Sista matchen!

Lilla stressen jag har nu då!

Men nej, nte än! Jag har vaknat, käkat frukost, blivit uppdaterad om brorsans tripp till akuten för halsont och blabla. Han fick antibotika, dropp och hela baletten..

Vi åker klockan 11a så det är gott om tid fortfarande innan jag behöver börja stressa. Vi ska åka enda bort till Sundsvall för att spela sista matchen för säsongen och det kvittar om vi vinner eller förlorar så det känns en aningen ovärt, faktiskt. Men shit the same, snart blir det Hemavan!

Jag drömde en rätt så sjuk dröm inatt också; Stay away from my man! Det säger jag er bara. Haha!! Helt galet. OCH! Apple here i come! Jag blev rätt kär i macbook air vill jag lova.. Kanske?

Män som hatar kvinnor!

Jag, farsan och syrran åkte in till staden för att se premiären av Män som hatar kvinnor (baserad på Steig Larssons bok med samma namn) och vi var taggade till tusen men också förberedda på att få bli besvikna då svenska filmer oftast inte håller måttet. Men idag fick vi gå hem utan att bli besvikna för filmen var grymt välgjord och kändes inte alls sådär svensk som alla svenska filmer gör.

Den var rent ut av sagt brutal i vissa scener och att den var svensk gjorde att den känns så mycket närmare än engelska filmer, att det kan hända i grannens lägenhet ungefär.

I alla fall, Män som hatar kvinnor får 5toastar av 5 möjliga! Jag älskar den!

Och för att inte tala om böckerna. Första boken var lite seg men bok 2 och 3 tillhör mina favoriter. Hela familjen (- brorsan) har läst dem flera ggr och vi älskar dem! Det som är synd med filmatiseringen av böckerna är att endast första boken hamnar på bioduken och de andra två går direkt ut till tv och dvd vilket är en stor miss!


Underbar dag!

Fredag. Strålande solsken. På bra humör. Taggad inför kvällens premiär av Män som hatar kvinnor. Skön promenad med Athena. Hemavan verkar bli super! Jag, Sofia, Anna, David och Victor so far. Blir nog en lååång weekend för mig och Sofia i alla fall. Förmodligen Victor också, Anna och David går ju i skolan så de vet jag inget om. Men ah! Så skönt det ska bli! Samt att pappa har bakat en sockerkaka som jag går och dregglar runt nu..

Det enda som är minus är att mina lagg inte var klar när jag var nere i shoppen. Men! Jag hittade ett par nya gloves för 250kr (billigt för ett par Level vill jag lova!) så det addade jag till min nota. Får kila ner dit ikväll en sväng innan middagen.

Det känns som vår och jag bara flinar för fullt!! Jag gillar det!

Oh yes!

Peppen är tillbaka!

/kiss and love!



Jag rör på mig...

Idag har jag (kors i taket) faktiskt suttit ett par timmar och kollat in lite skolor och utbildningar och det ser inte bra ut för Umeå's universitet. Eller pjtaa, kanske endå. Det slutade iaf med att jag beställde hem lite kataloger från olika universitet för jag pallar inte att ha 100a flikar uppe samtiidigt om lika/olika saker, hur ska man skilja dem åt? Jag vet, det låter inte som mig, verkligen inte! Men detta är ju rätt viktigt så lika bra att göra det ordentligt från början så slipper jag kanske välja fel. Risken är trots det sjukt stor att jag kommer välja fel men det lär jag ju märka.

Frågan är ju vad jag vill pyssla med när jag blir stor? Och hur länge jag vill hålla på och gå i skolan? Att det ska vara så svårt..

Bror är helt insöad på japan, hoppas han får bidraget så han kan förverkliga sin dröm.


Sen så började jag dagen med att läsa ut Eragorn - Brisingr som visade sig vara del 3/4 så jag blev ju mängda upprörd. Då kommer vi få vänta ytterligare 1.5 år innan nästa bok kommer ut. Precis som det avr med Harry Potter, grumble! Och jag saknar att läsa, sjukt vad jag saknar det! Jag måste verkligen skärpa mig på den fronten känner jag. Carlo hade någon bra serie som han tyckte jag skulle läsa, men så dåligt minne jag har så har jag ju tappat bort namnet på serien. Måste fixa! Det finns inget bättre sätt än att fly verkligheten på..


Och det känns som om vi glider ifrån varandra ännu mer, är det så? I dont like it!

Sådärja!

Jag och Athena tog en promenad ner till 360'Norr för att lämna in mina skidor för att planslipas, så underbart härligt väder det är!

Strålande solsken, 0 grader och bara så.. rent!

Jag beställde också ett par blåa glas till mina gogglar som jag hoppas hinner komma hem innan jag åker till Hemavan. Skulle vara sjukt najs! Tagga!!!

Fokusera nu!

Idag ska jag farma reputation hos min mor och far. Jag borde snart vara exalted, faktiskt!

Bara till att sätta igång med sakerna jag ska göra idag, bättre att göra de nu än att dra ut på det. Sen tänkte jag ta en promenad ner på byn i det fina vädret och lämna in mina lagg för planslipning vilket behövs då jag åkt på alltför många berg (stora berg!) där nere i alperna. Det finns inte mycket kvar av mina stålkanter så de behövs ju shapas up!

Blev riktigt sugen på att testa pipen i Vännäs nu också. På söndag kanske? Ska ta mig en funderare men dte skulle vara sjukt kul att åka i den nu när den är bra.


Och vi vinner ikväll va? Taggade till tusen? Jag ska försöka hålla fokus längre än 10 minuter den här gången? Samt undvika att dö (vilket blir svårt då jag är så jävla bra?!) Eller så har Nemphys ett genetiskt fel någonstans som gör att hon drar aggro som en tank ska göra...Kan hända... Jag måste ju laga food med, och fixa flasks, gah! 

Dessutom taggar jag den nya stora patchen som kommer framöver här. 19 nya pets, nya mounts, en ny abillity för oss shamaner... Har jag sagt att jag har två tvillingar? Det är inte illa! Och de nerfar warriors när de egentligen borde nerfa roggar och hunters imo.. (Sorry Fredrik! ;))

Och jag har bokat in ett möte med min coach, den 23/3, dagen innan jag fyller år. Wosh! Emelie tar tag i sitt liv. Lite i alla fall.

