DING lvl 80!

Gosh!
Jag klarade det! Äntligen är Tagglisa lvl 80! Jag är så glad så glad!

Sängen nästa, det vankas tydligen staden imorgon? :O

Sommardag!

Det är helt otroligt vad varmt vi har haft det idag! Jag har legat ute och läst hela dagen och hade det inte varit för den lätta storm vi har haft hade vi förmodligen dött av värmeslag. Men som det var nu så var det ytterst behagligt.

Jag flyr undan solen nu, känner att mitt arma skin har fått tillräckligt med cancer för en dag. Snart är det bara till att duscha, göra sig fin, äta lite middag och sen åka iväg till farmor och farfar på fika.

Och sne är det tänkt att jag och syrran ska raida men då det är 30 signade (25 ryms bara i raiden) så är det ju tveksamt att vi kommer få plats då vi kommer att komma sent. Men å andra sidan så är det ju imorgon vi ska göra progress och idag är de bara de "vanliga" bossarna som vi nu tar ner utan problem så jag skulle nog inte sörja alltför mycket om det visar sig att jag inte får följa med!

Sen är det ytterst tryckt stämning i huset, hela tiden. Vi går omkring på helspänn och försöker läsa av allt och alla. Och snart är det sommarlov, hur ska detta gå?

Vilken besvikelse Anna!

Jag såg Robinsonfinalen igår och jag var helt övertygad om att Anna skulle ta en finalplats! Istället fick de se sig slagna av Ellinore i en form av plankan och hon knep första finalplatsen. Andra deltävlingen var ju grym då de skulle hugga kockosnötter, bygga puzzel, paddla kanoten en bra bit innan de skulle dyka ner i vattnet klättra uppför en repstege och för att slutligen bygga ihop en pyramid. Jarmo slog Anna och Nina och tog den andra finalplatsen.

Och Ellinore vann?! Hon skulle inte klara sig en endaste liten dag ensam på en öde ö så jag blev rätt upprörd. Jarmo, Anna och Nina hade varit mer sanna överlevare än denna Ellinore så jag evt inte riktigt hur de andra deltagarna kunde rösta fram henne som vinnare. Allt visas ju dock itne i tv-rutan men... Annaaa då!


Efter det så såg jag Illusionisten (hoppas jag stavar rätt) med Edvard Norton och Jessica Biel. Seg film, inget jag gillar direkt. Men! Den oväntade twisten på slutet lyfte filmen många snäpp, jag gillar när de använder så smarta lösningar att intte biopubliken hänger med.

Idag verkar dagen bli lika härlig som igår så det gäller att ta vara på solen för i veckan skulle det bli kallare igen!

Nästan festival på ängarna!

Det var verkligen tysentals personer ute på Ängarna idag i Umeå- Alla i Umeå med omnejd som ville ha lite underhållning i form av utklädda spexare och fartfylld brännboll hade sökt sig ut dit idag. VM i brännboll, undra vem som vann? Vi såg i alla fall det bästa laget med superhjältar i: Laura Craft, Stålmannen, Batman, Robin, Bamse..! Sjukt roligt! Och Vikingarna var verkligen snyggt klädda också!

 Och det var varmt så vattenmelonen jag hade köopt kom väl till pass! Anna och Davids mackor var verkligen ingen fy skam heller så det var synd att inte Robert orkade komma förbi eller att Emelie och Jonas dök upp. Menmen, mera till oss!

Och David, om du läser detta, förlåt om jag mobbade dig lite idag men det är frikort på dem som är bakis..! ;) Anna! Bäst är du! /kisses and love!

Och vi träffade Victor och Erik också, inte illa! Bara en snabbis, kanske lika bra iofs. Lite wierd stämning, men pjtaa. Så kan det vara ibland.

Underbart väder också! Även om det resulterade i att vissa var en aningen mer lättklädda än vad de borde vara..! Haha! Jag och Anna är inte nådiga med våra kommentarer så stor eloge till David som ens orkade sitta med oss på filten! Haha!! Iofs, han träffade mitt i prick med grisen där..

Grillat hemma! Smaskens såklart och sen så la jag mig i bikinin i bodegan ute med syster som sällskap. Jag gjorde den stora efforten att fetcha varsin piggelin från frysen, det finns ingen godare sommarglass!! Och det borde jag enligt syrran fixa oftare. Latmask hon är! Samt att hon suger åt sig solen som en svamp och blir mycket brunare än mig på sjukt kortare tid. Otroligt fuskigt!

Rabarberpaj någon?

Picknick på Ängarna!

Snart är det hög tid att packa in mig i bilen och åka in till staden och Anna!
Det ska bli så najs!

Melon, mackor, iskall päroncider.. ah! Smaskens!
Ses i solen!

La Isla Bonita!

Igår satt jag och surfade lite musik på Spotify och letade fram musiken från Fast and Furious, den fjärde filmen  ordningen som hade premiär i april där någon gång. I alla fall så är musiken väldigt gangstah och.. La Isla Bonita - Tasha. Introt i den låten får mig att tänka på Bahamas, värmen, starnden, havet, fester, kall öl i handen.. Åh så gottigt!! Någon mer än jag som blev sugen?

Och flickorna på tv4, kanal 1 och i VK verkar ha rätt angående vädret för idag är det vindstilla, efter en vecka av storm, och strålande solsken. Jag var ute en sväng nyss och det är sjukt varmt redan nu. Det kommer lätt att bli 25 grader innan det är mitt på dagen idag. Sjukt najs inför picknicken!

Tasha - La isla Bonita


This is were i want to be, la isla bonita!

Och så var det Lycksele!

Och så var det min skallebank, snuva och alltmänt risiga tillstånd. Det är blåsten som har gjort det!

I alla fall så var jag, mamma, pappa och brorsan en sväng upp till mormor ikväll. Hela vägen upp till ingenmansland: Lycksele. Lycksele är en väldigt vacker stad där halva stan har utsikt över älven, bostadsområdena är byggda på kullar, vattendrag, dammar, broar och snygga rondeller. Jag gillar det skarpt! Det känns som en väldigt levande stad och inte bara ett dött betongträsk som Stockholm.

Det kan inte vara lätt att bli gammal, det må jag då säga. 81 år fyller mormor till sommaren och det är inte illa!

Och mamma har fått en kallelse igen till sjukan ang sin scan hon tog för en månad sen ungefär. Det är lite oroväckande att de kallar in henne igen för då är det ju något som inte är så bra med hennes kropp för annars hade de ju bara skickat ett brev där det stod att hon är frisk. Naturligtvis drar hon till med det värsta som finns: cancer! Jag tror mer på en cysta på äggstockarna eller ngt sånt men vi får se! Bara det inte är något alltför allvarligt nu!


Samt att paniken börjar växa inför skolstarten, hur fasen ska jag hinna med allt?

Men Nemi då!


Brännbollsyran inc!

Till helgen väntar den omtalade brännbollsyran, eller, den startar redan ikväll! Brännboll och fylleslag utan dess like. 50 poliser är extra insatta enbart på Fysikgränd där stora "spontanfester" uppkommer (hur kan det vara spontant varje år lixom?) och polishelikoptern är standby hela helgen. Brinnande möbler kastas ut genom fönster och allt sånt där, hela Fysikgränd brukar se ut som ett bombnedslag efter denna helg. Ofattbart.

Men iaf imorgon så ska vi tydligen ha picknick på Mariehemsängarna och jag hoppas att vädret blir vad det lovar; 25grader varmt och strålande solsken. Så det blir till att packa in sig i bilen och köra in till staden där någon gång vid 13ish. Det ska bli roligt att titta på lite brännboll och se när folk gör bort sig i fyllan och villan mitt på dagen redan. Måste leta reda på mina shorts också, jag har en tendens att gömma bort saker när jag städar. Vilka var det Anna sa; David, Anna, Mia, Emelie N och hennes bf och jag? Kan stämma, ska iaf bli riktigt trevligt!

Jag ska tydligen städa ute på plattorna, sopa undan lite stenmjöl och spola rent. Så i guess, its time!

Skogen var dagens mission!

Jag klev upp runt 9 idag faktiskt och satte igång direkt med att städa. Torsdagar = städdagar i familjen Vållberg hus. Sjukt skönt att städa och ha det fräscht inför helgen faktiskt.

Sen så var dagens mission att åka upp till Nyåkersberget i Vännfors hos farmor och farfar för att plocka hem stora stenar och stubbar till vår nya del i trädgården. Det visade sig att farfar redan hade varit uppe och rekat på berget och tittat ut några passande stenar så han var väl förberedd. Han är som en skogsmulle vår kära farfar, det finns inget han inte kan om skogen som inte är värt att veta. Och som han delar med sig! Han surrar oavbrutet när vi kommer skumpandes i 10km uppför världens brantaste och längsta backe medan pappa och Patrik kör fokusen med släpvagnen just framför oss. I alla fall så fick vi hem stora stenar och lite mindre stenar som nu är utplacerade på vår nya framsida (med hjälp av grannens minitraktor ;)), och snygga stu-ubbs, dvs stubbar. Hehe! Efter det så bjöd farmor på nybakat fika, åh så gottigt!

