Helt knäckt!

Andra dagen i St:antonområdet och jag är redan knäckt.

Idag vaknade vi av att "kapten Morgan" kom och väckte oss genom att laga gröt. Han har ingenstans att bo, en söt liten 89a, så han har alla grejjerna här, lagar frukost åt oss men sover ngn annan stans.. Ganska wierd.. Men han är grymt rolig!

Iaf, igår var vi först hos "Hasses", en lägenhet som har 12 inneboende, skit på golvet, de har inte städat på veckor, klet på golvet. Sjukt äckligt, röker innomhus och det bor två tejeer där med 10 killar. Förstår inte hur de står ut. Vår lägenhet är sjukt fin om man jämför vill jag lova! underbart! Vi har om kanal 4, våran svenska 4an.. Iaf efter förfesten där åkte vi in till St Anton (Vi bor ute i Petnoi) och det finns en viss runda som alla gör.

På andra stoppet så var det svenskkväll på klubben, sjuukt mycket svenskar, svensk musik och alla var som tokiga! Hur kul som helst men det känns samtidigt ganska skumt med en svenskkväll så långt hemifrån! Gratis inträde för tjejer dessutom, wosh! Iaf så tog vi det rätt lugnt och var hemma vid 3på morgonen.

Sov några timmar och sen gav vi oss ut till Rendel igen, ett litet mindre område utanför St Anton där det finns en park och shysst häng. Många svenskar, vi är väl ett gäng på 12pers som brukar hänga där. "Vi", dvs de andra och jag och Sofia som sneeakar in , haha!

Jag har också börjat få en goggelbränna, stört! Ja och Erik åkte kanske två timmar i uppåkt puder, slagit, så jag fick kämpa som ett djur. Därav att mina ben är helt förstörda. Så sen satt vi i soffan som Sofia och Victor skottat upp och solade. Jag hade vanliga solglasögon på mig, men det hjälper inte..

Erik ska ha "skidskola", "ölskola" och fullt ös medvetslös-skola med mig de kommande dagarna. Snart ska jag kunna dricka öl... På afterskiin idag avr det sjuk mycket folk också, stört. Jag blir typ stressad när alla trängs som galningar.

I alla fall, mina ben är helt slut, efter två dagar. Jag vet, det är patetiskt. Sofia har stukat foten, den är typ blå så det blir förmodligen Rendel imorgon igen och soffan. Victor är skadad sen innan /pat... (Gratis buss överallt, hur bra är inte det?!)

usch, rörigt inlägg.. Typ som min hjärna, i alla fall:

Im having a blasting time right now!

First day!

AH!
Massor med bravader och äventyr innan jag och Sodia landade säkert i lägenheten i St.Anton sent i gårkväll.

Idag har vi åkte hela dagen, jag är helt slut i mina ben. Stört.. Snart dax för party tydligen.. Ska spana in utbudet lite.. WopWOP!

Och alla dessa skåningar och 08or..

(och ja, jag höll mig länge utan msn och internet, jävla skit. abstinens, nej men ett pockande intrsesse av att se vad som händer...)

Jag återkommer när jag har mera tid och mera ork att skriva.

Hoppas mina knän håller, och sofia har redan gjort sig illa i foten redan. first day...

St Anton, here we come!

Detta blir nog mitt sista inlägg på ett tag eftersom jag reser till Österrike imorgon med Sofia i 3 veckor ifall någon nu skulle ha missat det!

Jag är lite nervös eftersom jag har packat min boardbag full då jag har bräda, skidor, bindningar, stavar, pjäxor, snowboardskor och ryggplatta där så den väger ju en hel del. Sofia  har nämligen bokat för 15kg max och min väger minst 20kg men jag hoppas det löser sig och jag får följa med flygplanet endå. Det är ju bara att jag går upp en skala och hamnar på "medium" bagage istället för "small"... ;)

Annars blir det panik men isåfall skulle jag välja skidorna tror jag. Måste fundera ut det där ifall jag måste lämna ngt behind..

Jag har tillbringat hela kvällen med att packa. Det är som ett puzzel att rymma all utrustning i en boardbag och en resväska. Men jag är klar nu, finally. Trött och ont i ryggen efter en heldag på stan och sen packa allt.

Jag är grymt nervös! Och ja, jag har packat kondomer, don't u worry! Det har alla sagt att jag ska packa ner.. LOL!

Snart blir det sängen och sova en stund innan jag ska stiga upp och packa det sista och sen åka, brorsan ska få äran att skjutsa mig till staden.

Iaf! Det ryktas om internet i lägenheten hos Victor och Erik så jag hoppas de har en dator också.. Ska försöka skriva lite och lägga ut ngn bild eller två ibland sådär..

Och ja jag kommer sakna er. /kisses!

Tjingeliiing!

Dagen före min dag med stort D!

Jag shoppade upp hela staden idag. Tröjor, hoods, tunna, randiga, trosor, t-shirts, jeans...

Jag är grymt resenervös nu!

Jag bär kläder, saker, grejer omkring mig utan att få något gjort eller nerpackat. Jag måste göra ett ryck nu och börja iaf att packa ner saker i min resväska/snowboardbagen.. Hur nu det ska gå till..

WHAHHHHHAAAAAA!!



Mission : staden!

Imorgon blir det en busy day. Så jag ska ta och sova lite nu, tidigt.

Sen blir det att packa klart. Och snart åker jag! ShiT!



Resan närmar sig med stormsteg!

Jag har börjat packa idag. Smått panik. Mycket att fixa imorgon. Samt att vi har förbokat "small" extrabagage och jag som hade tänkt att ta både skidor/bräda, pjäxor/skor, kläder och allt som rymms i boardbagen.. Nu får vi se hur det kommer att gå. Tar nog båda endå och betalar extra på flygplatsen ifall det väger för mycket.. Vilket det kommer att göra, utan tvekan.

Det är nog inga problem.

PANIK! I will miss u all!

Undra vart jag har slarvat bort min sköna och snygga fleecetröja för jag hittar bara den gamla men den duger gott och väl. But still, slarvmaja!

Vi ska äta taccos idag, smaskens! Och så kommer farmor och farfar vid 18 för födelsedagsfika och så raid vid 19.

Gahh! Ju mer jag tänker på resan dessto mer nervös blir jag. Boendet skulle kosta 4300 för 3 veckor, inte farligt! Så nu har jag pungat ut med ca 7.300kr och liftkortet lär ju ligga runt 4-5k men det är ju helt klart värt allt jag lägger ut på den här resan. /drool

Like.. once-in-a-life-time-grej!

Jag hatar att förlora!

Vi åkte till Skellefteå idag för att spela mot serielederna, de åkte ur elitserien förra året så de är ju bra helt klart, inget snack om saken.

