Whaj ?

Bum bum be-dum bum bum be-dum bum (What's wrong with me?)

Bum bum be-dum bum bum be-dum bum (Why do I feel like this?)

Bum bum be-dum bum bum be-dum bum(I'm going crazy now)



Jag är sjukt trött och sliten nu, tror nog att vi alla är det. Ska kika klart på En Geishas Memoarer tror jag. Och sen sova lite så smått. Jag jobbar ju förmiddag i veckan -.-

Trafikolycka..

Usch sånt är otäckt. Jag och Miika genade ju över gräsmyr hem medans Lowe skjutsade hem fredrik i staden. De passerade en trafikolycka med en knycklad volvo. Sånt ger en kalla kårar nästan, tur jag slapp se de.

Volvoförare har under hela resan kört som galningar..:! Speciellt alla i dom nya fina V70isarna etc...

http://vk.se/Article.jsp?article=212648

Roadtrippen, Check!

Done, finto, al dente (?!), fäärdig, nöjd, trött som fasen, sjukt slut i ryggen, awsome jobb alla, 33mil enkelväg (kortare än vad vi trodde) drar snåla 0.65l/mil, fräsig som fasen, röd igen, såg en blå celica (check;blå, röd, vit, svart), basljudet heter duga (som värsta raggaren), ingen usb-ingång, buuu!, snygga bakljus, snygga fäljar, snygg fär, bajs på tankmätaren, ingen motorvärmare (tar smällen senare, pallar inte med skiten nu, prutat pris, svammel.

Sjukt rolig resa trots att den var dryg som fasen!
Dagen började med att Miika anlände typ 3 minuter i sju, athena drog igång sirenen  (ett under att ingen vaknade) och vi stack iväg in till staden för att hämta upp lowe och fredrik. Jag ringer just innan jag är i staden, vart ska jag hämta upp er? Lowe och fredrik sussade så sött och blev smått shockade när jag sa att jag skulle vara där om 10 minuter.. ! haha. , lätt försenade drog vi iväg mot Bräcke, sydöst om östersund. Genom övik, solefteå och massa skitbyar så var vi framme ca 12.30. Lowe och Fredrik cepade sig som fasen i  bakstätet, jag tror aldrig jag skrattat så mycket på sista tiden som då. Lowe skrattade så han grät, tårarna bara sprutade och Fredrik låg halvdöd i baksätet och skrek av skratt. (bör tilläggas att de somnade så fort vi lämnade umeå, lowe lätt tillbakalutad med munnen halvöppen och fredrik ihopkurad som ett litet barn med kartboken i famnen så det var pigga sen!)

Ialla fall, vi provkörde, stirrade på bilen. Köpte den och efter det bjöd jag miika, lowe och fredrik på pizza nere på ett lokalt hak. Ahh typ det, plus att det sved som fan att flytta över alla mina surt förvärvade pengar.. abbuu! Men en bil måste jag ju ha så.. Aja!

Stort tack till ni som var med, en grym roadtrip, som sagt; Nästa gång ni ska göra nått  jobbigt så vet ni vem ni ska ringa...!

Haj !

Sovtajm?

Mmm det skulle nog sitta fint. Ska strax stiga upp igen känns det som.

Och ja, jag ska börja stretcha, på måndag. Ny vecka, nya tag!

Vill klippa mig, attans! hur? färga, ja tack!

Innebandy 24/7 den här veckan som kommer. Vi får la se hur det känns men skulle vara grymt kul så jag nu har haft en vecka utan något att göra alls. Tur jag har haft lite sällskap den här veckan, både när jag vaknat på morgonen innan jobbet och när jag kommit hem sent på natten. Sweet!

Bortskämd har jag blitt! Arå, men så ska de va! Nattinatii på er and wish me luck! (och hoppas att bilen är fin, orkar ju inte annars.. blää!!) Tjo!

Snart!

Imorgon Lisen, ska jag dra söder om Östersund och hämta mitt nya vrålåk till bil...

Haha! Nej inget vrålåk men en snygg liten Auidi A4a, så det ska bli najs som fasen, iom att min bil blev skrot så.. Attans!

Miika har pumpat sitt usb fullt med musik så det blir nog gött som fasen! Imorrn blir det uppstigning klockan 6ish typ för att ta mig iväg runt 7 nån gång. Ska hämta upp Lowe och sen drar vi in till Umeå för att hämta Fredrik. Blir kanon det här!

Tagga! Nu får vi hoppas att vi hittar också.. Just ja! ska kolla lite på hur jag hittar dit också.. Grejt! Kanske smart att veta lite innan.. imba!

Snabbvisit ala Emmii!

ajjemän! Pappa var och lämnade sin mc hos farmor och farfar och jag fick äran att hämta honom. Som vanligt bjuds dte på fika, bullar och goda kakor och det var jag itne sen att tacka nej till. (Jag hade inte käkat någon frukost nämligen) så det var riktigt najs att träffa dom igen! Och dom är oroliga för resan imorrn med, haha! Ja dom är så söta!

Annars då? Jo älgjakten börjar på måndag, hoppas den går bra så vi får massor med älgkött av farfar. Perfekt! Sen så laddar jag musik till resan imorrn, behövs ny fresh musik i usb-sticket.


Fasen, åskan gick så jag stängde ner datorn och nu flera timmar senare komemrjag på att jag aldrig avslutade inlägget. fasen...!

Ensam hemma?

Jaa det tackar jag för!
Mamma och syrran drog in till staden för att köpa jeans och en väska till syrrans dator där de även ska möta bror för att köpa ett par jeans.. Pappa ska åka och handla och sen brassa iväg och ställa bort moterocykeln hos farmor och farfar. Och ytterligare ett år har passerat utan att jag har hunnit med att testa den. Attans! Till somaren ska det bara bli av!

Så nu är det bara jag, Athena och en undulat Jack/Jackie med skabb(?!) som är hemma. Guu see skönt!

Jag har drabbats av en längtan efter sol och värme, som fasen. Nu är det illa!

Jag såg också på dne borttappade skidfilmen häromnatten vilket orsakade dreggel i mängder och tangenbortdet simmade i slem. 2 meter puder, och allt detta kan finnas i USA. Såå lite sugen är jag allt, men jag och tänka längre än två månader frammåt skrämmer mig.

nej om jag skulle ta en dusch nu ra?

Inatt igen...

Jag är hopplös, men jag nådde mitt mål för kvällen! Cheers!

Imorgon, eller när jag vaknar.. What to do, what to do? Vi får väl an se säger jag. Jag ska iaf ringa till den dära snubben och prata lite om tid osv när vi ska komma förbi och hämta bilen. Lär ju ta 5 timmar att köra dit, känns lite drygt. Men endå skitasköj! MEN! Väntar fortfarande på bilder på lackskadorna, så inget är bestämmt ännu. Han har dock gått ner i pris, tjoho! Awsome!

Idag var jag förbannad på jobbet, det glömde jag att säga. Men David är ett pucko som alltid ska krångla till allt och tjafsa om minsta småsak. Jag blir sjukt less på de, seriöst. Och alltid den här: Ja men för mig spelar det ingen roll utan jag tänker på dom andra...! Grejen är den att det gör han inte alls, han ser bara att han får göra det jobbiga som satan. Bah! Jag blir sjukt less!

Och sen Ahmed, var typ arg för att jag hjälpte honom och var snäll typ. men hallå?! Ibland undrar jag om det på riktigt har brunnit i proppskåpet för den gubben alltså. Sickt!

Träffade Robin idag, sjukt nice! dte var länge sen som fasen iom att han läser aspirantprogrammet och ska bli chef.. Eller, ptjja ;) Han blev iaf utskälld av  chefen som var där idag och blev anklagad för att ha taskig attityd..  Hon tycker att allt är en sandlåda.. Aja.. haha! Galet iaf. Nice med en pratstund iaf.

Ska nog sova nu, borsta tänderna osv, kan ju vara bra att försöka vända tillbaka dygnet lite granna åtmindstone. Men jag är princip kvar i nattsvängen ännu och det är inte bra. Blir ev tidig morgon på söndag och sen hela veckan. Som alltid är jag sjukt sliten men jag rår ju för det själv när jag inte kan gå isäng i tid.

Bror sover över i staden, undra vars? :P


Skååål!

Äntligen helg! Som jag har längtat, det är helt sjukt!

