Och St:Anton!

Jag sitter och dregglar över St.Anton nu, igår frågade Sofia om jag ville följa med henne över till St:Anton i slutet på Januari och stanna låt oss säga, 3-4 veckor någonting sådant? Bara åka skidor/snowboard och slappa och ha det gött. Festa gärnet med grabbarna och Maria samt att vi skulle leta reda på några rika grevar för att leva rikt (lyckligt?!) i alla våra dagar?! Haha! Nej men det skulle vara hur roligt som helst, verkligen. Jag ska ta ett snack med chefen i veckan och höra vad han har att säga om saken. Imo borde företaget bli glad över att jag tar ut min tid så slipper de betala massa pengar åt mig sedan..! Haha!

Gubbarna kommer inte heller att säga nej, de tycker att jag ska åka, de säger de typ varje vecka åt mig. Så för dem är det lugnt.

Pistkarta
Webcam

Idag ser det lite molning ut över St:anton, det har snöat 3cm puder under natten, det ligger mellan 1.3-2.8meter snö där redan. Hur underbart är inte det?! St:Anton är ett "svenskt" skid/snowboard-hål och det verkar hur ballt som helst. Maria hade redan boende där, och grabbarna också tydligen?

Gud jag dregglar...!

Blossas 08 - glögg inget för mig!

Igår var premiären för mig då det gäller att dricka glögg med alkohol i. Anna hade köpt Blossas 08-glögg som i år innehöll blåbär och jag kan säga att det var ju ingen höjdare alls. Starkvinsglögg med 15%, hurrr...! Och jag hade köpt Dufvenkrooks glögg som hade fått bra betyg av alla tidgningar men likväl så smakade det inte gott. På grund av alkoholen jag erkänner, jag tycker bäst om Blossas 2% som du kan köpa på Ica. Den är fantastiskt god med nötter och russin. Vi hade också pepparkakor och lussebullar så det var mer myspysfika än förfest! Haha!


I alla fall så tog jag min svarta korta klänning på mig, Sofia hade sin svarta och Anna hade sin svarta klänning på sig, det var en aningen.. synkat ja..! Haha! Vi tog bussen ner på Rex där vi dansade loss och umgick med Annas bf's och hans kompisar, sjukt kul. Lena fick sig ett ragg hem, underbart kul! Det var nog bara jag som åkte hem hem, sjukt härligt faktiskt! Pappa kom nämligen och hämtade mig, han är bäst i hela världen! Så jag slapp åka bussen hem som tar typ 1 timme att åka och sen en 30 minuter att gå hem också från bussen. Men nu, perfekt!

Vaknade runt 9där av att jag itne kunde andas, det är en aningen läskigt faktiskt!

Och det snöar och snöar, hur underbart är inte det?!

Och St:Anton i Januari? Jag hoppas och vill ta ledigt i 3-4 veckor eller ngt sådant..! ;)

Flickor, nu är jag på väg in till staden!

Wosh!

Taggad, färdigklädd, sminkad och ätit pizza...! Jag är redo för en helkväll med tjejsnack och bus!

Ska bara komma ihåg att tanka bilen nu också, annars kan det bli jobbigt. Jag gruvar mig redan inför att behöva stå ute i -13 för att tanka men så är läget. Vet ännu inte vilke outfit jag ska ha på mig men jag börjar med den svart så får vi se sen hur det blir. Jag är velig, jag vet!

men tacka vet jag självfall i håret, inte så svårt att fixa till lite rufsiga lockar då. Nehepp, brorsan är redo att köra in mig till staden, so bewere!

Lutar åt glöggkvälL!

Jag verkar ha ställt in mig för att det blir glöggkväll trots allt! Jag provar min outfit och pjtaa, jag vet inte. Jag ska ta med mig två så får Anna smakråda..!

Sen är jag lite bättre, eller om det är ren inbillning? Det lär vi ju märka! Men runt 6-ish planerar jag att vara i Umeå så det blir perfekt det. Taggad på en helvkcäll med massa flickor och så lite dans!

Mamma/pappa kunde hämta mig ikväll också, det ska bli skönt om jag nu väljer det. Vi får la se.

Nepp ska pyssla lite med håret, jag orkar inte göra så mycket annat.. He he!

Worst night in my life! (iaf på ett bra tag!)

Geez, jag gick ju och la mig runt 1 inatt och då var jag trött. Men när jag väl la mig i sängen började kroppen skaka och det stack värre i skinnen than ever. Jag hade sockar, långkalsonger och linne på mig under täcket men jag frös så mycket qatt jag var tvungen att plocka upp filten och vira den tunt om mig som en krov under täcket. Sen somnade jag inte fören vid klockan 3 någon gång utan jag låg där och tyckte synd om mig själv.

Nu har jag vaknat, rösten hörs knappt, ont i nacke, rygg och är allmänt skakis i hela kroppen. Blir det itne bättre om några timmar måste jag nog ställa in glöggen ikväll..! Och det skulle vara riktigt synd för jag är hur taggad som helst!

-15 grader också, hur skulle det gå med klänning? Min var ju hyffsat kort?

Men jag taggar på att jag hinner bli frisk innan kvällen, that's for sure!

Det slår aldrig fel!

Ahhh! Jag blir galen!

Jag har feberkänningar, det kryper på skinnet och gör ont att ha kläder på mig. Det skavar typ. Och mina ögon är blanka, uusch! Jag håller också på att tappa röste. Detta är illa, men s¨typiskt att när någt roligt ska hända så blir jag sjuk.. Bah!!

Mysfredag!

Jag steg upp klockan 9 för att åka in till Umeå och myspysshoppa lite! Det var najs som fasen att strosa i stan och titta och prova kläder och jackor och allt vad det nu var. Jag hittade en "gå-bort-jacka" på Nicole för 300kr, rea på rean, det var inte dåligt. En grå kappa med hög krage. Mysigt värre!

Köpte glögg på systemet också, vi får hoppas den är god nu då.

Annars ikväll så blir det "date" framför datorn, perfekt. Vi ska spela lite wow och tjattra skit som vanligt. imorgon ska jag in till Umeå igen för att dricka glögg med anna och några andra? Blir Rex sedan, så nu måste jag välja outfit. Det är lite dresscode imorrn, "dressy".. Hahaa! Blir nog bra det!

Fikade nyss och nu sitter jag och chillar vid datorn. Ska plocka undan lite och göra "helgfint" innan jag sätter mig ner för att spela på allvar.

Ja, exakt..


Luften är fri, luften är fri!

Eller snarare att lite av luften från matchen igår är rensad från skit. Idag var vi 5stycken spelare och 2 tränare och 3 "laggubbar" som var på träningen. Vi började med att snacka igenpm matchen endå och lufta våra tankar och funderingar om hur vissa spelare i laget uppför sig. Och vad kom vi fram till? Det är ofc inte acceptabelt som dom håller på och, ja jag ska inte gå in på detaljer men..

Summan på kardemumman: Bänka och låt dem lära sig en läxa att man inte kan bete sig hur som helst!

Ahhh! Tydligen har hela laget varit sura som fan och det kan jag förstå. Jag avr ju itne heller så jäkla nöjd efter matchen igår.

Vi snackade i över en timme och sista 25 minuterna spelade vi 3v3 med en tränare på liten plan. Vi vann och jag fick göra sista målet.. Wiiee!

Duschen nästa och sen borde jag sova tror jag. Jag ska in till staden imorgon.. Får la se vad jag har med mig hem.. hihihi

Scarface, twoface.. My face..?

Inatt sov jag så hårt att när jag vaknade halv 5 när väckarklockan ringde så hade jag märken i hela ansikten och ner på halsen. Jag hade ett "jätteärr" från ögonbrynet och ner över hela ansiktet så jag blev full i skratt när jag stod där groggy framför spegeln av för lite sömn. Jag tänkte inte mera på det utan satte upp håret, käkade frukost och packade väskan och stack på jobbet. Det första Lovisa frågade var vad jag hade gjort i ansiktet?! "Ärret" var kvar och dte syntes hur bra som heöst i 3 timmar. Gubbarna trodde inte att jag avr riktigt klok när jag sa att jag hade bara sovit. Hur hårt sov inte du då?! Fick jag höra ex antal ggr innan huden återanpassade sig till sin vanliga form. Haha det såg helt sjukt ut!

Jaaa, annars? De hade tappat ner en hytt i ED:n på jobbet, dvs där den tvättas i ett lätt syrabad innan hytten ska lackas och det tar ju några timmar för dem att viska upp hytten igen så jag jobbade inget fram till 9 ungefär. Så 3 timmars slackande och resten av dagen gick segt och trögt. Men nu har jag äntligen fått stämpla ut och ta helg! Så otroligt skönt!!

Ikväll väntar ytterligare en träning.. Suck, jag är inte sugen för 5 öre, det blir 5e passet i rad varav 2 var matcher så jag har blivit lite sleten. Teknikträning och mental träning ska det bli då vi itne har några målvakter heller?! Suck! Och en tjej (som jag verkligen tycker är hur dryg som helst!) föreslog att vi skulle ha styrka.. mutter, alla bara tittade runt och låssades som ingenting..

Och det har snöat hela dagen, nästan iaf, underbart!

Elitfemman knäckte oss!

Vi spelade mot Iksu Ungdom idag och som jag berättade igår så hade Iksu plockat ner en hel femma från elitserien för att spela mot oss ikväll. Det innebar alltså att en av Iksu Ungdoms femmor fick inte ens vara med på bänken idag, jag hade varit störtförbannad om det hade hänt mig.

I alla fall vi började väldigt bra och spelade 0-0 i första perioden men sen kom Iksus Elitseriefemma igång och ja, bra spelare gör mål. De gjorde 5/6 spelmål och vi förlorade matchen med 3-7, varav ett av deras mål var en straff. De hade imo många turmål men bra spelare har flyt, det går itne att förneka.

Men det känns lite wierd att de behöver plocka ner en femma från elitserien för att spela mot oss när matchen egentligen inte gäller så mycket och samtdigt lite tråkigt för utan dem hade matchen sett mycket annorlunda ut.

Och jag såg Anna och hennes söta bf, han har en bra stil den där karln! Och pappa kom och såg matchen också, det är ordning på honom. Lovisa såg jag itne men hon satt nog där någonstans hon med.

Men jag blir lite förbannad på vissa spelare och våra tränare i mitt lag också. Förra matchen hade vi en spelare som käftade till sig en 2+2 min utvisning, hon skrek rakt ut till dommarna(!?) och idag fcik hon en 2+10 minuter pga osportsligt uppträdande. Det måste ju pratas ut om, vi kan ju förlora matcher på sånt där!! Och sen står våra tränare och skriker åt varandra under matchen för att de är oense och sen käftar hon också. Bah! Jag blir seriöst galen på sånt där.

Och jag älskar deras parkettgolv! Jag var helt okej idag, min bästa match på länge så jag är hyffsat nöjd där faktiskt.

Men, när vi möter dem hemma så knäcker vi dem!

Sängen nästa, jag ska ju upp om.. 5½ timme och det är jag som kör! Dryyygt!

Inbundna norrlänningar?

Är vi så?
Inbundna? Vi kramas inte och vi står mest stilla och är tysta? Vi säger inte så mycket utan tar det mera laidback och låter tankarna sköta jobbet åt oss
?


Eh "ok", det kan väl vara så. Men att smålänningar kramas mest och har sig..? haha!

Iaf enligt en undersökning som röda korset hade gjort enligt.. erhmm.. P1 på radion när jag åkte hem från jobbet. "okej" säger vi och drar ett streck över det hela.

Jag har nyss vaknat upp ur en skön eftermiddags-tupplur så jag är hur seg som helst. Men det behövdes efter dagens så kallade arbete. det saknades material på monteringen idag så vi gjorde typ ingenting eftersom det blev stopp i hela produktionen och det surras om att nattskiftet nästa vecka ska ställas in för att de vill testa ifall de klarar att göra vad de ska på endast 2 skift. Jag jobbar ju natt till veckan.. Amagad..! Hur blir det nu då?

Och snart är det match! Jag håller på att packa förfullt och ska strax börja sätta upp håret och byta om. Jag ska vara hos Vonka vid 18 där så jag måste typ gå hemifrån 10 minuter i vilket gör att jag egentligen är sen..

Tagga tagga TAGGA jävul!


Och helgen ser ut att bli sweet! Det gillar jag!

Imorgon smäller det mot Iksu ungdom!

Jag är så jäkla taggad trots att jag är halt och lytt men vad fan spelar det för roll?! Vi ska krossa dem!

Och enligt papperna så har Iksu elitserien skrivit över en hel femma på Iksu ungdom så att de kan spela mot oss imorgon kväll.. Är de rädda för att förlora mot oss (trots att vi har haft så dåliga resultat nu på slutet) eller vad är det frågan om? Lite . pjtaa, busigt är det, men vi har ju alltid spelat sjukt bra mot "bättre" lag så detta ska bli riktigt roligt. Imorgon ska vi vända våran lilla negativa trend och vinna matchen, vi spelar alltid "hatmatcher" mot Iksu så detta ska bli spännande!

Sist vi spelade mot ett elitserielag så var det IBK Dalen för några veckor sedan och då var vi grymt bra. Vi har kapaciteten att spela bra och vi kommer att göra det imorgon, det känns som det. Alla var sjukt laddade och så länge vi inte blir för överladdade imorgon utan att vi kan slappna av och spela just avslappnat kommer detta att gå som på räls.

Matchen är klockan 20,00 på Iksu Center och det är väldigt sent. Matchen spelas ju i effektiv tid så en match tar ju ca 2 timmar, och sen innan jag är hemma då är klockan runt 23.. Och så ska jag stiga upp 04.30 på torsdag morgon.. Blir erhmm.. Kul..

Men allt för sporten eller vad säger ni?!

Duschen nästa, nu är jag sen. God natt och wish me luck tomorrow!

En vek krigare..

Ja.. Det är jag det. Eller ja, . vek i alla fall, en vekling är jag i alla fall.

Smärta smärta och träning snart. Jag är dessutom jättetrött.. suck!

Freezing cold!

