Löpning i regnet!

Jag och Fredrik pvpade en hel del ikväll och det gick väl.. sådär. Vi ägde ju som vnaligt men resten av gänget vi hade med oss.. Inte sådär jättebra på pvp, helt lost! Så efter en mycket hård förlust blev vi less och jag tog på mig träningskläderna och satte fart med ipoden i öronen. Det var verkligen sjukt skönt väder ute med lite lätt duggregn som kylde när jag sprang stora nybyrundan på 5km.

Benen är helt slut nu, så det blir duschen nästa!

Charlie the Unicorn - RING RING! Hello?

Jag har terroriserat de flesta jag känner med: RING RING! Hello?

Charlie the Unicorn!

Grått väder, idag igen?

Årets sommar är en av de sämre vi har haft på länge vill jag lova för det känns som om det bara regnar och bara är grått och trist ute. Okej, okej, igår var det strålande solsken och i förrgår men innan dess hade det regnat i 2 veckor. DET SKA INTE REGNA PÅ SOMMAREN!

Det är så tråkigt att sitta inne om sommrarna och häcka framför datorn när man hellre är ute och leker lite. Men i år är det det som gäller! Tyvärr och det resulterar ju i en obefintlig solbränna..

Pappa ska hämta hem lite kartonger nästa vecka och sen är det bara för mig att börja samla ihop alla mina saker jag har spritt ut i huset och packa ner dem i kartonger så att så mycket som möjligt är färdigt att hämtas när jag hittar en lägenhet i höst. Den helgen när jag flyger upp, packar in oss i bilen och åker ner till jkpng igen kommer att bli stressig. Om mamma får som hon vill så kommer vi även att besöka IKEA och fixa klart allt innan de åker hem igen. Det känns nästan som om hon är mer taggad på detta än vad jag är!


Okej, det kommer inte riktigt att se ut såhär när vi tar Focusen och släpvagnen ner genom Sverige.. Men nästan!

Jag dör!

JAG DÖR!

Idag i VK såg mamma en annons om dvärgpinchervalpar till salu. 3 bruna och 2 svarta och jag blev så otorligt sugen så det finns ju inte!! Varför fanns det inga valpar till salu när jag faktiskt kunde ta en så den hann bli vuxen innan det var dax för skolan? Som det är nu kan jag ju inte ta en... Jag vet ju inte hur det kommer att gå där nere i södern.. MEN när jag blir vuxen ska jag baske mig köpa en direkt, åh vad jag längtar!


Typ sötast i världen!

Hon lurar små barn...!


Sådärja, nu var pajken hemskickad!

Så.. Imorse skickade jag hem Fredrik med flyget till Sthlm och sen tåget vidare mot Nässjö. Det känns som alltid trist och tråkigt att bara vara själv men (men!) det måste vara ännu tårkigare att bo själv. Jag fasar lite för den dagen då jag har hittat mig en lägenhet och tvingas vara helt ensam ibland.. Haha! Det ska faktiskt bli skönt! Tro det eller ej, men jag är taggad!

Men det ska samtidigt bli väldigt roligt att flytta så idag var mamma och jag inne i stan på Expo och handlade min 22års present. Porslin för 1000kr, det är inte illa det. Så det blev tallrikar, mindre tallrikar, djuptallrikar, kaffemuggar/temuggar, glas och skålar. Så nu har jag massvis med glas men tro inte att ni får ta sönder dem precis som ni vill! (säger jag som slog sönder ett glas när jag skulle stoppa in det i diskmaskinen).

Resten av dagen har jag tillbringat ute i solen, icke online, och läst. Varmt och skönt, det gillas skarpt vill jag lova!

Så om några veckor måste jag resa ner till södern igen.. För att gå i skola, ni hör väl hur sjukt det är? Det kommer vara en väldigt nervös ung dam som står där första dagen, första veckan.. ahhhhh

Ncis nästa!

Efter en sjukt boring raid, missförstå mig inte, den flöt på hur bra som helst och Freya är nere och allt det där. MEN jag är så sjukt less på WoW nu så det finns ju inte. Blää!

Så jag ska nog ta en paus ett tag.. Och bara göra mina daylies så ser vi.. OM patchen för med sig ngt nytt och roligt kasnke jag tar och lirar lite igen men just nu är det så sjukt jävla booring så det finns ju inte. Jag satt på nålar hela raiden och ville helst av allt bara springa från datorn och skrika runt kvarteret.. Ungefär.. Haha!

Ja..

NCIS nästa, de är ju så otroligt grymma! Abby, Ziva, Tony, McGee... Näst sista avsnittet på sesongen nu också, attans!


Äntligen sol igen!

Idag har solen varit framme hela dagen. Bikinin på och ligga och läsa i solen... Mhmm! Jag läser den nya av Elizabeth Geroge och den är riktigt bra faktiskt. . Jag har dessutom peppat upp Freddie att läsa Harry Potter också...

Raid ikväll och jag är inte peppad för fem öre. Som vanligt nu förtiden men jag peppar bra musik och leker på som vanligt. 

Jag hoppas verkligen på fler soldagarn nu, än är sommaren inte slut och hoppet om värme finns än.

Nu, lite fokus.. snart! Jag dog just så jag kan slacka lite. (som alltid) men men..

Jag är i extas efter att ha sett Harry Potter och Halvblodsprinsen!

Jag, Fredrik och brorsan samt Sofie och hennes kompisar var och såg den senaste Harry Potter filmen igår och den var verkligen askalas. Jag gillar den skarpt vill jag lova, helt klart den bästa utav alla Harry Potter filmerna. Det är ju alltid saker som skiljer sig från böckerna när det görs filmer baserade på dem men denna var amasing. Brorsan var typ kär i alla snygga tjejer och vi flickor droolade på McLaggen!

De har verkligen hittat rätt skådespelare åt alla karaktärerna så det är verkligen som att "läsa" boken. Grymt roligt då de stämmer så överens med min egna bild över hur alla ser ut och beter sig.

