängen dagen efter annandagen och hur många av dem som fortfarande är onyktra.. För som snacket gick så skulle ju ingen hålla igen så. Hoppas vi blir några stycken iaf så det inte bara blir 5pers, igen.

Sen idag då? Pjtaa, det är lördag, jag har inga greater plans direkt. Ska till backen imorrn med farsgubben iaf, får se ifall det blir lagg eller bräda då.

(sen! Kors i taket, jag är helt färdig för träningen klockan 12 och klockan är 11.15?!)

Måste också röja upp lite på rummet, jag har en mängd kartoner och grejs framme som jag verkligen inte behöver ha skräpandes här inne. Samt att jag ska byta sängkläder till mitt nya fina! Det ska bli supermys att sova där ikväll!

Aja, tjiingeliing!

Mycket på annandagen..!

Bland annat så förvann mitt inlägg som jag skrev tidigare idag. Jag berättade bla om min visit på INtersport för att fixa nya stoppers till bindningarna på mina lagg då jag har åkt sönder dem. HehE! Och killen i verkstaden trodde inte att det avr jag som åkte så det var lite humor. Jag köpte en digitalkamera, jättesöt, svart och den ska tydligen vara bra.. också?! Amasing!

Vi var hos farmor (ja, jag erkänner, det blir snabbversionen nu) och farfar för lite julmat, igen! Och gissa om jag fick en smärre shock då jag såg att Malin, div3målvakt satt vid bordet?! Jag bah: Vad har jag missat?! Massor visade det sig, hon är ihop med vår kusin Torbjörn, my twincousin! Så det var quite a surprise! (Mitt förra inlägg som försvann var betydligt mera välskrivet, eller ja, vi säger väl det!)

Annars då?
Jag blev emo ikväll, riktigt sur faktiskt. Men efter 3 avsnitt av Dirty Sexy Money med pappa så var jag back on track again. Jag var ju tvungen att förklara vilka personerna var och hur de står i relation med varandra osv men han skrattade mest till orsaken om varför jag ser serien överhuvudtaget: Det är så otroligt roligt att titta på rika, bortskämda och blåsta amerikanare. Mhmm! Sen att Karens 3e man, hennes ex, var snyggare än snyggast så fick jag dreggla lite ikväll  (tömmer dreggelhinken) så dte var ju najs!

Jag och syster drack lite Beylies också, busigt värre att storasyster bjuder lillsyrran på alkohol. Haha!

Sängen nästa!

Premiäråket!

Ahhhh!

Pappa väckte mig vid 11a ish och frågade om jag hade tänkt sova hela dagen? -Jag är vaken pappa..! Han skrattade bara och sa att jag skulle stiga upp och åka till backen. Så jag laddade upp med gröt och tog på mig kläderna och sen drog vi ut till backen och åkte lite. Ringrostig som fasen men hur skoj som helst!! Jag höll mig från de stora hoppen, som tur var. Annars hade det blivit fågelskrämma all over !

Så nu är jag helt död i benen, håller på att lugna ner mig nu. Andas..
Skönt, ska ta mig en lång dusch senare. Men ooo så roligt det var att åka lagg igen! <3

Äntligen vinter!

Julen får sig en (check!)

Sådärja, andas: phew!

Dagen förflöt utan några missöden alls i mitt tycke. Maten var god, julskinkan, äppelmoset, laxen, efterrätten.. Smaskens!

Och världens surprise också, vi hade sagt att vi inte skulle ha en jultomten men tjii fick jag. Jag tror det var mest för farmor, farfars och mormors skull som vi hade tomte för ingen av oss andra är ju särskillt små eller intreserade men allt för dem! Det var kul hursom och jag tyckte att det var en trevlig och smidig jul. Faktiskt.

Jag fick medar till sängen, sjukt nice! Presentkort på OnOff, imba! En sjukt cool musmatta som är SÅ jag; Grön/vit i cirklar med 3 knasiga figurer på. HAHA! En vågtång, Dirty, sexy money, Uggy Betty s2, en film och lite annat jox som mascara, nagellack..

Farmor, farfar och farbro Hans-Olof har nyss åkt hem så jag har bytt om till slapparkläder och sitter och andas ut lite, sjukt mysigt!

Tror jag ska slå igång Ugly Betty först nu, jag har saknat henne!

Så, nu kan julen börja!

Vi har förberett allt inför ankomsten av farmor, farfar och Hans-Olof ska komma. Mormor är som sagt redan här. Så nu har jag bara en uppgift kvar och det är att tända ljus vid 14.30 och sen kommer dem lagom till Kalle Anka. Inte för att man vill se Kalle men det är ju tradition och man bör se Kalle Anka.

Julmat, julklappar och myspys med godis och glögg. Underbart!

Och kul att Miika gillade sin lilla röda bil han fick, hahah! Lightning McQueen, från Cars, haha!

Psyket nästa!

Dagen har börjat bra!

Haha, jag har fått skrattanfall så jag gråtit, exakt som igårkväll när jag spelade wow. Såg inget på skärmen för att tårarna sprutade, hahaha!

Iaf så är förberedelserna inför julen i full gång. Jag har fått paus då vi inte kan vara hur många som helst inne i köket så jag passar på att titta på tuben och tittar på några fina klipp. Mycket Disney och sånger vill jag lova. Kärlek och bus. Får en sån god känsla av dem!

Och jul-sms:en trillar in, det gillar vi! Jag har väl skickat några jag med, men vissa oväntade ger ett extrta leende!

God Jul!

Gnistrande julmorgon!

Det är kallt ute idag, -10 grader och jag ville hellre ligga kvar i min säng och fortsätta min mysigaste dröm jag har haft på länge...! Grrrr! Mys och lite mys igen..!

Nehepp, annars då? Ja jag vaknar så här med fet träningsvärk i benen sen löpningen igår, samt sjuk träningsvärk i magen och lite sådär halvseg faktiskt. Jag ska hjälpa min lilla mamma idag hade jag tänkt så hon inte behöver få alltför mycket spader idag. Hoppas allt går fint nu då!

Annars så önskar jag er alla en riktigt God Jul!
Samt hoppas att ni har varit tillräckligt snälla för att få lite julklappar ni önskat er av tomten. Själv har jag redan fått 1,5 julklappar från min speciella önskelista, den mellan mig och tomten. Så han finns visst!!




This is so me!



Gud vad vi skrattar! This is so me; ser jag en film på bio om vampryrer vill jag bli vampyr, ser jag en om pirater vill jag bli en pirat, läser jag en bok om harry potter vill jag bli en trollkarl. Jag är hopplöst förälskad i overkliga scener och drömmar som jag vill uppleva men aldrig kommer att få göra. För det är stört omöjligt att gå tillbaka till 1800-talet och bli en piratprinsessa, det är jag rätt så säker på..! Haha! Nemi är min spegel, jag skulle nästan kunna säga att genom att läsa Nemi lär ni känna mig.. Haha!

Jag har sjuk träningsvärk i magen och ljumskarna så imorgon kommer jag vara helt knäckt, trallaaa!

8km löprunda (check!)

Sådär ja!
Med träningsvärk i magen, taggad till tänderna och en tossig Athena vid min sida sprang jag 8km och det var hur skönt som helst. En snabb runda blev det trots att jag blev mosad igår, trodde inte det skulle gå ens, men det gick hur bra som helst. Det är sjukt härligt att springa på vintern när det är vitt och fint och alla husen har ljusslingor på gårdarna. Mysigt! Vi mötte hästar, hundar och människor och Athena uppförde sig hur bra som helst. sprang som en smäck vid min sida. Jag älskar verkligen när hon gör så och verkligen visar alla vi möter vilken fin hund hon är. /kiss!

Jag svettas som en galning nu, ska bara eftersvettas lite och sen hoppa in i duschen och skölja bort lite skit från kroppen.

Ikväll blir det glögg och uppesittarkväll med familjen. Ska bli soft som fasen faktiskt. Alla är taggade på vinglögg förutom jag, och jag är äldst av barnaskaran, wtf?! Så vi har köpt blossas barnglögg från Ica med, haha!

