Hemresan till Norrland är bokad!

Ja.. Ni är väl nyfikna på hur det gick för mig på tentamensskrivningen igår förstår jag? Och jag kan säga att jag har faktiskt inte den blekaste om hur detta kan gå. Om jag har tur och Peter rättar snällt så kommer jag nog klara det men jag ska inte ta ut segern i förskott. Men jag hoppas verkligen!

Sen så har jag ringt och grattat min mor på morsdag och jag har även bokat hemresa till norrland! Så den 15e Juni klockan 16.35 så landar jag i Umeå! Det ska bli så ruskigt nice att få träffa min familj igen. Och Athena!

Tentamensfika inhandlat!


Inte för att jag någonin har ätigt något under själva tentan kan det vara bra att ha med sig. Speciellt då jag skriver tentan mellan 12-17 imorgon. En dryg dag med andra ord!

Nu ska jag ta och äta min frysta pizza som jag inhandlade på Willys nyss, smaskens! Och efter dte blir det en snabb repetition och sen lägger jag ner för kvällen. Jag hoppas verkligen att ag lyckas få några bitar på plats imorgon så att det räcker till ett G! Jag önskar också mina klasskompisar lycka till!

Sista rycket!

Och som vanligt har jag så svårt att stiga upp på morgonen. Förstår inte hur jag lyckades stiga upp halv 5 på morgonen när jag jobbade på industrin? Helt galet.

Nu ska jag börja räkna den andra tentan, ska bli intressant. Gäsp! Och efter det så ska jag repetera lite snabbt igen, bland annat gå igenom ramar, å det var ett indirekt tips från vår mekaniklärare, och så.. Är väl fredagen i princip slut och jag måste sova inför tentan imorgon?


Nu börjar vi checka av!

En övningstenta avklarad. En till imorgon. Och så repetera. GLÖM IN RAMAR! Gosh! Massor att göra imorgon. Bäst jag slänger mig i sängen och sover en timme eller två.

Så check check check!
god damn, tar detta aldrig slut?

Och innan den 29e juni ska jag vara hemma i norrland igen! Fyyyfaaaan vad det ska bli skönt !

i miss u norrland <3

Och vi böjer!


Mitt förlorade paket...

Ojoj. Idag ska jag ner till ICA och hämta mitt förlorade paket från Ellos som har varit på vift i hela Sverige.. Jag hoppas verkligen att jackan passar!

Och efter det så måste jag sätta mig och räkna igen. Roligt va? Men nedräkningen har snart nått sitt slut, på lördagkväll efter tentan har jag sommarlov!!


Nu kastar jag in handduken för kvällen!

Ah!
Jag är rätt trött i huvudet av allt räknande. Men det har gett resultat, jag har i princip räknat klart allt så jag är rätt nöjd. Jag har också hunnit räkna de två inlämningsuppgifterna om fackverk och gerberbalk, det vill säga en liten repetition. Så imorgon blir det att repetara skjuvspänningar och så räkna någon tenta så får jag se var jag står... Vi hoppas att jag kan tillräckligt i alla fall!!

Nu ska jag faktiskt ta och lira lite med min hunter och min druid!

Vi börjar träna!


A bran new day!

Idag vaknade jag faktiskt redan klockan åtta men låg i sängen och tittade på tv till nio innan jag steg upp och åt frukost. Nu ser jag på Smallville och fuderar på att sätta igång och plugga.. Vilket jag verkligen behöver..!


Åh nej!

Jag är så less på att plugga. Och jag var så trött innan idag att jag somnade sittandes i soffan med filten om mig, datorn i knäet och byggmekaniken i handen. Jag vaknade när Fredrik kom hem 17.15 och då hade jag nog sovit.. En timme i alla fall. Oppsi!

Idag har det gått jättedåligt att plugga vilket gör att jag måste signa av inför morgondagens raid. jag måste i alla fall på lördag efter tentan, oavsett hur det går, kunna säga att jag har gjort mitt bästa. Och då är dte nog bäst att itne inte tillbringar en hel kväll vid datorn, tyvärr..