Och vid ett tillfälle hoppade jag till trots att jag visste vad som skulle hända men det var inget i jämförelse med Fredriks skutt rakt upp ur biostolen.

På tal om biostolar, vi invigde ju de nya biostolarna i salong 4a, den största. Sjukt sköna stolar och världens godaste benutrymme samt mugghållare och nackstöd. Perfekt!


Haha oja, och du ska ju vara min made of honor Miika! ;)

Wosh!

Syrran är ju expert på att hitta roliga klipp på youtube och detta är ett minst sagt ovanlig intro till ett bröllop. Sjukt läckert, vilken grej!

Wedding Entrance Dance


Alltid samma visa!

Om och om igen! När det är fint väder och kväll.. Då ska man inte planera in att spela tennis! Jag, Fredrik och Sofie cyklade upp, taggade till tusen och så var planen upptagen. Gud se förbannat!

Vi spelade istället DotCard hemma och ljudvolymen var minst sagt hög då vi går in med allt vi har för att verkligen vinna ett spel som mest är baserat på tur. Jag hade en grymt fin omgång på gång med endast 24poäng i halva omgången innan det brakade iväg med en 56p:are... Fredrik har rekordet på 73poäng totalt på ett spel och har därmed puttat ner syrran som hade fina 78p innan... Om blickar kunde döda! Haha!

Imorgon blir det Harry Potter med brorsan, Freddie och ev Fredriks bror Mikael och hans Veroinica. Jag är så taggad på filmen!

Sen så har Sofie lånat hem bågar till nya glasögon för 7k delat på 4a par. Sjukt snygga, go för Max Mara-bågarna säger jag ju bara. Så läckra och nej de är inte emo-poppiga som du säger! Jag blir som alltid avundsjuk, haha!




Pinsamt!

Jag skummade igenom lite bloggar nyss och hittade en "goding"... Erhmm..  Enjoy!

Hayden Panettiere - Wake Up Call


Som Fredrik sa så liknar videon mest ett skämt. Hon försöker vara så sexig så det blir bara pinsamt! Usch, jag kunde knappt ta mig igenom denna vill jag lova. Nej, hon ska hålla sig till Heroes imo. Punkt.

Regn och regn, tar det aldrig slut?

Jag ber alla (två?! Höhö!) läsare om ursäkt för min minst sagt dåliga uppdatering jag har haft på slutet. Men vad har jag att berätta? Inte mycket egentligen då det bara regnar och den mesta tiden spenderas framför datorn och WoW. Som jag återigen har fått en väldig svacka i, det känns sjukt tråkigt.

Igår var det faktiskt uppehåll från regnet och vi tillbringade dagen med att spela kort, DotCard och Skitgubbe. Jag började också läsa Thomas Boströms debutbok, en politisk thriller som är helt okej faktiskt. Vi står på kö till hans senaste bok så vi var ju tvugna att läsa hans första bok också, nästan enbart för att Thomas är den Thomas. Jag har blivit positivt överraskad om jag säger så.

Och det blir antingen Harry Potter ikväll eller imorgon kväll lite beroende på vilken dag det inte blir raid på. Men det finns gott om plats båda dagarna så det är ju hur lugnt som helst.


Och nu vräker regnet ner, tar det aldrig slut? Jag blir galen!

Samt så fortsätter nedräkningen inför skolstarten och jag blir allt mera nervös. Ja jag vet att alla kommer vara nervös men sån är jag. Liten och rädd, detta kommer bli väldigt intressant vill jag lova. Och det är ju itne precis så att jag kan åka hem till mamma och pappa om jag känner för det en dag heller. Plannering som är min absolut sämsta del kommer att få en jävla massa träning nu. Men å andra sidan: Det kommer att göra mig vuxen och när jag blir vuxen ska jag köpa mig en puppy. Gah jag längtar redan!!

Lite mera Bodström nu och sen.. Ja, det ser vi väl!

Du är hopplös farsan!


(Ritad av Niklas Eriksson)

Armhävningarna tog knäcken på mig!

Igår efter löprundan så "tvingade! Fredrik mig att göra armhävningar och jag är ju inte den som är den så jag gjorde 2x10st och de har helt knäckt mina stackars " muskler". Bröstet, övre delen av ryggen samt låren mår inte bra idag kan jag säga. Av det lilla?! Det luktar rätt mycket skandal vill jag lova. haha!

Sen idag så.. Har det regnat.. Det har verkligen öst ner, sommaren regnar bort och det gillas inte! Vi har också städat hela huset idag och det känns som alltid grymt skönt när det är rent och fräscht!

Imorgon då? Jag blir tydligen övergiven av Fredrik som ska in till stan och hälsa på Uffe så jag vettifan vad jag ska hitta på men det brukar ordna sig. Det gör det alltid!

Bästa kompisar = flytthjälp?


Så passande nu när jag ska flytta ner till jkng, tycker ni inte?

Träningsvärk!

Jag har sjuk träningsvärk sedan tennisen vi spelade igår. Fredrik fick mig att springa som en galning
och slå och slå å den lilla gulla boll(jäveln) så rumpan, baklåren och hela högerarmen var rätt stela idag. Men endå så tog jag tag i Fredrik, bytte om och så sprang vi en runda. Det gick jävligt fort för mig så jag är finito vill jag lova. Och jag kan ju inte låta bli att spurta på slutet heller så jag är rätt trött nu. Efter det så gjorde jag armhävningar, det känns rätt nice att jag kan göra 10stycken i rad utan att dö helt, förut gjorde jag typ 3 och sen dog ryggen men inte nu! awesome!! Känns grymt nice att ryggen inte gör ont längre, eller ja, inte lika mycket i alla fall.