Vad mer att (check!)a in då? Hum inget mer för tillfället faktiskt, ska slå in paketen och röja upp lite. Men det blir senare, nu skakar jag lite. Helt slutkörd, jag älskar det!!

Det lutar åt en löprunda!

Faktiskt, jag tror jag ska byta om och sticka ut en sväng. Behöver bara leta fram min tröja så är jag god to go, jag har nämligen på mig träningskläder redan då jag trodde vi skulle åka lite lagg, men det blev ju inget av. Jag är taggad! Undra vart jag har mina ipod-lurar? HUmm...

Aja vi märker väl, haha! Laters!

Nemi





Vilket missflyt!

Jag vaknade imorse ocg var hur taggad som helst på att åka skidor eller snowboard idag så jag ringde Maria runt 11a men blev bortryckt, hon hade väl ngn kille hos sig eller så ;) Så jag raggade upp syrran och farsan och vi bestämde oss för att åka en sväng i backen och ta premiäråket!!

Syrran fick låna min svarta hjälm från förra året, mina svarta täckbyxor, mitt blåa skärp och mina blåa gogglar så hon såg ut som en exakt kopia av mig från förra sesongen förutom att hon inte har långt ljust hår. Det var lite lustigt, vi skrattade som satan. Mitt i allt ihopa kom mormor så vår resa till Middagsberget sköts fram lite. Men när vi väl kom iväg var vi taggade som satan bara för att komma fram och upptäcka att det var stängt?!?

Det är ju jullov, det brukar alltid vara öppe då. Men tydligen inte idag, så det var en aningen surt faktiskt. Så jag får spara mitt premiäråk till en annan dag.

Ska också dra in på mellandagsrean och köpa en labtop och en digitalkamera. Kommer bli sjuk najs!

knäckt!

Det var en underbart rolig träning idag. Vi var bara 6 spelare och hade det varit div3 hade jag seriöst gått hem. Men det blev en grymt rolig och jobbig träning där vi avslutade med att spela 2vs2 i en 2hockeyrink" vilket var grymt jobbigt. Däremot känns det som om jag har knäckt min rygg. Vi skulle göra en passningsövning i början på träningen och när jag skulle ta ett stag åt sidan och göra ett ryck halkade jag till och ena benet flög ut åt vänster och andra åt höger samt höger knä vek sig och vänster höft knäckte till. Jag blev ruskigt rädd kan jag säga, det hann flyga massvis med tankar när jag stod kvar i den positionen och försökte känna efter ifall alla delar av kroppen fortfarande fungerade. Benen är ok men ryggen. aj aj AJ! Jag spelade hela träningen endå, vi får se hur det känns imorrn. Inget jag kunde göra endå.

Sen sköt jag ner våran målvakt, blåmärken på vristen, armen och ett stenhårt skott i hjälmen där ögonen trillade ut samt en rundpallare i rövah på Evve så at.. Det var min träning idag, haha!

Jag svettas som en galning och innan duschen nu ska jag bara ta och göra lite situps och sånt skit.

Sen ska vi tydligen dricka upp det lilla ur min Beylies också.. Smaskens!


Incoming: 3dagars pinande!

Mitt bästa länktips ever: Dagens Nemi
Jag läser henne varje dag och hon är exakt som mig vilket både Miika och Johan håller med om. Haha! Det är stört men hon är så skön så man blir ju full i skratt varje gång man läser den här serien. Och som sagt, vi tänker likadant om det mesta...! Hajen, Noob!

Annars då? Mina förra inlägg idag har ju inte varit så värda faktiskt, jag hade storslagna planer om att skriva ngt bra men det glömde jag bort och så blev det ingenting.


Mormor kommer imorgon, 3dagars pinande över dagen innan jul, jul OCH juldagen men förhoppningsvis kommer vi alla levande ur detta på torsdag. Vi har ett likartat förhållande med vår mormor och Robert har med sin farmor, är det vanligt att man verkligen har en mor/farförälder så är sjuk i huvudet?! Okej, dte var att ta i, jag menar att de är elaka, snåla, dryga och tror man är 14 år?! Samt att de pratar jättehögt, väntar sig att man ska passa upp på dem och göra allt de säger, vara trevliga fast de är så korkade och att de dessutom stiger upp klockan 7 på morgonen när man vill sova minst till 10-ish?!

De retar gallfeber på mammor/pappor, gör stämningen tryckt och alla bara önskar att de vill resa hem igen..? Så snart som möjligt. Så är det i vårt hus nu när mormor kommer i morgon. Och har vi tur så får vi veta att vi får en chokladask i paketet redan imorgon, dagen innan julafton. Cheers!

Förhoppningsvis så somnar hon tidigt och att det finns någon skidåkning eller något serie som hon följer på tv så jag kan smita undan och spela lite dator och andas ett tag. Semester behövs efter storhelger som denna, det är ett som är säkert!

Annars så är jag och min syster inne på samma planer inför nyår, vi ska låsa in oss i mitt rum, spela hög musik och supa oss jättefulla, jag ska tillägga att hon endast är 16år gammal så jag kommer förmodligen åka fast för langning. Sen när mamma kommer och undrar vad fasen vi håller på med (vilket hon inte skulle göra eller bry sig särskillt hårt så länge vi inte tänder eld på datorn) och då ska vi titta på henne med stora uppspärrade ögon och säga i kör: Nej vi har inte druckigt alkohol! Fastän det stinker av utspilld sprit på golvet..! Hahaa! Den brukar min bror försöka dra, fniss!

Och apropå det, vi är så jävla konstiga i min familj. Ingen av oss är normal, inte det minsta. Jag menar, ni känner ju mig?

Träning nästa!

Meningslösa måndag!

usch usch!

Idag har jag inte fått ngt vettigt gjort alls. Jag har i princip bara lirat wow och gjort lite smågrejer där. Rätt skönt iofs att bara sitta och göra mest ingenting, haha!

Ikväll blir det träning i alla fall, ska bli skönt att röra på sig faktiskt. =)

Måndag..

Snöfall! Jag älskar att vakna på morgonen och se att det har snöat 7-8cm under natten. Allt är så vitt och fint, ljust och mysigt!

Och vilken dröm, me like it big time!

Borde se om jag hittar något att äta, jag är hungrig!Snart jul också..

Docka


Ibland känner jag mig exakt som en sån här..

5xBodén!

Jag åkte som sagt in till stan för att se på IBK Dalen herrar spela sin sista superligamatch innan juluppehållet tillsammans med Anna, Sofia, Maria och Cornelia. Det var hög mysfaktor trots de otroligt osköna sittplatser som finns i Gammliahallen, den tjocka gubben som satt till höger om mig, snorungarna framför mig och den enerverande rösten som sa: Den gula bollen kan ni byta in mot en trisslott, den svarta mot sportdryck och den röda mot ett nummer av innebandymagasinet och eftersom det var Alexander Bodén som gjorde mål kan ni byta in den gröna bollen mot en pizza från (tappade namnet på pizzerian) och ja.. Det avr så det var.

995 personer var och såg matchen mellan Dalen och Jönköping, och gissa vilka som fick pisk och fick åka smålandsbussen hem med svansen mellan benen? Exakt, jönköping. Dalen hade stundtals lekstuga och vann slutligen med 8-4 varav lillebror Alexander Bodén gjorde 5 mål, Ketil Kronberg (Sveriges blekaste norrman) hände dit 2 och Westling gjorde 1. Det roliga är för något år sedan var det stora snacket om Peder Bodén men iår har lillebrorsan Alex klivit fram och äger. Awseome!

Jag hann snacka lite med Sofia också och det visar sig att vi ska bo i en nybyggd lägenhet en bit från centrum och från backen men det fanns internet vilket betyder att jag ska köpa mig en labtop och ta med mig. Mamma tyckte det var en utmärkt idé, fniss fniss! Annars så är  Sofia lika taggad som jag och hon sitter och kollar biljettpriser hela tiden vilket är bra för jag har som vanligt ingen koll... ;)

Anna såg bra ut som vanligt så snart är hon tillbaka i springskorna igen. Hennes David verkar mycket söt, + i kanten fär besöket i Övik när hon var nyopererad. Jaa, det var väl allt för tillfället.