Detta är sjukt! Det är så kallt ioch dragit på jobbet att till och med gubbarna klagar. Och då är det hemskt! jag satt och försökte hålla värmen i mitt blåställ och underställ med näsan djupt begraven innanför kragen på jackan. Jag somnade sittandes, huttrandes och smått förbannad över att det ska vara så här kallt!! Inte ens när man svetsar går dte att få upp värmen, tragiskt! Nej tänk om man kunde få övervintra på måleriet bland värmen i ugnarna där? Det hade varit ngt!

Ja, och protesttåg på lördag? ehh nej!

Det var ngt viktigt jag hade tänkt att berätta. Glömde bort det, aja, det komemr väl tillbaka så småning om kanske.

Annars så har jag haft min första stora sladd med auidin idag. Jag kände hur bilen fick sladd ut ur en kurva och jag kan ju inte hålla mig utan gasar på och håller ratten stadigt vilket resulterar i en fet sladd, hihi! Jag älskar vintern!!

Jag sitter och äter farmors nybakta saffransbullar och det är huuur goda som helst! Smaskens!


Miika, jag visste att du inte skulle förstå, men att skriva det 3 ggr är väl att ta i? ;) Sen så, ja vikingarna var kanske veka någon dag och hade ont emellanåt, vi kör på den!

Och Brizzy, vi får la slå till en dag och se vad du går för i backen..! haha

Viking?

Nej, Miika du har tyvärr fel. Jag är en vekling, inte en viking. Jag fick en smäll på vänster knä igår på matchen och idag har jag haft ont hela dagen. Och det blev ju inte precis bättre på träningen utan det blev värre av alla stopp och start när vi spelade match på slutet. aj aj aaj! Så ruskigt onödigt, vi får hoppas det hinner gå över till på onsdag då vi möter Iksu ungdom annars blir jag typ tokig.

Men återigen får jag lira back med Erica, vi spelar bra ihop imo. Jag måste bara skärpa mig och bita ihop och sluta känna efter så jävla mycket.

Duschen nu, typ! Ska bli skönt! Och jag har äntligen fått värme i mig igen, det känns hur skönt som helst att inte behöva frysa.

Det snöar fortfarande och blåser djävul ute...

Nemi Potter!

Jag och syrran pratar alltid om att få gå på Hogwarts och bli trollkarlar och häxor. Häxa i vårt fall, men vi skulle inte ha ngt emot om världen var uppdelad i mugglare och trollkarlar precis som i Harry Potter. Syrran hittade den här strippen med Nemi och jag kan inte släppa den för den är exakt som vi, på pricken!

Nemi Potter!

För er alla som itne har sett/läst böckerna så kan jag bara säg att ni missar nog poängen här.. Och att ni har missat ngt stort då ni inte har läst böckerna så.. U know what to do!

Men Nemi då..!



Jag sitter och våldmatar Nemi just nu. Hon är så jäkla tuff och hela serien är typiskt mig! Den här var bara för söt så jag var tvungen att plocka med den.. Hihi

Bilder från lagfesten!

Ja vi hade ju lagfest förr-förra helgen och nu har det börjat ploppa upp lite bilder på facebook, själv är jag en slacker och har inte köpt en digitalkamera än..! Doh! Jag vet exakt vilken jag ska ha också, tror jag, men jag tar mig aldrig iväg för att köpa den. Iaf! Här kommer lite bilder från lagfesten där vi lekte lite sånglekar och hade allmänt trevligt..! haha





Kyla!

Ja idag har jag haft fryspinne-looken på jobbet. Det har varit kallt och jävligt i fabriken idag och jag hatar verkligen att frysa. Det finns inget värre än att gå runt på jobbet och känna hur kylan tränger in i märg och ben och jag blir stel som en pinne och pratar knappt med någon. Vad gör jag egenltigen i Sverige på vintern?! ahh ge mig 30 grader varmt, en stor sol och ett varmt hav att bada i..! Fast.. snö är la nice det med! Kanonerna har sprutat för fullt hela helgen så nu är nederdelen av backen färdig. Den öppnar kasnke innan jul iår, vem vet?

Sen här jag jevulskt ont i min axel idag, och utsidan av knäet. Innebandyns fel, helt klart. KALLT!

Det har också snöat hela dagen idag, gu se fint!


Haha! Hur mycket kostar du då Abrizz? =P

Skandal!

Vilken match..! Skandal rakt igenom. Vi förlorade matchen, ytterligare en grismatch. Vi hade förbundets enda kvinnliga dommarpar och ja, vad ska jag säga? dom är så jävla dåliga, de tillät en grismatch och de har verkligen noll koll.

Aja! Skitsamma, det var vi som inte gjorde mål så vi förlorade. Men jävklar vad grining match det blev, wosh! Och utvisningarna haglade.

jag är lite sur, det var värre innan men nu har jag lugnat ner mig. Och jag fick börja i 3e femman pga att jag endast tränat 1 träning i veckan men redan efter 1a perioden hade jag spelat in mig i 1a/2a femman och i boxplay. Det är sweet som fan.

Och inte får vi nya blad heller, de dröjer.. Suck! Jag hookade om min klubba innan matchen iaf, jag fick till vinkeln som jag ville ha den men still, it aint good.

nej nu, duschen nästa kanske? Jag har eftersvettats klart, gjort mina situps för dagen och stretchat. Sedär, och mamma lagar god mat idag! Smaskens!

Woops! Nu är jag sen!

Som alltid, men idag har jag mig själv att skylla (som jag alltid har annars också, men men..!) då jag gick i säng alltför sent och itne orkade stiga upp halv 10 som det var sagt.

Aja, jag sitter och käkar gröt som mest nu. Min bil fungerar inte när det är kallt?! ahh! Så jag måste cykla dessutom, så.. skynda skynda!

Det var en aningen.. galet!

Jag drömde om att bli väckt men jag trodde att klockan ringde upprepade ggr så jag tryckte bara av dig. Sen när jag vaknade på riktigt var jag tvungen att kolla att det inte hade hänt..! haha!

Jag har ju missat att berätta om en dröm jag har haft. Jag packade hela jackfickan full med hårspännen och sen när jag skulle lägga i mitt sista ramlade dom ut på golvet och växte.. och växte.. När jag skulle lägga tillbaka dem så rymdes dem inte i min ficka längre. Jag blev upprörd som attan eftersom hårspännen är hårdvaluta, de försvinner jämt! Så jag stod där och försökte trycka ner dem i fickan..

Och vad ska jag säga? Ja mina ritualer innan match är ju lite fuckade nu. Jag måste kämpa lite för att komma ikapp, hehe!

Mera vampyrer tack!

Jag, brorsan och syrran var och såg på Twilight ikväll. Vad ska jag säga mer än att vi älskade den? Vampyrer är det bästa vi vet, vi har samma humor och vi har samma skumma saker för oss när vi ser film så detta var en höjdarkväll utan dess like. Och filmen då? Helt underbart bra var den. Klockrent pinsamt, typiska situationer i livet, och vilken kärlekshistoria. Snälla, ge mig en vampyr!

För att göra det enkla ännu enklare, SF's storytell:

Twilight är baserad på Stephenie Meyers succéroman Om jag kunde drömma. Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i Washington, Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulla och förföriska Edward Cullen tar hennes liv enoväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckats hålla sin identitet som vampyr hemlig, men nu går ingen säker, minst av allt Bella, som är den person Edward älskar mer än någon annan. Edward och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara.


Och det är en så otroligt mysig kärlekshistoria mellan Bella och Edward så jag blir helt såld. Och han är så omtänksam och aldeles underbar. Ja jag är kär, helt klart. Och alla repliker i filmen var så underbart träffsäkra, stunder som var så pinsamma och alla "moments" i filmen. Obetalbart.

Ja, vi gav stjärnan 4/5 pga några skumma saker i filmen. MEN! Vi älskar den, om det beror på att vi är besatt av vampyrer och det "farliga" så må det vara så. Men..

Jag vet vad jag ska drömma om inatt!

Twilight ikväll!


Jag, syster och brorsa (kors i taket) ska in till staden och se den ikväll! Det ska bli hur nice som helst, jag taggar järnet!

About yesterday, and today also!

Jag hade ju en "date" igår som jag sa till mamma.. och Lowe, båda fick ju hjärtinfarkt! Whaha! Jag kände mig elak som satan men roligt var det.

Jag spelade dator hela kvällen med grabbarna, det var hur soft och skönt som helst. Kom isäng lite väl sent och vaknade ännu senare, det var fail ala Emmii igen. Och jag har mensvärk, ahh! Jag hatar mensvärk, man känner sig helt.. Ja.. Efter jag har käkat den här kuren av antibiotika ska jag banne mig skaffa p-piller av ngt slag, för att bli av med den här förbannade värken. Men det lär ju dröja ett ta innan det blir aktuellt iom att antibiotika stör hormonerna.. Ehh ja, dagens biologilektion..!

Jag surfade också på några sidor igår och hittade den här tuffa bilden. Jag gillar det som fasen.



Idag då?
Jag vette fasen, vi snackade om bio igår men det avr kanske bara löst snack? Annars ska jag se Stjärnor på Is då Jesper Blomqvist och MArkus Fagervall rockar hela showen. De är så bra!



Gorgeous!


Jag visste inte att Johan Elmander kunde vara så här snygg..! Fotad för Café

Inför kvällen..

Jag taggar gärnet!

Och jag ska göra en supergod fruktsallad sen med hallon, äpple, päron, apelsin, vindruvor, banan, passionfrukt, kiwi.. Ahh jag har längtat i 3 dagar nu och ikväll ska jag änltigen göra den! Smaskens! Typ 100a ggr bättre än godis.. Hihi!


Jag är redo!

Bring it on!!!

Comon! Snow snow snow!


Jag och Lowe tog en fika på byn idag, det var sjukt nice att umgås lite, det var länge sen sist. Vi satt där och snackade lite skit och luftade USA, skola och allt det där. Jag är taggad på att han är taggad på USA, skumt, jag vet. Och sen! Min hjälm hade kommit till 360´Norr!! Wosh! Vi åkte dit efter fikat och han fick smakråda, den blev svart. Jag hade ju med mig gogglarna så jag kunde se vilken som blev snyggast till hjälmen. Hihi!

Efter det blev det Ica, jag handlade en massa frukt inför kvällens fruktsallad, oh så gott det ska bli! Sen.. ja, nu är jag hemma igen. Jag har nyss tagit av mig min outfit inför skid/snowboardsäsongen 08/09 och den blir som följer:

Twintips: K2s parkskida 08 och K2s all aroundskida silencer 07
Pjäxor: Blåa Technica
Byxor: Gula DC och svarta Extreme (shysst häng på båda ofc!)
Jacka: Röd A-Tec, min svarta Extreme eller den rosa warp.
Hjäm: Svart Smith med skärm
Goggel: Smith, vita med fräcka bågar

Så jag är hur taggad som helst! Strålande glad och mamma sa: Emelie, du är lite konstig. Du har ALLTID lagt ner mycket pengar på din outfit i backen, betydligt mer där än på vanliga kläder. Det är sant, det är så, kommer alltid vara så, så länge som jag är intresserad. När jag gick på snowboardgym bodde jag ju i de kläderna så det var ju viktigt att känna sig bekväm. Och nu kan jag inte sluta, jag har aldrig haft en sån tuff aoutfit som i år tror jag.

Want to Buy a friend who wanna go skiing/snowboarding with me!

Jag fick lov att ta av mig alla snowboardkläderna nu, det blev en aningen varmt faktiskt. Men jag väntar bara på att pappa ska komma hem så ska jag ta på mig allt igen och gå mannekäng, igen! Wooho! (jag vet jag är störd och mongo och allt det där men jag är extremt jävla glad!!)

late night.. again..

Jag är hopplös helt enkelt.

Jag tog på mig att gå ut med Athena imorgon, så jag måste typ upp tidigt för att hinna med allt innan fikat med Lowe. Suck! Jag hatar att gå upp tidigt, haha! Eller tidigt och tidigt, klockan 9, betydligt senare än klockan 04.25 som det blir nästa vecka.. Jag gruvar mig redan, faktiskt. Men först, en underbar helg väntar!

Och jag taggar jullov redan! wooho! Jag kommer att vara ledig i minst 19 dagar, jag tar ju garanterat ledigt de två dagarna före jul då vi endå inte ska ha någon produktion. It´s awsome! Jag funderar på att vara ledig några dagar efteråt också, men jag får se helt enkelt. Börjar igen onsdagen den 9e januari efter ledigheten.. Hihi! Bortskämd? oja! Jag hoppas också att företaget slänger ut all jävla minustid de har att ta ut innan jag får sparken för det skulle verkligen vara underbart. Om de inte gör det så kommer jag nog vara ledig en hel del tror jag, om jag inte ska ta ut tid i pengar.. Jag får fundera lite på det där..

MEN! Det värsta är att när vi går ner på 2skift och alla visstidare slutar på nya maindeck (line) så kommer det saknas folk där och vi har ett överflöd som heter duga.. Gissa vars jag kommer att hamna då? Mhmm, line, garanterat. På tvåskift, jag skjuter mig själv då tror jag. Men men det blir efter jul där och i 3 månader ska jag väl kunna stå ut? Vi ser väl..

Den 25e kommer varslingslistan ut också, det har jag kanske sagt redan? Vi väntar med spänning.

Aja, sängen nästa!

...

You can't play on broken strings
You can't feel anything that your heart don't want to feel

I can't tell something that ain't real





Oh it tears me up..


El Laberinto Del Fauno!

Jag köpte Pan's Labyrint för något år sedan men jag har bara sett den 1 gång innan och det var med Lowe, syster och pappa tror jag. Det är en spansk fantasyfilm för vuxna skulle jag säga och den är trots allt rek. från 15 år. Den är stundtals sjukt brutal och väldigt mörk så det förvånar mig inte att åldersgränsen är satt till 15 år. Det kryper i kroppen under vissa scener och jag var tvungen att titta bort några gånger, jag som annars är väldigt hård när det gäller film.