Tiden gick fortare idag när det var "frivilligt" att gå till jobbet. obligatorisk bastu sista halvtimman, oja så skönt! Svettades bort all jävla äckelskit jag får på mig på jobbet. Bastade med Ulrika, en av våra truckförare och hon var inte nådig med värmen/vattnet. Phew!

Ska knäcka mig en "drink" nu ra, guu see gött de ska bli! =)


Fast car!

Eftersom jag.. bara pratar om bilar.. vill ha en bil, måste ha en bil. blev ju smått kris idag när bror har ena och mamma har den andra...

I'll now give to you: Wyclef Jean - Fast Car


Fredag, äntligen!

Precis som rubriken säger, äntligen fredag! Synd bara att jag ska jobba men jag får stå mitt kast..! Måste dessvärre ta mig i kragen och vara ledig nån gång, börjar ha läskigt med komptimmar på banken...

Vaknade imorse (läs nyss) och pappa haffade mig genast: Hur har du tänkt att ta dig till jobbet idag? Har du någon att samåka med... Ehhh? Det hade jag ju inte, och inte en bil hemma så långt ögat kunde nå. Inte ens en cyckel var hemma så jag kunde cykla till vännäsby och ge mamma cykeln och jag själv ta bilen eftersom syrran har den bästa cykel till bussen? amagad, varför tar hon inte pappas till det för?

I alla fall, mamma är snäll nog så hon kommer hem på sin lunch med bilen så får jag skjutsa tillbaka henne till skolan så skulle hon fixa hem sig på något sätt... Hoppas det går bra nu annars får jag liiite dåligt samvete va. Måste hinna på systemet också, attans!

Aja, ikväll när jag komemr hem ska jag fira med en.. Smirnoff Ice tror jag. mhmm!

Och audi-ägeren har inte skickat några bilder, men snart Miika ska du få veta! Men är det inte stora lackskador på bilen blir det nog den. på söndag in that case. Lowe skulle på nå railjam och fredrik var i sundsvall på casion och spelar poker. Men på söndag kunde dom.. Bara den där räkeln mailar bilderna så vi kan bestämma nån gång! ahhh!

aja, lite frukost kanske?



Min läsarkrets har ju ökat en aningen, känns lite skumt endå då jag fråg början "bara" hade 3 stycken tappra läsare som orkade läsa om allt skit jag skrev..

Återigen, en sen kväll!

Jag är ett stort misslyckande med noll diciplin.  Som jag säkert skrivit varje natt hela den här veckan.


Fyy dig emmii!



Sjukt less!

Ahh! Jag gitter inte ens tala om min arbetsdag idag. Jag har aldrig varit så less i hela mitt liv. Amagad!

Äntligen hemma nu iaf, det är bara till att bryta ihop och tagga om till övertidne imorrn. Men jag slipper iaf att inventera med laget på konsum och det tackar jag för! Bra att Robin, och Almir ska jobba imorrn, det tackar jag för! =) Roliga grabbar iaf! Saknas bara Mohammed och Tommy så hade det vart perfekt! MEn jag ska vara glad för det lilla...

Sooova! Jag tror faktiskt jag ska försöka med det, ikväll. mmm

Svartmålad?

Jahaja!

Jag gillar audin som fasen, dock itne den jag var och tittade på idag, den hade massor med lackskador osv, och den var ju lite äldre än den som fanns i östersund vill jag lova. Men det är helt kalrt en bra modell för lilla emelie tror jag nog..

Mamma lacka ur som satan igår (igen) hon är så jeffla instabil nu så att det finns ju inte. Igår var det om att bror sa att han ville flytta hemifrån men han har inget jobb utan det var mer en, ja vad ska jag säga.. förberedelse på att han komemr att flytta snart. Jag tänker i samma banor nu faktiskt, jag blir galen när man inte vet om/när hon exploderar. Hon har iofs mycket på jobbet efetrsom skolan just har börjat och så och sen det hära med "attentaten" som gör att hon har svårt att sova. Men vad, drabbas inte resten av familjen då? Ibland vette fan vad hon tänker med. Pappa får tex sova ute på soffan för att hon inte kan sova. Vi får knappt andas när hon ska sova känns det som, och dte är ju fett drygt.

Jag och pappa hade värsta snacket idag, han är skön min fader. Jag måste börja hänga med honom mera känner jag. Han skulle hålla ögon och öron öppna efter lägenheter med, han känner ju lite folk överallt så... =) Skulle vara fett nice, för jag har värsta behovet av att fylla mitt place med massa snygga möbler och andra prylar (läs: Teknik) och det kan jag inte börja köpa nu. För då lär ju morsan lacka ur totalt.. igen.. Sen snackade vi "framtid" ett ord som skrämmer mig väldigt mycket iom att jag måste verkligen ta tag i mitt liv igen. Jobbigt!!

Sen om värken i ryggen fortsätter nu när jag börjar träna "hårt" igen till veckan så måste jag nog uppsöka hjeelp, och det känns drygt eftersom jag är en sån som "alltid ska klara mig själv och ignorera smärta" men vi får la se...

(amagad, nu är jag inne på mitt andra långa inlägg på en och samma dag, huh?)

Jo vars var jag, fasen, nu tappa jag bort mig helt. Fail. 
Äsch då, måste börja göra mig klar för jobbet också. Tjoho!



Trött idag igen...!

ehh, jaha? En gudinna, det tackar jag min besökare för... Inte alltid jag får höra de, haha!

Att jag ska vara en filmstjärna i min röda bil har jag hört, men det är ju gubbarna som skojjar om det! Hehe!

Jag är trött som ett djur (om dom kan vara trötta, jag är nog Athena, hon är alltid trött) och jag har nyss duschat för att vakna till lite. Måste kasta i mig lite frukost och göra mig presentabel iom att jag och pappsen snart ska gå (?!) iväg och känna på bilskrället. Den kommer jag hursom inte att köpa då den har gått längre, ser mindre fräsch ut och kostar skjortan. Men för att testa ;)

Igår hade jag en hursom nice dag (vet inte vad jag skrev riktigt igår men jag orkar inte ens uppdatera mig själv längre) lite segt på jobbet men dessuo roligare när jag väl var hemma ;) Inatt ska jag inte göra samma misstag att sätta mig vid datorn för då dör jag nog, imorrn kommer jag dessutom att jobba från 13.42-21.42 så vi börjar liite tidigare än vanligt. Jag tror fasen jag skippar umeå innan, jag hinner gå i affärer och shoppa loss en annan vecka. När jag inte är så trött. Jag är nog fortfarande bakis sedan  nattveckan min, segt att ställa om dygnet på det här viset! (och jag som ska vara ung och fräsh?!) omg, höstens år är redan här. Det är bara rynkorna som fattas nu så blir allt perfekt...

Och jo såklar, en kvinnas rumpa sjunker med 10 centimeter, skulle vara toppen om jag fick det nu också! Allt på en gång, helst en massa ungdomsfinnar så skulle jag bli helt perfekt!

Nej, frulle nu ra
(blev ett litet deprimerande inlägg det här, dunno whaj?)

Åh fasen!

Jag är kass, helt värdelös. Jag har ingen diciplin, what so ever. Nu är klockan 03.00 snart, jag är fortfarande vaken och det har (pip, klockan blev 3) många förklaringar.. En är att Ilonka (se du;)) lurade mig att sitta uppe.

Andra är att jag "bara måste" göra vissa saker som tex, kolla bilar (mycket kretsar runt biljevlar atm, men jag måste hitta en snabbt. Helst innan mamma får spader!), sen så snackade jga med lowe (han har diciplin iaf, loggade ur runt 1 nån gång) sen har jag letat bakgrund till skrivbordet.. Men varför nu lixom? jag blir galen på mig själv.

Och inte bättre blir det av att jag är glapp i käften också (se mitt språk) och jag är faktiskt grymt sugen på en resa någonstans. Jag vet ju vad jag drömde om igårnatt! Myys!

Ja, det blir då inte att stiga upp tidigt idga inte, siktar runt... halv 11a något sådant kanske. Ska ju träffa den där Per om Audin imorrn ra, känns den bra ska pappa få ringa på auidin i östersund. Blir kanon de!

Idag lärde jag mig en sak också: En helt ny väg inne i volvo, ska se om jag hittar imorrn.. Fniss!