Det känns som om ja har 1000 saker att fixa med nu i vår men det är egentligen bara ett fåtal stora saker som jag ska lyckas klämma in utan att strula till allt. Helst så snabbt som möjligt bör de vara avklarade också känner jag eller åtminstone ha en "plan"

Och! Jag har laddat hem lite roliga animerade filmer; Bolt, Madagaskar I, II, Sannaingen om Rödluvan, Kung Fu Panda.. Kanske ska titta på någon av de ikväll under raiden? Eller, just ja, fokus!

Roligt..!

Jag hinner spela en match och träna en träning och sen är mitt vänsterknä återigen fuckat. Blödningen eller vad det nu är där är tillbaka. Suck!

Aja, det är bara att bita ihop och träna de två sista träningarna och spela av sista matchen.



HA!

Där fick du dumma bil!

Brosan kom hem med Fokusen 13.25 så med plattan i botten hann jag in till stan och Volvo med 3 minuter till godo! wosh!!

Det var lärorikt och bra att firska upp sitt minne men det visade sig att alla som var där redan hade gjort sitt cv och träffat sina handledare otaliga gånger så jag ligger lite efter mao! Fick en liten mapp med grejs som jag ska kolla igenom också, kan finnas något vettigt där!

Sen lär ju min snubbe prata med mig om samma sak, perfekt! Oavsett om vi skulle söka studier blabla så var ett perfekt CV det minsta de skulle hjälpa oss att fixa ihop.

Ahh andas! Jag behöver väl inte nämna att jag är bra som rallyförare?

Biljävel!

Med CAPS!

Jag skulle som sagt gå på ett seminarie som IF metall ordnat för oss arbetslösa på Volvo och vad tror ni händer?
Exakt! Biljäveln vill inte starta!! Suck och stånk och pust och tvi och allt det där. Säkert 4e gången bilen failar på mig nu, skrotbil jag köpt mig.

Jag var ju taggad (nästan!) att gå på det där. Hade nog varit sjukt nyttigt men jag kan ju alltid använda min coach från Startkraft att pyssla med sånt där samt be han staka ut en väg i universitetsdjungeln åt mig. Borde kanske kolla när vi ska träffas, har för mig att det ska va den 9e mars vilket blir svårt då jag ev är i Hemavan då.

Men åhh! Jag gräver ner mig för sånt här! Och gissa om jag kommer få höra det här av mina päron: "Du skulle provkört den igår då du vet att den stått länge och blabla.."

Seg!

Fredriks fel. Vi satt uppe till halv 3 och lekte och sen sov jag till klockan 10 så min dygnsrytm är helt fuckad nu.

Filmen igår då? Ja, okej, jag skulle inte se den igen vill jag lova. Penolpe var läcker men nej, ingen höjdarfilm. Jag kommer ihåg varför jag inte gillar romantiskt drama..! Så Vicky Christina Barcelona raderar jag från min dator.. NU!

Och det är snart hög tid att göra sig klar och åka in till Volvo och gå på det där seminariet (boring, men nyttigt?) och kika runt lite på Volvo. Det var ett tag sen jag avr där, saknar faktiskt att ha ett jobb att gå till. Och framförallt att se lönen ticka in varje månad på kontot. Jag fick 3.6k den här månaden med, små korrigeringar från förra månaden så det är ju helt ok!

Gah!

Sen så är det strålande solsken idag och -2 grader ute. Perfekt! Hade jag itne varit en sån slacker borde jag ha vart ute på en promenad, och hade jag itne behövt åka in till staden hade jag gått på en promenad! Gah!

Nej, köket nästa!

Jag gör ett försök!

Ja, Vicky Christina Barcelona, jag måste ge den ett försök since Penolpe och Scarlet är med. Det kan bli intressant men verkar vara en romantisk dramafilm vilket inte är min typ av film men den har ju fått en Oscar. Måste kika och se vad det är...


Tråkigt värre!

Som vanligt så har jag ingen koll på tiden (idag läste jag 3e delen av Eragorn-Brisingr) och trodde att träningen började klockan 19 som vanligt. 18.15 fick jag panik och kom på att efter match har vi ju alltid snack innan så jag fick hasta iväg och byta om på 3röda! Exakt som vanligt, Emelie är tillbaka i Sverige!

Och vi pratade ju igenom vårt dåliga resultat i serien och att vi åker ur div 1 norra. Skitspel! Det var inga glada miner direkt! Sen så skulle vi börja tänka igenom hur vi ska ha det nästa år, om man ska spela kvar osv.. Jag kommer förmodligen att spela kvar om jag inte flyttar för att studera men ja, eller sluta! Ni vet ju hur jag är! Försäsongen närmar sig ju med stormsteg och jag brukar ju alltid sluta då eftersom jag itne pallar att träna så länge jag vill åka skidor/snowboard istället.

Ska bara andas klart lite och sen ska pappa få tortera mig i ett antal "roliga" magövningar. Jag har slackat som fan de här veckorna vill jag lova! Skärpning Emmii!

ps! Sjukt drygt att träna när alla är otaggade och bara vill spela av sista matchen. ds
pps, jag är INGET undantag. dds

Grattis!

Och jag glömde ju att säga grattis Heath Ledger som fick en Oscar för hans biroll som Jokern i filmen Batman - the dark knight! Priset delades ut för första gången till en avliden skådespelare och det var helt rätt. Ingen kommer att glömma hans gestaltning som Jokern!

Och kvinnlig biroll gick till Penelope Cruz som gestaltade Vicky i Vicky Christina Barcelona! Det gillar jag.

Och Natalie Portman och hennes rosa klänning samt Heidi Klums röda klänning är ju lätt snyggast hittils av vad jag har sett från galan. Wosh!


En ny vecka!

Efter ytterligare en sen söndagkväll med nördande framför datorn är jag rätt sleten, tro det eller ej. Jag blev också lite lack igår (svårt att förneka) när jag inte fick fisten som droppade utan en rogge fick den. Sen hjälmen, trinketen.. Jag fick ett nytt pet senare i alla fall, tur var ju det annars hade kvällen varit helt bortkastad. Morr!