Legenden berättar om underjordens rike, en plats där sjukdom, död och sorg inte existerade. Där bodde en kung, en drottning och deras dotter. Dottern, prinsessan, drömde om människornas värld med sol, fågelsång och varma vindar. En dag lyckades hon ta sig upp från underjorden för att uppleva världen ovanför. Hon glömde sin sanna identitet och ursprung och utsattes för kyla, sjukdom och elände. Till slut dog prinsessan, ensam och olycklig. Hennes far konungen visste dock att hennes själ skulle komma tillbaka så småningom, om än i en annan kropp, på en annan plats och tid.

Filmen är spansktalande och utspelar sig år 1944, just när det spanska inbördeskriget har slutat och det fortfarande finns motståndrörelser kvar som kämpar mot den nya Francó-regeringen, främst i bergen där de har bra gömställen. Ofelia är en ung flicka som tillsammans med sin höggravida mor anländer till ett av forten eftersom Ofelias mor nyligen har gift sig med Kapten Vidal som bekämpar upproren. Ofelia är en nyfiken ung dam som tror på sagornas värld och när hon upptäcker en gammal övervuxen labyrint i närheten av fortet blir hon genast nyfiken. I labyrinten träffar hon en faun, Pan, som berättar att Ofelia är den förlorade prinsessan av ett underjordiskt rike som nu har återfötts men för att bevisa att hon är den rätta så måste hon utföra tre svåra uppdrag.

Filmen växlar hela tiden mellan brutal verklighet där tortyr, kyla och oro över kriget ligger som en tung sten över Ofelias axlar och den där hon är en återfunnen prinsessa som utför de magiska uppdragen för att kunna återvända till en värld utan sjukdom, sorg och förtryck.

Sjukt snyggt växelspel mellan verklighet och fantasy, skickligt gjort som fasen. Jag gillar den skarpt och tycker man att vuxen-fantasy är något att ha så är den här filmen något att se. Själv gillar jag all fantasy nästan så jag blev inte besviken om jag säger så. Jag slänger upp trailern för er som är lite nyfikna..!

 
Filmen släpptes 2006 och den är regisserad av Guillermo del Toro. Filmen vann 3 oscars, bla för bästa utländska film.

Tur jag har!

Haha!

Jag tappade sulan utanför bilen så jag fick spela hela träningen med bara en sula i skon, det blev lite.. fel, skum kännsla och obalans men jag gjorde vad jag kunde iaf. En rolig träning, jag blev uttagen på söndag mot Boden. Ska bli roligt!

Jag trodde jga hade glömt sulan hemma så jag tänkte väl itne mera på det men när jag skulle lasta in grejerna i bilen ser jag sulan ligga där på snön. Tur att jag såg den, annars hade den varit borta för evigt, phew!

Och det är kanske bäst att byta ut mina flipflopisar mot riktiga skor nu när det enda är ett par cm snö? hihi

Jag måste komma i säng i tid ikväll eftesom jag och Lowe ska ta en fika imorgon. Han sticker ju snart hem till småland, watch out!, eller ja, innan jul där ngn gång. Och sen vidare till USA, gu se kul! Det ska bli najs att snacka lite skit, jag har lite dåligt samvete för att vi itne har träffats så mycket. Men men, så är det.

Och jag spelar Furtado och Morrison hela tiden, sickt!
Duschen nästa..!

Och imorgon ska jag göra fruktsallad! Jag ska banne mig inte ha ngt godis, jag äter way to much candy för att det ska kännas bra. Bah!


mmm!

En pepparkaka och ett glas mjölk!

Städningen är avklarad så jag sitter återigen och levlar i wow. Ligger lite efter men snart ligger jag i fas inför fredagen, haha! Jag ska på träningen ikväll sen, det ska bli roligt som fasen.

Annars då inför helgen? Ska fika med Lowe på fredag dag, sen blir det nog lite datorspel resten av den dagen.. ;) Förhoppningsvis match på söndag. Ja, det är mina "stora" planer, ganska chill faktiskt.

Snubblade över Nelly Furtado och James Morrison - Broken Strings.


Sovmorgon!

Eller snarare.. jag sov way to long.. till 11! Sen drog jag mig och låg i sängen och myste med Athena, wooff!

Jag och bror har ett mission idag, städa stortoan. Låter bra det, går ju hur fort som helst nu när vi är två. Wosh!

Och äntligen helg!


Sen har jag och Miika en efterlysning: ANNA ANNA! Vart håller du hus?!

Gissa vem som har helg?

Oja kan det vara Emmii?!

Ajjemän! Det visade sig att vi skulle ha så lite att göra imorgon på jobbet att förmiddagsskiftet skulle klara av att göra allt på morgonen så vi skulle bara städa på eftermiddagen. Jag tog ledigt så jag har bara haft en 3dagarsvecka den här veckan. Hur underbart är inte det?!

Kan ju förövrigt berätta att den 25 blir varslingslistan offentlig, det blir spännande! Jag vet ju att jag ryker, såklart, men att få det bekräftat blir skönt som fan.

Lååång helg, igen. Sjukt härligt.
Jag blir bortskämd!





What's that sound?

Idd, det är nog Emelie som sjunger i duschen igen..! NOT! Det brukar jag aldrig göra, sjunger bättre på jobbet där det bullar så mycket så att ingen hör! Hehe!

Jag städade som sagt i mitt iTunes bibliotek och jag hittade en goding. Nu måste jag skynda mig och göra mig klar inför jobbet. Det är jag som ska köra idag, jobbigt! Jag har också beställt två flöjtböcker med skivor, en med klassiker och en med julmusik, jag känner peppen!

Aja, Tah Tah!

Firefox AK - What's that sound

Snälla Apple, fixa iTunes!

Jag blir helt galen.

Alla vi som har musikprogrammet iTunes på vanliga PC's borde vid det här laget ha upptäckt att iTunes inte fungerar helt smärtfritt. Itunes är en produkt från Apple som är grymt god, verkligen. Smart som fasen och lätt att göra spellistor, få översikt över låtarna och allt det där. Problemet uppstår när du upptäcker röran på skrivbordet/mapparna och du bestämmer dig för att städa lite, dvs flytta runt musikfilerna och lägga dem i andra mappar för att lättare få översikt. Och vad händer? Jo iTunes hittar inte igen låtarna när de inte ligger på exakt samma ställe så de kan inte spelas utan att man först har "hittat" låten igen via iTunes. Det är så otroligt drygt så att det finns ju inte!

Jag beslöt mig, trots allt, att städa på skrivbordet och i mapparna för jag hade världens oordning. Jag fick ju radera hela mitt iTunes-bibliotek och börja om från scratch och lägga in låtarna igen och det tog väl.. Några timmar, även fast jag inte har lika mycket musik som Miika har, har jag endå en "lite" musik som skulle läggas in på iTunes i olika listor och album.

iTunes har ju funnits ett tag nu så jag tycker att Apple borde ha fixat det där och gjort programmet en aningen smartare, faktiskt. Det hörs tydligen fungera smärtfritt på Mac, Apples dator, men eftersom alla verkligen inte har en Mac, borde de rimligtvis fixa så att programet fungerar bra på en vanlig PC också.

Punkt!


iTunes biblioteket och en Ipod touch

Geez!

Haha! Jag dör!

Justin gjorde en sketch i Saturday Night Live och showade till Beyonces - Single Ladies och tyvärr finns inte hela ute på tuben utan den finns endast i en ihopklippt version med Beyonces riktiga musikvideo.


Dry your eyes mate!

Oh!
Den här var en gammal en som jag snubblade över! Jag tror vi sjöng den på engelskan då vi skulle lära oss cockney, engelsk slang och arbetarklassens dialekt-ish något sånt. Eller så var det en annan vi sjöng, komemr inte ihåg riktigt.

The Streets - Dry your eyes


"Tidig" morgon!

Ja för mig är det i alla fall en tidig morgon att stiga upp klockan 9 när jag jobbar eftermiddag och kommer isäng vid 2 på natten. Så jag sitter och käpmar att hålla ögonen öppna och jag hoppas på det bästa att bilen startar nu när jag ska in till banken. Jag måste gå ut och starta den en gång innan för att vara på den säkra sidan annars måste jag ju cykla in och det känns ju lite drygt. Jag hoppas träffen på banken går fort, så intresserad av min pension är jag då rakt av inte men när de ringer på morgonen de veckor jag jobbar natt så är jag ju för groggy för att veta vad jag håller på med så då kan de lura på mig allt möjligt!

Tur ingen telefonförsäljare ringde, Sigh!

Aja, bäst att sätta fart och göra sig respektabel..!

Chris Brown räddar kvällen!

Idag, eller jag menar ikväll, när jag har jobbat har jag haft så tråkigt.

Men klockan 20-ish spelade min Ipod upp Chris Brown - I wanna be och resten av kvällen hade jag den på repeat och gick loss i fantasin. Det var hur roligt som helst!

Har jag förresten berättat att de har startat snökanonerna och planerar att spruta hela helgen?!

Och det pågår förhandlingar om de 2 dagarna före julafton för vi ska inte ha någon produktion och ev ska vi få dessa 2 dagar av företaget. Alltså, vara hemma med full betalning..! Wosh! Hoppas dte blir så för i så fall är jag ledig i hela.. 19 dagar.. Typ jullov, exakt som man har när man är liten!

Svammel svammel, men här bjuder jag på Chris Brown iaf. Dessvärre är musikvideon inte klar än, suck, så detta är väl ett ihopplock av ngt fan.. Men enjoy!

 

1337

Det blir spännande att se ifall det är en vinnande auction!
Jag håller tummarna!!

Jag sitter och käkar som mest nu, ska snart åka in på jobbet. Suck! Aja men det är ju "bara" 3 dagar kvar innan helgen nu, jag taggar redan.

Sen har företaget lagt in minusveckor hela vägen fram till jul, awsome så jag jobbar bara 4a dagars veckor fram till jul, hur underbart är inte det? Sen hoppas jag verkligen att de tar bort de två dagarna, måndag 23 och tisdag 24 med för då är jag ledig i .. 19 dagar tror jag att det blev totalt. Typ.. Semsester!

Hur underbart skulle itne det vara..? ;)

VSFS!

Ah jag vaknade på bästa sätt idag när jag snoozade; Athena kom i mitt rum och undrade vad det var för oväsen? Hon är nybabad, nyklippt, mjuk och gosig och när hon satte tassarna på sängen så makade jag ihop mig i min säng och lät henne hoppa upp och lägga sig brevid mig. Kram kram och gos! Hon är den mysigaste storpudeln i världen!

Jag såg dessutom att Victoria's Secret Fashion Show 2008 (VSFS) gick av stapeln i fredags i Miami med Usher som kickade igång galan. Den galan vill jag ju se, NU! Jag älskar den här galan och skulle jag få tillfälle ngn gång att se den live skulle jag ju döda för att få göra det. Det är i princip samma modeller varje år med enstaka nya stjärnskott: Heidi Klum, Miranda Kerr, Adrina Lima, Caroline Winberg(?!), Alessandra Ambrosio, Karolina Kurkova.. På bilderna såg jag ingen Gisele Bunchen men hon brukar ju vara ett givet kort så jag hoppas hon var med iår också. Tidigare år har ju bland annat Tyra Banks varit med, hon var som vanligt stunning! Och att svenska Carolin Winberg är med för 3e året i rad är status imo för på dessa visningar är det de största modellerna någonsin som har en bra attityd och lanserar sig själva på ett snyggt sätt som får möjligehetn att vara med. Keep up the good work!

VSFS är ju den största årliga modeshowen med världskända artister som kickar igång eventet: bland annat har Justin, Usher, Spicegirls, Seal, Will.I.Am, Mariah Carey hållit i underhållningen och det är supermodellernas största årliga uppdrag. Med glimten i ögat, bus och släng med håret tar sig modellerna fram i tuffa underkläder och skyhöga klackar på runway, awsome! Och vingar, både änglavingar och fjärilsvingar fick vi se i år. Och som vanligt är det Heidi Klum som glittrar och syns mest! Hon är så jävla perfekt! I love her! ;)

Jag längtar som fasen tills showen ska sändas i Sverige! Det är en "julshow" så den sänds där kring jul vilket är way to far away för att det ska kännas helt bra!

Jag såg ett klipp fråg showen på tuben och i publiken kunde jag se Eva Longoria, hehe! Kändistätt brukar det vara!



Amanda Kerr och Alessandra Ambrosio

Late night running!

Ahh! gu vad trött jag blev nu då. Jag fick en fix idé på jobbet ikväll, jag var så sjukt rastlös så jag bestämde mig för att ta mig i kragen och springa en runda när jag kom hem. På jobbet har dte som vanligt gått segt segt och sen när jag inte sprang idag innan så var det som inget snack om saken.

Men jag kände mig som värsta anorexiafallet/psykstörd/träningsnarkoman/utsatt/tjuv/brottsling.. U name it, för inte fan är det normalt att springa klockan 1 på natten? svar: Nej. Så jag smög in, bytte om tyst som en mus, knöt skorna, satte upp håret, på med pannbandet, reflexvästen och ipoden och sen sprang jag iväg.

Det var mörkt, blåsigt och läskigt som fasen. Jag såg både mördare och våldtäcktsmän i buskarna, i dikena samt bakom postlådorna, i släpvagnar och i skjul. Och automatiskt börjar jag tänka på gömställen, orkar jag springa dit, är knytnäven redo för att ge någon närgången en käftsmäll ifall det skulle behövas? Typ, sen tänkte jag på vampyrer och då blev jag genast lugnare så jag skruvade upp volymen på Ipoden och kutade vidare. (Jag såg inte en enda människa eller bil på hela rundan!?)

Så nu, är jag helt slut, har käkat lite müsli med mjölk, ätit medicin, varit duktig och sitter nu och gruvar inför duschen.

Imorgon då? Hum dunno, blir nog en promenad med Athena om jag orkar typ. Sen ska jag nog spela lite dataspel och sen.. Göra mig klar för jobbet.

Haha! Just ja! Jag är i princip alltid sen till jobbet och jag går därför ganska fort genom fabriken för att komma till omklädningsrummet. Idag hade jag dessutom sneakers på mig och jag lyckades väl skrämma slag på ex antal byggarbetare när jag dyker upp bakom pelare och dörrar i rasande fart. Jag ser riktigt hur deras ögonbryn skjuter upp i höjden när de slår handen för hjärtat och hoppar 3 meter baklänges för att de vill undvika att vi ska krocka så jag inte skulle ligga och sprattla på golvet. Haha!

