okej?

*mutter
*skruv

*hammare
*spik


Gah!
Och vilket humör vi alla har varit på idag! Haha! Tror inte en jävel har varit glad hela dagen, klimatet är inte trevligt att leka med. Morsan gick ju berserk och allt möjligt!


Men underbart att vi vann på hockeyn! Vi som låg under med 2-5 mot USA hämtade ikapp och vann med 6-5 i sudden! Awesome! Grupp 1a!

Och hoppas Henke Lundqvist ansluter till truppen då hans NY Rangers har åkt ur slutspelet...

Rosa efter lite schteek i solen!

Underbar dag!

Innan lunchen var jag ute på soldäcket och lyxsolade på våra solsängar samtidigt som jag läste Hänt BILD och det har verkligen hänt massor..! Såg ett par ursnygga jeans på Zac Efron, gråa halvtajta jeans. wosh! Det blev nästan lite dreggel, inte över Zac då (naturligtvis!) utan över byxorna. Jag gillar när man ser deras rumpor!

Sen gick jag och brorsan på promenad ner på byn för att handla mina bromsklossar till bilen (som nu är på rull igen, så skönt!) samt ta en runda på systemet. Och vilket vackert väde!

Efter det så blev det mera stekande ute, shorts och linne! Och det är inte ens maj! Jag hann med en tripp till farmor och farfar också för att hämta hem motorcykeln så dagen har innehålligt en hel del iaf.

Och på våren kryper vi fram ur våra skal och vill umgås igen efter att ha tillbringat vintern mer eller mindre isolerade från omgivningen... Jag gillar det!


Morgonspring i benen!

Jag var ute och sprang en vända idag. Det är sjukt fint väder ute, redan 11a grader så jag höll på att smälta bort när jag sprang. Synd bara att ryggen ska bryta ihop halvvägs hem, fan!

Idag ska jag ta plats ute på solstolarna och sola lite! Ska bli så skönt! Jag har dock ett mission att göra under dagen; Ska ner på byn strax innan 13 och hämta bildelarna samt gå på systemet och handla lite.

Samt att jag verkligen borde plocka undan lite kläder jag har drällt på rummet men det blir väl en senare fråga antar jag!

Igår hade jag ett minor breakdown och fick ett utbrott på wow som resulterade i att jag itne spelade på hela dagen. Skönt! Så jag såg Navy CIS, House och så Departed på lappisen innan jag somnade. Det enda jag ska spela idag är mina daylies (kan ju inte ge upp de nya petsen bara sådär!, snart har jag 75 stycken!) och om det nu mot all förmodan blir en 25manna raid. Jag hoppas det, för annars känns det som om vi lika gärna kan lägga ner skiten.

Och på fredag har iaf jag tackat ja till att grilla med Mona och Lena! Ska bli roligt!

cote de pablo


Drop-dead gorgoues!
Cote de Pablo, Ziva, från Navy CIS.

Bored...!

Idag har verkligen varit den ultimata uttråkningsdagen jag har haft på länge!

Samt att biljäveln står halvfärdig ute utan framdäck och gråter pga rostiga bromsskivor och slutkörda bromsklossar. Så de ska jag plocka upp imorgon så får pappa leka med skrället imorgon.

Annars har jag varit sjukt uttråkad och inte har det blivit bättre av att det är grått och regnigt ute heller. Samt att jag har insett att denna vintersäsongen har varit min sämsta på många många år. Det är resan till Österrike som lyfter upp vinterns skidåkning men sen då? Exakt!

Men jag gråter inte över spild mjölk (eller missad skidåkning?!) utan jag buter ihop och tänker... : UTOMLANDS!
Chansen finns!

Snart blir det Navy CIS på tv i alla fall. Awesome!

the end

You have just seen "allt". What is left is "inget"


Sjukt coola bilder som är retuscherade i vårt älsklingsprogram Photoshop Elements:

Allt eller inget
av Erik Johansson

Stunning beautiful!