Men det var ju igår, idag tar jag nya tag och är inte alls lack. Inte alls.

Jag sitter och kollar efter lite ny musik och har hunnit ladda hem Kings of Leon (tack Victor!), några låtar som Sofia diggar, Kelly Clarkson, samt kollar lite låtlistor för att se om jag hittar något roligt. Har också fått en ny anime-serie av brorsan som jag skulle kika på samt att jag har ju sista boken i Eragorn triologin kvar att läsa. Phew!

Och ev ska vi börja lägga golv idag också men jag tror inte att det blir något av då pappa har ett möte klockan 13 i staden (PHEW!). Imorgon ska jag nog åka in och gå på CV-seminariet som IF Metall fixat åt oss, kan ju vara nyttigt. Hoppas jag träffar Lovisa!


Ah tack Robert!
Men det blir nog inget av än på ett tag!


Well, lördagkväll

Igår blev allt helt galet fel från början, jag fick huvudvärk, inget svar från maria, sjukt otaggad och blablabla u name it. (Tur Heroes var bra, det räddade min dag!) Så jag hade i princip slutat bort att gå ut men Lena bjöd in mig på melodifestival och utgång med hennes kompisar så jag kände peppet igen! Gjorde mig klar på rekordtid, sminkade över mycket att min goggelbränna (syntes tydligen ändå!?) och rotade i garderoben efter ngt att ha på mig..

Iaf, det var väldigt trevligt hos Lena och hon bjöd på en supergod efterrätt! Sen att hon hade en sjukt fräsch lägenhet gjorde ju itne saken sämre så jag gick och dregglade mest överallt i princip. Jag vill så flytta hemifrån nu! Jag skulle förmodligen svälta ihjäl innan det gått 1 månad eller så men det skulle lätt vara värt det!

Nu drev jag visst iväg där..  Erhmm. Just ja, på väg ner till stan plockade vi upp Anna på Universum där och så tog vi cykeln ner genom staden. Gissa vem som fick cykla? Jo exakt! Jag! Kanske lika bra då Anna och cyklar på fyllan inte är något att leka med vilket jag har fått erfara någon gång sådär ;)

Jag träffade MAria, Emelie, Lii (new one!) Sofia! och en massa andra tokar som jag känner. Det var en rätt kul kväll igår, och kvällen slutade hemma hos Anna och vi smaskade i oss en massa popcorn och såg någon dålig film på tv medans vi luftade lite tankar om smått och gott.

Eh ja. Pretty much it.

Ska visst leka en stund nu. sen handla åt min morsa, bäst att sätta fart!

Amagad..

Semi-dp..

Sover hos Anna, kan det bli bättre? Och hur ska jag svammla mig ur det här då? Suck!

Aja, nya tag imorgn, tjingeling!

(Bättre update imorrn, i promise!)

WHAJ?!

En kompis sa en sak igår, fick mig att tänka. Stooort! Vilket ledde till ännu mera förvirrade tankar vilket inte är bra för an liten blondin som jag. Men jag kämpar på, tur jag har andra som kan buffra mig när jag går vilse i den snåriga skogen.

Och! Bestäm åt mig, jag hatar att vela men allt brukar fixa sig tillslut. Även denna gång?

Sen gick det sjukt dåligt i arenan igår. Jag blev så less att jag ville kasta datorn genom fönstret. Jag hatar att förlora och ännu värre när det är jag som är så rostig att vi förlorar pga mig men endå så satt vi uppe till 03.30 och nördade på. Resultatet? Vi kan säga att det blev en 1-8 match där siffrorna ran iväg. Tvii! Men vi ska ta nya tag idag, hoppas det går bättre när jag fått sova på saken. Hoppas jag i alla fall.

Sen så har jag hört av mig till Maria om party ikväll, jag känner för att slappa med människor jag "känner" och då är Maria och dom ett jävligt bra alternativ. Så hör hon av sig i tid så blir det nog så annars vette tusan hur jag ska göra. Frida kanske? Polisfesten känndes bara drygt som satan, vet inte varför. Är väl mest för att jag inte orkar vara hypersocial med folk jag inte känner ikväll..

Och what to wear? Anna skulle komma ut, ut iaf! kanon! Sofia lär jag ju också träffa där samt hela mitt lag. Awesome!



New Game - My Rulez

I valet och kvalet...

Usch, inför morgondagen? Vad ska jag göra? Antingen hoppa på Marias fest och "dom" eller följa med Sofia på ngn polisfest. Alla ska ju ut endå så jag kommer träffa dem på krogen men frågan är ju vem jag kommer ha roligast med. Sjukt sugen på att träffa Maria och gänget faktiskt. Lutar åt det hållet, (sorry Sofia darling) men jag får se hur det känns imorgon, jag lämnar alla kort öppna! Hursom kommer jag bli mobbad för mig goggelbränna så det kvittar ju egentligen åt vilket håll jag går !


Jag har sjukt med träningsvärk också, i hela kroppen. Det är itne hälsosamt att åka på semster mitt i säsongen, skämmes!

Sen verkar isen ha lossnat, en aningen?


Och what to wear imorrn då? Amagad, jag har inte mycket i min garderob som är fint nu alltså. Får väl rota längst in och se om jag hittar ngt spännande!



mm jag vet Miika, jag är en mkt dålig människa..! Men folk ska inte tro att de kan trampa på mig hursom helst !!(läs: sätta armbågar i bröstet på mig!) Payback direkt! Vad drömde du för skojsigt då?

Ajj!

Jag hoppas att tjejen jag spräckte läppen på har lika ont som jag har där jag fick hennes armbåge rakt i bröstet...


Och vilken störd dröm jag hade inatt! Jag kommer däremot inte ihåg den nu, jag har tyvärr lagt till mig en ovana på min resa att glömma bort drömmarna men jag hoppas det ska bli bättring snart då ni vet hur sjuka mina drömmar är.

Vad fan?!

Jahapp..

Nu är det inte bara upp till oss längre om vi får lira i div 1 nästa år också utan nu hänger det på att vi vinner över serien 3an Skellefteå nästa helg och att Ersboda förlorar sin match mot Boden i helgen och sin nästa match mot Fränsta... Vilken är i princip omöjligt.

