Döden åt den röda riskokaren!

Gahhh!
Nu är det något som är seriöst på tok i min bil. Minsta lilla gupp/höjdskillnad resulterar i ett pang/skrammel/skraaaap typ och det är inte bra alls!!

Toyotan blir min död, min filmstjärnebil blir min död och gör min bank fattig. Stooora stoora hål, den är dyr som attan min bil...


Göm dig inte bakom ett träd om du har ett pet som avslöjar dig!

"Sommarstugan"

Yeah Right!

Michailovs sommarstuga i Ottonträsk visade sig vara ett hus med två våningar och en fet källare. Perfekt läge, det enda som fattades var en båt som familjen tydligen skulle införskaffa någon gång i framtiden... ;)

I alla fall så anlände jag och Lowe vid tvåtiden mitt på lördagen, blev visade runt i huset. Övervåningen rymde en spelhåla med ett porrigt flipperspel, dart (som jag var kung i) och en fin gamal vinyl-spelare så vi spelade gamla Beatles skivor, rock och annan bra musik när vi lirade. Lowe hamnade på highscoren på flipper, över 10 miljoner tror jag han hamnade tillslut. Och nej det berodde inte på skicklighet utan på ren och skär tur.

Vi käkade tårta, kastade boll, frisbee, och spelade Riddarspelet. Riddarspelet, som vi tjejer förövrigt utklassade grabbarna i med hela 5-0 i vinster, var hur roligt som helst och det är en form av boule och kubb. Hur roligt som helst, och Ropbert var nog den dåligaste av oss alla. Först var man tvungen att droppa en boll i varje triangel och sen skulle man skjuta ner två riddare INNAN man sköt ner damen. Och vad tror ni Robert gjorde? Jo exakt, han sköt ner damen först, säkert 5 ggr och som vi skrattade. Haha.

Till middag käkade vi grillat, Lowe var grillningsexperten tydligen, till det gjorde vi en god sallad och potatis. Drack Rosévin, en nyhet som var äcklig. Usch usch! Robert drack typ upp hela min flaska, haha. Efter middagen så spelade vi lite mer riddarspel, flipper, dart osv. Drack lite alkoholhaltiga drycker, haha.

Och vi körde 4hjuling, oh så kul! HAHA! Det känndes som om vi var från storstaden och åkte ut på landet för att roa oss med saker som landsortsborna gör. Hoho! Vi körde innan maten, helt nyktra ;) Blev inte i någon vidare ordning det här inlägget, men som om några av mina inlägg är det? Nej!

Anna och Lena drog hem vid midnatt, jag Lowe, Robert och Miika satt uppe och spelade spel, drack lite till och Miika blev väldigt förtjust i sitt nya armband (tror jag ;)) Michailov var tuffast den kvällen iaf, haha!

Dagen efter stannade vi till halvfem innan vi drog hem, sjukt niice!

Helgens line är iaf:
Jak er en snell hest.
Vad er do?

Summan på kardemumman: Sjukt trevlig helg, jag är mycket nöjd över att faktiskt ha gjort något vettigt under helgen. Awwwiiee! Och Spanien vann över tyskland med 1-0, el Ninjo gjorde målet! Underbart!



Och till Anna, fördtod du inte min dubbeltydiga mening i förra inlägget? Läs det då en gång till... ;)

Underbart!

Mhmm vilken nice helg vi har haft! I alla fall jag, sjukt nice. Återkommer med  mera info imorrn, orkar inte skriva nu..

Men det var jätteroligt! Synd att inte Anna och Lena kunde stanna längre men vi som var kvar hade då supertrevligt. I dubbel mening där ;)






Ottonträsk, here we come!

Ja nu måste jag göra det berömda rycket och satta fart och packa allt jag ska ha med mig. Alkoholen, kudden, sovsäcken, kläder, kläder, spel... Duscha, göra mig i ordning... jaa.. allt möjligt, och jag ligger som vanlig efter. Ahhh!!



Sent idag igen..

Jag är så dålig på att lägga mig tidigt. Ska sova som attan, ett tag också.. imorrn. Jag längtar tills jag ska få sova. Förhoppsningsvis om några minuter,! Awwiee!

fyndat!

Idag i staden hittade jag ex antal/stycken/sak/present till Michailov. Blir kanoners det!

Köpte och två stycken linnen på Gina och en "fest-top-isch" sak.. Nice som fan! Köpte också en mascara, supernöjd med den vill jag lova och en brun ögonbrynpenna. Blir perfekt!

Jag har suttit ute i solen sen jag kom hem runt 14.30 och det har varit så SKÖNT! Käkade världens godaste mat, kycklingwook med nudlar. underbart gott det! Duschade, rakade benen och smörjde in mig med Dove, go fresh, beauty body lotion. mmmm!

Jag var också på systemet idag, för 3e helgen i rad?! Och köpte åt dagen imorgon. Blev ett rosévin, blir spännande det. Hittade dock inte den flaskan jag ville ha så nu blir det en överraskning.. Sitter och väntar på att KZ ska dra igång, måste också klä på mig lite kläder... awwwiieee!

Och tagga utgång!


Mot staden!

Awweiiiiee! Nu ska jag, bror och syster dra in till staden. Mycket glmoröst och ofc tar vi vår nya flexifuel ford!! Free parkingticket!

Dagens tuffaste klipp!


Äntligen helg!

Det är inte fy skam inte. Imorgon blir det en tur till staden, ska gå på systemet, inhandla rosévin till helgen. Vet inte varför, eller om det ens är gott men expressen och aftobladet har gjort så många tester de senaste dagarna så jag måste bara testa!! Sen ska jag shoppa nått enkelt till Miika som har party ute i skogen på lördag. Awwiiiee! Ska också se om jag hittar några kläder. Bror ska köpa Bros smash på Wii:et. Syrran ska med. Och jag måste komma på en hobby.. Till syster?!

Spännande!!
Annars ska jag försöka att set SotC imorrn, mamma kanske vill hänga på.. Aja!

Och två dagar i rad när jag och bror kör till jobbet har vi sett Anna parkerad ute i skogen för att jobbat.. jobba jobba jooobaa!

Tack för semesterlönen den är fiin!

RIP Guldfiskarna, två är döda!!

För ett tag sen köpte jag fyra guldfiskar, fina guldfiskar, för att ha ute i dammen. Igår såg jag att två av dom, den finaste röda och den gula, såg lite hängiga ut. Imorse när jag gick ut låg den röda upp och ned och guppade i de ytterst små vågorna. NU nä'r jag kom hem från jobbet berättade pappa att min gula också hade dött, och att det satt fast en 5cm lång och äcklig skorv på den??!!

Är det Gud som straffar mig pga att jag aldrig döpte mina fiskar...?



Fiskar, fiskar... död fisk =/


Kors i taket!!

Solen tittar fram!!


Awwwiiiee!

Ja idag är en bra dag. Jag känner dte på mig. Jag och bror rensade ogräs och hade det mkt trevlig (som man kan ha när man renas förståss!) och nu har jag skrivit en post där jag gnäller lite på de andra officerarna. Jag lägger snart ner, deras attityd is killing me! Men å andra sidan, vad ska jag göra istället?