Annars idag så drog jag, morsan och syrran ut till Nordmaling för att kika in i Häggströms Modehus som det har varit så sjukt mycket reklam om nu på slutet. Vi gör inte om det, är det enda jag kan säga! Syrran hittade dock ett par tusenkronorsjeans och det var allt. En trevlig dag hursom så det var gyttans.


Duschen nästa! ;Q

Tennis!

Igår, ja vad gjorde vi igår? Jo vi levlade som satan upp till lvl 20 på våra nya alts, kinda awesome!

Sen så har vi sett massor med film, som alltid, och det har bland annat blivit Harry Potter och Fenixordern, Nicholas Bur och Bangkok Dangerous. Erhhmm, Satc, Ice Age..

Idag tvingade jag med mig Fredrik och spelade tennis. Han är grym och jag är sämst så dte är ingen bra combo då jag blir sjukt irriterad över att vara sämst. haha!! Men det är sjukt roligt anyway so. Regnar det inte imorgon ska vi köra då också så det ska bli sjukt nice. Hoppas jag inte får sån träningsvärk bara, haha!

Nu sitter vi och raidar för fullt och jag slackar som vanligt, inga konstigeheter där inte. Jag har hamnat i värsta perioden där wow är sjukt tråkigt. Men det går ju upp och ner så förhoppningsvis vänder det rätt snart.

Och den nya pringles Dill är smashing Fantastic. Testa den!


Fokusen är nere för räkning!

Andra krocken med bil på ca 7 dagar som min familj har varit med om. Förra veckan var det ju jag som blev påkörd av en tattare och idag när mamma, pappa och Athena skulle åka till färghandeln blev de påkörda bakifrån av en dumskalle. Föraren i den andra bilen missade när pappa blinkade och bromsade ner för att svänga av och han körde rakt in i bilen bakifrån. PANG! Och varför han missade han tecknen pappa gav? Killen hade nämligen inget körkort?!

Så det blev akuten för farsan och morsan pga nacksmärtor, mest för att få det dokumenterat ifall dtet blir whiplash-skador av det hela vilket vi verkligen inte vill ha.

Så nu är både min Audi och vår nya Fokus trasiga. Fullt körbara iofs men trasiga...

TvI!

Farbror Polisen!


Ny vecka!

Måndag. Dagarna tickar ner. Snart är det dax.. Jag kommer vara så jävla rädd så dte finns ju inte, stressad till tusen och allt. Detta kan bli bra! KAN!

Igår såg vi på Sex and the City och Charlotte är ju så jävla bäst: I curse the day when you were born! Ja cirkus alltså. Efter det så såg vi på Blades of Glory och den gillar jag som fan. Trots att det är en komedi, amerikansk sådan. Det är helt awesome!

Idag då? Jaa vettifan, vi har pratat om lite tennis så det ska vi försöka komma ihåg att spela annars så är ju vädret inte sådär jätteroligt vilket betyder lite dataspel.. Jag har ju gjort en ny alt som jag måste testa och spela lite med. Hon har ett pet, en snöleopard, som jag ville döpa till HelloKitty men det namnet var förbjudet så det fick bli HelloCat istället men jag tror folk kommer att se kopplingen i alla fall.

Resten av veckan då? Jaa, imorgon ska vi ju förbi hos Mikael och hämta fönsterna och sen är inget mera inplannerat. So far..

Fest!

Igår var jag och Fredrik inne i staden för att hälsa på Anna, David, Cornelia, Hanna...mfl för att partaja lite. Det var riktigt nice faktiskt! Jag och David lyckas alltid komma in på konstiga konversationer, alltid lika roligt! Sen är Anna så jävla grym på att berätta om hennes besök hos barnmorskan, läkarkandidater, fylleslag och allt möjligt så jag skrattade så jag grät där ett tag. Haha!

David och Anna är så söta!

Jag har också kommit fram till att Heiniken INTE är en god öl. Jag måste ta och hitta min öl snart för jag kan inte dricka cider längre. Usch!

Kvällen fick dock ett litet snöpligt slut då Fredriks leg hade gått ut och vi kom inte in på TC: Better luck next time! Så det avr bara till att ringa brorsan och så fick han hämta oss.. Galet värre! Tack!


Jämställdhet?


Transformers ikväll med grabbarna!

ingen åska idag i alla fall men inte heller go-värmen som de lovade på tv4a. De är inte att lita på, de där väderflickorna!

Snart blir det en promenad ner till Ica och senare ikväll blir det Transformers! Jag taggar djävul vill jag lova, jag hoppas ni gör samma. HP måste jag ju gå och se också, det är första gången jag inte gick på premiären och det känns ju i hjärtat. Så jag måste ju ta mig i kragen och fixa det, Fredrik? ;)


Tisdag kan bli väldigt bra faktiskt!

Läser du Frankenstein Nemi?


Fönster!

Och nu har vi förmodligen fått tag i de sista fönstren till Orangeriet också! Miika hade några undanstoppade ute i "sommarhuset" som jag kallar det. För det är då rakt av ingen sommarstuga då vi snackar om ett stort tvåvåningshus med massa coola tillebhör. Så då blir det att någngång då Miika är ledig sätta sig i Fokusen och köra ut till Ottonträsk och hämta de fina fönsterna.

Imorgon taggar vi Transformers 2, jag, Fredrik, Miika, Robert och så ev Anna och David. Om de nu svarar någon gång så vi kan boka biljetter...!

Idag sen så vettifan vad vi ska hitta på. Blir ev en Naxxrunda ikväll, kanske. OM jag orkar med att spela med Hóng, ni vet ju hur vårt förhållande är..

Hade det varit fint väder idag hade vi åkt upp till forsen och grillat men som det ser ut nu så blir det förmodligen ingenting av det heller, attans! Det hade varit roligt att traska där och titta på vattnet, jaga Athena och letat fina pinnar.. Det avr tysen år sedan vi gjorde en sån här utflykt.

Solen nästa!

Åskväder!