Annars? Jag har blitt granskad och kommer hädanefter inte att skriva nått alls i bloggen. Pinsamt värre! Men jag antar att jag överlever, för så hemskt har jag inte skrivit.. Beror iofs på hur långt bak i tiden man söker va.. Shhh!

Och maria reser nästa vecka, kul för henne! Jag blir avis, fan då! Och Helene är i Barcelona och hälsar på sitt sommarragg, amasing shit! Lovisa, hennes bf och 1par till har en romantisk semseter i Turkiet i 1 vecka nu. Så jag är ensam på jobbet (påminn mig om ipoden imorrn!!).. Eller itne helt ensam, jag har ju mina roliga gubbar! wosh!

Jag hade tänkt städa imorgon med, eller snart, klockan är ju mycket. Men det får bli en annan dag. Ska ev in till staden på fredag och spana in höstkläderna, de borde vara framplockade nu tycker jag endå. För lite fresha kläder vill jag allt ha. Göteborg snart igen, eller vad var det Peter sa nu? En g-fest till skulle vara toppenkul, för det var ju sjukt mysigt förra gången jag var där!

Nej nu, jag rycker mig i kragen, ska borsta tänderna och krypa ner och sova. Som en död, utan drömmar inatt hoppas jag!

Rihanna!

Världens imo snyggaste sångerska.. Ah! Oja!
Rihanna - Disturbia

Aye!

Jag har ev hitta en ny bil! Guu see gött! Ska testköra en audi A4 imorrn för att känna storleken. Känns den bra och vi får tag i snubben som har den myckt finare audin i östersund så blir nog en roadtrip framöver..

Annars ikväll så har det varit sjukt segt på jobbet, helt sjukt! (påminn mig att ladda min ipod imorrn!) Vi hade för lite folk så jag fick jobba som en galning och endå stod tiden helt stilla. I vanliga fall brukar det rulla på då man måste arbeta hela tiden men inte idag. Attans!

Annars då? Jo hela 8a personer har redan sagt upp sig som måste jobba på den nya svetslinen, finsihline. Huvvaligen, är det verkligen så hemskt att jobba där? Och det har itne ens gått en månad efter semestern...

Och dte blir övertid på fredag, katschinG! Taggad? mjo lite, har endå inget annat för mig.



Hehe! jo allt känns mycket bra! På alla sätt och vis vilket är underbart! Och nej inte bara därför utanför att jag är grymt sugen att bara vara med lilla Anna såklart! ;)

En ny en...!


Men den är gammal, men för mig var den ny. I like it

Amagad!

Det är så svårt så svårt...

Jag länkade en ny bil åt mig Miika, kan det vara nått? Attans vad svårt det är!

Men kretsen av folk som vill hänga med söderut växer! och det är ingen skit. 4a pers vore inte så tokigt faktiskt. två i varje bil. Du och jag Miika, hoho! Då ska jag ladda spelaren med massa soft musik och så vinner vi! haha!

Nej men seriöst, jag måste snart bestämma mig och börja ringa lite..
attans!!

Morgontrött?

Alltid! Som fan, hade helst velat snooza typ 30 minuter till. Men jag tvingade mig upp ur sängen. Dunno whaj egentligen då jag itne har så mycket att göra. Pappa sover också så det blir väl att sitta lite i wow och questa en aningen. Ska kika lite mera på bilar  också, det brinner i knutarna det gör de. attans!

Igår på jobbet hade jag det sjukt slappt. Det var fullt mest hele tiin så jag behövde inte arbete så hårt och när jag skulle svetsa balk jobbad ejga på som fan i 1½ timme och kunde vara ledig i lika mycket sedan. Det går nämligen 1 balk/5 minut och jag kan svetsa en sån balk på 2.5 minuter ;) Så den som blir extra är bara att lägga på sidan och spara till senare, najs! Så sista tiden gick jag runt och tittade på alla andra som arbetade, duschade och softade...

woohooO!

nej, frukost nu!

Roadtrip nästa?!

Oh my oh my!

Fredrik, främst lowes kompis och lite min, har hört om min bil att den blev sönderslagen och han är störtförbannad. i alla fall så har han idag tittat igenom alla sveriges bilar i 30.000-60.000 klassen på en liten bil åt mig. han har valt ut dom finaste och länkat snyggt på msn. hur jeffla sjukt är inte det?!

Fredrik du är bäst!!

Imorrn ska jag kolla lite mera noga på alla länkarna. men det lutar åt att göra en roadtrip söderut, till gävle kanske? alla snygga bilarna finns ju där... A3, A4, Golf... *drool*


sova nu...

Opppps!

Emelie does it again... almost. Jag försov mig nästan! Sjukt, jag brukar inte göra det.. okej.. oftast inte!

Tur att lowe skickade sms:et så jag vaknade, whahaha! aja, nu blir det att kasta i sig frukosten och sen fixa håret osv. (Duschade nyss) och dte behövdes vill jag lova!

Eftermiddag i veckan, attans! Jag hatar eftermiddagarna, baahh! Och jag ska ev jobba på fredg med, får se hur dte känns...

Aja,och som vanligt loggade jga in i wow, BIG mistake eftersom jag redan ligger efter! haha

galet!

Wahhhh! Minnen!


Den här låten hörde vi ALLTID till och från snowboardträningarna med elitgruppen! haha!

Nästan!

Nästa gång, då jäklart!

Jag lyckades ju kläcka ur mig en.. hrmm.. rolig grej i venten idag, snacka om att grabbarna asgarvade! Min datamus är glapp som fan så den låser sig och gubben springer bara frammåt vilket itne är så bra va. Så då under en bossfight låste den sig och jag utbrister: Musen glappar! Totalt asgarv och massa kommentarer, jag blev nästan generad. haha!

Detta lär jag sent få glömma det lovar jag!

Annars har jag inte gjort något kreativt alls idag. Imorrn däremot ska jag och pappa till bilfirmor i staden för att kolla ifall det finns nån shysst bil som jag kan tänka mig att köpa (läs köra runt i). Men vi ser väl, hoppas jag hittar nån så att allt löser sig på direkten!

ajja

woot, hur blev detta grönt? :o

Emmii goes.. emo? nej

haha!

Jag sitter och tittar på frisyrer som jag skulle kunna tänka mig. Jag hittar massor med jättefräna frisyrer, mest från emo-stilen måste jag säga. sjukt coola, synd att jag inte är emo av mig. Men det lutar åt en sån typ av frisyr fast inte lika extrem. Jag testade att göra en halv-emo-frisyr och jäklar vad snyggt det blev! Wosh! Jag är rrdo för utgång fast håret är skitigt som satan men det syns inte, haha!

Annars är jag taggad på party faktiskt. Anna?

Den här frisyern var mängda tuff, jag needar lite ny look i håret känenr jag. Eller en kort frisyr? Jag har då inte bestämt mig alls så har ni något bra tips så länka dirr!


Favoriten!

Ziyi Zhang


Hero, Crouching Tiger, Hidden Dragon, Memories of a Geisha, House of Flying Daggers

Hon är imo den bästa och snyggaste asiatiska skådespelerskan som är aktuell idag. Jag älskar asiatiska filmer och hon är verkligen min favorit i och med att hon har medverkat i många av mina favoritfilmer och hon kan spela många olika roller. Både söt och smart Geisha men även en fighter som använder kampsort i bästa stil.. Ah!

Stylish!


Godmorgon Sverige!

Idag steg jag upp halv 10! Litet form av rekord tror jag! Haha! Nej men skämt å sido, jag vaknade och var pigg, det är inte fy ska de inte!

Idag då? Pjtaa, jag får väl se vad dagen har att erbjuda! Haha! Annars taggar jag inför morgondagen och hoppas att dom har en bil åt mig som inte är för dyr och som har ett nummer under 100..! haha

sova?

Jag är inte trött, men jag har absolut ingenting att göra.. Och inte blev det någon ZA helelr då Fredrik failade totalt, buu!

Jag känner mig sugen på en resa utomlands, som Lovisa ska göra på onsdag. Amagad! Och åka lagg! Huur sjuukt taggad som helst på det! Hur kan det vara så att jag är sugen på skidor nu? Jag vill ha min nya hjälm, mina nya googles, köpa en ny färglad jacka, kanske en röd? Till mina gula byxor? passar iofs asgrymt med mina svarta täckbyxor med. Jag ska lätt bli mera gangster i år, i'll promise that! haha!