Igår var vi på mötet på jobbet där vi diskuterade kaross framtid, nya presslinen, nya tilt-line nya svetsline.. Blir superfint! Men som vnaligt är det några korkskallar som är så jävligt dryga att mans kulle kunna skjuta dom. Ni som läst min blogg sedan tidigare vet vem jag snackar om... Haha! Men jag orkar inte bli upprörd igen..

Igår annars så läste jag ut sista Harry Potter boken (igen) den är så bra så bra! Och som vanligt så hoppar jag över sista kapitlet, imo förstör den HELA serien det sista kapitlet. Så bättre att låssas som om det inte finns tycker jag!

Slappt som attan på jobbet, mötet var 14.30 till 15.30, i och med att jag avr tvungen att flytta bilen från monteringen till plåten på andra sidan så var vi inte igång förren 16.00. Middag 17.00-1800 och sen efter det hade jag en sommarjobbare i 3 timmar så jag gjorde praktiskt taget ingeting. Sista tre timmarna svetsade jag, hurra! Jag jobbade bara till 22.30 för sen var jag typ, klar..! Sjukt härligt!

Jag shoppade loss som en tokig i wow, säsong 4 släpptes i arenan, så jag inhandlade 1 par Brutal gloves, nya necken med spellhaste för pve/pvp, nya s2 shoulders och s2 leggs. Perfekt!

Sjukt less!

Awweiiiie! Så här jätteless är jag *mäter mellan armarna*


Vi förlorade fotbollen idag också, 3-0 mot UIKs avvecklingslag. Jag failade på 2 mål, klanten jag är! Ryggen painar och återigen tar finanrna över i mitt liv!

A på jobbet är verkligen pain in the ass, han är så lat och utnyttjar sommarjobbarna så han får inte ha dom längre.. HAHA! Evil laugh.

Ehh ja, det är typ allt jag orkar komma upp med atm, dåligt av mig jag vet. Jag komemr aldrig att komma upp i Annas storlek på sina inlägg, haha! Awiieee!

Blixtar och dunder!

Geez! Det blixtar och åskar som attan. Centimerterstora hagel smattrar mot taket, ute på altanen kan man itne vara för det smattar så mycket på taket.

Men be för att det ska regna, jag slipper rensa ogräs då! hehe!


Hata få parkeringsplatser!!

Eftersom dom bygger om på farbiken har ex antal parkeringsplatser försvunnit men enligt beräkningar ska det räcka med platser.. Men itne fan har dom räknat med 100 sommarjobbar inte" Idag letade jag en parkeringsplats i 15 minuter innan jag hittade en "plats" på en liten gräsmatta brevid parkeringen.. wiiee! Jag hade exakt 4a minuter till godo när jag väl stämplade in. sjukt!


ahh! Jag avr upprörd, och för att inte tala om hur trångt det är.. !!

Tur att jag inte jobbar på monteringen, jag hämtade min bror där ikväll. Och det var hur många bilar som helst, säker 100stycken som skulle ut samtidigt. Att dom orkar! Och det finns bara 1 enda väg därifrån, haha!


Wiiiee! Ska sova nu, måste upp tidigt och ringa verkstaden..

Sov bort hela dagen..

Jaa det gjorde jag idag. Vaknade klockan 9, det regnade.
Somnade om, vaknade kl 10, det regnade.
Somnade om vaknade kl 11, det regnade men det avr bäst att stiga upp.

Jag har inte käkat fruskost än, sitter och leechar AV samtidigt som jag snackar med Peter på en "hemlig" server. Bra skit!

Ska strax på jobbet, jobbigt! ahhh! Men vafan!

trött trött trött..

På allt jävla gnäll och skitsnack!


Och nu ska jag gå och sova! [Gnägg!!]

Träningsvärk!!

Ojaa, hur mycket som helst! Rumpan, låren, ryggen, axlar, armen, nacken, smalbenet (?!) typ hela kroppen.. Och allt för att jag åkte skateboard igår! Helt mystiskt! Haha! Bytte iofs däck också, men alltså... haha

Tack för att det kommer regnskurar, det är uppskattat! Nu slipper jag renas ogräs! Awwwiieee!

Sen somnade jag 4 inatt/imorrse vilket inte var en höjdare. Jag vaknade strax innan väckarklockan ringde kl 9 och Lowe han sov och sov och .. sov... Sen när han äntligen steg upp somnade jag på direkten. Helt sjukt.

Aja, jag ska läsa sista boken med Harry Potter (igen); Harry Potter och dödsrelikerna. Den är inte så värst bra, min favorit,,tror ja, är halvblodsprinsen. Den är mängda bra! Jag har seeutom lurat in Lowe i serien, han är på bok 4a nu. OCH det är verkligen jättebra! awwiiieee!


Im exhausted..!

Phhew! Vilken jobbig dag! Helt stört.

Först la jag sten, eller rättare sagt jag hämtade sten till mamma som hon la runt buskarna, Lowe skottade stenmjöl och pappa la ut svart fiberduk så itne gräset kommer upp underifrån. Blir snyggt detta! Stenparti runt buskarna. Mitt i alltihopa kom mormor och Jacke (hennes otroligt fula och skabbiga och äckliga minipudel) så det blev tårta igen, gofika med andra ord!

Efter fikat drog jag och Lowe ut på gatan och begick hor.. Nää, vi skejtade lite. Lowe är numera fullt återställd, hurra! Så vi nötte lite trick, snart sätter jag nog en shysst ollie! Kan lite andra små-trick också men det är inte samma sak! Hehe! Rispade upp vaden gjorde jag också, men sånt får man väl ta antar jag.

Efter detta, och det är jobbigt, jag lovar! Så bytter vi mina bakdäck på bilen, jag hade nämligen satt högerdäcket på vänsterisdan och tvärtom. Och så jäkla lätt är dte ju itne att byta däck. Man är ju inte lika vass på det som killarna på F1 cirkusen är.. Sen blev det lite skejt igen, Athena vår otroligt snygga pudel i sommarfrissan var jättenyfike och skuttade runt baki häcken och på grusgången för att se när vi lallade runt på gatan.

Återigen, snart kommer jag att flytta. Blir nog in till staden för att, som mamma säger, växa upp lite. Javisst, men orka! För isåfall kommer jag att inhandla en shysst tv, en labtop, och massa andra prylar vilket komemr att göra ett stor fett hål i min bank..! Ajje, vi får se. Inget är bestämt än, fast grejjen är det... Jag vet inte ens om jag ska bo kvar här när jag söker universitet, fast det är å andra sidan en jäkligt lång tid kvar!

Lowe och mamma snackar mat, jag tog min tillflykt till datorn. Guu see skönt, jag är nog databeroende tror jag!





Patrik ska duka, jag slipper. Frågan är hurvida jag ska med till Colorado 1 februari. Tiden tickar iväg och jag är velig som vanligt...!!



Midsommar!

Igår var jag och Lowe hemma hoss min familj oh käkade gott och umgicks bara. Hur sweet som helst. Mamma och pappa är ju gudar på att lga mat; till förrätt fick vi räkpaj, varmrätt fck vi mixed grill som det så vackert heter med potatis och en supergod sallat till och sen asvlutade vi med en läcker daimtårta... Mumms!!

