Skallebank!

Usch vilken dag detta har varit alltså!
Jag vaknade med huvudvärk och det blev ju knappast bättre under dagen så jag fick dras med den hela dagen. Redovisnigen är avklarad (check!)

På väg hem somnade jag så hårt att jag knappt reagerade när alarmet gick igång när tåget anlände till Nässjö. Helt galet!

Snart blir det raid men innan dess ska jag packa mitt fina "rör" inför morgondagens ritarbete. Vi slutar klockan 11.45 imorgon men jag och några till ska sitta kvar och rita på vårt fina område, hehe. Så det ska bli roligt, faktiskt. Jag gillar att sitta och rita på ritningarna och diskutera olika läsningar på områden för att få dem så snygga/praktiska som möjligt. Awesome!

Jahapp, och tentorna närmar sig, jag har fortfarande inte panik men det beror nog på att jag har läst rätt mycket, i jämförelse med de andra då, hehe.

Raid snart! Gosh, jag är taggad, jag ska vinna nya epix idag!!

Segt i benen..!

Nu börjar benen stelna till. Det kommer bli spännande att se hur de mår om 2 dagar sådär.. haha! De fick nog en lättare chock av att komma ut och springa igen efter ett sånt pass långt uppehåll. Men duktig kände jag mig!

Dessvärre har jag slackat lite med plugget de senaste dagarna känner jag men jag intalar mig att det är för att samla krafter inför tentapluggandet...

Städat, läst, sprungit, spelat lite wow, myst, solat (20 minuter till kreta och hem igen!) och nu sitter jag och fikar framför Hells Kitchen. Jag älskar det, det är så grymt! Det finns ingen som Ramsey! Haha!!

Trodde han att Nemi kunde sy?


Ledia underbara tisdag!

Jag är som sagt ledig idag och det är grymt skönt. Jag har egentligen snoozat sen Fredriks klocka rinde klockan sju och fram till klockan 9 så jag har har vaknat långsamt och härligt. Jag sitter och förbereder redovisningen i Byggprocess till imorgon och jag har insett att jag komemr få göra mest arbete.. Ovanligt!

Jag ska ta och damsuga en runda nu tror jag, så jag känner att jag har varit lite duktig såhär på min lediga dag. Efter det blir det till att sätta mig och läsa lite för att sedan börja med matten. Det är snart tentor men jag har inte panik än, vilket är (hoppas jag) ett bra tecken på att jag kan lite mer än vad jag tror.

Jag blev sugen på att ge mig ut och springa också, ahhh! Tror det får bli löpning för dte är en underbar dag här i Småland! Soligt och vindstilla, vilket betyder att jag måste passa på att njuta av vädret! haha!

Lyckokakorna ljuger väl aldrig?


You could live a better life, if you had a better mind and a better body.

Ahhh!

Lämna det bakomfluta före dig!

Det är allt jag har att säga.

Det snöade hemma idag också, hur underbart är inte det? Jag taggar Åre som fan, hoppas det blir ngt av för dte skulle bli ruskigt roligt! :D
Ledig imorgon också = sovmorgon, sen blir det till att räkna och läsa lite... *gäsp
Nu onyxia 10manna.. !




STARVING!

Det är helt sjukt vad jag är hungrig och den grillade potatisen och fläsket doftar ljuvligt så snart får jag fylla magen med lite mat!

Och det ser tungt ut inför kvällens raid, många har declinat (jävla slackers!) så det blir kanske inget. Jag som var taggad på att ta ner Yoggi ikväll och cleara Ulduar 25manna. Men nu verkar det inte som om det blir av... Kanske ToC10manna HC istället men..

Jag ringde hem till farfar/farmor idag för att gratta farfar på födelsedagen och han blev väldigt glad att jag ringde, haha! Han är så söt lilla farfar; Ja du skulle ju varit här och fikat och ätit tårta nu Emelie!

Mat nu! Underbart! Laddaladda inför veckan! Vi får se om jag överlever! ;)


Update...

