Jag är vek!

Amagad, nu sitter jag i skiten igen!!!!!


Men jag har snart höststädat klart i alla fall. Bra där!

Träningen gick helt okej, fick en smärre chock men aja wtf..

Duscha nu, jobba sen. suck!

Nu börjar ovissheten..

Jag har tidigare nämnt att flertalet arbetare kommer att få kicken från jobbet. Idag har företaget gått ut och varslat hela 370 personer från fabriken här uppe i umeå. Det talades om på jobbet att det kommer vara klart 1april 09 och senast nyår ska folk få veta vilka som berörs. Tydligen.. Förstå hur mycket 370 personer är? Jag har flera kompisar som förmodligen kommer att beröras. Totalt kommer 1400pers att få gå från Volvo Lastvagnar, här, i gbg och i Gent. Skrämmande. Lågkonjunktur. Kommer jag att få gå?

Länkar här ifall ni vill läsa mera...
vk.se

Jag sov som en klubbad säl!

Ja faktiskt, jag sov och sov och sov.. Vaknade 14.20 vilket var grymt skönt för jag var hur trött som helst inatt. Hoppas natten som kommer blir lugnare på den fronten. Farsan jobbar också natt så han skrattade som fasen åt mig när han såg att jag nästan sov stående, hehe.

Gårdagen lyssnade jag konstant på Jordin Sparks nya - Tattoo
Grymt mysig låt tycker jag. Den fanns inte att direktlänka hit i en bra version så jag skiter i det men spana in den, värt det!

Nej nu blir det arena med min bror, prefekt!

NEJ?!

Men herregud, USAs politiker hade chansen att ta sitt ansvar och hjälpa den alltmer kraschande ekonimin i USA. USA är ett så pass dominant land inom den ledande världsekonimin och allt de gör avspeglar sig i alla länders ekonomi. Tex så störtdök börsen i de asiatiska länderna med 6% direkt när börsen öppnade idag på morgonen och igår när kongressen fastslog att de säger nej till Bushs räddningspaket värt flera hundra miljarder störtdök deras egna börs också. Igår noterades det enskilt största börsraset någonsin under samma dag, någonstans runt 9% tyckte jag att de sa. Förstå vilka pengar det handlar om och Poff! så har 9% av aktiens värde gått upp i rök. Geez!

I Sverige kommer vi inte att drabbas så hårt, om vi nu inte vill låna pengar i princip, so far.. Swedbank har ju en av de största kriserna nu och vart tror ni mina pengar ligger? Jo exakt, hos Swedbank. Tack och lov att jag inte ska gå i pension nu eller att jag har investerat mera pengar än vad jag har gjort i aktier/fonder. Nu hinner de förhoppningsvis återhämta sig till den dagen då jag vill plocka ut pengarna men det kommer ju inte ske än på ett tag!

USA har för mycket makt imo och för lite koll.. Mutter.

Slut.

Annars då? Jag är sjukt jävla trött, har aldrig varit så här trött tror jag. Hade svårt att hålla mig vaken i bilen på vägen hem men uppenbarligen så klarade jag mig hela vägen hem! Tiden stod stilla inatt också, inte första timmen där men sen. Ahh, så jobbigt tråkigt det är. Och i bastun somnade jag nästan, tur Lovisa pratade på annars hade jag nog dött där inne. Sängen nästa! Ha en grejt dag!

(Ignorera felstavningar och felaktiga meningsuppbyggnader, för jag är halvblind av trötthet och helt dizzy i huvudet!)



7-6, my turn, do i dare to step it up and win the game? O.o)

Tips?

Sitter och fikar nu, ska snart sticka på jobbet igen. Känns drygt som sate, nu är jag jevulskt taggad på att börja på universitetet! Jag ska banne mig sätta mig ner snart och gå igenom utbudet som finns där ute alltså. Ska hitta en utbildning som ser kul ut och som jag kan bli något tufft av! Tips? Feel free to gimme some!

Eller, så skiter jag i det och drar och säsongsjobbar någonstans? Skulle vara mängda tufft det också!

Humm jag skulle kunna tänka mig mycket faktiskt. Det gäller bara att hitta någon som vill hänga med? Eller iofs, snart är jag desperat nog att sticka själv någonstans.

Snart drar mamma, pappa och syrran till.. kanarieöarna tror jag att det var och lämnar jag bror och athena hemma. Bah! Sicken jeffla lyx! Jag blir avundsjuk som tusan.


Hell ye, Anna lever! cheer! Hurra, wooho!
Typ 3 inlägg på samma dag har hon skrivit, jag blir helt förstörd av lycka! thihi!

IBK Dalen!

Jag satte mig med pappa och såg Helingborg vs IBK Dalen på tv4+. Dalen kommer ju från Umeå så det var klart jag var taggad som fasen! Matchen blev grymt spännande när Helsingborg och deras yngling (för övrigt skitasöt!) reducerade till 3-4. Dalen höll ifrån och vann tillslut, grymt jobbat. Ketil Kronberg i Dalen gjorde 3 mål och 1 assist av Dalens 4a mål. Sjukt bra!

ah, jag måste ta mig ivög fler ggr i år och se lite elitseriematcher/superligamatcher alltså. Vi har 4 Umeålag som spelar i högsta divisionen, två damlag:IBK Dalen och IKSU samt två herrlag: IBK Dalen oich Umeå City. Rätt fantastiskt tycker jag! Samt att vi har hur många lag som helst som lirar i div1 också det det är verkligen full fart under innebandyskorna här uppe.

Nej nu blir det dusch som gäller, fasen vad skönt!

Slutkörd!

Idag på träningen tränade vi återigen ihop med grabbarna vilket är en win-win-situation för både oss och dem. Vi bli ca 15-20 personer på träningarna vilket är sjukt roligt och framförallt grym träning. Jag är helt slut i kroppen idag, vi spelade säkert match i 40 minuter så vi fick oss en riktig genomkörare. Ryggen tar dessvärre stryk som fasen när vi spelar så mycket. Jag vann alla tekningar mot grabbarna, det har jag gjort 2 träningar i rad nu så det börjar bli lite prestige nu! haha! De är väldigt sugna på att vinna mot mig men det går jag inte med på. Jag är ju bäst va? ;)

Min nya klubba är helt värdelös, den vill inte passa och framförallt inte skjuta. Det känns sjukt drygt vill jag lova!

På onsdag kommer en av världens bästa innebandyspelare Ketil Kronberg på träningen. Han spelar i norska landslaget, har IBK Dalen som klubblag och han känner Olavi tydligen så han ska komma på onsdag och lära oss och grabbarna lite tricks! Ska bli spännande!

Städningen kommer jag att fortsätta med imorgon tror jag, ska sätta mig framför tv:n med pappa och titta på Helsingborg-IBK Dalen i elitserien. 1-1 står det nu, men Dalen känns starkare av det lilla jag hann se. !

Vackert!

Sov som en stock, hade en sjuk jävla dröm som jag inte kommer ihåg nu men jag skrattade som fasen när jag vaknade 13.45. Lite tiidigt iofs men det får väl gå. Brukar försöka sova till 14.30 första natten men jag vet inte riktigt vad det är med mig ibland? Aja, vi får hoppas att det går bra hela veckan endå.

Jag har ju lite innebandy att spela i veckan och det ska bli spännande att se ifall Berra har snackat med Olavi.. Haha och hur det kommer att låta på träningarna.. Haha!

Serien börjar till helgen, på söndag har vi vår första match! Najs, jag taggar sate faktiskt! Ska bli gött att komma igång ordentligt med serien osv.

Nu ska jag ta och städa faktiskt, det ska bli, inte skönt, eller jo, men bra att få det gjort. Haha!

Första natten avklarad!

Jag lyssnar alltid på Rixfm när jag åker hem från jobbet på morgonen då jag har jobbat natt. Det finns inget mysigare än att sitta och höra Roger och Titti sitta där i studion och småprata lite och lyssna på dagens låt Bakom Chefens Rygg 06.11. Idag var det en sjuk låt, jag skrattade som fasen. Dessvärre är jag lite för groggy för att komma ihåg namn/låttitel såhär på morgonkvisten. Idag däremot var den där jäkla Maria där istället för Titti som var hemma för hon har opererat sitt finger?! Maria är en pratare jag verkligen inte kan lyssna på så jag blev nästan utom mig när hon tjötade. Tur att Roger styrde upp det lite iaf. Hoppas att Titti är tillbaka imorgon för då ska ju hon göra sitt uppdrag eftersom hon förlorade förra veckan. Hennes uppdrag är att sitta med Gert i båten och han ska ro naken över Riddarfjärden. Hade Gert förlorat så hade han fått åka ensam över Riddarfjärden, naken, men eftersom Titti förlorade får hon åka med... Sjukt sjukt, haha! Kan ju bara bli bra!

På jobbet i natt har det rullat på, iaf de första timmarna, sen blev det stopp överallt och vi gjorde inte så mycket faktiskt. Sov 30 minuter på rasten, gu vad skönt! Nu är jag ofattbart pigg men jag vet att jag komemr att slockna direkt jag lägger mig i sängen och borrar ner huvudet i kudden och drar upp täcket till hakan.

Iaf så satt syrran vid köksbordet och käkade när jag kom hem, Athena orkade inte ens stiga upp när jag kom, hon låg i sin korg och viftade lite på svansen..? Sjukt morgontrött hund. Eh, just ja, syster läste Allas som jag övertog när hon avancerade till badrummet. Jag läser alltid Barbros Blandning i den tidningen för den kolumnen gillar jag skarpt! Iaf så tog hon upp det här den här veckan:

Life is what happens to you while you're busy making other plans..!


En line dragen från John Lennons låt Beautiful boy som han dedikerar till sin son, tror att det var något sånt iaf. Den stämmer rätt så bra tycker jag faktiskt. Läser också alltid reportagen där läsare skriver in och berättar sanna men sjuka historier om sina män/kvinnor/barn/älskare/vändpunkter i livet blabla. Det är smaskens att läsa faktiskt, hehe! Jag behöver väl itne tillägga att jag fnissar som fasen? Nej jag menar ju det.

Nu blir det sängen nästa faktiskt, jag fick endå jobba hyffsat hårt i natt, vi var bara 8agubbar när vi minst ska vara 10. Suck!

Have a grejt day!


4-4, your turn, wanna step it up?

Wotlk, im in love!

AMAGAD! Jag tror jag är kär, brorsan har laddat hem en testvariant av wotlk och min Nemphys äger! JAAA! Två vargar, nya spells och hon rockar gärnet! Måste förhandsboka spelet nu alltså...! Jag blev grymt sugen faktiskt!


Äsch, problem och problem Miika, du har aldrig tänkt på att slopa Ferarri och sattsa på ett vinnande lag? ;)

Släkten är go!

Var som sagt på middag hos farmor och farfar och alla kusinerna och deras föräldrar hade tagit sig tid att komma också så det var riktigt nice. Det blev rök rådjur, två olika laxar och sen tårta till efterätt. Jag borde inte få äta något mera på hela veckan tror jag. Jag är sjukt mätt! Trevligt som fasen men det blir en smula långt att sitta och bara äta och snacka i typ 2½ timme men å andra sidan är dte ju itne så ofta så det fungerar ju helt klart.

Berra ringde mitt i maten och undrade vars jag var?! Haha, han var helt säker på att jag skulle lira träningsmatchen mot IKSU ungdom men det hade han aldrig sagt till mig så jag var ju på middag. haha! Han är mängda förvirrad den mannen, men sjukt bra tränare. Han hade räknat med mig sa han, erhmm. okej?

Aja, sitter och lyssnar på Coldyplay nu, funderar om jag ska sova nu direkt och se Mord i Sinnet ikväll eller skita i Mord i sinnet och sova då..? Är ganska trött nu så det skulle fungera att sova 1½ timma nu endå. Ja, det får fasiken bli så!


Men Miika då, Lewis Hamilton är ju bäst! ;)

Dåligt Ferarri!

Hahaha! En underbart dålig dag för Ferrari i F1 cirkusen idag!

Första gången jag faktiskt såg ett helt race på F1, ganska intressant men jag hade inte så stor koll måste jag erkänna. Men göttans att Lewis Hamilton fixade 3eplatsen iaf och dessutom viktiga poäng för McLaren i konstruktörs-VM också. De leder över Ferarri med 1poäng nu.. Hehe! Och Lewis drygar ut sin totala ledning i VM:et, han kör för guld iår, i can feel it!

Och tro det eller ej, men att sitta och titta 2timmar på en bana som går runt runt med 61 varv är betydligt roligare att titta på än tex damfotboll som imo är dte absolut värsta som finns. Damer kan inte spela fotboll, så är det. I alla fall, jag kastade mig över mobilen och hastade iväg ett sms när Massa sabbade sitt första depå-stop och körde iväg med tankslangen i och nästan tvingade en bil bakom att pallnita.. Haha! Som jag skrattade, förlåt Miika! ;) haha!

Och jäklar vad säkerhetsbilarna var tvungna att vara framme idag, och sega var dom, flera krascher och de körde in i väggarna hejvilt. Ganska spännande faktiskt. Racet gick av stapeln i Singapore inne i staden i mörker, läckert, och gatorna där var ojämna som fasen så det gnistrade rejält. Iaf, grattis till Alonso som vann dagens tävling, han är dessvärre vår fiende nummer 1, but hey, han körde bra som fasen!

Är ni mer intresserade av racet idag så kan ni spana in Miikas blogg, han har stenkoll, jag är bara ett wannabee!


I alla fall, jag ska byta om och sminka mig lite innan vi ska åka till farmor och farfa och äta middag. Blir säkert jättegott, undra vad vi får för mat? Smaskens!

Blåsigt värre!

En underbart blåsig höstdag. Jag, Lowe och Athena tog en promenad här på början av dagen. Det avr nice att träffas och snacka lite igen faktiskt! Han taggar jävul inför USA-resan och det förstår jag verkligen för det hade varit grymt att göra en sån resa!

Ahh annars då? Jag fryser som fasen och funderar på att ta ett bad, ja det ska jag fasen göra! Klockan 17 ska vi till farmor och farfar för farfar den lilla skurken ha fyllt år. Perfekt, gött med släktmiddag faktiskt. Jag gillar dom som fasen, sjukt kul att snacka lite skit med kusinerna!

Sen så.. Jag taggar inför veckans alla träningspass, ska också försöka lägga in några lätta rygg/mag-övningar för att öka styrkan i kroppen lite. Ju mer jag tränar dessto mindre smärta har jag i svanken, underbart! Men det känns lite stelt och stumt efter att jag har tränat men det går förhoppningsvis bort. I veckan vette fasen hur jag ska träna, om jag ska skita i nån träning..? Äsch, vi får la se hur det känns.

Jobbar natt i veckan, sjukt nice! Sovmorgon ftw ;)

Hur bra är du på att flirta?

Jag gjorde ett test på expressen som gick ut på att se hur bra jag var på att flirta. Jag fick 27/30 möjliga och jag svarade ärligt  ;)

Flirt-testet

Godis-rea!

Oh my oh my!

Jag har handlat sjukt mycket godis på ica idag. Jag brorsan och syster tog cyklarna, jag åkte på brors, och så gav vi oss ner till ica för att handla godis för 3.75/hg.

Smaskens! Nu har jag börjat svulla mig. och kakor som manna har bakat. Borde egentligen inte.. men jag har inte ätit godis på evigheter nu.. ;)

VIP på x3m!

Igår kväll ja. Vad var det med mig? Jag lyckades med en rad jeffla pinsamheter vill jag lova men samtidigt hade jag kul som fasen så det var hur najs som helst. Hoppas de andra brudarna hade lika kul som jag, det tror jag nog.

Iaf partyt började ju hos Linn vid 18-ish där, jag ringde typ 18.20 och undrade vilket hus dte var hon bodde, för jag var inte säker. Det visade sig att jag stod utanför det, hehe! Vi taggade järnet på förfesten och käkade lite popcorn och chips samt drack en aaningen too much alkohol, iaf jag. Jag var inte så wasted då, men sen.. Ahh!

Vi gick in VIP på x3m, det var hur gött som helst vill jag lova. Det var itne så mycket folk när vi kom dit, tack för skjutsen in Thomas, men det gjorde inte så mycket utan vi efter det obligatoriska toabesöket och Lisen betalade in min jacka drog vi ut på dansgolvet. Och där var vi typ hela kvällen. Jag lyckades med konststycket att dansa med en söt 19-åring hela kvällen i princip, och då menar jag inte Lisen och Linn, utan en av Linns bästa killkompisar typ. Ahh! Ja, och trots att jag sa att jag var way to old for him så stannade han kvar och dansade med mig. Konstigt nog (a). Och jaa...

Träffade mig kära broder ute på x3m också, givetvis, och hans tvillingar och resten av deras kompisar så det var sjukt kul. Och vid det här laget var jag en aningen packad, illa illa! Iaf, jag och Lisen, Linn och Emma sheakade som bara utav fan på dansgolvet hela kvällen så det var grymt kul. Och han.. Vad han nu hette.. Andreas? Linn strulade runt som fan trots att hennes ex var där, sedan 3 veckor tillbaka. Och jag fick mitt första hångel sedan Lowe, det var ju. Ja.. Exakt, men skönt som fasen att få det överstökat, haha!!

Berättade att jag nästan tappade alla mina snygga armringar som jag köpt för 200kr?! Vi skulle gå från busstationen till krogen och jag viftade till med handen och alla ringarna flög av! Ahh, det var paniken att leta igen dom vill jag lova, haha, men vi hittade alla tror jag.

Jag fick sjukt mycket beröm för min nya frisyr, alla gillade den som fasen, så det var hur nice som helst! Träffade också mycket gamalt folk från Vännäs och det var kul att se dom igen. Sen mitt nya smink, oja, jag älskar det. Hur snyggt och bra som helst, och det höll hela natten utan att ramla ner, försvinna eller mattas av. Perfekt helt enkelt! (både håret och frillan satt till klockan 9 på morgonen)

Usch, nu blir jag långradig här, skulle ju hålla mig kort nu när huvudet fortfarande snurrar?! Iaf, vi åkte nattbussen hem, 90 fakking swänska kronor, helt sjukt egentligen. Lisen deckade i sätet bakom mig och Linn, och vi två satt och tjötade om allt, allt. Och den dära skurken som jag dansade med smsa Linn och frågade om mitt nummer. Hon gav det inte till honom så han frågade en av tvillingarna och så fick han det. Hur dte nu kommer sig att tvillingarna har mitt nummer? Måste vara brorsan som har gett dte till dom. Sen finns det ju helt klart snyggare pojkar där ute, ifall dom skulle vilja! ;)

Ringde mitt livs andra fyllesamtal ever, pinsamt! Hoppas han inte tog det alltför hårt, haha! Men trevligt att tjöta med någon när jag gick (?!) hem med cykeln där. Tjötade lite till och sen slocknade jag med skorna nedanför sängen, jackan på golvet, byxorna uppknäppta, toppen på, sminket på och allt.. Det har aldrig hänt tidigare, men redan klockan 9 vaknade jag av att brorsan kom hem och fnissade åt mig?! Jag hade byxorna halvvägs till knäna, ipoden fastsnurrad i tröjan, plånboken i ryggen, mina armband i hela sängen, och som sagt, sminket kvar. Oh my, patrik direkt: Hur full var inte du?! Och ska sanningen fram var jag hyffsat onykter klockan 9 med, men det säger vi itne till någon. Athena kom rusande och skällde som en galning och mamma steg upp och utbrast när hon såg oss inne på toan: Kommer ni hem NU?! Och som en liten parantes sov brorsan hos Moa i staden, och nej, inget sådant fick jag minnsan höra! haha!