Vi började första perioden ganska segt och låg under med 2-0 efter 20 minuter av matchen. I andra perioden vann vi med 2-1 och inför 3e perioden var ställningen alltså 3-2 till Ske-å. Vi gick ut och vi ägde dem i hela 11a minuter innan de lyckades göra 4-2, ett billigt mål som fasen. Vi knaprade dock igen och gjorde 4-3 rätt snabbt på det, bara några sekunder efter deras mål så vi hängde kvar i matchen. De vann ändå med 6-3 tillslut även om matchen stod och vägde där vid 3-4 målen.

Vi gjorde en grymt bra match och jag förstår inte hur de kan ligga så högt upp i serien som de gör för vi lirade grymt bra och tight inpå dem.

Jag gjorde min bästa match enligt Berra och Kenneth, de ville riva sönder min flygbiljett till österrike för de tycke det är synd jag ska åka iväg nu när min formkurva tydligen går spikrakt uppåt. Jag och Emelie spelade bra ihop idag, skönt ! Det var en riktigt rolig match idag, bra att få avsluta på ett bra sätt!

Men det var en orättvis förlust, jag var deppad tills jag fått mitt godis.. Djungelvrål och PimPim!

Jag somnade i bussen hem också, med min Ipod i öronen.. Jag vaknade av att jag halvsatt med huvudet hängandes och ont i nacken.. Det var väl mindre skönt men.. ;)

Så nu sitter jag och smaskar godis och har det gött vi datorn. Imorgon väntar packning och kontroll av alla saker jag ska ha med mig. Lär bli en hel del har jag en känsla av!

Flip the coin!

I did it, och jag blev inte förvånad över att det bröt en lång förbannelse av otur och djävulskap.. ;)

Ja, lördag idag. Match på G. Jag sov vädligt dåligt, jag vaknade exakt klockan halv 4a och undrade ifall Didra inte hade vunnit än? Någon minut senare så fick jag besked att han vunnit med råge och det var ju inte illa. Dessvärre kunde jag inte somna om utan låg och vred mig en bra stund för magen kurrade och ville ha mat men jag orkade inte stiga upp och mata den.

Jag har massor med saker jag måste hinna med innan bussen mot Skellefteå avgår 12.15, bla måste jag ner på Ica och köpa bröd och Yalla! så jag har lite att fika på bussen ner. Jag har nyss laddat ipoden så den är redo och förhoppningsvis så glömmer jag den inte heller. Brukar vara rätt långtråkigt att åka buss 2,5 timmar utan sin musik, det blir iaf att man stirrar ut genom rutan och tittar på det dassiga vädret. MEN! Jag är grym på att fantisera och låta tankarna löpa så det kommer jag göra idag också..

Ica nästa!

Vilken dag!

Helt störd dag egenltigen!

Jag har inte gjort något alls förutom att vika tvätt, plocka ur diskmaskinen och laga mat samt diska.. Och så spelat WoW hela tiden vilket har gett resultat om jag säger så.

Nu börjar jag bli grymt trött och jag kommer förmodligen att sova sött inatt. Bra inför morgondagens bravader i ske-å..

Natti!

Nedräkningen fortsätter...

dagar kvar...!!

Snöyra!

Som Miika vackert sa efter att klockan slog 00.00 igår; Nu är det bara 5 dagar kvar Emmii!

Och jag vet! Paniken infinner sig sakta men säkert, jag har bestämt att jag tar stan på måndag för att shoppa lite och besöka forex en sväng. Det värsta kommer nog bli att inte vara online, jag är beroende av mina dagliga samtal via msn. Det bästa kommer att vara att jag inte är online utan att jag istället åker i de 14km långa nedfarterna och åker en jävla massa puder samt partajar och lever livet!

Men puder kan bli lite trixigt, i hela österrike är det en 3a på lavinriskskalan av 5 möjliga. Senast igår läste jag om en grypp svenskar som utlöste och hamnade i en lavin utanför pisten. En kille låg 15 minuter under snön och vårdas nu på sjukhus. Det gör mig inte det minsta nervös faktiskt för jag kommer inte att åka offpist långt utanför pisten om det inte är absolut säkert, med guide, eller att vi åtmindstone har lavinsändare och sonder med oss. Jag har ju fått en viss träning när jag gick snowboardgym så det känns ju bra!

Hoppas vi får vackert väder när vi är där nere, strålande solsken och -7 grader.. Snöfall på nätterna så att backarna är perfekt pistade på morgonen, utan isfläckar och hemska kanter.. Ahhh!

ah!


Jon Olsson, Sveriges och kanske världens främsta freestyleåkare.

(Jag hoppas Jon Olsson vinner sitt vad med Jen Byggmark och tvålar dit den skitungen så att det skriker om det!)


nu!

Jag vill resa nu! Jag är sjukt trött på att träna innebandy nu!!

Och på lördag blir det bortamatch mot topplaget skellefteå och matchen spelas klockan 16 vilket betyder att jag inte är hemma i Vännäs fören vid 22ish på kvällen. Men förhoppningsvis med en vinst, vi har lite revansch att ta sen förra matchen vill jag lova.

Jag är skakis i benen, lost i huvudet och börjar bli nervis inför resan. Vet inte om jag ska orka in på stan imorrn eller om jag tar det på måndag. Ska fundera på saken ikväll så får vi se hur det blir.

Ah duschen nu iaf, sen lite stretching och sen lata sig (ovanligt?!) innan det är dax för sängen.

Och! Jag har blivit värsta hemmafrun, 4e dagen i rad jag lagar mat och imorgon ska vi göra taccos vilket jag också kommer att vara med på så.. Inte illa imo.. ;)

Snart har jag resepanik!



Nu är det 6 dagar kvar innan resan mot St:Anton startar. Jag börjar få lite panik över att det är så pass nära för jag har massor med saker att handla och göra innan jag åker. Valla skidorna/brädan, packa, handla, forex, packa, packa om, gruva mig, längta ihjäl mig och ladda ipoden.. Okej, det låter kanske inte så hemskt men..

Gah! Jag vill vara där already! Det ska bli så underbart härligt att göra en resa och får göra det roligaste som finns. Oja, detta kan ju inte bli dåligt!



Och jag saknar våra dagliga samtal men det är itne jag som ska krypa till korset den här gången..

Nu är det vitt!

Första lagret av färgen är rollad och det är väl inte så snyggt än då den blåa färgen lyser igenom men det kommer bli väldigt fräsht och snyggt när det är klart!

Sen har jag upptäckt, seg som jag är, att jag är borta under Valentines Day!! Och det är vansinningt illa att jag missar en season i WoW då det droppar ett pet, finns achivements och andra söta saker att samla på.. Jag var också för seg för att hinna med och tävla om Gurky för jag hinner aldrig skapa ett Valetine Card innan jag åker på tisdag. Men åhh!

Gurky

Im a painterman!

Eller girl, rättare sagt. Pappa håller på att slipa för fullt i brorsans rum så jag passade på att smita lite. Snart ska vi ta och måla vitt, vitt vitt! Och som det snöar ute, helt underbart.

Jag drömde en rätt mysko dröm också, ska ta den senare när jag har mera tid...

Och just ja, jag höll på att glömma; Nedräkningen fortsätter, 7 dagar kvar



Grattis världen!