Jag ska göra ett försök nu och plugga lite till...

Emmi tävlar hos Satanja!


Jag är med och tävlar om 120 ögonskuggor hos Satanja!

Jag skulle vilja vinna boxen eftersom de få ögonskuggor jag har går enbart i bruna nyanser och jag skulle verkligen, verkligen vilja ha sommriga nyanser att leka med!

Min inspirationskälla är Linda som bloggar förveckorevyn och från henne har jag lånat dessa två bilder som visar hur jag skulle vilja kunna sminka mig till en fest i sommar! Men för att göra det så behövs det som sagt lite roligare ögonskuggor!




plugga plugga plugga!

Det är riktigt kallt och friskt ute idag, precis som om det har regnat hela natten. Jag är fruktansvärt trött också, fast jag somnade runt 1 inatt och sov till klockan halv 9.

Både idag och imorgon måste jag verkligen jobba på i byggmeken så att jag känner att jag har förtjänat och att jag kan unna mig att raida ICC25 hardmodes för första gången. Men vi får se hur jag känner ikväll och hur långt jag har hunnit. Men ajg håller tummarna att jag lyckas fokusera så pass..

p.s. nu börjar det regna också d.s

Lite uppmuntran, ja tack!

Jag har suttit hela dagen och räknat byggmek och jag känner mig något duktigt som faktiskt har orkat kämpa idag. Bara jag orkar med resten av veckan så finns dte en möjlighet att jag faktiskt klarar tentan på lördag. Hoppas gör vi väl, eller hur? Än har jag inte gett upp! Även om jag är redigt less nu, men snart är det sommarlov. Tänk positivt!

Så nu sitter jag och äter chilinötter och dricker isvatten framför Dum och Dummare, första gången jag ser den filmen och det beror främst på att Jim Carrey är med. Han är tyvärr ingen favorit men jag biter ihop.


Såhär på måndagen..

...börjar jag få redigt med ångest inför tentan som är på lördag... Jag borde egentligen ta och repetera nu, men istället så har jag inte räknat klart allt så jag måste först göra det. Och jag hoppas verkligen jag hinner räkna allt innan lördag. Får INTE glömma statiska ramar. p.s. GLÖM INTE d.s.




Igår så lekte jag med Ilva i ICC 10 och jag fick ett par nya axlar, en polearm och ett par skor. Hon börjar bli riktigt fin nu!

Killar och inredning?



Någon som känner igen sig?

Snapsraid!

Det måste ha varit det roligaste eventet på länge som jag har varit med på och det är väl en aningen nördigt? Fast kanske inte eftersom vi fortfarande umgås fast vi sitter hemma var för sig och dricker? I alla fall så gick det ut på att vi var ett gäng som satt tillsammans på venten och så spelade vi World of Warcraft; En instans som heter Naxxramas, och efter varje boss vi dödade så fick vi ta oss en snaps. Jag hade ju tänkt att vara hyffsat fräsch idag så jag valde att dricka breezers under hela raidne istället för att shotta sprit.

Det var så underbart roligt! Utos var på G redan innan raiden så dte var full (?!) fart på honom och jag skrattade så mycket så jag nästan ramlade av stolen säkert 90% av tiden. Efter raiden så gick jag och Fredrik ner till Utos och Torano (Utos bor på våran gatan-ish) och så satt vi där och snackade lite. Mycket roligt!


Globe var skapare till eventet som blev mycket uppskattat:

Tjo!
Tänkte vi skulle ta o fixa en snaps raid!
Efter en boss kill så sjunger man en visa o tar en hojt!
Vi värmer upp med en Sartharion så vi kommer upp i stämning snabbt!
Därefter går vi vidare till Naxx för vidare svinande.
Rekommenderad sprit mängd per snapps är 4cl för lekmän, 6cl för proffs och 10cl för de hårdaste jävlarna som existerar
Regler:
Inget småsupande imellan bossarna.
Sjunga minst en snuskig visa över vent. (säker på att Rånja/Niffe kan ett helt gäng)
Inga snefyllor för då skickar mamma dig i säng.