Jag skrattade så jag dog. Men lyckades halvsova till halv 11 iaf. Bra där, nu taggar jag nästa party, som jag hoppas går av stapeln på ett liiite mera äldre ställe. Och fy fasen, jag har sabbat 3 naglar igår, attans!



Och Miika, så bakis är jag inte! ;)

Just dance!

Jag är såå taggad nu! Vaknade nyss, brorsan och syrran lagar maten och efter dte ska här duschas, raka benen, välja klädsel, sminka mig, fixa håret. Dessvärre blir det inga lockar ala One Three Hill utan jag ska spara den frisyrer till ett annat tillfälle.. ;) Har itne tid heller, det visade sig att vi ska vara där klockan 18 redan?! oh my oh my! Måste hasta förbi och löpa något att tugga på också, smaskens!

JUST DANCE!!!

Bästaste fredag!

Idag är det fredag, som jag hoppas att alla vet om?! Annars får ni tagga slappardag/utekväll/myskväll and on and on. Själv är jag hur taggad som helst för våran "lagfest" och ja, jag har varit på systemet 2 dagar i rad. Guu vad kul, never again, i can promise that. Så nu är kylen typ överfull, undra vad min mor kommer att säga? ;) Köpte Johans vin igen, det var gott , smaskens, Black Tower.

Idag på jobbet skrattade vi så att vi grät. Tror aldrig jag har varit med om dte på jobbet alltså. Iaf, Alberto, vår charmiga cuban, som är galen i tjejer men helt underbar, berättade flera sanna händelser i hans liv. Han skickades först till Ryssland innan han fick resa till Sverige. Iaf så berättade han så roliga saker och på så roligt sätt att han skrattade så han grät och vi som satt och lyssnade satt och grät. Han sprutar ut ord på hyffsad svenska och är helt vild. HAHAH! Jaa helt galet..

Annars har det löpt på bra idag, ska sova en liten stund nu så att jag orkar med kvällen.. Tjingeling!

Mörker!

ahh idd, jag vet inte varför jag har hamnat i den djupa brunnen men det är långt till ljuset.

Imorgon blir det utgånG! Jag taggar gärnet! Har inte bestämt mig för vilken outfit jag ska välja än men det ska jag prova ut imorgon. Sen så var jag på träning ikväll. Jag är vek som satan och kan itne stå emot. Fick en ny klubba idag, den var dålig. Men ska hooka om den och se vad jag kan göra åt den lilla käppen.

Jag glider allt djupare in i a-lags träsket och jag har bara mig själv att skylla.

OCH ! Jag såg Heroes s3 första avsnittet nyss! Det började sådär måste jag erkänna, men gud vad snygg Peter är alltså! Jag blir helt till mig..! hahhah

Ska banne mig städa rummet på lördag när jag stiger upp. Tror faktiskt att jag ska låta bli att ställa klockan också, bara vakna av mig själv för en gångs skull faktiskt.

Fika nu, sova sedan och sen jobba sista dagen imorgon. Perfekt!

Berättade jag att , om jobbet? Ehh, nej, jag tar det en annan dag. Men ni har säkert läst VK? usch usch, jag hoppas jag har jobb till sommaren i alla fall.. Kanske ska börja ta ut lite komptid så jag får vara ledig innan allt är över..?
Eller spara allt.. ahh. Jävla lågkonjunktur-helvete...

Det är bara torsdag...

Jag satte mig ner för att kolla igenom min "ekonomi", och jag blev lätt förskräckt när jag såg hur mycket pengar som gått åt i veckan. 4347 kr och det är bara torsdag?! pffft! Klippning, bensin, kläder, sporttoppar, smink, sprit.. Ahh! Vafasen, ingen jävla ordning på mig. Iofs, var allt (nästan) måste köpa saker så det är ju inte så att jag har slösat.. Eller, vänta nu, sminket.. Eller iofs, det behövdes lite höstsmink, har inte köpt smink på evigheter.

Tur jag får fet lön imorgon! Dock inte som Holmas, han ska då allti vara värst..!




Shoppingspree igen?!

Ja, idag har Emmii en än gång lättat på plånboken (visat) och handlat för någon tusenlapp. Jag köpte en superfräsig (rosa?!) festtopp med lite vidare överdel för att sedan sitta tight över rumpan. Låter kanske lite skumt men den är ascoolish, på JC. Sen köpte jag en tunn tröja ala farfars modell som det så vackert heter, en huvtröja och en till partytopp på HM. Ett läppstift, rosa, det jag köpte i tisdags var ett stort fail, det jag köpte idag var underbart härligt! Och en ny puderborste också.

På stan sprang jag också på Emma, så jag stannade tvärt och tjötade lite med henne, shit vad jag vill handla skor!, och sen rusade jag iväg igen. Hastade in på systemet och handlade lite diverse alkoholhaltiga drycker och så naturligtvis, ingen dag kan någonsiv vara perfekt?! Så hade jag lyckats tömma kortet (glömde nämligen bort att jag tankade bilen imorse så det var slut med pengar.. -.-) men turligt nog hade jag cash så att det räckte. PHEW!! Dock blev det ett litet pinsamt moment där, ett ögonblick. MEN! Jag behövde inte visa legg i kassan, är det bra eller? Eh nej, jag tycker inte det. Jag ser gammal ut, oh noes. To early for that shit! Nu får jag en släng av åldersnoja också.

Bah stress stress, jag är inte peppad för 5öre att träna ikväll men det blir säkert bra.

Tidigt, fy fasen!

Ja, helt galet egentligen. Jag stiger upp innan jag har gått och lagt mig typ. Idag har jag sjukt bra med tid (ta-i-trä) och passar på att slå på datorn i ett par minuter innan det är dax att dra iväg och tanka en skvätt, tanken är typ tom. Jag kör alltid på sista droppen, ajjabajaaa!

Idag då? Ja men jobb först, ska ev springa in på staden om jag orkar? Kan vara en idé since we are having a partey on friday? Och ja.. Vi får se helt enkelt, påminn mig om att jag måste växla parkeringspengar i så fall..

Aja, vi får la se hur dte blir, kanske borde kolla när vi har träning ikväll? Jag tippar runt 19-ish...

Ha en bra dag!

Powerplay eller inte?

Jag blir inte klok på våran nya tränare. Jag ställde en simpel direkt fråga: Ska vi ställa upp i V-formation, dvs styrande back, andra backen och centern i ett V eller ska vi ställa upp klassiska 2-1-2? Ja då mummlar han och svänger sig och säger; vi provar såhär och pekar på en tavla han har med sig. Eh ok? Det är exakt som i V så jag frågar igen: Är det meningen vi ska lira i V-formationen? Herregud, antingen så gör vi det eller så gör vi det inte.

I alla fall så skulle vi försöka spela som på tavlan han hade med sig, göra ett visst anfall va, och de var 4a spelare medan vi var 5, så powerplay med andra ord. Så det blev ju itne alls som det "anfall" han hade ritat upp utan det blev ju powerplay. Och ja, varför i hela friden kan de inte bara säga rakt ut vad det är exakt vi ska träna på? Grumble*

I alla fall så var vi hyffsade i powerplay för att itne ha lirat det nån gång iår, dessvärre sög ju boxen (de som lirade box idag kommer jag aldrig tillåta att de ska lira box..!) och lämnade stora ytor i mitten där våran styrande back hur lätt som helst kunde gå in. Inget lag släpper ju i mitten. Sen var det lite stressigt bakom målet men tar vi det bara lugnt så kan vi få till ett hyffsat powerplay i år. Box är vi ju bäst i, helt klart. Vi är effektivast i spel 4mot5, på att göra mål och släppa in minst i seien i numerärt underläge. Och det är verkligen inte dåligt! I powerplay har vi alltid haft det svårare och åkt på baklängesmål men inte iår, hoppas jag!

Annars taggar jag fredagkväll med "laget", dvs alla som är 18 och uppåt. Förfest i Linns Lappkåta på gården innehållande renskinn?! HHAHAH! Typiskt norrland! tänker ni men nej, inte det. Första personen som jag känner som har en sån hemma på gården.. hahah!  Och sen ska vi vidare ut på x3m och partaja. Smaskens!

Aja, blir bolaget imorgon då. Har massa saker att handla.. doh!

ωå↓↓߀®∂

Viva la vida!

Jag gillar Coldplays nya, skarpt!

Coldplay - Viva la vida

...For some reason i can't explain
Once you go there was never
Never an honest word
And that was when i ruled the world...


20 minuter i solen!

Ohh fasen vad skönt det var. Direkt efter jobbet åkte jag till solariet och solade 20 minuter. Efter 3 minuter slocknade jag och vaknade när solariet knäppte av, härligt varm i kroppen och väldigt avslappnad. Precis som efter en mysig stund i sängen..!

Igår somnade jag runt tolv, vilket var hyffsat sent för jag vick sova i 4.5 timme bara innan det är dax att stiga upp. Jag var som en zoombie idag, allt tog 10ggr längre tid på morgonen än vanligt men jag hann gott och väl till jobbet och väl där får jag höra: Värst vad fin du är idag då! Haha, det var göttans att få höra vill jag lova, av en medelålderspappa javisst, men fortfarande grymt kul att bli uppskattad.

Jag var ute och scoutade läget bland våra byggjobbare som nu har avancerat frammåt och en del ser.. pjtaa, mer än hyffsade ut vill jag lova. Fick en jädra massa blickar när jag strosade runt ute i solen och njöt. (Försökte att itne bli påkörd också!) Det kan ju bero på att den allmänna bilden av en svetsare är en medelålders man i 40år och uppåt, snusar/röker och är lite tjock va.. Och så kommer jag och Lovisa, 20-ish, blonda, vältränade och , pjta, soeta ;)

Aja, nog med skitsnack. Jag taggar mat för jag är ruskigt hungrig. Undrar vad det blir för nått smaskens?

Vekling?

Jag fick huvudvärk/migrän idag efter maten. Jag som hade lovat att komma och träna. Trots att jag käkade huvudvärkstablett och sov 40 minuter gick det itne över så.. Jag fick lov att skippa träningen idag.

Fasen också!

aja, komemr fler tillfällen.. Sova nu.. Blir ruskigt svårt iom att ajg sov lite innan nu.. fasen också..

Slösaktiga Emmi?!

Amagaad, vad är det med mig?
Jag var tvungen att köpa nya sporttoppar, check! Så jag drog in till staden direkt efter jobbet. Köpte 3st sporttoppar på en gång och färgerna var ju itne sådär supertuffa när min storlek knappt finns. Det är alltid strl 34 som går åt först, och strl 36 på skor..Jobbigt!  Ljusrosa, rosa och röd?! Wtf lixom, aja skitsamma, nya är dom iaf. Det kalaset gick loss på 600kr på Stadium.

Aha, jag slängde ett getöga på mobilen och såg att jag hade 45 minuter kvar innan parkeringstiden tog slut så jag tänkte, AHA! Låt mig gå och kika på lite smink på åhlens, så det gjorde jag ju. Lovisa hade tipsat om en grym ögonskygga så jag kände mig nyfiken. Det slutade med att jag köpte 3 ögonskuggor i olika färger; Brun, ljusbrun och en beige highlighter, samt ett ljusrosa läppstift (höstens innefär tillsammans med orange), ett ljust nagellag, en nail polish remover, och ett bronzing powder. Det Gick på 600kronor nästan och som om inte det räckte sprang jag in på Gina Tricot och köpte en fräsig 3½tröja och ett gäng armbandsringar för 400kr...

Amaagad, 1600kr på en eftermiddag?! På mindre än 1 timme också. Jag är seriöst knäpp nu för tiden! Men å andra sidan jobbade jag ju övertid i fredags.. ;)

Sitter ensam hemma nu, min tur att laga mat och jag har inte den blekaste aning om när folk kommer att komma hem idag. Blir till att avvakta lite innan jag börjar med minachicken nuggets, ris och sötsur sås :F smaskens!!

Sängen nästa!

Håret har torkat, perfekt, jag slipper knullruffset imorrn. Brukar bli lockigt och ostyrigt som jag vet inte vad när jag lägger mig och sover med blött/fuktigt hår. Har inte bestämt mig om jag ska ha utsläppt på jobbet imorrn så gubbarna får se resultatet eller om jag ska göra som jag alltid gör när jag jobbar förmiddag.. Skiter i allt.. Haha!

Aja, jag får kika imorrn hur det blir. Undra vars mina nycklar till skåpet är nu ra.. Noll koll.. as usual, jag vet. Sjukt skönt att sitta i duschen och låta värmen sprida sig i kroppen. Borde ha badat i badkaret men där låg ju syrran och latade sig så jag fick ta duschen.. Attans! Men dte var skönt det med.

I veckan som kommer då? jo det blir innabandy  hela veckan så jag kommer att ha lirat 5 dagar i sträck efter torsdagens match. Ehh, lite jobbigt. Sen ska "laget" dvs alla som är 18 ut på krogen och svira på fredag. Pga den ringa åldern måste vi gå på x3m men vafasen, men rätt sällskap blir allt roligt! ;)

Och jag fick en hint/pik/måste-göra-sak av mamma.. Dra in till staden i veckan efter jobbet och köpa nya sporttoppar, minst.. 3! Som hon sa, så jag kan slänga alla gamla.. HAHA! Och då borde jag passa på att besöka den nya underklädesbutiken som har öppnat i.. kungspassagen? Finns ju strl 65 enligt Lovisa! Amagaad, det är himmelriket, för de som är 70cm är ju nästan förstora redan då jag köper dom. Är lite för smal under bysten va, så när den sedan går ut sig är det ju jättejobbigt.. Mutter. Humm, lätt värt att spana in den nu.. Thihi!

Aja, sova kanske? Är nog bäst det! Och jag måste slänga fram en svart-tvätt tror jag. Måste ju lämna tillbaka matchtröjan och kan ju lika gärna passa på att tvätta alla andra sportkläder.. Pappa måste ju ha något att göra imorgon nu när han jobbar eftermiddag ;) (får jag minus-poäng där?)

Nej nu, nu nuuu! Jag ska stiga upp halv 5, det är snart. Guu vad hemskt, egentligen.

Word!

"Better to have loved and lost, than to have never loved at all"
  -  Saint Augustine


Träningsvärk i rumpan!

oja, nu känns det att jag lever. Är otränad (egenltigen inte, men liiite!) som fasen, så jag känner av helgens matcher och träningen idag. Idag tränade mitt lag med pojkar 92-94 tror jag. Hur roligt som helst, verkligen, vi var exakt 2 femmor och dom var 2 femmor så på slutet lirade vi match mot varandra. Små mål dessvärre eftersom vi saknade målvakter men det var grymt roligt. Jag kände mig dessväre lastgammal då de är 15 år typ. lammköttet, haha! Som vi mobbade Sara, Susanne och resten av våra yngre tjejer, haha! En del av killarna kommer att bli mycket söta om några år vill jag lova.

Trots att jag trodde det skulle bli mycket fnitter och ingeting gjort så blev träningen sjukt rolig och jobbig som fasen.

Så nu är jag mängda trött och har träningsvärk i rumpa, baksida lår och hela ryggen i princip. Spänner mig som fasen när jag springer, måste göra det på något vänster och dte är inget vidare. Men jag ska inte yppa ett ord om smärta i ryggen här hemma längre, pappa lär tvinga mig till en sjukgymnast eller något annat läskigt.

Så nu blir det att slöspela lite wow och tjöta lite, eftersvettas och sen hoppa in i duschen och bara .. dö.. länge.. Sova tidigt lär dte ju bli med, ska ju jobba förmiddag den här veckan, ahh!

Arena!

Fan helvette pip piiippp! så jävla dåligt det gick idag när jag och brorsan skulle lira Arena 2v2 i World of Warcraft. Sjukt dåligt trots att vi är bäst egentligen. Vad händer? Han lirar med Amun sin disc-prälle och jag med min Nemphys som är elemental shaman. Vi förlorade till och med mot simpla lag som warriors och druider, eller roggar och präster fast vi hade dom nere flera ggr på 2% hp. (jag vet, ingen av er som läser förstår ingenting men! ) och så låter vi deras healers springa iväg och dricka och så förlorar vi på de?! Så urbota noobish av oss.  Så nu är vi UNDER 1500 i rating, vi som brukar ligga runt 1580, pinsamt dåligt! Nu har vi också bara ikväll och imorgon på oss innan reseten på osndag.. Mutter!

Jag blir jättesur, verkligen.. Mutter! Och träningsvärk som säjtan har jag, hela ryggen, baksida lår och rumpa. Tur i oturen att vi inte lirade final igår för då hade jag väl inte kunnat röra mig i dag. Blir spännande att se hur dte ska gå på träningen ikväll. Lär ju bli lugnt som vanligt eftersom div 3 inte är mycket att hurra för. (Flåt Lisen, men du är bra iaf! ;)) Kanske är lite mera folk där ikväll, vem vet?

Nyklippt!

Gu vad skönt att äntligen ha tagit mig i kragen och klippt/slingat håret. Det blev snyggt tycker jag, ska se om jag kan fota och lägga upp en bild senare. Jag och min syrra går till samma frisör, Monica, på deras salong Hos Oss, här i Vännäs då, och både hon och Lasse hennes man är grymt duktiga på att klippa. De jobbar också på en populär salong i Umeå, Studio 88a så dom är grymma som fasen. I alla fall, eftersom vi går till samma frisör så sa hon sähär idag: Jaha, eftersom din syrra blev så himmla mörk förra gången så kanske vi ska ha dig lite ljusare? Haha! Så det blev ljusa slingor med några mörka kontraster i hela håret, uppklippt och snelugg. Jaa, och det är så skönt att bara sitta ner och bli ompysslad.

Det tog 2½ timme att först klippa och lägga i alla miljoner slingor som rymms i mitt hår och sen tvätta (så skönt, finns inget bättre än tvättning och lite hårmassage, njutningsfullt!) och föna, klippa lite till, styla och så.. Klart! Nästan så att det skulle ha varit fredag så jag fick gå ut på krogen och sätta fart på Eemmiis nya avstamp. HAHA!

Iaf, jag köpte dessutom en grym hårspray (jag brukar snatta från mammas ibland, hon blir itne så glad!) och shampoo/balsam så hela kalaset gick på 1510kr. Men jag ska passa på så länge som jag bor hemma och jobbar för fullt.. ;) 2½ timme är en jäkla tid, och jag var ganska trött dessutom men jag klarade mig utan att somna, hehe!

Nu vrålar magen efter mat så det är nog bäst att jag letar mig något att äta.

Engelsk humor!

Den är den bästa! Dold engelsk humor toppar alla gånger det sliskiga amerikanska skämten. oja! Engelsk humor överhuvudtaget toppar listan! Och Tony Hill är ju så galen, helt vimsig. Jag gilalr han skarpt!