Jag glömde ju att säga; Grattis Världen!

Idag svor ju Barack Obama presidenteden och jag tror verkligen att detta kommer ge USA ett lyft i alla aspekter. Go Obama, we can change!



Jag är i en "unik" situation..

Ja, jag slackar på att skriva numera.

Så jag drar en snabbis nu igen; Jag har varit på arbetsförmedligen idag och det var ju en upplevelse i sig vill jag lova. De svammlar mest och eftersom jag fick avgångsvederlag så, direkt citat; "Är jag fri att göra vad jag vill..." Dvs en unik situation som arbetssökande då jag inte behöver söka jobb eftersom jag inte får akassa utan jag kan slacka satan så länge pengarna räcker.. typ..

Ja men då var det gjort, check! Imorgon ska vi dessutom börja måla.

Jag har också blivit familjens nya masterchef, och det skumma är att jag tycker det är kul. Jag är så sjukt uttråkad av att vara arbetslös (sökande är ju helt fel ord i mitt fall, eftersom jag inte behöver ett arbete) så jag tycker det är roligt att laga mat?! Och alla som känner mig vet ju att jag hellre kapar av mig benet än att laga mat så.. Rädda mig, tack!! Jag förstår seriöst inte hur brorsan har kunnat vara hemma i flera månader utan att göra något om dagarna, men han har iofs inte haft ett fast jobb att gå till som jag har haft, i hela 2.5 år. Så han är inte van att ha något att göra direkt sådär men iaf.. Jag måste se till att hitta på ett mission sen när jag kommer hem annars lär jag bli mer galen än vad jag redan är. (skulle sluta på dårhuset).

Nej duschen nästa, jag har nyss kommit hem från träningen. Helt slut som vanligt..
Tjingeliing!

Nedräkningen har börjat!



Idag är det åtta (8!) dagar kvar innan jag åker till Österrike och St:Antons snöfyllda pister. Jag har börjat handla lite smått, tvättar snowboardkläder, kollar över vad jag ska ta med mig osv. Det är jäkligt bra för att vara mig att börja med sånt här i tid men det är länge kvar så jag hinner bli väldigt sen innan flyget går 09.35 den 27e januari.

Jag är grymt taggad med vet fortfarande inte riktigt hur jag ska göra med mina lagg/brädan, båda eller välja? 15kg var visst maxlasten i boardbagen, aj aj aaj! Det ska bli intressant och se vad jag ska packa med mig för 20 dagar, både vardags/party/skidkläder ska ju med i väskan på något vis.

Jag kommer förmodligen att ta med mig både min rosa och min röda jacka samt mina svarta och gula byxor, båda gogglarna och smith-hjälmen. Jag räknar nästan med strålande sol och -7grader varje dag.. Det jobbiga är dessvärre att jag har en totalt omatchande haikingväska, orange! Men jag kommer hursom inte att smälta in bland alla rika damer i pälsar så skit samma.

Jag börjar få lite resefeber också, hur ska vi lyckas ta oss tid, hur ser lägenheten ut, avstånd, skador, kyla.. Och vara offline i 3 veckor kommer bli tufft, jag som sitter på msn jämt och ständigt.

Och vår skrivare höll på att äta upp mitt arbetsintyg från Volvo, jag blev galen. Allt är kompierat och färdigt inför besöket på arbetsförmedligen. Det roliga är ju att jag inte vill ha jobb, kommer inte att få ngt heller, men jag måste ändå gå dit. Det är lite humor. Jag borde ha varit där direkt jag fick sluta på volvo men de har så konstiga öppetider i Vännäs, måndag och tisdag, vilket gjorde att jag alltid lyckades missa öppettiderna de har. Men inte idag.


Sen måste jag ta tag i och börja titta på utbildningar... DET kommer bli jobbigt, psykiskt.. Jag hatar att måste bestämma saker som kommer att påverka mig i många år framöver...

Det blev inget!

Nej!

Jag hade bestämt mig för att köpa en dator.. Och försäljaren verkade kunna sina saker, enligt mig och brorsan, och när han sa att det var bättre att vänta på de nya datorerna som kommer i februari så gjorde jag valet att lyssna på honom och återvände tomhänt hem.

Jag vill ha en dator som fixar wow bra, utan att behöva sänka grafiken och det så bättre att vänta då.. ;)

Sena lördagkvällen!

Jag, Miika och Rpbert skulle träffas i City igår och käka middag på stan och sen se Taken samt inhandla godis på Hemmakväll.

Direkt när jag lämnade Vännäs, sen som vanligt, kom jag och tänka på att jag glömt parkeringspengar... Och jag körde min audi så jag hade inte free parking heller, shame on me! Till slut hittade jag en gratis parkering mittemot stadskyrkan så jag tvekade inte en sekund utan norpade åt mig en plats där av alla de 20 som var kvar..

Vi käkade på Queens, fetpizza, där vi satt och häckade ett bra tag. Vi han gå igenom Simon och hans fru, deras barn och kom fram till att de blev på smällen hyffsat direkt efter bröllopet. Och frågan kom ju direkt upp: Använder man inte preventivmedel om man är bibeltrogen vän? De är ju ganska unga och mitt i sin utbildning men.. Det blir säkert bra. Rätt personer att bli förlädrar i så pass unga år, hoppas jag.

Jag och Miika blev anklagade för att vara svullos av robert då vi köpte godis för 50-lappen.. Jag har kvar halva påsen idag, smaskens! ps, jag och Miika är typ smalast i stan.. ds

Taken var en bra film, dessvärre saknades ju några viktiga minuter på slutet där men som tur var hade vi en backup så vi fick tillslut se hela filmen.. Phew! Jag fingrade lite på Miikas Iphone, slog rekordet direkt på spelet där man ska spränga bubblor..

Jag utklassade i Plump och vann någon gång I spader Dam, dessvärre fick jag som oftast storspö i Vänd Tia?! Whaj?! Jag brukar ju oftast vara bra men Miika den räven plockade allt. Inte fören halv 3 var jag hemma safe i Vännäs igen, (ps Miika, jag vann!) och la mig och sov direkt.

Idag är mormor här så jag vaknade av hennes ytterst ljuva stämma...

I "city" mellan 17-18 där...

Jag, Miika och Robert har en "date" ikväll där vi ska träffas i "city" mellan 17-18 där någon gång. City är rätt stort i Umeå och tiden är ju lite... erhmm.. ja..

What to wear, what to wear? Bäst jag gör ett litet ryck nu och börjar duscha osv. Jag har ju dammsugit och torkat hela huset idag igen, mamma fyller år på måndag så vi har kalas imorgon, vilket har gjort mig en aningen varm eftersom jag jobbade under press och stress.

Farmor har haft flunsan och vinterkräksjukan tror jag, så hon får baske mig inte komma. Skulle få panik ifall jag blir sjuk innan resan nu alltså.

Ahh! Stress, jag är alltid sen och stressad. Inte bra alls.. !