Men alltså, jag blir sjukt sugen på att verkligen bli bra i innebandy när jag ser en sån här match men sen när man tränar och kommer tillbaka till verkligeheten igen så.. är det inte lika roligt..! Hhaha!

Nej över till mina missions nu...

Under natten!

Snö snö snö SNÖ! Jag älskar snö! Det har inte snöat så mycket men 2-3 cm iaf så det täcker allt det gråa och trista som regnade fram i veckan. Underbart!

Snart så ska jag sälja bingolotter på Konsum, kom förbi och köp en av mig vettja! Efter det blir det hem och chilla i ngn timme och sen bege sig in till staden för att titta på IBK Dalen med Anna, Sofia och Maria. Kan bara bli bra.

Trött som satan är jag också men helt kalrt värt igår allts. Sjukt roligt!

.



"Life is what happens to you while you're busy making other plans"

Julstädning!

Ja den är i full gång och jag hatar verkligen att julstäda. Det ska bli så snyggt! Eller hatar gör jag nog inte utan det ska bli skönt när dte väl är gjort. Sov till klockan 11a idag, skönt med en sovmorgon!

Ja städa städa och sen vet jag inte vad som händer. Ska iaf sälja bingolotter imorgon och sen ska jag in till staden och titta på match med Anna och Sofia. Vi behöver som snacka ihop oss en aningen..!

Ja back to städningen nu kanske..? Bäst så kanske så inte mamma och pappa får spader.

Zero!

Halleluja! Jag fick spela hela.. 0 byten den här matchen. Guu vad roligT! Men hellre inget alls än att göra 3 byten i sista perioden, snacka om att man blir seg i kroppen av att värma upp och sen värma upp och sen värma upp igen.. Suck!!

Vi vann iaf med 8-7 mot Holmsund. En grymt viktig match så det avr gött som fasen!!

Anna såg ut att må bra iaf, grymt! Så jag stod med henne, Anneli och Maria och tjötade en liten stund efter matchen. Mängda roligt! Jag fick inte spela ngt men det var ju tur jag var snygg som flickorna sa! HAHHAA!

Nehepp, jag ska tydligen hämta brorsan sen inatt. Blir väl att slöspela lite fram tills dess då.

Snart dax för tekning!

Jag har slagit in alla julklapparna, varit och handlat och nu sitter jag och pustar ut medans farsan lagar maten. Jag han tom lira en heroic, tömma diskmaskinen och duka idag, + staden då. Jag ahr varit effektiv idag.

Snart så är det match, hemma mot Holmsund, en match vi måste vinna då vi ligger på exakt samma poäng. Ska bli spännande detta! Jag borde egentligen ta och börja byta om och sådär, tar ju alltid så lång tid på mig att sätta upp håret nu när jag har en ny frisyr. Nya möjligheter, erhmm.. besvär..

Och det verkar sig som om st:Anton fixar sig. Vi fick tydligen bo med Vitor och Eric enligt Sofia. Jag hoppas hon inte har tjatat in sig hos dem utan att det är de som vill för att de inte har råd att bo där annars.. Eller ngt. Blir iaf spännande, jag har träffat erik en halv gång (han var stupfull och jag var ju itne så nykter) och Victor har jag träffat 2 ggr.. Sen Sofia k'nner jag inte sådär jättebra heller men som sagt, det komemr bli hur tufft som helst!!

Nej det är hög tid att packa ihop grejerna och börja röra sig mot Hammarhallen. Snart match! Keep ur fingers krossed!

Klar med julklappsköpen!

Ja se där, nu är jag färdig med julklapparna för iår. Vi var en snabbis på stan idag då jag köpte åt syrran och farsan. Mammas är redan klar och brorsans med samt famor/mormor/farfar också. Jag köpte en ny foundation också, supernajs! Sen hittade jag att par skor, som var sjukt emo enligt syrran. Bara för att de är convers, haha! Svarta och vita av en lite annan modell än den klassiska. Så nu kan jag slänga mina vita, snedtrampade tygskor och det är ingen skit.

Och morsan är sur, när hon kom hem?! Vad är det för fel på henne? Det kommer att bli en mycket intressant jul här iår. Vi barn väntar med spänning när hon ska flyga i taket. Det kommer ju att komma, det är bara en fråga om när...!

Morsan och farsan är på G in till staden nu så jag ska passa på att slå in lite julklappar då. Blir nog askalas det. Jag gillar att slå in julklappar, faktiskt, haha!

Men hur kan hon vara sur när hon kommer hem? sickt.. -.-

Nemi!


För mera av det roliga: Nemi

Kahlen Rondot!

Kahlen är min absoluta favorit från realityshowen America's Next Top Model från säsong 4a. Helt klart en grymt go tjej som jag ville skulle vinna men istället var det Naima som avnn den säsongen. Både jag och mamma vart fly rasande..!

I alla fall så lägger jag upp lite bilder på snyggingen här. Och haha, Fia tyckte att jag liknade henne på firmafesten.. Haha!!





Hon är så vacker! Och speciellt bilden där hon sitter på stenen med solen i bakgrunden, hon ser nästan ut som en fantasy varelse eller ngt väsen.. She's stunning!

Nu är det slut!

Jobbade sista dagen idag, ca 11.30 la vi ner arbetet och gick och åt min goda prinsesstårta som jag köpt. Det blev över när min avdelning ätit så jag bar med den upp till pgp (robot/tekninkerna) och de blev hur glada som helst över att få tårta dom också.

Lämnade av alla mina kläder, snodde hem verktyg, svetshjälm, pennor.. U name it! hahaa! Fick mitt betyg och nu sitter jag här hemma. Det känns. skumt. Faktiskt. Men samtidigt jävligt bra, synd bara att jag ska ha en megahuvudvärk för det ser inte bra ut inför träningen ikväll...

Aja..

Gubbarna var ju smått lessna dem också; Kom och hälsa på! Sa de typ 17ggr när jag skulle sticka. Eftersom pappa jobbar där så är det ju itne en omöjlighet om jag säger så. Jag blev också inbjuden på "varselfesten" sen i vår i alla fall. Wounderbart!


May it be!

Jag surfade på nätet och hittade lite noter till flöjt ikväll på internet. Så jag har spelat Pocahontas; Colour of the wind, Lejonkungen; Can you feel the love tonight, Vivaldis 4a sånger, Titanic, Bonnie Tyler, Eric Clapton och lite julsånger.

Och! Min nya absoluta favorit: Enya - May it be. Soundtracket till Sagan om Ringen. Den är så vacker så jag ryser.

Enya - May it be

.

Sängen nästa nu. Kanske hittar en bok eller ngt att läsa. Kanske drömma mig bort till mitt vackra vinterland?

The Script - The man who can't be moved

Det händer FÖR mycket just nu...

...för att det ska kännas helt bra

Det har gått så fort sen jag bestämde mig om att söka pengarna, inte ens för två veckor sedan tog jag ett beslut som kommer att påverka mig i månader framöver. Ja, det är kanske inte så stort tänker ni nu men jag har haft rutiner i över 2½ år nu och att bara plocka bort dem kommer att kännas obehagligt som satan. I onsdags förra veckan fick jag veta att jag fått pengarna och jag blev sjukt glad, då. Jag kunde inte sluta skaka för jag blev så lättad över att jag skulle få pengarna och kunna sluta på volvo och hinna göra lite roliga saker innan skolan börjar till hösten.

Så de sista två dagarna förra veckan svävade jag på moln, städade skåpet och började plocka lite grejer här och där, smådetaljer. Den här veckan har det inte alls känts bra, varje dag har jag varit på kurs, möten med fack, a-kassa, arbetsförmedlingen, omställningsföretaget Startkraft, möte med chefen, snackat med försäkringsnissen, sprungit fram och tillbaka i fabriken och stressat leta efter lokaler jag skulle vara i, och det är inte små avstånd heller.