Lite lek nu, sen sova. Imorgon blir det tidigt, ska ju upp och klippa mig =) Göttans!
dont know how yet? döndöndöndöön!

Wire in the Blood!

Amasing ! Jag älskar den serien som fasen! Dr Tony Hill och Fielding, dom är så sköna. Synd bara att Kevin befinner sig på ett undercoverwork, buu!

Aja förra veckans avsnitt som jag såg idag var grymt som fasen, riktigt spännande faktiskt. Att det finns så sjuka människor, ja iofs detta är ju en engelsk tv-serie men det har säkert hänt någonstans någon gång. Snart ska kvällens avsnitt visas på tv4 klockan 21. Så har ni inget inplanerat så se det! Det verkar bli sjukt spännande ikväll! cheers!



Fasen också!

Vi förlorade semin mot Örnsköldsvik, ett lag vi verkligen skulle ha vunnit mot så jag blev sur som fasen.
De ledde med 2-0 inför sista perioden, tror jag, och sen gjorde vi två mål så det stod 2-2 tills det var 17 sekunder kvar när de lyckades göra sitt 3-2 mål. Fyy fasen vad jag blev less!! Vi var helt klart bättre och hade massvis med öppna chanser men lyckades fan inte lura in bollen i målet.

Jag har dått idel beröm av tränare och spelare under helgen iaf och Berra erbjöd mig en plats i laget. Jag bah: ehh ehh,, Drog till med att det har varit sjukt roligt och blabla men att mitt lag är så få och jag tävlar i snowboard och allt möjligt. Jag känner att jag vill inte bli en 6-7back nått sånt utan för att joina dem ska jag ha en direkt plats i någon av femmorna. Jag vet, det är jävligt högt krav men jag tänker inte lägga ner massa tid på att sitta på bänken. Det fungerar inte, inte vid min ålder. Jag har haft mina säsonger där som alla andra, nu får det räcka. Dock har dom kris just nu, kanske lite så han känner också? Jag ska avvakta och se hur dte ser ut sedan när alla spelare börjar komma tillbaka och är det lite backar sen också så.. ja.. vet inte..

Sen är dte ju dte hära med snowboard/twintipsen också. Orka med bortamatcher en hel helg (om jag itne får spela) och veta att det är underbart väder hemma med massor med sweet snö i backen..? ahh vette fasen. jag är smickrad som satan, men ahh.. Mutter.

Men jag lämnade ett litet fönster öppet iaf! Och vid kris som jag sa. Berra sa också att som det har sett ut i helgen skulle han inte tveka att använda mig trots att jag itne har kunnat träna på hela veckan.. (jag vet, lite skryt här nu känns det som, men förklarar ju bara läget, samt skriver av mig. Frivilligt att läsa!)

Jag ska iaf träna med dem i veckan, det blir sjukt nice! I morgon har jag träning med div 3 laget, jag ska hålla god min på träningarna nu och sen "leva" för a-lagsträningarna..

Träningsvärk i rumpan som fasen och sido-fläsket samt svanken. Men vem har inte det? Aja. duschen nästa!

Sen idag?

Mjaaa, eller njaaa, lite. Lutar åt det iaf. Sitter och väntar på att gröten ska bli klar. Måste ladda gröt nu när det förhoppningsvis blir en lång dag med både semifinal och final.

Sov så otroligt dåligt egentligen. Fick fyllesamtal inatt igen? Sjukt nice ovana endå haha dock är vi så kassa på att avsluta så det blir lätt en timme hit. haha! Och värsta grejerna också, smaskens! Dock var ju en totalt fail, det kan jag ju understryka! Somnade om relativt snabbt efter en banan och ett glas mjölk men jag var endå sjukt konfunderad när klockan ringde 07.25. Ajjemän, bäst att sätta fart nu så jag hinner med allt och itne blir sen!

Och ja, en bra start fick jag allt!

Semifinal mot Örnsköldsvik!

Yarr! Vi vann tydligen gruppspelet i cupen så vi ställs mot Örnsköldsvik i semifinalen soms pelas klockan 11a. Phew, jag hade verkligen inte velat ha 9e matchen. Fyfaan vad tidigt jag hade måste stiga upp då, nu räcker det med halv åtta någonting. Blir perfekt.

Aja, jag blev sjukt misspepp? Whaj?

Ska sova strax iaf, behövs nog. tjoo!

Hero!

Jag brukar inte gråta över film, det händer bara inte. Och idag satt jag och lät tårarna rinna när Yrsnö och Brutna Svärdet dog för kärlekens skull i filmen Hero. Jag vet, det låter otroligt banalt och soo not me, men what ever. Ingen såg mig ju så dte var lugnt!

Den bästa fightingscenen ever and ever är när Yrsnö och Moon slåss i röda kläder i en lövtäckt skog. Och när Yrsnö första gången slåss mot Namnlös (Jet Li). Suck! Sånna kunskaper skulle jag lätt kunna tänka mig att ha. Återigen, jag är född i helt fel tid men jag kan itne bestämma mig för vilken tid jag skulle vilja levat i. Dock finner jag 2000talet urbota dumt och tråkigt mestadels.

Iaf, here you go: Flying Snow vs Moon (notice Zhang Ziyi)

Semifinal!

AhhhH!

Vi vann slutligen med 5-2 mot Tefteå, ett div 2 lag. Men det satt inne enda tills 3e perdioden innan vi kunde vända 0-2 till 5-2. Sjukt egentligen, vi spelade ut dom men kunde verkligen inte sluta att göra den sista passningen så det blev inga mål. De gjorde 1-0 efter ett skumt ingripande från vår center i första perioden. 2-0 gjorde dom i 2a perioden och nu kännde vi paniken lite. I 3e perioden gick vi ut supertaggade och väldigt självsäkra. Byte 1 och byte två gjorde varsitt mål direkt. Efter 12 minuter ledde vi med 5-2 och så avslutade vi också matchen. Täfteå hade sjukt mycket spring i benen och supersnabba kontringar men jag och min back Josefina skötte oss utmärkt.

Jag fick mycket beröm osv eftersom jag bara rycker in och hjälper till när vårt div 1 lag har kris, och egenltigen spelar jag ju center dessutom så det var kul att höra! Jag hade dock chansen redan i 1a perioden att göra en kasse men det ville sig inte riktigt. fasen också! Ska hänga en imorgon!

Jag trodde att ryggen skulle säcka ihop totalt när vi gick ner på 3 backar i första perioden de sista 10 minuterna. Anneli fick en smäll på sitt redan onda knä så hon fick kyla och vila ett tag. Sjukt jobbigt vill jag lova! Men som sagt, ryggen höll och dte var endå det bästa. 3e perioden var dne roligaste på väldigt länge när du verkligen gick ut på planen och kännde hur kul det var! Amagaadd, gief more!

Nu ska jag ta och dö i duschen och tvärröjja upp lite. Men bara liiite!

Imorgon blir det då semifinal, antingen slutar vi som grupp2a eller grupp1a och beroende på det så spelar vi klockan 9 eller 11a imorgon. Jag hoppas vi vinner gruppen och får spela klockan 11a istället, men det beror ju på hur dte går i matchen som spelas ikväll..

Träffade också min Lovisa, hon var lite impad över mitt spel ;) Me like! Hon är så söt så, lillan våran på jobbet. Hennes lag City ibf åkte ut redan igårkväll när deras lag för 3e gången fick stryk i turneringen. Synd synd!

Ahh nu!

Aj!

Inte bra, ryggen är redan keck och jag har inte ens börjat lira innebandy än...? mutter mutter, hata sånt här jeffla skit! Höger sida i svanken är det som gör ont. Smärta, eller mer en dov molnande värk.. Ahh!


Lilla missen då!

Haha! Jag har ju jobbat eftermiddag och är allmän lost i världen utanför volvos väggar. Läste på vaiks hemsida att vi ska tydligen jobba på innebandyskolan idga klockan 10.30 till 15.00?! Amagaad, hade jag itne den blekaste om så jag lär ju knappast sticka dit eftersom jag har match, vi ska åka från vännäsbys skola klockan 11a. Nu förstår jag varför Veroinica skulle jobba till 11a på skolan.. haha! Spännande! Aja, missar dom att ta detta med mig så får dom skylla sig själv.. Fast jag får dåålit samvete nu alltså. Mutter*

Aja wtheck lixom?! Det jag inte vet.. Ahh, mutter-.-

Nej nu ska jag koka mig liit gröt att äta, blir smaskens det! Frisyren och sminket (det lilla jag har ;) ) är på plats och allt packat och klart. Jäklar vad jag är effektiv nu ra!



Saturday morning!

Okaj! Jag är trött som ett djur men det är smällar jag får ta när jag var vaken till halv 2 någonting? Ajabaja Emmii lilla, att du aldrig lär dig! Fast vi vet ju varför hon stannar uppe så sent, oja!

Jag öppnade mitt paket idag, med tröjan. Gudis, i love it already! Den ska bara strykas så är den perfekt! Whahaha! Svincool imo! jag fick värsta flashen att det skulle hoppa ut otäcka spindlar och grejer effersom den kommer från Australien men phew, inte en spindel så långt ögat kan nå.

Frukosten nästa, ska båda hinna äta frukost och lunch innan jag ska åka klockan 11a är dte tänkt. Jag ska vara duktig idag!

Och what?! payson tyckte jag avr för seg att godkänna varan så det har redan skickat pengarna, wtf lixom. Jag kan ju itne rå för att posten tar 100a år på sig att komma från till Vännäs?! Helt klart ett fall av norrländsk slapphet..? HAHAH!
 

Haha! Jag menar ofc inte att göra precis som prinsen och köra av i nästan varje race utan mera komma i mål va ;) Helst först!

Peppa helg!

Peppa gärnet, nu är dte helg!! Två låtar har hållit humöret uppe ikväll: Pinks - So what och Aphabeats Fascination! Två otroligt "glada" låtar som jag i rpincip stod och dansade gärnet till, sjöng och hade mig. Gubbarna tyckte i vanlig ornding att jag var helt tokig såhär på en fredagkväll men vafan.. Lite får jag ju bju på!




Inget pinsamt momento heller, phew!

Det roligaste som hände idag var endå när Johan inte visste vad en "hunk" är.. Vaddå hallå lilla grottmänniska?! Jag skrattade så jag dog, nästan. Humöret är mycket bättre nu iaf, än vad dte var tidigare i morse. Fortsatte i min lilla drömvärld ofc, to much sparetime på jobbet alltså. Eller rättare sagt: för mycket jobb där allt går på rutin så tankarna får flyga iväg.

Ska sova tidigt ikväll iom match imorrn, måste vara pigg som säjtan och göra en bra match!

Och när jag körde hem från jobebt idag hamnade jag bakom Lowe "bromsklossen" ahh.. ahhh! AHHH!  Jag har ingen vidare respekt för hastigheter längre. Snälla gud (som jag itne tror ett ögonblick på) ge mig en porsche som prinsen har och en licens i stcc rally eller någe så jag får köra av mig lite.. ja.. agressioner?. Plix?!


Sicken fuling!

Första gången jag såg den här bilden höll jag på att smälla av totalt! Fulare katt-fan får du ju leta efter. Jag och brorsan vrålade av skratt och har sedan dess fnissat som galna så fort vi har skickat den här bilden till varandra via msn. Och jag vet, sjukt, vi bor i samma hus men både jag bror och syster kommunicerar väldigt mycket via msn. Ifall vi smider planer mot föräldrarna eller nån har fått pisk så sitter vi på msn och tjötar om det. And they doesnt have a clue.. Eller det typiska är att när det är mat så plingas det på msn eftersom jag bor liite avsides och itne alltid hör vad de ropar om där borta. Antingen så kommer ni också att tycka bilden är sjukt fnissig eller så är det möjligtvis Vållbergs-syndromet som spökar?

Aja iaf, här kommer snyggingen:


Min nya bakgrundsbild:


Jag gillar den skarpt! Brorsan som hittade den åt mig, han är bra att ha ibland vill jag lova!

Fascination!!

Wooho!

Nu har jag taggat igång igen. Lyssnade lite på min nya musik som jag fick igår, awsome.

Dessutom har mitt favoritband från gbg äntligen tatt sig i kragen och lagt upp en låt på myspace, nu saknas bara smaskiga "pojkbandsbilder" ! De är inte pojkband utan: Metal / Progressiv / Experimentell. Men deras senaste bild var en typisk pojkbandsbild liknande backstreetboys och som jag har skrattat åt den. Elakt jag vet, but i cant help myself.

Ska hoppa in i duschen så jag är fräsh inför kvällens, erhmm, jobb?! O.o) På fredagarna brukar jag försöka anstränga mig litet, bara för att det är fredag, haha!

and, Hero anlände med fredagsposten! Awsome! Ska jag se ikväll när jag kommer hem! Jag längtar som fasen hem, ah i love Jet Li och Zhang Ziyi så det här ska bli najs som fasen.

Och jag taggar dessutom Pinks - So What?! Känns som om jag taggar för utekväll men det går ju bara inte. Fniss!


Bra jobbat Eemmii!

Bah! Jag försov mig idag, usch usch. Vaknade halv åtta av att mamma och pappa var vakna och jag som aldrig brukar vakna av det?! Iaf, det gjorde jag, var vaken tillräckligt länge för att slänga iväg nått sms och sen somnade jag igen för att konstant trycka på snoozzen, aj aj aaj! Vaknade nu 10.40 vilket innebär att jag snart ska dra på jobbet. God damn! Hela min fredag blev ju helt sabbad nu, hinner förmodligen inte ens ner på ica för att hämta ut paketet. Mutter!!!

Börjar 13.42 idag nämligen, så jag måste ju åka en timme tidigare idag än vad jag egentligen brukar. Och tänk Lowe som ska jobba i 16 timmar i sträck?! Helt sjukt, jag pallar knappt med 9.5 timme som är våra eftermiddagar och han bara matar övertid sådär- Iofs så hägrar ju USA snart och han lär ju behöva all komp och pengar han kan få. Själv så passar jag nog på USA faktiskt, dels för att skulle kännas riktigt drygt att resa själv och, vi är itne tillsammans längre vilket gör att det skulle kännas lite skumt tbh.

Dock är jag grymt sugen på att resa någonstans! Kanske ska se ifall det finns en sista minuten till Mallis eller någe? :F

So what?!

I am a rockstar!!!

Ah well, atleast I wish I was one... Eller kanske inte men, men men! Inte bara lilla Emmii då, mutter.

Idag har jag haft världens dåligaste dag, tur att Tommy var på G iaf så jag hade någon att skratta åt. Jag hade huvudvärk i princip hela kvällen och det värsta var att jag inte ens tänkte på att rota igenom skåpet efter huvudvärkstabletter. Jag som hade en hel karta såg jag när jag skulle duscha och gå hem. Totalt misslyckande för dte är ju inte roligt att ha huvudvärk och särskillt inte när jobbet i sig är så otroooligt roligt. -.-

Och jag är nog patetisk. Jag kan väl omöjligt falla så hårt så snabbt? Gör ju mest ont faktiskt.

Och är det ens möjligt att ha fylleångest typ 5 dagar efter att man har varit ute på krogen?! Ahh, jag har fasen det. Imorrn kommer jag garanterat att stöta (usch nej inte så!) ihop med killen som jag dansade med på krogen senast, erhmm, retades med. Och jag vet att han tycker jag är ruskigt snygg och har varit intresserad av mig jättelänge. OCH det känns jävligt jobbigt atm faktiskt, får väl helt enkelt hålla mig undan hela dagen imorrn, kanske kan jag gömma mig i en pall och skicka mig själv till Nya Zeeland eller Australien? Det skulle kanske vara lika bra att sticka med brorsan sen när han har skrammlat ihop tillräckligt med pengar till flygbiljetten och så tar vi jobb på en grisfarm eller något vad han nu surrar om.. Enligt brorsan skulle vi ragga upp nån snygg surfingkille till mig och två mkt söta tjejer åt honom och Olle. Blir perfekt!!

Fasen också, var jag tvungen att komplicera saker som egentligen (verkligen!) inte borde kompliceras? Usch! Förhoppningsvis går allt smärtfritt imorgon.

Kvällen har jag tillbringat i koma, nästan, jag kunde ju röra på mig. Bara vandrat i mina egna tankar och kommit fram till att mitt liv är fett ovärt som det är just nu. Jag måste VERKLIGEN ta tag i mitt liv och göra något åt det. Ett litet steg togs idag när jag faktiskt tittade på några program, cheers. Dock låg skolan faaar faaarr far away from home och som om inte det räckte försökte jag lura med mig Miika. Skämmes tamefan! ;)

I drömmarna idag har jag verkligen svävat ut; jag var elitspelare i --- och studerade vid -- för att sedan bo i en lägenhet som liknar Annas lägenhet men var inredd i vitt, grönt och rosa?! Idag har jag verkligen vart, ja, sjuk, jag menar: rosa?! Det räcker att min ipod är rosa. Som om inte dte räckte så var jag.. och..ehh.. nej. Jag slutar här, det är bäst så.cewl. Natten mot idag drömde jag en sjuk grej igen, kommer desvärre inte ihåg den eftersom jag somnade om. Illa, jag vet.

Pappa har kommit hem från Dikanäs och fisketuren nu iaf, perfekt för han är ledig imorgon och kunde tänka sig att stiga upp och lämna bilen hos verkstaden på morgonen. Han är en verklig ängel så nu slipper jag det. Huvudet dundrar, snart blixtrar det men endå sitter jag och fortsätter skriva? iofs, snackar lite med johan också. Har inte blitt så mycket av den varan den här veckan, illa illa, tur att mobilen är uppfunnen! Hihi! (Hur går det med din Iphone då Miika?)

Övertiden i morgon ja, den hägrar, som tur är slutar vi 21.42 så det känns riktigt härligt. Helgen som kommer innebär lite innebandy på lördagen klockan 13.00, keep ur fingers krossed, alright? Sen om vi vinner den och beroende på hur det har gått för de andra lagen i vår grupp så går vi förhoppningsvis vidare till semi- och finalspel på söndagen. Skulle var grymt nice faktiskt!

Var det sängen som ropade? Och btw, ifall världen skulle tas över av ondskefulla robotar precis som i the Matrix skulle jag förmodligen vara en av alla dumjävlar som skulle vara helt nöjd med hur "världen" är medans jag ligger i ett slemmigt bad och producerar energi för att robotarna skulle ha mat. Typ, eller som i en bok jag läste för många år sedan då alla föds med speciella uppgifter som avslöjas via tester i åk 1. Beroende på vad du får för resultat väljs du in i olika skolor som ska forma dig till att bli det yrke som ville ha dig utefter dina kunskaper/förmågor. Absolut noll valmöjlighet alltså, kanske vore nått att eftersträva? Skönt som fasen skulle dte bli för alla oss som inte vet vad vi vill bli när vi blir stora. Jag är snart stor och det skrämmer mig mest av allt.

Hur fasen jag kom in på matrix och den här boken vet jag inte, så fråga inte för jag har inget svar. Liknar mest svammel tbh men de som är intresserade av psykologi kanske får ut något vettigt ur det hela?

Annars önskar jag lycka till! till alla tentaskrivare och OKQ8-jobbare som ska kämpa på imorgon fredag. Och till mig själv som ska kämpa i volvoträsket, dock är det ju övertid som sagt så det blir: KATSCHING!!!

