Urstädat!

Sådär ja!

Nu är Lowes lägenhet urstädad och snygg (så gott som det går) och det var jobbigt vill jag lova. Torkat, damsugat, torkat, damsugat, dammvippat, u name it! Allt!

Hans nya lya är 1000ggr finare och fräshare och det är riktigt grymt vill jag lova. Plus att han inte kommer att ha en skräpig inneboende som snyltar och förstör allt. Men dom är ju bästa polare men endå. Tur han har flytta hem igen! Phew, fast egentligen borde han ha varit med och städat skiten!

Och det var synd att inte Miika var med igår, hörde också att Robert var på Corona igår men han såg jag aldrig till. Gömde sig säkert! Hehe! Träffade också några snubbar från jobbet, det var kul.


Aja, en pastagratäng med snäckor väntar. Mumma! Och min mor är fortfarande sur, vi får se vad som händer. Jag hoppas att pappa står på sig i alla fall. Han har rätt.

Och inte behöver jag hämta bror heller, Lisa skulle visst vara nykter och köra. Riktigt skönt faktiskt. Men han lämnade mig att fylla på pellets, råååwr!

En snabb en!

Frysboxen:
1. Käkvärk pga ihopbitning av tänder medans man sover
2. Finnar, både finnar finnar och finnar
3. Omställning av dygnet
4. Utgång, är inte lika roligt numera fasten man är taggad

Solvärmen:
1. Just sommarn och värmen
2. Snart semester
3. Mina friends
4. Fotbolls EM och OS på ingång!

Yran

Ajjemän! Yran igår, förfest hos Anna. Det var typ roligast, förutom att jag träffade Mona och Lena ute på Corona. Tur var väl det, annars hade jag fått vänta ute 1 timme om jag skulle farit hem när Anna och hennes bf drog hem.

Trött som fan är jag i alla fall, och som vanligt biter jag ihop käkarna när jag ska sova om jag lägger mig onykter. Usch usch! Det är drygt!

Jag ska i alla fall dra och hjälpa Lowe att städa ur hans lägenhet nu. Jobbigt, jag vill ju vara ute när dte är så fint väder!

Taccos!

Det är gött

synd bara att jag blev så mätt, orkar inte sätta fart och byta om nu alltså... Och jag bord everkligen sätta fart! Thihi! Jag har inte ens valt kläder heller. Bah!

Men dte blir säkert bra, trallaaa!

Maria, Anna, Cornelia och emelie, blir kanon!

Vilka små busar vi är!

Hehe! Vi smet hela 45 minuter tidigare från jobbet idag. Sjukt skönt! Sängen ser så inbjudande ut och det bästa av allt är att jag vet att ni ska jobba och jag får sova...!


Toodles!

Äsch!

Iblnad blir man sur. Men Livet går vidare och jag undrar vilket nästa kort Miika får syn på? Möjligtvis ruter knekt? En hemlig beundrare som lägger ut ledtrådar till honom kanske?

Och jag blev trött som tusan, det small bara till!

Och drama bland shammysarna/trials, oja så underbart härligt! NOT!

Fikarast, i'll be bäck!

Flytten..!

Ja snart flyttar Lowe, det ska bli superniiice! Jag var där idag och hjälpte honom att packa, (igår också) Jäklar vad mycket skit man samlar på sig. Haha! Monterade ner en IKEA hylla, det var roligt! Fniss!!


Och vilket väder, man vill mest bara vara ute och lata sig i solen..! Toddles


Och anna, jag kommer in till dig imorrn, kan inte säga när. Först ska jag vakna och sen hjälpa Lowe med flytten. Men jag kommer in på kvällen i all fall! If u still want me? ;)

morgonkvitter

utanför fönstret! Det är inte varje dag man får höra det. Eller vänta nu, jo, varje år bor det ett fågelpar just utanför mitt fönster. Och deras ungar lever satan.. När jag ska sova, vilken stil?!

Och nu har brännsåret börjat vara på foten. NU?! Det borde ju ha hänt direkt efter, men icket. Min kropp är verkligen upp och ned.


Soooova nu!

Sur som fan!

Ja, ibland undrar man vad morsan tänker med. Patrik har failat matte D och mamma frågade varför: Jag orkade inte. Nehe tänker man då, han har inte gjort nått i skolan alls på ett halvår klart man blir sur. Och den har vi tjatat att han ska fixa projektarbetet också, han har haft en månad på sig att fixa upp sitt IG till ett G. Och nu i sista minuten gör han det. Mamma är grymt orolig, det färstår jag. Men att hon ska ta ut det över Sofie och pappa (jag var tack och lov inte hemma annars hade jag väl fått mitt också) och grejen är att hon hackar på pappa hela tiden. Alltid är dte nått fel hon hittar så idag brann det bara för pappa och han bad henne dra åt h-vetet. Då hotar hon om skilsmässa och drar iväg med bilen. Vafan, dramaqueen, ingen bryr sig endå.

Grejen är att så har det varit i 1 år, så fort minsta lilla motgång om någor dras ALLT in, oavsett om det har med saken att göra eller inte. Så man är rätt så uppgiven och tar det med ro helt enkelt. Mamma sa för nått år sen: Blir jag som mormor måste ni säga till. Hon håller på att förvandlas till mormor men ingen vågar säga nått för då blir det väl ett jävla liv!



Och intresset är så lågt att lira Lady Vashj att det är sjukt! O.o Klarar man inte av att lära sig 3 faser hur ska man då klara av 5?!


Såg förövrigt Gossip girl igår på kanal 5 klockan 8a. Och det var ju erhhmm, en höjdar det också! Snygga tjejer och snygga killar, rika som svin, och debutantbalen var på tapeten igår då. Snygga klänningar må jag säga, och vilken elak och manuplativ  mormor! (återigen, det är aldrig farmödrar som är onda, bara Roberts)


Arhh! SKa dra ut och softa lite i solen innan det är tid för raid.


Yran på intåg och balen igår!

Det är redan 10 grader varmt ute, detta kommer att bli en kanondag! Synd att jag ska sova hela dagen då! Arrhhh! Det verkar bli en sån här dag då man allra helst vill ha Bild hela dagen och sitta och skissa lite naturtjafs i blyters.. mmm!

Ja till helgen blir det den stora festen Brännbollsyran! Det börjar som vanligt som en cup och slutar i fylla, officiella fester hålls både på Corona och nere på staden. Folkfest som heter tusan. Fysikgränd kommer som vanligt att överbefolkas av snorungar som tänder eld på möbler, krossar rutor, busshållsplatser, glasflasor, super och lever satan. 40 poliser brukar vanligtvis räcka, iår har dom exktrainkallat 5o stycken till och en polishelikopter för att hålla pöbeln på mattan... HAHA! Ja vilken cirkus. Det härligaste är endå när man ser folk som spelar brännboll när dom verkligen inte har en jävla aning om vart bollen är. haha! Det är vid sånna här tillfällen som man verkligen ser hur bra idrottsman man blir av att dricka alkohol...! haha

Igår var då balen i Umeå. Jag var inte där men kikade igenom alla (nästan alla) 502 bilder från balen på vk.se. Och så fina en del var, verkligen! Och jag är jätteglad att jag trots allt gick på balen. Den kvällen var inte ovärd, bara lite tråkig. Men kännslan att få göra sig riktigt fin med hår, smink och makeup, och ha en fräsig bil + en jävligt snygg date kommer för evigt att kommas ihåg. Det är verkligen once in a life time experience, om man nu inte gifter sig vilket är föga troligt! Jag ångrar inte att jag bet ihop och gick trots att jag varit sjuk 1,5 vecka innan i magsjuka/stress och gått ner 4 kg till ynka 48kg. Magknip och allt möjligt men jag bet ihop, trots att jag såg ut som ett skelett och den figursydda klänningen slappade kring magen och byst pga min sjukdom. Och bilen som kokade redan innan röda mattan, tur vi hade våra kompisar i bilen framför! Ha! Nej den var inte ovärd!

Jag väntar med spänning på Miikas bilder för dom är kanske en aningen bättre än vk:s fotograf? Men det märker vi nog. Och konstigt värre, nu är jag som piggast när jag ska gå och sova.


Så trött så trött..

Ja som tusan, jag somnar nästan stående. Och det är fullt på line osv vilket innebär att vi inte tillverkar några fler hytter inatt. Skönt fast endå jobbigt, när man rör på sig är man i alla fall vaken.

Snark! Jag tror aldrig jag har längtat så mycket hem till sängen som jag gör nu! Det absolut bästa med att jobba natt är just att få komma hem och lägga sig i sängen och veta att alla andra ska snart stiga upp och gå till skolan/jobbet. Mhmmm! Det är så underbart!

Rumpsvett!

Ah det är så äckligt, hahhaha! Jag och syrran var och solade nyss, det är skönt som tusan. Om man skulle slippa lukten och den hemska rump/svank-svetten som bildas, hahahhaa!

Musiken var från Rix fm och tjejen som tävlade i Rim fm intro var askass!

Trallaaaa! Och vilket väder vi har idag.

Jag fick mitt bakslag idag klockan 12 när jag vaknade och kunde inte andas och hjärnan gjorde ont som satiken. Det var bara att pallra sig upp, ta en huvudvärkstablett och sen försöka sova igen- Och det gick, sov till 15.00! Geez vad länge O.o


Och nu har jag fått min andra inbjudan till yran (omg, what is this) av Mona, grillning typ. Ojojj oj! Av månade av ingenting och nu blir man inbjuden av två st på samma dag.. loools!

Fortfarande...

..pigg!! Hur är det möjligt? O.o

Jag var tvungen att maila iväg ett pm också, jag hatar att hacka på folk!


Ska försöka sova lite nu i alla fall.
                        ZZzzZzZZZzzzZZZzzZZzzZZzzzzzZz

Ro(d)ger that!

Bah! Natten är otroligt seg då vi blev klara strax efter 04.00. Så nu sitter vi och väntar på att klockan skall slå 0600 och man får stämpla ut och köra hem i min filmstjärnebil!

Jag har inte vänt om dygnet sen min senaste nattvecka för tre veckor sedan. Och det är inte lite sjukt, för efter nattveckan har jag både haft en eftermiddagsvecka och en förmiddagsvecka så jag borde rimligtvis ha vänt tillbaka dygnet. Men icket utan jag behövde bara 2 timmars sömn ikväll innan jobbet så är jag perfekt superpigg. Förra vecken med förmiddag så var jag vaken sent trots att jag höll på att dö på morgonen. Därav kommer felet. Men jag lider inte nämnvärt av det nu, perfekt pigg på nattveckor är inte helt fel!

Amasing shit. Idag ska jag dessutom hjälpa Lowe att packa ner lite skit inför hans flytt. Blir kanon det! Ska också hinna med ex antal snack (som vanligt) med folk i gillet.