Imorgon kommer nästa stora grej då jag ska lämna tillbaka alla kläder, nycklar, kort, verktyg (som jag kommer att ninja hem ofc!) skor (wtf, vem vill ha mina gamla?!), snacka med försäkringsgubben igen, lämna in blanketter, skriva under massa skit, och dessutom hinna jobba fram till klockan 12.00-ish och sen bjuda gubbarna på min princesstårta direkt från Fiket i Vännäs. Ahh, jag har stress, ont i magen, inte fixat mina julklappar. Orka med träning imorgon, det kommer att bli en slitsam dag. Psykiskt. Lite lessen är jag över att behöva lämna tryggheten jag ändå har haft bakom Volvos murar men framförllt känns livet helt plötsligt osäkert. Jag hade lätt (inte) kunnat gömma mig där inne tills solen tittade fram nästa århundrande och jag hade möglat av för lite solljus och därför brände sönder ögonen när jag föll ihop skräckslagen av tystnaden. (Ignorera det sista, kanske är bäst så!)

Faktiskt. Usch, jag blir lite smått sentimental, faktiskt.

Och på fredag kommer mera arbete: Till stan med bror och syster för att fixa sista julklapparna, arbetsförmedlingen och ringa och fixa en fritidsförsäkring som kommer att täcka min utomlandsresa. Jag hade ju en bra genom Volvo men den upphör ju att gälla imorgon och jag hatar verkligen att ringa och hålla på med sånt där. Jag tycker det är en pers att ringa till frisören men det är väl en vuxengrej jag måste lära mig? (ps, min "ålder" enligt vuxenpoäng.se lär ju sjunka nu när jag blir arbetslös, orka vara 28.3 år lixom!)

Och sen börjar det stora arbetet med att fundera ut vad jag vill bli när jag blir stor. Vad jag ska plugga, vars jag ska plugga och sånt skit. Jag är lätt panikslagen atm för jag känner pressen på mig. Och jag kommer som vanligt att ligga gråtandes sista dagen för att jag inte kan bestämma mig. Men förhoppningsvis så faller alla bitar på plats efter vintern när jag har fått lite distans till allt och alla..!

Okej, nu har jag klagat som fan, hela inlägget är ytterst trist faktiskt. Men skönt att lätta lite på trycket för att kunna hålla fasaden prickfri utåt.

Utöver detta, som om det inte var nog nu, så har det regnat exakt hela dagen. Mycket av vår vita fina snö har runnit iväg. Jag gråter innobords och fryser så jag skakar trots att jag ligger under täcket med nussefilten i näven och försöker, verkligen, försöker hitta lite glädje igen!



På kursen idag fick jag en aldeles egen "MiniAnne" så vill ni lära er HLR av ett proffs är det bara att ni kommer förbi.
Lycka till Anna som operera knäet imorgon! Du är bäst!

Sängen nästa!

Trött som fasen fast jag sov innan idag.

Imorgon blir det en "rolig" dag men företagets två mest svammliga sjuksköterskor... Suck! Jag är redan less faktiskt men det ska väl gå att härda ut antar jag.

Och enligt min mor har jag slösat bort en stor talang när det gäller flöjtspelandet. Aja, man kan inte få allt mamma lilla! Du får helt enkelt nöja dig med att ha en dotter som är satt som 5e back i ett div1 lag.. Sattsar nog på fel sport imo. Hoppas verkligen verkligen att det blir en skidresa annars dör jag! För atm är jag sjukt less på innebandy, jag kännde det verkligen igår på träningen.

Sedär, nu kommer jag in på detta igen. Jag klagar baske mig hela tiden /bitchslap. Men faktiskt så skulle jag kunna lägga ner bandyn nu, exakt nu! Och inte ångra mig ett skit. Men som Johan sa, han kan ju inte cheerleada för ett lag han inte känner någon i så jag får väl fortsätta tills jag drar vidare.

Sen i tomtelägret ser det lite dystert ut men förhoppningsvis löser sig allt och jag får min bästa jul ever. Men det återstår att se..! God natt på er!


Du får inte..!

"Du får inte knacka på min dörr
om du inte är beredd och komma in
du får inte göra om mitt namn
och börja kalla mig för din.
Du får inte vandra på min väg
utan att visa mig ditt mål
och inte stjäla av min godhet
för att fylla upp ditt hål.

Och du får inte riva mina murar
som jag omsorgsfullt har byggt
om du inte skyddar mina drömmar
så att jag kan somna tryggt.

Och du får inte ha mig som en dröm
när jag vill va' din verklighet
du får inte säga att du hoppas
om du inte tror du vet.

Men du får ta den tid du behöver
för att förstå vad det är du vill
du får be en bön att tiden
du behöver räcker till.
Och du får samla dina tankar
så att två själar kan få ro
och så att allting som vi lovade
oss själva kan få gro

Och du får inte andas på min panna
inte få mig falla mer
om du inte sen kan stå för
all den oreda du ger.
Och du får inte röra vid mitt hjärta
som om allt var uppenbart
när jag önskar inget hellre,
Än att du gör allt emot mig snart"

Den är faktiskt himmla mysig, Sonja Aldén's - Du får inte

Ojaa

Vilken dag!

Så troligt skönt det var att sova när jag kom hem idag efter jobbet. Helt galet skönt faktiskt. Jag somnade direkt jag la mig i sängen och vaknade av att brorsan kom in och sa att maten var färdig.

Jag blev hursom grymt sen och fick stressa som ett djur för att komma i tid till samlingen när vi skulle åka in och se IBK Dalen möta Iksu. Men jag hann! Matchen slutade 9-1 till Iksu och de bevisade vilka som regerar i innebandysverige.

Var på möte idag med facket, erhmm. Ja en svammelkärring från A-kassan var där också. Mycke svammel och lite verkstad. Troligtvis så får vi 105k den 5e januari och då dras skatten det året istälelt. Vilket är grymt najs. Erhhm, ja jag har snackat med försäkringsnubben om mina ärr, kan ju bli ngt där..

Sen så.. Imorgon har jag First Aid-grejset vilket känns sjukt jävla onödigt men vafan.. Jag börjar 8 (sovmorgon!) och slutar halv 3. Egentligen går kursen till 16 men jag har möte klockan halv 2 som jag ska på. Hihi!

Usch! Ska jag orka logga in på wow och kolla läget kanske?

Sitter för övrigt med flöjten i knäet och småspelar lite.. Trallar lite skalor och liknande..

Det är skakigt nu...!

Usch usch!!

Jag får rysningar, vi är liite för sent ute med boende känns det som. Hoppas vi hittar ett drägligt boende till ett bra pris i St:Anton annars gråter jag nog. Skulle nämligen vara grymt kul att åka dit med Sofia och träffa Maria, Victor och han den dära.. Erik kanske..? Men!! Jag kan åka vart som helst, bara det blir av! NU när jag endå har slutat jobbet, blir galen ifall det inte blir ngt alls....!!

Ont i ryggjävlen, tråkigt att träna och lira innebandy. Jag är sjukt emo och mitt humör går verkligen upp och ner. pms? Typ, kanske lite. Trött som satan, borde gå och duscha och sova. Tur att dagen imorgon blir lite kortare, vi ska in på stan på fredag istället. Phew! Pappa tjatar om sjukgymnast och mamma/pappa tjatar som gardacil. Det är mycket jag måste ta iut med nu känns det som. Och det värsta är att jag kan inte längre skylla på att ajg inte har tid iom att jag kommer ha en jävla massa tid över...!!

Duschen nu.


p.s, Miika du är bäst! d.s

Snart kan jag flytta hemifrån!

Om sisådär 10 år, ifall jag hade jobbat kvar på volvo då. Idag fick vi vår julklapp av företaget (jag gissar att de köpt julklapparna innan sommaren när vi låg bra till annars hade vi nog inte fått några alls..!) och vi fick en rätt snygg salladsskål, salladsbestick, en behållare till dressing, duk och tabletter. Förra året fick jag en bordsgrill och året innan var det kockknivar som gällde. Dom är ju hur bra som helst, vi använder pappas nu.. Hihi. Så hade jag jobbat 10 år till har jag nog fått ihop ett eget bohag..

Aja, konstig topic, konstigt ämne, konstigt skrivet?

Beställde tårtan idag, det kommer bli imba. GUbbarna förtjänar lite tårta nu när jag ska sluta.