WHAHAHHAA!

Mitt paket har kommit! woohoo! Ska hämta det imorgon! wosh! Jag är taggad som faaan!
Hoppas den passar, amagad! hahahhaa!

Ahhh! Jag som efterlyste det för nån dag sen och så kom det idag! wosh, imba!

Mamma idag: Men har du bjudit på Tradera?! Det trodde jag inte. Om jag sitter mycket i WoW så sitter Anneli (mammas arbs. kompis) på Tradera varenda dag..! (läs, okej, det var inte så stor big deal, hoppas det är en snygg tröja, typ)

Ahhh!

Sitter och läser Hänt Bild om en massa kändisar, mumma! Alltid lika roligt att titta på deras kläder och frisyrer och såklart läsa skvaller.. ;)

Sovmorgon!

Jag tog mig en välförtjänt sovmorgon idag. Jag hade som vanligt ställt klockan på kvart i nio men idag orkade jag bara itne stiga upp utan jag sov till halv 11. Perfekt, och gud vad skönt det var!

Har ätit lite Start! Med yohghurtflingor och jordgubbar i, smaskens!

Sitter och slölirar lite World of Warcraft nu, ska tydligen samla 100marks av varje BG innan släppet av expansionen, wrath of the lich king, så att jag kan direkt börja farma pvp gear.. Om jag nu orkar levla upp Nemphys till lvl 80... Ah ja vi ser väl.

*gasp*



Yar?

Trött som fasen, jag har målat naglarna och spelat dataspel, på samma gång?!
Klipper med ögonen nu, ska bara avsluta allt innan jag ska ta och sova lite. Ska bli sjukt skönt här i mitt garage, måste renbädda sängen imorgon. Ibland ska hundar inte sova i sängar. Men det är sjukt mysigt vill jag lova.

Hoppas jag drömmer nått niice inatt! Och gz till Miika som inhandlade en ny phone, wosh! Busy busy helger framöver nu. Cup i helgen, lagfest nästa, efter det blir det middag med gubbarna från jobbet. Blir matt bara jag tänker på det. Måste köpa lite kläder..! ahh :F


Utlånad, bortbytt, inlånad?

Okärt barn har många namn...!

Nej jag var sur som fasen idag. När jag kom på jobbet förstod jag genast att jag inte skulle få ledigt när jag såg att vi saknade 1 av gubbarna och jag fick höra att en av oss dessutom skulle bli utlånad till en annan avdelning. Jag hoppades att dte skulle gå att lösa endå så att jag kunde smita iväg 3 timmar och lira match men inte det inte. På mötet vi hade sa chefen: Emelie, idag får du bli utlånad till delkomplett! *mutter sa jag, men det var ju inte mycket att göra åt så jag ringde Ulf och sa hur det var. Han lät väldigt besviken och tro väl jag det då han har ringt två ggr för att fråga vilket nummer som jag kan tänka mig att ha? Amagad, whats the drill lixom? En cup, ett nummer är inte hela världen, men tydligen var det det för honom. Rätt ska vara rätt och kännas rätt eller något liknande, aja...!

Iaf, de förlorade matchen mot ibf dalen med 2-1, attans! Hade jag varit med då.. då jäklar! Haha, nej men inte riktigt, jag var iaf grymt sugen på att få lira och nu sket det sig. Jag ska iaf vara med på lördag, påminn mig att ringa Emelie sen! Så jag taggar tills dess och krigarfrillan ska vara uppsatt och allt hår på plats..:!

Iaf, jag var som sagt utlånad hela dagen, big misstake volvo. Jag lärde mig två nya tempon på en ny avdelning vilket gör att jag formellt går upp ett lönesteg! Wosh, haha! Sen var det roligt också, kvällen gick grymt mycket fortare och lite peppande sms från folk gjorde inte saken sämre!

Snackade politik, lågkonjuntur, volvo och nya linen och att de tyckte inte att jag skulle flytta hemifrån utan spara så mycket pengar som möjligt nu när hela världens ekonomi är på G att krascha.. USA är snart där, mina aktier rasar, fasen. Delkomplett var nice, och OCH! Jag lyssnade på Pink - So what! Amaagaaad, jag älskar den!

usch, mycket svammel nu alltså. Trött? mhmm liiite. Sova snart? Ska visst leka lite dataspel först verkar det som...


Dangerous!


KARDINAL OFFISHALL 'DANGEROUS' feat. AKON

Jag gillar den skarpt och jag hade tappat bort den jätte-jättelänge. Men nu är det, ahh, perfekt!

Yäh, en 2a vinst!

Woohoo!
Jag vann Hero - av Yimou Zhang med Jet Li på Tradera igårkväll för 44kr! Yäsh!
Hoppas jag hinner få den innan helgen för då vet jag vad jag ska titta på iaf!

Undra när min första vinst kommer med posten? var ju ett tag sen nu, mutter!

Athena var iaf nöjd över promenaden så nu sitter jag mest och väntar på att brorsan ska vakna typ. Segt, och gäspar gör jag också!


Och vem är inte med i Hero om inte min favorit Zhang Ziyi?

En massa uppdrag...

Ahh! Jag är trött som ett djur trots att jag la mig halv 3 och snoozade till halv tio. Hoppade in i duschen för att överhuvud taget kunna vakna alls och med små marginaler kan jag nu plita ner morgonens inlägg. Jag ska gå ut med Athena nu på morgonen, "morgonen" hon hade nämligen inte stigit upp när jag vaknade och gick och hämtade frukost. Nu har hon däremot maskat sig hit till min säng där hon ligger och snarkar igen för fullt. Mera morgontrött hund får ni leta efter, jag lovar. Helt galet vad trött hon är. Och den dära mosiga blicken under ögonbrynen vett ni och det är nästan ås att hon vinglar när hon går.. Men iofs bättre än att hon är galen klockan 8a och måste gå ut så jag är rätt så nöjd vill jag lova. Hon har dessutom grusat ner i min säng den lilla marodören, kände det imorse när jag skulle vända på mig och det knastrade lite lätt. Måste byta sängkläder tror jag bestämt. Suck!

Jaa, och sen fick jag och brorsan i uppdrag att handla också, så dte ska vi göra när han vaknar. Förstår inte hur syrran och brorsan lyckas sova så länge som de gör?! De somnar runt 11a, oavsett om dte är helg eller inte typ, och sover till minst 11. Jag skulle vara helt bäng i huvudet om jag sov så länge alltså. Säg inget, jag vet jag är konstig jag med!

Och var är Miika nu för tiden egentligen? Vi har knappt tjötat på hela veckan, på luncherna brukar vi ju endå hinna snacka en stund. Men inte då.

Hoppas som sagt att jag får ledigt idag annars blir det ytterligare en lååång låååång dag utan avbrott. Jag hatar verkligen att jobba eftermiddag, man blir sjukt seg alltså. Galet.

Nej ska torka håret och springa iväg med henne en sväng på bullervallen. Ajjemän!

Livsviktigt!

Aj aj! Jag har haft ont i magen exakt hela kvällen. Det sög ju balle, om ni ursäkta uttrycket. Det gjorde kvällen knappt uthärdlig men jag ringde hem till mamma och snackade med henne, med johan och med jimmy. Ahh och lyssna på min ipod och ignorerade smärtan.. God mat var dte iaf. potatis och kötbullar med lingonsylt och körsbärstomater. Smaskens! Imorgon blir dte pannkaka, det gillas skarpt!

Jag har anmält mig till donations registret idag också på Livsviktigt.se vilket jag tycker att fler ska göra. Inte för att jag planerar att dö inom en snar framtid utan just för att om det skulle hända något behöver inte mina föräldrar stå där och ta beslut om de tror att jag vill donera mina organ eller inte. Dock tror jag att de skulle donera mina organ utan att tveka ifall det finns människor som behöver dem. Har ju sin bakgrund i att Jennie min kusin fick nytt hjärta två gånger och iom det leva ett betydligt längre och rikare liv. Aja, ska inte dra upp gamla minnen nu.. Jag har redan pratat igenom de en gång tidigare idag.

Ja, sjukt vilka ämnen vi har snackat om på sista tiden, oftattbart.

Jag fick ledigt på måndag, tog ledigt hela dagen så dte känns sjukt nice. Så har ni några tips på frisyr och färg så är det bara att hojta till! Jag vill ha något tufft den här gången! Gubbarna höll ju på att få spader när dom hörde att jag skulle vara ledig för att klippa mig men sen kontrade jag med att jag har 180timmar på kompbanken att plocka ut så tystnade dom illa kvickt..! Jag har nämligen mest av dom allihopa.. Haha! Me like it alot, mohhaha!

Men för att döva mitt dåliga samvete (?!) för att jag är ledig och "slösar" timmar så ska jag jobba övertid på fredag 13.42-21.42 med PPÖ och 100a-lappen vilket ger väl sisådär 550kr i timmen eller något sådant med allt inräknat. Dock kommer jag att stoppa PPÖ:n och 100a-lappen i kompbanken så för varje jobbad timme får jag två att kunna ta ut sedan. Och det är verkligen ingen skit vill jag lova. SÅ ingen ZA på fredag, tack!

Imorgon får jag ev ledigt några timmar för att spela en match i Sävarcupen med A-laget. Hoppas hoppas för jag är sugen som fasen faktiskt. Måste bara komma ihåg att packa alla saker imorrn, brukar ha en tendens till att glömma sånt dära.. Det skulle nämligen vara sjukt nice att få smita 3 timmar eller vad den nu blir och lira innebandy och slippa jobba.. Jag har blivit väldigt lat på slutet måste jag erkänna, inte bra inte bra. Justja, ev match på lördag också ifall jag platsar i laget, och ev finalspel på söndag. Kan bli en mycket bra helg! Vännäs vann dessutom idag mot Ersboda med 4-2, perfekt start!

Sävarcupen

Och !!! Ifall jag får lira på lördag kommer jag att få spela mot Lovisa som jag jobbar med, fniss! Vi spelar i samma grupp, haha! Lite fnissigt blev det nu. Vi kommer ju att vinna helt klart. Vi borde iaf göra det, de lirar i tvåan och vi i ettan, men jag ska inte säga att vi kommer att vinna men jag ska se till att trycka dit dem ordentligt ifall vi möts.. MOhahha!

Nej nu är det dax att sova, ska försöka stiga upp runt 9 imorgon med. Finns säkert en massa saker att göra..
 



Ehh ok?

Jahja, ytterligare en förmiddag har gått och jag har knappt gjort något vettigt alls. Mutter. Iofs, ringde två samtal, jag som är allergisk mot att tala i telefonen med personer jag itne känner. Jag har plockat ögonbrynen, tro mig det behövdes. Behöver egentligen raka benen också, men det orkar jag fanimig inte göra nu.

Mamma kom nyss hem med cp-ont i ryggen, sjukskriven ett par dagar. Bra det, hon ska inte jobba ihjäl sig. Jag har fått en väldans finne, igen?! Amagaad, im too old for this now.

Träffade Ivan på jobbet igår, det sa jag itne kanske? Hehe, vi snackade om i lördags. Fniss. Han jobbar ju emallanåt som ordningsvakt för att dte är roligt?! Iaf, jag lyckas alltid träffa honom när jag är ute, ofattbart, men alltid roligt. Han berättade också att när han jobbar på Plaza så ser han samma tjejer med olika killar varje kväll som försvinner upp till hotellrummen.. Typ.. horor.. Amagad, i Umeå? Klart det finns, men sånt tänker man ju itne på.. Typ..

Hur jag nu kom att tänka på det här? Ibland drar mina tankar iväg med mig på adventure känner jag. Fast inte som igår, det var nästan tragiskt. Men dte kan ju hända, dock är det liiite önsketänkande men va fasen, drömma ska man göra!

Nej, käka något, sätta upp håret och.. och.. åka till jobbet.. -.-

Jag är nog fan bäst!

Direkt citat av min bror. Alltså, han tycker att han är bäst, men jag tycker att jag är bäst.

Aja hursom, jag ringde frissan och fick tid till veckan på måndag. Måste vara ledig, perfekt! Hela dagen ska jag försöka få ledigt faktiskt, förstå min helg: Slutar torsdagkväll så det blir fredag, lördag,söndag och måndag som jag är ledig. Kan ju knappast bli bättre faktsikt!! Klippning och färgning typ nått sådant. Just ja! Det var ju DET jag drömde om, jag hade världens tuffaste frilla ever! Ahh, i want it. Really i do! :F

På fredag fick min bil tid hos verkstaden, undra hur mycket det går på? Ah well, det måste ju göras, bättre sent än i vinter ..!

Voodoo-drömmarna fortsätter..!

Gäsp! Jag är seg som fasen och drömmde återigen världens skummaste drömmar.

Denna gången jagade jag en brottsling som hoppade ur en helikopter i en stad med skyskrapor. Jag stod uppe på en terass och minglade när jag såg hur en helikopter sprängdes och en brunett kom thoppande och försvann nedåt. Jag tvekade inte en sekund utan slängde mig efter i min miniklänning som konstigt nog rymmde en mini-fallskärm?! Jag var otroligt skicklig och bara efter några 100a meter var jag ifatt och kunde koppla greppet om skurken. Vi gled ut till havs och jag landade i vattenbrynet där hon på något sätt lyckades försvinna in bland lyxvillorna som låg på stranden så jag bestäme mig helt enkelt för att återvända nästa dag och bedriva span från mina kusiners villa. Vår släkt var tydligen rika som troll och mina tre kusiner befann sig ute i villan där de åt god mat och raggade brudar. (Sen var min mormor där av någon konstig anledning och hon hade flera äckliga hundar som hon ville bli fotade med hela tiden?!) I alla fall, jag fick aldrig se tjejen igen men jag förstod snabbt att det var något skumt när en gammal klasskompis anlände med sina nya tjejer och satt och grät samtdigt som han kramade min hand. (Han var min gamla klasskompis i 1-9, dock har vi aldrig strulat, men varit grymma kompisar, men i drömmen hade han nyss varit otrogen..!) Ja, och han kom med världens historia att ikväll, när det var fullmåne skulle smugglarna bryta sig in i strandvillorna och ta alla värdefulla IT-prylar... Morgonen därpå satt vi och tog en fika på altanen ut mot vattnet och på vår gröna gräsmatta sket mormors skabbiga hundar. Ena fotografer sa: Se till att sära på den stripiga pälsen..! (Kommer jag aldrig att glömma, haha jag måste ha fnissat) Vi åt tonvis med mat och jag kommer ihåg att min mamma var avundsjuk på mig men jag försökte förklara för henne att jag var där i "jobbet" när jag låg där i solstolarna i bikinin och pressade..

Ehh ja, thats it. Jag hade en tlll drömm också men den tappade jag bort när jag fokuserade på att komma ihåg denna. Jag gick väl och la mig strax efter två inatt nån gång, en viss herre skulle ju tjöta som fasen.. ! ;) Snoozade lite idag, flåt, men steg iaf upp kvart över nio. Det är ingen skit det inte. Ska göra det värsta jag vet idag också; Ringa verkstaden. Det är fasen psykiskt jobbigt då jag verkligen inte kan något alls om bilskrället. Men jag måste först vakna lite innan jag ringer för är jag såhär yr i huvudet lär dom aldrig förstå vad jag försöker få fram..!

Jag tror fasen jag ska ha kvar tuppen och se om jag kommer ihåg mina drömmar bättre när han sitter och stirrar så ont på mig som han trots allt gör.. Är endå ganska läckert att komma ihåg allt.

Sen, erhmm; What to do, what to do? Liite jobbigt läge, hur ska jag klara mig ur det här?

Hoppas på ledighet på onsdag iaf så jag får lira lite match! Smaskens!


Fullmåne och minusgrader ute!

Yarr, brukar sova dåligt vid fullmåne, om det är inbillning eller inte vette fasen men.. Plus att vodo-tuppen står kvar.. attans! Jag vill itne röra vid honom.. Buhuu!

Och det är minusgrader ute. ska ringa verkstaden imorrn och frissan med? Jag fick värsta superidén idag när jag drömde mig bort när jag var på jobbet. Fryser som satan nu.

Sitter och läser lite om nya patchen också, spännande.

Usch, sova kanske? jag blir less som fasen!!

Men jag hittade min Ipod i väskan, tack, det räddade mig dag iaf!


Ond voodoo-magi!

Ahh! Min syster är en mkt ond människa. Hon vet att jag tycker den onda tuppen är läskig och kan itne titta på den och hon ställer honom ovanför min säng?!

Iaf, storyn är detta: Vi har en prydnadstupp i trä, kon-formad och vit med roliga mönster på typ cirklar. Grejen är den att näbben är orange och ovanför den sitter små små svarta mycket onda ögon. Den brukar rimligtvis dyka upp på påsken men eftersom jag knappt kunde titta på den och var tvungen att vända på honom när han stod i fönstret när vi skulle äta blev det min familjs stora mobbar-emmi-sak. Så när dte var dags att plocka ihop påsk-grejerna flyttade min käre far in tuppen i mitt rum.. >.< Jag drömde mardrömmar hur mycket som helst innan jag såg honom uppe på bokhyllan och sprang ut ur rummet. Tillslut samlade jag mog och gömde undan honom under en nallebjörn uppe på hyllan så han inte syntes och jag glömde bort honom. Mardrömmarna slutade och jag sov som en liten gris...!

I förrgår kom syrran in i mitt rum, la sig på sängen och såg genast den bortgömda tuppen så hon asgarvad eoch plockade fram honom och satte honom ovanför min säng.. Jag var som tiidgare berättat i staden lördagsnatt så jag märkte inte av det men inatt.. Usch, mardrömmar på mardrömmar och näsblod och grejer. Direkt!! Helt galet, vaknade med huvudvärk också..

Ska be henne plocka ner honom... mutter!

Den senaste drömmen handlade om skor?! Jag stod och valde mellan ett par otroligt fula vita skor med nån skum klack eller ett par svarta skor som var i storlek 39?! Amagad, jag har storlek 36, vad tänkte jag med? Sen expiditen var mammas frisör.. Mutter och han ville absolut sälja ett par otroligt fula vita (?!) byxor åt mig i nått prassligt typ? Aja, iaf, sen när jag skulle betala var kontot övertrasserat vilket aldrig händer mig (rik som ett troll?!) och expitiden plockar fram köttyxan, vrålar och hugger efter mig samtidigt som skorna ramlar ut ur hyllorna och ner på golvet. Ahhh...

Så jag är helt fucked up nu alltså, sitetr och andas i en påse nu ra och skit.. nee inte riktigt men .. ;)

Attans att jag glömde min Ipod, och ev party på fredag med "laget".. Smaskens, hoppas dte inte blir cup för mig till helgen då.. men jag vill, eller?

Attans



Trötter..

Mhmm som fasen, sova sova säng säng säng!
Annas säng är snäppet under min alltså, men lätt den näst bästa säng jag sovit i. Mhmm, men jag gilla min bäst.. Så nu..! ;)

Myyys!

Trötter..

Mhmm som fasen, sova sova säng säng säng!
Annas säng är snäppet under min alltså, men lätt den näst bästa säng jag sovit i. Mhmm, men jag gilla min bäst.. Så nu..! ;)

Myyys!

