Däckad av en förkylning!

Visst, jag var lite seg imorse när jag steg upp men det var inte så farligt.. Efter en timmes föreläsning blev jag så jävla förkyld, huvudet proppades igen av snor, och det rann snor, huvudvärken kom, jag frös och nös. Så drygt det var!

Jag tog mig genom dagen i alla fall och nu sitter jag under två filtar och tittar på OS där herrarna åker sin sprintstafett. Jag är inte det minsta oroad utan jag tror utan att tveka på ett till OS-guld!

Och oron inför återlämningen av Kortebo-projektet ökar... På fredag! ahhhh!!

Nemis puppyeyes!


I veckan..!

I veckan har vi haft omtentaperiod men då jag sket i att göra min analys-tenta så har jag varit "ledig" i veckan... dvs jobbat som satan med instuderingsupppgifter i materialläran och organisations-kursen samt att jag har skrivit klart en mindre rapport i Ingenjörsmetodiken.. Och jag har skissat upp mitt utställningsområde mellan två av flyglarna i skolan. Massa massa arbete!

Idag är jag sjukt less på skiten men jag borde väl göra några saker i alla fall.. Så jag ska ta och tvätta bort min facemask, slå på högtalarna och sätta igång John Mayers album och sen sätta mig ner och svara på några frågor till. Wish me luck!

We are the world!

We are the world!

Modernt hus..?


Men kanske en lite överdriven bild av den moderna stilen som är så populär just nu inom byggbranschen?

OS-guld till Kalla!

Äntligen! Charlotte Kalla är en av svenskarna som håller för den stora OS-pressen och hon tog hem vinsten i 10km fristil ikväll.

Så otroligt spännande! Hon är så stark så stark och jag tror hon kommer tillbaka med fler medaljer innan OS:et är över! <3 Så otroligt fin tjej, gogo! Eller som kommentatorerna sa: Som ett sött litet monster...!

Jag trodde på Josef Björnlund i puckelpistfinalen då han körde så pass bra i kvalet och vi ställde klockan på 02.30 natten till idag för att se finalen... Och vad händer? Jo han höll inte för trycket och slutade 8a men vi säger grattis till Canadas första OS-guld.

Jag blir inte alls sugen på att åka skidor.. inte alls.. xD

3/5 geek!

Jag gjorde ett geek-test och jag hamnade på steg 3/5 så jag har potential att bli en äkta geek inom data/gamer-världen.

Jag skulle kunna vara med om microsofts stora testdagar uppe i Örebro om jag vill då jag uppenbarligen kvalar in bland geeksen! Men det känns lite overkill att resa upp dit, även om jag skulle kunna vinna ett xbox360!

Geek-testet

Min dåliga ovana att försova mig fortsätter!

Men dte är ju så skönt. Speciellt när jag hatar att gå i skolan. Det är en försvarsmekanism som gör att jag stannar hemma från skolan då kroppen inte vill uppleva stressen som finns där.. He he he

Jag ska ta och äta upp nu och sen traska ner till tåget för det är fortfarande 4 timmar kvar i skolan som jag hinner gå på. roligt va?

Men det känns endå jävligt mycket lättare med allting nu när jag nästan har bestämt mig för att hoppa av efter vecka 11a då tentaperioden börjar och sen så drar nästa period igång. Men jag är inte 100a än, men det kommer väl. Förhoppningsvis!


Fönstershoppingen på nätet fortsätter!


Detta är inte bra alls! Jag har hittat flera par skor, klänningar, t-shirts, klockan etc.. Detta skulle bli väldigt dyrt m jag fick för mig att klicka hem alltihopa! Haha!

Glee har tagit mitt hjärta!

Min syster sa åt mig på skarpen att ta och ladda hem (shh!) Glee och börja se det för hon älskar det. Och jag akn säga att jag gör samma! Jag har sett de första elva avsnitten på två dagar nu och jag vill bara ha mer. Det är verkligen en feel good-serie där de sjunger och dansar och jag älskar det!