Efter allt käkande av mat så spelade vi Mulle, 2vs2, jag och Lowe utklassade Sofie och Pappa. Sofie fick också ett minor breakdown och vi satt och asgarvade säkert 30 minuter när hon berättade om scary movie. Som i sig inte är så bra, men syrran skrattade ju som en galning så det blir ju bra av det! haha! Det var Lowe och pappa som gjorde att vi itne fick alltför få poäng! Haha!

På dagen innan så lekte jag på wow, satt med Ezzet och snackade seriöst/skit. Det var tydligen jättenära han skulle börja studera här uppe, synd att det inte blev av säger jag! Roar var också inne och smög omkring... Abbuuu!

Sen har jag tappat en läsare, jag vette fan vart den har tagit vägen, skriver jag så mycket skit så ber jag om ursäkt!! Haha!

Dessvärre blev det ingen midsommarstång! Fail! Det regnade som sagt igår, och idag, men solen tittade/tittar fram emellanåt.


Nu ska jag ut och lägga steeeen! Sten Sten steen!

Vart tog värmen vägen?

Jag blir litt tokig!

Jag väntar och väntar på värmen, men den vill då rakt av inte innfinna sig.. Solen skiner igenom molnen nu i alla fall, det blir kanske bra väder på midsommar i alla fall!


Midsommarregn!

Ja det regnar och regnar och regnar... Typisk svensk midsommar.

När jag vaknade imorse trodde jag klockan var typ 7 för jag var så trött och det regnade och var dis. Och det regnar, och det regnar.. Athena har badat, så fin hon kommer att bli! Jag är oduschad och ofresh som satan, men ska väl göra ett ryck sedan. Ska också ta bilen ner på ica och handla nå daimgrejs till tårtan..

Seg jag är idag, nej jag ska ta och slöspela lite pvp på World of Warcraft..

New record in tha Systembolag...

Jaa idag köpte jag ut.. från systemet.. åt mina föräldrar!! Haha! Jag fick lov att ta en vagn, så mycket var det. Bag'n box, öle, och xider och aloläsk.. Haha! Tur att jag känner flickorna i kassorna, behöver inte ens visa legg..
Haha! Dedikerar den här videon till mitt inköp idag! haha



Fin va? =)

Pinsamt Sverige!

Ahhhhhh! Så jäkla dåliga Sverige var idag mot ödesmatchen mot Ryssland!! Vi behövde bara spela oavgjort för att gå vidare, iofs för att få möta Holland i kvarten men i alla fall. Så jäkla trist att se landslaget prestera noll komma noll. Inget frammåt och slarvigt i försvaret.

Zlatan skall vara en superstjärna, men han gjorde ingeting. Sprang inte en meter extra idag. Om han nu hade så ont i knäet som man kan tro varför bytte dom inte ut honom då? Alla var verkligen kääsa idag, inte bara Zlatan men.. MEN! Lite ska man kunna kräva... *mutter* Han mötte inte ens bollen, och det är dte första man får lära sig typ.

Speciellt som alla verkligen ropar halleluja Zlatan och Henke är tillbaka... Wiie!

Tjiii fick dom!! HAHAH! Jävla skit, jag hatar när vi gör sånna här kassa matcher så det finns ju inte. Pinsamt dåligt. Kul att åka ut ur EM i gruppspelet. aja, jag ska gå och sura nu, eller rättare sagt, borsta tänderna och sen dra på jobbet. nemen guu vad roligt! Tycker ni inte? grumble* Inte jag heller..


Vad är vi svenskar bäst på?
- att gnälla och tycka att vi är bäst fast vi inte är det...



Som sagt, jag är en gnällspik! Jag gillar inte när Sverige förlorar, då förstörs ju världsbalansen... (o.O)

Dagens engelska ord:

Svenskt uppslagsord
alg algen alger subst.

mest i plural ett slags vattenväxt

 

Engelsk översättning
alga

Äntligen! Nu är bilen här!

Vi har väntat i 3 månader eftersom bilen hade blivit dubbelbokad. Men nu har vår söta lilla Ford Fucos Flexifuel landat i Vännäs! woohoo! Jag ska testa den efter maten, var så säker! :D




Den oranga gubben där till höger är min fader... HAHA!

Sol sol stråålande sol!

Dagen kommer att bli underbar fin, jag känner det på mig. Och jag som ska sova bort mest heala dagen, fail.!
Undra som flundra ifall man ska stiga upp tidigare och sova på gräsmattan? Fast det är kanske lite risky, kanske inte somnar om.. humm! Nej det blir nog att pallra sig ut så fort som man vaknar iaf. Fast skulle itne förvåna mig om det störtregnade då..



På håret, igen!

Nu kommer tröttheten. Jag har varit superpigg och jobbat som en galning hela natten lång, nu när jag satt mig ner och skummade igenom nyheterna på aftonbladet och expressen känner jag hur trött jag är. 

Och itne blir jag piggare av att jag vet att jag kommer att få lägga sten i helgen. Mamma och pappa har rivit upp en gamal stenläggning och den ska vi nämligen bygga om under helgen. Fail! 

Ska snart dra och basta lite, duscha och sen brumma iväg  hemmåt. Så skönt det ska bli att få kura ihop sig under täcket !

Och jag är som vanligt ett stort misslyckande. Nja dte avr väl att ta i men jag är alltid sen, alltid på håret när jag ska åka till jobbet. Idag trodde jag att jag hade bensin för att ta mig fram och tillbaka till stan och jobbet men redan i vännäsby 4km bort blinkade lampan så det var bara att svänga in och tanka bensin för hutlösa priser. Så jag fick köra fort, fort för att hinna till jobbet. Sista sekund, men jag hinner alltid, det är bara nästan. WRROOOM!

Ah, ska ut och se vad som händer in el factory, tjenixen! 



p.s Ska 
Miika se en till ekorre på väg till jobbet, idag igen? d.s
 

Imorgon smäller det!

Vi måste vinna mot fucking Ryssland imorgon annars är lilla Sverige utslaget ur EM och det skulle vara en stoor skandal!!

Jag var hos Lowe nyss, busa som en tok. Jag är ett busfrö, wopwop!


Och snart blir det kalas hos Michael, lät mycket trevligt och spännande måste jag säga! Undra vilka som kommer att komma dit?

Annars funderar jag på att ta en lång dusch så att jag vaknar till innan jag ska dra iväg och arbeta. Av någon anledning så är jag jäkligt seg endå. aja!

Vilken dag!

På jobebt fick jag upplärning av en sommarjobbare = Jag behöver inte lyfta en pinal själv. Så det var ju soft som faan! 2 killar och 1 tjej har vi fått, inte illa. Tjejen ser inte ut som en dag över 16 och hon är minst 22 år gamal har vi räknat ut. Läskigt värre!!

Sov som en stock, vaknade, loggade på, gankade hordes. Lagade en god köttfärssås och smaskede i mig. Var ute en svänd, nu tillbaka och ska lira arena. Och vad gör inte arenan? Jo den fryser sig så alla kastas ut och nu är vi fast i den. Fail!!

Kort och gott, min dag, bokstavligt och bildligt talat.. elelr nått...

Sista chansen nu!

SatC är på lördag!