Eller en gröön jacka! Jag älsar grönt.

Attans, svanken gör ont son sjuttsingen också! Jag blir lätt galen, whaj?

Lördag i ett nötskal!

Som vanligt sitter vi och väntar på Fredrik den slackern! Buuu!!

Annars idag har jag spelat flöjt, jag börjar få upp tempot i fingrarna igen, skönt! Dessvärre har jag tappat bort min finaste flöjtbok, den med alla klassiker och kännda låtar i. Den har dessutom en cd-skiva till med musik som kompar. Jag har städat bort den, det är jag seeker på! Attans!

Solade, eller ska jga säga "solade? ute idag, sjukt nice väder var det i alla fall! grymt! Lirade lite wow, umgicks med syster osv osv. Nice lördag endå vill jag lova. På måndag ska vi till bilformorna i staden och ska se vad dom har att erbjuda. Jag är sjukt sugen på en Audi faktiskt, en A3a, eller A4a. Skulle itne vara fy skam, inte en sprillans ny ofc. Lite för dyrt för mig men vi ser väl, haha!

Attans, ska dra och lira lite guitar hero nu iaf!


haj!

Fyllesamtal!

Haha det är det bästa som finns! Iofs var det dålig tijming igår, jag gick och la mig klockan 02-ish och vaknade 04 av att mobilen ringde. Snacka om att jag var trött då, och jag som skulle vända på dygent. det gick ju inte nu. Så vi pratade om allt, allt, möjligt till klockan 7 på morgonen och det var ju en upplevelse i sig. Jag tror inte att jag någonsin har snackat så länge i telefonen med en annan människa som jag egentligen inte "känner" fast han är min bästa vän i princip.

Så nu sov jag till, kvart över tolv. Jag hade inte den minsta aning om vad som hände när jag snoozade mellan 11-12 men attsiken vad skönt det var!

Nu på morgonen fick vi se en död sparv/duvhök på baksidan, han jagade sparvar och flög in i tutan igår. Idag hittade vi honom död. /pat

Och varför i hela friden får jag finnar vid min ålder? ofattbart!

What goes around comes around!

Jag vet att den här är gammal men.. den berör fortfarande.


Bilder från le parthey!

Äntligen kan ni tycka, ni har säkert vart nyfikna på hur mina "grabbar" såg ut där nere på guildpartyt.
Här kommer ett urval av bilder på dom som jag umgicks mest med!


Judith, Torano. Geggin, Stomack, Undertow, jag (nemphys), Belkira.

Mimbler, jag, Roar, Undertow, Stomack, Faerl. Judith, Roar, Ezzet, jag, Torano, McShadow, Ishani

Jag O.o),. Geggin, Roar, Undertow.

Nakenbad!

Temari,Stomack, Ezzet och Ishani. Mimbler, Jag och Ezzet


Torano, Ezzet.  Mimlber, jag, Ezzet, Judith

Roar och Torano. Torano, Ezzet, jag, Mimbler i Geggins flat

Där har ni några va. Det är ju så segt att updatera på bloggen ! haha! Galet, vilka minnen! tjohej! Nu blir det taccos! :F

Försäkringsbolaget har sagt sitt..!

Jag vaknade klockan 13.00 idag, jag har sovit jätte jättedåligt så jag är på uruselt humör. Entertain me plz! Och återigen var farmor och farfar här när jag vaknade och dte är ingen skit. Alltid samma fråga: Men väckte vi upp dig?

Jahapp, bilen blir skrot!!!!. Men jag , ahh, jag blir lite sentimental va. Det var ju itne såhär jag ville skiljas från min Daisy! Nu måste jag akutsnabbt leda en ny bil. Bilen skulle kosta 36.000 att laga, bara rutorna på bilen, sen om det hann bli någon fuktskada av regnet vet jag inte. Så därför tyckte dom väl itne att dte var värt att laga henne. But still! Awww

Nu måste jag leta en ny bil, doh! Känns jäätte tråkigt faktiskt.

Ni kanske vill se bilder på Daisy? Här kommer 3 iaf:

Stackarn!

Duschad och fresh igen!

Ahh dte är så jäkla skönt att duscha när man har idrottat. Nu käkar jag päronfil och frosties, skaket har gått över men jag känner hur benen har börjat stelna till..

Lär bli go träningsvärk imorrn, eller redan inatt, haha! Jobbet snart iaf, sista natten, jobbigt men skönt!

Jag ska ta det extremt chill i helgen och lata mig. Och hoppas på att fönsterrutorna är hela!




Helt död!

Oh geez !
Jag har nyss kommit hem från innebandyträningen med div 1, och jäklar vad jobbigt det blev! Inte bättre blev det ju av att jag var lite småseg i benen sen träningen igår och idag var det stenhårt! Ja jäklar vilket tempo osv. Helt annars än mitt lilla lag vill jag lova!

Extraträning ftw säger jag bara! Underbart ! Benen är helt slut och huvudet med. Tränarna vill att jag tränar så mycket som möjligt.. ok säger jag, bara det gäller träning. Extra träning ger bättre spel i mitt lag. yäh! Men dom försökte redan nu pracka på mig grejer osv för att få mig att villa spela med dom , på heltid så att säga.

Grejen är att jag lirar inte på likadana villkor som alla andra eftersom att jag är automatiskt borta var 3e vecka pga jobbet. Hur ska jag kunna slå mig in i en 5a då? Jag är för gammal för att sitta på bänken och så roligt tycker jag itne att det är att jag ska genomlida en till sesong på bänken. Nej träna med a-laget och lira matcher med mitt lag. Det blir perfekt!

Ahh, jag svettas till och med om benen! Hur jeffla sjukt är inte det?! Måste eftersvettas nu innan jag hoppar in i duschen, annars är det ju inte lönt! haha! Jag skakar i hela kroppen. haha! Svanken gjorde inte heller så ont, så cheers!

Träning!

Ahh snart! Jag är faktiskt i tid för en gångs skull! Jag har bytt om, satt upp håret och är nästan helt redo för att dra på träningen.. Och jag ska inte dra fören om 14 minuter. DET är ingen skit det!

Ahh, vad jag diggar mina kompisar atm, nice nice nice!

Hoppas bara att min svank h¨ller idag nu ra. Den gör ont redan nu men... Jag hoppas och ber!

Singing that melody!

Ah, ja, jag har fått en ny nice låt som jag har lyssnat på hela natten i princip. Den är jättehärligt att jobba till.
Singing tha melody - Swing-fly

Imorse när jag körde hem gick världens låt "Bakom Chefens rygg"! Dessvärre kommer jag inte på vad den heter och det är ju ett misslyckande vill jag lova! Det var en cover på en mycket känd svensk gammal låt och Roger dedikerade låten till Titti. Grejen var att istället för den kärleksfulla ballad som den var så sjöng han om sura kärringar osv. Orden var utbytta men i princip samma... Det var jätteroligt, jag fnissade som sate.

Annars så..? Ja vi hade träning igår, det var en upplevelse. Vi var 6 personer som tränande och DET var ju ingen höjdare. Men vi gjorde ett antal övningar då och sen avslutade vi med.. Rundpingins?! Amagad, jag hatar pingis, jag förstår inte hur man kan vara bra i det? Suck!! Jag vill ju verkligen vinna va, och jag åkte ur nästan först mest hele tin... haha!

Annars har det varit lugnt sen dom smashade min bil.. Jobbigt att vara misstänksamma mot alla, det är en pärs!!

Ikväll ska jag på innebandy igen, a-laget ville jag skulle komma och träna. Det känns ju nice för mera träningar leder till att jag fortare återfår min form.. ;)

Weird..

Allt känns mysko bara.
Det är allt jag kan säga. Måste sitta i telefonen och ni vet hur jag hatar att prtat med folk i telefonen.

Tur min gubbar på jobbet är söta säger jag bara!

Farmor och farfar var här idag igen när jag vaknade, dom lyckas alltid vara här! Farmor har bakat en kaka åt oss som till plåster på såren, dom är jätteoroliga. Släkt och vänner hör av sig titt som tätt på telefonen, det är nästan så det är jobbigt att behöva fökrlar hur man känner osv. Mamma och pappa är mest upprörda, själv har både jag och mina syskon en mera laidbäck attityd faktiskt. Det känns fortfarande inte som om det händer just en själv utan att det är något som man ser i en hollywoodfilm...