Det enda som var roligt med matchen idag var att jag fcik börja i 3e femman och sen tog jag nästan direkt en plats i 2a femman och vi gick ner på 2 backpar. Kinda sweet eftersom jag inte har lirat på 3.5 veckor nu. Sjukt roligt!

Men som sagt, riktigt dåligt av oss att inte stå upp och hålla emot och vinna över Iksu Ungdom. Så bra är dom inte men som vanligt så rinner det iväg på slutet. Vi saknar en riktig målskytt i laget och förmågan att knyta igen säcken..

Jag är iaf sjukt trött och funderar på att lägga mig och sova. Städdag imorgon, samt sysset ska besökas. Lutar åt party på lördga, vet inte riktigt hur jag ska göra. Jag och Sofia är sugna som fan, Anna hade nån gala-kväll men funderade på att sluta upp med Maria och flickorna sen ute eller hur det nu skulle bli. Jag har också fått en inv av Maria genom Anna men ah, vi får se! Ska iaf handla så ser vi väl..

HA!

Det var jag som hade svammlat ihop allt..! PHEW!

Hemavan var 4-5mars därikring och sen den helgen.. Kanon! Gud vad jag är taggad!

Och ja, jag är också uttråkad efter 2 dagar hemma i Sverige. Stört.


Hemavan

Epicfail!

Jag är som oftast helt lost och jag verkar ha gjort det igen. Vi snackade ju om Hemavan men jag är inte säker på när det är vi har snackat om det. Men jag hoppas det inte är den sista helgen i februari för då har jag ju sista matchen. Jag kan ju inte åka ifrån laget då när jag nyss har kommit hem igen, det skulle inte se bra ut även om jag mycket mycket hellre åker skidor än lirar innebandy..

 Så jag hoppas att det inte är den helgen annars blir jag lessen i ögat..! big time! Men det blir väl att bita ihop, as usual.

Nej, jag måste göra ett ryck och leta fram alla innebandysaker, vart nu de kan va för snart är det match! Tagga! Det är i princip vinna eller försvinna som jag förstår det så det ska bli sjukt spännande!

Tjingeling


Torsdag va?

Ytterligare en kall dag med -20grader utomhus. Athena har fått ett snyggt hundtäcke som hon har på sig när hon är ute. Sjukt söt!

Igår var det raid i 25manna Naxx, jag var sååå ringrostig och hade ingen koll på vad jag höll på med i början där. Men efter ett tag så hittade jag tillbaka bland allt så jag låg ungefär där jag brukade på skadan och dps'en på bossarna. Och jag vann nya items också, kanon! Jag spelade dator i princip hela kvällen, datanördade mao.

Jag ringde också min tränare och berättade att jag är hemma. "Nu blev jag jätteglad" sa han och bjöd in mig att spela match ikväll mot Iksu Ungdom. Fast han visste att jag är halvkrasslig, inte har tränat och allt det där. Det ska bli sjukt kul, hoppas jag får spela några byten iaf! Kommer ju inte vara lika stabilt som innan jag åkte men.. ;)

Dagens mission blir väl att bära upp boardbagen och resväskan på vinden samt att dra damsugaren ett varv tror jag. Av någon anledning har damråttorna frodats och vuxigt i mängder under tiden jag varit borta. O.o)

Sen taggar jag Hemavan som jag verkligen hoppas bli av i slutet på februari här, jag har redan abstinens!

Och taadah! Fyra bilder från St Anton!

Men lägg ner!

Bror: Visst är det underbart att vara hemma igen...? -.-
Jag: Oja, alltid lika kul att komma hem när det är så här...!  -.-

Suck, det börjar bra detta alltså. På 3 veckor hade jag glömt bort hur det var, nu minns jag... Detta kommer att bli en ytterst intressant vår.


Kalla lilla Vännäs!

Ja då var jag hemma igen i vår villa i Vännäs, det ser exakt ut som vanligt. Alla är som vanligt, hackar på varandra hit och dit sen är de sjukt förkylda allihopa och jag som nästan var frisk! Nu är ju det kört, känner redan hur hostan kommer sakta tillbaka. Tvi!

Jag som skulle göra en tidigt kväll igår, det blev ju inte av utan jag var ju tvungen att tjöta lite med alla kompisar och städa i wow för det har blivit en jävla röra där sen jag åkte iväg. Så jag gick väl och la mig vid 1 någon gång och vaknade halv 10 imorse så jag sitter bara och väntar på att "baksmällan" ska slå in för att jag missat ett dygns sovande. Kanske går det bra, hoppas det!

Igår var det dessutom -30grader, bbrrr! Köldchock som bara den!


Och nej, det här är inte bra..



Final call!

Det var Erik (tror jag) som kläckte den ultrasmarta idén om att festa sista kvällen när vi skulle åka hem, alltså igårkväll. Idén var så sjuk så jag köpte den rakt av, speciellt när Sofia var taggad och de andra grabbarna med.

Så vi taggade gärnet, packade på rekordfart och sen så bar det av till Funky Chicken en sista gång. Sjukt kul och sen till Kandahar där Erik blev cp-dp, Sofia också, jag blev väl som vanligt semi-dp men det räcker för mig. Är uppenbarligen helt mogno, störd, fucked up och odräglig redan på den nivån so why push it..

Iaf så satt jag och Sofia på tågstationen klockan 4a ish, snackade skit och nej det är inga hard feelings om ngt alls! Och nej verkligen men inte, seriöst.. Mutter.. Sjukt nice att få snacka ut om vissa saker måste jag få säga, som fan. När vi klev på tåget imorse var vi askalas och i vårt livs bästa form. Vi däckade direkt på tåget och sov 2 timmar, vaknade strax innan Zürich där vi skulle byta tåg ut till Zürich Flughafven, och bara det var ju ett projekt. Vi som itne ens ätigt ngn nattamat!