Wanted:

Ahhrå, jag har feta musiklistan jag behöver hjeelp med att fixa fram..

Attans att jag glömde Ipoden hos Anna, vilket major fail! Och dte är kallt som satan här, palla med promenad säger jag bara. Jag är typ sjuk..



Mhmm, jag längtar redan, vi ska fanimig äga dansgolvet! Wop Wop!

Girls night out?!

Haha! Ja vad ska jag säga egentligen? Girls night out, det räcker kanske att skriva det för att ni ska förstå vad som hände? Exakt! Fullt ös medvetslös.. Nästan iaf.

Iaf, jag skynde mig att lägga makeupen igår efter duschen, fixade håret och väntade på jeansen som skulle torka (Som jag sedan itne ens använde?) för att sedan brassa in i min röda audi till staden och upp på Berghem för att hämta Anna. Vi drog ner på Ica Maxi och handlade taccos-grejer, återvände till hennes lägenhet och bytte om och Anna lockade håret, som hon naturligtvis aldrig blev klar med? ;)

Vi blev 8 st tjejer som käkade mat och drack lite alkohol till maten. Just ja! Jag glömde ju säga att det första jag gör när jag ska öppna kylskåpet är att skära mig som fasen på det trasiga handtaget i pekfringret som blödde som fasen (okej, lite överdrivet men dte gjorde ont som satan, hela kvällen/natten/morgonen, buuu!) så dte var ju mängda klantigt. I blame Maria som hade sönder det i första taget, och jag var spiknykter också, skulle stoppa in min vinare (tack Johan, du är bäst!) och mina smirnoff ice/cubes. Usch då, jag glömde 2 hos Anna. Och min Ipod, jag var fan inte vaken när vi åkte hem idag. 

Men iaf, det blev en lyckad kväll som fasen, trots att anna fick dra hem till sin kille för att han hade fått världens snetändning och slagit ner sina kompisar och höll på att städa och allt vad han nu gjorde i sin bastakjol och surfshorts?! Och varför springer killar när de är fulla? Han hade tydligen sprungit omkring på gården och var helt galen.. HHAHA! Som jag skattade i morse när Anna berättade detta. Just ja, vars var jag nu ra? Humm, jo vi drog in på Corona, jag var lagomt full efter att ha delat min vinare med Cornelia och druckigt några alkoläsk, så jag var i farten. Träffade några snygga killar med måste jag ju erkänna fast utbutet var mindre än väntat, fasen också. Sprang på Robin som söp ner mig totalt, jag säger bara att dte var tur som fasen att jag fick skjuts hem till Annas lägenhet sedan!! Jag Anna och Cornelia dansade loss som galna och rockade dansgolvet totalt. Oja!

Iaf, jag fick hela Annas säng för mig själv då hon kände sig tvungen att cykla till sin boy för att se om han levde vilket han gjorde tydligen , phew! Jag ringde mitt första fyllesamtal någonsin, för sånna dumheter brukar jag verkligen inte göra, men jag kännde för att ge igen lite sen tidigare va, så så fick det bli. Jag var nämligen askalas och skulle somna närsomhelst där jag låg på sängen men hade jag gjorde det hade jag vaknat jättejättebakis så jag var tvungen att sysselsätta mig med något. Vräkte i min chips och ostkrokar och taccochips i min ensamhet och snackade skit på mobilen. Lyckades också skaffa mig ett stort brännmärke på insidan av långfingret när jag skulle värma på dippsåsen.. Bra jobbat Emmii, verkligen, skålen var supervarm men jag var ju lagomt borta just då.. Hum ja, sen slocknade jag så fort jag lagt mig i sängen, underbart härligt.

Vaknade idag runt 10 och Anna kom halv elva-ish och sen låg vi i sängen och snackade skit till typ ett två nångång där. Och jävlar säger jag bara, jag har missat massor i sommar...!

Haha! Aja, sjukt mycket svammel nu, orkar itne ens strukturera upp texten men det var en sjukt rolig kväll iaf. Mera sånt tack!

Plus att jag har ont i hela kroppen, vad har jag gjort?! Kan iofs bero på matchen nu när jag tänker efter för annars vette fasen alltså.. O.o)

Nätade gjorde jag ju också!

Ajjemän! Jag fick inviga säsongen på ett mycket bra sätt genom att göra 3-3 målet idag i den 4e (?!) perioden men dessvärre lyckades Obbola göra ett frislagsmål när det var 2 minuter kvar och vinna med 4-3. Attans!

Matchen var grymt roligt att spela. Vi var bara 8 utespelar och en målvakt varav en av våra backar brukar vanligtvis stå i mål.. Haha! Men alla jobbade och slet som djur i 3x15 minuter för att sedan slänga in ytterligare en period på 10 minuter. Sjukt rolig match! Jag är stolt över er flickor, säsongen kommer att bli kanon!

Jag är ruuskigt peppad, ryggen var lite keck och för att itne tala om mitt huvud.. Jag var fan galen idag, haha!

Stress stress, nu måste jag hoppa in i duschen och sätta fart.. Mhmm!

Morgonfrilla!

HAHHA! Det hade nästan (men bara nästan) varit värt att lägga upp en bild på min morgonfrilla jag hade idag när jag vaknade. Jag la mig och sov med blött hår och när jag vaknade var det stort som ett.. som ett.. hus?! O.o) Heelt muppad i håret såg jag ut att vara så det var tur ingen såg mig.

Sen måste jag göra ett kors i taket, eller kanske rent utav två?! Först och främst; Jag är helt klar för att ta cykeln ner till samlingen som är om 30 minuter?! Och det låter verkligen inte som Emelie Vållberg, jag är djupt imponerad av mig själv. Jag har tom lagt fram byxorna för att slänga dem i tvätten innan jag sticker. (Eller ringa hem och be mamma att starta maskinen så jag itne vill väcka dem nu) OCh bara detta gör det nästan värt att göra 2 kors i taket. Plus att jag dessutom har gjort min första riktiga fruskost sen i vintras; Gröt, mackor och juicie. Nice som fsen, magen är glad och jag är glad! Och samantaget av dessa 3 grejer gör att jag känner mig extrem duktig (Bara för att jag säger såhär kommer jag att få vända hem och hämta klubborna eller något annat...!) och det känns som om emmii har något stort på gång här. Kanske håller jag på att växa upp?

...
Neeee det vore väl bara för mycket? Typ Vännäs mest barnsliga och galna person kan väl itne växa upp bara sådär? Det hoppas jag inte endå, jag gillar att vara liiiten, som alla säger att jag är, mest hele tiin känns det som ;)

Nej jag ska borsta tänderna, sedär! Jag var inte helt klar, phew! (Sluta fnissa!!) Så jag ska ta och hämta tandborsten. Vi tjejer kan ju göra två saker samtidigt, faktiskt!

Och jag blev lurad igår, av Dove!! Jag trodde jag hade hittat den nya Dove, go fresh på ica men det var dte ju inte. Men det märkte jag först när jag duschade igår och kände den icke lika goda doften, /cry Utseendet var nästan exakt lika så jag blev helt lurad och jag gillar itne att bli lurad. Attans!

OCH! Jag kom till och med ihåg att packa ner pengar, amagad! Nej nu ska jag sluta (Ni förstår väl att detta är upp-peppning inför matchen som komma skall, hoppas det iaf) Caramba! Jag ska vinna idag, jag tvivlar på att vi kommer att göra det men jag ska fan göra det iaf. Alltid finns det några som jag kan köra över som en bulldoozzer... He h e he!!!

Aja, ni som vet med er att ni ska ha en bra dag, se till att ha det också! Är det någon akut-sakna-emmii-grej-på-gång så finns jag alltid på mobilen ;) HAHHAHA!

Amagad, jag är bara fööör mycket idag. Kanske lika bra att stänga ner burken och cykla iväg? Så jag inte helt plötsligt blir sen jag som var i så god tid. För dte skulle verkligen vara typiskt mig! Eller helt enkelt för att jag inte skall skriva för mycket och uppfattas som konstig? erhhmm, kinda too late for that im afraid..

Just fan, Miika träffade en av deltagarna i Top Model 10 igår! Eller ska jag säga, en look-alike.. ? ;) HAHAH! Nej förlåt. nu var jag taskig igen , dumma emelie! (sedär, nu skriver jjag i 3e person också..! Mutter!)



Its like i w8ed my hole life, for this one night!
Its gonna be me and you on the dancefloor!!

Nej nu!

Servern var ju i olag igår så jag kunde inte lägga ut det här inlägget. Mutter, nu kommer det iaf...

Nu är det dax att sova, eller försöka med det iaf. Jag lär vara keck som fasen i huvudet imorgon, brukar bli det när jag ska vända på dygnet. Och smalingen är 10 imorgon, så jag måste stiga upp runt 08.30 och då har jag ju legat och sovit som tyngst hela veckan här. Jobbigt som fasen. Hoppas matchen blir rolig endå, jag taggar jävulen redan nu ska jag säga er! Jag har varit kaxig som fasen (flåt..hic!) ikväll, käkat godis och fårr varma mackor av min syster. Perfekt uppladdning inför morgondagens bravader!

Måste komma ihåg att tvätta byxorna imorgon, humm.. Har inte ens plockat ut nån outfit heller. Attans! Jag har varit lat. Aja , jag ska iaf hoppa in i duschen en sväng, känns som om det behövs. Mhmm!

Jag ska bara hem fårn matchen imorrn, duscha, lägga grunden och sen åka in till stan igen för att handla med anna. Ska som tur var sova där i stan hos anna så det blir göttans. Vet ju vem jag hellre skulle vilja krama men anna duger fiiint! Lutar åt Rex, känns liiite skumt imo, men blir säkert kanon. Det blir vad du gör det till! Woohoo!

Köpte Johans favoritvin Black Tower idag, pappa: Men, har du köpt vin?! Som om det var värsta stora vuxengrejen haha! Och mama direkt: vitt vin är äckligt rött är mkt godare...! Lal, alla tycker inte som du va mamma lilla.. ;) Sen

Madda fakka!

Bahh! suttigt med samma jävla skitgrej i 4 timmar nu. BUUUUÄÄHH!

Men syster er sneelll och ska göra varma mackor i ugnen. smaskens!

Friday Night!

Jaa, då sitter jag här med godisåpsen och målar naglarna blanka. Provade med rött men det gick ju åt pipsvängen så jag gav upp och gör dom blanka istället. Lika bra det tror jag för annars hade jag blitt galen tror jag nog. Haha!

Jag har skjutsat brorsan till busen och mamma till, håll i er nu: Sverker Olofsson, från tv-programmet Plus.. eller något.. Lal! Hans fru jobbar med min mor och de skulle ha lärar-fest ute vid havet där någon stans. Perfekt!

Pappa är och hämtar älgkött  hos farmor och farfa, de skjuter älgar för fulla muggar, smaskens!

Aha, vad ska jag hitta på ikväll då? Ska ju upp hyffsat tidigt iom att vi har träningsmatch. Blir kanoner de, hoppas jag ;) Humm, kanske går det någon bra film?


Syss(et)ter!

Arråå, jag är väl sneell?

Äta, dra in på Sysset och handla lite diverse alkoholhaltiga drycker åt kvällen imorgon, ska kila in på ica och handla ett nagellack med. Kanske liite godis till ikväll eftersom det itne blir godis imorgon. Får jag de? Jag har faktiskt inte ätit godis på jättelänge nu ju (liten röst)...!

Ikväll blir det ju lugna puckar iom att vi har träningsmatch imorgon och den matchen lär ju slita betydligt mera på min rygg än matchen i torsdags iaf eftersom en center springer mera än en back. Iaf jag gör det ;) Ska ju itne dra alla över en kant här va, haha!

Sen fick jag itne ledigt till veckan, eller kanske. Beror på ifall vi får en gubbe till då kan jag få smita några timmar för att lira match. Men det vet jag tidigast måndag och senast tisdag/onsdag. Aj aj aaaj! Jag som var taggad!

Nej nu!


Värt det?

Ojaaa!

Jag stämplade ut 30 minuter tidigare idag, vad skönt! Jag hade jobbat klart redan 04.30 men höll ut till kvart över 5 och sen tog jag en snabb bastning och duschning ohc sen stämplade jga ut halv 6. Kunde iofs ha röd-stämplat men valde den, erhmm, mera ordenliga vägen?

Jag är pigg som en mört, men ska bara äta klart här och sen hoppa i säng. Eftersom jag ska vända tillbaka dygnet då vi har match imorgon lördag så är det väl bäst att stiga upp runt 13 eller något sådant, det är liiite tufft men ställer jag mig i duschen driekt klockan ringer brukar jag kunna vakna..


Swenska tjej - It's the grej!


Jaa jävlar i det, hahha. Helt galet och att de är helt på allt han gör! HAHA!

Matchen mot City

Ja då var jag hemma igen efter en träningsmatch med div 1 Vännäs innebandy mot Umeå Citys div 1 lag.

Vi förlorade tillslut med 4-0 och jag tar på mig 1 mål där. Attans! Jag lirar i vanliga fall center och idag fick jag spela back (vilket jag iofs har gjort många år) men det var lite ovant och sen att göra det med en annan tjej som itne heller spelar back ställde till saker ibland. Haha! Vi släppte in 3 mål i min femma, buu, tell me about it. Men grejen var att de kom 3-2 hela tiden och då blir dte ju en fri hur man än gör. Våran center var smått aggressiv när vi försökte få henne att hålla till höger och täcka på henne som var fri... Men icket! Arå, men min insatts var väl rätt okej endå och ryggen gjorde inte så ont faktiskt. Blev ju inte till att springa så mycket eftersom de lirar ganska passivt och sen smäller det till och då är det bra om man är på tårna..! Vi hade flera bra lägen vi också men deras målvakt är ju övernaturligt bra. Hon har spelat i vännäs i många år men bytte klubb sista året vi lirade i tvåan till City som då lirade i 1an. Helt rätt absolut!

Jag blev invajtad på cup till veckan, tisdag, onsdag och lördag med ev finalspel på söndag så jag ska försöka få ledigt några timmar på tisdagen och onsdagen eftersom jag jobabr eftermiddag. Kan vara svårt men jag ska lirka med gubbsen och se vad de säger.. Skulle vara sjukt kul att få lira med dom igen iaf. Ett bra lag, amagad, i like it som fasen nu när div3 knappt kan träna för vi är så lite folk så detta var kuul!

Träffade Anna och Anneli också idag så vi fick ett ordentligt snack där. I like! Jag kommer att bli utbjuden som fasen på lördagkväll, Anna varnade mig redan nu. Haha! Galet. Men det blir säkert bra, frågan är ju vad jag ska ha på mig? Ska kolla i garderoben och se ifall jag har nån trasa att plocka fram..! Annars blir det en vända till staden imorgon, om jag orkar, brukar inte göra det när jag ska vända på dygnet iofs men vafasen. Taccos med 7-8brudar på lördag iaf. Anna känner inte hälften men vi ska vara hos henne, hehe! Blir perfekt! Hoppas vår match inte drar ut på tiden så mycket på lördagen för jag och anna skulle dra och handla taccos innan brudarna kommer. Så det blir övernattning hos Anna i staden, najs! Det var länge sen som fasen..! Och Rex med? Aja, blir spännande!

Nej duschen nästa, lite stretching, mat och sen softa innan det är dags att sticka på jobbet och jobba sista natten. Känns lite drygt faktiskt. =/

Minuterna tickar..!

Och pappa kommer inte hem. Han skulle iofs hämta syrran på skolan men fasen, nu är klockan över 16! Amagad, jag känner stressen, det är hans matdag idag också, buu! Och jag som inte ens vet när bilen in till matchen går, fasen! Ulf skulle ju ringa mig sa Micke, men det har han ju inte gjort. Aja, jag får väl ta och slå en pling, skulle vara göttans och missa det lixom.. Haha! Iofs det är ju deras egna fel för då bli dom ju mindre med folk.. :P

Iaf så har jag tatt på mig krigarfrillan och sminket va så nu är jag fit for fight! Jag är faktiskt taggad som säjtan, kan bara bli bra det här! Måste nog börja med maten trots allt, för bilen lär ju åka 17 nån gång, och det är ju smart.

Undra om jag ska hoppa över att tejpa mig idag, eller är det bäst? Ahh, kanske, kanske inte. Vi får la se när jag kommer fram hur dte känns.

Ahh, annars ra? Jaa vette fasen asså. Men det blir göttans till helgen iaf, påminn mig att gå på bolaget imornn och införskaffa lite smaskiga diverse drycker.. Wooha!

Nej bäst att sätta fart med middagen, aye?

Kan du klänningen?

Jag gjorde Expressens webtest som gick ut på att jag helt enkelt skulel gissa vem som utmärkte sig i vilken klänning. Skitlätt test, jag fick 9 rätt av 10 möjliga.. Doh! hahaha, det kan ju bara betyda att jag ahr grym stilkoll.. Eller en mängd med tur, fast jag gissade iofs inget utan jag visste haha. Galet vad man samlar för information egenltigen och lagrar den också? Aja, är ni sugna på att battla med mig så länkade jag testet nedan. Gl hf!

Kan du klänningen?

Oj, det var oväntat!

Fasen också! Nu måste jag ju tagga till här.

Jag hade i vanlig ordning tänkt att lira med a-laget ikväll på deras träning och Micke ringde just och frågade om jag vill med och lira träningsmatch med dom? Ja men det blir nog bra sa jag. Perfekt, åtmindstone 1 träning den här veckan som kan ge något, om jag nu får spela dvs. Lär ju hur som lära mig mera än att träna med mitt lag. Arrhh! Undra vilka vi skulle spela mot, glömde helt att fråga? Hehe!

Hoppas bara ryggen håller för kvällen strapatser. Matchen börjar 18-isch och slutar väl runt 19.30ish vilket endå är betydligt skönare än om jag tränad till 22.30 som det hade varit om det vart träning.

Annars har jag sovit som en stock, är dock trött. Drömmde en jävla sjuk dröm inatt (idag) också; vi var fångar och skulle äta fin mat vid ett fint bord? Ehh okej? Bla kyckling och potatismos?! Jag måste ju ha glömt att äta något innan jag gick och la mig eftersom jag drömde om mat? Haha Galet!

Och Miika, inte bara din msn som fakkar sig, jag kan inte heller logga in. Jag känner mig.. helt avskärmad från världen, haha! ;)

Prima ballerina?

Kex såklart!

Inte kanske dte bästa att äta på morgonen men jag kunde inte låta bli att ta ett ballerina faktiskt.

Samt att jag glömde mobilen hemma inatt, shh! Säg inget till mamma för får hon veta det här dödar hon mig! :o

Jag hann hälsa på Miika innan han stack till jobbet, det är ingen skit de! Syster träffade jag också och jag mötte pappa på samma plats varje morgon, i brännland. Så vi vinkar åt varandra när vi passerar och varje eftermiddag när han kommer hem då vi brukar mötas fråga han: Såg du att jag vinkade? Han är så söt min pappa !

Nej, sängen nästa. Jag blir galen, så trött är jag.. not! Men jag brukar ju kunna somna tillslut i alla fall, jag får väl drömma lite...! ;)

Smärta..!

Guu see niiice.. not.
Ryggen är keck, jag blir så less.