Ah, jag ska gå en sväng och se om det rör sig nått där ute... ett spöke eller två kanske man får se..!

Hajhaj!

Fail!

Äsch!

Då har jag satt höger däck på vänster sida bak då, måste byta till helgen. FAIL! det är ju jobbigt! awww
20 grader varmt till helgen! DET blir skönt som fan.

Träningsvärk nu, kan knappt använda mina ljumskar, det är så att man måste lufta benen med hjälp av handen när jag ska byta pedal i bilen... hahaha! Och shit, jag måste rusa, jobbet ropar. Drygt att börja 10 minuter tidigare nu när dom gör om på E12an, men det är väl bara att bita ihop. Det värsta har ju inte ens börjat än..

Ha! Inbjuden till yran, brrrr! Vi får väl se, har iofs inga större planer, antar att Lowe ska fixa i sin nya lägenhet..? Aja jag ska tänka på'et!

Sussa sött!

Sicko!

Ja seg som fan är jag. Jag svängde också förbi Lowe och retade honom när han höll på att tvätta fönstrena, haha!

Det var roligt. Kursen var seg, men tack och lov att man inte bor i USA och har deras försäkrningssytem. Jag tycker det svenska är nog så krångligt nu när man är liite mera insatt.

Alla har väl sett Michael Mores dokumentär Sicko som handlar om det amerikanska försäkringssystemet? Fyfaan säger jag bara. Där borta i väst säger dom direkt nej, oavsett sjukdom/olycksfall. Det spelar ingen roll om den enda chansen du har är att byta en njure för att överleva. Det blir nej, så måste man överklaga och sen kan det vara för sent. Ett annat exampel var en grabb som hade Leukemi och enda chansen var att byta ut benmärgen mot friska celler som brorsan kunde bistå med. Men försäkringsbolaget tyckte att chansen var så liten att operationen skulle lyckas trots att läkarna sa att det var nästan 100% chans att pojken skulle överleva. Grabben dog. Ett annat fall var en man som kapade av sig tre fingar och fikc frågan: vilket vill du att vi ska sätta tillbaka? Ringfingret kostar 80.000dollar, långfingret 59.000dollar och lillfingret 25.000 dollar (ex kommer inte ihåg exakt) vilket vill du att vi ska rädda? Han valde ringfingret så han kunde ha kvar sin vigselring. Hur sjuk är inte det här?!

Det är så förbannat äckligt att ett sånt "framstående" land som USA inte har ett fungerande vård/försäkringssystem. Företagen tjänar miljoner dollar årligen genom att alltid säga nej för bara några få % vågar söka en till gång. Och det vet dom och utnyttjar. Hillary Clinton vill införa allmän sjukvårdsförsäkring/vård oavsett om man är rik eller fattig. Det är väl på tiden tycker jag. Nu kommer hon förmodligen inte att bli vald men det borde vara nått att fundera på för Obama och den dära andra snubben. För att återgå till filmen så gjorde Michael Moore besök i Canada och England också för att titta på deras system och han blev mäkta imponerad och framförallt förvånad över att medicin/akutvård osv är så billigt i jämförelse med USAs. I USA blir det allt vanligare att människor  som är i behov av operationer och liknande bokar semester utomlands där dom samtidigt passar på att operera sig och det är i alla fall mycket mycket billigare än att göra operationen hemma. Makhavarna i USA borde rimligtvis inse att nåtgot är på tok men å andra sidan är dom så pass rik att det spelar väl ingen roll? Och alltid hittar bolagen kryphål; nemen, du var ju jättesjuk i feber när du var 3år gammal och det gör att den här försäkringen gäller inte för dig. Eller: den här försäkrningen innefattar allt utom: hjärntumör, magcancer, lungcancer, leaukemi blablaa. Och det är trots att de har tecknat försäkringen långt innan det onda hände.

Det finns en jättebra bok som också berör det amerikanska vård/försäkringssystemet skriven av John Grisham; Regnmakaren, som just handlar om hur David försöker klubba ner Goliat. En familj som försöker få upprättelse mot ett stort försäkringsbolag och detta leder till en rad stämmningar mot försäkringsbolag runt om i landet. En John Grisham bok, lite seg stundtals men lätt värt att läsa den.

Kom bara att tänka på filmen när jag satt och höll på att somna under försäkrningskursen idag, hehe. Det är sällan man blir upprörd men vissa gånger blir man det.

Jag ska i alla fall ta och sova nu, ska ut och jobba natt i natt. Lite drygt, solen skiner och allt. Men det är nog bäst så man orkar jobba lite inatt! Hajhaj!




Och nej Anna, du kan andas ut. Jag ska inte gifta mig, Lowes brorsa ska gifta sig på en fin herrgård i sthlm, stooort bröllop! Och det känns ju scary bara det! Jag kommer säkert klanta till det på nått vis, haha!

Oavgjort!

Hurra! Vi var asbra! HAHAH! Vi spelade mot Pumorna idag och det blev 2-2! Awsome!

Vi var riktigt bra men låg under med 0-2 när dte var 4 minuter kvar och sen gjorde vi två mål! Oh så bra!
Jag spelar mittback mest hele tin. Kul kul! Då får jag gasta lite haha!

Spelar en late-night kz nu, imorrn kurs igen!
Missade första natten idag pga kursen, perfekt! :D

Och bröllop i sommar, det blir scary! Gbg i sommar, det blir nice!

Orka skandal!

Ja Perrellis resultat i gårdagens final kan man ju diskutera! Men som vanligt så röstar grannländerna på varandra, förutom våra grannar. Men aja!

Syrran utklassade oss i DotCard, jag och Miika var sämst. Lowe låg alltid tvåa typ. Fuskare tror jag! Men dte var trevligt som attan ! Kul att hitta på nått även fast uppslutningen var lite dålig.

Och nu har jag nyss kommit hem från middag hos farmor, förrätt, varm rätt och så efterrätt. Man är lite mätt
Dock är jag cpstressad då vi har match ikväll, snart, ska vara i stan om en timme och är väl inte direkt klar för det. Träningsvärk och allt. Så jag borde verkligen inte sitta här men var som vanligt tvungen att kolla läget lite.. Hoho


Ja men jag ska kuta iväg! Fort som attan!


Sommarhjulen på!

Ja idag var det dags att testa min nya skateboard tyckte Lowe. Och det gjorde jag, riktigt kul, men lär ju ha träningsvärk imorrn. Ollien börjar likna en ollie faktiskt. Mest sugen var nog endå Lowe, han fick ju bara titta på fast han tog en liten tjyvsväng på min bräda. Brorsan bara skade på huvudet och sa: han kommer att ha sönder knaäet igen, gå och slå han! hahaha!

Jag åkte på, trallaaalaaa, och Patrik smög omkring i buskarna i sina anime-kläder/morgonrockish liknande plagg och försökte skrämma Lowe. Och det lyckades, Lowe hoppade säkert 1 meter upp i luften! HAHAHA!

Grillad kyckling ikväll, det blir gott!


Ny film med gamla anor!

Jag bjöd min familj och Lowe på Indiana Jones igår. Inhandlade godis på hemmakväll, träffade Michailov och hans brorsa (som förövrigt såg hyffsat fin ut men såg måttligt road ut?!) och den ny-gamla Indiana Jones var cool som attan. Indiana Jones och kristalldöskallens rike hette den visst. Det roliga med filmen var att dom först och främst luskat reda på alla skådelseplare som var med i dom tidigare filmerna och dessutom Jones första tjej, det var riktigt coolt. Sen var filmen fortfarande kvar i 50-talet och inspelningen känndes gamal, fast den var helt ny. Inga superduper special-3D-effekter Speilberg körde på den gamla Indiana Jones stilen. Tänk vad roligt det ska vara för Harrison Ford att än en gång få ge sig ut i vildmarken för att spela in 4an som in my oppinion delar förstaplatsen med ettan av dom fyra filmerna. Goddie! Och lillgrabben Henry den III var råball, haha! Värja kunde han också hantera. awsome!


Indiana Jones och kristalldöskallens rike
Hans upptäckter är legendariska och hans namn är likställt med äventyr. Indiana Jones, den ormhatande arkeologen och globetrotten är tillbaka på vita duken. Beväpnad med piska, knytnävar och sin filthatt kastar han sig in i ett nytt äventyr.

         

image23

 

 

Jag har bakat tårta idag till morsdag, som vi åt idag också! Och mamma fick ett kinesiskt träd igårnatt efter bion för hon hade tänkt att åka och köpa ett idag så vi var ju tvungen att sticka in vår present där annars hade det ju inte gått! Haha! Jag och mina syskon har också fått flytta på ett fett stort träd och en stor buske nu när mamma och pappa mublerar om i trädgårde. Det var jobbigt. ! En massa dragandes och lyftandes hit och dit!

Och eurovision song contest ikväll med Miika, Lowe och resten av familjen. Blir kul de!

 

Och p.s. Nej vi fick inget, ville ha tischan med "Filmpremiär" på ryggen. Det hade vart ballt! Freesbeen höll vi på att få i huvudet, haha! Hon var sämst på att kasta! hoho d.s


Vilken dag!

Oh vilken härlig daaaag!
Helg nu äntligen, jag skolkade 1 timme till och med. Där jag jobbade idag skulle vi tömma ut, dvs inte arbeta alls, från kl 10.00. Så jag har softat och städat lite skit. Sen skolkade jag som sagt. Min fader han just få tag i mig innan jag stack från jobbet och bad mig köpa torvblock för han och mamma hade använt allihopa redan. Suuuck! Så dte var bara in på Lantmanna och fixa de och sen körde jag hem i solen. Underbart väder, och jag ser tydligen ut som en filmstjärna i min röda bil?! Haha, inte ofta man får höra den ;)

Ska ut och joina min bror på soffan, han ligger och snarkar på altaten. Jag överväger att välja bodegan ooch ta med mig filten och sova lite. Har väl blivit lite väl få timmar den här veckan och jag måste ju vara fresch till Indiana Jonas ikväll va!


Glömde det viktigaste!

Det är snart helg! Bara några få timmar kvar och sen så är det långhelg enda till på måndag kl 12.00. Ska nämligen på kursen igen och missar söndagnatt, hoho! Awsome!

Final!

Ja och Perelli i final som väntat. Blir nog bra det, frågan är om man ska dra ihop ett gäng och titta imorgon lördag? någon som känenr sig sugen? Slötitta och lira kort eller nått? (spana in Michailovs blogg, där får ni säkert en utförlig recension fråg gårdagens semifinal!)