Surfade runt på nätet och hittade en bild på Freida Pinto, en indisk fotomodell och skådespelare som är mest känd från sin huvudroll Latika i filmen Slumdog Millionare, och hon är ju bara för vacker!



Vår i Norrland?

Måste vara den absolut bästa årstiden..! Eller inte!

Idag är den 5 grader (varmt?!) och det regnar. Naturligtvis är det idag jag byter däck på bilen också! Jag hinner iofs bara rulla fram däcken och plocka loss det ena däcket när pappa kommer och ska börja greja. Mina bromsklossar och bromsskivor är tydligen väldigt rostiga så han ligger där ute och mekar. Så jag är inte klar med däckbytena än. Suck! Man skulle ha ett team som på F1 som byter däcken på 7sekunder (ish).. Men auidin blir ju snygg med sommarfäljarna, det går inte att förneka.

Jag läste, "läste" , dvs tittade på en blogg som en tjej från Umeå skrivit, Fofi! Och jag grät nästan, jävla hello kitty ÖL (vem vill dricka Hello Kitty ÖL?!), matlådor i form av djur/blommor, mobilsmycken i form av underkläder, ehh ja.. Geez. Det var det värsta jag sett. Och så linkade jag sidan till brorsan.. And he was like.. omg, hon knarkar kopiösa mängder med färgämnen!!

Nej jag ska gå ut och se hur det går för pappa.

Brrr!

Stress!

Tusen grejer att fixa och det bara lägger sig på hög..!
Idag kan jag iaf bocka av deklarationen och att jag har börjat stämpla på IF Metalls A-kassa.

Samt att jag och bror är klar med veckans mission; HItta en snygg vårjacka åt brorsan. Och det gjorde vi idag! Sjukt snygg!
Samt att jag verkligen vill ha en skinnjacka iår, jag dregglar redan! Och jag blev tom kör i en idag!

Imorgon blir det byta däck på bilen, sista minuten som vanligt!

Sen har jag iofs inte så mycket kvar att göra förutom att inhandla en bikini och sommarkläder.

Och idag gick mina penger under en viss gräns som fick min mage att knyta sig av obehag. Men förhoppningsvis så får jag lite pengar av A-Kassan nu som jag kan fylla ut hålet med.

Jag kommer nog ringa Olavi och skita i mötet ikväll, jag har ju redan berättat för Berra att jag slutar pga studier i södern va. Så vad fan ska jag göra på et IB-möte när jag kan gå på kalas och äta tårta istället? ;K

awesome!

Igår så hade jag dejt med Miika på Mediamarkt och det var en spännande historia som sträckte i två timmar. Jag blev helt förälskad i en minimus till datorn men så var min färg slut, jag blev lite lessen i ögat men ska tillbaka dit om någon vecka och handla en! Haha! Det dyraste de hade på MM var en stooooooor stoooor platt-tv för 400.000 kr! Geez! Och gratis korv och festis! Smaskens!

Efter MM så körde jag till Anna, vi tog en sväng på systemet och sen sprang vi och letade skor åt mig då jag pga mina skavsår inte kan ha några skor alls så.. Det blev ett par sandal-liknande-gladiatorskor med klack.. Ehh ja, svårt att förklara men de var sjukt balla och sjukt sköna så de slog jag till på! OCh anna köpte ett par likadana svarta och jag ett par bruna, haha! Precis som förr i tiden! Awesome! Sjukt härliga skor vill jag lova. WOOOSH!

Vi grillade (SOMMAR!!) och åt sjukt god mat hos Anna innan vi stack vidare (efter att ha ritat en episk teckning till "födelsedagsbarnen") till en fest på Nydalahöjd. Cornelia och Mia kom också! Najs! Jag blev presenterad som Svetsarn! Ehh ja, om det nu är roligt vet jag inte men ja.. det skapade stora rubriker.. O.o)

Och vi gjorde en comeback på Corona! Det är verkligen en speciell stämning på corona vill jag lova. Inte alls som på Rex men det är svårt att sätta fingret på och förklara vad skillnaden är. Corona är Corona och Rex är Rex. Det var iaf roligt!