Idag har vi haft åska i 3 timmar i följd kanske. Runt 14 rullade åskan in och tog över så jag och brorsan låg i soffan på altanen och tittade på blixtarna och såg hur glasrutorna skallrade av mullret. Det var nice! Han frågade hur han skulle klara sig utan mig i 2 månader innan han åker till Japan, han är grymt go! Hur ska han klara sig i Japan i ett år är min fråga?! Han kommer ju att drunkna i Hello Kitty-hysterin som råder där!

Jag kommer sakna alla som fan när jag åker söderut, det vill jag lova! The good new is that it will be a roadtrip... Mamma och pappa ska förmodligen stanna i Linköping och köpa en speciell dubbeldörr till Orangeriet så... Aja, vi ser väl!

Sen så.. hämtade jag Fredrik på flyget, awesome!

Som Anna sa, vi har i princip veckopendlat i sommar, och det gillas vill jag lova.

Och åskan mullrar långt borta..

Oh noes?

Jag dissade badtunna, wakeboard etc ute hos Annas David i Tavelsjö ikväll då det blir lite stressigt för Fredrik då flyget kommer vid 18ish så vi är typ hemma vid 19. Middag på de.. Sen vet jag ju av egen erfarenhet att man blir seg efter att ha rest i 8-9 timmar... Så.. En annan gång!

Och gänget börjar samlas inför bion på fredag. Anna och David skulle kanske med! Jag hoppas!

Mina skor är riktiga värstingar men de går nog till sig, snart, hoppas jag!

Jag ska göra ett ryck och städa och sen bege mig ut till solen och sola lite. Det är sjukt varmt redan och det känns som utomlandsvärmen som brukar infinna sig runt 9 på morgonen när man är i Grekland och liknande. Det gillas skarpt!

Påkörd!

Herregud, jag har då otur!

Jag körde på en 70väg och så svänger en gubbe ut, där han har väjningsplikt, och smashar rakt in i sidan på min bil. Så förardörren har repor, sidan är intryckt, skärmen är bucklad och så är min ena fälj förstörd. Gubbens bil blev ju en aningen mera trasig då det sprutade kylarvätska åt alla håll. Gu se förbannat.

Gubbens försäkringsbolag skulle stå för alla mina kostnader på bilen så nu ska vi bara lämna in henne så hon får en utvärdering och så får försäkringsbolaget avgöra hur de vill göra. Repa den eller skrota den..

Men gud vad onödigt!


Sen så har jag ju shoppat idag! Jag var ju på väg hem från Umeå när det hände, strax utanför Vännäsby (tattare!). Och med mig från staden har jag 2 par skor, ett par gladiatorskor och ett par svarta finskor med klack, niiice! Ett par kortare jeans, nån tunika, ett linne och en svart tunn cardigan. Smashing fantastic! Typ min present till mig själv att jag kom in på skolan så Grattis mig själv! Wosh!

Staden nästa?

Imorse (och då menar jag verkligen imorse!) åkte syrran upp till Linnea som för tillfället befinner sig i stugan strax innan Tärnaby. Och det är ju en bra bit! Hon ska vara borta nästan i en hel vecka också där uppe bland myggen.

Och ja just det ja! Igår testade jag mina nya springkläder och de var verkligen sjukt skönt att springa i sånna där tightisar. I vanliga fall har jag ju använt vanliga mjukbyxor och det har jag alltid hatat. Jag förstår inte varför jag INTE köpte sånna här när jag gick på gymnasiet då jag sprang hur mycket som helst! Sen om jag nu har jättedålig kondis som inte matchar min nya outfit är ju en annan sak men den kommer väl den också!

Jag hade tänkt att pallra mig iväg till staden nu faktiskt. Fixa håret och borsta tänderna och sen är jag klar! Kanske skulle morsan med och så handlar vi porslinet jag fick i födelsedagspresent.. Det ska bli något snyggt!

Drömmar!

Hela veckan, eller ja, enda sen jag fick veta att jag har kommit in på skolan, så har jag drömt drömmar. Och de är knappast normala drömmar.

Den ena handlade om att jag fyllde år och fick en glaslåda på 1x1m fylld med smink av min bror. Jag blev helt till mig men jag fick bara välja 3 stycken och köpa lådan för 1900kr. Det fanns säkert smink där för 10000 så jag var ju nöjd. Och den lådan släpade jag med mig överallt. En annan dröm var att jag var återigen tillsammans med Lowe och vi skulle ha sex och jag ville verkligen inte för av någon anledning var han värsta slusken. En annan var vi i Stockholm jag och Anna och hon fastnade i rulltrappan så att alla hennes kassar flög all världens väg.

Idag drömde jag om att jag jobbade som hemlig agent i Sveriges rika överklass. På en tillställning blev 3 personer kidnappadeoch bortförda i en svart arméhelikopter och det var som om de blev uppslukade av jorden. Jag var kompis med den ena tjejens pappa som försvann och jag tillbringade mycket tid med henne efter det här. Efter att det hade gått en månad fick jag ett sms fylld med siffror och det tog ett tag innan jag kunde tyda det. Flickans pappa skickade sms på vårat hemliga kodspråk och de var alla förda till Bolivia som av någon anledning hade vinter och stelfrusna sjöar. Jag reste ner till Bolvia i hopp om att hitta dem men det enda den resan resulterade i var att jag också blev kidnappad av samma gäng. Jag och pappan gick en sväng med våra vakter bakom oss och när vi kom fram till sjön frågade jag: Men hur kommer det sig att det är is i Bolivia? Vem har sagt att vi är i Bolivia? frågade han lurigt och balanserade på den tunna isen. Vi befinner oss för tillfället 14 mil söder om Stockholm...


Vinden vänder nog inte, Nemi!


Söndagen..!

Igår var jag och Anna på Vännäsdagarna och vi strosade runt där ett bra tag och pratade lite skit! Sen så köpte vi Hello Kitty armband; Jag gjorde mitt med blomma-M-L-Y-Hello Kitty katten på ett vitt band. Anna gjorde två, ett till David och ett till henne.. Rosa och Anna, ljusblått och David. Haha! Det blev så gulligt! Det blev en väldans massa fniss där vill jag lova!