Blir inte bättre av att vi var 6 utespelare och 1 målvakt idag och jag kan verkligen inte hålla inne med skiten utan jag säger att dte är förjeffla tråkigt och dåligt att vi är så få. Jag får på skallen av våran nya tränare att han blir less på att höra att jag säger så för det drar ner stämingen blabla. Sant iofs, men jag säger vad alla andra tänker, men jag kan verkligen inte hålla inne med skiten men jag ska skärpa mig.. Fniss, jobbar iofs eftermiddag nästa vecka så jag slipper det.. Wooha!

Vi fick också höra att vi är rankade sist i serien, motför förra året då vi var rankade först. Blir spännande att se, vi komemr säkert att hamna där. Ett nytt lag, eller ska jag säga gymnasielinje, har plockat umeås bästa spelare och skapat ett lag i vår serie. Blir spännande att se hur mycket vi förlorar med där, för det kommer vi garanterat att göra.

På lördag är det match mot Obbola/Holmsund tillsammans med Strands 92or som sagt innan. Lär bli katastrof! Jag förbereder mig redan inför det som komma skall.

Tur det blir party på kvällen. För det blir det va Anna? Annars blir jag galen tror jag. Kan vara skönt att dricka lite alkohol efter en match nu när ryggen är keck ;) Var ju typ år sen vi var ute och skakad våra lurviga så jag är peppad som fasen!

Nej duschen nästa, ska dränka mina sorger och bekymmer i en massa vatten. Varmt vatten, skönt!

I tid för en gångs skull?

Ja dte verkar inte bättre; ombytt och klar, håret uppsatt, taggad som satan och alla grejer packade. Ska strax ta min Ådi och brassa iväg till träningen där jag hoppas att det kommer en hel del folk så jag slipper bli agressiv igen!

Jag har varit sjukt uttråkad idag så nu innan träningen har jag bara legat i sängen och lyssnat på min favorit-lista i itunes, innehållande CB, Rihanna, Justin mfl. med täcket över mig och bara tänkt. en hel massa tankar surrar i huvudet idag. Och fantiserat ofc, det är det bästa!

Hade en läskig dröm inatt (idag?!) när jag sov, jag hade köpt nya lagg (twintips) och hade blitt grym på att raila på räcken. Grejen var att i drömmen fick jag världens hugg så jag for med all kraft i railet och slog ut 4 tänder från undre raden och 3 i den övre samt att nån till tand sprack. Jag blödde som en gris och chefen tvingade mig tillbaka till jobbet efter 3 sjukskrivna dagar?! Det skulle ta 2 veckor innan tandköttet hade läkt såpass att jag kunde få en brygga ala hollywood-smile. Så egentligen var jag itne så missnöjd eftersom mina tänder har gått tillbaka sig sen tandställningen. Jag har haft perfekta tänder för några år sen och nu.. bajs.

Men iaf, det var lite läskigt det var det allt, Förstå¨hur ont dte ska göra att slå ut sina tänder? Bahh! Jag blev värsta cirkusdjuret för alla ville att jag skulle le för dem så att de fick se mitt "vackra" leende med ytterst få tänder kvar i käften..
Aj aj aj!

Sedär, nu är det time for me to go!

Bilder från Strömstad!

Ja jag har ju lagt upp och skrivit om partyt i göteborg men inte lagt upp några bilder från Strömstad. Och varför inte det nu då? Jo grejen är ju att jag är sjukt lat och orkade helt enkelt inte plugga in mobilen till datorn och trycka: överföring av bilder... Fail på emmii där !

Men nu har jag äntligen gjort det och det var inte många bilder att hurra för. Men några blev det i alla fall. Bland annat på Filippa, Los och Annas sjukt tuffa hund. hon var helt galen, haha! (Och jag har upptäckt att ordet inte är mitt mest felstavade ord, jag stavar ALLTID fel på det. Amagad, whaj?) Sen blev det några bilder från västkusten där vi dabade i havet och solade i det fina vädret! Strömstad är en vädligt fin stad måste jag säga och det verkar alla norrmänn också tycka! Eller är dom bara här för systembolagen? I alla fall så är denna lilla sommarstad full med norrmän och rika svenskar som har båtar liggandes i hamnarna för flera miljoner. Ja shit, skulle jag också bli så rik skulle jag också köpa mig en båt? Ehh nej, hellre en stuga i alperna eler något liknande då! Kanske på en söderhavsö?



Oskuldsfulla Lisen?

När jag och Lisen var ute på promenad i söndags såg vi flugsvamp växa i stora klungor.

Lisen: Har du aldrig tänkt på att flugsvamp skulle vara perfekt att döda någon med?
Jag: Erhmm..?
Lisen: Ja men du lagar mat åt någon och så stoppar du ner flugsvamp. Det har jag tänkt på i många år när jag känner att jag verkligen skulle vilja strypa någpn för att jag är så arg...!

Haha! Ja Lisen lilla, jag skratta så jag dog nästan. Men iaf jag sprang på ett par svampar härmom dagen och fotade dom åt dig..! ;) hahha!


Och jag hoppas att jag aldrig känner en svamp-aktig smak i något du bjuder mig på!

Softish!

Vaknade 14.10 av larmet, sjukt skönt sov jag med. Underbart härligt!

Jorden gick inte under idag heller som vi ser. Kanske lika bra det nu ra.

Bror funderar på att åka till Australien och jobba i 1 år. Han vill att jag följer med...?




Blodsockerfall and the end of the world?

Aha, sjukt jobbig natt med lagomt mycket att göra. Dock blev jag hur trött som helst vid andra rasten klockan 04 så jag sov i 30 minuter i en stol som en död. Jag hade inte den blekaste aning om var jag var när jag vaknade och inte heller varför jag hade spänningar i nacken.. Sen blev jag tvärt hungrig så jag kastade i mig en banan men kroppan var helt lost och jag skakade och såg suddigt typ. Det blev till att leta igenom skåpet på bortglömda småpengar så jag kunde köpa mig en center för lite snabbt sockerintag. Smaskens att Lovisas far är en av cheferna, nyheterna färdas fortare och är mera rätt än när jag får höra det av skvallergubbarna 3 dagar senare... Fniss!

Jahaja, idag ska protoner krocka med varandra och återskapa Big Bang och detta skulle ske vid lunchtiden idag någon gång. Eftersom jag sover missar jag denna stora händelse men förhoppningsvis finns jorden kvar när jag vaknar där vid 14 nån gång..! Thihi! Mängder med forskare anser detta experiment som vansinnigt och farligt men, äsch! Vad har vi att förlora egenltigen? Jorden går under förr eller senare och det lär gå jättefort ifall vi sugs in i hålet och försvinner i en explosion. Vi behöver ju itne uppleva hur jorden sakta men säkert dör ut pga människans skit utan det lär väl gå hyffsat smärtfritt om jag har förstått saken rätt... Haha!

Och idag är det, eller ikväll, träning, möte och fotbollsmatch Sverige - Ungern. Blir till att skynda sig hem från mötet efter träningen för att se lite fotboll endå. Inte för att den kommer vara bra, det tror jag verkligen inte, men iaf, det är ju trots allt Sverige som spelar VM-kval.

Och jag läste en skrämmande blogg nu på morgonen, en 15årig tjej som fått barn?! Men geez, hon är ju bara barnet själv och så får hon barn? imo så är detta... Ehh nej, jag ska inte skriva nått..!



Dax att sova och jag ska krama kudden från dig!

Top Model s. 10!

Jahaja, då blev dte så att jag satt och såg America's Next Top Model, seson 10. Och som alltid förvånas jag över just amerikaner... Men seriöst, varför i hela friden måste de skrika konstant när de är på TV? Så fort det är något spännande, oväntat, roligt eller vad som helst så skriks det och gråts om vartannat? Varför?

Och redan vid första programmet får vi höra att en tjej blev omskuren som liten så hennes slida är ju helt förstör - no sex. Alla grät och tröstade och sen kommer självklart kommentaren: Känner du dig mindre kvinnlig då? Första bråket, amagad. Första dagen. "okej" typ. Och att en tjej ammar fortfarande sitt barn och nu när de inte är tillsammans så dricker hon sin egna bröstmjölk för att kunna amma honom sen när hon återvänder? Ahh men geez och detta berättar hon för panelen? Ahaha amagad säger jag bara.

Tur att Johnny och Mattias på Room Service är tuffa så jag kan zappa dit när det blir too much america på top model. Jhonny hade på sig sin blottarrock idag.. Haha, det säger ju allt!

Aja, här kommer deltagarna från Top Model 10. Som vanligt tog dom med människor med ytterst skumt ansikte och dissa dom snyggaste, men hey! Det ä'r ju topmodel/foto/catwalk.. De ser ju lite special ut numera ;) Dock är det INGEN någonsin som kommer upp i Twiggy, Tyra Banks, Giselle och Heidi Klums nivå..!






Imorgon går jorden under!

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1293738/forskare-i-morgon-gar-jorden-under

Forskare ska återskapa Big Bang precis som i Boken Änglar och Demoner...!

Haha! och många tror att jorden kommer att sugas in i det pyttelilla svarta hålet som uppstår ifall experiementet blir lyckat..

Spännande! vi får se ifall vi överlever morgondagen nu ra!

Lovley!

Idag sov jag så skönt så jag ville bara inte vakna när klockan ringde. Buu!
Ställde den på 14.30 och tog en liten sovmorgon faktsitk, guu se skönt!

Ny fryser jag som fasiken, i need a hug! Men efetrsom det inte går va så får jag nöja mig med en filt. Fungerar imo nästan lika bra faktiskt.

Nu vet jag varför jag hade huvudvärk igår i alla fall, en förkylning är på gång och då täpps näsan till när jag sover vilket leder till att jag får huvudvärk? Amagad, kan jag itne andas genom munnen när jag sover? Måste vara helt missanpassad eller nått..! Idag vaknade jag utan huvudvär koch dte var skönt som fasen.

Synd att vädret är lite sämre nu än i morse för jag var sugen på att ta en lätt promenad. Aja, och vette tusan hur jag ska göra med damernas träning idag heller. Kanske bäst att vila idag och sen lira onsdag torsdag? Lutar åt det faktiskt, jag kännde förra veckan att det blev lite jobbigt att träna 4a dagar i rad. Buu, emelie är lat !

Tänk er innan när jag tränade hårt. 9-11 pass i veckan med pass på minst 1½ timme upp mot 2½ och ännu längre när jag kunde åka snowboard. Helt stört egentligen nu när jag tänker efter. Dubbla pass måndag, tisdag och torsdag, var ledig typ 1 dag på helgen, ingen när det var vinter. Ibland om det hade gått dåligt på snowoardträningen på tisdagarna efter skolan drog jag till backen efter innebandyträningen också på tisdagarna så det blev 3 pass i rad. Och det var ju ofta jag inte var nöjd så det hände typ varje vecka om jag itne var alltför slut i kroppen. Ett under att jag inte slet ut mig själv fortare än vad jag gjorde..! Men vad gör man inte för att försöka vara bäst liksom? :P Aja, och tro nu inte att åka snowboard är lätt och inte alls jobbigt för isåfall är ni vad jag kallar för söndagsåkare.

En söndagsåkares stil är nästan rak som en pinne, sladdar med brädan och tror han ser bra ut där han "glassar" fram och tror han är cool. Grejen är den att när du verkligen kan åka bräda jobbar du med hela kroppen och ett åk nerför pisten ska göra att dina lår skakar för att du har jobbat med brädan för att få det perfekta åket. Och det fixar man inte med spikraka men och rak rygg utan det är ner och pressa för att få till underbart hårda skär som lämnar ett perfekt märke bakom dig i snön. DET är det bästa som finns, ett snabbt åk där du känner hur brädan jobbar med dig och du får till alla skär helt perfekt! Amagad, nu dregglar jag nästan här. Eller när vi åker typ bordercross, fasen det är jobbigt som säjtan! 4a och 4a åker man nerför i en bana med hopp, svängar, bumbps, velodromer etc och det ska gå fortare än vad du egentligen klarar av för du vill ju vinna och komma först ner! Hehe! Det hände ju ofta att jag krockade med de andra men som sagt, allt som räknas var ju att vinna! Jag kan inte räkna alla ggr jag och Pertra körde ihop innan hoppen eller i luften och man blev liggandes och hoppades att vi hade långt avstånd till de andra så de inte skulle hoppa in i oss.. ! haha! Sjukt egentligen. Och pipe-åkningen, hoppen, portar.. Allt var sjukt niice!

Bah! Nu blev jag nostalgiskt här, men det var imo det roligaste jag har gjort i hela mitt liv, att gå snowboardgymnasium. Som fasen! Och lägret i Ilaien, Alagna med. Sjukt kul läger där vi var 5 elever; Jag, Atti, Anton, Alex och Danne samt en tränare och en fotograf. Synd bara att det var lite lite snö men vi gjorde det bästa av det. Byggde ett sjukt step-up, en corner och åkte i parken som hade värsta roliga "park"-skötaren. Park var att ta i, det fanns 1 corner, 2 hopp, 2 rails och en box..! haha! Iaf, det enda han gjorde om dagarna var att kratta i hoppen osv, slappa jobbet! Nu tappade jag bort mig igen.. -.- Aja, synd bara att vi kulle droppa utför transportleden. Det var väl 3-4 meter innan vi landade i snön och jag skar naturligtvis fast i snön som var en blandning av klibb/puder/skare så jag voltade och snurrade som fasen i snön. Nacken fick sjukt mycket stryk (tur jag hade ryggskydd!!) så jag var helt invalid i 3 dagar och kunde inte röra på mig. Jag kunde inte ens vända mig om när jag sov i sängen plus att Atti gnisslade tänder! Haha!

Sen alla andra läger vi har haft, Kläppen var ett av de bästa. Förstå året i tvåan, jag måste ha sett helt sjuk ut. Först läger i hemavan, direkt till Italien efter det blev det påskåkning i hemavan igen och sen veckan efter det Kittelfjäll... Tänker er hur mitt stackars ansikte såg ut efter alla soltimmar med gogglarna på? Har ni bilden av en tvättbjörn är ni inne på helt rätt spår. Jag har aldrig haft en värre goggelbränna än det året. Hur brun som helst på på nedre delen av ansiktet medan den övre var helt vit. Jag är också hyperkänslig mot strålande vitt ljus som det blir i fjällen så jag kunde inte ens "sola" i liften för då kunde jga inte se nått på flera minuter utan jag är tvingad att ha spegelgogglar som inte släpper in något ljus på mig varje dag...  -.- Aja, folk kunde ju se vad jag pysslade med iaf. Haha! Folk tyckte nog att vi var rätt så galna...!

usch usch! Långt inlägg igen. Ibland får jag värsta skriv-peppen och glömmer bort hur mycket jag har skrivit. Eloge till ni som faktiskt läser igenom allt! Jag kan sammanfatta texten med att säga att det var tider förr, nu är jag en avdankad alkoholist (?! neeej) som har sadlat om till Twintips som imo är mycket coolare och åker bara bräda ibland..Men jag ångrar inget som sagt. !



Its like I w8ed my hole life, for this one night!
its gonna be me and u on the dancefloor!



Godmorgon!

God morgon min(a) kära morgonläsare!

Faktiskt, strålande väder och +6 grader varmt ute idag. Nästan underbart vacker faktiskt så det är synd jag ska ligga och sova bort den bästa delen av dagen.. ! Nej inte nu på morgonen men runt 12 där ;)

Jag hoppas innerligt att jag får sova bättre idag än vad jag gjorde igår för igår var det lite nasty faktiskt. Jag var sjukt trött inatt på jobbet med piggnade till efter en tupplur på 20 minuter på rasten. underbart! Annars fick jag jobba som en galning hela natten, jag hade otur och hamnade där det rullade på som fasen medan mer än halva gruppen fick göra ingenting alls i princip. Buuu!

Jag fick en konstig flashback inatt som jag inte kommer på atm men förhoppningsvis kommer jag på den senare idag. Det var en rolig grej för jag fnissade som fasen och gubbarna undrade vad fan jag höll på med? haha!

Galet galet. Annars har jag lugnat ner mig från gårdagens träning och taggar (?!) möte på onsdag så får vi höra vad som sägs. Ska bli intressant att höra. (klockan plingade 7, bäst att sova!)

Jag käkade lite flingor och mjölk nu till frukost och surrade lite lätt med syster som höll på att fixa sig iordning inför skolans bravader. Hon höll dessutom på att riva ut hela huset när hon var i badrummet?! Amagad, vilket liv, tappade säkert hårsprayen i klinkersena eller något sådant. Sen sticker hon ut huvudet genom dörren och väser: shhh!! Som om det var jag som väsnades? haha! Galet

Brorsan kom till rätta tillslut igårkväll iaf. Har fått i uppgift att fiska lite och höra vad han har tänkt, mamma försökte nämligen igår när han kom hem men han var tydligen sur som fan (fortafrande?) så hon bad mig försöka... Ibland alltså, pttjja, Men allt för familjen, är det inte så?

Nu är det dax! Sängen nästa!



Allt för dig!

Aj?

Mhmm! Syrrans huvudvärkstabletter är något särskillt...!

Ska fixa mackor nu och göra mig klar för arbetet antar jag. Lite misspeppad since we have trouble at home... Brorsan har itne ens kommit hem än?! Amagad

What is this? Gött att jag har ppl around me som jag kan tjöta av mig med. Underbart, i like it som faen! Och vad jag blandar engelska, svenska och swengelska nu ra. Aj aj Ajjj!




Och jag kan ingen kinesiska Miika, så det skulle vara lite tröttsamt att tjöta med teckenspråk? Kan ju så få tecken där va..! Hahha!

Förbannat vad jag är arg!

Jag blir helt galen när träningarna är så här som de var idag.

Det börjar med att vi är 2 personer som är ombytta och klara 5 minuter innan träningen ska börja och det är då vi ska sätta upp sargen. Jag blir sur som fan för när vi är så få, vad är meningen att träna överhuvudtaget? Då kunde jag ju lika gärna ha gjort nått annat vettigt, som sova (fortfarande huvudvär och allt, upprörd javisst!) för det hade ju vart grymt mera skönt. Iaf jag jagar upp mig som fasen och frågar tränarna vart alla är?

.. Dom kommer, säger tränarna. Okej? När då lixom? Folk droppade in på träningen enda fram till 17.45, en kvart sen alltså. Sargen var inte uppe förren 17.47 typ så då hade vi hela 1 timme och 10 minuter kvar på träningen. wounderbart! Vi blev tillslut 10 utespelare och två målvakter vilket itne är fy skam endå. Men jag var vid det här laget helt galen och var typ sur i 45 minuter på träningen. Det kan inte ha varit roligt för alla småtjejer, halva laget idag kommer från Strands 92or och dom är ju ganska små pch väldigt otränade på innebandy om jag säger så, och jag som ska vara "kapten" och allt. Bra där Emmi, bra där!