Försov mig i morse, vakande och han till jobbet i tid i alla fall. Hade tänkt att lägga mig havl 11 igår så jag fick ca 6 timmars sömn men jag fastnade på semin för jag skulle fika lite, dricka te och så blev jag sittandes tills dess att röstningen var avgjord. kl 23. Jag har sovit jäkla lite i veckan, får ta igen det i helgen.

Indiana Jones ikväll! Blir kanon det! Tårta på lördag för att fira morsdag och tårta/middag hos farmor på söndag. Mumms!!

Och innan jag skulle sova gick jag återigenom gårdagens kitening. Ah så roligt det var.

Slaters! 

Ladyn!

Vi raidade Lady Vashj idag igen (ja World of Warcraft nu igen?!) och vi fick ner henne till 47% och det var bara 2a gången vi raidade henne! Ojoj, fighten har 3 faser, varav 2 är luriga som tusan. Jag fick uppdraget att kita runt striders i andra fasen. ahhh så roligt det var! Jag fick äntligen göra det jag är bäst på, dra aggro och agera tank! Så jävla roligt det var, ahhhh!! För att tillägga så är jag elemental shaman, caster och ska inte tanka bossar egentligen, men jag brukar dra aggro ofta endå. Så nu fick jag, helt "lagligt". hoho (jag vet, inte många som förstår det här, men jag är bara tvungen att skriva om det endå! haha)

Lowe kom förbi en sväng innan vi började raida, vi somna på sängen för vi var så jäkla trötta. Haha, myys!


Ska sova nu, och drömma om det här! Imba! Imba! Nattinatti! Ska försöka att sova mer än 5 timamr inatt, helst 2xtimmer/timme!


Och vad köper man till sin bror som tar studenten och sin syster som går ut nian?

Filler...

Är dte värsta jag vet! Varför i hela friden gör dom filler för?! Usch, bättre att vänta några dagar till och göra det ordentligt och inte nå skit som inte driver handlingen frammåt.


Längtade enda från söndagen för att få se nästa avsnitt av Vampyre Knight och då är det kasst. äsch!


image21
Zero, Yuuki, Kaname-senpai

Jag försov mig nästan!

Ja det var ytterst nära att jag försov mig imorse kl 04.30 efter ytterligare en natt på 4.5 timmes sömn. Jag vaknade tittade på mobilen, stängde av larmet och sjönk tillbaka på kudden för att sträcka ut mig. 5 minuter senare vaknade jag och insåg att jag var sen, skulle ha försovit mig om jag inte vaknat. Tur det! Ibland så händer fantastiska saker, haha. Men usch usch, för tidiga mornar och lite sömn. Läste i Metro idag (eller var det gårdagens tidning) att människor som sover mindre än 7-9 timmar per natt (du går säker Anna)! har en risk för att utveckla fetma då kroppen hanterar sömnbrist likadant som stress = kroppen samlar på sig fett för att överleva "hotet". MEN å andra sidan, skulle dte här stämma borde jag troligtvis vara en klump på 200kilos-klassen efter snart 2 år på volvo och konstant smaskande småkakor ur frysen. Så jag antar att även fast jag går omkring som en zoombie på jobbet på förmiddagarna (och på nätterna OCH på eftermiddagarna, trots att jag sover) så krävs det en jäkla massa mer innan jag når upp till 200kilos-klassen. Det skulle alltså bli 4stycken Emelie som finns idag, sjuk tanke.

Och jag hörde gubbjäveln idag igen, min morgon var förstörd- tills jag pratade med J och han höll med och sa: Vi har försökt rösta ut han ur facket i många år, men det är alltid några som lyckas se till att han håller sig kvar där.. Lovisa hade snackat med sin farsa (som är högt uppsatt tjänsteman) och han sa samma sak. Usch usch!

Ikväll hoppas jag på en sjudundrande kväll med en Frasse på bättre humör än igår, det behövs verkligen.  


Nej, back to work i guess, ska bara skumma igenom Michailovs, Annas och Lisens blogg och se ifall dom har skrivit nått nytt och kul!



Hehe, nej jag gillade ju inte grönt te egentligen men Kahsmir som jag berättat tidigare om är supergött. Teet jag drack igår, Käresta, är ett svart te. Så nu vet du Lisen! ;) Är ni sugna får ni komma förbi så får jag helt enkelt bju på en slurk! haha

Wipefest på Lady Vashj!

Illa illa, jag blir sjukt less på alla brb, offline, dc osv. Tar sån jäävla tid!

Usch usch! Enda höjdpunkten var teet: Käresta, rikgit gött! Vi har tee-fest här hemma sen vi köpte av syrran för att finnansiera hennes skolresa. Gött gött!!

Men som folk har nabbat sig idga, jag blir smått tokig, seeegt!

Sova nu snart, thank god!

Gubbjävel!!

Alltså ibland vill man bara skjuta folk!! Gahhh, jag var så jävla förbannad ohc jag var inte ensam vill jag lova!

Förra veckan hade vi fackmöte där några gubbar berättade för oss om ombygnationen och hur det kommer att drabba oss i längden med en ny svetsline osv. Det var inte glada miner men för att få ha kvar fabriken här uppe krävs det en förändring därav byggs en ny svetsline som kan ta uppemot 90 000- 120 000 lastbilshyttar om året.

På den nya linen kommer vi att kunna göra 450-> stycken hytter om dagen, nu gör vi bara 250-300 typ. Men utseendet kommer att bli sjukt snyggt, terass på andra våningen att softa på i sommarvärmen, fikarum på andra våningen, hytter som bufferteras 5 meter upp osv. Och dte snyggaste måste ändå vara en glasfasad ut mot framsidan. Läckert!

Men för att återgå till gubbjäveln, som jag var rasande på hela vägen hem i bilen, idag var företagets projektledare för hela ombyggnaden av DO3 på plats för att berätta om samma sak som facket, fast ur deras synvinkel ofc. Hur bra som helst, verkligen, det blir snyggt och läckert, men, MEN! Personalen kommer så småning om att skäras ner osv, det är ju naturligt. Gubbjäveln, som också jobbar fackligt (hur fan kan folk välja han?!) drygar sig och ställer dumma frågor, och: Nej men så sa ni minnsann inte förra veckan, har ni ändrat er nu? Ska vi få rotera nu, förut var det ju inte så? Gubbjäveln sitter för fan med i arbetsgruppen som håller i allt det här och han representerar oss och han VET redan om att förtetaget har sagt ja till rotation. Han ställer dryga frågor enbart för att folk ska bli ännu surare på företaget och att dom behandlar oss som skit osv. Hela tiden, gissa om att alla var upprörda?! Ingen ville höra på hans skitsnack och förstår hur pinsamt det är. Han representerar oss och beter sig som ett asshole. Jag förstår seriöst inte hur någon kan arbeta med den karln, han är seriöst sjuk i huvudet.

Bonufrågan kom också upp, vi har ett central och ett lokalt, båda är jättedåliga och ger tjänstemän mer bonus eftersom bonussystemet grundar sig på din lön, inte på arbetet vi utfört. Projektledarna och teknikansvarige har inget att göra med bonusen, och endå är det e jävel som frågar om bonusen hela tiden. Cheferna blir tiilslut så less att dom säger; Vi är här för att prata om DO3 och bygget, inte om bonusen.

Ahhh så dom fjantar! Det är så jävla pinsamt, visst förstår jag att folk blir missnöjda över knapphändig information (jag också) och att vi ska få en ny line. Men dom behöver fanimej inte skämma ut oss! Gahh! Hur många som helst satt och muttrade när gubbjäveln drygade sig, men han fortsatte bara. Alltså, sånna personer skulle jag seriöst kunna strypa.

Jag luftade mina upprörda tankar med pappa och mamma sen när jag kom hem. Och nu gör jag det igen, så förhoppningsvis ska allt kännas lättare. PLUS att den där gubbjäveln kallar en för: min lilla älskling, lilla fröken, och lilla damen, hur förnedrande är inte det?! Jag svarar inte ens när han håller på sådär, tror han ska fatta att man inte tycker dte är roligt. Men nej, han är som sagt en gubbjävel med endast få hjärnceller kvar; två för kuken och två för att kunna dryga sig. Hejjar han med: Hej! Klart man svarar då, men då får man minsann höra; Jaha, är du på bättre humör nu? Vafan??!?!?!

usch!

Och jag sov så hårt att jag fick märken på överläppen av jackan när huvudet sjönk ner mot jackkragen. Sjukt, tror tom att ringningen på alarmet var nära att snooza. Skandal!


Fotbollen var inställd idag igen, förra veckan var det hockey, är det champions leauge finalen i moskva idag eller vad?! Suuuck!

Och fotboll, Zlatan som jag aldrig gillat, I like him. Förlåt för alla ionda tankar, du är bäst! Däremot kan vi bojkotta Henke Larsson. Han kommer till EM nu när em-kvalen och jobbet är gjort. Fyfan. Och han är inte lika bra som förr, nej ge chansen till Rosenberg eller nån annan, Henke får gärna hamna i frysboxen!!!

äsch då! Ärtsoppa till middag?! Är det ens gott...? EEE



Den enda höjdpunkten idag var den supersnygga byggjobbaren jag såg! Thihi!

ett te?

Prova Kashmir, tusan vad gott det var. Verkligen friskt, mmmm! :D
Och jag brukar inte ens gilla grönt te. men oh! Det var gott!

Over and out, sängen nu!

Överkörd!

Mohahhaa! Jag körde över Lowe fullständigt i DotCard! Yesh, jag är bäst!

Det ska vi spela sen nån gång, nästan som i skipbo fast inte lika dant med inslag av domino, hur sjukt nu det låter?  typ! =)

Ska dricka Kashmir te nu, ska bli riktigt nice vill jag lova. Hoppas att det är mumma, grönt te med smak av kardemumma, kanel, nejlika och rosépeppar. Det luktar himmelskt gott! Sen blire nog att sova en skvätt, gu se skönt! Till helgen, på fredag närmare bestämt, blir det Indian Jonas med mamma(?!), pappa, syrran och Lowe typ. Feel free to hänga med!

Nattinatti!

Dummare än tåget...!

Mjaaa, okej, nu ljög jag litet då. ca 8 personer från Göteborgfabriken (volvo lastvagnar) var och hälsade på hoss oss på plåten idag. De var från teknikavdelning och så blev de satta att få lära sig och kolla hur man monterade på plåten, haha! Jag fick en gamal gubbe att lära upp, när det fanns hyffsade killar och tjejer i min ålder, blää! HAHA! Han var inte duktig för 5öre, hur vimsig som helst. Till historien hör väl också att han var säkert 50+ och aldrig had emonterat i hela sitt liv. Har man det i sig går dte nog lättare tror jag, i hans ålder i alla fall! Hoho!

Aja det var roligt i alla fall! Fick mig att känna mig pigg faktiskt! Hann iofs smålura lite mer på lunchrasten, hehe. Kanon!