Igår hade vi också raid, jag blandade mig en oboy och Minttu som jag åt tillsammans med lite jordnötter med yoghurt överdrag. Vi hade tänkt att dra och srpinga efter raiden igår men vi får göra det idag istället! Jag måste ju inviga mina nya kläder!

Annars då? Jag funderar på att åka in till stan idag då det ska bli lite bättre väder imorgon men jag orkar inte göra mig i ordning och dra så jag får stiga upp tidigt imorgon och åka in till stan då istället.

Så nu då? jaa vettifan faktiskt!


Haha! Ja du kan ju hoppas Miika! ;)

Utklassning!

Ja vad ska jag säga? Vännäsdagarna lider mot sitt slut; Tack och lov! Jag ska in en sväng idag med Anna är planerna och efter det är nog Vännäsdagarna färdigbesökt för i år.

Igår var Miika och Robert här en sväng, vi gikc på marknaden, åt grillat här hemma och så spelade vi DotCard och Skipbo. Vi blev alla utklassade av Linnea som aldrig i sitt hela liv spela DotCard så det var ju sådär lagomt roligt, doh! Och Miika satte nytt rekord i att få mest poäng på en omgång; Hela 105 poäng fick han och tanken är att man ska få så lite poäng som möjligt...

Igår på morgonen var jag i stan, eller rättare sagt ute på Ersboda och handlade tighta springbyxor, matchande jacka och två matchande t-shirts, i Craft alltihopa. Så det blev nästan för snyggt för att användas! Och jag hittade den snyggaste regnkappan ever! En stor halvgenomskinlig vit sak med prickar på, typ bubbelplast. Jag ska se om jag hinner ta mig ut en runda ikväll och testa mina nya kläder. Det är också första gången som jag någonsin har köpt träningskläder för i vanliga fall får jag ju dem via klubben. But no more!


Beat it!

Kallsvettas. Sjukt varm, skallebank, stress...! Gah! Jag funderar på att ge mig ut i regnet och försöka springa en bit och andas lite. Lugna ner mig. 3 hekton eller så.

Och jag blir lika besviken varje gång jag drar igång ipoden och inser att all bra och fräsch musik från Spotify inte är inladdad på den.. Åh vad surt det är!

Det blir baske så att jag ska ta på mig träningskläderna och dra ut tror jag.. OM jag inte hittar på något annat att göra då dvs.. Knappast troligt iofs men.. Jag är nere i latmansträsket och trots att jag kravlar så hittar jag itne upp. Fan!


Lägenhet letas febrilt!

Jag har dock panik. Springer runt i cirklar. Jag var INTE beredd att få veta att jag tagit mig in på Högskolan i Jönköping. Inte det minsta. Verkligheten landade som en sten i huvudet på mig igår när jag fick reda på det. Och jag är inte så bra på att hantera sånna här sutuationer.

Så nu gäller det att surfa igen något boende asap så jag kan andas ut. Jag står ju i kö på flera studenbostäder sedan en tid tillbaka så jag hoppas.. Scannar blocket för fullt också, andrahands lägenheter duger ju till en början. Eller så bygger jag en koja ute i skogen. Jag vägrar ju bo i ett rum med delat kök, eller tillsammans med några skummisar.. Ehh ja. Usch!

Annars då? Ja det regnar för fullt och jag blir galen av allt regn. Samt att jag ska ner till Ica och handla mera kött då jag bjöd in Michael och Robert på middag imorgon efter V-dagarna. Samt att Sofies Linnea ska ju också vara här så vi blir ju 8 personer här hemma som det ser ut just nu. Syrran ville vi skulle spela Dot-card så det lär det ju bli.. Om Vindelborna är sugna? ;)






Michael Jackson Tribute - Stockholm. July 8, 2009

Senast igår sa jag till Miika att tidningar och bloggar får gärna lägga ner sitt tjat om MJ. Han är död, give it up! Trots det dominerar han diggilistan och alla nedladdningar, han finns på bloggar och i tidningen. Är något av det sant av dte vi får läsa i tidningen? Säkert en helt del, om man läser noggrant. Och nu har även jag lagt in ett inlägg i bloggen om honom... (skämmes?)

Syrran tipsade om ett shysst youtubeklipp och jag var ju tvungen att se det. Verkligen störthäftigt och en sjukt cool idé!

Michael Jackson Tribute - Stockholm. July 8, 2009

Det manligaste ever måste ju vara att hugga ved?!

Jag, brorsan, syrran och farsan nästan slogs om de två yxorna. Tro det eller ej, men det är grymt roligt att hugga ved. Det finns ingen manligare känsla än att svinga yxan och se vedklabben splittras perfekt och att göra det igen och igen. Jag fick ta den stora yxan och jag började göra, utan att tänka på det, små "warcries": SA! Skrek jag när jag lät yxan falla. Som värsta japanska krigaren typ. Haha! Vedhuggningen resulterade i en sjukt öm rygg och för korta baklår idag och det var verkligen som värsta ryggpasset att hugga ved. Helt galet. Men värt det!

Annars så uppe i mormors stuga så skrapade vi och målade fönsterna som vetter mot sjön, slog gräset och byggde en liten trappa (eller ett steg) ner till bryggan så dte skulle vara lättare för mormor att ta sig dit ner.

Athena var dygnets suprise: Utan att tveka sprang hon ut på bryggan, åkte båt, blötte tassarna, jagade vatten(sjö)fåglar, satt dugnet runt och spanade oavbrutet ner i vattnet för att få chansen att se grodor och fiskar. Satt vi vid elden och frågade henne: Var bor fiskarna Athena? Hon flög upp och sprang ner till vattnet med nosen några få centimeter från vattenytan och spanade efter fisken.. Athena tyckte dock att Simba (våran kusins barns hund, därav namnet) var en aningen konstig då han badade i vattnet, det var ju trots allt ganska kallt..! Haha!