Abbuuu! Måste jag gå själv eller vill någon gå med mig kl 15.00 så vi hinner innan Sveriges kvartsfinal. Som vi givetvis kommer att spela, det finns ju inget annat!

Aja, jag ska se klart det här avsnittet av Silverfang och sen gå och sova.

Från misslyckat till lyckat..!

Jävlar vilken seg dag, eller jag har varit seg. Känner mig fruktansvärt bakis, måste ha sovit väldigt illa när jag tillsut vaknade kl 14.00.

Det var ju innebandymöte ikväll i alla fall. Det var riktigt bra, låter som om det kan bli nått av detta iår.. dööndöndöndööön! Men det ser vi väl. Och vi skulle lira boll efter mötet var det sagt, när vi tillslut var klara så fick vi reda på att det var tillsammans med 1orna vi skulel spela..  Alla flickorna sjönk ihop och det blev inget av. Jag var inte helelr sugen, vill elira lite soft boll, inte börja med fys. Och när frågan kom upp om vilka som ville satsa för att få spela i 1an var det typ 2 stycken som räckte upp handen.. Jag och Cleasson; We've been there and done that shit. We aint going back..


Men istälelt för att vi skulle åka hem allihopa drog vi ut till Liljahallen och spelade beachvolleyboll. Hur kul som helst, trots att jag var sämst.. ahhaa!

Ajja, jag ska se lite mer Silverfang nu. Har fastnat i den. Adjöss!

Äntligen får jag sova!

Woohooo! Äntligen får jag sova, det finns som tidigare sagt inget bättre än att jobba natt och sen få krypa ner i sängen när man vet att alla andra går i skolan/på jobbet medan man själv ligger och myser i sängen.. Wii!


Ahh ja, det är dax nu, sängen har aldrig sett så skön ut tror jag.. Innan jag stämplade ut somnade jag sittandes mot skåpen med huvudet inne i ett hörn i omklädningsrummet. Tur jag var ensam haha, annars hade jag blitt utstirrad!!


Ha en bra dag!

"All night long..!"

Bow shacka wacka meow meow!!

Nu har det gått 3 timmar av den första natten, jag är pigg eftersom jag i princip vände på dygnet redan i fredags.. Fniss! Snart rast igen och sen är det bara 2 timmars arbete kvar och efter det är det bara att hoppa in i sportbilen och åka hem och sova. Fatta vad underbart!!

Jag jobbar stenhårt ikväll, nästan inte alls, men man kan ju låtsas...

Vet inte om jag berättade det i ett tidigare inlägg från lördagen men vi bestämde att vi skulle se över ifall jag och Anna kunde följa med Maria och hennes två resekompisar ner till Bali i höst. Mängda kul om det blir av!

Och Anna berättade också att hon och Sofia funderade på att resa i ett halvår nästa höst. Alltså hösten 2009. Jag blev eld och lågor och ville genast följa med men.. MEN! Jag ska ju ta tjänstledigt och dra i februari-maj till USA och åka skidor/snowboard hela dagarna, men jag har inte bestämt mig. Som vanligt. Det skulle förvåna mig om jag fick tjänstledigt så mycket samma år... Abbuuu! Men jag kan ju jobba övertid som satan och spara semesterveckorna för att ta ut dom i samband med deras resa och på så vis hänga på i en månad eller två.. Aja, jag ska fundera på det, men som sagt; Anna och Sofia verkade bara vara i spånar-stadiet än.


[Gnägg!!]

Sen en fråga till Michailov, om Sverige spelar kvartsfinalen på lördag? hur gör vi då? ;) Och ja tack, mer info vill jag ha, trallalalaaa!

inte nu igen! (O.o)

Jag lär mig aldrig. Öppna käften för bövelen!!!!


Det är iaf bestämt nu att vi ska försöka åka ner till gbg runt den 29juli/1 augusti. Hänga med lowes kompisar Lo och Anna ute på ön Kos i Göteborgs skärgård i ett par dagar. Lowe ska sedan åka upp till sin mamma och hänga där några dagar, träffa gamla polare medans jag stannar kvar i gbg för att träffa mina guldisar. Awsome! Sen åker jag efter Lowe och vi åker tillsammans med Lowes mamma och hennes man upp till Sthlm för att vara med på Lowes brorsas bröllop. Det roliga med det är att det är en massa hongkong-neser, vad man nu heter när man bor i hongkong. För lowes bror ska gifta sig med en tjej därifrån och hela hennes familj skulle komma hit till Sverige. Mängda ballt!

Väldigt rörig text, jag vet. Inte blir det bättre av att jag är rörig hela jag!!

aja g2g2work u know... Ska jobba natt, det känns redan drygt.

Fotbollsbesvikelse och tjejmys!

Jag var taggad på fotbollsfest men fick vända hemmåt djupt besviken över landslagets oförmåga att hålla tätt när det var 1 minut kvar av matchen. Matchen slutade 2-1 till Spanien och Sverige behöver nu vinna mot Ryssland för att avancera i gruppen. Ryssland vann över Grekland med 1-0 och ja... Hejja Sverige! God Damnit!

Vi var iaf hos Maria ute på Haga, jag och Anna. Maria stod vid spisen och jag gav härliga råd som jag inte ens visste jag kunde. Anna käkade upp mina chips, innan middagen?! Hahah! (O.o)

Matchen var iaf väldigt underhållande, med chanser hit och dit, Zlatan fick göra mål idag igen. Hurra! Henke är en sooopaaa...!

Efter matchen snackade vi skit och drack en massa vitt vin. Inte jag för jag skulle ju hem till Vännäs då. Maria och Anna sminkade sig fina för krogen, det tog typ 3timmar..! ;) Hahha nejdå, vi snackade en massa och myste i Marias stoora dubbelsäng. Underbart! Hur kul som helst, nästa gång ska jag följa med ut i alla fall!

Jag skjutsade pangbrudarna ner till staden, det var livat! hahaha! Och vi sång till Jason Wraas (hur nu det stavas) och polisen stirrade skumt på oss. Aja, jag borde sova kanske, eller så inte...  Sitter ich ritar på ritplattan, det är skoj det! blir en rolig gubbe, det dryga var att när jag ritat en supersnygg vinge, som jag aldrig komemr kunna få till igen, hängde sig photoshop och bilden försvann >.<

Äsch! dax för duell och sen sova!

Sverige vs Spanien!!

Ahh snart drar matchen igång, gissa om jag taggar?! Det ska bli så kul att se Sverige vinna över Spanien! ;) För det komemr dom att göra såklart, ingen tveken om saken.. Bara Zlatan, Ljungberg, Linderoth (som jag hoppas få spela) och Micke Nilsson är på G så blir det nog en kanonmatch. Förra gången vann vi mot Spanien tror jag, med 2-1 eller något sådant. Dom är nog supertaggade men det hoppas jag att våra spelare också är.

Det finns inget som enar länder som just fotboll, det är underbart att se. Även folk som inte tycker att fotboll är så roligt att titta på i vanliga fall blir dom flesta gripna av sporten och vill att sitt hemland ska lyckas i jakten på ett EM-guld. Cheers!