Och som vi käkade leftovers när vi kom hem! Kött, potatiskroketter, sallad, popcorn OCH vindruvor. Sjukt gottigt!

Anna var tuvngen att rusa så jag har diskat en hel jävla massa ffrån igår och idag då. Surprise! Samt att jag ahr packat ihop alla grejer så jag ska nog röra mig hemåt om några minuter nu.
Nps Miika, det var så lite så!

MM here we come!

Sitter och kastar i mig lite lunch medan jag taggar inför dagens äventryr på Mediamarkt som öppnade i Umeå i torsdags. Då hade det varit trafikkaos och allt möjligt så jag hoppas det är en aningen lugnare idag...!

Hade tänkt att åka om en kvart och jag tror baske mig att jag hinner då jag har packat ner kläder inför kvällens grillning, fest och ev utgång. Det känns inte roligt att behöva ha flipflops men vad gör man när man har skavsår och inflamerad häl? Jag taggar gärnet, men måste hinna förbi staden och köpa alkohol också, detta kan bli mycket najs! Dax för en comeback på Corona också?

En aningen stress vill jag lova. Som alltid när dte händer grejer, oavsett om jag har haft 1000år på mig så finns det alltid en rad med småsaker som behöver fixas just innnan man åker.

Och som alltid känns det som om jag ska flytta när jag ska sova över hos Anna en natt, haha! Awesome!

Just ja, Vaion ska ju med också, Miika ville ha Slumdog Millionare så den ska vi dra över sen.



Sovmorgon!

Jag ställde klockan på 9 idag och även fast jag var pigg som en mört så ides jag inte stiga upp utan låg lvar i sängen och snoozade till 10 ungefär. Missionet för dagen är att städa huset, nemen vad roligt! (not!)

Jag måste också ta och fixa a-kassan och det, jag skickade ju in papper för 3 månader sen och igår (IGÅR?!?) fick jag svar på posten att min ansökan om att få a-kasa avslogs men att jag skulle få börja stämpla den 27e mars. Vilket var ett tag sen. Suuuck. Jag blir galen! Det blir säkert bra.

Samt att jag till veckan måste ta och skriva cv och personligt brev..




Nemi! <3


Slumrat i solen, inte fy skam!

Jaha! Jag har skjutsat Fredrik till flyget idag.
Känns sjukt tråkigt. Ensamt.

Somnade ute i solen också, riktigt härligt. Sommaren får gärna komma med bra väder så jag får göra det bästa jag vet: Sova i hängmattan...

Mitt skavsår på hälen är inte att leka med, jag blir galen. Lördagens festande är i fara då jag inte kan ha några andra skor än flipflops för tillfället,

Igår blev det Slumdog Mllionare som film också, sjukt härlig. Handlar om en pojke från slummen som kommer med i tävlingen "Vem vill bli miljonär" och anklagas för att fuska då inte ens de smartaste i Indien klarar av frågarna.. Vi får följa med på resan genom hans liv för att förstår hur han kunde klara av att svara på frågorna. Riktigt najs film, jag gillar filmer från Bollywood; mycket liv, rörelse och färg samt brutalt ärligt.

Middag, smaskens!

Hård som sten?

Jag var det förut.
Det var grymt skönt.
Nu är jag inte det.
Fan.

Att jag ska trilla dit.
Måste vara ögonfransarnas fel.

Och imorgon är det sista dagen och sen back to normal igen. Blir.. erhmm.. roligt. NOT!

Blir nog en resa framöver har jag på känn..


Och snart är det sommar! Idag var det så skönt ute så det fanns ju inte. Gosh! Värme, jag vill ha mera!
Samt en liten puppie... !


Quote

Jag gick påfärrn och hittade en kuse igår.  /Fredrik

Give a man a fire and he'll be warm for the day
Light a man on fire and he'll be warm from the rest of his life
/Patrik

Blond blond blond.. blond BLOND.. BLOND!! /Emelie


WRRRRRROOOOMMM!