Awesome "helg" faktiskt. Alltid roligt att göra saker med familjen sådär. Och vi hann ju fiska och vara ute med båten en hel del så det var ju inte bara arbete. Mormor var nöjda med oss!


Brosan, jag, Athena och syrran.

Nästa stopp: Lapplands Vildmark!

Det är hög tid för mig att söka mig mot sängen då vi ska upp tidigt imorgon bitti och packa in oss i bilen och köra upp till Lappland och ut till mormors stuga. Den ligger väldigt fint till, vid Juktån i en liten vik, helt ensam. Bra fiske och bad ifall man vågar doppa tårna i den här kylan, fast när man fiskar kan man faktiskt stå på bryggan, om man vill undvika att simma efter fisken med harpun. Men det är ju frivilligt!

Jag hoppas bara vädret blir bättre så det inte regnar hela tiden för då är det ju ganska waste att åka upp för att sitta i en stuga. Inomhus.. Kortleken är med! (check!) Jag ska också packa med Sodukon och en bok, You never know you know...!

Aja! Vi höres på torsdag någon gång, om trollen har släppt oss. Det kan vara så att vi saknar täckning av det mobila nätet så.. Spännande! Men jag hoppas på det bästa!

I'll climb a hill, promise!


Annars så.. Torsdag it is! Och sen så väntar Vännäsdagarna. Vännäs största återvändardagar! Man vet aldrig vilka man kan stöta på där ute i vimlet! Det brukar ju bli ett antal gamla klasskompisar och andra mysko typer som är ute och luftar sina.. lurviga ben?!

Sleep tight and don't let the bed bugs bite!


Trick från polisskolan 3!


Bra timing!

Som vanligt! Anna ville att jag skulle hänga med på Rex ikväll och partaja lite och det hade jag gärna gjort! Om vi nu inte skulle åka upp till mormor imorgonbitti för att måla stugan, mutter. I 2 dagar ska vi vara ute i ingenmansland och jobba på stugan men vi ska i alla fall plocka med oss fiskespöna och fiska lite! I alla fall så är ingen av oss sugen på att åka upp men det är i princip ett måste så det är ju bara att bita i det sura äpplet och åka med.

Sen så vräker regnet ner, det har regnat hela natten och hela morgonen samt att det är 8a grader "varmt" ute så det känns ju verkligen som sommar. Usch! Ge mig mera sol och värme tack!

Anna är gravid!

Ja geezez vilken dröm jag hade nu på morgonen.

Jag och Anna var på ett seminarie och jag träffade en släkting som jag aldrig sett i hela mitt liv. Anna var lättretlig som satan då hon var gravid i 30e veckan och tjock som en ballong. Jag visste inte om att hon var gravid så jag fick ju värsta chocken och jag frågade hur David tog det. Bara bra fick jag höra, han var eld och lågor. Jag frågade försiktigt om det var meningen att bli gravid och hon log och viskade: Neeej, utan jag var för långsam med att gå till barnmorskan. Sen berättade hon glatt om sina planer om en utomlandsresa och jag satte mig upp. Men för att få flyga när man är gravid måste du ha särskillt tillstånd från barnmorskan att det är okej. Anna tittade förskräckt på mig: skojar du? Så jag berättade om Stina-Lee (bloggerska) som har fixat allt inför sin utomlandsresa när hon är gravid och David kom springande. FRÅN VILKEN VECKA GÄLLER DET DÄR?! Han ruskade om mig, jag vet inte stammade jag. De vet säkert på apoteket, diskuterade v fram så vi traskade dit och det var världens kö. Vi lämnade David i kön efter noggranna instruktioner om vad han skulle säga och sen gick jag och Anna och satte oss i soffan. Hon bad mig att inte titta på henne sådär så jag slog ner blicken men fortsatte tänka...

Sen vaknade jag och fnissade lite. Inte varje dag man drömmer om att kompisar är gravida!

Besök från guildet!

Idag hade vi storfrämmande från guildet; Rånja och Vatts skulle köra bil från Stockholm (ish) upp till Volerim så de passade på att svänga in till oss och dricka kaffe. Och Rånja är exakt som han är i WoW! Stor och bullrig medan Vatts är tanig och blyg. Den stackaren tittade ner i bordet så fort jag tittade på honom, hahha! Vi hade ju aldrig träffats heller så det var ju spännande vill jag lova.

Det var en rolig spontan grej, sånt borde man faktiskt göra mer av här i livet! Go for it!

Tonvis med sten i trädgården?

I Vår "slottsträdgård" som vissa har fått intryck av att den är, så har vi under årens lopp varit i stenbrott och hämtat sten för att bygga gångar osv i trädgården. Nu med det nya bygget som vi planerar inför så ska våra "stenlager" fraktas bort och gissa vilka som får slänga ner stenarna i skottkärran och styra dem till släpvagnen? Jo exakt, jag och brorsan. Syrran passar på i vanlig ordning att smita. Och det är inte lite sten heller!

Och när vi trodde att vi var klara så skrattade mamma och visade oss två stenlager till bakom växhuset som ska bort.. Och de är dubbla sizen av vad högen vi redan plockat bort så det är massor!! Så om hundra vändor till med skottkärran är vi kanske klara.. I bästa fall!

Men nu regnar det så vi pausar..! ;)

Och jag har kommit in i en period av skallebank också! Tredje dagen i rad nu och det suger rätt hårt.


Roadkill!

Åh herregud säger jag bara. Första gången jag har kört ihjäl ett djur med bilen. Jag mosade en hare med båda hjulen så han dog, platt som en pannka. Mos! Usch usch! Sen höll jag på att köra över en fågel som satt och sov på vägen och en kisse som dök upp inne i Tvärålund, snacka om hjärtat var i halsgropen hela vägen hem fårn Vindeln. Jag har så otroligt dåligt samvete för den stackars haren så det finns ju inte!