Aja, bäck to the telephone.

Polisförhör och grejjer..

Jag orkade inte updatera bloggen igår va. Too much to think about and all that shit. (men jag gör det klockan 07.00 på morgonen när jag har jobbat hela natten?)

Iaf så var hela familjen inkallade på polisförhör-ish, liknande sak, mycket snälla poliser. Trots det känner man sig en aningen utsatt då dom verkligen vill få en att komma på vem/vilka som kan ha gjort allt det här som har hänt? Men dte är ju stört omöjligt.

Eftersom det hela började för ca 3 veckor sedan så borde dte vara rimligt att någonting hade hänt i anslutning till det. Jag kan knappt komma ihåg vad jag gjorde förra veckan och vad gjorde jag då för 3 veckor sen? Men man tycker ju endå att man på något sätt borde ha kommit ihåg om man har retat någon så pass så att ger sig på ens egen bil?

Jag fick tänka igenom vänner, släktningar, "bekanta", arbetskompisar... U name it och inte kommer jag på en enda som är skummare än den andre så jag antar att polisen var lite besviken på mig.

Mamma och pappa är värsta nervvraken båda två. Pappa var hispig som fan när han skulle hämta mig igår natt berättade brorsan. Mamma kan knappt sova och inte pappa heller. Dom ligger på helspänn hela tiden och vaknar vid minsta lilla ljud. Själv sover jag som en stock, det gör jag alltid, men det är hyffsat läskigt i alla fall. Jag får inte gå ut ensam , jag måste vara beredd på en "attack" närsom, jag ska titta på alla personer som hälsar på mig.. verkligen titta.. hur jevulskt är inte det? att vara misstänksam mot människor man "känner"? ahh,

Det värsta är ovissheten, vad har jag(ev) gjort för att någon ska ha blitt så här tokig? Ofattbart.. Polisen var mycket oroad i alla fall vilket inte gör saken bättre.

Inatt på jobbet gick Tommy ut och satte sig 30 minuter runt 1 någon gång för att hålla span. Han är taggad och väldigt söt som gör en sån där sak. Han återvände utan att kunna rapportera något annat än att securitas körde förbi med jämna mellanrum, och det är ju ingen skit! Men endå var jag grymt orolig när jag skulle gå ut till parkeringen när skiftet slutade, mammas bil var hel. Phew! Gubabrna mina är grymt oroliga och redan nu vet alla om det på volvo. Så är det någon som glappar för mycket så kommer det fram. Volvo är det största platsen för umeå med omnejds skvallerkärringar, underbart i sånna här lägen!


Tur jag har kompisar som muntrar upp en! Cheers! Dax att sova en stund, får se hur det går. Igår sov jag inte alls bra, vilket resulterade i att jag avr grymt trött inatt när jag jobbade.

Familjen, släkten och vännerna, ni är kung!

Smashad bil!

Nää nu jävlar! Jag blir så jävla förbannad så jag gråter nästan. Vilket jag också gjorde inatt, en skvätt och darrade som satan.

Jag jobbade natt idag, åkte iväg 23.10 från vännäs (ingen som förföljde mig, det hade jag sett) och parkerade bilen utanför volvo 23.40 ca. Inget ovanligt alls, busväder javisst.

02.28 kommer en sommarjobbare från delkomplet fram och undrar om det är jag som äger en toyota celica, och rabblar upp min nummerplåt. Javisst sa jag och då berättade han att han hade nyss varit ute för att hämta sin mobil i bilen och sett att hela min bil har blivit smashad. Bakrutan är dte två jättestora hål i, alla sidorutor är inslaga, framrutan krossad, det ligger glas överallt. Inget är stulet = rent sabotage. Jag trodde först att grabben skojade med mig men så var inte fallet och det är dessutom bara min bil som har blivit förstörd.

Jp och gubbarna kom efter mig, JP ringde vakten, snuten och jag ringde pappa. Fyfan vad läskigt det är! det är helt klart samma människor som har kastat sten i våra fönster, dom är minst 2 stycken och nu är en av dom minst 18 år eftersom dom uppenbarligen har åkt ut till volvo för att förstöra min bil. Dom måste ha rekat runt kvarteret och sedan sett mig åka iväg. Dom måste veta att jag jobbar på volvo för dom anlände efter 24 någon gång. Parkeringen är svart i princip men det rullar truckar och människor passerar inne på gården inte så långt ifrån. Att dom vågade! Det måste ha hörts jättemycket...

Jag förstår inte vad vi har gjort som får människor att attackera oss? Det är 4e attentatet mot vårat familj, man vågar ju knappt sova längre. Är man inte trygg i sitt eget hus, vart kan man vara de då? Polisen undrade om pojkvänner, arbteskamrater, bråk u name it.. Grejen är dte att vi är inte den fmailjen som bråkar med någon, ingen av oss. Men tydligen har vi retat någon så pass mycket att han (hon) har fått med sig minst 1 kompis, förmodligen är dom 3. 2 som utför dåden och 1 som sitter i bilen. Fy faaan!

Pappa hämtade mig så jag stack hem. Mamma och pappa är nervvrak och jag är pigg som en mört. Adrenalinet pumpar fortfarande. Men det är ju itne precis så att jag vill sitta ute och ta ett vatkpass nu när dom är minst 18 år och kan vara hur stora som helst! Ungdommar hade man ju kunna hoppa på men vuxna människor.. nej.

Ahh! Ska se om jag kan sova lite nu ra..

Men vet ni något, har hört/sett något.. hör av er..

snart dax för work, work work!!

Ska bara käka klart, fylla i ögonbrynen.. och sen ska jag sticka på jobbet, guu see skönt !

Sova hela veckan, kanon! Match på tosdag, träning på onsdag.. Kan det bli bättre?

Ifall vi hade raidat idag ja, men men ! Whata heck!

Attans!

Ojoj!

Börjar snart jobbet igen, ikväll. Är bara inne för att hämta en bok, har dock ingen aning om vad jag ska läsa. Men alltid hittar jag någon gammal bok som vill följa med ut! Jag, Lowe, syrran och bror lirade guitar hero nu på  dagen. Sjukt nice! Men jag är så jeffla stel i fingrarna fortfarande så jag klarade inte så bra.. hahhaa!




Vilket väder. Synd att allt inte är lika fint som de. Men aja dte löser sig nog bara vi ger dte lite tid.. Aight?

Gäsp!

Ahh snart ska jag dra in till Umeå och hämta min bror och hans kompisar. Jag är intill döden trött nu alltså. Fett jobbigt vill jag lova! Men jag ska bita ihop, poppa hög musik typ..!


Och ja Miika, det verkar som om vi är de va! ;) haha cheers

attans!

jag är huuur mossig som helts. Jättetrött verkligen. Men ajg ska vara vaken och hämta min broder sen från krogen. Måste vända på dygnet nu också, ska jobba natt imorrn. Ahhh! Blir säkert bra, känns bara drygt som sate atm.

Ska lira lite flöjt, guitar hero och sen kika lite på tv tror jag.

Och Usain Bolt kan numera titta på sitt OS-guld i 100a meter, världens snabbaste man! Han vann överlägset idag på tiden 9.69!! Helt otroligt. Min Asafa Powell kom bara 5a.. Snyft!

Otroligt! Jag är så ruksigt impad!


privatchaffis!

Arå, det har jag blitt, idag ska jag både skjutsa in och hämta min bror som ska ut och partajja!

Sen så är jag sjukt trött, har jobbat hela dagen idag med. Iofs en timmes sovmorgon, men itne la man sig tidigare för de! ehh nej! Somnade ute på solstolen på rasten, sjuk mysigt!

Brandalarmet gick idag också. Sjukt vad folk det jobabr på volvo egentligen. Iofs har 12 svetsare från gbg flugits in och även några svetsare från Gent.. Vi har som sagt panik och idag flöt produktionen på riktigt bra.

Mat nU! FinallY!

cheers

Helg! (nästan)

Okej! Guu vad skönt det var att sluta tidigare idag! Mhmm! Jag ska slå in presneterna till Lowe, packa upp kanske.. Jobba imorrn. blir kanon! Företaget har panik iom att vi ligger så långt efter.. hoho!

det var nått skoj jag skulle skriva ner.. har fan glömt de nu..





mm! Visst låter det läskigt? men det fixar sig, vi har samlat klanen! Vi hoppas att dom komemr tillbaka så vi kan haffa dom.. =)

Helgen är sabbad!