Fast and furious.
Jag gillar den nya! Vin Diesel är så tuff, Paul Walker så är ball och alla brudarna sååå heta. /drool. och för att itne tala om alla sjukt balla bilar och biljakter genom staden, öknen och tunnlar...

WOOOOSH!!

Ge mig en sån bil och lär mig köra som dem så skulle jag vara sjuuukt jävla nöjd vill jag lova!

Gahh!!

Jag taggar lördag! Först date med Miika och sen med Anna! KOmmer bli göttans!

Bio ikväll!

Tisdag idag!

Jag, Fredrik och syrran ska in på bio ikväll och se fast and the furiuos som vi hoppas ska vara bra. Den verkar lite cool iaf, ska bli roligt att gå och se en film på bio!

Iaf så fortsätter filmskolan, igår såg vi Pans Labyrint och HP och den flammande bägaren. (Hur går dte för dig och Starwars Miika?)

Annars är det en rätt så tråkig dag, grått och trist ute.

Jag och Fredrik var ute och sprang igår, lilla nybyrundan följt av armhävningar igen. Gah! Sjukt jobbigt men det blev en 40st-ish på tårna tillslut. Siiicka träningsvärken idag vill jag lova. Attans! Pappa var sjukt imponerad av Fredriks fart när han gör armhävningarna, ser sjukt lätt ut samt att han skrattade när jag jorde mina för jag får ju kämpa som satan för att klara av 10 i rad. En elak farsa är vad jag har.

Och min och Miikas musiklista växer för varje dag! Sjukt najs med en godispåse att lyssna på när man får upp lite random valda låtar.

Måste fixa.. brb!

en update..!

Ja jag vet, jag är en väldigt dålig människa som inte har bloggat på en hel vecka. Senast idag var Victor på mig och undrade om jag slutat att blogga eller om jag bara är lat? L-A-T stavas det! Och det är jag ju.

I alla fall så är det sjukt najs att våren äntligen är här även om jag saknar snön och någon rolig snubbe (snubba) att haika med i pipen nu när den är som roligast. Det är ju inte precis så att jag orkar dra dit helt ensam och gå upp i pipen, ve och förbannelse!

Och Victor undrade hur det gick i min wow-karriär?
Så nu ska jag berätta, Miika vet redan så han kan ju blunda om han tycker dte blir för mycket då jag praktiskt taget bombarderar honom all the tajm om wow..

Igår var vi en sjukt bra grupp på 10 personer (en maxad grupp med de bästa i vårt guild typ) där alla verkligen kan spela world of warcraft och alla vet exakt vad vi ska göra för att få ner bossen, hur grymt som helst. Iaf så skulle vi döda en drake, Sartharion, på den svåraste nivån med 3 små drakar uppe (lättast är att döda alla små drakar och sen bara ta Sartharion) men vi tog alltså den svåraste vägen för att få titeln: ... of the Nightfall. Så nu är vi 10 stycken i guildet som har den titeln. Nemphys of the NIghtfall, det klingar snyggt tycker ni inte? Andra spelare i guildet är ganska svartis på att vi fixade det igår och att vi drog med en "elite-grupp" + jag då. (sådär Kenneth, nu slipper du påpeka att jag bara förljer med pga totems!) Nej men, sjuuuuukt najs!

När vi äntligen fick ner Sartharion efter kanske 6 försök, tidigare satt vi 7timmar och fick ner honom till 4%, så igår hade vi sjukt bra tajmning, alla var taggade och gjorde sitt bästa ever! När han gick ner så skrek jag bara: JAAAAAA!!! Pappa hoppade till som satan, syrran kom springade och grattade! Adrenalinet pumpade som satan, jag svettades och skakade. Sjukt härlig känsla att få göra en sån fight och vinna den! Det känns ungefär som att göra mål i en superviktig match, något liknande så.