Möte imorgon med facket, det ska bli intressant. Ja. Hela dagen imorgon kommer att bli intressant. Julbord också för den delen. Och sen ska jag på stan med bror och syster för att handla julklappar, hem, göra mat, vända i dörren och åka in till staden och titta på derbyt mellan Iksu och Dalen, elitserien. Kommer bli hur kul som helst!

Och jag är sjukt trött, vi tog ner 6bossar igår på raiden och det blev lite sent innan jag kom i säng. Men det var helt klart värt det!

Snöpligt Sverige!

Vi spelade VM-final idag i innebandy, herrar. Sverige vs Finland och vi brukar ALLTID vinna VM. Idag började vi 1a perioden med att spela dåligt och låg under med 0-4 och jag trodde seriöst att det var kört för våran del.

I 2a perioden gick vi ut och storspelade och hämtade ikapp till 3-4, sjukt najs! Jihde var het idag vill jag lova. Iaf så gjorde vi 3 mål till i sista perioden så vi ledde med 6-4 och jag andades ut. Phew! Det fick jag ju göra i exakt 2 minuter och sen stod detb 6-6 och vi gick mot förlängning. AHHH!!

Finland gjorde mål och vi förlorade i Sudden, gu så kul! Jag blev sur som vanligt. Jag har lätt för att bli sur. Attans.

Finland gjorde grymt snygga mål i powerplay, en av deras killar gjorde 3 mål i just pp.

Aja, vi kan ju inte vara bäst jämt, men vi brukar vinna!!
Matchen var annars lite sådär, eller ja, Ena stunden var Sverige bra och Finland kass och sen tvärtom. Typ..

raid nu.. Ahh!

Sen blir det sova och så upp och jobba sista veckan..

Sötigen!

Dricker Proviva Active för magen, hoppas den håller sig stabil.

Jag har duschat och käkat frulle, tog Athena med mig ut på promenad på bullervallen. Och ja, det ahr ju snöat så att det är snö upp till knäna. Det regnade tydligen igår och sen frös det till superhård skare och när vi två skulle gå över ängen där.. Aj aj aj! Det gjorde ont på benen vill jag lova. Athena blev aldeles förskräckt och ville inte gå ut från skoterspåret (som vi hittade tillslut)..! /Soothe stackars liten!

Sen gjorde hon en rolig grej, hon är så klantig! Hon kom galoperande från snön och gjorde ett av sina superhopp på 3 meter och säkert 1.5 meter upp i luften och smack landade hon på den glatta snön och stöp med huvudet ner i backen! Haha! Hon kan inte ha många hjärnceller kvar snart.




Bra tajming med magsjuka!

Jag sov hur dåligt som helst inatt, vaknade var 10e minut och kollade på klockan så att jag itne hade försovit mig och detta gjorde jag HELA natten lång. Ytterst frustrerande vill jag lova. Vaknade med lite ont i magen men jag tänkte att det skulle ju gå över ?

Ack så fel jag hade, under resans gång ner blev magontet värre. Typ magknip fast jätteont, jag fick sitta dubbelvikt mest hela tiden. Det blev som ni förstår ingen match för mig, jag kunde inte ens stå rakt upp. Typ feberfrossa fick jag mitt under matchen också så detta har verkligen inte varit min dag. Hade jag varit hemma hade jag legat under mitt täcke hela dagen och värmt mig men nu fick jag bita ihop och försöka vara glad.

Vi vann matchen mot Fränsta med 5-0, hur skönt som helst! Sara och Emma från div 3 knäckte dem, de gjorde väl 2 resp 1 mål och gjorde assist åt varandra och höll på. De var verkligen grymma idag, klapp!

Vägen hem kändes otroligt lång men jag fixade mig enda hem i ett stycke. 30mil med magont är verkligen inget att rekomendera..!  Och det är kallt ute nu! -10 grader och det sjunker hur snabbt som helst.

Det blir till att slöspela lite wow nu och sen hoppa i säng och sova lite. Förhoppningsvis vaknar jag pigg och frisk imorgon..!


Sängen nästa!

Tidigt kväll ikväll, men fortafarnde sent.

Wish me luck på matchen imorrn! Det kommer att bli en dryyg dag, hoppas det går bra i Sundsvall nu alltså. Aja.. Sängen nästa nu!

puss och kram!

Circus!

Britney Spears - Circus

Britney Spears - New Music - More Music Videos

Städar en fredagkväll?

Ja jag är galen. Men jag ska endå stiga upp klockan 05.-ish imorgon så jag orkar inte göra ngt vettigt ikväll.

Så jag försökter städa, det slutar med att jag sitter och byter låtar på Itunes för att hitta den perfekta städarlåten och det är ju svårt..! Jag har iaf packat väskan klart inför morgondagen så det är ju ett litet framsteg. Kommer inte ens att försöka städa klart ikväll, blir mest att plocka ihop allt som ligger och dräller och så får jag ta resten på söndag.

Och! Det är riktigt roligt att jag får all info som händer här i familjen. Det har visat sig att vi ska fira jul hemma iår med mormor. Okej, det visste jag ju faktiskt. MEN! Hans-Olof, vår farbror, och farmor och farfar ska också komma hit på jul?! Och det har typ aldrig hänt, sen så istället för att åka till farmor och farfar på juldagen så ska vi dit på annandagen?! Eh ja, anledningen var att mamma tycker det är för tight att fira "jul" två dagar i rad. Men ja, traditioner, mamma lilla.. I like them..! Haha! Aja iaf, så det händer massa saker på jul, dock inget på nyår. Det är iofs bra för jag har inte ens orkat spana ut en festblåsa ifall det skulle hända ngt..! Städa var det ja?

Just ja, städa var det.. Mutter.. Dammråttor i hörnen är väl bra, eller?!

Värdelös shoppingspree!

Värdelös shoppingspree! Den slutade med ett par mysiga vita vantar och en söt mössa. Punkt! Jag som hade tänk att hitta ngt att ha på jul och sådär men tjiii fick jag. Hade siktat in mig på skor och ngt att ha på jul, men inte då.

Jag var förbi på jobbet en sväng och lämnade in papperna om avgångsvederlaget så på torsdag är my final dag på jobbet. Det kommer bli underbart härligt att säga hejdå till min arbetsplats jag varit på i över 2.5 år nu och säga hejdå till mina gubbar. De saknar mig redan, det märks som fasen. Förstå när alla slutar i april vad tomt det kommer vara, och hur tråkigt det kommer att bli? Alla unga och alla tjejer får ju sparken så det kommer bara vara gubbar kvar. De som älskar att retas och busa med mig och Lovisa och sen har de.. Ingen.

Sofia ringde och berättade att hon letar boende, awsome! Jag sa att hon kunde boka vad som helst typ, för jag vill verkligen iväg! Det kommer bli så roligt och jag är bara sååå taggad inför den här resan så dte är helt galet. Varje dag snön vräker ner ser jag bara ännu mera snö och skidor/snowboard framför mig.

Sen så börjar vi smått hålla tummarna för Annas operation på torsdag (eller var det fredag?) och hoppas att den går utmärkt och att hon blir stark och bra fort..! Jag har hört att hon ska veckopendla till St:Anton..? ;) hihi!

Och imorgon blir det match i Sundsvall, vi ska tydligen åka klockan 6 imorgon bitti vilket betyder att jag måste typ sova.. NU?! Eller snart iaf, usch!


I can't stop smiling!

Jag önskar mig 3 särskilda julklappar av jultomten igår. Jag fick en idag och jag kan verkligen inte sluta le! Det är helt underbart härligt och dessutom så snöar det så jag är bara så glad!

Nu är det två julklappar kvar som tomten kan ge mig, den ena kommer jag att verkligen kämpa allt för att få men den andra är lite osäker, men det lär vi märka. Förhoppningsvis så får jag 3 underbara julupplevelser här framöver, det har fanimig börjat hur bra som helst!

Så nu är jag rik, eller inte än, men arbetslös, inte än men snart. Sista jobbrveckan till veckan nu och sen sen.. Jullov.. Tills hösten...! God damn..!


Nu igen?!