På vägen hem såg vi 2 små föl också, så söta så!

Hemma igen så trotsade jag stormen och tog på mig bikinin och satte mig ute och läste en bok. Underbart! Och mamma gillade våra stubbar vi har hittat så nu sitter hon ute i trädgården och planterar ner sina buskar, stubbar och stenar..

Och imorgon lutar det åt mormor.. Blixtvisit på kvällen. Lika bra att göra bort det besöket, jag har fortfarande inte varit hemma hos henne sen hon flyttade från huset och in i en lägenhet i Lycksele.

Men vi ser väl!

Nu händer det!

Jag har börjat med akrylfärgen. Jag älskar att måla med färg!

Sängen nästa för imorgon blir det en busy day!

Sommarvisor!

Jag har roat mig med att lägga ihop en låtlista med sommarvisor och det är mysigt som tusan att lyssna till dem och drömma sig bort. Jag har skissat klart tavlan, det KAN bli bra. Sen så har jag diskuterat fram färgerna också: svart mot grön som färgschema. Dvs svart och hela vägen ner till vitt genom att passera tysen nyanser av grönt. Sen kommer en liten färgklick i form av rött. Det KAN bli bra! Jag hade först tänkt mig mera rött men så hade jag naturligtvis inte köpt en stor röd tub utan bara en liten så det sket sig direkt.

Jag längtar tills jag ska sätta igång iaf, jag har varit för feg hela dagen idag så det blev inget av. Imorgon är det städning och sen ska vi ut i skogen och plocka sten, Stora stenar som vi ska ha i vår nya del av trädgården. Men än så länge är ju kvällen fri så det kan mycket väl bli lite målning då. Det gäller ju bara att börja på ett bra stället. Var nu det är?


Vad är sommaren utan hav, bad och sol? Synd bara att jag är en sån badkruka!


Har du fortfarande inte hört mig spela? aj aj aaaj!
Sen så lusläser jag INTE barnsidorna, inte min grej det där. Och det brukar typ dröja flera veckor innan de publicerar att de fått en unge och då har väl du varit på dop endå? ;)

Stökigt, Nemi?


Nya Morgonritualer!

Frukost vid köksbordet och lusläsning av Västerbottens Kuriren.
Promenad med Athena.
Sen scrollar jag igenom lite olika bloggar vid datorn:
Börjar med Miikas, fortsätter med Annas och sen över till min favoritbloggerska: Stina-Lee
Och sen kommer snabbscrollen genom Kenzas, Fokis och Blondinbellas bloggar, dvs tittar på deras bilder och läser lösryckta meningar här och där.

Jaa, då har jag lite att göra om jag hinner titta igenom deras bloggar, jag har nog fastnat i bloggträsk-läsandet nu också. Jag hade klarat mig hyffsat bra innan men jag blir lätt fascinerad af att läsa om allt strunt som händer i folks liv så nu tittar jag igenom deras bloggar en gång om dagen i brist på annat.

Häggen slår ut idag också! Underbart mysigt! Vitt överallt på bullervallen och på våra häggmisplar på framsidan, nu är det sommar!

Och jag lyssnar på sommarvisor så det står härliga till! Kanske ska plocka upp tvärflöjten och spela några sommarvisor?

Jag hade en gång en båt..!

Jag drömde om segling på 18meters båtar. Jag och en blond tjej skulle tävla på en vit båt med en blå linje längs hela sidan samt blåa segel. Inför tävlingen var vi tvugna att hämta vår outfit och seglargrejer högt upp på berget och för att ta sig dit var vi tvugna att kravla oss upp i en sandbacke som hade en lutning på 75-90grader stundtals. Och klockan tickade. Men vi hann upp och vi hann ner till båten igen efter att ha bråkat med de andra startande om vem som skulle vinna. Vattnet skummade och vinden blåste friskt i seglen vid starten. Vi lyckades manövra oss till den bästa startpositionen, dvs vid den nedre bojen. Solen låg på och våra 18meters båtar glänste i ljuset. Det var helt enkelt en underbar sommardag vid den svenska kusten och vi var taggade till tusen inför startskottet. PANG!

Jag kan inte berätta hur det gick för jag vaknade men om jag har samma fighterinstinkt som i vanliga fall så vann vi nog! ;)

Cornelis Vreeswijk - Jag hade en gång en båt
 

Träningsvärk inc!

Redan i morse kände jag av träningsvärken i benen och nu är det riktigt illa. Men sjukt härligt att ha den känslan och veta att jag har tagit mig iväg och tränat.

Imorgon väntar lite skissande på tavlan  och kanske några missions?

I alla fall, sängen nästa!

Epic Flight form!

YES!

Idag levlade jag upp min Tagglisa till level 77 och fick därmed äran att köpa epic flyingskillen för 5000guld och sen ytterligare 1000 guld för att kunna flyga i Northrend. Så nu är jag sjukt fattig och paniken växer. När jag raidar går det säkert ett par 100a guld i kostnad så jag måste farma ihop guld imorgon, sjukt booring.

I alla fall, eftersom hon är en druid så har hon en flight form, instant, och blir en kråka! Sjukt cool, jag älskar den redan! Det är lätt värt vart enda öre jag har lagt ner på min lilla Taggis.

Nu blir det paus med henne ett tag. I alla fall till imorgon!


Tagglisa i kråkform utanför Dalaran. Det är natt så det blev rätt mörkt på bilden.. ;)

Stureplan flyttar in i Norrland?

Jag och brorsan tog en sväng i Umeå idag då han ville leta några fräsha t-shirts att klä sig i nu när sommaren närmar sig med stormsteg. Vi sprang runt på hela stan och fick tillslut tag i tvåtre stycken som var väldigt fina.

Solen värmde på rätt bra så vi köpte varsin glass på Glasseriet mitt emot Apberget på torget så vi satte oss där och tittade på människorna som gick förbi. Vi lekte leken: Berätta hans/hennes livshistoria genom att enbart titta på dem som gick förbi. Det var sjukt roligt och det bästa var att Patrik bara behövde säga: Hon som kommer där till höger! Och jag visste direkt vem han menade trots att det gick hur många personer där som helst. Vi tänker rätt lika ibland! Och det var årets första mjukglass (check!) och årets sista; Mjukglass är ingen höjdare. Piggelin eller Twister ska det vara!

Sen så ser man ju alltid tjejerna som verkligen gör sig extremt fina för att gå på stan; ton av makeup, skyhöga klackar, perfekta frisyrer, kläder osvosv. Stureplan flyttar in! Alltid lika fnissigt och frågan innfinner sig direkt: Hur ser de ut när de ska festa? Umeå är inte redo för Stureplan än känns det som. Förmodligen blir vi aldrig det men det gör nog inte så mycket har jag en känsla av.

Och på Din Sko: Vår bästa seljare (pil ner)
Ehh... Svenskan är den bästa! Inte för att jag stavar rätt och så men när de trycker upp stora reklamer så borde det vara rättstavat tycker jag. Om det nu inte döljer sig ett dolt budskap i felstavningen som jag har missat totalt?

Och det var säkert 20 poliser ute idag, i minibussar, polisbilar och gående. Hela torget var smockat av tuffa poliser. Det var tydligen för att det skulle vara någon form av protest mot Sverige Demokraterna som de var där och manade till lugn i folkmassan. Hur nu människor ens kan rösta på SD är en gåta.

Jag skulle vilja få tag i ett par vita lite högre sneakers men hittar inga! Gränsen går vid converse, det räcker med ett par av den sorten.

Sen måste jag ner och se om jag hittar något fint och skönt att ha på mig på midsommar också, men det blir en senare fråga! :_


Late night running!

När jag skippar träningarna ett par dagar så får jag alltid en kväll där jag får spader och verkligen måste ut och springa för det kryper i kroppen på mig och jag kan bara itne sitta still. Så nu har jag nyss kommit hem från en löprunda på 5km och det var verkligen sjukt härligt ute ikväll! 13 grader, ljust (solen går snart inte ner), vindstilla och ett perfekt löpväder helt enkelt. Jag måste sluta slacka för jag mår itne bra om jag itne får träna. Det är ju lite onödigt att få värsta anfallet sent på kvällen och bara måste ge sig ut och srpinga. Det satt två grabbar i en busshållsplats där jag sprang förbi. Gissa om de tittade lite skumt på mig?