Hörde på Rix idag att en man har hittats hängd i stockholm stad nån stans där. Med en plastpåse över huvudet, ojoj! Mord! Vidare på Rix berättade Sofia att hennes 4a åring tillsammans med Martin Stenmarcks dotter hade kastat ner stora stenar i avloppet vilket gjorde att deras källare blev översvämmad av.. döndöndööön.. BAJS! usch, jag hade seriöst kräkts om jag sett det. Usch! Man vet ju hur dte ser ut efter att vissa kärringar på jobbet har vart på toan, fyfaan! Skitränder och i värsta fall skit kvar med en sjudundrande odör! Hur kan kvinnor vara så äckliga? Det är hemskt.

Sen också, mycket svammel, just ja! Och inte struktur, men! Angående varför man inte fick döpa unden till Pripps var för att det är olämpligt att döpa ett barn efter ett stort märke.. Öl är inte gott anyway, så jag vette fan vad föräldrarna tänkte med! ;)

Och det var nått mera.. Just ja! Jag berättade varför killar blir färgblinda men inte tjejer. XX och XY, haha, gubbarna blev imapde. Jag också över att jag ens kom ihåg det!

äsch! Nu blir det in på wow, forumet och kolla läget. Bäst det, annars kanske 3e världskriget drar igång?

image20
Tuuut-tuuut!



Shit!

Jag är en slacker och håller inte vad jag sa: blogga som attan. igår skrev jag knappt nått alls. Jag hade fullt upp med människor som ville berätta massa skit osv. Jobbigt!

Iaf, det blev inge spelkväll med Lowe, vi ska göra det idag istället. Jag hade huvudvär och elände. Och jag sa att jag inte skulle spela dator heller, men vad gör jag? Jo jag får tag i en jättebra grupp till ZA, du känner dom Andy. Jag har nog blivit adopterad av Nässjö-gänget! Känns riktigt kul faktiskt. Fick fyra nya items, healing shoulders, healing chest(?) kanske, enhanchemnet huvud och.. nått mera. Byxor? Har itne full koll eftersom jag var lite mossig. Så jag agerade loothora, vilken Beef gjorde i söndags då han fick alla item från varje boss. jag tog det lite lugnare.. hehe! Jag kämpade också som en galning för att nabba mig så lite som möjligt, vilket jag aldrig gjorde faktiskt. Och jag tankade bara en, EN, gång, och då säger dom: HAHA! jag har väntat på det där.. suck! Ibland är dom elaka! Helt sjukt att jag komemr ihåg allt efter ednast en runda tidigare och det var för flera månader sen! Yey!

Och det resulterade i att jag är sjukt trött idag, blev väl sisådär 4,5 timme sömn inatt och 5 timmar igår. Somnade på en stol idag med huvudet lutat mot väggen, jag är bra på att sova ja, men hehe, äsch! Det var värt det! Blir mer av sånt innan dagen är över!

Nej, back to work i guess!

p.s jag reseverar mig för stavfel och liknande, orkar inte kolla igenom allt, noga.. erhmm.. Abbuuu! d.s
p.p.s Man får inte döpa sin unge till Pripps, galet va?! d.d.s

Toppat!

Igår nådde jag min topp på antal sidvisningar, jag kommer förmodligen aldrig att nå upp till samma igen. 422 sidvisningar, grejen är att det är endast 7 unika läsare vilket gör att Lisen, Miika och jag kollade på sidan som galningar igår. Helt sjukt; redigera, titta, redigera, titta.


Idag ska jag försöka se om jag får tid med 3v3, brinner i knutarna som vanligt. Och ska spela spel med Lowe ikväll när han kommer hem.

Dom har dessutom börjat skala av vägen in till Umeå nu. Drygt det kommer att bli att köra till jobbet när dom håller på med vägarbeten hela sommarn och hösten..! Hoppas det blir bra gjort den här gången. Aja, ska duka, laters!

Polis polis!

Potatisgris!

Jag blev  stoppad av polisen imorse när jag var på väg till jobbet för nykterhetskontroll och körkortskoll. Jag körde sist av tre bilar och blev ytterst fundersam när de två andra bilarna svängde in på busshållplatsen men sen såg jag polisen..! :o Jag blev nervös som attan vill jag lova, men som polisen sa; Det finns hopp för dig också.. he he he och sen vinkade han iväg mig. Pew! Tur jag var nykter (som alltid vid bilkörning! hehe) och att jag hade med mig körkortet.

Vål på jobbet fick jag nästa chock, det var idag min kurs började, Jag trodde dte va nästa vecka så jag fick i paniken ringa hem till mamma så hon fick leta bland min oröra i rummet för att hitta papperet där det stod tid och plats på.. Haha! Jag har verkligen noll koll. Men i alla fall så börjar 1a delen av 3 av en försökringskurs med IF metall idag. Ska bli gött de. Två timmar bara, från klockan 12. Kanon!

Och det är bara 10-12 grader på Manban idag, vilket gör att dom itne arbetar då det minst måste vara 16 grader för att man måste arbeta. Ojoj, vilka rabalder detta kommer att bli av det här. Men förstå hur sjukt kallt 10 grader är, och draget också? Brrr!!

Jaja, Lunch nu, jobbigt att äta så tidigt men vafan, dagen är snart slut! Hurra!!

Woho!

Tack Miika för stöd och tips under min svåra tid med allt trixande! NU blire sängen bumbs ! Jag är redan sen, ska upp tidigt som faan, jag vill inte...

Knåpande!

ojoj! Jag har kämpad och resultatet blev sådär.

Gröönt! Trixet var att läka ihop vänstersidan med högersidan genom att göra en ny vänster av högersidan. Does that make any sense to you? :O

Och nu måste jag sova, jobbigt! Förmiddagsveacka imorgon! Och ingen raid blev det heller. Sjukt tråkigt! Men å andra sidan fick jag ju fixa ihop det här! Hoho!

Sedär!

Nu börjar det likna nått här tror jag!

Mirakelmedicinen som syrran har för migrän/mensvärk kirrade biffen. På två minuter hade jag så jävla ont att jag inte kunde sitta upprätt. Ett piller, krypa ner under täcktet, slappna av och tycka synd om sig själv funkar alltid!

Lisen!

Du är min ängel! Haha! I alla fall, det börjar likna nått nu!
Synd att jag ska ha fetaste mensvärken, kan knappt sitta upprätt nu! Ajaj aj! Det borde stå som en alvlarlig sjukdom, vafan?! Uuusch!

Gahhh!

Jag blir smått tokig, jag har fått världens bästa mall av Lisen nu, html-koderna. Grejen är ju att jag satt och pysslade med det där sent igårnatt och det gick ju käpprätt åt skogen! Vilket Miika kan intyga då jag lät han se alla misslyckade försök. Jag kan ju inte ha exakt samma som lisen förstår ni ju så därför måste jag ju pyssla en HEL del. Ujuj! Kanske borde jag be Peter att fixa åt mig? Skulle vara soft! hahha

Men nej! Jag ska fixa det här! På nått sätt, ska prova lite nu.. ;) Och jag avr typ 1 hel dag efter i annas blogg, ganska jobbigt att läsa allt som man missat sådär på en gång! Tjihihi

a new day!

Japp! Korkad som jag var så lovade jag mamma att damsuga huset, iofs bra det eftersom hon har pajjat ryggen igen. Den människan lär sig aldrig; hon lyfter bord fast hon har lätt att få jätteont i ruggen? Suck! Tjuriiga föräldrar. Jag sitter egentligen bara här för att smaska i mig Start!  ska sen tvätta och valla mina twintips, bräda, mina andra twintips, pjäxorna (fast dom behöver inte vallas) hehe. Det är mitt mission idag, jobbigt! Har iofs smaskat klart nu. Så jag borde ge mig av och göra klart all skit. Men njaaa, jag är lite seg, av förklariga skäl..

Hoppps Anna hade kul igår i alla fall! Och hockey ja, jag är fortfarande upprörd!

HAHAA!

Jag dör, så jeffla roligt jag hade det inatt! Som vi skrattade, Roar var tokig! Hahahaa! Rundan är hemskt seg men rolig som fan.

Men vi loosade hockey, fyfan, med 5-4 mot Cannada. Nu blir dte krig om 4e platsen, men hur roligt är dte på en skala? Jag var dock fast i WoW, helt sjukt, men så är läget. Miika var  min räddande ängel så han slog på webcamen så jag fick se endå, genom hans dator och på hans tv! WohO! Sjukt nice, tack! :D

Och jag är sjukt trött, vilse och allmänt bääng i huvvet!

Men som jag skratta, helt sjukt! hahhahaa

Busy day!


Idag gick jag ut med Athena, som vanligt sen, drog in till stan för att klippa mig. Och tro mig, det behövdes verkligen! Så nu har jag 3mm stubb precis som Tommy min stora idol! HAHAH! Nej inte riktigt, blev lite uppklippt, toppat men förtfarande långt. Skönt som fan att bli av med 3 kg hår! Har tillbringat dagen i ett töcken av mesnvärk, varför finns dte sån ondska att vi tjejer måste tillbringa säkert halva vårt liv i smärtor?! Tänk dom som dessutom har pms och grejer, före och efter mensen. Guu vad jobbigt det skulle vara, för dte skulle ju i praktiken innebära ett 1 veckan av 4 är bra, hur skulle man överleva det egentligen? Pheww! Ja i alla fall, busy day ha? Jag svammlar mest som vanligt. Jo! Jag köpte ytterligare en deo, ytterligare en Dove - gofresh; grapefruit lemongrass. Jag har redan tidigare Dove- gofresh; cucumber and green tea fragrance (som jag köpte typ förra veckan?!) och dom luktar så himla sjukt gott! Vill nästan ha en i varje armhåla så man kan sniffa på sig själv mest hela dagen! Hehe, köpte också bodylotion och duscreme i samma serie, mumma! Jag luktar numera gofresh, man hör ju bara av namnet hur gött jag luktar? Sen ja, jo Kicks, köpte coverstick, funderade på lite andra makeupsaker också men jag var som vanligt sen till bilen. Tänk om p-lisa skulle va där?

HAHA! Lowe har totalt blivit stoppad av polisen 4 ggr på 1 år som han har haft körkortet. Jag har blivit stoppad noll gånger, mina föräldrar max 2 ggr var. Lowe måste se skum ut, finns inget annat alternativ! hahha

Och det snöar hela tiden, varje dag hela veckan, fast det är 4-7grader varmt? Wierdo!