Skulle också vara superlkul att dra in på SF och titta på matchen på "storbilds-tv", ehhe! Ikväll styr jag kosan in mot staden och Maria/Cornelias lägenhet. Perfekt. Anna skulle också dit, vi får se vilka fler det blir. Ryktas om pizza också, aahh!!

Värmen är också på ingång tror jag, solen skiner faktiskt idag men det blåser väl litegranna vilket gör att temperaturen inte är så där fasligt hög.

Aja, jag är trött som ett cp också, arhhh!

Fortfarande vaken..

Solen är på G upp och jag sitter här vaken och pigg som en mört.

Jobbigt, jag kommer vara dödens trött imorrn alltså!

Läsa andras bloggar?

Vem besöker egentligen Blondinbellas, Kenzas och alla de andras bloggar? Dom har tio-tusentals besökare varje dag och dom skriver om sig själva, mode och senaste nytt. Hur kan människor som inte känner dem vara intresserade? Jag läse en artikel i Metro för någon månad sen att marknadsför dom en viss typ av ett, låt oss säga, nagellack så nästa dag så går det inte att få tag på i vissa delar av nu Stockholm. Det låter helt sjukt imo.

Jag ska inte säga att jag INTE läser andras bloggar för det gör jag, mest mina kompisars för att hålla reda på vad som har hänt med dom under dagen när vi inte har snackat med varandra, men jag kollar också av andras bloggar för att inspireras av deras utseende på bloggen. Inte för att läsa allt skit som händer folk jag inte känner, Haha! If u get my point here?

Om jag vore grym på html-kodandet skulle man kunna göra en sjukt fin sida. Nu är det endast basics med byte av färger och lite smått och gott vilket är gröönt.. Hehe

Såå, nu har jag sagt mitt om bloggträsket. För det är här vi alla har hamnat ändå? Alla av olika skäl, ajjemän, men vi stannar för samma sak.... Uppmärksamhet, vi vill att folk ska läsa våra tankar, planer och vad vi har gjort under dagen. Men som en kompis sa; Bloggardu? Det är ju sååå 2006...! haha som jag skrattade!



För övrigt så sitter jag fast i en pvp-match, Arati Basin. Och det är sjukt, man kan inte logga ut, inte logga in och man kommer ingenstans. Så halva guillet sitter fast ute i cyberspace men vi kan inte göra nått av tiden. Sjukt äckligt! Men jag var lätt bäst i pvp:n idga med min elemental shammy, det kan ingen förneka!

Blir ev fotboll imorrn hos Maria med Anna och några fler kanske? Är sugen men vette tusan. Vi får se helt enkelt. Jag mår askääst också men men.  Ska försöka dra igång en late-night-Karazhan, intresset finns men GMs måste lösa problemet med våra gubbar först... Abbuuu!

Miika Har gjort en ny design och är lätt bäst i vårt lilla gäng på att blogga

En ledig fredag!

Hurra hurraa! Så skönt! Synd att inte vädret är finare så man faktiskt kan göra nått kul när man är ledig. Var fint i morrse när jag råkade vakna sådär halv 8a men sen somnade jag om till halv tio och då var det ju kört. Mörka molk, lite blå himmel och 13 grader. Brrr!

So whats up?
Nothing much i guess. Såg att Miika hade updaterat sin blogg, kanske jag också borde göra men jag orkar inte fippla, sen gillar jag min gröna sida också =)

Lowe och hans arbetskompisar ska ut till Bjurholm och paddla i Öreälven, gu vad roligt! Vi gjorde ju det i nian, haha, det var riktigt kul. Första sträckan är actionfylld med grund, strömt, stenar, små forsar... hoho! Jag är aavis!!



Anna verkar dissa mitt förslag, synd de. Blir väl jag och Pappa igen! Och ingen som vill se Sex and the City heller. Vansinngt illa!

Mörka moln och en överbliven räkpaj-röra-grej!

Molnen är typ svarta över vännäs. Ett under att det inte åskar eller regnar. När jag kom hem från jobbet var jag sjukt trött, visste knappt vad jag hette, käkade lite räkpajröragrej, så gott så gott! måste vara den godaste i världen!

Dom har i alla fall börjat asfaltera E12an mellan Vännäs och Umeå, det blir kanon den! Asfalten ångade som attsiken när regnet smattrade på hemvägen. Och Kurtan sov hela vägen hem, tack för sällskapet!

Jag ska se nästa avsnitt av Vampiry Knights nu i alla fall, det blir kanon! Fortfarande ingen som vill se Sex and the City med mig på lördag? FAIL!


Hänt på msn:
Johan säger:
idag så snackade en som heter henrik att han fick näsblod en gång i månaden och det varade ungefär 3 dagar. gissa vart detta samtalet slutade! till det ena ämnet och sen till det andra... haha Snusk!
mly - that's me! säger: O.o
mly - that's me! säger: HAHHAHA!
Johan säger:
en tjej på vårat jobb som hakar som fasen på han och nappade direkt på vad han sa och frågade om han hade detta varje månad och så var det igång... hon frågade om han ville låna några *Beep* för att få stop på blödningen.
Johan säger: hackar*
Johan säger: tur att man bara jobbar där i två veckor, hade fått värsta tvättbrädan annars av allt skratt.
mly - that's me! säger: hhaha


Som jag skrattade fast jag inte var där. haha! Sånna här samtal förgyller ens tillvaro vill jag lova haha.

vissa nytänkande banor

för oss endast bakåt i utveckligen eller så är dom rent ut sagt fördjävligt dåliga!!


På fredag smäller det förhoppningsvis!
Och har jag missat att en ska gifta sig? Tur man har koll.. Måste luska vidare i det där..! O.o

Minnen...!

Jag minns, shit vad kul det endå var på gymnasiet..

I alla fall, god mat som tusan, mumma! Räkpaj, spenat/ostpaj, goda sallader, potatissallad, kyckling, rostbiff.. Jordgubbstårta! D: mumma! ahhhhhh!

Ska iaf sova nu..

Men Grattis alla studenter! Ni har livet framför er!!


Råååwwwr!

Studenterna springer snart ut !!

Efter champangefruskosten Patriks klass hade hemma hos oss (Som jag förövrigt också hade) skkjutsade jag, mamma och pappa 14 pers till skolan för att fotograferas. I min lilla räzerbil rymmdes bara tre, men dom hade hur kul som helst.

"Får du nostalgikänslor nu"? Frågade grabben som satt fram. Ja svarade jag och alla skrattade. Shit, det var 2 år sedan vi tog studenten. Och vad har det blitt av oss? Volvoarbetare, okq8, universitetet... Mao ingenting alls!!

Skrämmande!!

Men oh så roligt det blir för alla som tar studenten nu, jag kommer ihåg paniken man hade när man inte kunde se sin skylt och man gick runt där och letade... och letade! haha

Jag vill också känna mig kung igen!!

Nu börjas det!!

Min bror är så stilig i kostym!

Vi har fixat björkar, ballonger, glas och värme till de blivande studenterna som ska komma hit på chamangefrukost. Dom börjar så smått droppa in nu, jag ska fota lite, Haha! Hoppas det blir nått bra i alla fall!