Cityderbyt slutade med förlust och sprucken läpp!

Ehh! Bloggen verkade inte ha publicerat mitt inlägg från igårkväll.. Bad.. så observera att det handlar om gårdagen ;)

Vi hade match ikvälll mot serieledande Umeå City och vi hade ju allt att vinna och inget att förlora. Vi gick ut och ägde dem, vi spelade sjukt bra men lag som leder serien har ju också vett om att peta in bollarna i vår kasse också. Jag och Emma höll tätt på vårt skift, sjukt najs imo.

Jag är rätt trött och seg nu, så det blir ett hafsigt inlägg nu alltså.

Jag fick en armbåge rätt på käften så jag satte tänderna i undre läppen och spräckte den övre. Kunde inte le på hela matchen, blev bedövad som fasen där. Och blödde som en sork, såg värre ut än de var dock. jag spelade fan hårt idag, hämnades lite gjorde jag visst med..

Vi förlorade slutligen med 2-5 vilket var orättvist för de var inte ett dugg bättre än oss. Challe räddade en straff också, inte illa!'

Sitter här och sörjer över att en av våra bästa matcher inte fick den utdelning vi förtjänade men det kommer fler tillfällen att slå dem..

Ni skulle frysa ihjäl, alla ni söderbor!

BrrrrrrR!

Idag är det stört kallt, -26.8 grader ute, gnistrande solsken och vit fin snö. Vacker vinterdag.

Det kändes inte så kallt som jag trodde det skulle göra när jag och Athena gick vår morgonpromenad men likväl grät jag av kylan och tårarna frös till is. Riktigt jobbigt att se också eftersom solen i princip bländade mig och jag var tvungen att kisa pga mina tårar. Brrr!

Och nu var klockan 10.30, förstår hur kallt det skulle ha varit imorse, rena döden!

Jag ska ta och bylta på mig kläder, borsta tänderna och åka in till staden och hämta mitt pass. Tror jag ska ta en kort sväng in på stan också för att köpa Eragorn, den andra delen så jag hinner läsa klart serien innan jag sticker till Österrike. Bara syrran lägger på ett kol och läser för jag vill ju itne läsa den 3e boken före henne då hon har fått den i julklapp. Men jag är bara så sjukt sugen på att läsa nu när wow har tappat lite av sin glans..

Som tur är får jag låna focusen så jag slipper oroa mig över att bilen inte skulle starta, samt free parking (etanolbil) och sjukt bra värme! Men vi ser väl ifall jag överlever kylan på vägen in till farbror polisen, tjiiingeliing!


Egentligen, varför?

Stört stört!
Det går inte en dag utan att folk irriterar mig nu. Tvi! Nästan så jag ska sluta, orka bli sur varje kväll för att folk är retards och hackar på mig? Njea, det finns nog bättre saker att göra... Skönt det ska bli att komma iväg ett tag så får jag lugna ner mig och känna peppen igen. Snart brister det, fan så det kommer att smälla då och jag kan garantera att någon av grabbarna kommer att fråga om jag har lingonveckan/pms..?

Och som de klagar på vad jag lägger ner min tid på, men hallå? Mitt val hur jag lägger min tid, stay out plix! *grumble* Skit ner er säger jag bara!

WHAAAAAA!!!


Tur jag har Miika att alt-tabba till på msn så jag kan sitta där och snacka politik när den är som bäst.. "På väg isäng".. ;)
Och Obama jobbade som snickare och byggde Baracker... Passar bra nu, med krisen och allt.. Ni ser, vår humor är på topp, all the tajm! Våra ordlekar är dom bästa, !


Brrr!!

Tur att vi har det varmt och skönt inne i alla fall för utomhus ligger det på stadiga -20grader.

Idag har jag varit en bra hemmafru; dammsugat, dukat, diskat, skurit morötter och sen har jag och brorsan lagat mat. Impressive! Haha

Och förutom det har jag och Didra vunnit i arenan såpass att vi lyckades få achivement [Just the two of us: 1550] men dessvärre lyckades vi (jag!) klanta mig som fan i restrerande matcher så nu ligger vi på stadiga 1490i rating.. Pinsamt, men det är ju så i början innan vi kommit in i rätt flyt och lär känna varandra bättre. Hoppas jag i alla fall..

Snart är det käk, vila, och sen träning igen. Det blir en kortare träning idag eftersom vi har en tuff match imorgon så det ska bli skönt. Jag är otroligt peppad inför matchen imorgon med. Kommer troligtvis att spela ihop med Emelie eftersom det har sett ut så på träningarna hittils och det känns bra, bara hon inte ballar ur och tappar fokus. Men det hoppas jag inte sker eftersom vi möter City imorgon och det lär bli en tuff match som fan då de ligger i toppen av tabellen.

Men nu, food!

Gosh!

Gosh!

GOSH!

... och det är -20grader ute idag. Där rök min promenad..

Vackert!


Vilken guide till St:Anton!

Vassa armbågar och lurviga damer

Med några dagar att smälta veckan i österrikiska alperna kommer här en komprimerad resguide.

BRA ATT HA I S:T ANTON:
Vassa armbågar. Att trycka in i solarplexus på tyska/österrikiska män på 50 plus som tränger sig i liften.

Starka benmuskler. Backarna är långa. Man är trött men lycklig när man kommer ner till botten.

Överseende med lyxdamer i päls. I grannorterna Lech och Zürs vimlar det av rika damer i lurv från topp till tå. De ser inte heller ut att ha för avsikt att susa nerför backarna. Någonsin. För de som inte har medlen men som ändå vill smälta in bland de pälsklädda högdjuren går det att hyra en päls. Varför man nu skulle vilja det.

Mycket pengar. Det är dyrt att äta ute i S:t Anton. Och det gäller allt från fina restaurangen, till die Skihütte och korvkiosken. En simpel burgare utan tillbehör kan
gå loss på 6 euro.

Logi med köksvrå. Samma anledning som ovan.

Pistkarta. Systemet är stort och näst intill omöjligt att hålla i huvudet.

En favorit-after ski. Det är så mycket trevligare när när man blir lite tjenis med personalen. Som i Cheers-sången: "Sometimes you wanna go where everbody knows your name..." Vi hittade en doldis i Underground, som var både lugnare och mysigare än jättarna Moosewirt och Krazy Kanguruh. Men är man ute efter en apfylla är de senare två att rekommendera.

/Cecilia, bloggar på expressen


Hahha! Säger jag, jag vässar armbågarna, päls har jag ingen, benmuskler = hyffsat... Pistkarta ska jag skaffa... JAG TAGGAR SATAN!

Beautiful!

Akon - Beautiful

Nytt jättevarsel vid Volvo Latsvagnar Umeå!