Och jag såg en igelkott också! Söt söt.

Duscha, stretcha och sen sängen. Låter helt underbart!

Stoppa mig!

Haha!
Jag gör som jag vill Robert lilla!
Skissen är okejad av Miika, det är bara färgvalen som ställer till det..

Imorgon blir det shopping i staden med lillebror, ska bli najs! Sen så.. Har jag levlat 2 levlar på min lilla Tagglisa idag. Hon ska bli en bamsing till björn, hon är level 76 nu. Jag är sjukt nöjd med mig själv med tanke på att jag i vanliga fall brukar levla 1 level i veckan för att det är så sjukt tråkigt men idag gick det så bra så bra..

Och vad har hänt med CSI? sjukt dåligt är det nuförtiden!.Jag blir så less så less.

Och ja just ja, typiskt mig. Jag har glömt bort mitt pw till a-kassan. DET är riktigt illa, men förhoppningsvis så får jag en snilleblixt och kommer på det.. snarast!!

Nya steg!

Ojoj, det ska bli spännande! Redan nervös men det ska bli grymt skoj!

Och ingen morsdags ska firas heller då det enligt mamma bara är bullshit efter vårt stora gräl för nån vecka sen.. Ehh ja..

Nu börjar sommaren närma sig faktiskt. Jag kunde slopa filten när jag satt ute idag trots att det kom enstaka moln. DET är ett framsteg! Sen så har jag äntligen målat klart de två tavlorna så nu har jag faktiskt suttit och skissat på en stor. Sen om det blir en till Robert eller mig själv är ju en annan sak men det KAN bli bra. Jag har sagt det förut och säger det igen: Det KAN bli bra. Jag gillar skissen men vet inte om det är vad Robert har tänkt sig så, ja. Men på onsdag ska jag skissa upp den på duken och sen så ser vi vart det går, utför eller uppför. Det ska i alla fall bli riktigt roligt att kladda med färg och inte bara sitta och pilla detaljer, det ska vara mycket färg och massor med klet! Då är det som bäst!

Frasvåfflor blir det till middag också, det ska bli riktigt najs!





Galejj på stans gator och torg!

Jag kan ju börja med att säga Tack för igår! Riktigt trevligt var det att träffa Robert, Miika, Anna och hennes David samt några randoms. Annas David diggade Svennebanan, sjöng med i SpiceGirls och Hanson.. Jadu, det var något att minnas! Och han jag åkte med ner på stan baki pekethållaren var tydligen den rikaste i Vindeln! Han bor på gräddhyllan Anna, i det gråa huset! Haha! Jag är iaf sjukt nöjd att jag itne åkte med Robert ner för det såg ut att gå en aningen vingligt måste jag säga och Miika såg lite rädd ut stundtals. Den näradödenuppelevelsen med björken säger allt!

På stan träffade jag min bror och hans Maria, som hade otroligt varma händer?, det var spännande att äntligen få se henne. Även om min bror får MVIGminus då han varken fixat mobilnr, msn eller facebookat henne efter ett halvårs strulande så var JAG nästan på G att fixa hennes! Syrran missade vi dock, kanske lika bra att hon itne träffade brorsan då han var en aningen på lyset, iofs jag, Miika och Robert också..!

Otroligt nog så tog vi några bilder från gårdagskvällen när vi var på stan och kikade på folket och olika band som spelade. Just ja, vi tog en fike på Café Station också! Och där kom det fram att Robert vill att jag målar en tavla åt honom. Undra om han kommer ihåg det idag?

Och just ja, min bror mötte Foki i gångtunneln till Haga och direkt efteråt fick jag ett mess: Jag såg Foki! Haha!!

Sen lyckades jag också glömma knapplåset på mobilen och den ligger nästan alltid i sängen så av någon anledning så lyckades jag ringa vårt hemnummer vilket reulterade i att 08.12 kommer pappa inrusande och frågar vart jag har mobilen och ifall jag hade tappat den?! Cirkus!

Vart Robert fick ideén om att ha photosession i hjärtat vet jag inte. Men det var roligt! Miikas väl sparade Mustasch är inte heller att leka med och jag och min bror körde emo-posén där på slutet! Klockan var runt 01.30 på sista bilden, snart ljust... Norrländska sommaren är alltid så ljus!

Kulturnatta!

Ikväll är det kulturnatta. Ett event i Umeå med uppträdanden, nattöppna butiker och en massa folk i rörelse. Jag ska ta bussen som går in 17.15 som hela Vännäs har tänkt ta. Detta kan bli intressant...! Sen får vi helt enkelt se vad som händer ikväll, det verkar väldigt difust men det kommer säkert bli bra! Annars så kan man ju se det possitivt då jag har lämnat huset en sväng, he he he. Hoppas det itne blir så jävla kallt som det alltid brukar vara just den här helgen.

Stört seg också, jag sov för länge men orka stiga upp halv 9 så jag somnade om till 10. Frukost nästa tror jag bestämt!

Läsning när den är som bäst!

Ytterligare framsteg på mammas toa-tavlor. Den ena bilden är nästan klar, den andra är väl inte ens halvfärdig men det är framsteg. Jag satt väl i 1 och en halv timma idag runt lunchtid och pillade med den svarta färgen. Sjukt svårt att få det snyggt och fint men ja, det börjar likna något nu.

Jag läste ut Henning Mankells bok Danslärarens återkomst tidigt idag och jag gillar den verkligen. Det brutala mordet på en pensionerad polis i de norrländska skogarna förbryllar polisen och sprider skräck i den så annars lugna småstaden Sveg. När det börjar nystas i den mördades förflutna kryper en otäck sanning upp och en sanning som i högsta grad lever än idag.

Böcker som berör ämnen som Nazism och historia tycker jag är riktigt intressant att läsa så jag fortsatte med Tyskungen av Camilla Läckerberg som verkligen är en bok som berör det mörka förflutna som utspelade sig under Andra Världskriget. Den otäcka "sanningen" frodas och lever under den polerade svenska ytan, som små insekter kryper den fram under stenar... Och bland alla mord, utredningar och funderingar så ligger humorn nära till hands och klockrena repliker avlöser varandra så att läsaren verkligen kan leva sig in i boken.

Jag tillbringade dagen/kvällen ute i solen/altanen och mös i vårvärmen tillsammans med Athena. Hon somnade tillslut på mig när jag hade lagt mig tillrätta i soffan på altanen. Och det är inte helt lätt att inte få kroppsdelar avdomnade när man har en 20kilos hund liggandes på en. Hon ska alltid krypa upp i soffan och ligga och trängas men det är rätt mysigt så jag brukar inte skicka ner henne utan ta att hon sparkas och har sig då hon vill ha mera plats!

Awesome day!
Det var länge sen jag läste så detta var otroligt skönt! Men det känns som om jag vill ha en ny fantasy-serie att börja läsa.. Något förslag?

Den ultimata låten när jag raidar är:

Foo Fighters - The Pretender


Fredrik la till den igår i Spotify och jag hade den i närmsta på repeat igår när jag raidade i Ulduar 10man. Jag var nämligen sjukt opeppad på att lira wow överhuvudtaget så det fick bli hög musik i lurarna och försöka anstränga sig att göra rätt. Men med rätt musik går allt!

Lillyan, min lill-syrra, äger oss! Sjukt nice att hon har converterat till the dark side! Och sen alla nya trials som vi fick in igår, detta kommer bli supernajs förhoppningsvis. De två nya paladinerna är gamla medlemmar från Dagcenter-tiden, vårt gamla raiding-guild. Snart är alla samlade här igen...

Trädgårdstjänst!

Idag har jag och brorsan haft trädgårdstjänst och rivit upp hela stengången som leder till baksidan. Stenarna staplade vi i vackra "Byggnader", gjorde Manhattan och Empire State building (sitter det ihop?) och ja.. Jag ville egentligen göra en pyramid men det fick jag inte göra. Attans!

Men det blir riktigt snyggt måste jag säga, stort puzzel som mamma leker med när pappa drar skottkärran fram och tillbaka med gammal jord, ny jord och stenmjöl och Athena springer mitt i röran och ser sjukt nöjd ut! Undra vad det blir för spännande vi ska hitta på imorgon då?

Efter en hel kväll i Ulduar 10manna så är jag sjukt trött. Och sjukt less. Och allt det där. Så det blir nog sängen för min del faktiskt!

Och ja, det blir nog en sväng med den svarta färgen om jag känner att jag har tålamod och sitta och pilla med tavlorna. Jag har fortfarande ingen idé om vad jag ska göra på min stora tavla mer än att jag vill den ska innehålla mycke färg så jag får kladda på ordentligt.. Humm.. Något förslag?

Träning inför Beachen 2009 på Nemis sätt!