Och jag spanade på den nya delen i fabriken igår, supersnygg utsida! Hela delen ut mot bostadsområdet på Böleäng består numera av en genomskinlig vägg. Supersnyggt! Dock kommer bakslaget av det nya bygget; 250 pers blir överflödiga. Alla kommer dom inte att kunna byta avdelningar på osv utan många kommer att få sparken. Fast det har dom itne gått ut med än, dom sjuka jävlarna! Äsch! Sommar snart, vem bryr sig?


Anna som ville jag skulle joina henne och hennes ragg (enbart hoppas jag inte?!), den mystiska D som jag numera vet namnet på! Amagad!, ute i Talvelsjö och bada tunna. Men vilken timinjg, as usual, kan fan inte bada när man blöder som en gris och sitter dubbelvikt av magont? Oh noes! I dont think so!


Sen är det hockey ikväll, jag taggar satan! Canada ska dö, mohhhahaha!


Ja, igår brassade jag över till Lowe direkt efter jobbet. Snackade igenom allt skit och sen var det makeupsex! Vi ska försöka få allt att funka igen. =)

Oh noes!

Träningen ikväll blev inställd! För lite folk, suck! Jag som verkligen ville träna och smita från jobbet en stund. Nu försvann mitt nöjje för idag då! Aaarrrrhhhhg! Måste leta fram en bok att ha med mig, annars komemr jag att få damp som igår! :o Och det var allvarligt, gubbarna ville nästan göra drogtest på mig!!

Annars har dagen varit ytterst händelselös. Jag har inte varit med om någonting roligt alls! Booring...


MEN vi är i semifinal!! Yes! Henrik Lundqvist is the man!


Sex and the City!

Jag taggar satan till den filmen! Wooohooo!

Premiären någon, den 21a Juni?


Dags att plocka fram Louis Vitton-väskan och Manolo Blahnik-skorna och på nytt ge sig ut på New Yorks gator tillsammans med Carrie, Samantha, Miranda och Charlotte. Carrie är tillsammans med Mr. Big och bor och jobbar på Manhattan. Miranda har gift sig med Steve, jobbar fortfarande som advokat och bor med sin familj i Brooklyn. Charlotte är gift med Harry och har adopterat ett barn från Kina. Samantha har bestämt sig för att pröva lyckan i Los Angeles där hennes pojkvän Smith Jerrod har blivit stor skådespelare.

SatC
image18
Samantha, Miranda, Charlotte och Carrie

Ajj ajj!

Igår när jag stod i godan ro och svetsade balk (jag är alltid i sjunde himlen när jag gör det för det går ju på automatiken när man väl kan det) Ja i alla fall, en fet svetsloppa sprätte ner på benet, fick fäste längst ner på byxan för dom är så slitna och brände hål i byxan (som började brinna!?!) genom socken och in på foten. Den rann längs med foten och jäklar vad ont det gjorde. Svullnade upp och hade sig, kunde knappt ha på mig träskorna sen. Awww! Det ser iofs inte så hemskt ut på bilden men foten är bränd, sårkanterna är svarta och har bränts ihop där kulan rann. Vissa grabbar har ju fått svetsloppor fulla skrevet, haha!



Annars har jag bara gjort mig illa vid 1 gång, nej jag menar två ggr på jobbet. Båda gångerna har jag fått sy, hehe! Jag har numera två identiska ärr på höger och vänster underarm, spegelvända också så det ser verkligen symetriskt ut. Fick två olika plåtar in i underarmarna två olika tillfällen med månaders mellanrum. Och endå ser dom likadana ut. 4 sttgn på varje till och med. Plåten skar in i armen enda in till benet, det rann en hel del blod vill jag lova. Hummpf!

Klaaantigt! Ena gången jag skra mig var under rötmånaden i september och jag blev portad att lira innebandy i två veckor?! Det var jobbigt, tränarna var ganska sura, haha! Det var när jag lirade i div1 också så då var dte ju seriöst.

Sen så är Anna väldigt dålig på att updatera sin blogg, har hon möjligtvis blivit kidnappad? :o
Ska kasta i mig lite mat nu, måste vara i tid idag då vi har möte uppe i Aulan som ligger typ 2km bort från vår avdelning >.<

Och jag läste igenom Kenzas blogg igår; Sluta smygfotografera min bästa kompis!
Så nu vet ni vad som gäller! ;P

Snö!

I Vindeln idag så såg det ut så här:


Hoppas inte att dte komemr till Vännäs. Behöver inge snö nu, säsongen är över i alla fall!

Frusen

-2 grader ute nu. Frost på rutan. Stämpelklockan var trasig så vi drog hem en 30 minuter innan vi slutade. Men shhhh! Det behöver dom inte veta. Helt sjukt vilket väder, och vi är i maj. Jag har nyss frossat i mig en tallrik med Start! Premium, askalas vad gott det är! Ska sova nu. Drömlöst hoppas jag. För dte var inte vacker dröm jag hade inatt. Min bästa vän svek mig, hånade mig och sen förstod hon inte ens varför? Det var väl inget fel med det?

Av någon underlig anledning kom jag att tänka på min novell från Svenska B, novellen om Döden. Min var klart orginellast (hur nu det stavas?!) sa vår lärare. Jag blev himla glad för dte var/är inte ofta jag sticker ut på lektioner och i livet. Det var underbart kul att se hur alla vände sig om , kastade en blick på mig och sen snabbt bläddrade längst bak i vår novell-samling för att läsa MIN novell. Hoho! Dom flesta hade skrivit om "normala" döden tjafs, cancer, självmord etc. Jag hade skrivit en rapp fiction/fantasi novell om en kille som redan var död och på vägen till himlen korsades hans väg av något mörkt...

Eller min novell från andra världskriget, den var inte heller så dum. Jag skrev den i nian och den handlade om en dansk motståndsrörelse, mycket spänning, mord och dramtik. Jag skrev ju mycket förut och shit vad jag ritade. Hur mycket som helst! Rita rita rita! Helst på lektionerna, men konstigt nog så hängde jag med. I alla fall nästan.
image15
Den här ritade jag på våren i 3an tror jag. I blyerts sen la jag färg på den i photoshop

Ah well, ska sova nu. Äta mera Start! imorgon. Se på Desperata Husfruarna, hoppas att Vampire Knight är hemladdat (ska snoka i brors dator), walk the dog som man säger på ä(e)ngelska! Blåsa en sväng i tvärflöjten, jag känner att det är hög tid för det igen. Och min bästis har slutat! Hur jobbig är inte det?!

Anna, Lisen! Vad sägs om "What happens in Vegas?" med vår vackra Cameron Diaz och Aschton Kutcher på Lördagkväll?




Om jag kunde skulle jag göra allt bra igen...!

Haglet!

Och nu haglar det som satiken! :O Och DET stannar kvar på marken. Vi har 1a aprilväder i maj?

HAHHA! och vi ligger efter vindeln, dom får allt det roliga först! hoho

Snö i Maj?!

Geez, det var lite skumt vill jag lova. Det blåser i och för sig väldigt kallt men det är fortfarande 7 grader varmt och så börjar det snöa här i Vännäs. Hur galet är inte det? Inte lite heller utan det snöade en hel del. La sig inte på marken såklart då den är för varm men alltså det är ju helt sjukt! Det snöade också i Vindeln har jag fått höra men jag är bergis på att det regnade i Umeå. Haha!


Annars är jag cp-trött verkligen. Orkade knappt stiga upp alls. Snoozade en bra stund...


another day

Och vi säger lycka till och ha en bra dag på jobbet Lowe! Imorgon, alltså tisdag, vilket egentligen är idag men skitsamma, ska han få börja arbeta igen efter sin sjukskrivning. Knäoperationan har slitit men som Lowe har jobbat sig tillbaka! Fit for fight, ja nästan i alla fall. Till vintern blir han imba på snowboard igen!

Annars har jag haft en lååång, lååång och tråkig dag på jobbet. Det som verkligen livade upp och fick mig och Lovisa att vara sur säkert 2 timmar var när JP (63år) vägrade att ge sig. Helt sjukt! Vi diskuterade vad Pingst var för slags helgdag. Jag, Lovisa och Gunnar hade någonstans i bakhuvudet att Pingst var en kyrklig högtid. JP sa: Men aldrig! Kyrkan kan ju omöjligt ha den som en kyrkhelg. Haha, vi andra butte blickar och försökte förklara att jo men Pingst är 50 dagar efter påsken och att det har något med religion att göra. Vi diskuterade det där ett tag men JPP vägrade ge sig fast vi var 3 mot 1. Senare kom också en 4e gubbe in och höll med oss. Men nej, JP vägrade hårdnackat att tro på oss. Lovisa kom med ett snyggt inlägg: Varför tror du Pingstkyrkan heter som den gör? Jo för att Pingsten har något med religionen att göra och därför valde en frikyrka att döpa sig till Pingstkyrkan. Haha, JP höll på att gå i talket. Jag fick i uppdift att kolla upp det där och JP sa: Ja men jag kollar upp det där på mitt sätt imorgon. (underförstått; det rätta sättet) Ditt sätt? frågade vi förvånat. Och det var inte allt; Vi pratade om Hagamannen och hans fängelsestraff på 14år. Efter 2/3 av straffet är han ute igen sa jag. JP glodde på mig och sa; nej det gör han inte. det har dom tagit bort, nu måste man sitta kvar alla år. HAHAHA! som vi garvade, vi var återigen 3 mot 1 och han vägrade att ge sig. Sen försökte han snyggt snirkla sig ur situationen genom att säga; jag ska kolla upp det där.

Och som jag lackade på gubbjäveln idag när han sa: Ja gå du nu efter oss så behöver du inte göra nått. Vafan är det med han? Han är typ den lataste på hela avdelningen och om jag slackar det minsta så får jag minnsan höra det direkt. Han gör alltid så men itne klagar man för det. AAAAHHHHHH!!

Well, jag får aldrig vara glad!

Träning onsdag och tro det eller ej så har jag knappt nån träningsvärk alls sen matchen!


I alla fall, jag surfade genast in på datorn, sökte på ordet Pingst och kablaaam!

Pingst infaller 50 dagar efter påsken och markerar dagen då kyrkan föddes. Det var nämligen på pingstdagen som apostlarna för första gången döptes tillsammans med närmare 2000 människor i Jesus namn till syndernas förlåtelse. Pingst är också en judisk högtid dår Moses fick de 10 budorden på berget Sinai.


Annars har kvällen vart seg, som jag sagt. Jag ska gå och sova nu.

snålblåsten!

Jäklar vad kallt det är idag, snålblåst och bara 8 grader vilket gör att det känns som 4grader max. Ahhh! Skulle inte sommarn vara här nu? Och det värsta av allt är att det ska vara så här hela veckan ut. Pffft!

Supertrött idag igen, jag har verkligen misslycktas med att vända på dygnet.

Och dammen är nu städad och fin, vi räddade alla grodägg, nu behövs bara lite värme så ska fiskarna inhandlas. Gäsp!