Tågbytet gick fint, jag var lite uppstressad som vanligt men Sofia var ju lugnet själv, dvs fortfarande fuller som en kastrull. Problemet började på flygplatsen när vi skulle checka in. Det gick inte! Sen när vi äntligen fick en människa att förstå vad vi ville så rann ju klockan iväg, jag började bli smått bakis och stressad så in i h-vette.. Och de har ytterst svårt med mitt namn, men hallåå. Passet ljuger inte! Sofia var lugnet själv, fick världens perfektaste engelska uttal (sjukt stolt över sig själv! ;)) och utan att sluddra lyckades vi tillslut få lasta in resväskan på nedervåningen för att sedan måste gå upp pch prata med SAS, och specialbagaget.. Blabla. sen väntade världens längsta rullband ut till vår gate, såklart längst bort!, så vi var sist ombord på planet som skulle ta oss hem till Sverige. Först när vi satt där kunde jag slappna av lite och Sofia upptäckte hur sena vi egentligen var. Men grymt, inga väntetider what so ever så på den sidan var det ju possitivt!

I Stockholm så lyckades vi ju med dagens grej! För att komma till inrikeshallen åker man ju en rulltrappa(band!) neråt och där i slutet lyckades Sofias väska ramla av, vagnen tippade nästan och jag blev påkörd av boardbagsen bakifrån så jag voltade nästan över vagnen. Sofia fick i paniken hoppa över alla grejer för att slita bort väskor från slutet av bandet och jag försökte hålla allt på en stadig kurs. Det var sjukt obehagligt, en nära döden upplevelse skulle jag vilja påstå. Snacka om att byggjobbarna flinade åt oss! Haha!! Det måste sett sjukt roligt ut, jag dog nästan av förskräckelsen!

Hem kom vi, efter ett stopp på Max, (fettaaa!) på arlanda då innan flyget gick.., brorsan hämtade mig på flygplatsen, middag, poackade upp pch nu är jag helt död efter mer än 48 timmar i hyffsat vaket tillstånd. Vilket visar sig nu i inlägget för jag tappade all ork och inspiration.. Imorgon måste jag ta tag i räkningar, pappers-jox och annat samtidigt som jag får rapporter om det massiva snöfallet i St Anton ...! Jag är ju itne taggad för 5öre att vara hemma nu!!!


Och vilken press jag får direkt när jag kommer hem, sjukt obehagligt..


Jag är så avis så jag dör! Det har dumpat snö där hela dagen, bussarna kommer itne ens fram! Shit! OCh det skulle vara sol imorgon med. Puder + sol ? himmelriket. Vad gör jag hemma?!

Sen tror jag att mamma är lite förskräckt över mitt festande, hon frågade så jag svarade ärligt...Kanske jag itne borde ha gjort :P


Och dte är sjukt ovant med mitt tangentbord och min mus. stört.

Heter det äntligen hemma igen?

Jag tror fan inte det. Ska updatera om resan hem snart, dont u worry men det tar sin tid att packa upp när jag är så sjukt ofokuserad som jag är.

Lite confused är jag också...

Sofia! Fniss idd, vi är fan grymmast i världen! Vår hemresa är ju legendarisk!!

Snart hemma igen!

Nyss knäckt en öl, eller skruvat av kapsylen menar jag. Vi ska nämligen ut på party ikväll, sista natten och direkt från Kandahar ska vi till tågstationen, sitta där någon timme och sen åka med tåget till Zürich för att ta flyget hem till Stockholm och Arlanda. Vi är hemma i UMeå vid 16-ish-tiden så det blir en lååång och dryg natt+dag.

Vi kommer säkert ångra denna sista kväll men det kommer vara en upplevelse i sig att få känna bakisheten sakta smyga sig på... Vi har packat sminket och tuggummi i högsta facket på resväskan.. Mutter..

Annars idag då? Jo vi tog tåget tidigt in till Innsbruck och var där ocjh strosade i stan och shoppade loss. Eller Erik shoppade som fan och vi andra hängde med. Och sofia köpte en fräsh tunika på Vero Moda, wosh! Vi käkade på McDonalds (haha!) som var för övrigt det fräshaste jag avrit med om..

Snart kommer knattarna - daniel (najs!) och så blir det lite party sen taxi in till St Anton, dumpa grejerna på stationen och sen röra sig in till partylivet..

Sen så, ja, jag kommer sakna St Anton, Pettneu, grabbarna, flickorna, skidåkningen, solen, snön, göassiga dagar i Rendl, Rusty som grötlagare och Victor som hemmaman! Den vackra miljön och blabla...

Så snart är jag hemma igen... Bewere Sweden!

/kisses


Sjukt, vilken dag!

Idag var en av de bästa åkdagarna här i St Anton! Strålande väder, roligt sällskap (så länge det varade) och framförallt bra åkning. Jag hade en superb åkkännsla idag, det gillar jag skarpt! Snön var kanon, även om Sofia tyckte den var kass men hon 'är ju skadad också så det förstår jag. Men jag har äntligen lärt mig att behärska och övervinna alla jävla knölar som skapas i pisten varje dag.

Jag och sofia tog en massa bilder också, sjukt nice!!

Jag droppade av Sofia i Rendl där Erik, Victor, Anna och Bella satt, tog en snabb fika (mina otroligt goda rostade mackor med bara smör på.. :S) Sen drog jag på Ipoden på hög volym och kastade mig ut i Rendls backar. Sjukt underbart härligt! Har jag sagt att jag är kär? Mmm jag menar ju det.

Jag har sett många roliga saker under resan och idag såg jag två till! Dels en jättrtjock person som åkte, såg precis ut som ägget! (flashbacks!, må hennes magsjuka gå över och hon får hålla sig hemma tills dess. Och sen en ung tjej i början av tonåren som gjorde min dag fulländad! Jag satt i en tvåsitslift över pisten när den stannade strax innan en liftstolpe och jag tittade ut över pisten för att glo på lite folk. Tjejen kom åkande rakt mot stolpen och 3 meter därifrån började hon skrika för hon förstod hon skulle åka in i snökanten vid stolpen (men herregud, sväng?!). Hon kraschade in i snökanten, skidorna åkte rakt in, hon voltade över knölen och gjorde ett faceplant, smack! Grejerna sprutade åt alla håll och hon låg kvar och skrattade/grät ett rar tag medans hennes kompisar stod 3 meter därifrån och vred sig av skratt. Själv höll jag också på att skratta ihjäl mig, awesome!

Idag var den sista åkdagen också för imorgon ska vi in till Innsbru(o)ck och shoppa lite. Jag ska se om jag hittar Frey Wille och deras coola armband och sånt skräp. Design! Me like!  