Den här titeln inger respekt, alla vill ha den, men inte så många fixar den så jag är sjukt nöjd att vi lyckades igår! Wooosh!


Gruppfoto; Mirra, Buzz, Ezzet, Nemphys, Rayselin, Mimbler, Utos, Hóng, Rövlöv, Torano

Tack till alla som var med igår <3

Och till Miika som valde vinnarlåten!


På lördag smäller det, jag och Miika ska till Mediamarkt och tafsa, klämma och känna på teknikprylarna, så gottigt det ska bli!

Och sjukt underbara dagar det har varit nu alltså. Jag gillar det som fasen. Samt att brorsan och syrran är sjukt mysiga, vettifasen vad som flygit i dem men.. I dont really care ;)


Men snart är det torsdag /cry
 

Morning sunshine!

Ojoj! Strålande solsken och typ 12 grader varmt ute. Underbart!

Sen vad mer då?
Ja jag har Fredrik boende hos mig i veckan. Och det är riktigt nice vill jag lova.

Dessvärre så flippar mitt trådlösa internet mest hela tiden så det är en aningen drygt vill jag lova. Jag hoppas verkligen det håller ikväll när vi ska raida annars blir jag ju galen. Jag skulle dö om jag missade min titel och de andra får den. Gahh!!

Jag hade en sjuk dröm inatt också där jag befann mig hos farmor och farfar men istället för att deras gård är i Vännfors så var den förfklyttad till Uppsala. Och min snowboardlärare var med och rutschkanor och ungar och allt var helt galet.

Ja den första film det tar sig, jag lovar! Det är ingen höjdare men likväl filmer man bör se ;) So keep on going strong my young padwan!

Nemphys of the Nightfall! (nästan!)

Haha! Idd, syrran får baske mig inte vinna sådär igen! Hon blir så kaxig!

Gud, igår var det nära. Vi satt i 7½ timme igår på Sartahrion för att plocka ner honom med 3 smådrakar uppe och på så vis på titeln: ... Of the Nightfall. Så jävla coolt det skulle vara att ha den! Vi var så taggade och jag är grymt imponerad att ingen av oss gav upp utan bara fortsatte att nöta. 02.30 inatt gav vi tillslut upp och bestämde oss för att fortsätta på måndag. Då ska vi baske mig vinna!! Wow! Säger jag bara. Grabbarna säger att det var såhär på bossarna pre tbc, alltså innan första expansionen ens kom ut och då hade jag bara min lilla gnome mage som jag aldrig raidade med så för mig avr det första gången jag har suttit och kämpat på en boss på det här sättet. Jag kommer bli stört jävla glad när vi får titeln på måndag!

I dag har jag städat och det är nu rent och fint. Jag är sjukt seg när jag städar har jag kommit på suck.

Och ikväll ska vi till min farbror som fyller 40 år. Det ska bli roligt, så det är snart dax jag tar och duschar och letar kläder att ta på mig.

Och imorn är det lördag! wosh!

Oh ja?

Well...

Nyklippt. Trött. Stressad. Handlade min födelsedagspresent! DKNY, gaahhh! Samt fick en presentpåse från DKNY med duschcremé, bodylotion, lipgloss och en gnutta av den röda be delicious. Smaskens!!

Vad mer? Jo jag har städat idag, litegranna. Ska ta resten imorgon.

Linneá kommer förbi nästa helg så då ska vi tydligen få spö av Sofie i DotCard, jag kan knappt bärga mig över att spöa skiten ur er allihopa! Sofie är så söt när det gäller hennes rektorsbarn, jag gillar det!

Eller vad säger vi Miika, hur gick det förra gången vi spelade DotCard? Mhmm, det krävs revansch, syrran utklassade oss!!

Geez, hungrig nu..

Och Athena är nybadad! Så underbart len och mjuk och fin och mysig och.. och! underbar! Hon ska få sova i min säng inatt! Gosh! Myspys-pudel!