Aja, duschen nästa!

Måndag!

Latdag!

Idag, jag är för lat för att röra på mig idag tror jag. Snoozade från klockan 9 till kvar i 10, vet ni hur skönt det är? Oh så najs det var!

Laddar min Ipod för fulla muggar då det verkligen behövs på eftermiddagsveckorna för tiden står i princip stilla då. I veckan borde vi få reda på vilka som får kicken eller inte tycker man ju.

Och vilket fail: Expressen

Gissa om att det kommer bli skitsnack om det här idag på jobbet? suck!

Nu blir det lite wow, jag ska ju farma en pingvin! hihi

Helgen som varit?

Sjukt nice!

Jag fick ju helg redan på torsdag morgon och jag börjar inte jobbet förren imorgon eftermiddag. Perfekt långhelg! Innebandy, innebandy, lagfest, softardagar framför datorn och massa annat skojsigt!

Jag sitter och tittar på Jessica Alba och Paul Walker på tv3, filmen är väl en lättsmält action/äventyr med halvnakna kroppar, mumma! Dem är inte lite snygga heller!



Lagfest!

Wosh! Jag säger då bara det!

Jag vet inte hur många vi var, men vi var nästan alla ur laget, det var bara 1 tjej som hade feber och sen 2 vindelbor som itne kom till festen tror jag. Vi var på västerslätt, drack lite alkohol och lekte lekar. Det var najs som fasen faktiskt.

Däremot var jag ett fail och vodka är ingen höjdare vill jag lova!

Iaf, vi beslöt oss för att gå in på stan och se om vi kom in på krogen, vi hade ju 3 tjejer som inte var fyllda 20år och pjtaa. Det tråkiga var att nästan alla inte kunde tänka sig att "Offra" en utekväll och hänga på O'Learys istälelt för på Rex, ursäkten avr att "alla våra kompisar hänger på Rex".. Okej, men lagfest flickor? Borde vi inte gå där alla kommer in? Så det blev jag, Frida, Anna och Jenny som drog på Olles och partajade loss. Jag träffade Lowe också!

Och en gammal kompis till min brorsa, som förövrigt är ett svin. Inte min bror då, utan han ex-kompis. Usch! Iaf så skulle vi pka hem med Fridas ex och med oss skulle den här kompisen och ett av Fridas strul, snygg, ja tack! Lite för ung, dock. Tur det! Ehh ja, det var skumt. Jag var dessutom så jävla snusfull så jag visste knappt vad jag höll på med. Och jag gjorde mitt livs första riktiga fyllesamtal.. Ah, pinsamt. Its never gonna happen again säger jag ju bara. Tur jag inte kläckte ur mig ngt dumt, phew!

Såå, det var väl allt tror jag, kvällen var supernice iaf! Men snälla nån, lura inte i mig snus..! usch, jag blir ju aldeles skakis av det.. ! Ahhh!

Nej back to WotLK, slöspelar lite idag. Är lite bakis men det säger vi inte högt!


Men shit, jag är beroende vilket är imo ganska farligt..!

Jag är ett stor misslyckande!

Jag hade planerat att ta systemet¨efter matchen. Och vad hände tror ni då? Exakt, systemet har ju bara öppet till 13.00, jag trodde det var öppet till 16..!

Så nu får jag skrapa ihop vad vi har här hemma, dvs min 1/4 Baylies, 2 cider ur kylskåpet, jag har några mini-flaskor med vodka, mamma hade ngn vodka så vi får ju se vad som händer. Fett drygt iaf! Haha! Jag är ett faaaail! Hade tänkt att köpa snus, men det slutade jag bort, haha! Får väl tigga till mig en snus ikväll ifall det skulle behövas..! Ja jag blir snusfull ja, så är det när man inte är snusare, cheers!

Men det blir säkert bra, allt löser sig. Däremot vet jag itne vad jag ska ha på mig eller hur jag ska göra med håret osv. Vi ska snart äta iaf för mamma och pappa skulle på ngn konsert-grej i stan, och bland annat se Tomas Dileva?! Han fick dom tydligen på köpet, det var ngn annan artist de skulle se.. Säkert! säger jag, Whahaha! Så då blir ju middagen överstökad rätt så fort och sen är det bara att välja kläder, frisyr och allt det där. Jag tror jag har en aning men vi får se..!

Matchen då? Jag fick ju den viktiga uppgiften att sitta i sekritariatet på div3s match och jag trodde jag skulle få sitta med en mossig pappa eller ngt men suprise! Veronica var det, vi spelar ihop i div1 och hon är shysst, Susanes syrra. Så vi hade musik och grejer så det var imba. matchen slutade med förlust 2-9 mot gimonäs och varken vännäs eller gimonäs var bra. Jag hade varit så arg om jag hade spelat så det avr tur jag spelade igår..!

Eh ja, cheers m8s!

Smärta..!

Jag tror jag börjar grina snart. Ryggen är helt paj, svansken och sidofläsket är helt... Jätteont gör det!!

Jag ville ju inte stiga upp idag utan hade helst velat ligga i sängen kan jag ju erkänna men jag är ju tvungen att åka på div3s match idag. Och sen gå på systemet också. Men ryggen...! Det var länge sen jag hade ont i den nu, varför var det tvunget att komma tillbaka för?


Hello You!

Whaha! Den går på TV nu tydligen men jag har aldrig sett den förren Miika linkade den. Ni kanske känner igen låten också..? hihi!

Hello You - Coca cola light!


"Bra" uppladdning jag fick...

Suck!

Jag satt hemma vid datorn 17.50, då ringer Emelie och undrar om jag inte ska komma till matchen? Jag sa bara: nej det tror jag inte, jag har ju egen match imorgon? Det visade sig att Berra hade glömt att säg att jag skulle spela match och han antog att jag förstod att jag skulle spela matchen med A-laget ikväll. Hur fasen kan han anta det när han vet att jag har match imorgon?

Ås jag fick ju sätta upp håret i en rasande far, slänga på mig kläderna, packa ihop alla grejer på och vilken tud det var att jag hade ätit middag innan! Jag kom iaf iväg efter 13 minuter hemma, det avr det snabbaste någonsin från min sida. Jag var i princip stressad hela uppvärmningen men det gick över innan matchstarten, tack och lov för det! Tjejerna tyckte det var grymt bra att jag kom och även fast Berra gav mig en känga för att jag inte frågat om jag skulle spela så stod flickorna på min sida, det är hans ansvar då han vet att förhållandet mellan de båda lagen är ansträngt. Jag kommer aldrig att tigga om att få spela match, sån är jag bara inte. Han mummlade ngt om att han var otydlig igår? Han sa inte ett skit om det så. Tur jag var hemma kan jag ju säga!

Matchen då? Vi spelade mot serien 2an RIG, ett av sveriges riksinnebandygymnasium och de var bra. Vi var också bra men de hade jävulska skott och när forwards kom fel i försvaret dundrade backarna in skott på mål och gjorde mål framförallt. Vi förlorade slutligen med 2-8 vilket är ganska missvisande då vi var bra och hade många chanser vi också. Men grejen är där de gör mål och får sina skott på mål så skjuter vi utanför och så gör vi ju inga mål.

Och ja, jag är helt slut nu, svetten rinner i floder och mina knän som jag fick några rapp över är typ röda, och min fot är typ blå efter att jag sprang rakt in i sargen med en tjej efter mig. DET var en höjdare vill jag lova!

Och min kära morsa dissar mig för WoW, DET känns ju lagomt roligt och sen förväntar hon sig att jag ska vara intresserad av hennes leveling?! Eh nej tack /pass på det! Tur det är ordning på min kära fader!

Duschen nästa, sen ska jag få lite sprit av pappsen, perfekt avslutning på en bra fredag även fast vi förlorade matchen. Men det var grymt roligt att spela och jag gjorde en bra match, awsome!

Lagfest imorgon! Jag är sjukt taggad, måste hinna på systemet sen..! hihi!

Flashbacks!

Ett segt avsnitt av Heroes, s3, episode8, men det föklarar en hel del viktiga saker som har hänt.

Och Claires farsa, vilket jävla svin! Och mr Petrelli, Nathans och Peters farsa är ju ondast av dem alla!

Aja jag taggar inför matchen ikväll. jag ska inte spela men det ska bli roligt att titta på när A-laget ska spela. Pappa lagade värsta goda matchen idag, kycklingwook med nudlar. Smaskens!

Sen ikväll blir det mera spelande vid datorn, det blir perfekt med en softardag vill jag lova. Nästa vecka blir härlig med en "vilovecka" dvs löpning och enskilt styrkepass.

Aja, back to heroes nu!

Trots allt..!

Trots att WotLK släpptes igår coh jag spelade som en galning från dess att jag steg upp runt 12.30 -02 på natten är jag inte less. Jag gick också och la mig i bra tid, jag var helt slut i kroppen ohc huvudet, dels av omvändningen av dygnet och träningen och sen blir man faktiskt ganska trött av att spela dataspel..! Haha! Jag spelade väl säkert dator i 9timmer igår, med paus för middag och träning. Galet egentligen.

Ska sätta mig och spela lite nu också, hihi!

Annars idag då? jo jag ska såklart på A-lagets match klockan 19 och titta på den och sen vet jag inte. Blir till att ta det lugnt eftersom vi har egen match imorgon och sen på kvällen är det lagfest. Det ska bli roligt!

Aja, cheers mate! WotLK nästa!

Sova?

Nej inte än på ett tag! Jag har sjukt roligt nu alltså! Haha! Sickt! Vi får la se när jag kommer isäng inatt iaf, haha! Och hur mycket bloggning det blir de närmaste dagarna.. Hihi!

Dålig träning!

Jag har faktiskt lika gärna kunnat stanna hemma framför datorn för idag gick det hell käpprätt åt helvette!!!

Jag blir så sur, så less och så förbannad. Kroppen fungerar inte, hjärnan var dimmig och blicken ofokuserad. Jag vänder om dygnet från nattsvängen till vanlig dygnsrymt och det är lite jobbigt faktiskt. Sen är krooppen helt slut, benen är jättetunga och min högra handled har fått en smäll och blir lite öm när jag skjuter?! Överansträngd wtf lixom!? comon!

Berra började att säga något om att han ville att jag skulle spela med dom men sen glömde han bort sig och jag var sur så jag orkade inte ta upp det igen.

Så ingen a-lagsmatch imorrn, tack tack! Jag är verkligen inne i ett oflyt nu så dte blir najs med div3 på lördag. Kanon!

Duschen nästa, och sen lite World of Warcraft! Jag älskar det! Och hur kan människor INTE förstå att det är socialare än att titta på TV? De klagar på att ungdommar sitter vid datorn och spelar och att de är ososiala erimiter typ. De har inte spelat WoW! Jag blev nästan sur för de förstår verkligen inte att man har kompisar som spelar och bara för att man itne sitter ansikte mot ansikte så betyder det inte att de inte finns eller att man är osocial. Vi hade värsta fighten om det på jobbet inatt, sickt! Jag anser att det är exakt samma sak som att sitta vid tv:n som vid datorn, det är mera socialt vid datorn..! Arrggh! Men, ja, de blev typ förbannade på mig. Det var lite roligt. Hihi

Okej, jag är lack atm! Duschen nu, skrubba bort lite elaka känslor och sen spela gärnet!

The Day of Wrath has come!

AHHHHHHH!

Nu jävlar ska jag spela World of Warcraft - Wrath of the Lich King tills ögonen blöder!

Annars då? SUPEEERTAGGAD!!

Don't ask!

Träningen idag..?
Ehh ok!

Vi var 5 utespelare och 1 målvakt. Och eftersom tränarna ville att vi skulle nöta matchsituationer var inte killarna där heller så vi var .. just det! % utespelare och en målvakt. Och av någon anledning så blev jag itne ens less utan jag peppade igång och så gjorde vi några passningsövningar med mycke skott på mål. Vi trände väl 1 timme och sen slutade vi. Så krismöte på lördag efter matchen vilket behövs. Utskällning ftw! Vi tränar 2 kvällar i veckan,d e kan fan planera in sin pluggning lite bättre.

Suck! Duschen nästa, Miika har skickat över Heraoes också så det ska bli spännande ! Sen är det sista natten för i veckan, underbart härligt och sen väntar en lång, lång helg!


A forbidden kiss!


I min anime som jag ser på nu, Vampire Knights, s2, -Guilty är det lite twists atm! Jag gillar det skarpt! Vampyrer är imo den sexigaste "skurken" som finns och skulle inte tveka om jag skulle få chansen att bli biten.. haha!

Jag trillade dit!

Efter mer än 2.½ år på Volvo har jag trillat dit och drack kaffe igår på jobbet för att hålla mig vaken. Jag har endast druckit kaffe en gång innan och det var en jättekall dag när vi åkte snowboard ute i en snöstorm. Men jag ska inte lära mig att dricka kaffe, då är jag körd!

Jag sov som en klubbad säl till 14.30, vaknade av larmet, steg upp och hittade mitt spel, Wrath of the Lich King på bordet! Whahaha! Mamma stod och bakade och utbrast: Jag fick panik, jag såg bara ditt spel! Mitt spel kom direkt till brevlådan medan hennes och brorsans kom på avi.. Hihi!

Annars har natten varit lugn. Vilda gissningar rullar runt volvo nu om att de kommer att permitera oss från nattskiftet nu innan jul, dvs vara hemma med betalning för vi gör ju inge nytta alls på natten nästan. Nästan.

Nu ska jag ta och ladda in spelet, imorgon smäller det ju! Jag är grymt taggad ska ni veta! Medan det laddar ska jag städa så jag har gjort det inför helgen..! Hahaha!

Bah!

Suck, träningen gick ju kasst. Kroppen är slut nu, vid 21 års ålder. Det är tragsiskt.

Och itne fick jag nytt blad idag heller. hoppas på torsdag annars blir jag lite less.

Ska bara eftersvettas, sen duscha, käka och sen sticka iväg till jobbet. Tröstäter en skumtomte också, det är najs!

Keep on dreaming, a wedding?