Igår varslade ledningen vid Volvo i Umeå om ytterliger 670 personer vilket betyder att det är över 1100 arbetare som har varslats sedan september, däribland jag. Jag blev ju varslad redan första svängen, sen kom en andra våg och nu den tredje och den mest omfattande. Enligt VK kan det röra sig om arbetare som har jobbat upp till 15 år på fabriken. Min fars ligger på stadiga 11a år och det ser ju inte bra ut, det skulle ju innebära katastrof ifall han blir arbetslös. Men förhoppningsvis hinner marknaden vända, för lastbilar måste säljas hursom. De blir trasiga och det kostar att ha dem på verkstaden så nya bilar måste köpas. Frågan är bara hur länge det dröjer?

Kvar på fabriken kommer gamla gubbar över 50år att få stanna kvar eftersom alla yngre, alla invandrare och alla kvinnor kommer få sparken. De som varslats nu kommer inte ha något arbete att gå till efter semestern det här året, tvii!!


Det hela började egenltigen redan när vår kära regering plockade bort transportstödet för Volvo Lastvagnar och eftersom vi ligger så pass ocentralt i världen hade vi verkligen behövt ha det kvar. De började gräva vår grop som nu verkar bara bli djupare och djupare, frågan är om de gräver oss fram till Kina innan de tycker den är färdig?

Det lite komiska i det hela är ju att det har i åratal pratats om att stänga ner Monterings-delen i Umeå (där alla unga aarbetar i princip) och flytta den produktionen till Gent och den nya fabriken i Ryssland, (som bla regeringen har stöttat?!?) eftersom produktionen är billigare där och nu när transportstödet plockades bort så är det ännu större kostanader att ha fabriken i Umeå. Och det nya varselt som läggs i koncernen drabbade INTE Gent och fabriken i Ryssland medan den slog hårt mot Umeå. De kommer ju aldrig att återanställa nytt folk på monteringen här utan när marknaden vänder kommer de garanterat att skicka ALLT ner till Gent och Ryssland. Det tvivlar jag inte på en sekund.

Jag är grymt glad att jag tog pengarna och slipper gå till jobbet och genomlida allt som pågår där nu. Det kan inte vara en trevlig stämning på jobbet nu lägre, redan när jag varslades började tankarna bli dystrare men ingen trodde att det skulle gå så här långt. Nu är det ju pappor/mammor som varslas, föräldrar som har barn, bil, hus och allt det där vilket kommer betyda katastrof för många. När jag varslades var det vi som var unga, som har alla möjligehter att gå vidare och studera osv men nu är det ju människor som kanske inte kan något annat än att jobba på Volvo?

Gäsp!

Ytterligare en kanonträning ikväll. Vi hade dessutom ett nyförvärv som Supen raggat med sig, hon var riktigt duktig måste jag säga. Och det var stört jobbigt också, ahh!

Och min dator laggar sönder när jag spelar. Jag blir galen, för detta är dte värsta jag vet!!! Måste fixa detta nnars kommer jag bli helt skadad..

Får helt enkelt ta och försöka fixa detta imorrn eller något. Synd jag är så förbannat dålig på sån här skit..
Duschen nästa och sen sova tror jag..



Vacker pålle!

Jag kan börja dagen med att klaga på min brorsa. Latare jävel finns ju inte och mamma blir galen på honom. Vilket leder till att jag måste fhightas för att hålla lugnet mellan de..

Jag och Athena såg en väldigt vacker mörkgrå skimmel (dvs en häst!) idag när vi gick våran lilla promenad. Hur snygg som helst så både jga och Athena stod och tittade lite på ryttaren när hon gjorde några övningar med sin stora pålle. Athena är i löpen också, det är typ det jobbigaste som finns dår vi är bortslkämda med att bara kunna släppa ut henne utan bevakning, nu måste vi actually följa med henne ut varje gång..

Annars idag då? Ja jag ska se mera DSMs2 som har börjat sjukt bra alltså. Ja herregud!

Jag hade dessutom en sjuk dröm inatt men jag tappade den när jag var ute med Athena, synd!

SHARK!!!!!

Inatt hade jag min egna lilla version av Hajen när jag sov. Helt störd dröm..

Jag, innebandytjejerna och diverse människor var ute vid havet en stormig dag och kokade mat på ett triangiakök när vi plötsligt hör ett skrik och ett gurgel från vattnet när någon dras ner under vågorna. Det var en rad klippor där vi var och havet vräkte in över dem så vattnet stod i stora vågor som smällde in över oss. I alla fall så sprang vi ju genast fram till kanten och stirrade ner i vattnet för att se ifall någon syntes till, men konstigt nog var dte inte heller någon som saknades...

Vi rotade fram metrevar som vi satte fläskbitar på och började fiska för att få upp besten som gurglat i vattnet och plötsligt ser vi hur en enorm vithaj slänger sig upp med öppna käftar och börjar hugga efter tjejerna som stod vid klippkanten. Han kastade sig upp på land efter dem och hasar och biter vilt omkring sig innan han glider ner i havet igen. Vi blir helt skärrade men lyckas ta oss samman och kasta ner revarna i vattnet igen. Emma som är våran minsta tjej satte sig där vattnet var 2dm (decimeter, lågvatten alltså) djupt och aldeles stilla... Ur vattnet dyker hajen plötsligt upp och sliter av hennes arm?! alla blir helt galna och blodet rinner när jag tar min penna och sticker den i hajens öga..

Sen så vaknar jag upp och är så sjukt trött, fisket slet ut mig totalt...


Yes!

Vilken najs träning det var ikväll. Vi träffades 20 minuter innan träningen började och gick igenom matchen, men de "problembarn" vi har i laget är osm vanligt inte där..

iaf, 30 minuter av träningen tog vi till att gå igenom hur vi ska spela på fredagkväll mot City (som spelas hemma på Hammarhallen så det är bara ni kommer föbi och kikar!)  eftersom de har ett väldigt utstuderat spel där de släpper oss på vänsterkanten genom styrningar. Restrerand elag vi möter spelar på samma sätt så det var lika bra att gå igenom det extra noga nu. Och det sitter som en smäck! Direkt, vi spelade sjukt bra på träningen idag. Och en grym utvekcling av en passningsövning, typ miljoner pass med 3 olika avslutsalternativ. Typ. Sjuuukt nice!!

Så nu sitter jag och eftersvettas och taggar inför morgondagens träning.

Henke Larssons magrutor får 5+!

Jag, Anna och Sofia skulle gå och se Dalen vs Helsingborg och umgås och snacka skit. Och ja, i vanlig ordning var jag rätt sen så när jag svängde av huvudleden och såg bilkön till Gammlia fick jag spader, så jag svängde åt andra hållet och fick parkera enda bort på Östra Gymnasiet. Vilket är en bit bort, och Anna och Sofia fick parkera åt andra hållet brevid Simhallen så vi var sena som sjutton. När jag kom in 15.45 till hallen så skrek de i biljettkassan: Slutsålt... Vi hade ju redan biljetter men det var många som fick gå hem besvikna vill jag lova.