Jag kan verkligen inte hålla inne på saker som jag tycker är fel. Tex var uppvärmningen under all kritik, först så brukar man ju rimligtvis värma upp målvakterna med halvcirkel efter löpningen och sen  "göra hörnen" . Men inte idag inte, utan idag började vi med en svårare övning fast vi hade nya spelare med oss som knappt lirat alls eller var med förra träningen så det såg förjävligt ut. Jag blev som sagt mer förbannad varje minut som gick, inte på spelarna utan på tränarna den här gången eftersom de ja. La en högstanivå som inte fungerade helt enkelt. (Dock där jag helt klart vill att den ska ligga men de måste ju titta på spelarna och se att det inte fungerar. Det såg jag direkt)

Aja, vi spelade väldigt bra trots allt så det var kul. Synd bara att jag avr tvungen att bli uppretat som satan först och lack  och galen. Som sagt, jag är ganska grym när jag är arg vilket märks på spelet osv. Jag kör över dom även fast dom är små, inte det bästa kanske men men. Det vi gör på träning gör vi även på match. Plus att vår "kära" målvakt har bestämmt sig för att träna med div 1 herrar och i staden.. ??!??! Whata fack ? Hon är kass imo, så nu har vi i princip sparkat henne. Aldrig att hon får lira match med oss ióch aldrig träna. Helvette heller ! (attaans, nu blev jag upprörd igen) men som tur är har vi en målvakt kvar. Phew!!

Min nya vinkel på klibban fungerade utmärkt iaf, tackar som frågar. Den blev riktigt go för att vara jag som vinklade den. I vanliga fall brukar min kära far vinkla den (han är kung!) men han var upptagen med maten så jag fick göra det själv den här gången, fniss!

Aja, nu när jag både har snackat och skrivit av mig känns det mycket bättre! Mamma säger att jag ska lira med a-laget men pappa är mer på min idé att träna med dom och lira matcher. Jag vill itne binda mig med något som jag ev tröttnar på när det är tid att plocka fram skidorna/brädan. Wahhaa, nu längtar jag som fasen! Lowe och grabbarna har redan börjat åka bakom Skycome Arena inne i Umeå, sjukt!

arå, nu har jag nog eftersvettats klart, ska ta och hoppa in i duschen ett tag, skönt som fasen ska det bli! Och ta en huvudvärkstablett för jag lär ju inte kunna sova bort den här. Är inte den typen av huvudvärk, hoppas det inte utvecklar sig till migrän i natt bara. Det blir lätt otrevligt..!

Smashing fantastic!

Shit, ibland har jag verkligen alla tidernas familj.. NOT!

Bah, 2a gången på två dagar när familjen är i uppror. Bror ich syster fightas och svär åt varandra och som vanligt blir jag indragen medan mamma går upp i taket. Jag var oskyldig denna gång dessutom. HELT FAKKING OSKYLDIG?!

Bahh. Lovley, jag ska på träning nu iaf! Tack och lov att jag ahr mina träningar så jag kan lämna huset ett tag.

Ingen som ställer upp med boende typ.. 3 veckor så jag får vila ut mig?

Jag ger upp!

Fasen också! Att det ska vara så svårt att koda i html, jag är typ värdelös. Buu!
Synd att jag slutade en gång i tiden när jag var på G inom det här området. Aja, och huvdvärken har itne direkt lättat. Så nu skiter jag i det här för idag. Dock har jag hittat mängder med tips som jag ska testa senare när jag får tid.

Ahh! Fasen, jag ska hooka om min klubba. Den har tappat all sin vinkel, as usual faktiskt. Men jag gillar den som fasen!!

Dåligt Emmii!

Fasen också! Att jag itne kunde få sova bra? Iofs brukar jag ha liite problem första natten men det här var ju löjligt? Jag vaknade 13.30 och kunde inte sova mera men jag låg och försökte sova i en timme till. Och det gick ju inte, utan jag fick vackert stiga upp runt 14 med huvudvär och kätt värk i käken? När jag somnar onykter brukar jag bita ihop när jag sover och få käk/huvudvärk dagen efter men när jag kom hem från jobbet idag var jag INTE onykter så.. Vette fasen.. Mutter!

Hoppas inte det här sätter spår på resten av veckan, ska ju träna hårt denna vecka har jag tänkt. Buu!

Aja, jag ska vakna till lite mera innan jag sätter igång med mitt lilla projekt, fniss! Jag fick mera flashar under natten (dagen, sov jag alls?!) så detta kan bli bra. Drömmde också en mysig dröm i början av "natten" så det var nice! Jag vaknade nämligen av att brorsan öppnade dörren för att kolla om jag var hemma? Suck, den grabben har noll koll men jag gillar han endå!




Fasen också!!!

Jag har blivit överbjuden på Tradera! buhhuuuu!!!!

Den supercoola gröna skjortklänningen, igen?! amagad, jag ska kolla priset på den senare när jag vaknar och ska fundera ifall jag kan lägga en liten slant till på den. Kostar bara 125kr so far. Men attans! När jag började den budgivningen låg den på 36kr?! Och det är 3 dagar kvar innan auktionen avslutas.. Mutter mutter!

Men! Den gråa tröjan har jag vunnit! wooho! Bara till att betala sen idag ra! :D

Usch! Sova nu, nu svider ögonen. alltid emelie, alltid..! Mutter

Nattveckan har börjat!

Guu see skönt det är med nattvecka! Jag känner hur krafterna i kroppen återvänder och jag taggar inför att gå och lägga mig och sova medan resten av sverige arbetar eller går till skolan. Träffade just min syster som höll på att sminka sig inför dagens bravader. Själv ska jag strax sminka av mig (det lilla jag har, typ mascara, orka mer än så när jag jobbar på industri? Skulle vara fredagar isåfall! ;) ) Aja! Vart var jag? jo just det ja och sen borsta tänderna och krypa ner i sängen.

Det finns ingen bättre känsla än att krypa ner och du veta att du får sova utan att behöva stiga upp sådär jättetidgt. Jag och min bror har ärvt pappas gener som gör att vi kan somna var som helst och hur som helst. Det är hur gött som helst tbh för det är ultimat när man ska jobba skift.

Idag fick jag höra av Lovisa, hennes pappa är en av cheferna på volvo, att det avbeställs tydligen mellan 200-400 hytter i veckan och vi gör ca 1500/vecka. Vilket innebär att om några månader om det fortsätter såhär är det typ kris eftersom vi kan producera mer än vad som beställs och att vi då har hunnit jobba ikapp allt. Geez, innan semestern var prognosen god och nu går den käpprätt åt h-vetet. Lågkonjunktur, big incoming! Tänk alla stackars unga killar och tjejer som har köpt lägenheter/bilar/lånat pengar och nu får de troligtvis sparken? tack att jag bor hemma, !!

Aja, annars inatt ra? huur lugnt som helst, förutom på mitt första pass (tack Ahmed som inte ladda något i fredags, fyfan!) Alla hade fullt utom jag så hjag fick jobba som satan första passet. Sen blev det fullt och vi gjorde inte så mycket efter klockan 2. I omklädniongsrummet är dte så kallt (sparar de på värmen de snåla jävlarna?) att jag och Lovisa slog på bastun och öppnade dörren för att få lite värme i rummet. Och ja, vi bastade också sen, så skönt att bli sådär härligt varm i kroppen. Me like it som fasen.

Sen fick jag också ett halleluja moment inatt, jag ska berätta mer sen. eller rättare sagt, ifall jag lyckas kommer ni att märka det...

Nej nu är det sängen nästa som gäller! Jag är grymt trött, men bilresan gick bra hem; Tackar som frågar!, så nu blir det till att krypa till kojs. Sen när jag vaknar ska jag testa min lilla idé och har jag tur (och skills) blir det kanske något fräsigt av det hela!

omw to work!

Jahaja! Jag fick frågan om jag var taggad inför nattens arbete? pffftt! NEJ! Iofs jobba natt är superlätt, går fort som säjtan but still. Jag kunde knappt sova någonting heller utan det känndes mest som om jag låg och vred mig och när jag slutligen somnade så ringde mobilien på direkten och väckte mig. Blir en spännande natt men ännu mer spännande när jag skall köra hem i morgon bitti. Det var länge sen jag var sådär supertrött så att jag nästan somnade bakom ratten men förhoppningsvis ska det gå bra imorrn med.

Sen, varför i hela friden har jag finnar vid 21 års åder? Jag vet jag är tjatig, men wtf lixom? arrgg! Kan iofs ha nått att göra att jag har min period just nu va, men iaf. Som för ovanlighetens skull inte har haft med sig någon större mensvärk. hurra för det!  Hade iofs lite i torsdags då det satte sig som en dov smärta just i svanken där jag redan hade ont. Men det var inte så farligt. Stjooho! Kan iofs ha att göra med att jag börjat träna igen, najs som fasen.

USCH! nu är jag typ sen igen?!  Amagaaad.

Toddles och jobba/skola säkert imorrn ra! Jag ska iaf sussa hur sköönt som helst!

Palt, underbart gött!

Höstens första palt! Guu see gött det är. Mamma och pappa är grymma på palt alltså. Middagen blev trevlig trots allt, familjen hade lugnat ner sig och allt var frid och fröjd. Mega! Vi skrtatade som fasen och ingen var stressad eller något sånt så det var grymt skönt vill jag lova!

Jag har lirat arena med brorsan ida, 2v2, vi vann! Massor, och ahh så kul det var. Imba!
Brb, ska hämta lite smaskiga chips sen igår..! =)

FAIL!

Alltså ibland blir jag smått galen.

Syrran är sur, bror är sur, mamma är sur och jag har ont i magen. Lyckos Athena och Pappa som är ute och fiskar. Athena älskar att fisak, det är dte bästa hon vet.

aja, wtf, ska ta och gå och sola en sväng, blir skönt. Plus att hjag får lämna kaoset liten stund.

Och allt detta över att jeffla dataspel? omg!

En vacker dag igen?

How is this possible?

Solen skiner som fasen, jag ska ut och prominera idag igen, det är då ett som är säkert! Först ska jag bara ladda ipoden med lite mere Chris Brown så blir allt perfekt!

Mitt fyllesamlat snackade som fasen enda till 4 någonting, det går verkligen inte att få stop på orden. Men som sagt, i like it som fasen. Men mkt bättre den här gången då jag inte låg och sov som förra gången, haha!

Idag annars då?
Just det ja, jag failade igår och köpte inge godis, nu måste jag vänta en heeel vecka innan nästa möjlighet!! Arrhh!

Taggar redan som fasen till helgen då det blir party, WOP WOP!

Höstigt!

Ahhh jag blir inte nöjd, attans!

Headern blir inte bra, jag blir galen! ahh! Men nu är klockan liite för mycket va, 04.30!

Buu! Sova snart, ja tack! och fyllesamtal nu igen! en mkt härlig ovana att ringa och tjöta litet! i like it som fan speciellt när vi knappt har snackat i veckan.


Jag hittade en old pic på mig också, kanske från tvåan på gymnasiet eller något sådant?


Nytt för hösten!

Angående hösten som är på G så har jag valt en mera höstig bakground nu. I hope u like it!

Fotbollen sög ju ikväll, jag blev riktigt less faktiskt! Passade på att fila/slipa naglarna (hur länge sen var inte det?!?) så något vettigt fick jag ju gjort iaf. De spelade så tråkigt alltså, buu!

Dagens fniss stod Ulla-Karin Thelin för, UIKs målvakt. Förlängning och UIK fick en hörna i sista minuten och Ulla-Karin sprang upp och lårade in bollen. Fniss! Inte ofta en målvakt får göra mål, hehe!

Aja!

Underbar höstdag!

Jag och Lisen tog en promenad längs stranpromenaden vid älven. Hur mysigt som helst, Athena var också med för den delen. Solen strålade och det var vindstilla så älven var spegelblank. Vi var ute, ja men typ 2 timmar nästan, men mestadels satt vi i sandkammen och snackade skit om allt möjligt. Kastade pinnar till Athena och stenar ut i vattnet som hon blev sjukt nyfiken på så hon satt vid vattenbrynet och scoutade ut mot vattnet.

Jag har också fått Lowes nya ipod-lurar, tackar! De var skönt att ha normala lurar och itne jobblurarna när jag är ute och går. Träffade Lisen på Ica eftersom vi bor i varsin del av vännäs så jag hade lite dötid utan surr! ;) Athena uppförde sig som en gud, sjukt bra på att gå i koppel idag måste jag säga! Vissa dagar är hon helt omöjlig men idag förvånade hon mig.

Ja, det var en kärring som tyckte att jag hade en sån fin hund, hon hade nämligen haft en storpudel innan och hon tyckte att dom var ju bara så fina! Hon berättade att de hade köpt en annan av en lokal pudelkennel i vännäsby va  men den hade dom fått ta bort efter 3 år för han blev sjuk. Och jag berättade att viockså hade haft en pudel från samma kennel csom vi var tvugna att ta bort. Ingen kvalité på hundarna där i från. Det säger jag då bara, menar: Titta på mormors hund, AHHH! Äckligare råtta får man leta efter!! I alla fall, jag berättade att Athena var från karlstad och hon sa att det var verkligen en vacker hund jag köpt mig, så vit och fin! Haha! Jag blir rackarns stolt när folk berömmer vår hund såhär. Det händer ofta att gamla gubbar/tanter komemr fram och vill hälsa för att hon är ju så läcker. Sen när hon har en prickig bandana om halsen ser hon ju urtuff ut!

Ah, jag käkade lite kycklingwook nu till "lunch", mycket gott. Och mamma har bakat idag, TACK! jag har saknat kakor under dessa veckor när mamma och syrran gick på diet och no sugar what so ever. Fett jobbigt men man ska ju stötta dem så det gjorde jag. Men fy fasen vad segt det avr så idag bakade hon åt mig, typ. Haha! Jag är grymt sötsugen eller vill ha nått med snabb energi efter träningen, beror nog på att jag itne äter tillräckligt men jag försöker verkligen. Siktar på att åtrerfå min matchvikt på 52-53 typ, men muskler då inte fett. Tror serilöst inte att jag skulle kunna bli tjock eftersom jag rör mig på jobbet och har en sjutusan förbränning. I like it that way, i really do. Men musklerna håller på att byggas upp igen, i like it! Jag och Lisen har kommit fram till att det är sjukt snyggare med muskler än bara vara smal som ett skelett. Susanna Kallur, hur snygg är inte hon? Liite för mycket muskler för min smak, men hon är klart snygg!

Vet inte om ni kommer ihåg men våren i trean, för 3 år sen, när jag tog studenten var jag sjuk som fasen och vägde bara 48kg och såg ut som ett skelett. Fy tusan avd äckligt det var. Jag hade i princip stressat/tränat sönder min kropp så jag blev sjuk som fasen och kunde inte äta någonting. Vi hade sjukt mycket läxor och träningar så jag blev stressad som fasen och magen la av helt. Det syntes framförallt när vi gick på balen för jag hade ju sytt upp en snögg klänning som passade perfekt, och så blev jag sjuk. Den blev helt slapp, buuhu! Aja, minnen, inga bra iofs och det tog lång tid innan jag hade återfått mina kilon och kunde äta ordentligt igen. Dock har jag fått vad jag nu ska säga, men av det där. För slarvar jag med maten 1 dag eller 2 blir det svårt att äta igen. Måste då småäta en hel del för att åter få mage i balans. Ganska drygt tbh, fick en släng av det där nu när vi var på semester i gbg/strömstad/smålan/sthlm. Aj aj aaj!

Usch, vilka minnen som kommer fram? varför? Haha!

Detta var ju en BRA dag? Galet.
Händer ikväll ra?

Guu see sköönt!

Jag vaknade pang bom klockan 11 sharp utan att vara det minsta trött eller seg. Fy sjutton vad härligt det var att få sova ut (från kl03?!?) och vakna av sig själv och inte den däe förbannade väckarklockan. Hur nice som helst ! Jag taggar redan nattvecka iom att jag har vänt dygnet nu (sjukt, jag kanske aldrig vände tillbaka det från förr-förra nattveckan, vad vet jag?) och dte ska bli så skönt med "sovmorgon". Mhm mm mmm!

Min planer för dagen är ytterst få men så underbart härliga. Klockan 13 ska jag ta en promenad med Lisen och Athena, sen ska jag sola en sväng idag och slappna av i ryggen lite. Om jag hinner, nu blev allt tight! Aja sen ska jag även inhandla lördagsgodis och , shit! Det var något mera. Just det , lägga ett bud på den gråa tröjan och den gröna klänningen tror jag nog.

Oh fan. nu måste jag vara på alerten, 3manna en instance, awwih! Och sen skynda skynda! Blir nog perfekt! tjoho!

Rakt in i träsket!

Tack TACK! Michailov, han har lurat in mig i tradera träsket! Amagad, jag är så jävla kär!!

Ahhhh! Jag förstår varför folk blir beroende av att köpa massa saker.. fniss! hahaha

aja, blir film nu, äntligen!

Fredagen är räddad..!

Ingen kan laga lika god mat som mina föräldrar. Ofc, dem som jobbar på Indiska restauranger och dylikt, det är smaskens det också! Pappa gjorde en supergod kycklingwook idag! mumma!

Det blir tydligen godis imorrn iaf, lördagsgodis, huh? Smaskens det med.!

Vi hade tänkt att dra och se Mamma Mia! I helgen men syster är typ jätteförkyld och det är inge vidare att sitta och snörvla i en biosalong. Så det liknar som att det inte blir något av, fasen också! Jag var taggad ! Alla säger ju att den ska vara så himmla bra?!

Vi ska iaf se filmen av Ang Lee klockan 23.10, det blir kanon de! Sofie har inte sett den, men både och och brorsan diggar den som fasiken.:!

Stackars Miika som måste jobba ikväll, jobbigt värre!


Crouching Tiger, Hidden Dragon

Den ryktbare och ädle krigaren Li Mu Bai har för avsikt att dra sig tillbaka och leva ett liv i stillhet. Han överlämnar därför sitt legendomsusade vapen, ett vackert ornamenterat svärd som bär namnet Gröna Ödet, till Yu Shu Lien, en kvinna han i hemlighet är förälskad i. Li vill att Shu Lien, som också i hög grad behärskar den klassiska kampkonsten, skall ta med sig Gröna Ödet till Peking och där skänka svärdet till den aktade Herr Te. Själv tänker Li bege sig till berget Wudan för att hylla sin läromästare, som för några år sedan blev förgiftad av den fruktade skurken Jaderäven. Han lovar att senare möta Shu Lien i Peking. Hemma hos Herr Te lär Shu Lien känna den unga Jen, en vacker dotter till den framstående guvernören Yu. De två kvinnorna blir goda vänner och Jen avslöjar att hon inte vill gifta sig, utan istället bli en fri krigare, som den beundrade Li. Samma natt smyger sig en maskerad tjuv in i Herr Tes hus och rövar bort det oskattbara Gröna Ödet...

Spännande, dont u think?
Den har också fått 4a oscars 2000 för Scenografi, Foto, Utländsk film och  Musik samt flertalet nomineringar som den inte vann. Det är den första stora asiatiska filmen i västvärlden och den öppnar marknaden för denna typen av film.Så har ni inget att göra 23.10 så slå på tv3 för fasiken och se denna för den är helt underbar som många andra asiatiska filmer. Språket, bilder, musiken, fighterna, kärleken, här är allt så mycket vackrare än i slaskiga amerikanska versioner. I dessa har allt en tanke, minsta lilla betoning och rörelse ingår i en större helhet som tillsammans bildar ett vackert rörelsemönster.