Jag vet inte hur många ggr jag har skrivit och berättat om att jag är ett stor fail och idag är inget undantag. Jag satt uppe till halv 3 inatt och spelade dataspel (lättast så, för skulle jag barätta skulle ni inte fatta ett jota ändå) och jag var trots allt hyffsat pigg kvart i nio när väckarklockan ringde men jag hade ingen lust att stiuga upp. Inte heller när den ringde halv 10, eller 10 utan först runt halv 11 orkade jag pallra mig in i duschen. Jag hade tänk att dra ner på stan och kolla in lite skor och något att ha på mig på jul och juldagen men jag får göra det imorgon istället. Jag slipper ju stressen också så det ska bli najs.

Jag var på möte igår, vilket jag glömde nämna i mitt förra inlägg, där vår produktionschef berättade hur det skulle bli med skiften och skiftgång efter jul. Och de vet ju inte ycket, de kunde inte ens säga om vi ska börja med eftermiddag eller förmiddag när vi kommer tillbaka efter jul. OK?! Tänk alla stackare som har barn osv för de måste ju plannera barnomsorgen osv va, detta är ju helt galet. ca 60 personer kommer att bli överflödiga också då vi går ner från 3skift till 2skift. Förstå hur mycket irritationer och sånt det kommer att bli när man är så mycket folk över och vissa kommer att smita från jobbet..? Aja, förhoppningsvis så missar jag ju skiten..!



Uppsagd!

Gud vilken rolig värld vi lever i, tycker ni inte? Egentligen är det nog nyttigt för oss 80-taliser som spås bli jobbiga ute i arbetsmarknaden att vi får känna av det verkliga livet och få bita i det bruna gräset på andra sidan vägrenen?

Iaf så har jag fått skriva på papper som säger att jag får sparken och min sista arbetsdag blir den 31 mars. Om jag nu inte får avgångsvederlaget då, för då jobbar jag sista dagen nästa torsdag. Jag har ställt in mig på att få pengarna och det är illa, vansinngt illa, för jag kommer bli ruuskigt besviken om jag itne får dem. Ryktena säger att det är imorgon de ska bestämma vilka som får pengarna eller inte. Jag hoppas att alla får dem, iaf jag..!

Sen så har jag varit fly förbannad idag, vet itne vad det är med mitt humör nuförtiden?! Men vi lånade in en gubbe från en annan avdelning då vi var kort om folk och jag hamnade naturligtvis bakom honom. Och vad tror ni han gör?! Exakt, jobbar knappt någonting och när jag kom på balken höll jag på att svimma. På balken svetsar vi och staplar dem i en stege som rullar uppåt så att roboten kan ta en i taget typ. Det ska vara fullt när man lämnar stationen, dvs 16stycken. När jag kom dit var det 2?! Två stycken, jag höll på att dö, för då fick jag först jobba ikapp hans skit och sen göra mina egna. Svetten lackade vill jag lova! GrrrrrRR!

Nej nu, jag ska låna fnasket, dvs Ilonka och farma moln! Jag vet att det låter konstigt men det ger mig fire som jag behöver till min lw. Eh ja.

Jag sitter dessutom och myser med en kopp varm choklad, lussebullar och filten virad omkring mig. Om jag orkar imorgon ska jag hinna förbi på stan innan jobbet. Men vi får se!

Expensive!

Jag och brorsan är mer lika än vad folk tror. Its awsome!!

Nu ska jag ta och göra fika och sen sätta fart mot jobbet. Känns ju sådär lagomt roligt att spendera hela kvällen där men så är läget.

Och jag blev sjukt jävla less idag så jag shoppade på AH för 2500g och skillade upp min lw så jag kan göra epix. Dyrt som fasen men nu behöver jag bara farma lite så får jag en shysst cloak. Det ska jag fixa när jag komemr hem inatt tror jag. Det är ett bra mission.

Nej nu, bäst att skynda sig.

P.s, Paramor - Decode är hur bra som helst. Jag gillar soundet som fasen. D.s

Försov mig, idag igen?!

Jag är helt enkelt hopplös ska du veta.

Jag ställde klockan på 08.45 och jag var vaken! Sen gosade jag ner mig i sängen och somnade och vankade inte fören 10.30 vilket är ett totalt misslyckande egentligen. Inte för att jag har några stora saker att göra idag men iaf! Jag blir smått irriterad på att jag inte klarar av att stiga upp när det är sagt.

Paramore - Decode


Jag älskar Twilight och den här låten är soundtracket till den så jag bara: ahhh! AHhhh!

En färsking!

Elin Lanto - We Fly

Jaa, jag vet inte riktigt vad jag tycker. Krävs kanske att man lyssnar på den ett par ggr när man är vaken?

Hon får mig att vilja dricka Campari...!

Jessica Alba får då mig att vilja dricka Campari...!


Han gjorde det igen!

Idag på jobbet satt jag på sista rasten och pratade med Alberto, en cuban som jobbar på en avdelning mitt emot min, och jag har berättat om honom förut för det var nämligen han som grillade fiskarna i akvariet och lite annat. Ikväll så började det hela med att han såg att jag hade klippt mig och lagt in ljusare och röda-ish slingor i håret och han undrade sen hur mycket frisyren kostade. 1100 sa jag och han bara gapade och utbrast: Jag förstår inte hur ni tjejer kan lägga ner så mcyket tid och pengar på hår och kläder. Det gör aldrig vi killar. Jag bara: Ehh okej, jag känner hur många kilalr som helst som klipper sig ofta och är modemedvetna. Han dissade det på en gång och utbrast: då är de bögar! Normala killar bryr sig inte om sitt utseende.

Jag stirrade på honom och började asgarva och han tittar lite sårat på mig.

Sen växlade vi in på modeller och Americas Next Top Model med Tyra Banks och han tyckte det var helt fel att Jay fick vara med och vara dommare/coach när dte handlar om tjejer. Jay är homosexuell och eftersom han är det kan han inte tycka att kvinnor är snygga enligt Alberto. Jag gapade och sa att det finns hur många som helst i modevärlden som är gay och att det egentligen är dem som verkligen ser på kvinnorna som en helhet och verkligen kan se "objektivt" på en kvinnas kropp. Haha! Aja, vilket snack vi hade där.

Så summan på kardemumman (Kjell all over again) är att bryr sig killar om utseende är dom gay och killar som är gay inom fashion får endast och enbart pyssla med män.

HAHAH! Jag dog totalt, fick ett minor breakdown, kan iofs ha berott på att jag var trött och sur över andra saker men annars så.. Jag är helt normal! Alberto är för jeffla rolig att prata med.

Fryser som tusan också, motorvärmaren fungerade inte på min stolpe, tyspiskt!, och det avr -12 grader i staden så jag fick ju börja med att skrapa rutorna ute i kylan och sen sätta ner rumpan på en kall bilstol. Det är ingen höjdare! Och Athena den mysiga björnen sov i min säng och väntade på att jag skulle komma hem för sen när hon såg att jag var säkert hemma så gick hon bort till sin korg i hallen. Naaw! Nu ska jag hoppa i säng och värma mig under täcket!

Är din katt en mördare?








Gör testet och se ifall din katt plannerar att döda dig..
Kattmördartestet!

Jag smälter och dregglar i floder!

Jag fick länken av Fredrik idag, och jag bara: Dreggel! Så heta, så snygga, som jag har längtat att den här videon skulle släppas! Låten har jag laddat hem (fått nedladdad..hihi!) för länge sen men videon är ny. So enjoy!

Rihanna - Rehab


Justin och Rihanna, so damn sexy! GrrrR!

Nu Miika, jag hittade henne!

Gabriella Climi - Sweet about me

Drömmar x2!

Jag har slackat lite på att berätta om mina sjuka drömmar vilket jag har fått ilskna kommentarer om men nu lovar jag bot och bättring..!