Samt att jag fick pallnita för världens sötaste rävunge! Jag stod helt stilla med bilen och den tittade på mig och hoppade fram och tillbaka som för att leka innan den tultade över till andra sidan vägen och ner i diket. Naawww!

And i was like... Can i keep him?

Lördagens arbete!

Jag bor hemma och är väl sådär lagomt bortskämd. I utbyte mot att jag ofta får mat på bordet och tvätten tvättad så hjälper jag ju till med diverse prylar. På sommaren handlar det oftast om trädgården och nu när vi ska bygga ett Orangeri så är det mängder med saker att fixa. Vi har ett stenlager som vi har flyttat från baksidan till framsidan och ner i släpvagnen som ska forslas bort. Undra om jag ska göra det? Kan vara ett ypperligt tillfälle att bli bättre på att backa med släpvagnen.. hhmmm!

Det tog typ 2 timmar och ändå har vi sjukt med sten kvar och så ska jag klippa gräset idag. Och för att inte tala om hur mycket vi kommer måste gräva innan vi ska mura och gjuta grunden till Orangeriet.


Just det ja! Jag måste ju få gnälla liiite också! Varför i hela fridens namn plockar bussbolagen bort alla bussar på sommaren för? Det är ju då man vill ta sig in till staden och festa och så är dte helt omöjligt! De har plockat bort alla nattbussar så den sista bussen hem går otroliga 23.30! Och för att ta sig in till staden så måste man antingen åka in med 13.15 bussen eller 20.45 bussen. Alla bra bussar har slutat att gå så antingen måste man ha otroligt snälla föräldrar/syskon som ställer upp och hämtar/skjutsar en eller så ett ställe att sova på i stan. Helt facking retarded!

Jag hade ju tänkt att åka in till stan och partaja med Anna och Sofia idag, då Sofia är på en blixtvisit i Umeå men icket! Det hade ju gått en vanlig helg men iom att farsan ska firas imorgon klockan 13 och bussen hem går 13.45 så blir det ju liiite tight.

Meeeen! Det blir Vindeln och Transformers 1 med Miika istället för att inviga hans sprillans nya Samsung 46"! ;K

Fyllesamtal!

Fredrik ringde igår och det slutade med att jag pratade med Klas(?!) i 30 minuter. Helmysko kille den där Klas, sjukt rolig. Jag skrattade så jag nästan grät och Fredirk låg tydligen på sängen helt borta. Det gick tydligen hårt till igår! Jag fick också skäll för att jag hade åkt hem för tidigt från Småland, ajabaja Emelie!

Klockan var väl strax innan två och jag hade somnat ifrån filmen och jag fick ju lagom hjärtklappning när telefonen ringde. Sen tog det typ en timma innan jag kunde somna igen efter det att vi lagt på så jag var ju sådär lagomt nöjd! Haha!


Jag målade lite igår också, men Robert, jag är lessen. Jag har blivit för kär i min tavla för att du ska kunna få den av mig!

The demon barber of fleet street

Igår så gick jag isäng runt 24ish någonting där för att se en film på min darling Vaion. Jag bestämde mig för att se (igen) Sweeney Tood - the demon barber of fleet street som är en musikalfilm med Johnny Depp och Helena Bohan Carter i huvudrollen.


I det viktorianska London levde en vacker barberare och hans undersköna hustru och tillsammans hade de ett underbart barn. I skuggorna lurar en korrupt domare, Turpin, som blir handlöst förälskad i barberarens hustru och för att vinna henne anklagar han barberaren för ett brott han inte har gjort. Efter 15 år i exil återvänder barberaren med en tanke i huvudet: Hämnd. Han öppnar en barberashop ovanför Mrs Lovetts pajaffär och tillsammans sätter de skräck i befolkningen där ensamstående män försvinner samtidigt som mrs Lovetts köttpajer blir vida känt i London. Men varje hals som skärs av och får blodet att rinna nerför kläderna gör bara att hungern efter domare Turpin växer...


Gillar man brutala filmer i en konstig tappning så är detta en perfekt film.  Den är såklart ressigerad av vår bästa Tim Burton som för närvarande spelar in Alice i Underlandet med Depp och Bohan Carter. Den kan bara bli bra! Så i mars nästa år kan vi äntligen få se ett nytt mästerverk av Tim Burton.

Ice Age i 3D!


Jag och Miika hade ju en "dejt" ikväll inne i stan och vi skulle se Ice Age 3 i 3D! Vi möttes upp och handlade godis på Hemmakväll, ja Robert, det blev massor med godis! Av någon anledning brukar Robert alltid klaga på våra storlekar på godispåsarna men som tur är har varken jag eller Miika anlag för fettma så vi handlar så det räcker och blir över...! Smaskens!

Och i biosalongen fick vi sjukt snygga glasögon, de ser nästan ut som Raybans, och de satte vi ju på oss direkt med barnslig förtjusning. 3D är riktigt läckert att se vill jag lova och filmen var grymt go. Nya karaktärer som fick oss att skratta många många gånger. Sockersöta Peaches var underbar! Och Scratch är ju lika crazy som vanligt men ingen slår ju Diego, den sabeltandade tigern, han är ju läckrast även om han inte hade någon större roll i den här filmen. Han är fortfarande min favorit tillsammans med Sid!

Sid blir ensamstående mamma till tre baby T-rex och det blir en cirkus utan dess like när Sid blir kidnappad av mamma T-rex och sökandet efter Sid för "hjorden" ner under isen till de utdöda dinosauriernas tid...

Jag ger Ice Age- Dawn of the Dinosaurs 4/5 toasters!


Nästa film blir Transformers 2 men den får vänta tills dess att Fredrik dyker upp här i Norrland. Och Miika var sugen också, det kommer bli awesome!