Buffmat samt flaska är nödvändigt...


Jag kan ju berätta att såhär i efterhand så hade vi en person, nämner inga namn Nifrom, som försvann halvvägs in i raiden och som aldrig återkom... Hä hä hä. Däckat på tangentbordet?

Jag mår i alla fall sjukt bra idag så jag tänkte ta mig lite lunch och sen ta och räkna lite! Jag kan ju itne säga samma sak o min bättre hälft som ligger typ döende i sängen.. Hä hä hä

Väderkänslig!

När åskväder kommer plötsligt bildas tryckförändringar i luften och då ligger jag risigt till så jag har legat i migrän hela eftermiddagen. Ljuskänslig med smärtan över ögonen. Det är rätt svårt att förklara men där sitter min migrän. Usch!

Det går mycket bra för mitt pluggande nu, eller hur var det egenltigen?

Och åskan går runt runt Nässjö, den slutar aldrig dundra...

Blixtar och Dunder! + spöregn!

Härliga Småland!

Det var fint väder imorse när jag steg upp, solen sken bakom molnen och det var ritkigt varmt att sitta vid fönstret och rita. Men åskmolnen kom sakta smygande och i takt med den hastiga förändringen i vädret så kommer huvudvärken på ett silverfat levererad direkt till dörren. Jag tackar!

Mitt paket från Ellos har också kommit och det var verkligen tur att vi inte gick när vi var på väg till ICA för då hade vi blivit dränkta. Sååå. jag vill ha bättre väder så jag kan hämta mitt paket! :F


Rita ritning!

Åska och dunder inatt. Idag är det molningt men soligt och håll i er: Det verkar vara varmt! Samt att det blåser typ inget alls.. Den ni! Första gången på.. jag vet inte hur länge!

Och så måste jag sitta och rita in sista delmomentet på projektet med att projektera ett suterränghus. Innan har vi placerat huset på tomten, ritat bärande väggar och grunden samt ritat grundsektionen och väggen. Och idag ska jag rita in dräneringen runt huset. Ja jag vet, det är mycket pill speciellt nu när vi ritar allt för hand. Och hur svårt är det inte att texta med versaler rakt och snyggt? Bland det svåraste jag lovar!




Lich King down!

Ikväll var vi taggade till max! Och det gav utdelning rätt snabbt när vi till slut tog Lich King efter timmar med tries. Jag satt och skakade, svettades och så tillslut när vi äntligen vann (jag var naturligtvis död) så kom det en liten tår i mitt öga.

Så på onsdag tar vi nya tag i ICC 25 där vi går in och leker Hard Modes. Smaskens!

Men snart väntar NCIS på tv3 och det går ju itne att missa.

HAPPY FACE!

Försenat tåg = pain in the ass!

Det värsta som finns är när tåget är försenat när jag ska åka hem. När jag slutar skolan vill jag helst av allt bara bli hemzappad direkt men nu när den tekniken inte riktigt är uppfunnen så kan väl tågen gå som de ska?

Usch! Så jag fick stressa hem som en galning för att kasta i mig maten och sätta på kaffe och så slutligen sjunka ner framför datorn. Ikväll har jag nämligen raid i ICC 25 (WoW) och vi börjar redan klockan 19.00.

Men min mockalatte, som jag verkligen älskart!, lugnar ner mig igen. Haha!




Flätat hår = trassel

Jag flätade håret efter duschen igår och så somnade jag med den... Så nu när jag vaknade var det trassel utav bara den. Så jag fick fläta upp den och fläta den igen för att jag ska se någorlunda presentabel ut för att åka in till skolan. Jag sitter och äter fruskost/lunch för fullt för jag måste gå ner till stationen 11.20 idag. Den där Fredriks cykel har som vanligt punka och då han var sen så fick han låna min cykel..