Aye, blir kanon!

Äntligen!!

Nu är det helg! Jag har peppat helg sedan klockan tio idag! Tjoohoo!

Dessutom slutade vi tidigt och vi fick supergott fika av Chefen! Vesa verkar bli en soft chef känns det som. Underbart!

Ska slänga kläderna i tvätten och städa lite på toan osv nu ra. Jag ska med andra ord vara lite .. erhmm "duktig".

Min enda sak jag verkligen villl göra ikväll är att titta på Chroughing tiger hidden dragon klockan 23.10 på tv3. Det blir perfekt, shit vad länge sen jag såg den filmen. Underbart!

Varför blir jag så jäkla utdebatterad så fort jag nämner att jag itne tycker om Titanic och att jag inte ens har orkat se klart den? geez, gimme me a break here will ya? Folk blir typ sur för att jag itne tycker om den, men herregud. Haha värsta diskussionen hade vi idag på jobbet alltså. Omg, jag orkade inte ens tillslut käfta emot. Vad är det som gör att man måste älska den filmen? jag förstår inte grejen alls med den? (+ att det är unge dicaprio och kate winslet.. huvva!!)

Nej tacka vet jag mästerverk som Fightclub, American History X, Blood diamonds, Sagan om ringen trilogin, Batman the Dark Knight, HP, och asian films such as Hero, Geisha mfl.

AND! Jag är tankeläsare, det har hänt ex antal ggr på senaste att jag säger/vet saker vad andra gör. Senast för några minuter sedan då brorsan frågade om jag visste hur många virus han hade på sin dator. Jag slumpade fram talet 74 and guess what? Exakt, jag hade rätt. Det är sjukt egenltigen, kanske har jag ett 6e sinne eller något? ;)

Jag gråter!

Hahhaa! Fy fasen vad roligt det var!!! Skrattar så jag gråter, hahahhaa


Och High Five brorsan! Vi var fan bäst idag på 2v2 arenan!

I love it!

Då var det bestämt!

Ingen träning idag. Jag har redan dåligt samvete men känner väl (väl?) att ryggen inte pallar riktigt. Jag får helt enkelt träna nån gång i helgen. Buuhu!

Jag måste ju verkligen inte träna med damerna men jag känner att jag behöver lite träninG! Aja, kan ju vara bättre att vila idag och kunan tröna till veckan.. But still...

Annars ikväll ra? Dunno actually, sitter ich lirar med boysen nu ra.

Berättade jag om mitt försök till att köpa en ny data-mus? Inte det? aja, men jag var en sån där jobbig kund som ville prova mössen för att hitta en som passade min hand.. Hahah! och den jag ville ha hade dom inte hemma. Buuhu! Ska återvända dit om någon vecka för att se om de har fått hem nya.

Ahh, ja är stel idag också. Men inte lika stel som jag varit innan i veckan, stretchade inte igår heller.. Attans!

Lyssnar på Rihanna och Cris Brown actually. Jag needar mer låtar och ny musik!

Så otroligt seg dag!

Ah! Fasen vad seg och lång dagen har varit. Samma sak idag igen, vi gjorde knappt något pga någonting så.. Ja, vi satt mest och rullade tummarna (läs:nickade till och sov emellanåt) mest hele dagen faktiskt! Tiden går sjukt långsamt, det enda roliga under dagen var att Lovisa har kommit hem igen! Och den lilla blekfisen hade fått lite färg hon med, hon är så ljus så att den svenska solen knappt ger henne någon färg alls. Hon, killen och ett till par har varit i Turkiet, Alagna typ något sånt. mmm! Fusk! Vem vill följa med?

När jag skulle svetsa idag var jag peppad som satan men nä'r jag väl var där uppe och skulle börja så var det stopp. Jag gjorde kanska 15stycken på 3 timmar. I vanliga fall går det 12st/h och då är det lite action åtmindstone! Och min Ipod var död, jag hade glömt att stänga av den i måndags eller när det nu var (OHH! Bra där Emmi, ska ladda den genast!!) så den hade såklart ingen ström i sig. Fasen!

Frågan är ju om jag ska orka med en träning till idag eller skit i det och vila lite?


Pain, is it temporary?

Smärta smärta, jag kunde knappt springa idag på träningen men endå tjurskallig som jag är så jobabr jag gärnet (nästan) endå. Jag blir smått galen faktiskt, känns verkligen inte bra nu!

I julas var det ju som värst men sen gick det ju till sig på nått vänster och blev typ bra igen. Kanske ska jag be någon hoppa på min rygg och se om det blir bättre? Kan ju knappast göra det hela sämre...!

Aja, idag var vi hela 6 pers på träningen, eller sju med målvakt. Jag blir seriöst jettedepp och kan knappt fokusera för träningarna blir så kassa när vi är så få. Iofs kommer antalet att öka lite granna när fotbollen slutar, får vi la hoppas!

Ahh fasen. Jag sov innan träningen idag också, eller innan middagen, sjukt mysigt! Jag och Athena sov sked, hon är så go! Synd bara att hon tar större plats än mig, i min egen säng? hon är ett stort vitt monster, de e vad hon är.

Jag ska försöka komma isäng i tid idag, jag vet det är svårt men idag var jag verkligen sjukt trött! Jag satt och halvsov när chefen var förbi... Hehe! Det bara blev så att ajg satt och whiplash-nickade mest hele tiin, han tittade lite snällt på mig och frågade om kvällen blev sen igår? Jag bara: Mhmmm! Sen träning, han skrattade lite och sen gick han. Haha!

Aja, stretching var det?

Dagens bästa!

Usch, jag började nästan grina, vad är det med mig? En av mina favoritsånger från Disney däremot var Danielle ny..! Najs!

Danielle White-Colours of the Wind


M.I.A - Paper planes


Den är så fakking gangstah! fniss!

Katastrof!!

Igår blev det tydligen bestämt att monteringen skulle dra ner på 50% av produktionen här uppe i Umeå och istället ska vi skippa iväg dem till Gent och den nya monteringsfabriken i ryssland (?!) wtf lixom?

Platschefen var smart nog att avgå i tid, han kände väl att det var dags att lämna skeppet innan det sjönk. Och det har bara börjat...! När de ska skära ner så mycket som 50% där borta på monteringen (jag jobbar inte där) kommer de varsal runt 400 anställda. Mestadels ungdommar eftersom det är vi som är sist in = först ut. Även fast jag inte ens jobbar i närheten av monteringen kommer vi endå att få sparken, förmodligen, för 400 pers är en jävla massa folk! Detta är plannerat till semestern nästa år. Antalat beställda hytter minskar för varje dag och det börjar kännas att vi är på väg in i en lågkonjunktur.
Det spelar alltså ingen roll att jag är svetsare och andra montörer, trots att de har brits på svetsare..! Utan då får annat folk lov att lära sig att svetsa, haha. Ja men herregud.

Jag tror att mycket har att göra med att regeringen har minskat transportstödet till Volvo Umeverken och iom det känner ledningen i volvo att det blir för dyrt att göra allt här uppe. Nej bättre att sparka folk och frakta hytterna fram och tillbaka ofärdiga..! Haha! Ja geez, Politik och skit är inblandat också. Aj aj aaj!

Facket lär ju gå i taket. Förstå hur många människor som drabbas om det inte ändras,; familjer, ungdomar, underleverantörer, deras familjer, lastbilschaffisar...! Listan kan göras lång, vi får väl se vart detta bär av.

Imo är det nog lika bra om jag får sparken så att jag tar mig därifrån va...! ;)

Men! Det är ett tag kvar, men som folk slutar hit och dit, blir sjukskrivna osv. Vi får la se!

Guu see sköönt!

Duschning, mat, stretching, bra musik. Ahh !

Verkligen hur skönt som helst att verkligen ta sig tid att stretcha ordentligt. Som sagt, varje dag, minst 1 gång. Försöker faktiskt hinna med på jobbet också när vi inte har alltför mycket att göra.

Nu blir det bums isäng! Undra vad för kul som händer imorgon ra? På torsdag blir det i alla fall staden en sväng med Lowe efter jobbet. Han ska inhandla en ipod (drällt bort sin) jag kommer ju att kolla efter en ny mus, och allt det dära hoss kjell va.:! Men det är på torsdag, imorgon är dt onsdag bara!

Humm bra där, ska kolla så jag har pengar med mig, orkade inte ta soppa i matsäcken imorrn. Det är så jobbigt att ta med sig soppa. Blir till att köpa nått gott. Kanske som jag köpte i måndags? Ja vi ser väl.

Natti på er!

Phew!

Nu är jag helt slut igen.

Jag får en plats i A-laget div 1 Vännäs om jag vill ha den. Han sa att det han har sett på mina  två (2?!) träningar verkar hur grymt som helst och nu när dom dessutom saknar en back så ligger dörren öppen för att kriga om en spot i a-laget.

Men frågan är, precis som han själv sa, om jag vill ha den? Han tvingar ingen och jag vill inte tvinga in mig i något som jag tillslut inte orkar med.

Så, jag kommer att lira med div3, måndag och onsdag, lira med div tisdag och torsdag. Jag ska försöka köra 4pass i veckan så länge som jag pallar med. sjukt kul är det iaf att träna med ett riktigt lag! Och med spelare som är bra! Jag är helt klart sämst so far, men jag ska verkligen träna upp mig! Haha! Galet. Det är min plan, how does that sound?

Jag kommer att köra så så länge jag pallar med iaf. Div 3.. Ja, skärpning på närvaron där, annars blir jag lack som satan! Men som kapten kan jag ju inte slacka så det är la bara att bita ihop.

Ryggen gör mindre ont när jag tränar med a-laget också, dunno whaj?

Nej nu ska jag hämta lite käk, blev grymt hungrig!

Angående brudbuketten..!

Ni som känner igen mig på bilden ser att jag står skymd bakom alla ogifta flickor på bröllopet. (Next to a woman in a blue skirt and with her arms crossed) Jag fick smått panik för jag ville verkligen inte fånga brudbuketten alls så jag ställde mig längst bak trots att lowes morsa och andra försökte puscha mig framåt. Fniss!

Tjejen som fångade buketten var inge mindre än Lowes syster längst till höger i bild, blommig klänning och grå kofta, och hon har nyss förlovat sig så det passar ju bra! (jag kännde pressen vill jag lova, Lowe var next i tur) I alla fall så kinesen längst fram i rosa klänning och vit kofta sprang och hoppade upp i luften för att fånga buketten men Hanna som var snäppet längre sträkte upp sin arm och fångade den! haha! Ja det såg så jäkla roligt ut att jag höll på att skratta ihjäl mig. Kinesen sattsade verkligen gärnet gör att fånga buketten... ;) Vissa vet ju vad dom hoppas på! Haha!

I alla fall, så bilen på Kenix när hon sitter ner med Mattias hukandes brevid henne är en grymt snygg bild! oja




Bilder från bröllopet!

Jag har varit, som tidigare berättat, på ett bröllop i sommras. 080808 gifte sig Lowes bror Mattias med sin Kenix. Här kommer ett fåtal bilder och sen nedan finns en länk till bilderna. Spana in!




mer bilder från bröllopet

Höst!





Ett tag sen jag gjorde den här..! Synd jag nästan har tappat stinget numera..

Myys!

Ahh guu vad skönt det var, jag fick bror att ladda hem lite musik och under tiden kröp jag ner under täcket och låg och vilade lite. Det var nästan så att jag somnade. Jag tänkte tillbaka på goa händelser och låg och fnissade för mig själv. Athena måste ha trott att jag hade blivit helt galen. Varmt och skönt, oja!

Nu kommer perioden då jag fryser som mest, och det är så tråkigt! Jag har redan långkalsonger på mig på jobbet eftersom de fortfarande håller på att bygga för fullt och det är öppet överallt, hål, sprickor, glipor där den kyliga luften drar in. Sen är omklädningsrummet typ.. minusgrader, jag lovar! Brrr! Idag frös jag så mycket så jag slog på bastun och satt där inne för att värma mig, sjukt!!

Jag är sjukt sugen på att dra in till staden och shoppa lite nya kläder, klippa mig och bara slösa en massa pengar. Men! Bilen gjorde ett stort hål i min bank, det är grymt psykiskt jobbigt. Sen har jag all tid att vara ledig också, ca 6 veckor.. När ska jag vara ledig? Och vad ska jag göra? Har ni några förslag? Jag är typ öppen för allt nästan? Humm! Det tåls att funderas på! Måste ha lite seriös shopping av höstkläder i alla fall, resna ur garberdoben en aningen. Kanske ett par nya skor? Var länge sen nu..! ;) (Blev också sjukt sugen på en grym bärbar labtop?!) Nya jeans, tröjor, t-shirts, cardigans.. blablaa!

Lena var sugen att hitta på något, party? When, when? Jag kan typ alltid, så ni får lägga er röst så skrammlar vi ihop gänget och drar ut på en runda!

Det var något mera.. Jo, Kjell och company är min nya favoritbutik! Jag ska köpa en massa grejjer där nästa gång jag är i stan har jag bestämt. Audiokabel, en ny mus, FM-sändare. Musen fanns inte kvar att beställa, den var en ny grymm en, (min klickar ur och fastnar, grymt jobbigt) så en sån ska jag banne mig ha! Måste dock pallra mig dit också.

Jag har dessutom visat Ezzet min kamera som jag vill ha, jag lovar han kommer att köpa en asap bara för att den var så najs! Buu! Dock vill jag ha den i... dunno, matt ljusblå/rosa.. eller den svarta?... Inte silver.. tror jag.

http://www.onoff.com/online/se/inet.nsf/vProd/56787?opendocument&markID=70-10-20

Så ser den ut, på Onoff i staden fanns den i flera färger.. Yääh!




Effektivt som fasen...!

Idag jobbade jag stenhårt hela dagen och var hur effektiv som helst. Mina gubbar var grymt imponerade av min flitiga arbetsstil... NOT! Idag har vi arbetat i 2timmar utslaget över hela arbetsdagen. Hur soft och skönt som helst, så här kan det vara oftare! Sweet! Jag var dessutom sjukt utvilad, även om jag sov på rasten, och mår toppan bra!

Nu är det tänkt att jag ska dra och sola en liten stund samt passa på att tanka bilen en aningen. Men som vanligt så drar jag mig för att göra massa saker, måste sminka av mig, byta lite kläder och leta fram bankomatkortet (suck igen, noll koll) se där..

That's me!

Ah!

Im losing it over here, let me win pretty plz!

Look out on the bright side!!

Nej nu ska jag göra min andra tidiga kväll för i veckan (kanske någonsin) och sussa redan nu. Guu vad skönt det ska bli!

Efter träningen, gött med kex!

Jag blir galen och helt hysterisk efter kakor direkt efter träningen. Och det är inge bra de, haha!

Idag tränade vi ihop med strand 92, och vi var sammanlagt 9 pers och en målvakt. Hur jeffla kasst är inte det? Jag blir galen! Frågade och fick komma på damernas träning imorrn iaf. Blir göttans det! Hoppas ryggen håller...

Kex och mjölk, efter träningen, blev det ja!

Stretchad och klar, lite trött i ryggen (den gjorde ont som fasen idag) men jag var bäst! Okej , men liiite iaf! Jag trodde vi skulle lira en za, men dte blev inget av. Så nu sitter jag här och vill ha värme typ.

Sola imorrn? Mmm lutar åt det, så ryggen slappnar av. Jag kommer att ge stretchingen 3 veckor, VARJE dag, ska jag försöka med. Nej jag SKA och blir ryggfan inte bättre under den här tiden blir det att uppsöka sjukgymnast..!







Huvvaligen vad kallt det är!

Hösten är definitivt här, frost på bilarna imorse, löven börjar få sprankande höstfärger och kylan gör sig påmind. Jag fick lov att plocka fram mina vantar idag för det var så kyligt ute på morgonen.

Älgjakten har börjat, farfars jaktlag sköt en tjur, bra där! Smaskens!

FASEN! JAG ÄR TYP SEN IGEN?!??!!?!
Snart träning och jag ligger efter, verkligen! Fasen också! Alltid alltid stress.. buuu! (Se här, jag fortsätter skriva och sitta på msn fast jag är sen, detta är inte bra emmi!!)

Spring!

Läsvärt i tidningen idag!

Jag jobbar som sagt förmiddag i veckan, underbart härligt faktiskt! Jag lyckades dessutom med konsten att lägga mig i tid så jag var hyffsat utvilad hela dagen trots den tidiga morgonen. Jag fick svetsa idag och det var riktigt soft måste jag få säga, slog på min ipod, lyssnade på hellacopters nya platta och lite justin, rihanna.. Tiden flög iväg, underbart!

Jag skippade pappas äckliga pyttipanna och köpte mig en djupfryst färdig rätt istället. Den var faktiskt god, otroligt! Dagen har annars förflutigt utan större bekymmer faktiskt, eller ja. Det enda som störde mig grymt mycket var dom där två "gubbarna" som smög omkring och tog en mängd med bilder där jag jobbade. Jag hatar när de tar bilder eller kikar på vad man gör utan att presentera sig och berätta varför de gör som de gör -.-

Annars då? Jo jag taggar inför innebandyn ikväll, (Jag lovar att stretcha, dont u worry ;) ) och blir det ev en ZA? Hoppas så, för det skulle vara sjukt nice.

Jag läste också en artikel i Aftonbladet idag (Eller var det i Expressen?) där det stod en jäkla nice grej. Så nu behöver jag egentligen inte bli mobbad mera för de.. Bah! jag trodde att jag skulle hitta artikeln på nätet men det gjorde jag ju inte...!

Men har ni läst tidningen idag så läste ni kanske en artikel om sömnsvårigheter och tips för att lättare somna? Om ni nu har läst den artikeln så fanns det en punkt 4a, Regissera om, som gick ut på att du ligger i sängen och går igenom konflikter, samtal, händelser, etc, men du väljer bort/lägger till vad du vill till händelsen du går igenom. Så istället för att du ska stå där och verka osmart så klurar du ut smarta svar och tänker att det avr så det hände för att på så sätt lugnar ner dig och slutligen falla i sömn.

Jag tillämpar den här metoden, alltid, varje kväll, folk har tyckt att det är smått sjukt men nu vet jag att så är ju inte fallet. Jag kan gå händelser i förväg (tex när jag gjorde slut) för att träna upp mig hur jag ska lägga fram vissa saker för att itne verka för elak/snäll blabla. Eller om jag har sett en bra film, läst en bok, om det ska hända något kul inom en framtid, om det kan hända något, så byter jag ut huvudpersonen, eller sätter in en extra karaktär som för handligen frammåt. Eller gör mig en egen fortsättning på boken/filmen eller som sagt, går igenom händelser och gör en liten makeover för att få ett bättre slut på det hela.

Ja det låter lite sjukt, men hur roligt som helst att sysselsätta sig med när man ska sova, det lovar jag! Jag har varit med om en mängd roliga saker vill jag lova, inget jag ska berätta nu men.. Haha! galet!

Aja, jag ska lufta Nymfen ett litet tag innan det är dax för middag. Träningen börjar halv 6 så det blir tidigt middag idag. Men bra det iaf, så har jag kvällen att tagga ner på, och stretcha!!


RSS 2.0