Damerna just nu: (följt av en trumvirvel och boom!)



Kyoto!

Jag inbillar att jag har fått lite färg på kroppen och så frågar jag brorsan och han drar till med: Du ser lika ljus ut som väggen bakom dig..! Tack tack kära lillebror.

Jag har förmodligen lyckats lura honom att börja skriva en blogg inför och under studierna i Kyoto till hösten. Det blir perfekt så vi kan hålla koll på honom när han är så pass långt borta.

Han har fått hem ett häfte från Blueberry som beskriver lite om hur det kommer att bli när han ska leva där. Jag fnissade sjukt många ggr bland annat åt att de har låne-tofflor när man äter på resturang samt specielle tofflor när man ska gå på toaletten...! Och det här med att de numrerar husen efter ordningen de byggs så tre hus brevid varandra kan ha husnumren 12, 123 och 7, så det lättaste sättet om man är vilse är att veckla ut en stor karta och se vilsen ut.. Alla japaner brukar kasta sig över turisterna för att visa dem vägen. Haha. Medeltemperaturen under sommarmånaderna var 32grader, dvs även nattetid. Och det regnar en jävla massa så fuktigheten kan ju inte vara så rolig att leva med!

Han ska leva sin dröm, underbart! Kanske, kanske åka över och hälsa på? Förmodligen kommer jag att vara så jävla snål så att jag inte kommer anse mig ha råd men det hade varit sjukt spännande. Whaaa!


Tick, tack!

Tiden tickar på snabbt.
Nästan för snabbt.
Snart är det sommar.
Jag får lätt panik.
Ska nog måla lite idag.
Eller i alla fall börja skissa.
Tanken om att göra en serie om 3 tavlor har vuxit fram.
Men vet inte på vad.
Förslag?
Nej, det ante mig.
Det är som vanligt.
Sen så, ja, det innebär slutet för oss alla.
Det har redan börjat, jag känner det.
Hur snabbt rasar vi?
Börjar med mammas mini-serie.
Skiss, skiss, dock har jag en plan.
Godkänd och stämplad.
Skiss skiss!
De tt a ka n bl i br a ho pp as ja g!

__

Well, i dont know what to say...

SPOTIFY FUNGERAR IGEN!

Äntligen kan jag lyssna på vår lista igen, jag har nästan dött under veckan som gått, haha.!

Och party på lördag, det ska bli roligt att träffa Miika igen. Det var som ett tag sedan nu. Och Robert, förhoppningsvis Anna, Lena och Mona också kanske? Hursom så blir det nog bra!

Samt.. Mensvärk.. wtf.. Kroppen får fasen ta och bli vän med hormonerna jag proppar i mig så jag slipper skiten! Och snabbt ska det gå!

Jag ska måla hela världen lilla mamma...!

Efter en lyckad kväll i Ulduar igår, jag vann healingen done samt fick ett par nya healing-axlar och ett par dps-skor, så lirade jag och Kennet några matcher i arenan. Ytterligare några halleluja-moments hade vi när jag försökte slå ner totems samtidigt som Kenneth dör och allt gick åt helvette i princip. Men roligt var det!

Idag följde jag med pappa in på Volvo då han skulle på möte och sen skulle vi in på stan och köpa färg, duk, koskit, nya blad och gud vet vad.. Jag var och hälsade på min gamla avdelning och gubbarna som blev riktigt glada över att se mig! Det var roligt att träffa dem igen och snacka lite skit om jobbet osv. Och det är ofattbart vad det har byggts mycket på fabriken sen jag lämnade den innan jul där. Jag kände knappt igen mig!

Sen rusade vi på stan och handlade.. Jag handlade duk, färg, penslar, fixativ, palett och.. Det gick i alla fall för 704kronor och då köpte pappa den stora svarta färgen som iofs kommer gå till tavlorna i badrummet men jag kommer snylta på den..

Samt jag vill ha ett nytt motiv! Tror jag ska slopa min picasso och måla något annat... Men vad är den stora frågan? Taggad är jag i alla fall!

Bad dreams!

Jag glömde att berätta om mina mardrömmar jag hade igår morse så här kommer de nu:

Hela familjen och Athena var ute och åkte med Fokusen när vi körde över krönet på backe och där nere i slutet av backen låg ett järnvägsspår. På andra sidan står en gubbe och vinkar frenetiskt åt oss att vi ska stanna så pappa bromsar men bilen hackar och glider sig neråt. Från höger ser vi tåg komma körande och de lägger sig på tutan men vi kan inte få stopp på bilen. Grusvägen är hal som en isig vinterväg trots att det är mitt i sommaren och träden är lummiga och gröna. När vi är halvvägs ner i backen passerar tåget och vi pustar ut men sekunderna senare ser vi tvåg nummer två komma långt där bort ifrån. Bilen fortsätter att hoppa nerför backen, närmare och närmare rälsen.. We din't survived.

Nästa dröm var en av de underligaste jag har varit med om tror jag. Djävulen hade besatt ett dagisbarn här på kvarteret och han hotade min lillasyter så jag blev helt galen och hoppade på dagisbarnet, knuffade ner den lilla söta 5åriga tjejen och satte mig på henne medan jag svor och hotade henne till livet. Dagmammorma kom springande och jag var tvungen att kliva upp från henne.. En liten kille hade samlat tio nallar som hängde ner från hans byxlinning och han tog mig i handen coh ledde mig in i skuggan. Djävulsungen sprang förbi, stannade upp tittade på mig och log så alla tänderna syntes innan hon spottade ut: "Jag ska be Fredrik köra mig..!" Sen plutade hon med läpparna, gjorde en utmanande posé och skrattade när hon såg min min. "Du kommer inte ha någonting kvar.." Och med de orden försvann hon bakom knuten. "Med vilket körkort ska han köra henne" tänkte jag förvirrat innan jag kände hugget i hjärtat. Den lilla pojken stod bakom mig med en rostig spik i handen och hans ögon lyste rödaste rött. "Djävulsungar är ni hela högen" mumlade jag fram medan blodet sipprade ut ur mungipan...

Stek i solen!

Idag invigde jag min gröna bikini-överdel. Det kändes en aningen vågat att ha bkinitrosor då nordanvinden kunde komma blåsande när man minst anade det. Så jag, syrran och brorsan har suttit på framsidan och försökt bli bruna, i alla fall jag. Sofie var ute 2 minuter och sen kunde man se linjer på hennes bröst. Gah!! Men förhoppningsvis så har jag fått lite färg jag med även om det är rätt tveksamt. Alla är inte födda med pigment som suger upp solens strålar.

Jag har gjort en smaskig sallad till grillade revben och potatiskroketter så det ska bli riktigt najs att få äta det om en liten stund. Och sen blir det att skjutsa in syrran till stan och efter det ska jag baske mig levla Tagglisa!

Veronica Maggio - Stoppa dig

Syskonen Vållberg ska bli vältränade!

Haha! Som jag skrattade när syrran berättade för mamma att jag hade bestämt att vi skulle bli vältränade.

Men både hon och brorsan följde med och sprang lilla Nyby-rundan och de orkade nästan hela vägen. Jag är djupt imponerad av min syster, whay to go sis! Efter löpningen så gjorde vi armhävningar, situps utfall.. De skakade efteråt vilket är perfekt! Blir ett nytt pass på lördag igen och under veckan ska jag och brorsan köra minst en gång till.

Det är så otroligt mycket lättare att träna med någon än att köra på helt själv då man verkligen måste köra när man har bestämt att man ska träna. Är man ensam så är det så lätt att skjuta passen framför sig, illa illa!

Morsan är lite nedstämd idag men annars så..

Inga problem!

Veronica Maggio, Snook, Petter - Inga problem


Jag gillar den! Och Veronica är fasen nice, hennes röst.. ooo!

Praktgräl!

Ja jesus, idag hade vi det andra stora grälet någonsin i vår familj. Det var ingen höjdare men förhoppningsvis så tar vår kära moder åt sig av vad vi ville få fram.. Förmodligen inte men det brukar bli lugnt ett par dagar i alla fall. Månader förhoppningsvis. Stört vad vi var arga, tårarna sprutade och naturligtvis (såklart) är det alltid vi som skriker och inte hon.

Alltså ja, som jag skakade av ilska men nu är det rätt lugnt. Flera timmar senare och en bio gör susen. Blir nog att natta snart tror jag..

Lika bra jag vaknar pigg och utvilad inför helgens grymt goa stämning i huset! ja..


Sorry Miika, löven tog verkligen hela dagen att kratta ihop.. Och hoppas spotifyrackarna fixar skiten snabbt, jag har ytterst svårt att sitta vid datorn utan vår goa spellista!

Änglar och Demoner!