Gahh! Övertid i helgen och jag hade verkligen inte tänkt att jobba alls. MEN! Då förhandlade facket och företaget ihop sig så vi fick PPÖ (1timme till kompbanken om man vill) + 100lappen som man också kan lägga i kompbanken. OCH 0.5 timme direkt till kompbanken. Så alltså, för varje timme du jobbar får du 2.5 timmar du kan spara och sen vara ledig för, mot fuull betalning... 07-15 på lördag. Sovmorgon också, och det blir 8timmar x 2.5 = 20 timmar...!

Och det kunde jag inte bara tacka nej till! Wiiee!
Alltså är min lata helg sabbad, och jag jobbar redan på söndagnatt med. Ska kolla om jag får vara ledig på fredag till veckan tror jag. Slutar då på torsdagmorgon... mm! Och börjar igen måndag eftermiddag, känns otroligt lockande!

Dock blir min helg cp kort, jobbar natt till veckan och börjar redan på söndagnatt... Buuu!




Och Miika, ja, det är allvarligt.. Polisen har tom en exktra gubbe på polisstationen i vännäs för att det ska gå snabbare om dom är framme igen..!

Äntligen!

Innebandyn har dragit igång, jag är taggad
huuuur kul som helst!

dock är jag redan negativ till vår nya tränare.. han snackar som om vi är dumma i huvudet och födda 95... det ger sig aksnke.. hoppas jag...

Ska spela lite nu och sen sova sova sääääng!

Hotbilden växer...!

Jag har som sagt redan berättat att vi har fått balkongdörrens fönster krossad och ett försök på sovrumsfönstret men att dne inte lyckades krossa hela.

I natt var det dax igen, samma fönster, sovrummet där mamma och pappa sover. Stenen flög rakt in, regnade glas, pappa flög upp ur sängen och klädde på sig fort som attan för att springa ut och jaga dom små luvarna.. Sensorlampan som vi hade installerat lyste, så pappa ninjade en cykel för att genskjuta dem.. Han såg ingen och under tiden hade morsan ringt polisen (igen) och dom anlände med polishund och två hundförare. Så det var ett rejält pådrag här inatt runt 24.30. Eftersom jag ligger långt borta från husets centrum sov jag igenom alltihop.

enligt polisen ser dom allvarligt på det som har hänt iom att vi är de enda som har drabbats i området och dessutom 3 ggr.


Vi är nästan säkra på att det har att göra med att min mamma är lärare, men hon är dte för små barn och jag tror INTE att det är 13åringar som har gjort detta...

En kille som kom hem från krogen en kväll i helgen hade mött ett gäng tonåringar som uppträdde hotfullt, och i morse runt 4a snåret såg farfar en ung kille gå utanför deras hus 1 mil härifrån. Han ville inte visa sitt ansikte... Kan vara något, kanske inte. Men det gäller att hålla ögonen öppna, och det känns som om dom har gått i vännäsby på skolan där.. Hittar vi en av dom lär han ju tjalla på resten..

Men förstå vad läskigt dte hade varit och bli jagad av en stor polisschäfer.

Aja whata heck, upprörd är man iaf! Det känns läskigt värre att någon vill min familj illa, Athena kunde tex ha fått stenen i huvudet..! Aj aj aaaj!

Emo-varning! Blinkers på!

Ja jäklar i det
idag är jag emo som fan. Vad är dte som händer?
Och magen är som en ballong, drygt
imorrn innebandy
DET hoppas jag blir sköj iaf. Nu är jag sjukt less. Vill till gbg igen och alla underbart sköna lirare!


Imorrn ska jag köpa en present till Lowe, ahn fyller ju år på torsdag.. Dam dam daaammm! Har inte bestämt vad jag ska köa än.. Blir spännande, bror ska med iaf, sjukt nice! Vi tar det direkt efter jobbet. Wiie!




Jag slits mitt i tu, what to do?



Jag blir galen!

Huvvaligen!

Epicfail, jag blir så less!


Vette fan vad jag håller på med här..

Liite glader blir jag av att titta på bilderna från le parthey in Gbg, men ska ta mig i kragen och ladda upp dom ..snart!




Och endå drömmer jag om dig varje natt, detta är fanimej inte bra!

Haha, galet!



Galet skön egentligen, en trevlig låt.. fast den är inte trevlig, utan den låter bara trevlig..

Jag är lat!

Illa illa! haha men som sagt
jag är lat, har fixat lite i wow, fixat ännu bättre gear. Det är väl gött antar jag.

Jag har dessutom en date med Ezzet när han kommer till Umeå, blir göttans att få träffa den assköna killen igen! Imba!
Hoppas corona hinner öppna igen så det blir lite röjj!

Aja wtf, sova nu kanske? Hoppas imorrn blir lika bra som den idag.. Den nya Linen fabriken har byggt hoss oss skulle gå för fullt efter semestern.. Den rörde sig knappt frammt, haha! Så dte var liite segt vill jag lova. men men! Jag ritade an astuff bild.. Ska scanna in den en dag, imorrn kanske? Problemet är att jag ritade den i VF och papperet är så jäkla tunt, tidningspapper. Men jag ska se ifall det går att lösa. Jag skulle vilja fixa lite i photoshop  med den, den kan bli bra. Gubbarna var d impade uaf. Mmmm ska hämta lite käk..

Booooring!

Ahh bajstråkigT! ingen raid, jag blir less som faaaann!

Die! oohh
ska kanske fixa bilderna från festen...

Sten-attentat och polis-polis!

För 2 helger sedan (tror jag att det var) jag var hemma så det måste ha varit 2 helger sedan hörde vi en duns sent på natten. Jag skulle just sova och resten av fmailjen låg i sina sängar med. Jag tyckte mig höra springande steg borta vid mitt fönster men jag var inte säker på det. Men vi tänkte väl inte mera på det och några dagar senare hittade pappa en sten som låg utanför balkongdörren vid vardagsrummet.

I fredags runt halv 1 på natten satt mamma vid datorn i hallen och pappa låg inne i sovrummet och tittade på tv, säkert OS. Athena skällde lite men sen blev hon tyst.... En 5kilos sten krossade balkongdörren, förstörde bordet, stolarna och åkte rakt in i väggen på andra sidan rummet (Tack och lov att inte TV:n rök) och samtidigt kastades en sten på sovrummets fönsterruta. Det var tydligen glas i hela vardagsrummet, pappa och sovrummet klarade sig som tur var för den sista fönsterrutan sprack inte.

Och detta ska vara lilla lugna Vännäs i Norrland? Amagad, helt sjukt. Känns läskigt nu när dom har varit här två ggr för att kasta sten på oss. Och vi som inte gör en fluga förnär alltså. Polisen var här idag när jag och bror var på jobbet, och efter att ha frågat ifall vi ligger i rannfejd (vilket vi inte gör) så är deras slutsats att det är några som har riktat sitt attentat mot just oss... Bara vi som är drabbade med...

Usch! Otäckt!

Min säng!

Är det bästa jag har!
Ojaa!! Sova sova säääng säääng säääng!
Hade helst velat ha sovmorgon men ... det blir ju inget av..
Semestern är slut i morgon nämligen. Fail!

aja, hare göttans...

Bäck Home Again!

Jag är äntligen hemma igen från 10 dagars resande genom i princip hela södra Sverige. Solen skiner på villa villekulle i vännäs, (det spöregnade för 2 minuter sedan men det skiter vi i) och jag har fått mammas hemmlagade mat.. Guuu see gött! Skummade igenom mina inlägg från resan som jag skrev i strömstad och det var lite oordning där vill jag lova! Men men orka bry sig om det. Nya friska tag ska det bli, börjar med... Pjtaa, jag hamnade i Småland efter Strömstad..

Erhmm... Blir ett långt inlägg igen nu ! Ska fatta mig kort! Kommer säkert att lägga in mera senare..

I tisdags reste jag och Lowe vidare, fört ner till Göteborg igen och sen vidare med bussen in till Småland, Sävsjö, Bodafors. En liten liten håla på ca 2k invånare som spanar i fönstrena när man går förbi på gatan och där bor då Lowes morsa. Så tisdagkväll var vi framme, onsdag dag hängde vi med Lowes morsa och på kvällen kom Johannes och ---- glömde namnet just, pinsamt! för att hämta oss. De är Lowes gamla barndomskompisar som jag även träffade för 2 år sen när vi var nere. Sjukt nice, dom är mycket trevliga! Vi svängde in till en ungdomsgård (Efter att jag käkade min livs första kebab-pizza(den var faktiskt god)) där vi lirade Guitar Hero och klättrade.