Idag, eller imorse, drömmde jag om en vacker och varm sommardag där solen verkligen värme och sken som aldrig förr. Jag satt på en gammal kärringcykel och cyklade omkring i Umeå, jag cyklade på alla småvägar och trallade på för mig själv. Bytte låt på ipoden och höll på att cykla in i en ung vacker karl som genast högg tag i mig för att jag inte skulle ramla. Han log mot mig och bad mig slå följe med honom hem för att hålla honom sällskap iom att jag nästan cyklade över honom. Jag cyklade sakta och han gick, vi sa inte ett ord till varandra men vi hörde ändå ihop och i en nerfösbacke på landet (dont ask me how we got there)så fick han åka på pakethållaren. Vi cyklade på en bro med bågar över en vild fors och vi höll god fart. Han sa något som jag inte hörde så jag vände på huvudet för att be honom säga det igen (nu hade han ingen tröja på sig och vilken överkropp!!) och ut ur kurvan kom en bil som försökte stanna med skrikande bromsar..

Efter det kom brorsan in med frisören i telefon för hon ville att jag skulle komma tidigare. Phew!

Min andra dröm, som egentligen var min första eftersom jag drömde den i torsdags tror jag, var lite mörkare. Ute vid havet finns en fyr och ett gammalt ruckel med omklädningsrum och två olika duschutrymmen, ett kök och en matsal samt några lektionssalar och sovbäddar. Det var en skola som utbildade kockar och servitörer samt fullt med ungar som var där. Det luktade tång och alger och sur fisk hela drömmen igenom, regnet smattrade och vinden ven. Jag jobbade som en person som försökte hålla koll på alla som jobbade/utbildade sig där och var väl nån sorts polisaktig liten räv som straffade folk för att de kom sent etc. I alla fall så fann det en gammal gubbe där som var läskig som fasen och alla barnen var rädda för honom, han var en av dem som utbildade sig till kock. Barnen skulle duscha en dag och i det ena duschutrymmet kunde man inte låsa så när jag skulle se hur det gick för barnen i duschen så fick jag se hur flera av de små grabbarna blev sexuellt antastade av män samtdigt som småflickorna fick stå där nakna och försöka duscha uutan att kräckas. De skakade av skräck och jag bara backade och gick därifrån för att se om jag kunde hitta flickan som saknades. Jag hörde skrik från det andra duschrummet och så fick jag se den lilla tjejen bli våldtagen av den äckliga tjocka gubben. Samtdigt som han såg mig log han och drog med fingret längs strupen hörde jag hur kyrkklockorna klämtade när de varnade för storm. På ett ögonblick var stormen över oss och hela huset blåstes bort av orkanvinden och kvar stod jag med dörrhandtaget i handen och tittade mig vilset omkring..

Nyklippt och fräscht!

Ah! Det finns inget underbarare att pallra sig upp ur sängen, äta frukost och sen dra iväg till frisören och sitta där i 2 timmar och bara bli ompysslad. Det är så sjukt mysigt att ha någon som grejar en i håret och småpratar lite när man sitter där halvt sovande och bara myser! Idag, som alltid, låter jag Monica bestämma hur jag ska bli klippt, fniss! Jag sa att jag litar på henne och då skrattade hon till och sa att det är ju bra. Så nu har hon klippt upp håret lite så jag får mer volym, klippt av lite på längden och sen slingade hon håret. Hon la in både ljusa, ljusare och röda (?!) slingor i håret. Det blev sjukt läcker tycker jag. Och så skönt, nu slipper jag se ut som en tattare under julen här. Och mormor ska komma på jul, inte nyår, Phew!

Var och shoppade loss på apoteket också, så nu har jag mina kära gul/röda piller igen. He he he..!

Underbara måndagmorgon(?!)

Nja det är tveksamt! Dock fick jag ju en extra "lördag" igår iom att jag är ledig hela dagen idag så det är ju hur skönt som helst. Jag satt uppe till 3 igårnatt och spelade dataspel, sickt! Vaknade kring 11a där av att frissan ringde och ville att jag skulle komma 30 minuter tidigare, och det är typ snart. Det ska bli roligt imo!

Miika tyckte att knallorange tuppkam skulle passa utmärkt då jag spar in på cykellyset då håret skulle lysa upp. Han är så ekonomisk vår lilla Miika så att det finns ju inte! Men jag tror jag passar på den frisyren alltså, ska komma ihåg att boka en tid innan jag drar till St:anton också.

Jag berättade aldrig om min dröm jag hade för någon dag sedan? Nej jag tyckte väl att jag itne hade gjort det. Here u go!

Eller vänta nu, jag tar det efter frissan, har inte gjort mig i ordning än och ska dra om en 15 minuter. Skynda!!


Hur svårt kan det vara att vinna!?

Att det ska vara så jävla svårt att vinna en match?! Im loosing it over here, jag var så jävla förbannad där ett tag under matchen att jag bara ville gå ut och döda den där blonda tjejen. Hon smällde upp klubban i ansiktet på mig och var mm från att spräcka läppen på mig, hon slog fan sönder min hand och gjorde en crosscheck i svanken på mig mitt i 2a perioden vilket resulterade att ryggen blev ju helt keck resten av matchen. GAHHHH!

Vi spelade ruskigt bra i 1a perioden, jag har inte spelat så bra på länge och jag var sånär på att peta in bollen i målet. Eller det avr inne men blev bortdömt, sablar! I 2a perdioden avr vi itne alls på tå men 3e spelade vi bra igen. Synd att vi inte kan göra mål när vi har öppna lägen. Och dommarna, jag blir galen. Die!!!

Iaf, det blev 6-6 och förlängning, båda lagen fick var sitt poäng och i förlängningen gjorde Sundsvall 6-7och fick 1 poäng till.

Så de gick vinnande ur striden, jag blir så arg!! Jag har aldrig varit såhär arg tror jag.

Mat nu iaf, smaskens! Ryggen är keck, pappa tjatar på sjukgymnast. Jag orkar inte.

Ledig imorrn, klippning och träning. Ehh ja.

Tappat sugen..

Jag erkänner att jag håller på att tackla av med detta. Orkar knappt skriva ett inlägg om dagen men men..!

En snabbis nu då: Jag har nyss kommit hem från en date med Anna, det var nice att få snacka lite skit framför längskidor/skytte idag. Fniss! Sen gjorde sig anna klar inför kvällens sittning med 80-, 90-talstema?! Skumma årtal då 90talet är väldigt difust. Anna blev gorgeus som vanligt! Haha!

Aja, nu ska vi se om det händer ngt roligt ikväll..

Imorgon är det match för den delen! Tagga!!!

It's done..!

Nu är det bara att vänta och se. Han som jag pratade med på facket tyckte absolut att jag skulle ta det och det var ju så vi hade diskussionen här hemma också. Jag har för övrigt plats 287 i listan. Så nu är det bara att vänta och se ifall jag får en extra stor juklapp i år..!

Vissa saker var inte helt slutdiskuterat mellan facket och företaget men det trodde han skulle vara fixat så snart som möjligt. Det var när man fick börja stämpla och vilket år skatten skulle dras på pengarna. Får man skatta på 2009 blir det mindre skatt iom att jag tjänar mindre på 2009 än om skatten dras iår för då blir det 55% skatt.. But still.. Jag tjänar på det. Ahhh!

Underbar träning!

Träningen avr hur rolig som helst och vi hade värsta rba spelet ihop idag. Jag och Erika var grymma på abcken och allt det där. Jag fick dessutom ett nyutt blad till klubban i väntan på att dom riktiga ska komma. Bladet "visslar" och har sig vilket är ganska kul haha!

Jag gjorde lite situps när jag kom hem där syrran fick sitta på mina ben så jag fick jobba med riktiga sneda och djupa raka ena. Grymt jobbigt och så fick jag världens senadrag i vaden så jag trodde jag skulle dö, jag skrek rakt ut! hahaha!

Nehe, eftersvettas och sen spela lite dator? de har tydligen börjat i Naxx, raid. Jag visste det -.-
Jag får väl logga in och göra lite "roliga" daylies..

NEEEJJ! What do to, what to do?

AHHHHHHAHHAHAH!

Nu har de ställt till det för mig! Pappa och gubbarna på hans skift satt igår och räknade ut att jag, JAG skulle tjäna på att söka och plocka ut de 105.000 vi får från företaget i avgångsvederlag. Där är exakt den summan jag skulle ha tjänat ifall jag väljer att jobba fram till den 1a april men tar jag pengarna slutar jag redan den 19e december.