"Inatt" drömde jag om ett high fashion wedding som gick av stapeln i Umeå, Björkarnas stad som knappt har några björkar kvar?! Iaf, så här var det:

Jag skulle åka och shoppa i staden, det var en vacker sommardag och jag parkerar alltid på kajen så jag körde ner dit. Vägen som gick där nere var helt ombyggd med skumma farthinder och lustiga svängar för att försvåra framfarten och överallt ser jag sjukt snygga bilar, limosiner och framförallt vackra människor i riktigt dyra klänningar och fracks. Ett par kommer jag särskillt ihåg och de satt i en svagt rosa gammal amerikanare där hon hade en mycket svagt rosa klänning, blonda lockar och en vit blombukett samt vita färska blommor i håret. Han hade en grå frack och svagt rosa skjorta samt näsduk och diamantknappar. Deras chaufför hade den obligatoriska uniformen och satt där stram och stilig bakom ratten.

Jag körde förbi, jag var den enda som hade en röd vanlig Audi A4a, och jag stirrade, verkligen stirrade, på människorna och bilarna omkring mig. Hela parkeringen var full av bröllopsfirare så jag beslöt mig för att fortsätta en bit till för att de ifall det fanns någon ledig parkering längre bort men det visade sig att vägen var ombyggd även här borta och det var enkelriktat utan möjlighet att vända så helt plötsligt fick jag se stadskyrkan framför mig. Jag bara: Okej, men det finns kanske en parkering här borta, av någon anledning ville jag verkligen ha en parkering och gå och shoppa loss. Och det var ju endå försent att vända för det fanns ju ingen stans att vända på?!

Kyrkan hade blivit ett stort slott med en jättesnygg park framför sig och det hade också byggts upp ett kapell inne på gården där jag antog att de skulle gifta sig. Och som sagt, jag hamnade bland alla dessa bröllopsklädda människor i vackra klänningar och frisyrer så jag kände mig en aningen utstirrad i min röda bil och jeans?! Iofs hade jag Acnejeans på mig men still, its jeans?! Hur de andra nu kunde se dte för jag satt i bilen?! Närmast kyrkan fick jag se flera lediga parkeringar, de var inte bokade så jag parkerade helt enkelt min Audi där och när jag steg ut ur bilen fick jag se mamma och pappa komma gående. Jag bah: WJAT!? Vad gör ni här? pappa sa att han ville se så jag hittade en parkering, eh ok? Jag menar på bröllopet? De var nämligen också finklädda och vackra som fasiken. Det genomgående temat på alla kläder var alla nyanser av vitt med inslag av aprikos och rosa, så jag blev sjukt nyfiken vad bruden skulle ha på sig om nu alla gäster klädde sig i brudens färg? Jag vände mig om för att låsa bilen och den hade förvandlats till min svarta cykel?!

Okej, cykel, sure, jag försökte parkera den med stödet men parkeringen lutade så den stod och vinglade. Pappa lyfte runt den och såg till så att den stod stadigt i mossan och så räckte mamma mig min hund (?!) som jag placerade på sadeln och mamma frågade: Sitter hon stadigt där nu? Jag såg hur hon satt där och vajade så jag sa: Nej det är nog bäst jag tar med henne. Det var en ullig liten vit hud så jag tog henne på armen och vinkade farväl till mina föräldrar som anslöt sig i processen in mot kyrkan.

Jag och min vita hund gick iväg, jag hade mina svarta favoritskor, acnejeansen och en enkel vit t-shirt, och jag kände mig som sagt utstirrad. När jag närmade mig alla finklädda människor var det en butler som kom fram och bugade för mig och frågade om resan hit hade gått bra miss? Jag tittade mig över axeln för jag trodde han pratade med någon annan men det var tydligen mig han pratade med. Javisst, den har gått jättefint svarade jag med överdrivet släpig röst varpå jag försökte gå iväg mot staden. Men vänta nu miss, går du inte åt fel håll nu...? Frågade butlern och visade med en yvig armrörelse vart han ville att jag skulle bege mig. Och människorna runtikring mig smålog och mummlade: Vilken humor hon har, hon är fantastisk..! Tänk att skämta om ngt sånt här på hennes stora dag..! Jag ryckte till och vände mig mot slottet som låg där i solskenet och där fick jag se...

Sen ringde mobilen och jag vaknade. Sjuk dröm, och jag kommer ihåg allt glasklart. Jag behöver inte ens anstränga mig för att komma ihåg utan den hör drömmen sitter som etsad på näthinnan. Och det var mys att vakna så för du var så himmla glad! Haha!

Jag hade iofs hellre velat ha en dvärgpinscher till hund, de är betydligt tuffare! Men i drömmar får man inte välja allt, haha! Men keep on dreaming, det var roligt! Det här är faktiskt en av de starkaste drömmarna jag har haft på länge och jag kan ju bara spekulera i fortsättningen, haha! Underbart vackert var det iaf.

Löjligt uppdrag!

Idag utförde Gert sitt uppdrag i Rix Morgon Zoo och jag blev faktiskt lite besviken när jag hörde vad han skulle utföra för uppdrag: Att byta däck på Rogers bil?! Det var det lättaste och löjligaste uppdraget jag har hört de göra alltså. Det är ju buslätt, jag har gjort det i 2 års tid på min egna bil och jag är tjej?!

Men sen när jag tänkte efter där så.. De bor i Sthlm, vår käraste betongstad, och där är kanske inte livet lika hårt som i "vildmarken" norr om Gävle.. För att inte tala om i norrland! För pappa var dte en självklarhet att jag både skulle ta körkortet och lära mig byta däck, olja, kylarvätska, och alla de grejerna som är lätta och nödvändiga att klara av. Där nere i södern lämnar de in allt på en verkstad som fixar..! Men iaf, vi som kan byta däck och gör det ofta blev besvikna idag, det lovar jag!

Jag längtar som fan tills det kommer lite snö och halka så jag får sladda lite! haha! Det är det absolut roligaste som finns att utmana vägen och bilen för att se om jag själv pallar trycket. Vilket jag inte har gjort alla ggr men.. Diket har ingen dött av, mamma blir bara lite arg! Haha!

Just ja! Det är ganska roligt för när de talar om snökaos i mellan-/södra sverige rör det sig om 5cm snö och då slutar folk att kunna köra bil/buss/de halkar och slår sig osv. DET är imo det roligaste jag har sett, vi skulle söderut när vi skulle till italienska alperna och på väg ut till Arlanda i Sthlm så snöade det som fasen. Bilarna krypkörde i 40km i timmen och sladdade runt som galningar plus att de körde hur tätt som helst. INte konstigt det blir olyckor om de kör 3 meter ifrån varandra? Aja, nu har jag luftat mitt förakt över snön och söderbor..! Tacka vet jag norrland! Här har vi inte snökaos fören det har snöat minst 15cm och plogbilarna har fastnat i en snödriva, HAHA!

Annars gick natten hur lugnt till som helst. Vi skulle inte plocka ut några hytter alls utan bara fylla upp på linen så vi producerade sidor tills det blev fullt. Jag blev klar runt 4a och sen strosade jag runt och tittade lite på nybygget där. Dte var roligt.

Just ja, jag drömde ju en sak också..!

Vilken träning!

Det var tufft idag, jag är helt sjöblöt av svett!
Mixad träning med a-laget och div3, kanon! Det roliga är att jag får spela i a-lagsfemman hihi!

Iaf, de nya bladen kommer i veckan så det kommer bli hur jeffla nice som helst för mitt oranga blad är verkligen inte bra. Idag lyckades jag ha koll på bollen iaf, oftast, men det kan ju bli bättre så.

Jag fick också räkningen från bilverkstaden och det var ju en saftig summa på 4635kr. Det är jväligt dyrt att hålla sig med bil, tur att bensinpriset har gått ner!

Och jag är som alltid glad nuförtiden, i like it!

Nu är det bara några situps och lite skit och sen in i duschen!

Dålig sömn!

usch!

Jag sov verkligen dåligt idag! Först somnade jag itne fören vid 07.30 någonting sådant för att sedan vakna redan 11.30 av något som small?! Steg upp för att titta vad det var men såg inget skumt så jag gick tillbaka till sängen för att sova lite till. Jag somnade fort men redan 12.40 ringde mobilen.. Suck! Det var banken så nu har jag bokat in en tid för att prata om mina pensionsfonder nästa vecka. Det blir iofs kanon, man ska börja tidigt. Det är seriöst ngt fel på mig nuförtiden, dels har jag slutat att vara sen sen tänker jag nu flera år frammåt. Nu är dte bara att ta tag i skola/program så är jag fan i mig bäst!

Lite synd att hon råkade pricka in att jag sov, för efter det kunde jag ju inte sova. Låg i sängen 1 timme och bara drog mig och sen gick jag upp och fann att huset är tomt.. Ehh.. Pappa sover hos farmor då han jobbar natt men vart är brorsan då? Aja.

Sen luktar head&shoulders blåa shampoo/balsam, classic clean, hur gott som helst! Lovisa börjar nästan dreggla varje gång jag tvättar håret på jobbet..! haha! Jag har ju inte dyrschampoo på jobbet om ni trodde det, något mått får det vara men som sagt, lukten på h&s shampoot..!

Nu ska jag baske mig ta och göra ngt vettigt..

På torsdag stannar världen!

Enligt, erhmm, Nöjesbilagan som följer med någon av alla tidningarna som cirkulerar i Sverige så kommer världen att stanna av på torsdag den 13 November. Och orsaken? Jo världens största online-rollspel, World of Warcraft, släpper sin 2a expansion, Wrath of the Lich King.

Spelet har numera över 11a miljoner aktiva spelare som spelar flera gånger i veckan och vi kan ju bara spekulera i hur många som är "sjuka" på torsdag när expansionen släpps för att vara först att levla upp sin karaktär och utforska den nya världsdelen Northrend.(Som består bara av is och snö, precis som Norrland!) Jag jobbar natt och går av torsdag morgon så jag kommer absolut att sätta mig vid datorn direkt jag stigit upp och börja ladda hem allt. CD-skivorna får jag på onsdag eftersom jag har beställt expansionen så det gäller bara att tanka hem patchen på torsdag och sen sätta igång att spela, hela helgen...



Jag var sen på att beställa spelet eftersom jag inte visste om jag skulle fortsätta men jag tog mig i kragen och bokade det i fredags, och jag har bestämt mig för att levla upp min shaman Nemphys till lvl 80. Jag är grymt sugen på att testa på och se vilka förändringar, miljöer (vackra som vanligt!) och nya instancer och annat roligt och pjta, jag kanske inte ens ska byta server när allt kommer omkring? Det har varit snack om att jag skall byta server för att kunna hänga med gamla kompisar som börjat lira igen osv nu när det har varit på tal om att mina killar ska sluta spela. De tjötar om ett RL (real life) och skaffa flickvänner osv, jag menar; Vad är det för bullshit? inget är väl bättre än att sitta och nörda med ett dataspel och snacka skit (mestadels snusk?!) över ventrilo?

Imo går allting att kombinera, jag har lyckats i alla 3år (är det verkligen 3 år, är det inte fler?) som jag har spelat och jag har tränat grymt mycket snowboard/innebandy på hög nivå samtidigt som jag har raidat instanser på softcore nivå. (Raida kan vi säga är som att spela en fotbollsmatch, för enkelhetens skull) Och jag har även haft en kille, belive it or not, som gav mig tid att spela mitt älskade dataspel. Jag försökte lura in honom i spelet jag med men det lyckades ju inge vidare. Kanske lika bra, det räcker med att hela familjen utom farsan spelar det där förbannade spelet!

Så jag är taggad, det ska bli hur kul som helst med expansionen  för nu de senaste 2 veckorna har jag knappt spelat alls eftersom alla går och väntar på WotLK och det är inte lönt att göra något i spelet eftersom det kommer så mycket nytt! På torsdag smäller det!


Och jag säger grattis till Kalmar FF som vann Allsvenskan igår! Så underbart skönt att inte Elfsborg vann! High five!

Och jag ska inte prata om jobbet, för jag ger en slackig bild av det, vilket iofs stämmer till en viss del.. Men inatt städade vi och hade underhåll på robotarna, sjukt tråkigt och tiden gick så långsamt..! Arrhh!

Sängen nästa! Have a great day!

Jag är ett fail!

Sådär ja! Nu kan vi säga grattis till Miika som vann över mig i "never use smilie-tävlingen" som skulle gälla hela November ut. Jag misslyckades och la in 3 smilisar och .. jag förlorade. Han lurade mig till två och sen var jag grymt klantig på den 3e. Så nu är jag jävligt sur på mig själv för att jag trillade dit.

Priset har vi inte bestämt än, men jag förlorade som sagt. Och jag hatar att förlora!! Arrhhh!

Vi hann inte leka klart heller, och snart är det hög tid att sticka på jobbet.



Och har jag fått dig att trilla dit igen..? Hihi!

Väckt för att leka!

Ja jag klagar då inte! Jag hade tänkt att sova till 21 men blev väckt halv 9 av ett telefonsamtal för att leka lite i WoW. Det är så roligt! Jag trodde att det var chefen som ringde för att jag försov mig så jag hann ju kallsvettas som fan innan jag förstod att det var Fredrik. Haha! Galet!

Bara vi hinner klart innan jobbet nu!


Sötnöt!

När jag blir tillräckligt vuxen, flyttar hemifrån och allt det där ska jag baske mig köpa mig en hund. Och.. Denna är en stor favorit! Hihi!


Jobb inatt!

Och jag är så sjukt otaggad om jag säger så!

Usch då! Måste hinna sova ett tag också, gu vad tråkigt!

Drömmde en mysig dröm inatt också, hihi! Kanske en fortsättning lite senare ikväll då? Det hoppas jag på!



Lata Söndag!

Idag blir dte nog att lata sig hela dagen. Jag hade tänkt att ge mig ut och springa men nu när jag tänker efter så är dte inte en sån bra idé. Jag har ju träning måndag till torsdag och ev match på fredag eller lördag. Och jag orkar inte ha kramp i vaderna för att jag har tränat för mycket i veckan, som jag hade förra veckan. Det var faktiskt rätt så drygt.