Sen när dom har dragit börjar den stora förberedelsen, massa pajare, mat, sallader, tårta ska slutföras i tid tills dess att vi ska dra till kyrkan och sen upp till skolan för att pussas och kramas med alla fina studenter. Klänning i de här vädret kan inte vara roligt, men det regnar inte i alla fal! (ta-i-trä-klonk)

Aah jag måste kila i alla fall. Återkommer såklart med fina studentbilder! Toddles!

Sverige Sverige SVEEERGIEE!

Vi är svenska fans allihopa! klapp-klapp-klapp-...klaaappp!
Vi är svenska fans allihopa! klapp-klapp-klapp-...klaaappp!
Vi är svenska fans allihopa! klapp-klapp-klapp-...klaaappp!

Hurra Hurra! Sverige vs Grekland slutade bara på ett sätt: 2-0 till Sverige mot dom regerande europamästarna Grekland!
Så himmla underbart! Zlatan och Petter Hansson!

Slatans måltorka sedan 2005 är över och grymt bra jobbat av Henke (vad var det jag sa, jag fick äta upp mina ord), Alexandersson på högerbacken, Och Michael Nilsson, han är min gud! Ljungerberg är hyffsad okej, men hur kunde han missa friläget?!?! Tur att Petter Hansson var framme och kunde knä-knäa in den i målet! Underbart vilket fightingmål!

Men Wilhelmsson skadad, illa illa, han är ju bra. Kul att få se Stoor, Rosenberg och Elmander också!

Längtar redan till lördag då det blir match igen! En betydligt tuffare match...! Spanien.. grrr!!
Italien förlorade mot Holland igår med 0-3, hoho!

Ahh massa fotbollssnack nu! men jag kan itne låta bli!! Hejjea Sverige! hurra hurra hurraaaa!

Ska vi dra ihop ett gäng på lördag?!

Jag lovade i mitt tidigare inlägg idga att jag skulel skriva om dumskallarna på jobbet. men det skiter jag i! orkar inte bli upprörd en gång till (känner redan hur jag börjar koka)!


Errhhmm, ja! Jag surfade (nej jag tog bilden ner på Ur&Guld i Vännäs) och köpte en liten korthållare till min bror, väldigt stilrensak vill jag lova! Ett snyggt kort, har sedan tidigare köpt mjukdjur och ros så imorrn blir det att fira!

Träffade Linn av alla människor på affären, vi snackade skit, och om innebandyn mest. Möte på måndag, en ny tränare och Peter sparkad (hurra!!) så det blir spännande. Ska ev träna lite då, men jag tror vi har fotbollsmatch. Är inte säker, bäst att kolla upp de. Väl på ica köpte jag en stor bukett rosor och liljor åt min syster och mamma som gick ut nian resp. mammas 6a. Syrran fick stependie för bästa betyg tillsammans med Julia av alla nior. 500spänn är inte dåligt! Så Grattis Sofie, du är lätt bäst! :D Jättefina betyg, tom finare än mina tror jag ;) Så hon fick ett presentkort på HM också =) Goddie!

I alla fall, Miika, jag fick detta när jag handlade idag!: (kunde inte låta bli, hihihi)


Tuggummi, inte illa! =)


Fyyfaaan!

Vad jag blir förbannad!

ARRHHHHGGGG! En del är dum i huvudena på riktigt!


(Återkommer om detta mer senare, sitter på jobbet och det är där dumskallarna bor och frodas..!!!)

Okej, vi har det inte värst!

Kiruna har:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2639643.ab

O.o


Jag och Kurtan lyssnade på P4a på vägen hem från jobbet, häklar vad vi prtade om fiske och allt möjligt. På radion blev det ett fiskeinslag där dom snackade om glada harrar och bästa fiskestället. Det finns en älv där det vandra enormt stora laxar och det kostar "endast" 30 000-40 000/dygn att fiska där.. hoho! I alla fall, han var så rolig när han berättade så vi skrattade som tokar och inte blev det sämre av att Christer Sjögrens: I love Europe spelades på radion, HAHA! Vilken kääs låt, det är så illa så illa.

Och idag kom jag också att tänka på Hej Hej Monica, hej på dig Monica! av någon skum anledning. Mycket mysko men detta frammanade genast bilder från snwoboardlägret i Klimpfjäll när vi sjöng den hela tidne och Anton vår snowboardtränare var värst! hahaha! Underbart skoj!

Nu till nått mycke värre, ska städa, städa och städa. Patrik tar studenten på onsdag och syster går ut nia imorrn så på onsdag komemr släkten på lunch/middag och hela huset ska vara rent...! O.o

Jag kommer väl tillbaka när allt är klart... Om 100år eller så! O.o

Vilket bakslag!

Usch och fyfan!
Bara 8a grader idag, svinkallt och dragit i fabriken. På med långkalsongerna för att inte frysa ihjäl av fukten och draget OCH vindarna får luftkonditioneringen som helt plötsligt funkar näår det är kallt men inte när det är varmt?! Geez!

Hörde att Karolina Klüft har kvalat in till OS i både längdhopp och tresteg, grattis! Samt ett bnytt utomhurekord, svenskt, i tresteg. Inte illa! Hoppas Susanna Kallur hittar formen innan OS; jag är lite smått orolig. Men hon grejjar det nog!

Aja, jag ska iaf dra och äta ny, kyckling och nudlar, Mums! Jag har längtat sne igår när vi käkade middag. Haha! Kvällen igår blev inte så misslyckad trots allt. Kom 3a på healingen igår trots många "bra" healers.. hoho!

Hopaps det blir staden efter jobbet, hur ska jag annars ta mig hem när jag först sagt att jag ska dit och inte åka med hem..? ololololo!

cheers!

Så tråkigt!

Alltså... ofta... jag blir emo! ffs!

Snart slutar jag med det här spelet! arrrhhhg!

Snart drar EM igång!

Och hela Europa stannar upp för att titta på sina hjältar i denna omgång. Som vanligt har England inte ens kvalificerat sig.. MOhaha! Jag röstar för Sebastian Larsson eller Johan Elmander brevid Zlatan, Henke får gärna stanna hemma för min del. Men bara för att jag säger såhär kommer jag att få se mig överbevisad och Henke kommer att lyckas peta in avgörande mål..

Jag är iaf passande nog ledig på onsdag eftersom min bror tar studenten, jag har köpt ascoola djur som han ska få! hahhaa! Iaf så innebär dte att man kan se Sverigematchen mot Grekland i lugnt och ro på tisdagkväll. Det ska bli sjukt kul! Hurra!! Grekland har ju pressen på sig, dom vann ju EM för 4a år sedan. (för det avr väl endå inte VM?) Upp till bevis, men det blir nog svårt. Spanien kommer nog att floppa iår igen, Sverige tar sig till åttondelen som vanligt. Ehh ja, jag skulle ha köpt dom dära gul-blåa aniktsfärgerna i går alltås, haha!

Och idag var det tänkt att jag skulle döpa mina fiskar. Men jag har inte fastnat för nått namn än, möjligvtis Akillies, Hector, Paris och Briseis men jag vet inte riktigt. Vi får se, kan ju alltid vänta ett tag. Hehe!



Fler namn!

Fiskar ska döpas.. 4x guldfiskar i färgerna gul, vit-röd och 2x röda. Hittills har jag fått Ferarri, Massa, Lewis och Kimi. Samt namn efter Brad och company från Troja filmen.. Fler förslag? :D

Vad ska mina fyrlingar heta?!