Såhär snygg blev ju inte jag men.. Nästan..

wha!

Jag har nått det stadiet då jag verkligen INTE kan sitta och plugga. Allt annat är ju så mycket roligare, som till exepel städa, diska, tvätta, sitta vid datorn, se på tv...

Och det är lite mindre än två veckor kvar till tentan, är jag körd?



Och under tiden så passar jag på att titta på Top Model s12.
Med bara Alison, Teyona och Aminat kvar är det ju spännande. (Även om jag har spoiltat för mig själv ang. den som vinner så är det riktigt kul att titta på deras phostoshoots!)

The force is strong with this one! - Nemi


Ajajabaja Emelie!

Dagen efter en migrändag så är jag sjukt trött. Och det var jag idag med när klockan ringde 05.55 så jag tryckte av den.. Och vaknade 10.30. Lagom till att lektionen hade slutat!

Men det är sånt som händer, nu ska jag i alla fall ta tag i pluggandet. Usch...

Migrän - vilken fin start på veckan!

Ahh men jag blir ju så less på dessa måndagar med skallebank. Och jag vet ju varför - jag får inte tillräckligt med sömn natten till måndag och varför då? Jo för jag ahr sjukt svårt att somna på söndagkvällar (även om jag lägger mig i tid så somnar jag inte!) för jag ligger och stressar upp mig och tänker på skolan och framförallt: JAG MÅSTE SOVA! Och då går det ju inte alls.

Så jag kom hem, efter att ha missat tåget med 30sek och fickvänta 35 minuter på nästa, och åt sen la jag mig i sängen och sov. Vaknade lagomt till Top Model och nu är maten på väg att bli färdig i köket. Ska bli smaksens! Ris, kyckling och Uncle Ben's, nom nom nom.

Ikväll blir det förmodligen inget plugg heller då huvudet är som det är. Frågan är ju om jag orkar köra en ICC10 med huntern?

Kvart i sex en måndagmorgon - Inte okej!

Sist jag tittade på klockan inatt var den 01.32... Men efter det så slocknade jag som en sten och vaknade helt förvirrad 3 minuter innan klockan ringde. Nu väntar snart tåget in till Jkgp och efter det ett fyratimmars mördarpass-föreläsning i byggmekanik. Jag förstår inte hur folk kan tycka det är roligt, om de ens finns några som gillar det?

Men det är vår sista vecka i skolan nu för nästa vecka är det tentavecka och vi har inte våran tenta förren den 29e maj så det är ett tag kvar. Tack och lov! Och det betyder att jag får lov att bita ihop och ta mig igenom den sista veckan också...

Men gu se förbannat!

Jag har varit taggad hela helgen för att vi skulle ta ner Lich King idag på 25manna och vad tror ni folk gör? Jo de signar av så vi har för få spelare att tillgå ikväll vilket innebar inställd raid. Jag blev faktiskt lite lessen i ögat. Så vad ska jag hitta på nu då? Antingen så sätter jag mig och pluggar (igen, vilket behövs) men det är ju inte så roligt.. Eller så sätter jag mig och spelar lite på min andra karaktär, Ilva... Det blir inte det första alternativet vill jag lova!

Hur en sexuell istid börjar...


Jag brukar inte publicera Elvis på bloggen men jag fnissar som oftast när jag läser dne i metro. Och denna var ju bara klockren! Haha!

Tvättdag - finns det något roligare?

Svar: JA!

Men tvätta måste göras, det som är så synd att vi alltid sparar tvätten tills vi måste tvätta hela garderoben samtidigt ungefär. Rätt störande för det blir ju en hel del och sen att springa upp och ner mellan fjärde och bottenvåningen är ju ingen höjdare.