Such Great Heights - Give up

Opera!

Den berömda pausen är i antågande. Tomtar, drakar och söta prinsessor är framme för att underhålla i pausen. Eller vänta nu? Det är dom inte alls, för det finns en enda sak på scenen: en stor jävla vägskylt. ROOOAAAR! Häxor och trollkarlar samlas under podiet för att en sista gång gå igenom hur det som ska komma skall ske. Eller var det tvärtom? Kontentan är väl där eller? Historien utspelar sig i början av 1700talet i den mörka delen av England, Memphis, där jättar, troll och draeneis busar runt bland bergen. Draeneis anlände från yttre rymden ex antal år sedan och fortfarande vet ingen varför dom landade i Memphis och inte i Oslo, som är Englands riktiga huvudstad. Alla sjörövare skrek: AARRRHHHG! medan Peter Pan svassade runt och flög i loopar allteftersom den superläskiga krokodilen närmade sig Kapten Krok. Peter frågade Krok: Varför är det som det är? Krok svarade inte för han var jagad och sprang för sitt liv. Efter en tid när häxorna på Avalon siade i sin skål gjorde dom en fasansfull upptäckt: Allt är inte som det verkar vara. Kung Rickard utropade: Tänk för böveln, tänk! Blixtar från himlen slog ner omkring oss, oj förlåt, jag menade på scenen (glömmer mig lätt) och alla små vättar kutade omkring och försökte gömma sig under svamparnas hattar. Dagen grydde och en av vättarna steg upp tidigt för att hjälpa sin fader med en massa små prylar. Som att farma pinnar i trädgården. Uschamej, det var ingen höjdare! Dom gyllene fotbollsskorna som vätten hade på sig glimmade i mörkret, jag menar dagen, och lockade till sig den farliga stråtrövaren Hogger! Till skogs sprang vätten och i och med det gick han /afk!

Ridån gick ner, applåder och rosor, men frågan kvarstår?


Hur ska detta gå? För i buskarna lurar fortfarande hotet om utplåning..

image14

Wow! Vilken kväll det blev!

Fotbollen var underbart rolig! Visst vi förlorade med 6-0 mot Princess garden (jag tror dom hette det) men det var underbart kul! Ryggen gjorde knappt ont alls, däremot lär jag väl ha sjuuuk träningsvärk imorgon när jag vaknar. Jag gjorde som Lowe sa; värmde upp ordentligt, stretchade ryggen och sen var det grönt! Emelie, Maria, Sofia, Malin, några gamm-brudar från Vännäs. Ojojoj! Inte varje dag man får återuppliva gamla minnen från 7manna i Vännäs. Men nu är vi tillbaka där vi började, iofs en massa ume-folk med. askalas vad kul!

Men snacka om att det andra laget var surtanter! Oja, "seriösa" avdankade gamla spelare. Haha! Nästa gång ska vi krossa dom så att det skriker om det! Längtar däremot INTE tills vi ska möta UIK:s avvecklingslag, det blir en mörk historia , hehe. Men träning på onsdag igen, ska ta ledigt lite på onsdagkväll och träna. Det tar ju bara 10 minuter från fabriken till planen så det är chill.

Ahhh! Jag vill spela mera, Hurra! Jag är så glad att jag valde att lira fotboll nu igen. Wosh!

Väl hemma igen fick jag höra att dom har tatt en ny boss i Black Temple, grattis till det säger vi. Men, men, jag bryr mig faktiskt inte så hårt. Får väl lira BT nån gång jag också. Det finns andra saker här i livet. Som till exempel en asbra anime serie: Vampire Knight. Japanska ofc, det som är lite jobbigt med det är att man måste verkligen ha full fokus på texten annars förstår man ingenting. Serien handlar i alla fall om en plats i Japan där människor (Day class) och vampyrer (Night class) som försöker leva och gå tillsammans i en skola. Det finns två Guardians som går vakt om nätterna, Zero och Yuuki, som är main character, och vampyrerna smiter ut från sina lektioner för att hitta oskyldiga offer... Men alla är asgrymma, Yuuki är så tuff! I alla fall, såg alla dom 5 avsnitten som är släppta i Japan, så nu sitter både jag och min bror och väntar på att nästa avsnitt ska bli översatt. Episode 6 gick idag i Japan, så imorrn eller tisdag borde översättningen ha kommit! SPÄNNANDE SOM FAN! wosh! Jag väntar!

Jag älskar vampyrer, dom är så sexiga! Haha! OM jag fick välja skulle jag lätt bli vampyr, dom är  så balla!

Och mina benskydd luktar ännu äckligare nu! Helt sickt! Ska duscha snart, ska bli sweet som fan de. Sussa sött, och jag jobbar eftermiddag i veckan vilket blir lite drygt.

Laters!

Fan också!

FAN FAN fan fan FAn fan!

Jag blir sur på riktigt!
Här har jag inte signat för raid utan för fotbollen för att vi skulle raida en cp-tråkig instans: Mount Hyjal! Och nu har dom jävlarna ändrat så nu raidar vi den roligaste instansen Black Temple och jag har inte signat och ska på fotboll. Fan! Livet suger ibland. Och eftermiddag till veckan, kan inte bli bättre!

En trevlig promenad hade vi idag i alla fall! I snålblåsten, haha! Nu är det sol, hoppas det håller i sig. Jag har snart match, och DET kommer att gå cp-dåligt!

Trallallaaaaa!
Och Tre Kronor förlorade igår. Synd om min hjälte Lundqvist! Han är bäst!!

Hej då!

Sjukaste ever!

http://www.freeride.se/video/flatspin-i-t-lift/

Spana in hur man ska ragga i liften! :D hahaha

Break the Ice

Faktiskt ett måste, men svårt.


Tillbringade kvällen med att se National Tresure; Book of secrets med pappa och syrran. Den är helt okej, rolig och sådära lagomt tuff! Har annars inte gjort nått vettigt ikväll, heller. Borde kanske se lite hockey? En snabb titt på Lundqvist kanske cheerar upp en lite?! xD


Break the ice med brittan är inte dålig den heller. Och 4 minutes med Madonna och Justin är inte helt fel heller.

Actually, det blev en väldigt fin dag!

Trådgården är som ny igen! Det var nästan kul faktiskt. Jag och syrran hitta en kotte som vi krigade om! Hoho! Och vi lekte som vanligt leken där man säger en kändis typ: Maddona och så ska nästa person säga något på A, som i Alicia Keys osv. Det gick fort, och vädret var kanon!4 klumpar med grodrom också, det blir nice! Jag har fortfarande skit under naglarna, :o! hehe!

Miika var här med bilen, wosh! Hur skön som helst, automat dessutom. Jag brukar inte gilla det men, men! Jäklar vad fort man kunde köra, 140km/h utan att det hördes eller kändes alls. Både Robert och Mikael var förbi, och vilken timing! Just när vi var klar med trädgården så stannade en svart monstersaab utanför muren. Robert fick börja testköra den, och vet ni vad?! Dagens höjdare, haha! Det var Vännäs-maran och vid en mycket trafikerad väg där deltagarna sprang över var det stopp-plikt och en polis stod där så att folk skulle sänka hastigheten så människorna kunde springa förbi. Och Robert blev så nervös över att köra automat och över att polisen stod där så han stannade INTE vid stopplinjen. Som den polisen stirrade efter oss när vi brassade iväg uppför krönet på backen! Haha! underbart kul! Tur att inte den polisen var mer på alerten vill jag lova! HAHA! Både jag och Lowe körde utan att tabba oss, bara Robert som var en liten klant, hoho! Och för att tillägga så körde Robert in på buss-stationen också, där man inte får köra in alls, Haha! Lowe bytte av och vi sa; Nu skulle snuten komma och ta Lowe för allt Robert hade gjort fel! Haha




Aja, frågan är vad man nu ska hitta på? Det blir i alla fall chokladpudding sen, kan behövas efter allt slit i trädgården!

Well, Lisen, när ska du provköra Daisy då? ;)



Trötter

Ahh som fan!

Men soligt och fint, ska käka frulle nu och dra ut och göra bort min skit! Och jag provade att fixa samsungen igår, det funkade ju inte alls. Jag fattar inget! Jävla samsung! -.-

im a looser!

Big L, and everything!

Ja tyvärr, jag blev piskad på i bowlingen! 3 raka förluster (3.5 rättare sagt), det känns inte bra! Jag blir som vanligt sur när jag förlorar men jag lyckades hitta tillbaka och slutligen slå några strikes i alla fall!

Annars idag så gjorde vi klar KZ, sen la jag mig på altanen och skulle läsa Luftslottet som sprängdes men det slutade med att jag sov som en liten gris i värmen på altanen. Efter bowlingen satte jag och Lowe oss i soffan med syrran och tittade på Indian Jonas; De fördömdas tempel. Helt sjukt vad den var dåligt, 1an var hur bra som helst och tvåan riktigt kass faktsikt. Bruden var ju både blond och helt dum i huvudet (+ en lockig pudelfrilla?!?) så det slutade med att jag och Lowe svor om vartannat över hur dom kunde ens sätta in en sån brud i en film. Geez! En surprise var att mitt te som jag köpte av syrran, för att finnansiera hennes klassresa till gbg, hade kommit! Så idag drack vi rött te; Lava, som innehöll kanel, äpple och chili. Lite för mycket kanelsmak för att passa mig men det var inte dåligt. Nästa gång ska jag nog prova mitt andra röda te; Lime och jordgubb, eller det gröna.. eller det svarta.. Svårt val, men det ser vi väl!

Och den stora frågan är; Kommer Miika förbi imorrn eller hur blev det nu? Fick han hämta bilen eller inte? Han berätta ju hur det var, men mitt minne... ja exakt! Existerar knappt! Så det blir en överraskning. Imorrn väntar också några timmars jobbande i trädgården, vi ska tydligen ha visning i slutet på juni? Bra väder tack, jag vill inte arbeta i regn! Sen så ska jag i alla fall inhandla guldfiskar att ha i dammen i sommar tillsammans med alla grodyngel vi får! Det är ganska ballt! Fast det måste vänta några dagar till, först måste vi städa dammen och det måste bli liite varmare så dom inte dör.

Och jag har fått långa Lovisas usb/bluetooth-sticka så jag kan dra över alla bilder från gamm-samsungen. Ska lägga upp nån bild sen, ifall jag har någon fin sen "the old days" så att säga..! Orkar inte med det nu, måste väl sova antar jag.. Sitter och slö-farmar lite i WoW, har redan fixat2x[Fel Lotus] för 4g styck, i vanliga fall går dom för minst 30guld/st! Pretty good buisness!