Jag har fått en rolig bok, och brorsan har dessutom laddat hem 3 avsnitt av Vampire Knights med Yuki och Zero. Det ska bli spännande för jag hörde hur brorsan satt och asgarvade och skrek-skrattade på sitt lilla speciella vis för att han tycker det är så roligt. Det får bli ett sånt avsnitt nu!


Och jag leker som aldrig förr i ps! Jag har världens snyggaste penslar som jag grejjar med. Igår var jag lite trött för att bilden skulle bli bra men den blev rätt uff endå. Jag ska fixa till den idag och göra om den men fortfarande på samma stil. Sen tycker jag det är nice att Miika har börjat med så jag har ngn att "leka" med..! Hihi hi!

Godaste mixen!



Malaco + Malaco = Sant?

Finally!

Kanske inte världens roligaste men nu har jag städat bland mina photoshop brushes. Jag har ju hunnit med att ladda hem ett par nu och det var en redig oordning där vill jag lova. Nu har jag hyffsad koll, bättre koll på datorn än vad jag har i mitt rum. Och det är ju lite illa. Sen är jag sjukt trött också. På en lördagkväll? Sickt i tell ya!

Kanske jag ska ta och leka lite i Photoshop nu då? Behöver ju en vinterbakgrund, eller jag ska iaf byta till ett jultema senare kanske.. Haha! Om jag kan göra ett snyggt ett..

Bolljävel!

studs-studs-studs-mål-studs-studs-felpass-studs-mål-pp-studs-studs-mål-studs-felpass-studs-studs-studs-felpass-mål-studs-studs-STUDS!-studs-studs-studs-mål-studs-studs-felpass-studs-mål-pp-studs-studs-mål-studs-felpass-studs-studs-studs-studs-studs-studs-mål-studs-studs-felpass-studs-mål-pp-studs-studs-mål-studs-felpass-studs-studs-studs-felpass-mål-studs-studs-STUDS!-studs-mål-studs-studs

And on and on and on and on.


Vi förlorade matchen mot det förmodade topplaget Skelefteå med, ja blev det 0-7? Det var en jävla grismatch från början till slut där vi förlorar 80% av alla närkamper, bollen studsar fel, domarna är helt emot oss och vi blir stressade och felpassar och de får göra mål. Jag har aldrig sett en sån här total kollaps av Vännäs Damer tidigare men idag var det nästan alla som var ovän med bollen. Vi fick inte med oss bollen över planen och fick vi mot all förmodan det så blåste domarna och gav Skelefteå frislag. Vi backar hade ingen hjälp av forwards/center heller utan vi mötte en mur av spelare att ta oss igenom varje gång och det skapade ju lite panik. Men det är bara att bryta ihop och komma igen som det så vackert heter. Men matchen var verkligen ja, den är bara att glömma!

Jag fick starta i 3e femman och vi gjorde kanske 5-6 byten max i första perioden men jag lyckades övertyga tränarna om att jag var på G så inför andra fick jag hoppa in i vår 2a femma och en annan back fick gå ner i 3e. Likadant i 3 perioden, jag fick stanna kvar i 2a femman och en annan back fick kliva ner i 3e femman.. Hihi! Det var hur najs som helst, det visar att jag kan ta en plats i laget. Jag var bara inne på 2mål också så det var najs som fasen att vi inte släppte in så många mål när jag var inne på planen. I övrigt var jag ganska seg faktiskt, men det märktes tydligen inte så det var ju kanon.

Nu ska jag ta och duscha och sen ta och hjälpa mamma med maten, vi ska äta taccos idag! Smaskens!

Snart match!

Jag hade planerat att gå upp 9 först för att verkligen få den ultimata uppladdningen men när jag vaknade 08.20 tänkte jag att det här går ju bara inte så jag ställde klockan på 09.20 istället och det avr så skönt! Jag kom inte upp fören vid 10 endå men det räcker.

Jag tänkte byta om på direkten och fick lita panik när jag inte hittade uppvärmingströjan men tillslut så kom jag på att jag hade ju vikt ihop den och lagt in den i skåpet, doh! Så nu har jag Matchstället på mig, har ätit frukost, ska fixa frillan, sen dax för lunch och sen 11.45 är det samling. Hemma match mot Skelefteå i Hammarhallen. Det blir awsome! Med a-laget då, hoppas pappa vaknar tidigare och kommer och tittar på mig när jag spelar. Han ska iofs jobba sig 12timmars pass inatt 19-07 men ibland brukar han bita ihop och stiga uppp för att komma på matchen. Det är alltid roligt att ha någon att kunna diskutera med efter matchen som inte bara tycker att man har gjort det bra (mamma) så.. Fast iofs är det gött när mamma tittar också, 100kr ifall jag gör mål! Haha! Inte för att det skulle hända då min klubba är helt värdelös. Hoppas de nya bladen kommer till veckan nu!!

Nej, time to fix my frill!

A million candles burning!

Jag kan inte rå för det, men sen jag snubblade på Martin Stenmarks nya låt - A million Candles Burning har jag på något sätt fastnat för den och jag älskar barnkören de har lagt in i låten.



Sen av någon anledning så tänker jag på Jenny och Morfar när jag hör den här låten, inte för att den har något med döden att göra utan jag får bara en känsla. Låten handlar ju om att förändra folks tankar och lära dem att det är bra att byta åsikter och byta ståndpunkter när det är rätt att göra det. Vi ska inte vara fega utan behövs det förändring ska vi inte tveka för imorgon kan det vara för sent.

Today we can change
Tomorrow's too late
From now a conscius mind
Everyone knows
Where we must go
From now a conscious mind

Quantum of Solace!


Jag var och såg den nya Bond-filmen Quantum of Solace med Miika och Robert. Nice att träffa grabbarna igen, det var ett tag sedan sist, vilket vi måste skärpa till oss med.

Filmen då? Nu när vi har gått igenom sällskapet och den fullsatta biosalongen, plus att jag träffade Emma där!, kanske ni undrar vad jag tycker om filmen? Jag saknar de flashiga prylarna, snygga bilarna, och de snygga brudarna. Ehh ok? Vi fick se en Aston Martin och två Fords? Inga coola manicker mera än en tuff mobil och en skärm som man kunde dra/flytta informationen på, som i tex Minority Report. Ja okej, lite flera grejer var det ju allt. Sen så var det inte en typisk Bond-film heller, mr Bond hade en (EN?!) brud bara och vi fick knappt se något typisk förförartrick ala Bond och det tar faktiskt bort lite av den typiska Bond-känslan. Filmen var rätt okej, men det kändes mera som en action-film än en Bond-rulle och det är synd faktiskt. Sen gör Daniel Craig ett bra jobb, jag gillar hans stil som fasen. Hans isblåa ögon borrar sig rakt in i en där man sitter i salongen och jag skulle inte vilja bli ovän med honom vill jag lova. Han klär snyggt i kostym också vilket är ett starkt plus.

Quantom of Solace fortsätter där Casino Royale slutade då Bond blev sviken av sin kära Vesper och han gör det till en personlig vendetta där han blir hårdare och tuffare än någonsin. Filmen är brutal och som vanligt måste Bond ligga flera steg före skurkar och "allierade" för att överleva och fullborda sin hämnd. Sen är ju världen på väg att gå under när ett nätverk av högt uppsatta män och kvinnor lirar ett farligt spel men det är ju en sak som ALLTID sker i Bond så det lägger vi inte alltför stor vikt vid.

Och var det bara jag som tyckte att skurken såg helt mongo ut? Vindögd, blek och töntig? Ibland var jag nästan rädd att ögonen skulle ploppa ut!

Men jäklar vad jag gillar killar som har ståkrage på sina jackor, så hett så hett! Både på filmen och i salgongen fick jag se några extremt snygga jackor. Alltid på span, det är jag det!

New Design, bort med hösten..

..Och in med vintern?!

Aha! jag har pillat med min nya design i Photoshop mest hela dagen. Gjort lite här, läst lite tidning, pillat igen och surfat och... Så fick jag börja om, ta hjälp av Miika, och nu blev det såhär! Voilá!

Det är egenltigen ett stort misslyckande då det skulle bli vintrigare men nu blev det.. svart.. och.. grönt.. Iaf inte lika höstigt som det var innan but still, a failiur.

Vi fick kycklingfilé, sallad och bakad potatis i halvor till middagen idag. Det var grymt gott. Smaskens! Om jag skulle ta och duscha så jag är redo att åka in till staden sen för att träffa boysen? Kan ju vara en smart idé, eftersom jag allti lyckas vara halv-sen..?



Och nej Anna, jag skiter i Lenas inflyttningsfest, visste inte om du skulle gå och sen ska inte Miika eller robert heller gå så jag tar innebandyn istället. Det var illa, allt planerat på samma dag... As usual!

For a living planet!

Lekte i photoshop med lite bilder och vips hade jag en fin liten bild som skulle passa till WWF så jag snodde deras "line" och la in den i bilden. Jag har funderat många ggr på att adoptera ett utrotningshotat djur men mamma skulle ju få spader och tycka att människor är mer värda. Sant ofc, men på något sätt känns det som om djuren kommer att dö ut och inte människorna ifall ni hänger med i mina snirkliga tankebanor?

Sen om ni har tid och tycker det är facinerande med naturfilmer så spana in Planet Earth-serien i 5 delar som gavs ut i samarbete med Expressen (eller Aftonbladet) tidigare i år när miljödebatten och den globala uppvärmningen var som mest i fokus. Hur bra filmer som helst och de tar verkligen upp de olika problemen naturen står inför och visar otroligt vackra scener som den med isbjörnsungarna! Gosh! Tears in my eyes.


Och still, inget svar. Svara i telefonjäveln nån gång då! arrgghhh!

-.-

Jaha!

Tack för det!


Klipptid 8december, blir kanon som fan! Ska ta ledigt hela dagen då, har som sagt massvis med timmar och dagar att ta ut innan jag får kicken.


Och den dagen spelet börjar hejdas stormen - ala Relationsrådet på p3

Full fart mot helgen!

Idag klockan 14.30 när jag stämplade ut (fast idag gjorde jag inte det utan smet hem tidigare, chefen är på kurs!) så hade jag jobbat klart den här veckan. Sjukt nice att bara jobba 4-dagars veckor fram till jul, det är inte illa om jag säger det.

Imorgon ska jag ringa frisören, personalkontoret på jobbet, shoppa farsdagspresent och så ta en redig sovmorgon. Finns inget mysigare än att sova lite längre på morgonen. Måte också boka spelet..!

Och! Jag vet att detta är tidigt, men nyår? Jag fick skrämselhicka idag?

Trött som fasen är jag också. Suck!

I helgen då? Det blir det bio imorgon, match lördag, softa på lördagkväll och sen söndag vet jag inte? Nästa helg är det lagfest, perfekt! Det ska bli roligt imo! Ska smutta lite alkohol-ish på lördagkväll tror jag, smaskens! Springa på söndag blir den nog ifall benen håller. Måste komma tillbaka till min form igen..!


Och! Jävlar vilken snygging jag såg idag: perfekt hy, håret, kläderna, kroppen...! /dreggel

Uttagen!

Perfekt!

Match på lördag med A-laget. Och reglerna i år för övergångar mellan högre/lägre divisioner är att uppåt kan du gå när som. För att få gå ner en division måste du stå över en a-lagsmatch. Så eftersom a-laget lirar på lördag och sen nästa fredag kan jag spela nu på lördag och sen spela våran nästa match i div 3 eftersom den spelas på lördag om en vecka. Ehh ja, lite förvirrat där, jag förstår inte ens själv. Men det ska bli ruggigt roligt att spela på lördag iaf.

Imorgon blir det vilodag för hela slanten, ev en promenad, för mina ben är helt slut. Jag får mjölksyra för minsta lilla och vader/lår får kramp typ hela tiden. Det är lite drygt då kroppen inte hänger med fast jag vill och kan göra bra ifrån mig.

Just ja! Jag ska få ett nytt blad sen, hoppas den fungerar bättre sen för det oranga som jag har nu är verkligen kasst! Ska få svart eller en annan tejp också för den vita som jag ahr nu är inte så fräsh iom att det oranga trycket smetar ut sig.. Suck!

Annars imorgon ska jag gå på bio kl 21 med Mikael och Robert och se nya Bond. Det ska bli hur nice som helst! Och handla något till farsan på farsdag som är på söndag.

Duschen nästa nu då! Sen ska jag leka, för vissa är ju ledig imorgon!

Wounderbart!

ah gud vad skönt det var att sova innan middagen. Hela min kropp och min lilla hjärna var sjukt trött så jag somnade så fort jag lagt huvudet på kudden i princip. Jag hade bara tänkt att sova en liten stund men jag orkade inte stiga upp efter 45 minuter utan jag sov nästan 1½ timme innan pappa kom och väckte mig och sa att det var middag. Köttfärslimpa, smaskens!

Nu är jag seg och otroligt opeppad på träning idag men jag ska banne mig dit och se vad som kan hittas på. Det skall bli en bättre träning igår för den var ju patetisk som fan. Den börjar inte förren klockan 19 så jag har ju ett litet tag kvar att tagga och vakna lite. Perfekt, men jag hade hellre vilat idag, faktiskt.

Igår fick jag ett sms just efter att jag somnat så jag märkte det inte förren halv 3 på natten när jag var lagomt groggy och trodde att jag försovit mig. Så i mitt yrvakna tillstånd läste jag sms:et (utan att förstå ett skit), tittade på klockan, somnade om och trodde att jag drömt om att jag fått ett sms eftersom jag verkligen inte kom ihåg någonting från det. MEn jag tyckte det var något skumt i morse så jag gick in i inkorgen och Pow! Där låg det ett sms som var läst fast oläst! Galet, jag vet att Miika brukar ha samma "problem".. Hihihi

Och vart har alla tagit vägen nu ra? Ska gå en sväng i huset och kolla. Det känns sjukt att de är hemma igen.

It's work, work, hard work!

Det är min och Lovisas line på jobbet som vi har en snygg liten rytm till. Jag ska också sluta berätta om när jag sover på jobbet och lötar mig för att våra robotar går sönder för det ger en bild av ett väldigt slackigt jobb, som ger bra betalt. Vilket iofs stämmer stundtals men andra dagar får man jobba utav bara fan men det är ju inte så roligt att skriva om? Så jag lägger ner den biten.