Jag har ju tänkt att vara ledig i 4a veckor och åka skidor, vilket jag har fått beviljat, och för att kunna göra det ska jag använda mina komptimmar och mina obetalda semesterdagar.

MEN! Jag tjänar på att ta avgångsvederlaget och plocka ut alla mina komptimmar i pengar, då snuvar jag ju företaget på pengar istä'llet för att jag bara ska ha normal lön. Typ, ni förstår? Sen får jag ju vara ledig och få lika summa som om jag hade jobbat. Jag slipper dessa hatiska eftermiddagsveckor och jag kan cokså boka en biljett DIT men inte hem..

Måste ju också ta tag i att söka utbildning på riktigt så detta blir kanske bra? Jag kan ju alltid springvicka på dagis och dylikt för att få tiden att gå. Typ...

Usch! Jag har beslutsångest som fan. Måste bestämma mig innan tisdag, det är sista ansökningsdagen på tisdag. Ska ringa facket imorrn och tjöta lite med dem och höra vad de har att säga. Typ.. ja..

MAMMAA!!!



Äntligen helg!

Nu har jag jobbat min sista nattvecka för Volvo Lastvagnar AB, hädanefter kommer jag endast att gå 2-skift vilket betyder sänkt lön vilket jag skulle kunna leva med men att jobba eftermiddagveckor varannan vecka kommer att bli min död. Vi har blivit grymt bortskämada med att ha jobbat 3skift, tänk att när jag började där jobbade vi plusstid och 2skift vilket innebar att vi även jobbade fredagkvällar till 21.42. Nu när vi har jobbat minustid har vi inte jobbat fredagar, alls! Så jag jobbade sista natten inatt och har därför helg nu, hur skönt är inte det?!

Jag är dessutom ledig på måndag då jag ska klippa mig, det kommer bli hur najs som helst, vi jobbar nämligen eftermiddag nästa vecka så då slipper jag en hel dag där.

Sen då?

Mja typ inget, det kommer bli en lugn helg då vi har match på söndag. Mhmm och träning ikväll, blir bra det. Hoppas det kommer mer folk än i tisdags..!

Och jag har börjat slacka med mitt bloggande, dunno whaj?

Min matdag..!

Slutar med Spagetthi och köttfärssås, smaskens! Jag sitter och väntar på att vattnet ska koka upp nu och sen är det bara att vänta på pastan. Syrran kommer hem lagomt till fem och då är middagen klar, jag är hungrig!

Ikväll ska jag ta det lugnt, ska sitta lite med wow och lira en heroic eller blir det kanske Naxx 10manna? Vi får se.

Jag har fått hem Alphabeats album, de är mina nya favoritgrupp, jag blir glad av alla deras låtar vill jag påstå. Tack Miika, du är bäst!

Pink - Sober

En goding från förr!

Av någon anledning så fick jag den här låten på hjärnan när jag körde hem imorse:

Jumper - Tapetklister


Annars då?!

JAG FICK LEDIGT! HÖR NI DET?!?!?
Sådär, jag tror de hörde enda ner till skåne också..! Perfekt! Chefen sa att han kunde inte se några problem med det, jag sa 3-4 veckor, jag kommer ta 4a tror jag. Så nu måste jag få tag i Sofia så vi kan boka biljetterna, eller om hon redan har gjort det så måste jag ju boka likadana..! Its gonna be awsome! St: Anton, here we come!

Helt slut!

Vilken jobbig träning det var! Vi var lite folk så vi gjorde några övningar och sen så spelade vi 4-4. Och det är sjukt jobbigt för det öppnas ju ytor se nanting!

Nu ska jag eftersvettas och sen blir det direkt in i duschen och sen äta och åka på jobbet. Sista nattveckan nu, for ever! Det har jag berättat va? Sjukt tråkigt, dels går ju lönen ner men också så kommer jag att gå 2skift fram till 1a april. Jag hatar eftermiddagsveckorna så jag är lredan sjukt jävla less...!

Nej nu, oj! Lite situps blir det visst!

Och jag har än så länge bara ställt mig i Umeås bostadskö, glömde bort att ställa mig i andra städer.. Får göra det imorgon!


Nu är jag varslad!

Facket och företaget förhandlade klart om listan i fredags och igår måndag släpptes den och från början var det 520 stycken som blev varslade. Eftersom företaget ville behålla vissa nyckelpersoner (de med stora nycklar..!) så sjönk varslet ner till 485 stycken. Jag och många andra fick besked igår om att vi är varslade den 1a april. Jag visste ju om att jag skulle bli varslad men det avr endå skönt att få det svart på vitt att jag blev det. Svårare för andra gubbar på mitt skift de låg på plats 472 och sånt så det var verkligen tråkigt för dem. De har ju familj och grejer och vad har jag på den fronten? Nej exakt, singel och barnlös, tack och lov! Nej usch, jag lider med alla ungdommar och vuxna som har trott att de skulle få jobba på volvo lastvagnar i många år (kanske för alltdi) och så har de skaffat familj, hus, bil, prylar..

Nästa vecka ska vi ha personligt samtal med chefen och skriva på papper och sånt där. Och företaget har gått ut med ett erbjudande om att sluta den 19 december och få 105 000kr med sig i bagaget. Det enda sättet du kan vinna på det där är om du har ett jobb att gå till direkt, eller plugga veckan efter, eller ska ut och resa under en längre tid och du vet om det. Du får nämligen inte A-kassa på 4a månader och det blir ju typ som om du skulle ha jobbat på volvo i 4a månader till. Typ. Och sen skattar man på 100 000 blir det kvar ca 60.000 så nej tack.

Och chefen den stackaren var så stressad igår över att behöva varsla folk så jag hann inte ta St:Anton med honom. Men det kommer, det kommer..

Jag ska också ta och ställa mig i bostadsköer runt om i landet, ska ta och göra det i helgen. Lika bra att göra det på de flesta håll i Sverige där de har stora universitet för man vet ju aldrig vars jag hamnar när jag har bestämt mig för vad jag skall plugga sedan i höst. Cheers!





Jag var visst inte stark?

Nehene! Tack för den!

Jag sov, och sov och vaknade 14.50, jag hade tryckt bort larmet två ggr innan jag vaknade, det brukr jag verkligen inte göra men det avr lite skönt faktiskt. Hostan är kvar men eftersom jag inte har ont i halsen ska jag träna endå ikväll. Sen har jag fått en mystisk finne som har uppenbarat sig, suck! Annars för den delen har mitt utslag nästan försvunnit. Eller det har det, det är bara lite rödare på huden där det har varit men det täcks ju lätt över. Jag har ju hur länge som helst på medicinen kvar också, perfekt!

Jag dingade lvl 80 igår också så nu är det bara att börja grinda massa annat skit. Kanske borde kolla upp vilka factions som kan ge mig bra saker. Eh ja..! Någon gång..

Just idag är jag stark!

Jag känner att idag är jag stark! När jag vaknar idag så är min hosta borta, jag har ingen huvudvärk utan jag vaknar pigg och frisk OCH peppad på innebandy..!

På jobbet då? Jovars, det rullade på sakta men säkert. Såg chefen 1 gång inatt så jag har massor med saker att prata med honom om imorgon om han visar sig..! Idag ska listorna på vilka som har varslat presenteras och det är spännande, faktiskt. Det har bara tagit dem ca 2 månader nu att färdigställa listan vilket är väldigt bedrövligt faktisk.

Jag räknade också ut att på 3skift kan jag vara ledig i 4 veckor och fortfarande ha 30 timmar kvar att plocka ut, och då har jag redan räknat bort nästa måndag och de 12 timmarna jag ska vara ledig innan jul, så det ser väldigt bra ut. Och så har jag tydligen 6 semesterdagar att plocka ut också. St:Anton, here i come! Nåde företaget om de nekar mig det här..!

Jag lyssnade som vanligt på Rix Morron Zoo och idag så spelade Roger Kenta - just idag är jag stark! bakom chefens rygg som programpunkten heter. Jag gillar den här låten på ett konstigt vänster, faktiskt. Haha!



Sängen nästa, eller vad säger ni?

Och ps, du är helt klart bäst! ds

RSS 2.0