Det blev bestämt igår att vi skulle gå och se Änglar och Demoner idag och inte imorgon som det var tänkt. Och den gillas! Jag, brorsan, syrran och farsan tyckte om den. Jag gillar filmer med en lurig tanke i och trots att jag har läst boken flera gånger så diggar jag filmatiseringen av Dan Browns Änglar och Demoner skarpt. I många fall brukar ju filmen ramla ner som en pannkaka men inte denna.

Sen var Evan McGregor grym i rollen som Camerlengo, påvens närmsta man, och han har nog aldrig heller varit så snygg i en tidigare film. Och jag som inte ens gillar Tom Hanks tyckte att han gjorde ett bra jobb i huvudrollen som Robert Langdon, inte illa.

Sen saknas det ju alltid vissa detaljer som inte ryms i filmen men det får man ju helt enkelt bortse ifrån.. ;)

Jag ger filmen 3,5/5 toastar!


 

Attans!

Då traskade jag ner på byn i hopp om att få sola lite och bli av med mitt vinterbleka utseende men tji fick jag. Det var trasigt så jag blev av med 6 kr och sen fick jag gå hem igen.

Och jag har fått klipptid i juni (shit vad långt bort!) men inte med min favoritfrisör ens. Hon är fullbokad i Vännäs, som vanligt, så jag ringde till Studio 88a i Umeå då jag vat att det KAN vara lättare att få tid med henne där. Eftersom jag har långt hår, ve och förbannelse, så fanns den enda tiden i mitten på Juli. JULI?! Jag dog och tog en annan frisör. Hoppas den människan kan tänka åt mig som Monica brukar göra samt väljer blonda nyanser utan att jag behöver lägga mig i och klipper mig så det blir bra! Jag vet aldrig hur jag själv vill ha det nämligen så det är rätt skönt när frisören tar kommandot och ser till att det blir snyggt..

Dagens mission är att kratta löv så det får nog bli så nu.

SEN! Spotify-listan är bortblåst och jag får inte tillbaka den. Vår gemensamma lista som jag har med Miika och Fredrik är grymt god och nu är den borta. Jag blir galen!!


Kalabalik!

Helt otroligt. På två dagar har vi haft två oroligheter i guildet. Suck då! Igår var det en officerare som gick berserk och kickade en spelare för att han tyckte den här spelaren var kaxig? Okej! Maktmissbruk. Officeraren var dessutom sjukt grinig och käftade som satan så jag lackade ur totalt. Det slutade iaf med att spelaren som blev kickad fick komma tillbaka efter det att jag hade kallat in Buzz och Sundan smsat in Torano men det var verkligen full storm.

Igår så fortsatte vi i vår 10manna Uludar och jag fick ett par nya resto-skor och sen rollade jag (till ingens förvåbing) hem Tier 8a byxorna med en roll på 100a, av 100a. Så nu har jag fått mitt första T8a plagg och de var lila leggings typ så hon ser sjukt naken ut där hon springer fram och ska slåss.

Jag har sjukt tur med rolls och vinner för det mesta så min "tur" är ett hett mobbningsämne samt att jag alltid lyckas gå vilse och inte veta var jag ska..

Igår vart det en dyr dag, det gick säkert 1300g bara sådär *knäpp*, jag får lite ångest..!

Grodjagande hund!

Jag har säkert berättat om vår hund Athena någon gång förut. I alla fall så är hon sjukt intresserad av grodorna som bor i dammen och idag passade jag på att fota henne när hon stod och spanade som mest ner i dammen. Och det utan att hon blev sur! Jag blev ruskigt förvånad för i de flesta fall så blir hon riktigt sur och springer iväg så fort kameran åker fram men inte idag tydligen!


Stormvarning!

Skulle det sluta blåsa skulle det vara riktigt fint väder ute.
Men jag ska ta med mig lappisen, kolet, tavlan, skisspennorna och sätta mig på altanen och skissa på min tavla igen. Jag tror det ska bli en till picasso faktiskt som ska få sitta över sängen.


Crouching Nude
. Kan den vara något? =P

5 nya items igår!

Det var ju inte bara en dålig dag igår!

När vi raidade Uludar 25manna (kors i taket, rekord med 6 healers, dock var jag en av dem) igårkväll så droppade det först ett healingbälte till mig från Razorscale och sen fick jag ett totem från Ignis. Samt att vi tog ner en helt ny boss! Det var en väldigt rolig raid och det flöt på riktigt bra vill jag lova så jag var sjukt nöjd med kvällen. Det är alltid roligt att få nya items!

Sen så kom det där bakslaget med morsan, usch! (Har jag redan pratat om så det skiter vi i!)

Redan vid 22 så var några spelare tvugna att dra så det blev raid-off och jag hamnade i en 10manna grupp till Uludar. Jag var sjukt otaggad, sjukt upprörd och ville helst ligga i sängen och dö eller så men då är det tur att jag har vissa som peppar mig att följa med! 3 items fick jag också; en restochest, dps bracers och en läcker dps mace! Den är inte ultimat för mig men mycket snyggare än min fiskekrok jag har så den ska jag byta ut! På stört!

Jag har sjukt tur med rolls, hoppas det fortsätter!

Jag hoppas vi fortsätter som vi sa ikväll för en av bossarna kan droppa en sjukt fin fist till mig som jag vill ha, so bad!

Och den låter du bli Fredrik, hör du det?! He he he...

Jag ska aldrig ha barn!

Jag ville INTE riskera att jag har Liljeströmsgenerna och blir helgalen runt 40. Det kommer inte hända! Bara tanken att utsätta sina barn för det får mig att må dåligt. Mamma sa när hon var ung att blir hon som mormor måste vi säga till så att hon kan sluta betee sig som henne. Ja det är ju lättare sagt än gjort, mamma har passerat det stadiet med råge nu.

kloroform,rep,bil,skogen=winwin?


Sen skulle vi fly upp i bergen bland stengetterna och pumorna, syrran skulle va tvungen att ta ledigt en stund från skolan och så skulle vi bege oss iväg.

Psykologhjälp? Hur berättar man för sin mamma att hon behöver hjälp? Förut var wow terapi för henne, nu är det i princip tvärtom men hon kan inte sluta heller för hon "vägrar att titta på tv och bara göra inget alls".. Erhmm..

I alla fall så var det full kalabalik här igår och som alltid så slutar det med att hon sitter och gråter och tycker mest synd om sig själv. Det känns som om hon vill ha uppmärksamhet och att man ska säga hur jävla bra hon är men sanningen är att det är hon INTE! Morr!!


Sådärja. Nu är det mesta ute. Diskuterade av mig igår via msn med mina syskon också. Det är värsta smyget, no one will ever notice. Och stackars Jappen då vi diskuterar detta en hel del i lock-kanalen under tiden vi raidar med. Men han är redan så rädd för mig så lite till skadar inte!

Frukost kanske?

Sommarmatte?

Jag är i valet och kvalet om jag ska söka till sommarmatte eller inte. Det kan nog vara ruskigt bra att ta den kursen (via nätet) inför höstens matte. Om jag nu tar mig in på högskoleingenjörslinjen.

Men samtidigt, räkna matte på sommaren? Don't know about that really... Jag måste snart ta och bestämma mig också! Attans!

Promenaden var ruskigt skön, träffade Hanna också! Det var en surprise, och igår var det Erika. Synd det blåser idag annars hade det blivit ruskigt varmt och skönt. Jga har för den delen lite träningsvärk sen rundan igår så det var skönt att få mjuka upp musklerna lite.

Jag ska sätta mig och snabbskissa i photoshop så jag kan börja skissa på tavlan senare idag. Behöver en för-skiss så jag har en humm om hur det ska se ut innan jag börjar på tavlan. Jag har ett hyffsat minne om hur den såg ut, bilden som försvann, så det ska nog gå på ett par minuter bara. Förhoppningsvis..!

En lila protodrake!

Achievement:
"What a long, strange trip it's been"
I don't see how either of these aspects act as examples for your claim. Children's Week is an optional, fun holiday event. Now, if you want a flying mount that's faster than what the overwhelming majority of players have, sure, you might have to remain vigilant and committed to the holiday achievements. Even at that, we're talking mere hours of commitment for most each holiday.

Jag är så nära! I Oktober efter Brewfestival får jag min lila protodrake som flyger i 310%speed. (Vanliga drakar flyger i 280%). Det är dock ett jättestort och drygt event kvar innan ölfesten: Midsummer festival då jag måste besöka och hedra eldar som brinner i alliance städerna samt förnedra hordes eldar i hela världen. Eventet sträcker sig i 2 veckor och det säger en hel del hur stort det här eventet är. Men jag ska bita ihop, en vilolet drake är inte fy skam! Särskillt som det tar 1 år RL att fixa den och för vissa som har missat att göra ett event kan det ta ännu längre tid..