Annars idag då? Jo som sagt, tvätta och så ska jag försöka räkna i byggmeken idag igen samt att klockan 19 så har vi raid. Lich King ska dö!

Vampire Diaries - Founder's Day

Jag och Fredrik har sett  säsongens sista avsnitt av Vampirie Diaries - Founder's Day och vi längtar redan till nästa säsong! Jag hade rätt höga förväntingar på det här sista avsnittet och de infriades och lite därtill så jag är verkligen grymt taggad inför fler avsnitt. Min favoritkaraktär i serien är utan tvekan Damon, han har verkligen allt! Och tätt därefter så är Bonnie, The Witch, riktigt fräck hon också.

Nästa säsong kan gärna släppas redan nästa vecka! ;)

Så.. September kanske? O.o)

En relativt produktiv dag!

Sovmorgon javisst. Finns det något bättre än att snooza 45 minuter och sen se på Smallville? Nej precis vad jag menar. Efter frukosten så tog jag som sagt itu med att renskriva annteckningarna till byggfysiken så det är klart nu. Samt att jag har tagit tag och börjat räkna i byggmeken. Och det tar verkligen tid att räkna ett tal, sinnes.

Jag och Fredrik tog också en löprunda på ca 2.5 km och min träningsvärk från förra gången var ju inte borta så mina lår fick en hel del stryk. Men det kändes hyffsat bra men det är offatbart att jag har förslappat min kropp på det här viset. Jag har absolut cero muskler kvar, hur kul är det? =(

Kött, klyft potatis, bea och sallad till middag följt av godis... Hehe! Så där gick det nyttiga åt skogen direkt!

Imorgon blir det mera räkna räkna och så lite no-lifa. Jag har en hel del saker att fixa på min söta lilla Ilva!


Tyra & Bellas Show!

Ja men precis. Idag har jag renskrivit uträkningarna till golv och vägg samt att jag sitter med byggmeken nu. Åh vad roligt! Eller hur var det nu egentligen?

Jag har också roat mig med att titta på Tyra & Bellas Show på deras hemsida och det var en upplevelse. (Första gången jag ser och jag är imponerad av Bella och Tyra, keep on going!) De hade ingen mindre än Kissie som gäst, en dum, bitchig och korkad bimbo som spyr galla över allt och alla. Tycker att Bella gjorde en stabil insats trots att Kissie uppförde sig som ett äkta svin. Tyra & Bella Show, där har ni länken om ni är sugna att titta på, som Kissie själv säger, Sveriges största bloggare IRL. Jag kan säga att hon var exakt som jag förväntade mig efter att ha läst hennes blogg... Och onykter var hon också. ujujuj

Nej men back to work kanske? Jag har en jävla massa uppgifter att beta av innan tentan.. Vilket jag itne kommer att hinna men.. Försöka måste jag i alla fall..


åhå!

Ojoj. En väldans sovmorgon resulterade att vi vaknade lagomt till reprisen av topmodel och det är ingen skit det. Sen så har jag inbillat mig att den här extrainsatta röda dagen = inget plugg. SÅ jag har spelat dator och lekt hela dagen och kvällen. Skönt! Men ja, lite dåligt samvete. Haha!

Nu blir det en film på fyran, insomnia, som jag hoppas är bra. Just ja, vi såg ju Slumdog Millionaire igårnatt vilket förklarar vår sena sovmorgon. Och har ni inte sett den är det dax att ni gör det. ;)

Så trött!

Helt stört. Det goa är att vi hann beräkna golvet och källarväggen klart så jag behöver bara renskriva till nästa vecka och det är ju gjort på en liten stund. Jag somnade på föreläsningen i Bylängtar till ggmek också, vi har börjat med träkonstruktioner och skjuvningar i trä.. Kul? Mja, det skulle jag inte påstå.