2000 personer var dör för att se Dalen och Henrik Larssons Helsingborg. Dalen bjöd på cirkuskonster, jag satt nästan och dregglade över Peder Bodén och Ketil Kronberg och deras sjuka passningar, skott, dribblingar och gud vet vad. Jag vill också! Och så Henke Larsson då, han fick väl göra 7-8byter på hela matchen, varken sämre eller bättre än någon annan men det avr roligt att se honom i action. han sog en aningen bortkommen ut faktiskt.. Men han fick ju 5+ direkt av mig då han drog upp tröjan och visade sina magrutor och vackra brunfärg.. Gosh!

Dalen vann i alla fall matchen med 10-2 och hade stundtals lekstuga med sina motståndare. Sjukt kul att se!

Efter matchen käkade vi på MAX och stoppade i oss smält ost, strips och en burgare, inte illa. Det var ett bra tag sen som jag åt på max så det var grymt gott. Snackade skit, om resan, victor och erik, Sofia, Anna (numera SNUS-Anna! ;)) och så såg jag Atti också. Stört! 2 ex klasskompisar på samma dag..

Och medan jag slängde mig efter bollarna spelarna kastade ut när de gjorde mål (jag fick ingen, awww!) så satt Sofia och duckade och Anna asgarvade. Det är cirkus! Haha! Samt att Miikas brorsa satt snett framför oss, det var lite fränt imo!


Kids och deras föräldrar: En pest i skidbacken!

Efter ytterligare en sen natt vid datorn, jag lirade först arena med min nya partner hela kvällen och sen blev det AV med grabbarna till halv 3 så steg jag upp halv 10 för att åka snowboard med farsan. Gårdagskvällen var grymt kul faktiskt, jag var sjukt nervös i början när vi skulle lira arena men med lite träning så blir detta kanon hoppas jag. Sen fick vi också morötter/gurka med taccodipp och chips, det var en höjdare!

Ja, nu på morgonen då, det var -0.5 grader, strålande väder och.. smockat med folk i backen. Jag verkligen hatar kids och deras föräldrar när de är i backen! När vår anläggning inte är så stor i Vännäs kan man inte hålla sig borta från dem heller utan de kommer åkandes i full fart, rakt fram utan kontroll, de sitter/står i kurvor och sänkor så man får en smärre chock när man kommer åkandes. De tvärbromsar, håller konstiga linjer i backen och är sjukt oförutsägbara när de åker. Det slår aldrig fel heller utan de står ALLTID 5-10 personer direkt efter att de hoppat av liften och försvårar för att man ska kunna åka förbi så då får man ställa sig där själv och så blir det en fin kork... Visst, de är bra för intäckterna men hur svårt är det inte att använda sig av lite vanligt hederligt vett och helt enkelt se till att man inte står ivägen?

Jag blir skitsur och åker hem direkt nästan när de har retat mig tillräckligt många gånger elelr när man får stå i liftkön mer än 10 minuter. Det är det bästa med säsongskort, man behöver bara åka precis så länge som man känner för det och åka hem om det är dåligt före i backen etc.. Hur bra som helst!

Pappa åker switch riktigt bra nu, han behöver bara böja lite mera på benen. Och jag träffade Gite också, det avr en trevlig överrasking. Det visade sig att hon köpt hus i norrmjöle med sin kille?! Ja..!

Nej, duschen nästa, jag ska ju åka in till stan och se Henke Larsson spela innebandy sen i eftermiddag. Han kommer granskas kritiskt vill jag lova!

Skitsport jag håller på med då!

AHHHHHHH!

Vad jag blir arg! Vi spelade en ytterst viktig match idag mot Ersboda som vi skulle ha vunnit, vi borde ha vunnit den. Istället går vi in och gör en halvhjärtad insatts och förlorar med 6-2. Pinsamt dåligt, de spelade ut oss stundtals och vi var 2 meter efter hela matchen igen. Sjukt störande då vi är så jävla mycket bättre. Det är så här dte blir när vi har gjort 2 träningar på 3-4 veckor, klart som fan vi blir slöa och ringrostiga samt tappar matchtempo. Jag blir galen. Och allt detta käftande och skyll på domarna, det är fortfarande vi som förlorar matchen, och att skrika på domarna hjälper föga. Inför varje match säger vi: ta det lugnt, käfta inte. Våra tränare blir ju helt galen, det är så pinsamt så!

Aja, det är bara att bryta ihop och komma igen, nästa match är redan på fredag så då gäller det att vi är taggade när vi möter City hemma.

Men åh! Jag blir så less, och svanken mådde inte bra heller idag...

Projekt inc!

Sådärja, allt avklarat och nu är det äntligen helg!

Mitt och brorsans projekt är incomning med stormsteg. Vi ska måla om i hans rum och lägga nytt golv i både brors och syster rum medan vi som alltid väntar med mitt? Kanske är det ett tecken på att de vill jag ska flytta snart? Haha! Nej men jag ska få nytt golv i mitt rum sen, och nya tapeter elelr måla om. Det kommer bli kanon, men först deras rum. Det ska faktiskt bli lite kul att ha ett mission att göra när jag nu är arbetslös, eller ursäkta, jag menar arbetssökande. Vilket påminner mig om att jag måste gå till arbetsförmedlingen nästa vecka. 

Jag gillar att måla, skulle ha gått ngt sånt på gymnasiet, elelr rörmockare! Its kinda too late for that now anyway, but..

Och jag har fortfarande inte hittat "The" Nemi som jag vill måla och ha ovanför sängen. Det kliar i fingrarna och jag letar febrilt så hittar ni någon kort bra strip med henne eller ett typisk Nemi-face-expression så linka direkt!

Psykbryt och skrattanfall!

Jag dog igårkväll, skrattade så jag grät framför datorn. Tur att ingen var ute och spionerade på mig, det såg säkert helt stört ut. Jag gissar på att det var de två träningspassen som tog ut sin rätt, samt att min dygnsrytm är en aningen i oordning och jag var lite trött. Men roligt var det som satan, även om ingen annan förstod riktigt varför.. Men jag är ju känd som konstig, blåst, blond och alltmänt mongo så.. ^^

Jag har iaf städat, så det får en (check!) inför helgen, nu är det bara ett besök på bolget kvar innan jag kan slappna av och ta helg. Vi väntar bara på att mamma ska komma hem så ska vi ta fredagsfika och sen ska jag snatta fokusen och dra iväg.

Match imorgon, jag är taggad, vi får väl se hur mycket speltid det blir då..

Galet!

Ja, vad ska jag säga om idag?

Ytterligare en helt störd dag att lägga till listan.

Jag har ju berättat om polistanten och mitt pass innan och kvällen fortsatte lika bra med mensvärk och gudars vet vad. Jag gjorde en bra träning i alla fall, hur kul som helst med 17 utespelare och 2 målvakter så det var en grymt rolig träning. Dessvärre spökar mina hormoner en aningen så när jag kom hem och såg att de återigen raidade i Naxx belv jag lite emo, och så lite mer skit på det så.. Det slutade med att jag tog min Ipod, gav Athena hennes väst, tog på mig reflexvästen, knöt på mig skorna och sprang 5km nästan direkt efter att jag kommit hem från träningen.