Tennisen!

Åh vad roligt det var med tennis! Jag var ju itne bra någonstans men lite spel fick vi till iaf. Roligt värre! Det lär ju bli spel imorgon också!

Nej om jag ska sätta mig ute och sen duscha kanske?

Naxx hela natten!

Igår var jag dum nog att säga ja och tanka i en Naxx 25 med Tagglisa. Men Hóng sabbar allt som vanligt, nästa gång hoppar jag raiden om han är med. Det finns verkligen ingen värre än honom när han går igång. Sur och otrevlig, svär och lever satan. Grejt work! Och det bästa var att raiden inte blev klar fören 03.15. Och att alla ogillar vår lilla officer som gör det bästa för att förpesta vår tillvaro, göttmos. Jag ska prata med Martin om detta vill jag lova för vi kan inte ha en officer som beter sig som en omogen pojkvasker med pms som skämmer ut guildet och beter sig som ett rövhål. Tvi! Och det har ju inte hänt EN gång heller utan det är frekvent och (nästan) alla är verkligen sjukt less nu.

Jag blir så less när folk förstör det lilla roliga med att raida!

Snälla rara söta?!

Jga och syster skulle spela tennis och vad tror ni händer? Exakt! Planen är upptagen så vi bestämmer oss för att cykla dit en timme senare och se om de har givit sig iväg. Vilket de inte hade så vi gav upp. Jag bestämde mig för att springa för att bli av med lite dåligt samvete och .. Det ara grymt skönt att springa även om jag funderar så sjukt mycket när jag springer. Tankarna bara virvlar i huvudet på mig så jag glömmer typ bort att hålla tempo och att andas rätt.

Men tennis på lördag i alla fall! It's gonna be awesome! Och jag kommer bli ytterst irriterad om det visar sig att någon är där och spelar när vi ska spela!


Duscha och sen.. ja vad?

Är sommaren slut redan?!

Jag blev mörkrädd när jag läste VK och såg att vädret skulle förändras drastiskt de kommande dagarna.. 27 grader varmt idag och sen sjunker det.. och sjunker ner till 10grader på söndag! Det är ju skandal om det nu skulle bli så! Så idag måste jag ta vara på solen och vara ute hela dagen och njuta av värmen innan den försvinner från vårt vackra norrland!

Och igår fick Athena frispel. Hon låg inne hos mamma och pappa och sov runt 12 igårnatt och då när jag stängde och låste dörren borta hos mig så trodde hon det avr en skummis som bröt sig in så hon kom springandes och skällde som en galning i 5 minuter. Och som om det inte räckte så kom hon dundrande i full fart imorse klockan 6 och skällde och morrade åt mig när jag låg i sängen och sov så fint innan hon upptäckte att det var faktiskt jag och inte en mördare som låg i min säng och sov. Hon är inte van att jag är hemma än, det märks.

Och våra orangeri-planer börjar ta form. Detta ska bli mycket intressant, det tråkiga är att när vi ska börja bygga så kommer vi inte ha plats för några tomater då växthuset ska rivas. Men, det kommer bli superläckert så det kan vi offra!


I 3D!

Och på fredag ska jag och Miika se Ice Age 3 i 3D och använda sånna där sjukt snygga glasögon! Det ska bli läckert att titta på den i 3D och uppleva en filmexperience utöver dte vanliga. Samt att vi hamnar i plusstolarna..! Its gonna be awesome!!

Imorgon då? Ja inga strörre planer direkt, vi har dock två missions att fixa med innan veckan är slut. Dels att köpa present till farsn som fyller år på måndag (don't ask me how much) och så ska vi tömma pappersinsamligen. Lätta missons!! Men jag hoppas på lite mera goväder imorgon faktiskt! Kanske ska jag ta och träna också, eller så inte...

Kurr kurr i magen, bäst att raida skafferiet och kylen på pausen!

Åskvärme!

Pappa använder alltid ordet åskvärme när det är varmt, i hans tycke. Idag var det faktiskt sant, en sjuk tryckande värme, solsken, åska och regn i en salig mix. Så lite sol har jag fått idag även om jag faktiskt har tillbringat hela eftermiddagen/kvällen med att måla. Min abstrakta sak börjar bli rätt fin nu faktiskt samt att jag har målat en bakgrund till en ny tavla så det har varit en lyckad kväll!

Det är så underbart att slabba med färg! Min nya ska bli en splat-tavla enligt Miika så jag får se vad jag kan göra åt den saken. Bakgrunden är grön i olika nyanser  men tanken är att den inte ska synas alltför mycket. Jag vet av personlig erfarenhet att det är grymt svårt att måla bakgrunden sist så denna gången ska jag börja med den först.. HAHA!

Nu ska jag titta på de sista minuterna av So You think You can dance och sen se NCIS innan jag ska sova.

En bra första dag hemma! Och vad vi hade roligt vid matbordet också! Precis som förut! Underbart!

Varma nätter!

Jag är klaaaad! ;K


Inatt vaknade jag av att pappa kom springandes och sa åt mig att slita ut sladden till datorn då det åskade. Och mycket riktigt för sekunden senare dundrade åskan rakt ovanför huset. Det var inga mörka moln heller utan tunna ljusa moln som täckte himlen så det var rätt skumt. Idag är det stekande varmt igen så jag ska ut och sola lite om en stund. Se om jag hittar mig en bra bok och så läsa lite, massa mys på det!

Jag blev inte nerslagen när jag sov inatt men å andra sidan hade jag ingen att pilla på när jag vaknade heller. Attans då!

Nej om jag ska ta och snabbt packa upp min resväska så vi kan ta och tvätta lite, det kan ju vara gött med lite kläder att ha på sig! Sen.. solen! Wooosh!

Sen kanske jag ocksåå ska tillägga att det var sjukt varmt inatt, jag sov utan täcke och det händer aldrig. Monstren kan ju äta upp en då!

RSS 2.0