Och nu sitter jag och raidar, hela ICC 25 är nere förutom sista bossen, Lich King. Men jag sitter mest och gäspar medan jag väntar på att NCIS ska börja. Jag älskart! Tony, Ziva, McGee, Gibbs, Abby.. Wosh! Jag är in löve with that program! <3

Men nu, Lich King!

._.

Irriterande!

._.

Helvette också.

Men snart är det sommarlov, thank god. Hem till norrland!

"Det finns många galningar där ute!"


Mission completed!

Sådärja, dagens mission is completed. Renskrivit beräkningar och ritat ett diagram till Byggmek 1 laboration 4.

Nu då? Jag är rätt trött fast jag tog en powernap efter springningen, jag pallar verkligen int emed att stiga upp klockan  och jag förstår verkligen INTE hur jag kunde stiga upp halv 5 när jag jobbade. Och så sov jag ännu mindre än vad jag gör nu. Det blir nog en liten runda i WoW och sen sova för jag har ju skola imorgon med. Jag hade tänkt att åka in med 11.20 tåget så jag hinner scanna in och arbeta lite med fadderföretagsrapporten. Jag hade väl 3-4 smågrejer som skulle ändras för att få den godkänd så det är ju lika bra att göra det. Sen så är det övning i byggfysiken där vi ska räkna på konstruktionens U-värde så det är riktigt ritat. Och så, givietvis, föreläsning i byggmek... Tvi!

Min (v)årliga gräsbild!


Det är helt klart dax för min årliga gräsbild så här lagom till våren!
Jag ritade den på en lektion i 3an på gymnasiet tror jag att det var. våren ofc!

Dålig springrunda!

Usch! Jag är så besviken på mig själv. Jag hade ingen energi alls när jag sprang idag så jag straffade mig själv med att göra lite styrka när jag kom hem. Men det var fint väder i alla fall vilket är grymt nice men molnen hopar sig nu. Det ska tydligen regna och vara kallt hela helgen... Kul va?


Inte riktigt som det var tänkt!

Det blev inte riktigt som jag hade tänkt med morgonen här utan jag struntade i att scanna in mina beräkningar och så vilket jag får göra imorgon istället då. Eftersom jag hann med tio-tåget hem till Näsjö (vilket jag hade min skönaste powernap ever!) så stack jag och solade. Så skönt! Och ännu bättre är att det faktiskt ÄR ganska varmt ute idag så jag funderar på att snöra på mig skorna efter lucnhen och springa en runda. Men som sagt, bara funderingar än så länge!

Tight tidplan!

Jag lyckades pallra mig upp klockan 6 fasten jag hellre skulle vilja skjuta mig själv än att stiga upp så tidigt men jag lyckades ju inte igår så då är det ett måste att lyckas idag. Solen skiner i alla fall vilket är ett stort pluss hade dte regnat hade jag nog kurat ihop mig under täcket igen.. Häh hä. Lektion mellan 8-10 idag och Jag ska försöska hinna med att rita diagrammet under lektionstid och göra en framsida lite snabbt till inlämning 4 i byggmeken så jag kan scanna in den idag men är det kö vid scanner så gör jag det imorgon. Tänkte nämligen försöka ta bussen som går 10.30 för hinner jag inte med den så måste jag vänta till klockan 12. Och det vill jag ju inte!

Men nu är dte bäst jag sätter fart!

En deppad Nemi lär sig shoppingens ädla konst! (del4)


7.5p Skiss och Gestaltning 1 är avklarad!

Yes! Så var jag stolt ägare till min andra 5a i mitt totala betyg och det blir förmodligen den sista. Uppriktigt sagt så hade jag blivit rätt förbannad om jag inte fått en 5a då jag vet hur mycket tid jag har lagt ner på den här kursen. Under återlämningen så fick vi hämta våra grejer och sen gå in i ett klassrum där vi fick sätta upp slutprojektet; Informationscentrumet, på väggarna. Så 20 personer stod där inne och var nervösa när vår lärare dissade våra bilder en efter en. Hjärtat sjönk som en sten i magen men sen sa hon också att överlag så har det aldrig varit en årskurs som har varit såhär duktiga.