Igår var jag och Fredrik ute på vår första dejt tillsammans. Det är rätt skumt, vi har varit ihop ett tag nu och känt varandra.. Väldigt länge känns det som och först igår så var vi ute på en "riktig" dejt med middag nere på stan, som var väldigt smaskigt måste jag säga! Det var väldans trevligt!

Annars då? Ja i helgen har jag tagit det rätt lignt, vilket jag har lite dåligt samvete över men då vi har en mördarvecka så känns det behövligt. På måndag går jag från 8 på morgonen till 16.45 och det är ju verkligen en heldag som heter duga! Och på onsdag går vi också 8a till 16.45.. Brrr!

Igår så bytte vi modem också och för första gången (eller ja, kasnke inte) så fungerade en sak direkt när vi kopplade in den enligt anvisningarna. Inga problem! Oftast så måste man ju bråka med teknikprylar minst ett par timmar innan de gör som man vill men itne den här gången, ah så skönt det var!

Jag och min nya Anna, (anna du kommer ju alltid vara min första anna!) har verkligen grymt roligt på skolan och när vi skulle jobba med våra bostadsområden i fredags då blev dte rätt så fnissigt vill jag lova! Synd att hon är så liten!

Senare ikväll blir det raid, taggaaaa! Just det ja, jag berättade för Filip att jag spelade wow och han blev aldeles till sig: Va?! Neeej, du skojar. Det trodde jag inte, jag kan itne tänka mig att du spelar wow... Som jag skrattade! Och jag fick min lila drake i fredags! Halleluja! Den är smashing fantastic! Efter ett år av fixande med events (och med Kenneths hjällp) lyckades jag äntligen få draken i förrgår. Sjukt awesome och det är itne så många som har den än heller.. ;)





Spela inte poker med Nemi!


Snart tentor!

Jag fick en tillsägelse igår om att jag bloggar på tok för lite vilket är sant och jag ska försöka bättra mig!


Tentaveckan är på gång in och den ligger och mullrar i horisonten. Byggprocess (flummigt värre), samhällsplanering (okej?) och så givetvis matten ska tentas av om 3 veckor-ish. Lite panik har jag, men inte så mycket. Än.

Och om schemat inte ändras någonting mera efter tentan så innebär det så mycket bättre schema. Jag kommer nog att åka hem veckan efter tentan också, på tisdagen, förutsatt då att shcmeat är spikat nu. Men jag ska vänta lite till innan jag bokar resan då jag itne gillar otrevliga överraskningar. 20-25 october blir det då, och jag längtar verkligen! Jag vill komma hem!

Igår körde vi harde modes i Ulduar 10manna, en av de bäst grupper jag har varit med i och det var så roligt! :D Massa achivements fick vi! Och Brewfest-eventet har dragit igång också så förhoppningsvis får jag min Rosa drake i 310%spedd om ca 10 dagar! Wooosh!

Jag ska sätta mig med matteboken och räkna lite..

Underbara tisdag!

Idag har jag haft sovmorgon till 07.30, dvs jag började skolan klockan 10 och så slutade vi kvart i 12. En snabb lunch och efter det gick vi igenom ritningen innan jag drog ner på stan vilket resulterade i två par skor och nya jeansleggings, en längre skjorta, linne och en mysig stickad sak. Jag saknar HM inne i centrum faktiskt men jag antar att de har ett ute på A6 i Jkpg?

Och för övrigt var det kallt i morse, jag använde vantar när jag cyklade ner. Brrrr!

Imorgon börjar dagen klockan 10 (skööönt!) och så slutar jag klockan 17 men det gör inte så mycket att jag slutar sent imorgon. Jag får se hur länge jag stannar på matten på slutet där då vi har räknestuga sista timmen där.

Och resten av dagen, well, jag var ju hemma vid 17 så lagade vi mat och jag duschade och.. sen så har vi sett på tv och bara latat oss. Riktigt skönt vill jag lova!

Sängen nästa, fotboll på tv! Tjiing!

Smart Nemi!


Fredagen blev ingen mardröm!