Wrrrroooooom! Tänk dig att flyga på en sån här!

Jag tycker vi ska fixa den svarta protodraken också, den man får av att klara alla instance-achivements..!


God morgon!

Jag sov med fönstret öppet inatt och det innebar ju att jag inte ville stiga upp då det är 12 grader inne i rummet ungefär. Täcket var helt perfekt att gosa in sig i så jag snosade till kvart över nio idag utan att få dåligt samvete.

Det verkar bli en kanonfin dag så jag funderar på om jag och Athena ska ta en långpromenad om en liten stund och förhoppningsvis kan jag sedan sola i bikini! Det kan vara för mycket att hoppas på men jag håller tummarna, jag vill ju inviga min gröna bikini! Wosh!


Om inte morsan skulle lira med oss skulle bror kunna tänka sig att byta server och rulla med huvudet över tangentbordet på våra raids. Det vore någonting det!


Ohh!

Jag har hunnit med mycket idag. Enligt mina mått mätt, allting är ju relativt! Förutom ljusets hastighet i vakuum då.. Morgonpromenad, lunch (!), krattat och rensat häcken, tagit en powernap ute på altaten, dingat 72 med druiden, lagat mat, diskat, sprungit en 3km, raidat Uludar och nu sitter jag här och är sjukt trött. Samt att ryggen är helt keck!

Så det blir sängen nästa faktiskt.

Bra start på dagen!

Innan jag somnade inatt så pratade jag i telefonen i nästan två timmar och när jag la på trodde jag att jag skulle få somna på direkten. Det fick jag ju inte utan låg och vred mig en rba stund innan jag lyckades somna.

Så idag var jag liite trött när jag vaknade halv nio så jag snoozade till nio innan jag lyckades ta mig upp och äta frukost för att sedan ta en promenad med Athena. Det bästa med henne är att när vi möter andra hundar så sträcker hon på sig och trippar på som en prinsessa men det skulle aldrig falla henne in att skälla eller göra busiga utfall mot hundarna så det är hur skönt som helst. Jag blir stolt över henne när hon uppför sig så pass bra! Sen så är det underbart väder, soligt och fint!


Jag är också taggad till ett event i juli; <vsmvd> goes eastern sea.. Kan bli bra! Skulle vara sjukt ballt faktiskt!

Achivement!

Jag tog mitt nördigaste achivement idag i World of Warcraft. Jag samlar på små pets som inte tillför spelet något mera än att de är söta, tuffa, läckra och underbara små följeslagare inne i spelet.

Så idag fick jag mitt achivement på 75 stycket små companions! Och som tack för att jag är så duktig med de små petsen så fick jag äran att ta hand om en liten Bambi! Sjukt söt men jag hade faktiskt velat ha en haj eller något annat läckert men då det inte är så många som har så många pets som jag har, så är det en viss status (bland de nördiga petsamlarna) att äga en bambi, så jag är nöjd med min nya älskling.

Achivementet för 50 små pets gav mig en skunk och under resans gång från noll till sjuttiofem pets, som har varit lång och drygt som satan, har jag alltid hittat nya favoriter som jag alltid har framme när jag spelar. Men de är värda all tid jag har lagt ner, faktiskt. De andra tycker att jag är helmysko men vi har alla en fetisch i spelet. Vissa levlar upp nya gubbar och jag samlar då på pets. Haha! Jag har många favoriter men min absolutaste favorit kommer dock alltid vara min gigantiska kloakråtta! (Som är lika stor som den minsta av karaktärerna i WoW, en gnome. Smaskens, en läcker liten munsbit!)


Lyckokakan?


Varför?

Försvinner mina grejer hela tiden?

Senast var det mina macros i WoW och nu är det tavlan jag gjorde. Det verkar som om jag gjorde värsta missen och glömde spara den men jag är nästan 100% säker att jag gjorde det. Jag vet ju ungefär hur den är uppbyggd men jag orkar inte strula runt i photoshop och rita ihop den igen.

Jag är ett enda stort fail!

En ny vecka!

Sounds awesome. Morsan är på jobbet så det kan inte bli annat än bra.
Idag ska jag kratta bort lite löv ur buskarna på framsidan och sen sätta mig och börja skissa på min tavla tror jag. Hur som helst så är det strålande väder ute så dte lbir nog att tillbringa en hel del ute.

Frukost kanske?

Ny look!

Nu händer det!
Inatt händer det grejer.
Slackade på lite trash när vi raidade 25manna Uludar ikväll och gjorde klart min banner.
Backgrounden har jag inte riktigt listat ut hur jag ska göra men det kommer väl.

Sen blir det till att byta textfärg och sånt också men än så länge är jag rätt nöjd över vad jag har lyckats fixa till. Sjukt roligt att leka i photoshop också!

För övrigt så var det en najs raid idag faktiskt. Vi lackar lite healers, jag fick lov att heala idag igen, så det är rätt synd. Men det är roligt att heala också! Synd att vi slutade på Ignis då han droppar 3 bra saker som jag vill ha. En ny ring, ett totem och en hjälm. Men det kommer väl fler ggr så jag hoppas vi tar honom nästa gång!

Sängen nästa nu!
Sussa sött så hörs vi imorgon!

Aprilväder i maj?

Ja det går det också. Från strålande solsken till åska, stora hagel, spöregn och så snö. Underbart! Och nu en timmer senare lyser solen igen..

Han ser lite frusen ut, tycker ni inte?

Sorry..!

För alla mina vackra svordomar i förra inlägget. Det behövde komma ut.

Går det bra om jag lånar ditt emo-kit Kenneth? Den seriösa versionen med Kent?

Varför?!

HELVETTE!

Vill någon adoptera mig? Typ nu, direkt så jag slipper bo här? fyfaaan

Allt var frid och fröjd ute och sen kommer mamma: Jaha, tror du han där inne kommer ute och hjälper till? Som om jag skulle veta om Patrik skulle göra dett. Så pappa gick in och sa åt Patrik att komma ut och såklart han gör det, en direkt order ignorerar man inte. Och mamma går i taket och klankar ner på farsan: Värst vad du har bra kontakt med honom och blabla. Fräser och har sig. VAD ÄR DET MED DIG!??

Och det var ju trevligt ute och sen blir allt ett jävla helvette. Så tillslut så stövlar hon iväg gråtandes och svärandes att alla hatar henne och blabla. Fyfan, hon kan behöva en psykdoktor vafan. Om hon nu är arg på Patrik så bör hon itet låta det gå ut på oss och framför allt inte på farsan. Jag blev ju tvärarg och följde med henne in och skrek på henne. Fan. Jävla tattare.

Helvette vad jag är arg nu alltså.

Hård som sten, my ass. Fan vad jag vill tillbaka till det stadiet.

:_

Fn dÅ!

Bored. BORED!

Samt, måste ut. Typ nu. Helst. Ska nog försöka börja på skissen på min tavla sen. Kan bli bra, eller så blir det inte det! Ni ska få se sen, om det blir bra då dvs. Och handla och fixa badrummets tavlor. Måste hitta en shysst gul och grön färg sen också, utöver den vita och svarta. Kan bli bra! Jag gillar min skiss så det kan bli bra. Det KAN bli bra.

Sen drömde jag om Lo och, erhmm.. Anna. Ute i Strömstad. Vaknade svettig och orolig.

Trädgården är dagens mission?!

Ibland förstår jag inte varför vi ens har trädgård nu när mamma klagar så förbannat på den. Det är jobbigt hit, jobbigt dit, gräva där, rensa ogräs där.. Och det värsta är att vi måste hjälpa till? Vi som verkligen har noll intresse blir tvingade att hjälpa till. Skulle jag säga att jag inte har lust skulle jag minnsan få veta att jag är arbetslös och att detta ingår numera i mina uppgifter hemma och sen skulle hon vara sur på mig 1 vecka.

Till veckan ska vi dessutom gräva bort gräsmattan på framsidan och anlägga en stenlund, som det låter nu iaf.  Det är detta som verkligen suger med att ha en visningsträdgård, det ska alltid vara så jävla snyggt...! MEn det är å andra sidan tysen gånger roligare att gräva och anlägga nya saker än att rensa och ta bort döda organismer.

Nej, frukost, torka håret och sen ut då?


Den nya looken gick åt skogen!

Jag skulle försöka ge mig på att göra lite förändraingar på sidan. Det gick inte alls så bra som jag tänkte mig så nu har jag lagt ner för dagen, smått irriterad på mig själv för att jag inte lyckas klura ut hur jag ska göra riktigt. Jag vill ha en helt ny look men vet inte vilka färger jag ska ha, eller hur jag ska ha bilderna, stora, små, på vad?!, mönster, cleant. Och nu spöregnar det också. Eller det var visst hagel.