Känns sjukt skumt att åka hem, faktiskt. Lite sorgligt är det trots allt..men grymt skönt att vi fick en sista soldag med bra före i backarna! Vi plannerar redan en hemavan när vi kommer hem, awesome! OCh om grabbarna är hemma så ska de med. OCh anna och David ifall de är sugna. Vilket ni inte vet så: Shhyy!

Jävligt skumma inlägg må jag säga, de håller inte så hög standard längre utan är rätt hafsiga, stavfel (värre än vanligt) oredigerade och allt sånt där..  Jag ska skärpa mig när jag kommer hem, i promise!!

Tjingeling!

Que?

Jag surafde in på innebandy.se för att kolla hur det går för mitt Vännäs i Div1 Norra.. Och till min fasa fick jag se att vi nu ligger under strecket!!! Herregud, dte såg ju bra ut innan jag åkte till Österrike, och nu ligger vi verkligen risigt till. Två (eller 3) matcher kvar nu och de är mot väldigt bra lag så det ser mörkt ut...

jag får helt enkelt ta och styra upp det här.. .:P

Magsjukan cirkulerar..!

Idag slog vi på stort och bakade pizza, Sofia gjorde en specialdeg som slutligen blev en pan-pizza! Eller ngt sånt. Riktigt gott var det iaf! Jag blev dock mobbad (as usual!) när jag inte tog skinka på min pizza men det har jag ju aldrig.

Sen var det tänkt att dte skulle bli utgång eller iaf party ikväll. Men det sket vi i tillslut, (phew, så skönt!), palla vara bakis en till dag i backen.

Det blir istället film  och bara softa ikväll och det känns riktigt skönt.

Dock känner jag smått panik över all magsjuka som cirkulerar i byn för med min vanliga tur så kommer jag säkert lyckas få det på tisdag när vi ska resa hem. Snart är alla sjuka, blä! House of Norrland har dock klarat sig so far, ta i trä, men man vet ju aldrig när olyckan är framme.

Och på fredag smäller det! Premiären av "Män som hatar kvinnor" och syrran köpte biljetterna nyss! Kanon! Jag längtar som fasen, det var länge sen vi var på bio nu. Det ska faktiskt bli skönt att komma hem och sova i min säng ett tag. Sängen jag har nu är en tältsäng-aktig sak så det är väl itne sådär jättegrym om jag säger så. Jag drog kortaste strået imo att jag är lättast.. SÅ ja, jag vill ha min säng!

Nej, tjingeling!

oh!

Happy Valentines day!


Jag höll på att glömma, illa illa Emmii!
/hug på er och hoppas ni har en bra dag!

Bakisåkning!

Kvällen igår var ju en.. Ja.. Spännande upplevelse. Det slutade med att jag fått en tatuering på axeln som inte ens var i närheten av att vara snygg men kul var det! Jag fick sminka Rusty och Kapten Jack Sparrow så det blev ordentligt gjort. Ägget stötte på alla, hon var tjoick som ett ägg, sjukt skum tjej, och "bonkade" in i alla på dansgolvet, pirater och Rastaman, Rusty var.. Erhmm.. ngn.. aja skit samma. Kul var det!

Vi var på Funky Chicken, Kandahaar och sen åkte vi hem, det var en.. well.. ovanlig kväll, nästan mycket höll på att gå wierd som satan men uppenbarligen så löste sig allt! Och vi har pratat ut om ett "problem" vi har haft, alla 4a, men nu när det är pratat om känns det mycket bättre att veta att man inte är ensam i sin tankegång. Men hur kan folk köpa och svälja allt? Det är ett mysterium för mig men uppenbarligen så går det hem hos vissa. Punkt!

Idag var jag som vanligt seg som satan, men kul att göra ett ryck på morgonen när man endå ska åka själv hela dagen? Så det blev well 3 timmars åkning idag och Ipoden la av efter halva så då blev jag lite less faktiskt. MEN! Jag åkte med en galen engelsman som snacka stup i ett och drog fram kartor och grejer och ville att jag skulle guida, jag som nyss har lärt mig systemet ;)!

Iaf så sprack diset upp emellanåt och bjöd på sol, sen snö, sjutk dålig sikt, sol och dis. Overall så såg jag väldigt bra trots att jag hade mina spegelglas och det var ju tur då jag dumpat mina andra i lägenheten.

När jag kom med exakt timinjg till bussen träffade jag gänget som vi festade hos igår.. Dte visade sig att magsjukan från Hasses Hus har spritt sig till dem så i deras vågning ligger det 4stycken med magsjuka... Det känns ju tryggt att veta, gud så najs! Jag kände direkt hur magen började bubbla... Och vi i Houes of Norrland står på tur, i can feel it!

Och! Första gången jag åkte bakis, det snurrade som satan i liften vill jag lova. Grymt obehagligt och det verkar som om vi ska göra en 2dagars och gå ut ikväll med så dte kommer ju bli likadant imorgon om jag nu inte gör en lugn kväll. Vi får se!

Nej, duschen nästa. Tjingeliing!

Fredag, right?

Amagad!

Sen tema döden, hur tråkigt är inte det? Eller iofs, hade jag vetat om det i 2 veckor innan och kunna shoppa kläder hade det nog varit gött som fan men nu blir det ju bara flopp av allt = jag dissar det. Sofia likaså, tror inte ens Erik och Victor ska klä ut sig men vi ser väl...!!

Sen har jag ingen alla hjärtansdag-dejt till imorgon heller men jag läste på expressen igår att man får hyra en kille för 299kr/h. Dessvärre fanns dte ingen bild och jag vill ju inte köpa grisen i säcken..!! HaAHA!! Kanske lite dyrt att flyga in honom till österrike också så det känns en aningen ovärt. ;)

Det går sjukt fort att komma in i varannan-dag-festandet, riktigt illa men sjukt roligt.

Imorgon blir det att åka mera skidor, paniken börjar komma över att vi inte har åkt tillräckligt men samtiidgt har vi haft jävligt roligt så det är ju lugnt ändå på något vänster.