Idag på jobbet hade vi fackmöte sista 1½ timmen för att facket skulle få informera oss om hur läget egentligen är på fabriken, Volvo Lastvagnar Umeå, och det dom hade att säga till oss var inte så mycket nytt. Medlemstidningen Trycket kom ut igår eftermiddag så vi har ju hunnit läsa in oss på det senaste nytt. Iaf så förhandlar de om turordningslistan som väntas vara klar till veckan om allt går som det ska. Pension, arbetstider, undantagsfall mm ska behandlas innan listan kan fastställas och därefter blir jag arbetslös vid 1a april. Förmodligen kommer jag att få 2 månaders uppsägningstid efter 1a april så runt juni där borde jag få gå. Om det inte vänder och folk köper mera lastbilar men enligt facket är läget mycket dystert då banker inte lånar ut pengar för att starta nya företag/köpa nya bilar eftersom de är oroliga för ekonomin. Så varje vecka går vi -500 "lufthytter" back då kunder ringer och säger att vi får inte låna pengar att köpa lastbilar nu så vi måste avbeställa dem.

När alla 520 personer + 60 visstids antsällda får sparken skapar det underskott på moneringen och DO3, alltså plåten där jag jobbar så det kommer att bli en massa pusslande av att flytta folk mellan olika områden. Ehh ja, det avr typ det de sa. Och att de kämpar för oss.

Vi fick sluta 15 minuter tidigare, perfekt! Jag är sjukt trött nu och funderar på att sova en liten stund? Skulle vara väldigt mysigt!



Eskimå på Grönland nästa! Jag menar, vem vill inte bo i en igloo tillsammans med en sån där isbjörnsjägare klädd i sälskinn?

Nu lägger jag av!

Arrhhh!

Jag blir så otroligt less på mig själv vissa dagar. Idag skulle jag ha grävt ner mig i sängen och struntat i träningen. Så dåligt gick det! Typ nu-lägger-jag-av-känslor har jag och då har det med andra ord gått väldigt illa.

Klubban är det värsta jag har varit med om, den vill inte alls samarbeta utan den skickar iväg bollarna åt alla möjliga håll och kanter. Typ upp i taket,, stutsande passningar, skott på mål som är 30 meter utanför etc etc.. Jag blir sjukt jävla less så det är inte sant?!

Träning imorgon igen, är det inte bättre då så blir jag förbannad på riktigt.

Jag funderar på att öppna min travlebag-godispåse innehållande djungelvrål från taxfreen? Typ äta mig tjock på godis och sen dränka mig i duschen? Låter väl som en bra idé?


Och Miika, snart kan vi (check!) på dag 2 utan misstag. Eller? Och bio på fredag? Blir awsome!

Fusk?

Idag på jobbet, återigen. sjukt trött.

Sov på lunchen, jag och Lovisa halvlåg över bordet i fikarummet och dregglade lite på bordet när ingen såg.

Imorse när jag skulle in till jobbet skulle jag ta min bil eftersom brorsan skulle ha focusen och hömta la familia på flyget på eftermiddagen. Men när jag skulle starta min bil imorse vägrade den att starta?! Jag fick panik eftersom jag var redan sen, as usual så jag fick springa in, hämta nya nycklar och ta fokusen. Skitbiiiil!

Eftersom jag lämnade brosan utan bil fick jag lov att stanna i staden för att hämta upp la familia som skulle komma med flyget 15.40. Flyget som var försenat med en halvtimme så jag fick sitta på flygplatsen i 1½ timme innan jag äntligen fick kontakt med mamma, pappa och syster. Och så de var bruna! Fusk! Jag vill också vara bruuuun!

Och nu är jag sen till träningen också, grejt! I love my life!


Grattis världen!

Igår kom jag isäng sent, klockan närmade sig runt 11a snåret när jag slutligen stängde av datorn, borstade tänderna och kröp ihop som en boll under täcket.

Idag är en historisk dag då USA valde Barack Obama till president och.. ! Jag orkar baske mig inte skriva om valet förutom att jag är sjukt nöjd och stolt över att USA tog sitt förnuft till fånga och röstade för förändring. På vägen in till jobbet fick jag höra John McCain läsa sitt nederlagstal och jag blev baske mig tårögd men det slår inte när jag läste Barack Obamas tal till nationen och då stod jag och knep ihop för att inte brista ut i gråt. Jag vet, talet är skrivet av proffs men det låter så äkta, och alla bilder, och intervjuer med människor som har röstat. Det är underbart att se!

Iaf, har ni inte läst/hört talet som Barack Obama så länkar jag det här: segertalet och ta er tid att läsa igenom det. Jag fick gåshud och tårar i ögonen för det var sjukt jävla bra. Och jag tror verkligen på förändring nu, USA och resten av världen behöver det. Obama kommer att få axla en väldigt stor och viktig roll när han flyttar in i Vita Huset den 20e januari och det gäller för folket att ge honom tid och låta honom göra misstag.

Sedär! Nu blev det en lång radda med ord om valet i USA i alla fall. Jag är som sagt sjukt nöjd, och Grattis världen! Det är inte bara i USA detta valet har betydelse utan detta kommer att synas överallt runtom i världen och troligtvis kommer det att vara till det bättre!


Btw? Mona Sahlin som statsminister? Eh nej, det skulle inte gå. 

Kär?

Det är väl att ta i men jag är inne i en period i livet då jag är sjukt glad. Jag har varit hur glad som helst och sprallig som attan i några veckor nu. Brorsan tycker att jag är olagligt glad...! Men det gillar jag!

Imorgon kommer mamma. pappa och syster hem från Gran Canaria, då ska vi se hur bruna dom kommer att vara då! De är nämligen äckliga på att bli bruna, suck! Fusk, äckligt! Och det innebär att jag itne kan snatta focusen heller för brorsan ska hämta dem på flyget.

Nu är jag grymt sen i säng, jag ska upp om 5½ timme men för lite sömn har jag hittills inte dött av. Kanske  gör jag det imorgon bara för att jag säger såhär? Dam dam dam daaaaam!

Nu höll jag dessutom på att förskriva mig...! Gjorde inte det så ni kan andas ut. Annars kan det lätt bli en massa konstiga ideér!




Vi skakade IBK Dalen!

Vilken match! otroligt! Jag är sjukt imponerad! Awsome!

Jag har sen tiidgare berättat att jag skulle lira DM-match med Vännäs div 1 vs IBK Dalen och jag kom dit grymt taggad och redo för fight! Inkl min krigarfrisyr var på plats, jag gillar flätan som slutar i en ponytale skarpt alltså! Sara och Emma från div 3, våra juniorer, var också kallade till matchen och tillsammans med Supen och Frida bildade vi 3e femman som var tänkt för avlastning men det slutade med att vi på ett ungefär fick spela 1/3 av matchen, dvs var 3e byte.

Utgångsläget vi hade var att vi hade allt att vinna och Dalen allt att förlora eftersom de spelar i en högre division, elitserien, än oss och borde ta hem matchen lekande lätt. Det är det alltid svårt att spela mot sämre lag och vi drog fördelarna av att vi har en relativt liten hall, mycket spring i benen och att vi är totalt respektlösa så Dalen fick det jobbigt.

De gjorde 3 snabba mål i början av matchen då vi inte var riktigt på tå men vi jobbade oss in i matchen och gjorde 1-3 i slutet på första perioden. Jag fick också ett slag strax under ögat av en eftersving, hallå domarn lilla?! Lite svullen nu men ögat klarade sig, phew! Inför den andra perioden snackade vi igenom och gjorde lite förändringar så när vi gick ut efter pausen dominerade vi stundtals och skapade chanser och höll tätt bakåt. Vi vann 2a perioden med 1-0 och det är hur imponerande som helst. Challe i målet var en gud! Inför 3e fick Jenny stå och vi gick ut hur taggade som helst, de skulle minsann tvålas dit! De gjorde 1-4, vi 2-4 och sen krutade dom in 2-5 och vi fick göra ett avslutande mål så matchen slutade med 3-5.

Förlust javisst, men det kändes som en vinst och Berra sa att han nästan var besviken över att vi förlorade då vi skapade så många chanser och förde spelet stundtals. De fick hålla på och spela runt oss, men vi släppte inte in dem framför kassen utan vi kämpade på hur bra som helst. Spelar Vännäs så här resten av serien så kommer de mötande lagen att ha svårt att ta oss. Sara och Emma var grymma idag, hela våran femma spelade riktigt bra faktiskt. För att ha dom förutsättningarna vi hade så var det grymt spelat! Vi fick mycket beröm för att vi vågade och gjorde snygga grejer, det gillar vi!

Min egen insatts? Jag är nöjd, har ju som sagt varit sjuk/jobbat i 4a veckor och med bara en match och en träning i benen så hade jag väl inte alla hästar hemma men det gick inte alltför dåligt imo. Jag tryckte dit dem som jag skulle, blev inte överspelad, gjorde flera bra uppspel, hade något skottläge, blev manglad och lurade av dem bollen. Precis som det ska vara!

Noll respekt och som vi tryckte dit dom stundtals! Sjukt roligt att kunna skaka ett elitserielag och se hur de fick lov att anstränga sig rejält för att inte tappa ledningen.


Nu är jag trött, slut i benen. Lite sur på mina tränare som ska "hålla" mig tillbaka, jag känner deras panik över utsikten att tappa mig. Men saken är den att behöver a-laget mig igen kommer jag ju inte tacka nej precis utan ta chansen fort som fan för detta är hur jävla roligt som helst! Laget är sjukt härligt också, helt rätt personer som är med i år tycker jag. Men vi ser väl.. Säsongen är lång, mycket kan hända.

Aja, duschen nästa, och toa! Im drinking to much water!

Tagga tagga tagga!

Jag blev kallad till matchen. Vi får se hur mycket matchtid jag får men jag kommer att få spela iaf, annars lär det ju bli ett liv i helvettet eftersom jag nu måste stå över en av div3s matcher. Det ska bli så kul!

Awsome! Jag taggar och äter en skål med Axas Gold och mjölk. Jag avr förbi på Ica efter jobbet och handlade müsli, svenska äpplen, bananer, satsumas och päronfil. Och 4xkexchoklad, alltid bra att ha med sig på match ifall energin tar slut.

Och ja, shit vilket sockerfall jag hade på jobbet idag. Det går inge bra för oss alls på jobbet utan det står stilla mest hele tiin så jag passade på att sova lite i stolen och sen när jag vaknade tvärt och flög upp höll jag på att svimma typ. Så en snickers senare var jag på G igen. Phew!

Jag ska börja plocka ihop mina matchkläder och allt det dära så jag slipper stressa sedan. Ja, bra idé!

Riing riing! God morgon!

Awsome Emmii!

Nu börjar det likna något igen! Idag tränade vi ihop med a-laget och jag gjorde inte så bra ifrån mig tyckte jag eftersom jag inte tränat på 4 veckor (Förutom match i lördags) så jag var rostig som fasen. MEN! Jag fick beröm som aldrig förr av tränarna och det tackar jag för.

Mina tränare var dessvärre inte så glada för jag blev "värvad" framför deras ögon av a-lagstränarna.. Men det borde dom ha listat ut vid det här laget tycker jag. Jag ska i alla fall ställa in mig på en DM match med A-laget imorgon mot IBK Dalen som spelar i elitserien...! Jag är så otroligt taggad så det finns ju inte, vi har spelat mot dem flera ggr tidigare och vi brukar hålla hyffsade steg med dem faktiskt. Iår har Dalen dessvärre spelat bra i elitserien men Vännäs har även lirat kanon i div 1. Så är vi taggade imorgon kommer det att bli en sjukt rolig match! Och hemmamatch dessutom!

Det är inte 100% att jag ska spela men jag skulle sikta in mig på match och då blir det även match på lördag eftersom jag hursom är "vikt" åt a-laget och måste stå över en match med div3. Vilket känns imo sjukt roligt men samtidigt känslan av att svika.. äsch! Screw that! Jag är supernöjd och imorgon ska jag göra en kanonmatch!

Awsome!

Synd att inte mamma och pappa är hemma, de hade blivit glada som fasen över att äntligen få se mig spela med a-laget igen där de alltid tyckt att jag hör hemma. Vilket jag också har tyckt men jag har.. well.. satt andra saker före/blivit less/skadad så..

Så jag taggar som sagt inför en ev. match! Sjukt egentligen men det kan jag hur lätt som helst göra! Ska fixa fram lite fika nu och sen gå och sova faktiskt. Awsome!

Awsome Emmii!

Yääh!

Jag är nog bäst! Tagga djävul imför morgondagen nu!

Bästaste Axe-reklamen ever!

HAHHA!

Den här reklamen är helt underbar.

Musiken dånar i bilen!

Jag ogillar skarpt när de gör så att man itne kan dela med sig av videos från Youtube. Iaf, The Scripts - The Man Who Can't Be Moved, jag gillar den och videon är småmysig också. Eftersom jag inte får göra en låda från Youtube här så får ni länken, check it out: The Scripts

Och när jag åkte in på jobbet imorse hörde jag Kurt Nilsen - Rise To the Occasion och jag gillar hans röst! Oja, jag ryser varje gång och nu när jag nöter på focusen när mamma och pappa är borta så drar jag upp volymen och musiken bara dånar inne i bilen. Bra sätt att hålla sig vaken också, haha! Nya Ford Fokus är en av de skönaste bilarna att köra/åka i så det finns ju inte! Men shhy! Vi säger inte att vi har buskört med den nu när de andra i familjen har varit borta...

Kurt Nilsen - Rise To the Occasion



Who's gonna make my decisions
I can't make'em on my own


Typ, eh ja, ja tack! Bestäm åt mig, snälla rara söta?!

Clownen på skiftet..!

Är nog jag! Utan tvekan! Jag driver mest hela tiden med alla, inklusive mig själv, dansar och gör försök till att sjunga (tack och lov att det skrammlar en hel del på jobbet!), samt busar och håller på med en massa hyss hela tiden. Gubbarna tycker att dte är hur roligt som helst så jag bromsar ju knappast utan fortsätter med mina upptåg utan nåd.