Jaa viss dregglar man åt Brad Pitt i den filmen? Han ser ut som en guda-son! Man blir helt klart skitkåt på honom i den filmen! hahaa! Och som sagt det blir inte sämre av att det är ett stort krig, dom är bra på slåss osv. ahh! Vilka miljöer. Det enda kass a med filmen var faktiskt Orlando Bloom som verkligen var urusel. abbbuuu!! Och Anna jag hade tänkt att svänga förbi dig, men bror var lite otålig, haha! Och jag har fått fyrlingar idag! Eller rättare sagt; köpt 4 st levande fiskar för 125kr styck! 4a stora guldfiskar, två röda med vita stora fenor, en gul (Som är tokig) och en röd-vit. Dom är astuffa och gillar sitt nya hem ute i dammen tillsammans med alla miljoners grodyngel. Underbart!! Så jag behöver namnförslag, måste vara namn som är lätta att komma ihåg då va.. ;) Athena fick också en ny leksak som hon redan älskar, bär på den hela tiden och vill att man ska kasta den. ThihI! Hon är för söt! Sen så har vädret vart kallt som fan, typ 15 grader men solen kom fram på kvällen iaf. Skönt som tusan!

Troy!

Ahhhhhh! Jag, Lowe och pappa har tillbringat nationaldagen med att se Troy med Brad Pitt, guu se bra! Jag älskar verkligen krigsfilmer, finns inget bättre. Grekiska historian är ju inte fy skam heller, riktigt intressant! Woooha! Ska sova nu, återkommer om mer vad som hänt under dagen imorrn. För sova sova säng säng, imorrn blir det stan. Ska inhandla fiskarna, någon grej till brors student, tyyypp... Fisk fisk, så kul.! Hoppas dom har fina guldfiskar åt mig! :D

Usch!

Jag är ett stort fail. Satt uppe till 4 i natt, skulle stiga upp 10 och vaknade när Lowe ringde klockan 11. Ajja, så kan det gå. Inte lika fint väder idag, men jag ska ut och softa i solen med en bok. Jag läser en skitskum serie som kom ut för jättelänge sen när min morfar levde och den är riktigt bra. Jag komemr varken ihoåg vad bäckerna heter eller föfattaren, tror det kan vara Virginia Andrews men är inte helt säker. ahhhh! Nationaldagen idag! Precis som Miika ska jag verkligen ge allt och plocka fram nationaldräkten, fyrverkerier och parta järnet... Mjja, det blir nog grillat här också! Och sen lider jag med Miika att han inte fick flyga igår, det hade varit skittuftt ju!

1000grader varmt, en paj ugn och en stalker!

Så är läget på Volvo Lastvagnar AB i Umeå ute på Böleäng.

Det är ca 30+grader ute i solen, inne ligger vi på samma temperatur, tur vi har tak annars hade vi varit stekta. Eftersom ombyggnationerna fortskrider betyder det att saker och ting fungerar inte riktigt som de ska. Till exempel kan jag berätta att ur våra ventilationspelare blåser det VARM luft?! Och det är en aningen onödigt. Tack och lov att jag inte behöver svettsa idag, då hade man ju runnit bort i alla kläder och värmen. Som det 'är nu går jag omkring i t-shirt, har kavlat upp byxbenen och är sådär lagomt cool, men jag är lite skraj eftersom tidigare ggr jag har tagit av mig jackan har det resulterat i 2 ärr på armarna. Sytt och grejjat, men jag ska försöka hålla mig ifrån det den här gången!

Det är så äckligt varmt att man svettsat tom i handskarna, och för att inte tala om fötterna. Sen fick vi låna 4 gubbar eftersom vi har en del som slackar/lediga idag, cohd et blev ju inte bättre av det, haha. Ojoj!

Dessutom har en ugn i måleriet gått sönder, och det tar ca 2timmar för varmluften att försvinna (där man torkar hytterna efter att dom blivit målade) så ingen vill ju vara där inne och försöka laga felet heller. Och på line står det stilla, våra stationer har varit trasiga titt som tätt och jag har snackat med Kristina som har fått en stalker på jobbet!

Idag händer det saker! Hahaa! Kristina var en av tjejerna som följde med IF metall upp till Tärnaby för att åka skidor och av alla killar som var med så fanns det en lite äldre hyffsat skum kille. Han har nu börjat stalka henne på jobbet, smyger omkring på hennes arbetsplats och tittar på henne. Han har tagit reda på info osv, och detta trots att han vet att hon har barn och sambo. Helt otroligt. Hon jobbar med oss idag och står ensam uppe på balken och svetsar (hon drog kortaste strået) och han står på sin arbetplats och tittar på henne. Hon var lagom glad över det, haha!

Jaa ojoj, än har man inte råkat ut för nått sånt, phew! Men istället fick jag världens sörrakuse som snackar i ett om allt och ingenting. Och DET är lite jobbigt vill jag lova! Hahah! Tack och lov att vi fick en cola av chefen iaf, slurp!

Nej jag ska dra och äta middag nu i alla fall, det blir riktigt gött! Kycklingwok är det bästa!

Smält inte bort i värmen!

Hur bra som helst!

Hahha! Som jag skrattade när jag såg 9e avsnittet av Vampyre Knight.
Verkligen hur roligt som helst, haha.

"Yuuki-san! Kon-ichi-wa! Hahaha! Jag dör, Aidou-senpai är så himmla rolig att jag dör. hahhaa! Och en ny läskig Maria-san har kommit till skolan.

Men Yuuki och Zero är mina favoriter, sen Aidou-senpai tätt följt av den nya Maria-san.


Ahh! Jag ska ut i solen igen. Fick stiga upp kvart i sju imorse när jag la mig kl 02.00 för att lämna bilen på verkstaden. Den läcker bensin. När jag väl var där fick jag vänta i 24 minuter innan en människa kom, dom hade lagt bort ringklockan och dom hörde inte när jag ropade. Rååååwr! jag blev lite sur. Tog faktiskt skaten hem, nerförsbacke, skitkul!


Aja! Och inge fiskar blir det imorrn heller, det är ju tyvligen nationaldagen ! o.o

Och Grattis!

Michailov fyller hela 21 år idag! Grattis!! och jag höll på att missa det! Tur man är tankspridd, suck.

Kalas, kalas, jag vill åka på kalas! Det är bara till att styra upp ett kalas så kommer jag, oavsett om jag är bjuden eller inte. Men jag räknar med att få komma faktiskt! ;)


Sen blir det tunna framöver hemma hos mig, vet inte när men ni är alla välkommna för lite varmt bad i sommarnatten. Varför gjorde vi itne det på vintern för, när det är kallt ute? Men nej, jag var lat, ni är alla lata och tillsammans är vi latast!

Aj aj ajjj!

Detta inlägg är dedikerat till Anna, min lilla Anna!


Ajjjajjajjajajajjajajaaaaaajjjjjj!
I feel very sorry for u and ur damn knee!