Nu blir det sängen för min del, imorgon blir det en rätt jobbig dag med lektion från 10-17 (vem fan har lagt schemat?!) och sen raid senare på kvällen så det är väl bäst att jag får lite sömn i alla fall.


THE klocka!


Jag vill ha den! Såg den i Åre första gången och jag blev genast kär i färgen. Den fanns visserligen i rosa, lila, blå, orange, gul och vit också men den gröna skrek efter mig: KÖP MIG!

Jag ska seriöst ta och fundera på saken och 995kr gör itne saken lättare...

2 timmar i skolan kändes som 100a!

Jag trodde vi skulle börja med byggfysiken idag men så var dte inte utan vi fortsatte med materialläran som är så sjukt tråkig så jag gråter blod av att sitta där. Vi gick bland annat igenom stål, plast, isolering... Ah! Om läraren hade varit roligare hade det väl varit okej men som det är nu.. Snark!

Jag ska sätta mig och måla mina mönster, dte är lika bra att göra nån nytta nu när jag itne har så mycket annat att göra just för tillfället.

Så NCIS och måla nu då. Ciao!

Kill Bill!

Igår blev det så att vi såg Kill Bill 1, som jag inte hade sett och jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om den, jag blev lite besviken för jag har ju hört hur alla älskar den. Men så bra var den inte tycker jag.

Det är iaf snart hög tid att dra till skolan, jag börjar klockan 13 idag så det är så skönt! Första gången på.. Ja jag vet inte hur länge men det gillas skarpt!

En väldigt vacker vinterdag ute men typiskt nog så går solen i moln nu så vi får ingen sol när vi ska ner.. Attans!

Fail!

Usch! Vad jag ogillar kvällar som denna. Jag avr taggad på att spela men så blev dte ingen 10manna för att folk inte dök upp. och sen så failade alla (inklusive mig) på 25manna så vi la ner halv 9. Vilket iofs vr rätt skönt, jag had e blivit på dåligt humör. Så nu vettifan vad jag ska hitta på, softa framför tvn kanske?

Just ja! I fredags så såg vi Inglorius Basters och den gillas skarpt. Vi följde upp den med "Vägen till el dorado", igår så såg vi Sherlock Holmes och den animerade storfilmen Up. Sjukt bra filmhelg med andra ord, riktigt roligt!
Och som vi skrattade när vi såg Up, helt galet bra.
Keeeevin! :_

Klar med reflektionen!

Gosh!
Jag har skrivit sen halv elva och jag blev klar runt 14. Det är en uppgift från kursen Organisation, Ledarskap och förändring och den går ut på att göra oss till bra chefer. Och! Läraren är så jävla ball och stenhård (dvs vi är rädda) och vi har fått i uppgift att reflektera lektionerna och samankoppla det med tidigare erfarenheter från chefer. Jag dissade mina rätt hårt, hela vägen från arbetsledarna till högsta chefen i gbg... ;)

Jag hoppas den duger, meeeen det vet man aldrig. Jag har inte vågat skicka in den men dte kommer väl.. haha!


Så nu blir det till att hälsa på Willys en sväng, sen slappa lite och så sen ska vi plocka ner Lich King ikväll!
Jag är taggad!


Bilder från Åre!

Jag, Adam, Anna och Carl-Fredrik bodde ihop under Åre-resan i en sjukt fin lägenhet. Jag hade en major rolig tid och.. Här komemr lite bilder från kvällarna med folket från JTH. Haha! I absolut noll ordning ofcourse men.. ;)









Yes! Det var inte allt, men massor av det. Min mya bästis heter Adam, rödtotten. Han är i princip en ny version av Miika, vilket gillas skarpt! Sen så är Palm den skönaste skåningen jag känner och ingen fest utan Palm!
Jag ska ta och ladda in lite fler bilder från mobilen snart, så håll utkik!


RSS 2.0