Idag var jag sjukt trött på morgonen så jag såg väl sur ut, vilket jag fick höra ex antal ggr och det gör mig ju inte gladare precis men! Det var stopp i Måleriet idag lagom till rastkörningen vid lunch så på den timmen då jag har 2 stationer att köra så stod allt stilla... Jag satte mig i stolen och somnade och vaknade inte förren Gunnar var framme och petade på mig vilket var efter 45 minuter. Jag hoppas att inte chefen hade gått förbi..! Haha! Efter lunchen där så blev jag helt galen, typ damp/adhd/hög, vad ni nu vill kalla det. Så när låten dök upp på Ipoden blev jag vild och dansade som fasen, "fuldansade" alltså, sjukt roligt och gubbarna skakade på sina huvuden och gjorde sig beredda att ringa psyket direkt. Och ja, Miika, kan du gissa låten? Exakt! Alphabeat - Fascination som jag spelade om och om igen säkert 20 minuter och var helt galen. Som sagt, jag har fått många skumma blickar på mig idag men wtf, jag är ju alltid utstirrad på jobbet av en eller en annan anledning. Jag är ju knappast normal, dessutom är jag tjej och ser okej ut i en mycket manlig miljö, haha!

Aja, sen ar min morgon helt fucked up idag, jag hade min värsta bad hair day på evigheters evighet och eftersom jag avr halt groggy när jag vaknade hade jag ju knappast koll på något. Så, mina rutiner blev en enda stor röra men eftersom jag är proffs på att stiga upp tidigt och klara av saker och ting i halvt hysteriskt tillstånd så kom jag iväg i tid och var på jobbet i god tid. Phew!

De spelade Ted Gärdestad på radion idag, Sol Vin och Vatten och av någon anledning så kom jag att tänka på skolavslutningarna i mellanstadiet och speciellt när vi i kören skulle sjunga Visa Vid Vindens Ängar i kyrkan. Den var så svår att sjunga och gick så högt att jag stundtals stod och mimade..! Haha! Men roligt var det, eller som den gången då jag, Johanna och Nina spelade en mysig sommarlåt på tvärflöjt, DET var en höjdare men iofs under hela min flöjttid spelade jag ju en hel del duetter nu när jag tänker efter..

Visa Vid Vindens Ängar - Mats Paulson


Heroes!

Oj shit!
Jag tror aldrig jag har varit såhär upprörd över Heroes. På 2 avsnitt, s3, avsnitt 6och 7, har verkligen allt hänt. Och då menar jag ALLT! Jag vill inte spoila något men alltså. Never trust a dad who has been dead for over a year, how hard can that be?!

De goda förlorar allt, folk dör som flugor, de märkligaste kombinationerna av onda/goda sammarbetar, och övertalningsförmågan som fäderna har i den här serien är fan sickt! Jag skulle aldrig lita på min pappa om det visade sig att han gjort/gör onda handlingar hela tiden eller om han plötsligt återvänder från de döda. Kom igen nu!

Aja, andas, andas. Och min Adam Monroe dog, Peter har tappat sina krafter, Elle är ju vimsig i kulan, Sylar pendlar konstant mellan att vara god och ond och Suresh är ju jätteläskig..! Ja det blev lite spoiler.. he he he!

Ska fixa något att äta och sen sova.

Jag drömde det sjukaste inatt, ever! Anna, pappa, Miika, jag, Fredrik och Johan var med. Sjuk jävla dröm som innehöll ondska, romantik, porr (?!, Anna, du igen! ;)), galenskap och död, en hårfön också, dont ask me why? Jag kom ihåg den perfekt imorse men när jag var ute med Athena så flöt den bort i ett virrvarr av tankar. Kan vara den otroligt snygga rökgråa hästen vi träffade på på promenaden som gjorde att jag tappade bort mig helt...

 

Vilken Final! Grattis Hamilton!

Jag tror aldrig jag har varit så uppjagad över ett F1-race som jag var ikväll. Jag satt och svor för mig själv i TV-rummet så brorsan var tvungen att komma ut från sitt rum för att kolla vad jag höll på med?!

Iaf, Lewis Hamilton, Mclearen, behövde "bara" köra in som 5a i dagens lopp för att vinna VM-titeln men det var så nära, så nära på att han i år igen blev snuvad på titeln. Idag kunde han äntligen få titulera sig som den yngsta VM-vinnaren någonsin och han blev rikligt belönad av sin docka med pussar och kramar.

Hamilton körde safe idag, låg på 4-5plats i hela loppet men i de sista varven blev han omkörd av Vettel och hamnade plötsligt på 6e plats?! Jag trodde att det var helkört för Hamilton men tack vare att regnet åter föll över banan och en viss mister Glock valde att chansa och inte byta från torrdäck blev han tillslut omkörd av Hamilton 300 meter innan målet och Hamilton kunde åka in som 5a och vinna!! YES! Jag blev så glad och så rörd över alla glada bilder (och de lessna från Ferrariteamet) att jag fick tårar i ögonen.

Regnet kan verkligen ställa till med trubbel, hihi! I like it som fasen!

Oja, spänningen i starten och de sista 10 varven var sjukt! Jag satt och hoppade i soffan på slutet och svor högt och tyckte att Hamilton var världens klant?! Jag har nog blivit biten av sporten, kommer iofs aldrig att bli lika inne i den som Miika, och nje inte heller stiga upp på natten för att titta på F1 men sånna här eftermiddagslopp är inte helt fel. Typ 1000ggr roligare att titta på en damfotboll..!? Haha!

Jag väntar med spänning på att få läsa ett grymt referat av Miika från loppet som var idag. Han är grymt besviken eftersom han är ett stort Ferarri-fan och få se sig snuvad på VM-titeln är ju aldrig nice. Men å andra sidan var det helt rättvist att Lewis Hamilton fick vinna VM:et iår, förra året var han i samma läge som han var iår men då sumpade han titeln.. Tur han höll för pressen och hade turen på sin sida ikväll i Brasilien. Miika får trösta sig med att Ferarri åtminstone vann konstruktörs-VM:et över Mclearens...

Nu blir det lite Heroes, s3 avsnitt 6 och 7 tror jag. Sen ska jag baske mig sovaa i tid idag, jobbar förmiddag imorgon så det kan vara hyffsat nice att vara lite pigg iaf.

Tjingeliing!


Och p.s DU är banne mig bäst!

Bah, segare än segast!

Jag känner mig sjukt bakis fasten jag itne har druckit alkohol. Drygt som fasen.

Har iaf börjat med maten nu, grymt hungrig faktiskt. Sen blir dte lite F1 antar jag? Hahah!

Aja, wtf.. skallen snurrar av hunger. Jobbigt läge, mamma jag behöver att du tar hand om mig! HAHA!


Omvändning av dygnet.

Det gick ju bra? Eller?

Nej! Jag jobbar ju förmiddag till veckan och befinner mig som vanligt i nattsvängen fortfarande fast det var 2 veckor sedan jag jobbade det sist. Jag hade ju tänkt att vända dygnet igår men det slutade ju med att jag blev chaffis åt brorsan och där försvann ju den chansen att få en bra dygnsrytm inför veckan.

Idag då?
Ja, jag har 1 sak inbokad, klockan 18.00. La grande finale, F1-cirkusen avgörs idag. Hamilton kommer att vinna VM:et iår, jag litar på att han inte upprepar sitt misslyckande från förra året.. !

Nej, Athena tittar lite snett på mig, det är väl dax att ta en sväng med henne! Och brorsan är bakis så han vill itne gå med henne heller! /slap

Tjejer och lokalsinne...!

Anna, du är inte ensam om att inte hitta och veta vad som är höger och vad som är vänster!

Jag hämtade brorsan, Olle och Lisa utanför Mias Grill i stan och det visade sig att Lisa hade glömt sin mobil hos Seb så jag tänkte att dte kunde ju inte ta så lång tid. Eh ja, vi hittade dit utan större problem men när Lisa väl kom ihåg portkoden och sen sprang upp så visade det sig att han inte var hemma?!

Och förstå hur svårt det är att få onyktra ungdomar att få fram en vettig vägbeskrvining från en annan onykter kille som dessutom la på luren hela tiden så de fick ringa upp honom konstant och fråga efter vägen?! Sickt! Och sen: höger...! Nej jag menar vänster! Menar du vänster här? Ja! Eller vänta, höger! Rakt fram! Erhhmm, vägen svänger, jag kan inte köra rakt fram. Jo men jag lovar...! Ja, som jag skrattade! Eller som Lisa tillslut kläckte ur sig: Han är säkert hos Mia! Jaha, hittar du dit då? Jo.. Men då måste vi åka till Shell först, för därifrån hittar jag! Haha! Sicket fail!

Seb fick tillslut komma ut och gå på vägen för att vi skulle hitta honom, men tillslut fick vi mobilen. Cheers! Lisa skulle vara handikappad utan den sa hon så..

Och det är inte varje dag jag har en söt djävulsflicka, en anime-figur och ett emo i samma bil?! Det var en upplevelse som heter duga!

Sängen nästa, jag ska drömma sött.
Partaj hos Lena, räkna in mig den 15e!

Sjukt trött..!

Och jag ska vara uppe och vänta tills brorsan behagar att ringa för att han vill ha hämtning.. Suck! Jag måste vara världens bästa storasyster. Kanske borde jag få pris eller något?

Var nyss ute och stoppade i motorvärmaren i bilen, och ja, -10 grader ute nu. Jag gick ut i mina tjocka strumpbyxor, lång t-shirt och ponchon... KALLT!

Sitter i en grupp och leker lite med mina wierdos till kompisar.

Aja, jag har käkat lite glass med, smaskens!

Lite te kanske? Får nog bli så, brr!

Fail!

Haha! lol på mitt förra inlägg, det avr bedrövligt dåligt skrivet och vilket hafsigt jobb det blev på slutet där.

Iaf, jag hamnade nämligen i en raid i WoW som jag inte kunde tacka nej till. Jag äger på healingen där så jag är grymt nöjd, haha!

Jag och brorsan åt ris, grillad kyckling och café de paris till det. Smaskens! Jag är stel som en pinne, mina muskler är förkorta överallt, framförallt vader och framsida lår. Tack Lisen som masserade mina vader i periodpauserna, annars hade jag nog inte överlevt matchen igenom tror jag. Det var nära på kramp efter varje rush men det gick fint endå. Jag spelade endå hyffsat med tanke på att jag inte spelat på 4a veckor.

Och jag har kläder överallt, inte diskat och diskmaskinen är full.. Suck! Jag orkar inte nu iaf..

/cheers!

En total kollaps!

Inför matchen idag var vi hur taggade som helst och uppvärmningen avr en av de bästa jag sett. Full fart, no mercy och skott, vassa skott. Målvakterna var på G som fasen och det avr en ruskigt bra stäming i laget.

Vi började matchen hur bra som helst, dessvärre fick jag inte spela med Lisen, utan med våra (imo) sämsta backpar vilket inte var någon höjdare för dem lyssnar inte, oavsett vem som säger det. Är det jag eller vår tränare blir dem typ sura för att de är i deras ögon så jävla bra.. Ehh..? Just ja, vi spelade verkligen ut Dalen i försa perioden, supersnabba byten, udnerbara passningar och vilket spel vi hade då! Hur roligt som helst avr det att spela i 1a perioden. Vi ledde också med 2-0 vilke var grymt jobbat!

I 2a och 3e började kollapsen, vi fick panik, spelade svårt och slarvigt, så dte var inte så roligt att se. Vi förlorade tillslut med 4-2 men det som var värst avr att se beteendet vissa tjejer i laget har. isch!


Aja, gotta run, dte blev lite lek nu!

Gröt ger starka ben!

Men vad gör dem smidigare då?

Skulle behöva ett packet smidighet och träningsvärkborttagningsmedel, ja tack!

Min sporttopp sitter som ett smäck idag, jag kan knappt andas. Helt perfekt! Min matchfrilla är satt på plats, det blev en inbakad fläta som slutar i en ponytail-ish sak. Allt hår sitter fast, precis som det ska va !

Ska bara äta klart nu, borsta tänderna och se ta cykeln och hojja iväg till matchen. Jag är taggad!



Får lite lätt panik, vem ska jag nu leka med?

Taggad inför matchen?!

Oja!

Jag gick och la mig vid halv 3 någonting inatt och nu har vi lärt oss, sluta när det går bra och spela inte när vi är trötta. Det blir lätt grinigt då..! hehe

Vaknade 10.30 idga och snoozade några minuter innan jag orkade stiga upp och plocka fram lite frukost. Jag ska snart ta Athena på en liten promenad, dels för att rasta henne men också för att mjuka upp mina ben. Tur att jag sprang igår kan jag säga, jag har inte sådär väldans mycket träningsvärk idag utan den är helt klart hanterbar. Det är ju itne som den gången när jag lirade i 1an, hade sjukt träningsvärk så jag kunde inte stanna av för då kunde jag itne börja springa igen så i periodpauserna fick jag jogga ute på planen och få massage med det starkaste linimentet för att över huvudtaget kunna spela den matchen. Det gick bra för mig konstigt nog, men det var inte sådär väldans roligt! haha!

Idag, ska jag göra mål. Jag får fan aldrig göra mål, assist ja, men hur kul är det? Nej idag då jävlar! Men vi ska spela mot IBK Dalen och det kommer att bli tufft. Dels är dom bra och dels så är det "hatmatch", alltid mellan Vännäs och Dalen. Det går ju itne shysst till om jag säger så men vi brukar ungefär vinna varannan gång så ifall laget är peppade och på tå idag kommer det gå hur bra som helst. Är vi inte det ja.. Då.. Ni förstår.

Nej, hög tid att ge sig ut och röra på mig lite. Vill itne komma fel i min tidsplanering här för jag ska försöka vara i tid så jag får önska en back i min femma.. Kanske lite kaxigt i och med att jag inte har spelat på 4 veckor pga jobb och sjukdom men jag ska baske mig spela med LIsen. Hon vet exakt vart jag springer och vart/när jag vill ha bollen. Hon är bäst! <3

Tjingeling !

RSS 2.0