Och Anna, du måste ju förvarna om du inte ska blogga en kväll, jag trodde du hade blivit bortrövad eller nått?! HAHA! Vi har ju pratat om det där förut..! ;)

Och vi måste ha en fest igen, snart! Och när alla är friska och taggade!



Men alla roliga dagar kantas av seriösa samtal, nu är det bortgjort i alla fall! Vi får hoppas att något vettigt kommer ur det här så vi kan gå vidare framåt!

of fan!

Jag har fått en ny smilie av Sofie, prata med mig på msn ska ni få se! En absolut kopia av min bror när han blåser upp kinderna och säger: Jag håller andan tills du säger förlåt!" Haha! Och det roliga är att han är 18år, haha.

KZ runda igår, det längsta ever, folk kom och gick, vi fick hämta nya vid dörren osv. Sjukt drygt! Men ett nödvändigt ont då man vill ha badges. -.- VI ska snart fortsätta med den, blir bra de.

Annars så har jag ont i ryggen, fortfarande ja, så vi får se hur det blir med match på söndagen. Hade vart roligt som fan, resten av Svamparna och jag!

Och jag är trött som ett mongo också. Det blev ingen lyckat vändning av dygnet den här gången, måste vara den sena karra-rundan inatt alltså. Aje vafan, jag tog mig upp i alla fall! Har städat och haft mig. Så riktigt värelös är jag inte!!

Imorgon blir det att jobba i trädgården (?!) och ta en tur med Miikas bil, Wrrroom! Grillat och mys. Resten av helgen är ouppbokad så ...!

Bakvänt, omvänt, framvänt?

Dygnet är very muchos i olag!

Och träningsvärk som tusan har jag fått! haha! Pappa blev skitpeppad på att jag skulle lira Korpen och berättade genast för Athena, vår pudel, att nu ska du får gå på fotbollsmatcher! Pappa är så söt, thihi.

Bakom chefens rygg...

Skulle vi två ha en affär? Ehh i dont think so?! Mycket får man höra i fylle-sms!

Haha, jag diggar Rix MorronZoo! Det absolut bästa som finns att lyssna på när man ska hem på morgonen. Hoho! Askalas vad bra det är!
Samantha Fox - Thoutch me!

Men idag firar vi att jag igår hade 10 unika besökare! Wosh!

Raid ikväll, jag taggar! Och jag ska följa med Lowe och kika på hans lägenhet, godis! Sova nu i alla fall, ska börja den sega processen med att ställa tillbaka dygnet. Brukar väl gå sisådär..

Henrik Lundqvist!

Vilken man! Han är världens tuffaste och bästa man! Nu ska han rädda Sverige i hockey VM, lika bra att hans NY Rangers blev utslagna..! Thihi

Det är nu hockey är som bäst, med råsnygga hunkar att dreggla efter! Och nej Lisen, Zäta är inte snyggare! No way! Henke, Henke Heeenkeeee! Cheers!!



Smärta

aj aj a! Fattar inte hur jag fortfarande kan ha ont i ryggen? Det var ju värst  runt julen, jag trodde det hade gått över?! 1 träning och sen är jag körd, fyfaaaaaan!

Och jag har tänkt, och kommit fram till; Blir det BT på söndag hoppar jag över matchen eftersom jag jobbar e.m nästa vecka och inte kan raida nått då. Blir det å andra sidan MH på söndag skiter jag i raiden och lirar fotboll istället.. Måste bara få dom andra officerarna att bestäma vad vi ska hitta på på söndag så jag vet..! Peror väl lite på hur det går i BT ikväll, tar vi andra bossen är vi förhoppningsvis sugna på 3e på söndag! ahhh

rast nu, ska chillaxa i bastun! ZzzZzZZZzzZz

Skogen skövlad, skorna knutna och ryggen krokig!

Så kan jag sammanfatta kvällen.

Det började ju med att, jag som vanligt var sen, jag skulle gå upp på vinden och hämta fotbollsskorna. Hade ingen aning om vars dom var men både gräs-och grusskorna låg tillsammans med benskydden i en påse. Hur bra som helst, ibalnd är det sjukt vilken koll vi har i vår familj! haha. Däremot var doften inte att leka med vill jag lova, jag viftade med benskydden framför Lowes ansikte och han höll på att svimma! 2-3års gamal svett, mumma!

Bilen var snustorr, och naturligtvis så hade jag glömt kortet hemma så jag var tvungen att vända. Och jag blev ännu mera sen, otroligt! Jag är alltid sen, fast hinner alltid i tid då jag brassar på rätt friskt med min lilla röda bil! Vi var 9 flickor på träningen idag, planen var dubbelbokad så vi teamade upp med ett annat gäng killar (gubbar) och spelade match! Match första gången vi lirade fotboll ihop! Haha och vissa av oss har ju inte spelat på hur många år som helst! Haha vilken cirkus! Men det var riktigt kul, mera! Jag/vi lär ju få träningsvärk imorrn iaf, och ryggen min är inte bra för 5öre =/ Jag längtar tills vi får lira på gräs! Mina grässkor är dom bästa som finns!


Jag har nästan sånna här! Askalas vad bra dom är! =)



Efter träningen tog jag en lång dusch, skogen är numera skövlad! Hör ni det?! Skövlad!

Raiden går tydligen dåligt också, lika bra att jag var slacker och lirade fotboll! Jag ska ju raida imorgon, kanon! Vi hoppas på förbättring då! :D oja! Ska fika en smula nu, jag är hungrig som attan. Sista natten inatt, vi går minustid den här veckan och jobbar mao bara 4 nätter! Underbart! :D

På lördag kommer Miika och ska visa upp "sin" nya bil, en Saab 9-3 TTiD (en diesel med dubbla turbo på 180 hästar!), fräsig! Han ska bju på en åktur!

WWRROOOOMMMM!

Snart är det dax!

För min första träning med korpenlaget! Ska bli kul, bara jag hittar dit! Hehe!
Nu måste jag verkligen sätta fart och leta igen alla mina fotbollsprylar, har inte den blekaste om vart dom kan va! haha!

Och gbg i sommar, inte varje dag man är invitad på båtfärder i skärgården! oja!


Skogen

Växer vilt på mina ben såg jag nu i duschen. Geez, dags att ta fram macheten och hugga ner allt det lurviga...! :o

Plockade ögpnbrynen inatt också, hehe! Vi har perfekt ljus i omklädningsrummet, tro det eller ej. Jag är tbh ett skabbtroll utan dess like.



Äntligen ska dom bygga om E12an, det blir smått drygt att pendla till jobbet men nu kanske man slipper slå i bilen för att spåren i vägen är 5cm djupa?! Det är bara att bita ihop och hoppas att vägen håller längre än 2år den här gången och att bygget går fort och smärtfritt.

Ahhh Mohammed!

Faan vad jag blev glad idag när jag kom till arbetet! Jag skulle plocka ur handskar från mitt skåp och upptäckte att det stod ett meddelande där:

Tja bonden..! Jag saknar dig och den lilla dvärgen Lovsia. Ha det fucking bra! /jag

För några månader sen så gick vi upp från 2skift till 3skift och Mohammed började på samma skift som jag och Lovisa. Vi blev bästisar, verkligen, han var som den "tredje systern" i gänget. Vi hade så sjukt roligt men som vanligt så ställer våra gamlingar till det hela vilket gjorde tillslut att Mohammed bytte skift så nu ser vi bara varandra i skiftskarvarna, ibland. Alltför sällan imo. Enligt Mohammed så är jag bonde eftersom jag bor 3mil utanför Umeå, och Lovisa är dvärg för hon är bara 160 cm lång (Mohammed är max 170cm) så det är vårt interna skämt. Jag och Lovisa stod och rodnade över detta "kärleksmeddelande" som ett par förälskade tonåringar och vi blev verkligen glada över att vår broder har hört av sig när vi inte setts på säkert 3veckor. Hur kul som helst, det gjorde verkligen att hela natten har gått dubbelt så fort.

Men JP den gamle stofilen fattade inte att det var skrivet på ett skämtsamt sätt utan han kom stövlandes och frågade vem som hade klottrat på mitt skåp och hur han kunde kalla Lovisa för "lilla dvärgen". Haha säger jag bara. Han är väl för gamal för att ens ha uppfattat vad ett internt skämt är för nått. Jag fattar inte varför han lägger sig i ens, för vi blev då superduperglada!! Thihi! Nu ska vi ara busiga tillbaka och skriva något på hans skåp..

Snart är natten slut och jag får åka hem och sova. Äntligen!

Det slog mig igår natt att det har tagit två hela år för min kropp att förfalla från väldigt vältränad till otränad. Som exempel kan vi ta att mina magrutor har i princip försvunnit. Visst, spänner jag mig så syns dom, men tidigare så behövde jag inte ens spänna mig. Och för att inte tala om armar, ben och konditionen. Pew! Illa illa, skärpning! Tur att fotbollen drar igång, det blir förhoopningsvis en kick som får mig att vilja börja träna igen! Missförstå mig inte, jag har tränat under dom här två åren, innebandy och åkt skidor/bräda men inte på långa vägar som tidigare år. Då hade jag endå 8-10 pass i veckan på många timmar. Nuförtiden har det blivit 4ggr i veckan kanske och nu på slutet nästan inget alls.. Men alltså inte lika mycket som förr..

Aye, back to work!

Förgiftad och tornado!

Ugly Betty var pinsamt idag! Betty hade fått en parfym av mamma Meade, alltså hon som styr tidningen Mode tillsammans med Daniel Meade och Alexis Meade, hennes son och dotter fast Alexis var egentligen man från början men har operarat sig och är numera kvinna. I alla fall, i dagens avsnitt var ms Meade åtalad för mordet på Fey, hennes mans älskarinna men det visade sig att hon var oskyldig då parfymen hade gjort henne snurrig. Och nu blir jag snurrig av att läsa texten, för jag fattar ingenting av vad jag själv skriver. Men! I alla fall, avsnittet var sjukt, haha.

Och Desperata Husfruarna var riktigt bra. En tornade var i antågande och Gabrielle och hennes Carlos skulle i skydd av tornadon smita från staden eftersom hennes man borgmästeren har löpt amok och försöker döda henne och Carlos. Inget går dock som det är tänkt, som vanligt, men stormen kommer, 10 miljoner sprids för vinden, hennes man dör, Bree råkar ut för en psykopat och allat är allmänt galet! Men det var bra som attan! Och jag glömde: Gabby och Edie är "friends" igen. Vi får se hur det går!