Hoppas min lilla Nemphys får vila i helgen, så de andra förstår att det är jag som loggar in på onsdag om jag nu gör det dvs. Jag saknar det inte som jag trodde så egentligen skulle jag kunna sluta nu men samtidigt vad ska jag annars göra om dagarna nu när jag kommer hem? Ah, ja vi får se. Jag vet ju vem som skulle vilja adoptera henne om jag slutar.

Nehepp, nu snorar jag ut hjärnan, är säkert -3kg hjärnceller vid det här laget. Men det betyder ju också att min förkylning är på G att försvinna, gu see niiice!


Kings of Leon - Sex on fire


Och Annie, shit vad jag fnissade över ditt inlägg!! Människor kan vara så otroligt korkade! /hug

Maaaaammmmmaaaaa!

Haha!!

Jag och Sofia är fan bäst! Sen om det blev så bra är väl en annan sak... Sofia blev då grymt snygg, jag är tveksam men.. aaa vi ser väl hur det går..

Ahh! Men roligt var det! Fniss fniss!

Whaaa!!

Nu fattas det bara att jag slår av mina stavar, tappar stålkanten på skidan och river sönder jackan så har jag nog lyckats med allt. Idag, mitt i åkningen när vi skulle åka offpist, gick mitt spänne på pjäxan av. Smack! Jag fick ta pisten ner, sjukt obehagligt vill jag lova. De kunde fixa pjäxan till imorgon så det var ju alla tiders vill jag lova. Men fortfarande sjukt onödigt. Men det fina var, hehe!, var att det var en sjukt fin pojke som jobbade i affären, smaskens! Hoppas han jobbar imorgon med.... ;)

Annars? Jag lurade med mig Erik ut och vi mötte upp resten av gänget så vi var en 15 personer som åkte offpist idag i St Anton, sjukt underbart att åka i 50+cm snö och pumpa. Den gröna killen som jag åkte med igår lyckades tappa sina skidor idag så vi spenderade säkert en 20 minuter att leta den under snön innan vi kunde åka vidare, Erik kraschade och kom upp som en snöman med istappar i skägget, jag tumlade runt och fick in sjukt med snö i byxorna så jag inte knäppt snölåset.. FAIL!
Men oooh så härligt det är med så mycket snö!!

Geif  sol nu! Smashing amasing!

Jag börjar också få sjukt ångest över hemresan nu.. Suck!

Smashing fantastic!

SJUKT JÄVLA UNDERBART!

Rusty kom i vanlig ordning klockan tidigt på morgonen och knackade på. Det har snöat sjukt mycket under natten och hela dagen så det har väl kommit 2-3dm på några timmar. Helt stört underbart; Vitt överallt, pluffsigt och mysigt. Jag är kär!

Sofia har sjukt ont i sina fotleder, Victor har slagit upp sina smalben igen (klant!) och Erik var mest lat idag så det slutade med att jag åkte ensam till Rendl i snön. Taggade ipoden och förberedde mig på lite mysko åkning i pisten, det blir sjukt uppåkt och knöligt som satan här. Väl uppe i Rendl träffade jag Rusty och knattarna så jag hängde med dem för att åka offpist. Jag skojar inte när jag säger att jag nästan drunknade i snön och fick simma för att hitta igen mina skidor när jag föll.

Iaf så åkte vi ut i skogen nedan för parken för att hitta orört puder och det hittade vi! Perfekt sikt, massor med puder, säkert en 50cm lössnö som vi pumpade (och jag som inte ens har en transsiver!) och jag lyckades såklart ramla. Fick leta ett bra tag efter skidorna och när jag väl kommit upp på dem var jag ensam kvar.. Så jag åkte neråt, fick syn på en skidskola och hängde efter dem ett tag ute i skogen. Sen fick jag se en av grabbarna ligga nere i ett hål och simma medan han letade efter sina skidor. Jag hängde med hjonom i tron om att han visste vart vi skulle...

Vilket han inte visste så vi åkte ner genom skogen (sjukt underbart!) och så kom vi ut till en sluttning, brant som satan. Helt plötsligt hörde vi en röst skrika: Ni måste nog gå upp, annars missar ni liften! Martin stod där uppe och försökte hålla sig för skratt då det var 10 meter brant kulle som han ville att vi skulle haika uppför i 50-70cm lössnö. Helt galet, jag dog nästan på kuppen. Iaf så fick vi åka ner en bit, skråa och klättra uppåt för att ta oss till liften. Sjukt jobbigt men fan så värt det! Helt stört att få åka i så pass mycket puder och helt orört.. Smaskens!

Sa jag att jag var kär? Mhmm, finns inget finare än så här mycket snö.. Nu saknas bara en strålande soldag där vi verkligen får åka massor!

Sofia var inne i St Anton och handlade på apoteket och en underkjol, Victor har lekt hemmaman och städat, handlat, bytt sängkläder och han ska tydligen laga mat, diska OCH duka idag. Jag gillar hemmamän! Plus(++!) i kanten! Eric har sovit i sitt underställ och jag har haft en av de bästa åken ever! Trots vårt lilla äventyr där så var det sjukt värt det!

Svenskkväll ikväll på Funky Chicken (tror jag det heter) så det blir partaj och fullt ös medvetslös ikväll. Perfekt, jag behöver bränna bort lite hosta och baciller som jag har fått i mig, alkohol är bra till allt.

Sen drömde jag en mysko dröm där mormor dog och Fredrik var med till stugan när mormor drunkade.. Eh, ja, jag vaknade kallsvettig. Om det beror på att mormor drunkade eller att Fredrik träffade min mormor kan jag inte svara på.. !

Mat!

Smittad! (pest, kolera och allmänt bäng i huvudet!)

Idag skulle vi stiga upp sjukt tidigt, 07.00 för att ta 08.15 bussen in till St Anton och åka i nypistade backar och puder. Och det gjorde vi!

Vi var bland de första upp i liften, även om Sofia var så seg så vi missade första och andra bussen in men det gjorde inte så mycket. Hennes fotleder dödar henne så det blev två åk för henne innan hon var tvungen att call the day så att säga. Vi hamnade av misstag i ett puckelpist område så vi skråade ut i skogen (underbart!) där det var i princip orörd puder upp till knäna! Sjukt härligt tyckte jag. Sofia var mest less över hennes fotlder vilket är förståeligt, hon har varit skadad sen vi kom i princip, så det var skillsmässa i luften när vi tog oss nerför berget.