Så jag har i princip gått tillbaka till min original-look på sidan, bara sparat de småa ändringarna. Om jag får lust ska jag i veckan ta och kika över bloggen igen...

Updates!

Jag har lekt med smådetaljer av bloggen idag så om ni tittar noga så kan ni se lite förändringar. Skulle dock vilja ha en helt ny background och så men det får bli en annan femma.

Jag hann dessutom med att spela Naxx 25, sista bossen och mitt vapen droppade?! Helt crazy! Men naturligtvis så var det en rogge som stal det, igen. Så nu är jag rätt pissed off på den jäveln.

Ska se om jag hittar något att äta, börjar bli lite smått hungrig för det avr ett rba tag sen frukosten faktiskt.

Fast i träsket!

Jag verkar ha fastnat i "the Veronicas" - träsket nu också. Brorsans fel.

The Veronicas - 4ever


Sen ikväll så är det Robinson klockan 20.00 som jag inte får missa. Det går också rykten om att Davincikoden går på tv ikväll så den ska jag försöka se då Änglar och Demoner snart har premiär och det är alltid roligt att ha den äldre filmen i bakhuvudet när man ser den nya så att säga.


Haha! Ja det sa jag också, det var ju inte heller på den högsta delen av taket om jag säger så ;)

Stört sugen på att måla!

Geezez!

Mamma har gett mig ett mission att göra 3 tavlor i svartvitt till badrummet så jag lekte med penslarna i photoshop och jag har fått fram 3 motiv som vi båda gillade. Tanken är att jag ska åka in till Umeå i veckan och köpa akrylfärg och dukar så jag kan göra klart de nu när vi håller på att renovera i badrummet.



Sen är jag sjukt sugen på att göra om min tavla jag har ovanför sängen också. Min skejtare jag gjorde för flera år sen känns lite out of date så jag har roat mig och skapat en tavla som kan ge eventuella epelipsiattacker har jag en känsla av. Sjukt mycket saker, dock bara svart/vitt och så några få gröna detaljer. Kan bli väldigt bra men jag får se hur jag ska göra. Jag ska i alla fall börja med att måla en vit bakgrund och börja skissa med kol så får vi se hur det hela utvecklar sig!

Samt att bloggens layout skulle behöva ett facelyft nu inför sommaren. Kanske ska leka lite med den också när jag har tagit fram min kreativa ådra?

p.s Jag höll på att ramla ner från taket idag när jag hjälpte pappa. Han blev nog mest rädd. d.s

Fredag!

Jag har inga planer inför helgen. Känns rätt skönt faktiskt. Jag hoppas på superbra väder så jag kan ligga ute i solen och softa.

Jag har förövrigt inget roligt att berätta heller så.. Tack och hej! Jag ska bege mig till Annas, Miikas och erhmm.. Fokis blogg asap och se om ngt roligt har hänt.

Migrän!

Efter en bra start på dagen var det ett nästan måste att jag skulle få migrän. Så jag har legat däckad sen klockan 14 i sängen utan att kunna sova eftersom huvudet gjorde ont att slappna av på kudden, ögonen smärtade som fasen när jag blundade och även när jag tittade. Så det slutade md att jag plockade fram min nussefilt och la den ovanpå ögonen för att komma undan ljuset utan att behöva blunda.

Jag var smart nog att ta en av syrrans migräntabletter i god tid så nu har smärtan i princip gått över.

Dock jävligt onödigt att få migrän, jag blir sjukt less! Känner mig så vek.Och jag hatar känslan av att inte vara hård som sten..!

Bror, keep on running!

Jag är grymt impad av min brorsa som har följt med 2 gånger och sprungit 2.5km med mig och det är bara i veckan! Vi siktar på ytterligare en sväng på lördag. Det roligaste av allt var att det var Patrik som sa: Efter vi har städat så springer vi!

Han är väldigt otränad då han knappt har rört på sig på flera år men det verkar ske en ändrig nu. Jag har en tendens att kunna lura med folk och han behöver det verkligen. Han ser ut som ett skelett så han kan behöva lite muskler på sin stackars kropp. Idag gick dte sådär för honom, men han gav inte upp så det är grymt jobbat!

Och det är grymt skönt att jag har fått någon att träna med! Hoppas det håller i sig nu!

Sen så är det nystädat hemma och det är så mysigt när det är rent! Jag kan verkligen slappna av när det är snyggt och städat, det är en enorm lättnad att slippa ha stök hängande över sig.

Nej ska jag ta med mig Vaion, min bästa leksak ever, och gå ut och spela lite i solen? Synd det blåser lite men jag kan ju alltid sitta på altanen och mysa. Får nog bli så.

Minipiller och fjortisarna!

Jag glömde ju helt bort att berätta om min upplevelse igår hos Ungdomsmotagningen och informationen om p-piller.

I alla fall så var jag förbi på drop-in i måndags för att boka en tid för att få minipiller och jag fick veta att jag måste gå på en informationsträff och efter det träffa barnmorskan innan de ville ge mig piller. Så jag fick tid igår och det var en grupptid och jag är faktiskt gammal som gatan för att för första gången börja med p-piller så jag förstod direkt att det skulle vara jag och "ungdomarna"... Och det var det! Det var jag och några tjejer från gymnasiet, jag kände rynkorna börja komma fram direkt.

Vi fick också fylla i en alkoholundersökning och jaa lyckdes skrapa ihop 5poäng, är man tjej och kommer över 6 är det fara på färde så barnmorskan gav mig "the look" och så sa hon: Du vet väl om att när man är full så släpper alla spärrar, det blir svårt att säga nej, oönskade graviditeter, könssjukdomar... Jag sa att det var rätt lugnt. haha!

Och så: Har du fast sällskap? Jag bara ehh och innan jag hann samla mig frågade hon vet han om att du är här och kommer han betala halva kostnaden för minipillerna? Whahaha! Jag brast ut i skratt, hon tittade strängt på mig och jag sa att nej det kommer han nog inte att göra. Geez, det rör sig om 87kr/3månad, jävla billigare än att köpa ton av tamponger. Jag hoppas verkligen mensvärken försvinner nu, så håll tummarna!

(Mamma kläckte fram sin ideé igår också (som jag har tänkt på mycket) att eftersom jag har i princip slutat träna så har jag fått mer mensvärk och det är jävligt sant. När jag hade mina 10pass i veckan så hade jag aldrig mensvärk, knappt någon mens heller iofs då kroppen inte hade något fett att arbeta med. Men nu däremot.. geezez!)

Och sen (naturligtvis) påminnde barnmorskan mig om skrapningen av livmodern nästa år, TACK för den! Den är av yttersta vikt blabla och jag är livrädd redan!


Och efter det så shoppade jag bikinis, svarta korta shorts, linne, tröja, skjort/blus-sak och ett par nya solglajjor! HIttade inga skor men det får jag fixa en annan gång, stan lär ju inte försvinna. Och på kvällen så tog vi en elitegrupp på 10man in i Uludar och raidade sönder instansen. Det är en lätt instans, jag förstår inte varför folk har så problem när vi kör 25manna, men det är väl för mycket nötter som spelar! Vi har 3 eller 4 bossar kvar där inne som vi ska ta på måndagkväll.

Städdag idag, det är ju torsdag. Samt att vi ska upp en sväng på taket också, måla.

Äkta norrländsk vår: Kallt och regnigt!

Vet du Fredrik att om du skulle vara här uppe nu skulle du förstå varför jag och min brorsa helst slipper våren. Det är kallt, blåsigt och regnigt ute idag, det har varit så hela veckan för den delen. Jag har hellre 2 årstider; Vinter och Sommar. Inget där mitt i mellan för jag klarar mig utan slask, ruttna löv, regn, förkylningar, vattenpölar, ruttna maskar, hundbajs...

Jag hoppas vädret blir bättre så jag kan ligga ute och lata mig i solen. Eller nästa vecka då vi förmodligen ska börja gräva upp gräsmattan. DET blir mycket spännande särskillt som mamma inte har bestämt hur hon ska göra sin nya rabatt än.

Igår sprang jag och brorsan (kors i taket!) och det gick bättre än vad jag trodde faktiskt. Han orkade springa nästan hela vägen så förhoppningsvis har jag fått en träningskompis. Det gäller bara att vara bestämd och se till att vi följer "planen" jag har lagt upp. Han behöver gå upp 4a kg innan hösten så vi tänkte att lite kan ju få vara muskler. Det är rätt svårt för honom (och mig) att gå upp vikt genom att lägga på oss fett så detta ska bli intressant. Han var helt slut så han struntade i att göra situps och armhävningar men jag bet ihop och gjorde en 50stycken kanske. Jag har inte så mycket träningsvärk faktiskt så det är ju rätt lugnt.