-6grader, nysnö, tyst och vackert... Det var hur härligt som helst. Athena dödar mig dessvärre, hon springer i samma takt även i uppförsbackarna, det blir en aningen jobbigt.

Så nu sitter jag och smaskar päronfil, Start! med russin och så lite extra russin på det samt lyssnar på Akons nya album. Jag ska också ta och börja se s2 av Dirty Sexy Money som jag så passande har fått hemladdat nu..

Men duschen nästa, och Anna, jag fixat!



Jag fnissar ihjäl mig men det krävs att man spelar wow för att förstå detta...

""[22:07:12] <Selini> we just had this warlock in HoL normal and he was asking for tacs on loken so we said "hug him" and he stood at range on his own the entire fight and did /hug at the start -_-""

Sur polistant och mensvärk!

Jag vaknade strax innan tio imorse och klev upp, duschade och satte mig vid datorn för att torka håret. Typ, käkade frukost och sen åkte jag in till staden för att ansöka om mitt pass..

"Men jag ser här att du har ju redan ett aktuellt pass" sa den kvinnliga polistanten. Jo jag vet tänkte jag bittert men log och sa: Jasså? Jag har ju letat överallt hemma men hittar det inte, så jag måste ha förlagt det någonstans. Går det inte att få ett nytt? Nu tittade hon surt på mig (det var ju en aningen omständigt att plocka fram en blanket ur bordslådan och ge den till mig, jag förstår, blev väl också några extra knapptryck på datorn, det gillades inte!) och så muttrade hon: Du kommer att då ett "streck" i ditt pass för att markera att du har två. Men jag kommer att inaktivera ditt gamla så när du hittar det får du komma in hit och få det hålslaget. Jaha, tänkte jag, vad gör det här "strecket" i mitt pass då? Inget! "Ok"

Men du vill ändå ha ett nytt pass? Jag bara tittade på henne: Ja jag ska ju resa om mindre än 3 veckor, hur hade du tänkt att det skulle gå utan pass?! (Men så sa jag naturligtvis inte utan log sött och sa: Ja det vill jag) "Ja det är ju dina pengar..."

Jo tack, jag vet jag är en klant! God damn!

Annars då? Jag har mensvärk som har placerat sig i svanken plus min vanliga onda del där så det gör mig lite dåsig och lite sur..

Men det snöar, och det gilalr jag skarpt! Snart har jag träning också, dte ska bli... Roligt, eh?






Inte nu igen!

Tur att jag kom att tänka på mitt pass...

FÖR DET ÄR BORTA!!!!!

Sedärja, undra om de hörde ända ner till skåne nu också?
Måste in till polisen imorrn och skämmas och fixa ett nytt...

Detta är så typiskt mig!

Lagbowlingen slutade med..

..Förlust för min del! 2a kom jag, både på höger, höger och sedan vänsterrundan. Supen den skurken vann men jag fick mycket beröm för min snygga stil när jag kastar iväg klotet. Jag gör som proffsen och slänger ut med benet, inte för att det går bättre men jag bara gör så. Lite svårare att göra det när jag kastar med vänstern men det går, haha!

Inte för att jag brydde mig särskilt igår då jag var lite lost i huvudet efter migränet men ändå, jag gillar inte att förlora! Men det var trevligt det var det och vi tränar som vanligt på tordag och sen har vi vår första match efter uppehållet på lördag vilket ska bli sjukt troligt!

Och så på söndag ska jag se Henke Larsson spela innebandy med sitt Hälsingborg vs IBK Dalen. Det blir spännande att se om han ska spela innebandy nu.. Han kommer granskas mycket kritiskt nu när han är här uppe, det kan jag lova. Anna smsa igår och undrade om jag ville hänga med, och det tackar jag ju inte nej till om jag säger så!

Jaha, annars då? Ja det är min matdag idag, undra vad jag ska laga för något "avancerat" idag då.. Jag ska nog också se de två sista avsnitten i Dirty Sexy Money på sesong 1 också, jag såg 4a avsnitt igår och det är så bra. Jag grät nästan, och skrattade som en galning. Lite synd att tvillingarna Jeremy och Juliet har lugnat ner sig men Karen is still going.. erhmm.. horny..


Jag som bankrånare?!

Obs, detta är en dröm, jag är ingen bankrånare.. yet..!

Jag drömde en helt galen dröm inatt (läs idag, under migränet) vilket är skumt att jag kom ihåg den för dte brukar jag itne göra när jag har migrän men i alla fall, here we go:

I drömmen ligger det en stor bank mitt i ett bostadsområde, ni som bor i vännäs vet var det ligger, brevid dagiset Släden, just aorund the corner from here. Och vi var ett gäng brottslingar som var så originella att vi grävde en tunnel från en av snöhögarna i parken in under husen och in under banken för att sedan spränga ett hål mitt i natten. Vi hade vadderat tunneln så det hördes inte ett endaste ljud när vi sprängde och vi hade beräknat exakt rätt. I veckan hade det dessutom anlänt en stor samling med pengar i kontanter och mindre juveler värda flera miljarder så det var en aningen skumt att banken knappt var bekavad men vi tog det för vad det var och klättrade upp genom hålet. Jag packade min väska full med cash och stoppade smycken/juveler i fickorna men så fick jag se att vi använde an gammal AIKväska som det stod mitt namn på. Jag blev naturligtvis rasande, smart att använda namn vid ett rån?! Och jag blev inte gladare av att se att min farfars namn fanns överallt på frigoliten vi använde för att dämpa klirret i väskorna.

Plötsligt gick larmet igång och vi försvann blixtsnabbt ner genom hålet och började springa fort som satan i tunneln (hur vi nu lyckats gräva så högt vet jag inte) och polisbilarna stannade med tjutande däck högt ovanför oss utanför banken. Vi satt och tryckte i snöhögen, ingen av oss ville gå ut först men jag gjorde det tillslut. Jag hade nämligen ett supergömställe som ingen skulle hitta där jag snabbt och enkelt kunde dumpa allt jag tagit för at sedan kunna gå och bli visiterad av den snygga polisen som jobbade vännäs, så jag var rätt safe. Jag smög iväg, lämnade grejerna och steg ut i lampskenet för att genast bli haffad av en polis. Dessvärre var dte inte dne snygga utan en som såg riktigt ond ut och jag kunde inte hålla mig utan sa: Jaha, så de släpper in vilka psykopater som helst i poliskåren nuförtiden?

Jag blev haffat direkt så att det small om det, men mina kläder bar ju inte ett spår från inbrottet då jag hade bytt om i snöhögen, så de stod där förbryllade och kliade sig i huvudena. Samt att jag bara är 1.67cm lång (kort?!) och har muskler som myggbett så jag kunde ju omöjligt ha grävt tunneln...

Sen väckte mamma mig klockan 14ish där någon gång.. Jag log lite när jag vaknade, inte alla gånger man får vara en superduper bankrånare!

Liggandes i migrän!