På torsdagen hade jag en date med Johan aka Roar som bor i Nässjö, ca 2 mil från Bodafors, och det var riktigt skoj att träffa min bästis lite mera än den korta stunden i göteborg. Jag fick se hans lägenhet, vi kikade på massa strunt, gjorde staden Nässjö orsäker när vi tog en fika på staden. Sjukt go grabb det där, vi skrattade som galningar mest hele tiin! ;)På kvällen när jag kom hem hjälpte jag och Lowe till med att plocka lingonris, kvistar mm för att göra hjärtana som skulle med till bröllopet...22.30 var vi klara, dte var becksvart och blixtrarna avlöste varandra..

På fredagen steg vi upp klockan 06 för att göra oss klara inför resan upp mot Stockholm, närmare bestämt Trosa och Tullgarns slott (Kungens sommarslott tydligen) där bröllopet mellan Mattias och Kenix. Mattias är Lowes äldsta brorsa som numera bor i Hongkong och Kenix är hans kärlek från deras gemensama skolgång i Shweitsh. De hade kommit till Sverige för att gifta sig och träffa släkt osv. I hongkong är det svårt att få äktenskaptillstånd vilket bör tilläggas. Med sig hade Kenix familjen och vänner, säkert 20 Kineser var på plats. (Amagad, tänk er middagen, kinesiksa, engeleska och svenska om vart annat).. Oj nu rusade jag i förväg igen.. Humm! Iaf, bröllopet hölls på Tullgarns slotts park ute i det vackra men kalla vädret. Bruden och Brudgummen anlände i häst och vagn, Kenix hade världens vackraste klänning på sig (jag skojar inte) får säkert någon bilp på den så ska ni få se. Champange och middag i k-märkta Orangeriet (Kungens gamla växthus från 1700-talet), väldigt god middag med fulla (?!) stockholms snobbar, DET var en höjdare haha! Tal, presenter, tårar, mat, dryck, dans...

Natten sov vi i hästens sängar på herrgården brevid slottet, guu see sköönt! Lördagen var födelsedags middag för Lowes morsa Lena, 60 år, vi följde med Lowes bror Fredrik in till staden för att sova i hans lägenhet lördagkväll. Han var världens sötaste fru och deras Asta som är två är är en supersöt unge. Som har adopterat mig och blitt fotokändis. exakt ALLA kineser visste allt om henne och hon var den näst mest fotograferade under hela helgen tror jag nog. På lördagkväll drog jag Fredrik, Lowe och den nya maken Mattias ut och gjorde söder osäkert. Även kallad SoHo ;) Kineserna hade roat sig hela dagen med Skansen, shopping, Vasa, etc.. Busy busy day.. Vi 4a tog en öl på ett shysst hak (och som det regnade) och efter dte sprang vi in i en ashärlig Indisk restuarang. Maten var huuur god som helst verkligen och sen drog vi vidare..

Ahhh nu får jag slut på ord.. Men i exktremt korta drag nu ra: Söndagen var vi ute med Asta, Fredrik och Maria i parken, hängde med säker 30 barn till där haha. Och shit vad alla unga föräldrar ser trendiga ut! Amagad! och nej, jag är INTE det minsta sugen, jag lovar! Vi åkte ut till Arlanda med Cityexptressen, najs! Flyget hem och ... Here I am! Hemma igen, guu see sköönt!

Jobbet börjar imorrn, DET känns inte det minsta roligt men.. Jag får la ta det som en man.. och pallra mig dit.. ahh.. Lite wow nu ra...

Ska lägga upp bilder från partyt sedan, jag vet ni är nyfikna! <3




and!

När jag kommer hem kommer jag att posta bilder från resan/festen så.. If u dont have facebook, dont u worry!

Regnet öser ner i Strömstad!

Bahhh! Exakt alla sitter online på internet vilket gör att internet går sjukt segt over here lixom. Jag längtar hem nu, till min dator och till mitt wow, Tragiskt men sant. Jag vill gärna veta hur snacket går efter festen vi hade i lördags!

Det är 15grader varmt (KALLT?!) här och det är rackarns kääzt imo. Känns som om jag har skrivit det här en gång innan men, fack. Så går dte om man har noll koll som jag har. Dom andra sitter och lirar worms, och nej det är inge kul. Så jag sitter och kollar på facebook på bilder från festen. Det lär komma flera, haha utan tvekan. Hoppas vi får se nån skön bild på vår GM med rumpan bar..

Imorgon iaf bär det av till Småland (har jag säkert också skrivit innan, doh!) och där blir det till att häng med Lowes mamma och några av hans kompisar som han vill träffa. Jag ska ev träffa Johan igen, han är min bästis, haha! Han var ju mest full som en kastrull och det var mycket folk överallt osv så vi hann inte snacka klart. Hela Nässjö-gänget bor i Nässjö som sagt, och det är väl ca 3 mil ifrån Sävsjö men det är ju inget hinder när det finns buss!

Sen har jag fått höra att en guildie kommer till Umeå om någon vecka. Ska man kanske hinna med att träffas då? Aja, det får vi väl se.

Det blev inget av med min sociala sida, orkar inte. Haha! I know, det är lite kasst av mig men vafan. Jag är bakis efter bakisdagen trots att jag itne var bakis igår? Jag har iofs knappt ätigt något sen lunchen på lördagen så jag var helt jeffla slut igår. Men jag var nykter när jag somnade, och det var ingen skit de! (ang söndagmorgon) sen hade jag knappt sovit på fredagen och 4a timmar mot söndagen.. så.. xD

Jag återvänder hela tiden till allt som hände under kvällen, med blodjute och massa flams. Johan fick sitt ögonbryn spräckt av Kenny, det var en höjdare. Men är ni sugna på att se nån bild från g-festen för att kika vilka "nördar" som jag har varit med under helgen så spana in på facebook. Men det var grejen under min semsester!

Lite kuriosa är att vi bara har 1 enda som ser ut som en datanörd enligt Lowe och Andreas. "Annars såg dom ju normala ut ju, nästan lite braat" Antar att dom syftade på Ezzet, Roar kanske, Stomack? Haha men iaf, och Geggin såg sneell ut. Dom trodde tydligen att det skulle vara långhåriga skummisar som antingen var småglin eller bara väldigt skumma. Dom blev ju överraskade! Som jag skrattade!

Ahhh, gotta run.

p.s Toan, duschen och handfatet som inte funkade igårkväll pga läckage eller nått annat djeveulskap fungerar nu igen. Vaktmästeren i huset var ytterst skum och anreas sa: Jo men igår var det vatten som rann lite överallt...HAHA!

well

Emmi

Ahhh!

Jag läste igenom mitt förra inlägg, guuh vad mycket svammel! Men jag glömde ju att säga vilka som bodde hos Geggin; Roar, Torano och jag! När efterfesten slutatde sov Mimbler på en luftmadrass, Roar och Torano tillsammans som små barn på dubbelmadrassen, Dääz i ena soffan, Geggin och Rövis i den andra. Fullt hus, helt galet!

Busiga rykten sprids redan på hemsidan och jag har enligt uppgifter spytt på Rövs matt? men neej, jag spillde öl, ÖL! Och shit vad jag blev bjuden på grejer, Black Tower (godaste vita vinet, Tack johan!) och massa massa annat. Jag och Undertow teamde ihop oss och drack lite vatten efter ett par farliga drinkar som jag fick. Haha! Jag snackade sjukt mycket med mimbler också, han är så försiktig trots att han har drukigt alkohol. Han var den största överrraskningen vill jag lova!

Och endast 2 (egenligen, ) som var tjocka om jag säger så. Så bilden av ett nördigt "wow-gäng (sekt?!?) är helt fel. Tjejerna är söta, killarna är goa, vissa vältränade andra bara smala... U name it. Så bilden av en äkta datanörd är väl inte riktigt riktig inte.