Tänk vad dagarna rinner iväg!

jaa och snart är det lördag igen! Veckorna bara rasslar till och snart är det sommar, höst och vinter igen..! Snart ä jag 25! 3 år kommer gå väldigt fort, för som det känns nu så går livet i ultrapid, men samtidigt inte. Svårt att förklara men det känns som om jag hinner inte med, trots att jag har inget att göra på dagarna och bara går och väntar...

Geez! Men förhoppningsvis så är jag om 3 år på god väg att utbilda mig till ngt coolt, samt har en söt liten doggy och stora framtidsplaner om att vinna på en Trisslott och få 25.000 kr/månaden i 25 år för at kunna leva på den perfekta ön med snö och ett underbart hav och sandstrand...

Jag och Sofia har ju vissa framtidsplaner som hemmafruar med egna hellekopterplattor, tennisbannor, hemmabio babla men de har jag svårt att tro de ska slå in.

Så jag nöjer mig med hunden och de dä 25k i månaden, skulle inte vara helt fel! Jag har faktiskt slängt iväg några mail om förfrågningar ang valpkullar.. Vi får se.. Om ja köper en snart hinner den växa upp innan hösten samt att jag har en hundvakt som kan tänka sig ställa upp om det krisar.. ;) (/kisses to u!)

Mamma ska genomgå röntgen imorgon för sin mage så jag hopaps det går bra och att hon inte blir alltför nervös.

Jag ska baske mig ta och städa garderoben imorgon tror jag. Det blir shoppingrundor tll veckan då alla har påsklov så då ska vi passa på!


Och tack vare Miika så hittade jag min favoritlåt som spelas på P3. I lke it alot!
Erik Hassle - Hurtful

Lite nervös börjar jag bli..

Puke!

Usch och tvi och fy och blä?!

Jag mår verkligen jättedåligt nu. Jag var grymt trött innan middagen så jag la mig och läste.. Dvs jag slocknade efter 1 kapitel typ och så vaknade jag när det var middag. Ont i huvudet, svettas och mår dåligt som fasen. Jag får kämpa för att behålla middagen, så illa är det.

Och jag som ska till backen om 1 timme! Det går ju inte att missa, pipen here i come!

Ahh mutter, sängen nästa. brb!

Panik!

Gah!

Jag sitter och fipplar med ansökning till hösten. Samtidigt som jag dreglar på puppies. Jag är sjukt stirrig, jag ska snart välja! Jag hoppas jag kommer in, vad händer annars?

Suuuck!

Min dröm!


Jag sitter och dregglar för fullt. Visst är dvärpincher underbart söta?

Än är inte vintern över!

Efter ett långt samtal med Fredrik igårkväll, eller det var nog snarare inatt, så kastade jag en blick ut genom fönstret och vad tror ni? Exakt! Det snöade!

Och efter att äntligen ha tagit mig upp ur sängen idag så sitter jag i köket och tittar på snön som fullkomligen vräker ner! Den nya vita snön täcker all den gamla tråkiga och det blir så fint! Jag älskar vintern och jag avr inte redo för våren kan jag säga så jag är sjukt glad över att det snöar som fasen idag. (Eller vad säger du Miika? ;)) Jag skojar inte när jag säger att det har snöat 5-7cm utan det är nog för lite..

Så ja, packa din vinterjacka, än har vi inte sommar i norrland!

i want!


Jag ska ha!

Avskedsfest!

jaa...

Igår var det avskedsfest för Maria som ska åka iväg till Australien. Det var roligt!
anna var askalas. erik var verkligen askalas. cornelia var askalas. maria var halvkalas. jag var verkligen inte ens askalas och endå..! Bra musik var det igår också. Samt förfesten hos emelie, den var grym! Jag ägde på Wii's balanceboard på Shaun Whites snowboardspel. Jag visade vart skåpet skule stå!

Jag och brorsan har episka hemfärder. Vi kläckte idén om att fixa en tankingsköld till mig och skapa en "panicbutton" då jag drar aggro. Skulle kunna minska mina dödsfall med 30% eller något.. Wosh!