Jag kännde det på mig redan igårnatt när Junior VM avgjordes och Canada vann med 4-1 mot Sverige att huvudvärken skulle komma smygande idag. Det blev lite värre än så, när klockan ringde halv 11a för att jag skulle upp och åka med syrran på konstmusem i staden hade jag typiskt nog fått värsta migränanfallet. Vilket jag inte ens önskar min värsta fiende, det är så drygt att ha migrän. Sprängande huvudvärk, ljusskygg, ont i ögonen när man blundar och hela huvudet blir kännsligt så det känns som om kudden är gjord av sten. Så brorsan fick rycka in och följa med henne för att titta på en utställning av "kartor", han hade säkert jätteroligt...

Så jag gick ju och la mig och sov, mamma väckte mig strax efter 14 någon gång och sa åt mig att ta något att fika så det avr ju bara att göra som hon sa, mamma vet alltid bäst! Migränet är borta men jag dras med en lättare huvudvärk men det ska itne vara några större problem. Vi ska dock åka in till staden och bowla med laget snart, det kan bli lite jobbigt med alla smällar men det får jag väl ta.

Nehepp, min miserabla morgon, eller dag, eller något, i alla fall. Bäst att hoppa in i duschen och göra sig presentabel inför kvällen.

TjingeliinG!

.!

Jag vaknade runt 10 idag men orkade inte stiga upp så jag låg helt enkelt kvar i sängen och bara låg där och småsov och hade det mysigt.

Och vi äär i VM-final med småkronorna, hur tufft är inte det?! Denna gången ska det bli mer än ett VM:silver även om Kanada kan bli tuffa i finalen.. Men vi ska knäcka dem!

Och jag vet, jag blev helt paff när jag fick höra att det bara var 2 år som skilde dem åt. Men det är väl för att Brad nästan alltid spelar actionhjälte med snygga muskler och Clooney är lite mera en vacker kvinnorkarl som alltid har haft grått hår.. Eller ngt sådant, vad tror du?

Bah det avr tänkt att inlägget skulle vara lite längre och bättre men blev invajtad till raid.. ;P

Lördagstaccos!

Det är så smaskens!

Jag, brorsan och syster gjorde taccos ikväll åt la familia. Smaskens vad det är gott! Och vi hade det mycket trevligt när vi snackade om film och skådisar i princip hela måltiden och, OCH! George Clooney är bara 2 år äldre än Brad Pitt! Dvs 47 och 45 år.. Stört.. Jag trodde Clooney var minst 5 år äldre än Brad men tjii fick jag!

Så vad h'nder nu då? Ja jag vette fasen faktiskt, har inga planer alls. kanske fortsätta i min läsning? läser Sagan om Drakens Återkomst atm, jag gilalr den serien. Skulle itne ha ngt emot att leva under den tiden..


Svikare!

Bah!!

Jag hatar att komma på träningen och se att vi blir 6personer som ska träna. Det känns så lamt när vi spelar i div1 att det ska fattas 12 personer varje träning under jullovet här, visst, vissa jobbar, men gör de verkligen det varje gång?! Sjuklingarna är de samma varje vecka med.. Mutter.. Det är ju så surt då man själv stiger upp i ottan för att hinna käka frulle och lunch innnan träningen för att verkligen vara taggad.. (Okej, nu ljög jag, idga steg jag upp 45 minuter innan träningen, kastade i mig fruskosten, hoppade i kläderna och rusade ut till bilen för att hinna i tid. MEN jag hade tänkt att vara duktig..! ;))

Iaf, vi gjorde vad vi kunde, skönt att röra på sig lite.

Nehepp, ska skicka över pengarna till Sofia nu, jag är så taggad! Och sjukt glad över att det blir av nu, och att just jag blev invajtad att följa med.. Huuuuur kung som helst! <3 Samt att Sofia är en tjej med koll på läget, det blir bra så får hon ta hand om mig.. Vilket kan behövas.

Men Berra, vår tränare, blev ju itne så glad, jag missar lite matcher när jag åker iväg. Perfekt säger jag!!


Knäck!

Jag har blitt beroende av godis under julen känns det som. Nu är dte bara att hoppas att träningarna sätter fart igen!!


Och vi (läs: Sofia) har bokat resan nu! Vi åker den 27e januari och kommer hem den 17e februari. Kommer bli hur jävla roligt som helst!


Gud, jag vill att det ska vara 27e idag!

Fredag!

Så skönt, jag har inga planer alls inför dagen utan tänker ta tillfället i akt och slappa lite nu när det endå är -21 grader ute. Helt stört kallt, precis som det alltid är runt Nyår. Dte borde bara dumpa en halvmeter snö så skulle allt bli perfekt. Och såklart, en aningen varmare, -6 är bäst.

Jag sov till halv 11a idag, grymt skönt att vila ut och vakna utan klocka för en gångs skull. Sen orkade jag inte pallra mig upp ur sängen fören klockan var 11.30 heller så det var riktigt mysigt. Athena kom också in och gosade lite i sängen, det gillar jag skarpt!

Jaha, annars då?

Min syster är nog bäst, jag har aldrig haft så kul som i veckan med henne. Och brorsan med, helt tokig. Mamma och pappa också nu när jag tänker efter, de får stå ut med mycket, hela familjen är smått galna faktiskt.

Och Miika, den fullständiga rapporten från veckan tar vi via msn, det är nog bäst så..! ;)

Well, what can I say?

Mer än att det har varit en grym vecka hittills!

Jag och brorsan på stan i måndags
Jag och Fidde i stan och i Vännäs på tisdagen
Jag och familjen med go-maten (och sparris!) på Nyår samt partaj i Umeå
Jag och Fredrik idag, jag spöade han som satan i Wii. Sen Nyårsrevy med Anna och Miika, riktigt trevligt!

Nu är jag typ väldigt trött och väldigt trött. Det blev ju inte så många timmars sömn inatt och sen sover man dåligt när man är ovan vid sällskap plus att jag vaknade tidigt som fasen. Men det var det helt klart värt!

Och det är -21 grader ute inatt, sickt är det!

Och tack Miika för att jag fick komma på revyn, det var riktigt najs med något annat att pyssla med för en gångs skull. Jag är djupt imponerad av folk som kan sjunga så vacker som killarna och tjejerna gjorde på Revyn idag. Riktigt najs!

Sen så var nyår trevligt, jag hade inga förväntningar alls så det blev ju bra tillslut. Lite stelt i början hos Ulf, Fredriks kompis, men det blev bra. Och Lasse, han blev som ett barn när han fick se alla raketer/smällare de hade. Haha! Och som vi fuldansade på NH, riktigt skoj faktiskt. Det gick inte att dansa normalt till den musiken så vi fuldansade som satan och vår ledstjärna var Fiddes syster, (en annan Fredrik =P) hon var helt galen. Sjukt härlig tjej. Uffe var också grymt go faktiskt så att ja. Helt okej. Lite lite folk men det gick.

Usch, nu blir dte sängen, den ropar på mig!

RSS 2.0