Fredagen blev trots allt ingen mardröm. Jag vaknade imorse och tänkte: vafan, jag skiter i den första föreläsningen, han föreläser ju om exakt dte som står i boken så.. SÅ jag sov vidare till halv 8a och steg upp när Fredrik började röra på sig. Så underbart skönt att itne behöva stiga upp klockan sex på morgonen!!

Den sista föreläsningen till klockan 17 var se, som väntat. Så otroligt seg så jag fick nästan spader. Jag sov första halvan och andra så satt jag och ritade, its all coming back now!

Veckans rituppggift är en väldigt klurig sak vill jag lova då vi ska höjdsätta en skiss över ett område så att alla mått stämmer så bra som möjligt i förhållande till vägen, diken, husen, handikapsanpassning osv. Jag och Anna jobbade ihop och det roliga var att exakt alla i gruppen satt som stora frågetecken när vi skulle sätta igång med rituppgiften. Vi hann enbart räkna ut hur vi skulle göra så vi har sjukt mycket att rita, men den här gången har vår grupp 12 dagar på sig så det känns skönt!

Och! Panik! Tenta om 4a veckor, då börjar det. Först ut är byggprocessen som vi tentar på söndagen, samhällsplaneringen på onsdagen och linjär algebra på lördagen.. Underbar vecka! Samt att det förmodligen INTE blir en "lovvecka" efter heller... Mutter.

Men nu! En välbehövlig helg, så skönt!


Nemi <3 Pattinson!


Mardrömsfredagen närmar sig!

Mardrömsfredagen är inc med stormsteg. Jag försöker att itne tänka på dne men det är rätt svårt..

Idag är ytterligare en dag (2 i rad nu!) som jag har vilat från matten/skolarbete när jag kommit hem. Rätt duktigt av mig. Idag somnade jag direkt när jag kom hem från skolan och vaknade inte fören Fredrik kom instövlande med mat. Nice!

Imorgon går jag från 08.00-17.00 vilket känns rätt drygt. Usch, som vi har fasat inför denna dagen! Och det är obligatorisk föreläsning mellan 15-17 så jag kan inte direkt skolka heller.

Imorse kändes det som om det var flera minusgrader så jag fick värsta chocken när jag skulle cykla ner till stationen, brrr! Det kan väl inte bli höst redan?


Well Anna, du kommer alltid att vara nummer ett för mig! Och min nya anna är så ung..så ung.. hela klassen är typ kids! eller 35 -.- *mutter, i miss norrland!


Nu så!

Snart är det helg!

Jag känner peppen över att få komma hem på fredagskväll och bara.. dö i soffan framför NCIS och Pirates!

Jag och Anna polar bra ihop, shes awesome fast hon är.. 3 år yngre. Jävlar vad roligt vi hade det när vi satt och gjorde samhällsplaneringen tillsammans idag. And we like vampires!! Moonlight nästa kanske?

Ja vad mera? jo vår mattegrupp failade så hårt på sista uppgiften att jag fick lov att be Annas grupp om hjälp. Massor med hjälp! Så förhoppningsvis så får vi 1 poäng på uppgiften i alla fall så vi klarar 8/10poäng.

Annars då? Jo just det ja, tåget som går mellan Jkpg och Nässjö var trasigt igår vid 16.30 och det stod och blockerade spåret. Så tåget som jag skulle åka med 17.00 var försenat för att de inte kunde komma fram och när de väl kom fram var det tusen personer som skulle in i tåget. Det var värsta racet fram till ett säte och hoppas att man fick sitta kvar där typ. Kalabalik!

Det blir till att diska efter maten nu (pastasås på bacon, lök, vitlök, paprika och tomat, supergott! Jag kan liiite! ;)) och sen blir det att räkna lite matte.


I min lyckokaka idag går det att läsa: Live in a world of your own, but always welcome visitors.


Psykbryt!

Idag fick jag mitt andra bryt över skolan.. på 3 veckor. Det är mycket Fredrik får stå ut med men jag tror det är jobbigast för mig då jag hatar att visa mig svag. Men jag lever fortfarande!

