ojoj, uppdate igen!

Tusen år sist jag skrev, det händer inget nytt och spännande direkt heller så..

Jag fick en 4a i byggprocessen, 4a poäng från en 5a så det kändes grymt nice!

Sen så hatar jag samhällsplaneringen men jag hoppas att vi ska lyckas med vårat projekt, som tar tusen år och är sjukt boring.

I och för sig så har jag en rolig sak att berätta! Det blir Åre veckan 4a!! Jag, Anna, Palm, och David ska köra bil upp och bo brevid resten av gänget. Bo lyxigare, slippa åka buss, och för samma peng, helt underbart! Jag längtar så jag vet inte vad jag ska ta mig till?!
Nu försöker jag tagga mig till att ta i tag och rita klart mitt klassrum och sen göra lite matte, men det är så tråkigt så jag.. orkar inte. Jag har absolut inget sug alls...

Både jag och Fredrik känner av vaccinet på grissjukan också, huvudvärk och igår hade jag ont i kroppen, som vid feber. But we're still alive!

Och jag sitter och dreglar över Samsung Jét som jag inte har köpt ännu.. Haha! Jag har sån beslutsångest och snåltarmen frodas som fasen när jag knappt får några pengar alls. Egentligen borde jag handla lite, för det får mig på bra humör och får mig att må bra (jag vet, jag skulle bli en perfekt shopaholic!) men ja..

Gah!

Och samhällsplaneringen is killing me!

Översmarta Nemi!


Underbart, han var possitiv!

Idag hade vi redovisning på våra dispositionsplaner i Samhällsplaneringen där vi visade upp våra färgglada områden som visade vägar, grönområden, hustyper och avr hustyperna ska ligga. Vi måste ändra lite saker men övergripande så gillade vår övningslärare det han såg, och det var sjukt förvånande och roligt då han oftast är negativ.

Sen så fick jag tilbaka min stora ritning över ett bostadsområde och den fick jag godkänd på! Underbart för jag trodde motsattsen.

Och Skiss och Gestaltning är den roligaste kursen ever! Idag har jag suttit i flera timmar med ett tvåpunkts perspektiv där vi ritar en "huskropp" och skär ur delar så den blir 3d. Riktigt läckert vill jag lova, i A3. Och imorgon är det dax igen för en till lektion och det ska bli roligt som fan.

Imorgon ska vi också stanna kvar efter skolan och rita/räkna på dispositionsplanen för nästa vecka ska vi börja skissa på vårat indviduella arbete i samma plan men då göra varsin detaljplan över ett delområde i området. Det ska bli väldigt intressant vill jag lova men det kommer nog bli finT!

Underbart väder idag också så det var väldigt härligt att gå hem från tåget och när jag avr hemma så tog jag en otroligt skön powernap! <3

Och det blir ingen åreresa heller! Inte genom skolan iaf då det avr slut biljetter redan klockan 1 inatt... Haha!

Snart är dte Hells Kitchen så tagga!

Bowling i Jkpg!

Helgen har varit sjukt awesome, den bästa på länge!

Vi har sett Charlie and the Coholatefactory, ätit taccos, bowlat i jlpg och sett transformers - Return of the Fallen och latat oss.

Igår var vi och bowlade inne i Jkpg tillsammans med Fredriks kompisar Josip, Ivan, Marcus och erhmm.. En till kille som jag tappade namnet på just nu bara för det! Nattbowling och där börjar alla banor exakt halv 9 och alla banor tävlar mot alla och jag och bergsfolket, Ivan och Josip, kom 3a totalt av 20 banor! Hur awesome är inte det? jag skötte mig asbra och gjorde 4 strikes och massa spärrar, yes! Fredriks lag kom långt, långt efter oss, haha!!

Så det var väldigt trevligt och innan det så åt vi taccos och tog en promenad ner på stan i Nässjö. Riktigt fint väder också! Jag tog också en powernap i soffan innan raiden, sjukt härligt.

Veckan kommer som vanligt bli a pain in the ass så detta behövdes.

Sitter och raidar nu, och idag vinner vi!


RSS 2.0