Vi har sjukt kallt ute i Strömstad nu, bara 15 grader, småmulet. Åskan gick inatt ich regnet öste ner. Hela sverige har värsta kalla vädret nu ju. Jättetråkigt. Hemma i Vännäs (Vännfors) var det 1 enda ynklig grad varmt inatt. Och det är början på Agugusti?!? Hur sjukt är inte det? Jag blir smått galen! Det skaa ju vara varmt och fint väder, men nu är dte bara skit. Bah, jag blir så less!!

Sådär ja, imorgon reser jag och Lowe vidare till Sävsjö och hans morsa. Lowe ska träffa kompisar och hänga med sin mamma, jag ska väl göra samma sak.. Men jag ska se om jag får tid att åka in till Nässjö eller nått och hälsa på min bästis Johan, haha! Vi hann ju inte snacka så mycket iom g-party, full-i-kastrull-rejs och allt möjligt abbat! Men vi får la se hur det känns!

Aja, nu ska jag gå och va lite social, peace!

Underbara dagar i Götet och Strömstad!

Vi gör ett nytt försök nu då. Hej och hå då ska vi se!

Torsdag morgon startade jag och Lowe resan tidigt på morgonen. Vi började med att flyga till Stlhm och sen vidare därifrån ner till gbg. När vi skulle lyfta till gbg fick vi höra att våra kapterner var försenade med ett annat flyg och vi fick sitta inne i värmen i 30 minuter utan AC i planet. Lowe fick smärre panik, han höll på att kola vippa där ett tag. Väl frammae i gbg fick vi åka i Fantomens stylade.. Mitchibushi (hur nu det stavas) och han körde som en biltjuv in till gbgs Central station.

Sjukt varmt i gbg vill jag lova! Ialla fall, bussen ut till Strömstad och dte är världens sommarstad. Befolkningsmänden lär ju öka med 500% under sommrarna. LYxbåtar efter lyxbåtar, miljoners kronor som ligger och guppar ute i vattnet, mängder med folk, och endå var vi framme klockan 22.00 på torsdagkväll. Den kvällen gick vi och la oss supertidigt (Anna och Andreas har värsta söta lilla hunden, ska ladda in ett kort sen!) Andreas och Anna är lowes gamla kompisar som har bott och gått på Liljaskolan för några år sedan. Jag visste hur dom såg ut men mer än så var det inte. Dom är iaf jättetrvliga och på fredagen var vi ute vid havet och badade. Lowe och Andreas brännde sig på solen, haha och jagades av getingar.

Under lördagen steg vi upp tiidgt och drog in till Liseberg där vi åkte typ allt som fanns. Balder var grymt skoj, vi åkte den som karusell två! Amagad, ingen uppvärmning här inte! Jg åkte typ allt förutom uppskjutet, den nya gungan och kanonen typ. Och ja, vissa barnkaruseller sket vi också i! Dagen höjdpunkt närmade sig med stormsteg, faktiskt hela resans hödpunkt, på lördagkväll var det Guildparty! YEAAHH! I alla fall, jag hämtade mina saker i bilen, ringde Peter aka Geggin och jag drog mig till hns lägenheten som låg mycket bra till; Jag hade nämligen stannat under Skandinavium och när jag ringde fick jag veta att jag avr hur nära som helst. När jag fick se honom känne jag igen honom direkt! haha! Inne i hans lägenhet fanns redan, Ezzet, Roar, Torano, Mimbler och Geggin då. Det var sjukt nervös att träffa alla som man känner fasän man endå inte känner dom. Men dom var alla sjukt goa killar som jag spöade i Guitar Hero, dom blev jäkla impade trots att jag var rostig som satan.. Haha!

På Guildpartyt träffade jag en rackarns mycket members från guildet, Temari, Belkis, Rövskägge (underbar!) Undertow (Bäst i världen) Ishani, Nunu, Yoggi, Stomack, Näsbuse, Faerl, ahh u name it.  Jag kommer inte ihåg riktigt och fråga mig inte vad dom heter RL. Jag kommer bara ihåg dom jag redan kännde haha! Våran g-fest sändes Live över internet så syster, bror, mor och far tittade då och då  och skickade fina sms där dom bad mig vinka haha! Sjukt. Jag lyckades dessutom spilla ut en öl på Rövis matta, det lär jag aldrig få glömma! haha! För att göra det hela kort; Jag hade sjukt trevlig, alla hade det hur kul som helst. Vi drog in på en krog; Sticky fingers, Tappade bort JOhan som var full ute på gbg gator, fredrik och martin rök ihop, jag mös som attan, sov i geggin säng som han lånade ut pga att jag var tjej och han ville jag skulle sova bra och ha det bra.. haha! Iaf efterfest hos Geggin, sjukt mycket folk, dom sista drog hem vid 6 på morogen, jag och ezzet sov sedan 5, några däckade i sofforna, på madrasser osv...

Note: Detta blir mitt längsta inlägg evah! Dont get use to it!

Jag vaknade, somnad, vaknade.. Till klockan var halv tolv, sen steg jag upp och kikade på folket som däckat lite överallt. Geggin och Rövis var redan uppe och drack lite vin och lirade world of warcraft... Haha! Jag hade inte velat se hur dte såg ut hemmahoss Rövis iaf, hoss geggin var det hyffsat nice iaf! Mina nässjöpojkar drog hem vid 15.00 när deras tåg gick, jag saknade dom när dom lämnade Geggis lägenhet,
. Det avr tänkt jag skulle åka med 17.00 bussen, den missade vi, sen 19.00 tåget, den missade vi. Så jag och Geggin var på date och åt på italiens resturang och snackade skit, visioner blabla. Renar! Det får vi inte glömma, han ville veta varför vi norrlänningar säger: En bra ren är en död ren! Haha!

I alla fall, jag hann i tid till tåget ut mot uddevalla som skulle ta mig tillbaka till Strömstad. Geggin var en ängel och följde mig till stationen och såg till att jag kom på ordentligt. Han är bäst! Och snällast i världen, jag skojjar inte! Han är helt underbart nice!

Det roligaste (eller nej, inte det roligaste pga att johan försvann, men det var kul) var endå när vi var på Sticky Fingers, Undertow var helt galen och jag och Fredrik var impade som fan av hans smidiga och rättframma sätt när dte gällde tjejer och killar. Fredrik var underbart rolig iaf, och vi hade softa samtal om allt, jämförde ärr, wow, tjejer, killar, smink, hår, snackade skit osv. (när vi var hemma hos Geggin igen och låg på sängen och tittade när Martin spelade nått bilspel, han var kääzz) Mmmm! Och jag har hittat dom längsta ögonfransarna någonsin på en killa! Johan var en aaaningen för full, haha, Fredrik och Martin rök ihop, Fredrik hade dåligt samvete blabla.. Men ! haha! Mycket svammel jag vet, men jag kan sammanfatta det dygnet som ett av de roligaste evah! Sjukt nice att få se alla, hur dom såg ut osv! Snacka RL, det ger mycket, och många intryck. Vår nya GM var skum som satan, dansade naken till skenet av en brasa när några badade (tack och lov, det missade jag!)

ehh ja, jag fick frågan om varför jag inte skulle gå hem med Undertow när vi var på krogen, det var bara vi kvar och Undertow hittade några kompisar som han skickade hem mig med, dom skulle åt mitt håll. Jag bah; Neej alltså jag ska sova hos Geggin, min GM. -Aha, han med vitt hår? Neej det var Fredrik, jag ska sova hos Geggin. Han med vitt hår? haha nej det är en annan kille. Jag förkladae att vi var ett gäng som bodde hos våran GM, men dom fortsatte att titta skumt på mig.. Och sen sa tjejen: Wow är ju typ som en sekt... haha! Grabbarna började asgarva och sen pratade vi om umeå, wow och allt möjligt. Sjukt goa människor..

Jag kan sammanfatta den här resan med att säga: UNDERBARA GBG! Jag längtar redan efter nästa guildfest som jag ska ner på, och jag ska se till att mina nässjö-pojkar också ska dit. Jag är vansinnigt kär i alla mina guildkompisar, sjukt goa människor! Det har jag säkert redan skrivit, men det behövdes sägas igen! haha!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Aja, peace!

Emmi

Underbara dragar i Götet och Strömstad!

Sjuuukt nice!

En sju in i helvetes lång resodag hade vi iaf i torsdags när vi skulle ner till götet. Fredagen var softish, vi bade ute i havet i strömstad. På lördagen drog vi in till Liseberg


ÄSCH! jag orkar fna inte skriva nuu!

RSS 2.0