Så... Jag är sjukt glad! Och sen att även Johanna, Emelie och Anna klarade sig så blev det en delad glädje som vi firade med mockalatte, ballerinas kladdkaka och pollys sommarbär-ish-smak hemma hos Johanna. Om nu Emelie och Anna tyckte det var gott vet jag inte men jag och Johanna sörplade på för fullt.

Men jag känner mig ändå låg på nått sätt, vet inte varför men det känns bara inte bra. Men det är bara att bita ihop, det är snart sommarlov!

En deppad Nemi lär sig shoppingens ädla konst! (del3)


VSMDV vs Lich King!

Jag har faktiskt fått lite gjort idag. Ritat ut allt på ritningen förutom text, siffro, anvisningar och symboler. Men det får jag fixa imorgon för nu är det snart raid vilket kommer bli spännande. Vi är nämligen på sista bossen i spelet, Lich King! Vi har inte tagit honom i 25manna ännu så det blir ju en prövning om jag säger så. Det skulle vara riktigt roligt om vi äntligen kunde ta ner honom men med alla nya i guildet samt nabbs så kan det ju gå som det brukar... Dvs inte fullt så bra!

Vi lagade den godaste maten idag också. Fräste grön paprika, rödlök, bacon och purjolök för att sedan tillsätta Mildas matlagningsgrädde + lite kryddor och till detta serverades gnocci och så sallad från igår. Nom nom nom!

Jag har också börjat leka med Café World igen, samt tat jag odlar som aldrig förr på farmen och jag har även köpt fiskar till akvariet igen. Men jag borde ju egentligen sätta igång och plugga ordentligt.. Men..!


En deppad Nemi lär sig shoppingens ädla konst! (del2)


Haha! Hon är så bäst! <3

Sunday morning!

Jaha, en söndag, nu igen. Jag blir så trött så trött för imorgon är det skola igen. 8-12 har vi föreläsning i Byggmek. Sjukt roligt och intressant! Eller hur var det nu egentligen? Efter att jag har spelat min VoA 25 på Huntern Ilva så måste jag ta och rita klart min ritning och eventuellt räkna lite i byggmeken. Ritningen först, byggmeken sen.

Men nu; VoA!

Ilva, min lilla darling till hunter!

En deppad Nemi lär sig shoppingens ädla konst!



Snart återlämning i skiss och gestaltning!

Jag vet. Jag är en dålig människa som är fullkomligt värdelös på att hålla mitt bloggande uppe. Illa illa, jag borde få stryk!

Men vad kan jag säga? Inget nytt på någon front alls förutom att jag snart dör av skolan, sjukt svårt hela tiden. Kan vi aldirg få en lätt och rolig kurs? Men inte då. Jag blir så less så less. En positiv grej är att jag ska få tillbaka mina skiss och gestaltnings mappar + modeller efter ca två månaders väntetid för rättning.. Så på måndag får jag mitt betyg i den kursen och det är förhoppningsvis en 5:a annars kommer jag bli sjukt besviken med tanke på all tid jag har lagt ner i skissen. Så vi får hålla våra tummar och tår på måndag klockan 13-ish!

Hmm, annars då? Jo tack det är bara fint! Har min sista tenta den 29e maj och efter det har jag sommarlov då jag inte har någon omtenta att göra efter det. Skönt!

Igår spelade jag WoW och vi lekte hardmodes inne i ICC 10man. Det gick hyffsat bra med tanke på att jag är största nabben ever och itne vet hur jag ska göra. Hehe! Jag planerade att ta en sovmorgon idag också men jag blev så klarvakenSå jag såg två avsnitt av Franny Fine, The Nanny, och sen slötittade jag på tv innan jag steg upp klockan 9. Återigen; På en lördag?!

RSS 2.0