Annars? Jo jag hörde ett sjukt musikklipp idag, som Beef och hans musikpolare har gjort. Enjoy!
http://www.myspace.com/thedicksofhazzard

Vi hade krig här hemma idag också. Inte roligt alls! Mamma gick berserk för att syrran ska gå på Östra. (Polisen var där igår iom en misshandel mellan invandrare, gängbråket har blossat upp igen!) Men hon var orolig och spottade ut sig saker på fel sätt, som alltid nuförtiden. Klimakteriet i antågande? I alla fall, for the backround, syrran ville först gå på skola i skåne, och sen i sthlm, vilken hon inte fick för mamma elelr skolan. Och nu när mamma klankade ner på östra också så blev det bråk. Jag kom med snygga argument som: Låt hon prova gå där funkar det inte så kan hon byta efter 1 år. Alla läser ju samma kurser 1a året osv... men nej. Det slutade med skrik och att syrran drog. Stormen är över nu iaf. För den här gången. Bra det!


Eva longoria är inte så ful heller imo! ;)


Dagens snyggaste outfit hittar ni i annies blogg:
annie


Ska fixa mackor och sen dra på jobbet!
Jag taggar inför träningen i morgon! Ska bli roligt, hoppas jag! haha

Snyggast i världen!

Måste helt klart vara Gisele Bunchen!

Ja faktiskt, hon är mega snöggh! Man skulle inte tacka nej till att se ut som henne vill jag lova! Och en återkommande tradition är att runt julen när Victoria's secret fashion show visas på tv sitter man som klistrad och bara stirrar oavsett om man jobbar förmiddag och måste stiga upp tidigt som fan. Det är en show man inte får missa! Sjukt snygga flickor som visar grymma underkläder OCH har roliga accesoarer som vingar och skit. När Justin var där, var det förra året, eller året för det? Wosh, vilken show det va! Geez, jag får rysningar!



Gisele


Gråmulet

Och trist ute. Och mitt humör är också gråmulet. Inget går någonsin som jag vill att det ska göra! Jag blir smått tokig.

Ska leta reda på mina fotbollsskor, hurra! Längtar tills det blir gräs för mina askalasiga addidas grässkor är dom bästa skor jag någonsin har haft. 2a kommer mina tecnica pjäxor!

Ugly Betty season två är inte illa det heller!



Marc är min favorit!

En ovana..

Att lämna datorn på för jag alltid är sjukt stressad innan jag dra på jobbet? Eller kan man säga att det är en ovana om det har hänt två dagar i rad? Eller är det bara missflyt i planneringen, eller har jag för mycket roliga saker på gång så man knappt vill sticka på jobbet och därför blir sen?

Men huvudsaken är att jag stämplar in i tid, whahaha!

Och Athena den stora hundrackarn orkar inte ens vifta på svansen när jag kommer hem. En mera morgontrött hund får man leta efter!

Och vad ännu sjukare var; jag loggade in på WoW en snabbis för att kolla posten, och hela, HELA, 5 personer var online i guildet. Det är rätt så sjukt. Pffftt!

Abbuuuuu!

Tystnaden lägger sig...

Över Volvo Lastvagnar i Umeå. Vi har för ett bra tag sedan gjort klar våran del av arbetet så nu har robotarna äntligen tystnat och vi har slutat svetsa. Det är bara presshallen som pressar stora plåtar och gör dova duns, annars är det så tyst det kan vara. Sjukt nice, så borde det alltid va! haha! Idag var också första dagen/natten som jag inte har frusit, och det var senast i sommras. I och med ombyggnationen på fabriken har vi haft det dragit, kallt och jävligt eftsrom nya väggar har byggts, tak höjst osv. Idag var det en härlig blandning av varm luft från "pelarna" och kylig luft från bygget. Men jag har inte slutat med långkalsonger än! 

Och kallt är det ute också, -1 i Umeå, bbrrr! Jag som lämnade jackan hemma, vad tänkte jag med?! Nu är det bara 30 minuter kvar innan vi äntligen får stämpla ut så det är bäst man kilar iväg til duschen.


Have a nice day!

Ingen surprise inte..!

Jao! Tre Kronor spelade mot Frankrike i hockey VM nyss. Ingen blir väl förvånad över att vi vann med 7-0 tror jag att det blev? Eller kanske 8a? Jag tappade räkningen efter ett tag, och sen är det så mycket oväsen att man ibland inte ens kan höra sig själv tanka..! och så fort hockey var slut bytte gubbarna radiokanal så jag hann inte höra någon summering heller. 

Och inatt är jag sjukt pigg, måste finnas en hake någonstans... När kommer bakslaget? Kanske i bilen på vägen hem? Förhoppningsvis inte, för det är sjukt jobbigt när man knappt orkar hålla ögonen öppna när man ska köra bil. 

Well, jag måste nog dra ut och arbeta, jag har rastkörning och sen ska jag nog sussa lite i bastun på rasten.. he he he!  

Anna!


Jag och Anna, always party! Here we go again!

Haha!

Jag erkänner, jag har missat att kika efter kommentarer på mina inlägg..! Vilka svar! haha, som jag skrattade! Lisen, Annie och Andy, wosh!

Och vilken buse jag var idag, jag skulle lätt kunna spela en 5åring med damp haha!

Och Anna, jag blir stolt över dig! Dock även fast jag inte riktigt fattade vem du dratt med dig hem, men över ditt inhandlande. För fyfaaan för äckliga spermier!! 



Småseg..

Det blir man alltid första dagen efter första natten. Det slår i princip aldrig fel!

Lirade mina 3v3 matcher idag också, vi vann 7/10 vilket är grymt nice. Spelade med min bror och hans precious Nehebkabu, ms warrior, och en disc prälle, båda från Illuminators. I vanliga fall lirar jag med Trinxie, en lock, och det är väl den sämsta setupen man kan ha. Men göttans att spela med ett pro; min bror! Ratingen steg!

Ska hänga med Lowe ikväll, en stund i alla fall, har lite andra saker att ta hand om också.

Cheers!

uppdrag väst!

Fråga mig inte varför jag sitter och skriver så här pass tiidigt på morgonen, egentligen borde jag ha dött i min säng för flera minuter sedan. Men i all hast igår när jag var sen (som vanligt) till jobbet så glömde jag att stänga av burken. Vilket straffar sig nu för jag kunde inte låta bli att tvärt titta igenom forumet och surfa lite smått.

Jag har dessutom fått klartecken om resan till väst nästa vinter, grabbarna låter mig följa med. Hoppas Fredrik också bestämmer sig för att åka!! Jag vet inte hur jag ska göra, för det skulle vara sjukt kul och bara åka skidor/snowboard i 3 månader men frågan är om jag skulle palla med det? Jag vet, man kan inte jämföra åkning i en av världens bästa anläggningar med Vännäsbacken men..! Men!

Breckenridge, Denver, Colorado, in the States lixom. Grym parkåkning, puderåkning, halfpipes, pister och garanterat 4 meter snö! Det låter underbart, verkligen, och jag måste bestämma mig ganska snabbt. Minst 6 månader innan måste jag söka tjänstledigt. 30.000ish beräknas resan att gå på, men det braiga är att jag skulle kunna resa redan imorgon om jag ville! För jag är en snål jävel som sprara som en hamster. Och jag skojar inte! Och kanske ska man passa på att köpa sig en fin labtop när man är där? Får väl ta med mig WoW ifall jag får abstinens. haha! Men som sagt, jag är bara i funderingsstadiet än så..

http://breckenridge.snow.com/winterhome.asp

Och på onsdag börjar fotbollsträningarna, jag ska lira i Korpen i år. 7manna, girls och en hel del gamla godingar från 87-laget! Så roligt det ska bli! Men jag har absolut ingen kondis, what so ever, så det blir spännande. Match snart också, helt galet!

Nej nu måste jag sova faktiskt, jag var så trött inatt att jag var tvungen att sova på mina båda raster. Helt sjukt! Somnade nästan gåendes där ett tag hehe.

Sussa sött! Eller jag menar, ha en bra dag på jobbet/skolan idag medans JAG får sussa sött!



image3
Bakom kungsliften uppe i Hemavan när jag var där med flickorna! Memories!

Aabbuuuuu!

Ja det säger jag bara, abbuuuuu!
Andy är min första trogna läsare! Tätt följt av min lilla Anna!

Feeetaste sovmorgonen!

Jag var vaken till havl6ish imorse, eller hur det nu var, och jag var ganska trött vill jag lova. Jag hade ställt klockan på 10.30, vaknade och somnade om till 13.30. Helt sjukt, så länge har jag inte sovit sen jag var ung...!

Men det var lika bra att jag sov, för nu har jag i princip redan vänt på dygnet nu när jag ska jobba natt i veckan. Kanon! Jag sitter och spelar nu, vi har raid i Black Temple, och det går så sjukt sakta ikväll. Jag vet inte varför men. Och vilket gnäll det har varit i guildet idag, jag blir fan smått tokig, ahhhh!

Nej nu, jag ska äta en banan, tagga till, raida klart och sen dra på jobbet. Lite drygt att jobba nu när jag har varit ledig så pass länge.

Och vi downade 1a bossen i Black Temple, fyfan vad gött!!
Och jag fick en urbra ring!

ahhh!

snart skiner solen ute..

.. och det är tiidig morgon. Jag har alltså inte gått och lagt mig än. Helt ljust ute, ska jobba natt i natt och allt känns bara jobbigt vill jag lova. Men det får bli en slappisdag med en bok ute på altanen tror jag. Låter inte helt fel tbh.

Och sängen är en enda stor röra, DET är jobbigt att fixa nu vill jag lova. Tur jag handlade lite godis när vi skulle se film, mumma! Jag tar nog en till! En djungelvrål någon?

WOSH!

Mitt första inlägg på min helt nya blogg!
Det är iofs min första blogg någonsin vill jag tillägga men va sjutton, jag kände mig tvingad av några söta flickor. Jag nämner inga namn; Lisen och Anna..

Well, Annas blogg är ju rolig och underhållande, Lisens har jag inte läst men..! Jag har en viss press på mig att hålla en hög standard nu ju.

Kan ju berätta om min absolut bästa dag för säsongen i vinter. Och det var idag! Strålande solsken, över 20+ i solen, underbara snubbar och gummor som åkte i pipen. Ingen snö kvar övrigt men i pipen har vi fortfarande gott om snö. Gotte shapade hela pipen idag, vi hade dessutom finbesök i form av Gustavsson, Sommer och Miskovsky. Annars var vi dom vanliga, och Fredrik var bäst! Jag höll på att dö i pipen idag också, men alra närmast döden var nog Lowe som filmade sjukt nära kanten och höll på att bli påhoppad ex antal ggr.

Annars ikväll så har jag varit med Lisen och Anna ikväll. Vi såg klart "Shes the man" och som vanligt så gömde jag mig bakom kudden hela tiden och vred mig av skratt för att det var så pinsamt. Hoho!

Just nu sitter jag och pvpar med mina favoriter, sjukt kul! Snart dax att sova tror jag.
Laters!

RSS 2.0