Lowe tyckte jag skulle bli en mirakelläkare som uppfann en spruta följt av ett piller som kunde snabbläka skador i knän, typ menisk, korsband och allt skit som finns där inne. Och det vore ju inte helt fel, nu när både Lowe och min Anna har drabbats av korsband.. Typisk tjejskada att slita av främre korsbandet.. Som Lowe har gjort, hehe!

Tipset nummero två!

ajjemän, jag har nu 3 kompisar som är helt lyriska över Magnum Mystica, ni vet reklamen för senaste magnumen med Eva Longoria i lead? Oja!

Det blev ord som krämig, den bästaste ever, osv. De lät nästan upphetsade..! ;) hahaha och de var killar!


Jag hade också tänkt att dra en lista på alla bio-filmer jag vill gå och se men av någon anledning blir det aldrig av. Skämmes! Jag ska se om jag kan fixa det sedan, för det kommer en massa goda filmer jag behöver sällskap på! =)


Anna jag måste hämta mina skor.. men har så lite tid, så lite tid. Är du hemma på freda? Jag ska förmodligen in och köpa fiskar då =)

Doh! Det är ju nationaldagen på fredag... =/ abbuuuu!

Sommarens första glass!

Ajjemän! Det är precis som det låter, idag käkade jag min första sommarglass! Underbart gött, en Twister blev det. Jag och Lovisa drog till Olles Kiosk på Böleäng och käkade glass på middagsrasten. Det var lite lurigt att hitta dit genom bafriken men vi lyckades till slut. Jag var i valet och kvalet; Piggelin eller Twister. Hhehe! Ojaa!

Säkert 80% av Olles kioskens kunder är volvoarbetare. Skulle fabriken läggas ner skulle dte innebära slutet för kiosken. Det är jag rätt så säker på.


Måste bara smaka Puck också nån gång, hur är den?

Du är väl van att förlora?!

Alltså ibland undrar man ju om han har alla hästar hemma den där gamla stofilen. Jag berättade att vi förlorade matchen med 3-1 igår. Och han säger: Ja förlora i fotboll är så jävla tråkigt. Men du är väl van att förlora eftersom du har spelat i så dåliga lag?!

Vad fan vet han om det, haha, loools. Jag sa att i vännäs har vi minsann vunnit många matcher. Då skrattade han till och sa, ja men nu när ni spelar i stan är det ju tuffare motstånd.

Errhhhm, har jag missat nått? Nej vi har ju absolut aldrig spelat mot lag i staden, (dom har väl varit 90% av våran serien, alltid) så att mote storstadsbor var helt nytt.. Ahhh vad han är jobbigt!

punkt!
Och nej jag har inge kul att berätta, förutom att jag och min bror äger. Han vill köra arena lite och undrar om jag ska på sommardroskan på fredag? haha, han är för skön min bror! Vi kastade boll till Athena idag också, haha, hon är så rolig.

Och vilket väder, helt underbart! Finns inget bättre. Det som är jobbigt är att jag är tvungen att jobba denna fina dag. Urk!

Någon som vill byta?

Jäkla pucko!

Igår när jag skulle köra in till jobbet låg jag bakom en lastbil, typ 100 meter bakom någontingsånt. Det står en bil vid en stopplikt längre fram och jag tänker inte så mycket på det. Men vad gör den korkskallen då?! Jo han kör ut efter lastbilen trots att han har stoppplikt mot mig också så jag hinner inte göra mer än att styra ut i vägrenen (som turligt nog var bred just där) och ratta förbi honom på utsidan av vägen. Gissa om det var läskigt, jag var fan arg hela vägen in till jobbet. Hur fan kan man vara så kordad att man gör sådär?! Jag kunde ha mosat honom bakifrån eller kört ner i diket och dött bland träden! Arrrhhh!!

Berättade jag om älgen jag såg förra veckan då? Inte det? Han stod gömd i ett dike vid en uppförsbacke och hoppade fram så jag fick panikgira ut över till andra sidan för att undvika att köra på honom. Tur att dom bygger om vägen och har plockat ner stacketet! Phew! Man är inte så kaxig när man tittat upp på en älg vill jag lova.


Sen i söndags, jag sov över hos Lowe i lördagskväll, så vi på Disneys Cars på morgonen, den gick på Disney Channel. Och shit vad den var bra haha. Som jag skrattade. Bärgarn var ashärlig, verkligen! Haha jaaa

Och på lördagskvällen såg jag (Lowe somnade han var utsliten efter 2 dagars flytt) Brown Sugar. Den första kärlekskomedi jag sett på länge och den var hur fin som helst! Två bästisar som växer upp utan att inse att dom är kär i varandra gifter dom sig med varsin respektive och sen upptäcker dom att dom har gjort ett stort misstag. Hiphopen är det som binder som samman. Hehe! Den var fin!

Jag spelade också en KZ på en sp präst i lördags, hur kul som helst! Och igår hade jag fotbollsmatch, vi förlorade med 3-1 så det var ju hyffsat kasst. Jag tog ledigt 2.5 timme från jobbet, hur skönt som helst! Jag har 140 timmar på kompbanken jag kan ta ut, vara ledig med fullt betalt och det är inte lite heller! I ett sträck blir det ca 1 månad , haha!


Jag hann inte förbi dig Anna igår heller. Men jag får väl ta skorna nån annan gång. Snart hoppas jag eftersom mina vit/svarta är mina enda, hahah!

p.s hoppas ni blir lite nöjda av mina två inlägg nu då! d.s

Bättre förr!

Börja pensionspara redan idag!

Det är tipset med stort T vill jag lova. Speciellt för kvinnor som "förlorar" upp till fyra år när dom är hemma med barnen.

Pffft! Jag har som sagt gått en försäkringskurs med facket och igår snackade vi om pensionsparande. Och det var typ den enda intressanta, haha.

I alla fall, när man nu väljer att pensionspara så är det första man ska kolla är företagets avgift, har företaget en avgift på 1.4% för att förvalta dina pengar snor dom tillslut uppemot 440.000 baserat på ett sparande i 40år med 20.000kr i lön.

Och det är ju inte lite pengar heller, om man är smart ska man välja AMS/FOLO som bara har 0.4% i avgift + en fast avgift på 90/60 kr i månaden.

Det är helt stört hur mycket pengar som går åt i det här systemet, företagen blir rika!

Som ung ska man enbart spara i fonder efetersom dom ger bäst avkastning, medan ju äldre man blir dessto "säkrare" ska man plcera sina pengar, i tex pensionsfonder och obligationer. Förr i tiden betalade man in en fast summa och sen fick man ut allt av staten, idag (vilket inte alla har uppfattat) sparar man nästan enbart ihop till sin pension.

Själv har jag placerat lite pengar i 3 fonder men jag behöver nog välja en högriskfond också.. Ska fundera lite på den!

Snackade med en kompis igår som berättade att han hade tjänat ihop 100.000 innan han började stuudera för att slippa ta stora studielån. Grymt gjort! :D Han tog iofs en 2årig högskoleutbildning och räknade på 50.000/år då.


Och jäklar vad trött jag är, det är inte sant! Gick och la mig vid 2 igår och skulle stiga upp 8a, det gick inge vidare!


Och eftersom jag har vart så jäkla dålig på att skriva inlägg sen i lördags, kommer nu ett par stycken, nu när jag äntligen har tid!

RSS 2.0