Igår var en mycket trevlig kväll när Thomas och Mikael var förbi och vi såg fotbollen tillsammans. Det var fullt röj! Och sån röta Zlatan hade då! Drömmen om VM-spel lever fortfarande!

Idag är också den första dagen sedan.. ja.. som det var varmt och det varken blåste eller regnade! Sjukt härligt så vi tog en promenad efter mitt bryt där. Vi traskade ner (upp!?) till ishallen/fotbollsplanerna och satte oss på en bänk och snackade skit i solen. Underbart!

I veckan blir det tufft, massa massa matte måste jag räkna samt att vi förmdligen kommer att få våran andra rituppgift också. Och på fredag går jag i skolan från 08.00-17.00. Helt galet! En fredag?! Och det är en obligatorisk föreläsning så jag kan ju inte smita heller. Det kan iofs vara intressant då det ska handla om ritteknik och inte bara massa blaj som vissa andra föreläsningar handlar om.

Och farmen växer så det knakar. Jag är sjukt nöjd över den!
Snart sängen för min sovmorgon har mystiskt försvunnit då det verkar som om jag har fått ytterligare en "sjukt bra" grupp.. Denna gången i Byggprocessen så vi ska träffas klockan 9 imorgon... Vilket innebär att tåget går 0824.

gah!!




Ja då ses vi på lördag!

Jag failade hårt på matten idag. Det gillas inte. Men jag får fortsätta imorgon och hoppas på att det går bättre!

Igår så var vi på middag hos Thomas och Jennie och deras son Noel tillsammans med Veronica, Mikael och Casper vilket var trevligt och väldigt smaskig mat! Ikväll kommer Mikael och Thomas över och ska se fotboll så då blir det öl och pizza tydligen. Smaskens!

Igår ja, det var en sjukt jobbig dag, stressig som fan men huvudsaken var att jag hann med tåget som gick 15.07 och det hann jag, phew! Vi var ute och tittade på olika bostamdsområden på samhällsplaneringen det sista vi gjorde den dagen och det var 40 minuter gångväg från stationen så jag gick ju runt och var galet stressad. Men vi fick sluta strax efter halv tre och vi hade tur nog att få tag i en buss just då så jag hann till stationen och kunde andas ut.

Och sen så blåser det ALLTID här, det är helt galet. Är det varmt så blåser det, är det kallt så blåser det och för att inte tala om när det regnar?!

Vi har också städat lite här hemma idag och varit nere på stan och varit på systemet så nu är kylen full med öl inför kvällen. Och hemkörning på pizzan blir det...! Ahhh! Smaskens! Frågan är ju vad jag ska beställa för någe?

Illa!

oj!
Var det verkligen 5 dagar sen jag sist bloggade? Det var verkligen illa av mig måste jag säga!

Det har dock itne hänt så mycket i veckan faktiskt. Skola skola och skola. Idag fick vi tillbaka matten och det visade sig att vi hade rätt på 9/10 poäng varav jag hade själv gjort 5 poäng... ;K

Imorgon ska vi på middag hos Fredriks bror Thomas och Jennie, det ska bli smaskens!

Och jävlar vad regnet öser ner! Det började när jag slutade skolan och så när jag klev av tåget i Nässjö vräkte det ner. Gissa om jag blev genomblöt på vägen upp hit? mhhm! Jag hoppas verkligen att dte inte regnar imorgon när vi har fältstudier och ska studera bostadsområden efter lunchen där för då blir det tråkigt!

Imorgon ska vi dessutom lämna in ritningen på huset så jag måste ta och kopiera upp dne i två ex imorgon på lunchen och sen lämna in. Ahh, stress stress. Den blev helt okej så jag hoppas den duger!

Och jag har stooora planer inför farmen på FarmVille till helgen så dte ska bli väldigt intressant!
Nu ska jag dock sova, klockan är snart elva och jag ska stiga upp kvart i 6 imorgon igen.

Cheers!

RSS 2.0