Idag då? Ja planen är att åka in till stan vid 12 någon gång och se om jag hittar lite kläder att shoppa innan jag har min gruppsession klockan 15. Jag skulle vilja hitta ett par vita skor, handlade jag inte skor förrförraveckan?, ett par slitna jeans, tröjan jag har spanat in. Helst en bikini också, det är snart sommar! (Panik)

Duschen nästa.

Sen så har jag passerat min årsdag på bloggen, 4e maj enligt Miika. Inte illa!

Och är det bara jag som saknar Annies blogande? Skärpning!


Powernap!

Jag var riktigt trött efter att ha sovit lite konstigt inatt, och framförallt lite! Fredrik är en jävel på att hålla telefonen varm, vi säger det i alla fall! Så jag tog en powernap innan maten och det finns ju absolut inget bättre än att sova innan middagen.

Snart ska jag ta och byta om och ... change of plans! Vi skulle dra ut och springa klockan 18.30, brorsan orkade inte raida så vi drar efter Top Chef. Att jag lyckas lura ut honom på en löptur, det är rätt fascinerande tycker jag. Han kan vara den hjälp jag behöver för att komma igång med min träning igen! Jag håller tummarna!

Sen så behöver jag inspiration ang tävnligen jag vill vara med i. Lite svårt att komma igång med att göra en serie banners på 4a olika storlekar som ska användas på en hemsida. Men det kommer för hoppningsvis!


Uppe på taket!

Jag har paus.
Men vi byter vindskivorna på gaveln. Så vi borrar, flyttar takpannor, kastar plankor, spikar och klättrar på taket som små apor. Det skulle gå sjuukt snabbare om inte alla nyfikna grannar måste komma förbi och prata med pappa. På mitt kvarter så har vi inte hemmafruar utan hemma män (lediga, jobbar skift osv) och alla dyker upp så fort det vankas reparationer på husfasaden..!

Och Lena har publicerat en bild på vinnarlaget från fredagens fest och kubbspel! Jag utklassade, host host! Sen att vi fick storstryk i nå jävla musikquiz var en annan sak.


Jag, Robert, Mona och Anna!


Gotta ruuun! The roof the roof, the roof is så facking cold.. Right now!! (8)

jaa se på fan.

Det var inte så hemskt som jag trodde. Cred till Anna som har vett om att skicka iväg mig.

Ska in på onsdag, var tvungen att gå på en jävla session tydligen, (säkert med en massa kids! *mutter!) men det blir nog bra det.

Om jag får följa med morsan och syrran på stan innan så ska jag det. Handla lite kläder kanske, en skinnjacka, vita skor? Annars får jag väl traska på stan själv, går ju det med! Haha!

Fan, jag bröt en nagel också!

Fila fila, lacka lacka!

Jag och brorsan har också gjort veckans mission, idag! Förstå, vi ligger bra till i schemat!

En dröm

Jag drömde om våren inatt. Knopparna på träden var så feta att de rann sav och de sprack upp exakt samtidigt överallt och ur knopparna kröp det fram stora rosa/vita blommor med en doft som täckte vårens mindre angenäma dofter...


Och ute blommar krokusarna i rabatten, träden håller faktiskt på att spricka upp lite, iaf sälj(g?!)en, men den är ju alltid tidig. Och fyfan vad jag hatar att de matar rådjuren här?! Massa skit överallt, på stigarna där man ska gå och suuuuck. Jag blir förbannad!! Samt att rådjuren är typ världens bästa transportmedel för fästingarna, jag är livrädd!!

Ska jag våga ringa idag? Kanske är bäst.. *mutter

1 Juli har den premiär! :_

Mustaschkampen!

Vi stödjer väl alla Miikas mustaschodling?
Jag väntar då med spänning på att se hans framsteg i odlingen!

Kampen mot cancern börjar här -> Miika odlar mustasch

_

När människor berättar att de saknar någon att hålla om på natten, då är de ensamma.

Den speciella närheten två människor har när de sover tillsammans är en underbar känsla. Att vakna upp brevid någon som man tycker om är nästan oslagbart.


Jag hade värsta snacket om det sent igårkväll. Det gillar jag som fan.

Jag kan också leka psykdoktor, jag har ju trots allt gått i lära hos Anna, THE Anna. Hon har lärt mig allt hon kan, och det är inte lite. Synd bara att det inte verkar fungera på henne själv ;)


Solen ler mot mig nu, dagen blir nog inte så nattsvart som jag först trodde den skulle bli.


En mörk dag

Dagen började väldigt bra och har utvecklats till en skittråkig dag.

Dels har jag fightas med morsan, igen om WoW. Hon är så jävla emo så jag blir galen, jag förstår inte ens varför hon spelar det här spelet när hon är så här. Bättre hon lirar med sitt Evils så jag slipper skämmas över att hon beter sig som en snorunge.

Sen var min farbror förbi, han jobbar på Volvo och på samma avdelning som jag gjorde och han berättade att min gamla arbetskompis har gått bort natten mot lördag. 36år ung! Han hade "somnat in i sömnen" och jag hoppas verkligen att det är så. Han var trasig på många sätt men en av de bästa på jobbet!

Sen så har jag fortfarande mensvärk baki ryggen, dett kommer bli en väldans bra dag.

Mamma är fortfarande sur för vad jag sa men jag orkar baske mig inte bry mig. Om det kan bli höst någon gång så jag får flytta härifrån och slippa allt jävla trams! Tycker synd om syrran som blir ensam kvar då brorsan åker till Japan i oktober och blir borta i 1 år för att studera japanskan och jag flyttar (förhoppningsvis) söderut för att studera. Men hon är tuff min syster, på många sätt. Samt att hon kan avskärma sig och låssas som om dte regnar..

Gahh! Make my pain go away, plix? Det finns ju piller... Måste fixa.. Anna, bitte?

jaa! Ska vi se den Miika?! :_

X-Men Origins: Wolverine



Jag, brorsan, syrran och Linnea var inne i stan och såg på X-Men Origins: Wolverine och den var helt okej. Jag gillar svärdsfigther och sånna coola grejer så jag blev kär direkt i Ryan Reynolds som var med och gestaltade en mutant som var grymt duktig på att hantera svärd. Gahhh! <3 Och Wolverine är så tuff, han är verkligen ingen man leker med i första taget. Och min favorit från min barndom var med: Gambit! Jag spelade alltid Gambit, brorsan var Wolverine och syrran var Jubelie när serien gick som tecknad på helgerna.

Samt att våra bilfärder är ju episka!

Och vilken biosommar det kommer bli! Snart är det premiär för Änglar och Demoner, T4, TRANSFORMERS 2, Ice Age 3, HP och halvblodsprinsen, PUBLIC ENEMIES (Christian Bale, så snygg!)...

Vad nu då?
Fixa fixa..!

Underbara fredag!

Dagen började hur bra som helst med strålande väder och schteek ute i solen. Sen så var det dusch och fixa sig i ordning innan min snälla far (<3) skjutsade in mig till staden och Lenas lägenhet. Grillning, skitsnack, underbart gott! Anna, Lena, Mona, Robert! Wooossssh!

Men svampen?! En kille kom dit med en av lenas kompisar och han sa direkt: jag drack inget igår men idag har jag tänkte bli full. Han hade INGEt med sig att dricka utan snyltade på oss andra, helt öppet poch fräckt. Han kände INGEN! Geez, jag var nära på att slå honom, Jävla mupp!

Aja, vi utklassade på Kubb men blev spöade i musiktävling. Vi har alla våra starka och svaga sidor, våran är idrott helt klart!

Ikväll så gick vi på Scarinska Villan där jag aldrig varit förut och det var sjukt roligt! Fuldansade, hoppade och var helt galna i 3 timmar. Ungefär som ett träningspass kan man säga. Haha! Roligt med lite annorlunda musik också, Ebba Grön typ.

Robert imponerade på mig och Anna! Grejt work! Det enda som saknades var att MIika skulle varit med men han hörde vi ju av under kvällens gång och det var riktigt roligt! :_

I alla fall, tack för en underbar kväll!

Phew!

Såå.. Nu kan jag andas ut. Jag har handlat köttet, gjort daylies på Ezzet med hans unge ute och på Nemphys med. Nu har jag bara miljoner mera quests att göra men de skiter jag i idag tror jag. Kan jag göra imorgon, 1 dag hit eller dit spelar ingen roll.

Och vilket väder vi har! Sitter ute i shorts och linne och bara jääser i solen. Underbart!

STRESS!!

Åh så stressigt!!

Miljoner med saker att fixa innan jag ska bort ikväll. Och jag evt inte ens vad jag ska ha på mig eller något... Morr morr!!

Whaaaaaaa!!

RSS 2.0