Nu är jag sjukt trött, blev inte mycket sömn inatt, sover så dåligt om jag är lite onykter. Ska snart börja göra sallad inför middagen som syster ska ha eftersom hon fyller år.

lika bra att sätta fart och fixa till mig typ.. suck!

10 små moppepojkar!

Jag hörde Ozzy Osbourne idag på radion med Mama i'm coming home och då kopplade det direkt till snowboardbussen.. vilket ledde till.. Hej hej Monica! Och sen till godingen.. 10 små moppepojkar med Dr Alban...

Vilka minnen! Och hur ofta körde jag inte minibussen ut till backen eller till stan fullt med galna riders som poppade musiken på högsta volym och busade som fan? Det var tider på gymnasiet men dum som man var så uppskattade jag inte tiden där. Inte så mycket som jag borde ha gjort i alla fall. De 3 åren var sjukt roliga, snowboardgym ägde som satan!

Iaf: 10 små moppepojkar - Dr alban

Twintips+halfpipe=äkta kärlek!

Jag och farsan tod en tur ut till backen idag och jag hade som på känn att halfpipen skulle vara nysheapad och underbart härlig. Och...? Backen var perfekt pistad och pipen var sjukt underbar!

Det kändes att jag inte åkt på ett tag för jag var rätt ringrostig i början men tar mig ju lekande lätt över kanterna endå. Grymt kul! Jag höll dock på att flyga ur pipen några gånger och typ vurpa och dö där ibland men.. Åh så underbart! Jag ska baske mig ta det lugnt med festandet ikväll och åka ut till backen imorgon igen! Frecking awesome!

Farsan då? Ja han åker på i pipen som om det inte finns någon morgondag! Okej, det var väl att ta i men han är supergullig som ens är där och åker i pipen när han inte ens är i närheten av kanten, men han blir bättre och bättre! Strongt som fasen att lära sig nya saker när han ändå är så pass gammal, typ 45 år (tror jag) så jag är djupt imponerad.

Det blev väl 2½ timmes effektiv åkning i backen och pipen och det är sjukt jobbigt när vi verkligen åker hela tiden. Mina ben skakade sista åkena och när jag skulle ta på mig skorna så hoppade benet omkring för det var helt slut. Haha!

Sen hade jag ett minor psykbryt när jag kom hem, skrattanfall till tusen! Sjukt roligt!

JAG ÄLSKAR MINA K2 TWINTIPS! They are fucking awesome! <3

Oj, ska hänga med farsan till Ica, i'll be back!

Sluta!

Jag vet inte vad det är med mig och plåga mig själv men jag gör det.. typ... varje.. förbannade.. dag..

Alla från St-Anton som lägger upp sina underbara bilder från alperna, snön, partyna, gänget, skidorna borde skjutas!!! Jag blir fruktansvärt avis varje gång jag ser all denna pudersnö, strålande solsken och allt det där och sen när jag tittar ut och ser slask, grådassigt väder vill jag ju bara gråta.

Sådär, nu har jag gnällt lite också! Dagen kan omöjligt börja bättre! Ska förbi en sväng på systemet innan jag och min fader åker ut till backen där det förhoppningsvis är bra pistat och blablabla. Ska bli roligt!

Byta om och åka iväg? ja vi ses!

 

Kiera misshandlas i ny anit-våldskamanj

Kiera misshandlas i ny anit-våldskamanj

Våldtäcktsmän och kvinnomisshandlare, finns det något värre?

<3 bror!

Jag och min bror har alltid varit närmast varandra i förhållande till resten av familjen. Nu på senare tid hänger vi ofta på stan tillsammans och shoppar diverse födelsedagspresenter, kläder, skor... Förutom när vi hänger hemma och snackar om allt och inget. Han är grym!

Och det är sjukt strongt av honom att följa med in på Gina Tricot och sånna affärer då man som kille blir en aningen utstirrad men han fixar det vilket jag gillar skarpt!

Iaf så köpte vi DKNY delicious deostick till syrran, gud så gott det luktar! Jag blev grymt avis och funderade starkt på att slänga iväg 475kr på parfymen. Gosh! Fräsht och vårigt doftar den! Underbart!

Jag hittade också ett par rippade svarta jeans som jag ev ska ha imorgon när vi ska ha avskedsfest för Maria. Kan bli bra! Kan bli kul! Och mindre alkohol denna helgen än vad det var förra helgen! Haha!

Jag skrattar faran rakt i ansiktet!

HAHHAHAHAHHA!!!

IPRED kan skita ner sig, Miika found the perfect way...

<3!



Galet irriterande!

Jädrar! Var inte det en cykel?!
Det är inte varje dag... man ser en.... cykel...! Jo...


Det är inte roligt att vara en brevduva nuförtiden!



Och pappa skräpade ner som fasen i mitt rum igår när han hämtade upp blommor ur källaren (som han naturligtvis lämnade åt mig att dammsuga upp idag?!) samt att ha utrbrister: Vilket stort täcke du har!
Pappa lilla, har du sovit den senaste veckan elelr vad är dte frågan om? Och så fick jag dra (återigen) mammas idé om att ha två täcken för att kunna lägga dem ommlott när jag bäddar så det ska se "snyggt" ut..

Det är rätt sjukt att folk kan bli så irriterade på spelet vi alla älskar(hatar?) och känna en grym frustration över att ens lira World of Warcraft men sen så kommer ju de där ögonblicken då man verkligen förstår varför vi lägger ner en sju-helvetes massa timmar i veckan på att sitta vid datorn. Igår hade jag kunnat deletat mina gubbar och slutat spela och det beror på att vi har spelare som inte ställer upp för guildets bästa utan bara tänker på sig själva. De kan ju drömma om att få hjälp när de vill ha den sen vill jag lova. Jag var sjukt upprörd igår och framförallt blev jag riktigt uttråkad då vi hade plannerat ett litet bus till raiden som jag var taggad till för första gången på veckor och så blev det ingen raid alls!

Gahh!


Städa nästa och sen en sväng in till staden med brorsan. Vi ska sniffa på exklusiva deo-stick åt syrran och hittar vi ett gott ska vi slå till! Annars får vi se om vi hittar ngt annat. Blir säkert kul, det är roligt att åka in med brorsan till staden även om det är rätt drygt att ta sig in.. ;)

Massa Och!

Och IPRED-lagen rullar på...

Och det tragiska var att en av borgarnas valpunkter var att INTE skapa en sån här lag då de inte ville göra brottslingar av en hel generation... Tack för den!


Sen dregglar jag på Enrique och Ciara i videon Takin' back my love.

Samt att jag såg en rolig sak idag. Klänningen jag hade på nyår bars av en kändisflicka! Woosh! Det var lite ballt imo!

Och att patchen som kommer innebär flera ultracoolapets! gz till oss collectors!

GRUS, SLÄT STEN OCH LÖV! Idag händer det grejer!

Whahahaha!
Jag och farsan såg på reklamsnuttarna om brevduvan nyss och han är lika tokig som vi är Miika, skrattar som fasen gör han.

Jag har inget att skriva idag, heller. Det händer inte så många roliga saker nuförtiden.

Jag drömde iofs en rätt rolig dröm inatt som innehöll släkten från mammas sida, sommar, motorvärmare+bilbatterier och en förvirrad Emelie som var sämst på att leta.

Jo just det ja, jag snackade med Johan igår också. Det känndes lite mysko men förhoppningsvis löser det sig tillslut för det skulle vara sjukt nice om vi började snacka igen alltså, speciellt nu om jag kommer flytta dit ner..


Och ibland vet jag itne riktigt vad kvinntimmer tänker med men jag hoppas för guds skull att allt är bra mellan dem och att de inte hoppas på att ett till barn skulle lappa ihop allt!


RSS 2.0