Iaf, solen lyckades skina under 20 minuter när vi sagt och fikade och då hände dagens höjdpunkt!! Vi satte oss vid en stuga och det rann ett litet vattendrag brevid oss. En gubbe sattsade gärnet och hoppade ner i vattnet (han såg det nog inte!) och skidorna skar fast på andra sidan varav han föll som en fällkniv med huvudet rakt ner i snön. Det gick så fort så han hann inte ens ta emot sig med händerna utan han stöp på huvudet. Ett äkta faceplant! Jag och Sofia skrattade som satan, sjukt kul! Och alla kids som ramlade ner i gropen och dök upp en efter en, så snyggt! Vi dog nästan...

Iaf, Sofia gav upp efter det åket och åkte hem , jag stannade 1 timme till men sen blåste det upp till storm, snön föll allt tyngre och alla liftar började att stänga ner och varna för storm. Träffade Victor på vägen hem, han hade lyckats göra illa sig igen, umeåbor är rätt veka, medan de andra grabbarna var kvar ute och åkte offpist.

Vi byggde också "stans" snyggaste snögubbe när vi kom hem. Vår hyresvärd kastade ut en morot till oss och den blev sjukt jävla snygg! Och stor! Årets första snögubbe, jag är sjukt nöjd att jag lyckades lura ut Victor och bygga en snögubbe för jag hade ju inte gjort den själv. Sofia kan knappt gå så hon satt inne och tittade på House men hon tyckte den blev snygg som satan.

TRANSFORMERS! Jag älskar den filmen, sjukt bra imo. Vi såg den igår på datorn, skulle vilja se den på en fet tv med bra ljud. Gosh!

Det ryktas om semlor idag men vi får ju se hur det blir med det då vi ska baka dem själva...

Sen har jag blivit sjuk, hostar, slemmar och snörvlar. Inte mitt fel, jag trodde jag skulle klara mig men tjii fick jag!

Wounderbart!

Det slutade med att jag åkte ensam in till St Anton för att åka skidor då de andra var sjukt opeppade och lata. Jag tog med mig Ipoden, pumpade musik och åkte som fasen. Happy Valley, offpist (vi har fått snö!), den extremt långa backen och flera andra så jag kan säga att jag kan systemet här nu utan att jag åka vilse. Inte illa för att vara Emmii vill jag lova.

Det var<strålande sol samtidigt som det snöade stora och lätta snöflingor, sjukt mysigt! Precis som det var den gången vi åkte i Hemavan med Lisen, Anna och Sofia. Iaf så växlade sol/moln/snö men det var ruggigt bra sikt hela tiden så det var bara att köra full fart. En av de bästa dagarna faktiskt, synd bara att jag var ensam men Rihanna, CB, Akon och Paramore är inte dålig sällskap det heller.

Jag såg sjukt mycket roligt folk idag; tjocka damer i helpälsar, små gangsterbarn, en till mössa med maneter på (?!), jag satt med en gammal gubbe i liften som hade så mycket hår ur näsan att han såg ut som ett troll med gråa kusar som kom flygande när han rörde på huvudet.. Jag såg också THE skidlärare, två ursnygga killar som jag dregglade på. En hel del dreggel blev det, vi är ju inte bortskämda med sånna snyggingar inte. Sen så var det en massor med små tåg av skidskoleelever, överallt! Och en gammal man och kvinna som åkte offpist (läs: gled på rumpan nerför) som jag skrattade en hel del åt.

Och!! Detta är fan sjukt kul! Jag strosade lite inne i St Anton innan jag tog bussen hem och vad tror ni jag hittar?! Exakt! Häromdagen såg jag en hjälm från Roxy som satt på en tjej och hon hade hittat matchande goggels, så jag bara humm.. Det lär ju finnas en matchande dress till det där. Och det fanns det ju! Igår hittade vi skidorna, exakt samma mönster och idag såg jag pjäxorna! Och stavar!! Är inte det galet? Om man vill kan man bli en vit skapelse med prickar i rosa/blått/gult och verkligen ha allt matchande. Jag skulle seriöst skratta ihjäl mig om jag fick se en tjej som matchat ihop allt det där! Och det skulle nog vara en aningen dyrt med har jag en känsla av. Jag gjorde en snabb googling so here u go, enjoy !! (fniss, ja Anna, detta är ditt set!t) Så tänk er hjälmen, jackan, täckyxorna.. Ja allt i exakt samma mönster och färg. Jag vrider mig av skratt!





Aha, Just ja, sen när jag skulle gå till bussen som skulle ta mig hem träffade jag Martin, Daniel och Rusty som hade varit och åkt offpist på riktigt. Synd att jag inte har en transiver..! Iaf, de tyckte det var begie av "the house of Norrland" att inte följa med mig ut i backen idag. Det tycker jag med, skämmes!! (Ja, jag vet att ni läser så, ppft!)

Party ikväll? Vette fasen, alla ligger i sängen och gör mest ingenting... Vi får väl se, jag har hursom inga öl kvar, lika bra det!

Och satan vad jag har ont i halsen och hostat idag. Sofia är i princip sängliggandes och både Victor och Erik är ju klena som satan och hostar och snörvlar om vartannat. Jag trodde verkligen att jag skulle klara mig men det verkar inte så...

Jäklar vilket långt inlägg, :o
Nästan som förr i tiden! HAha!

En helt ny måndag!

Måndag morgon (läs dag): Sofia är bakis, Erik sover, Rusty är ute i backen, Jag ninjar hans dator och Victor sitter vid sin. Jag vill åka nuuu! Sofia är inte i form men snart sätter jag mig på bussen och åker in ngnstans och åker lite endå. För såhär kan vi ju inte hålla på, snart ska vi ju hem! Sofia är dessutom sjuk som satan, blåmärken överallt och allt möjligt andra krämpor. /soothe

Igår var det party, på en söndag, sa det inte var en bra idé, men grabbarna hade varit på afterskii och var taggade som satan så vi hängde med där. Det slutade med en liten sne-fylla (inte helt mitt fel!), vi åkte in till St Anton, shottade, åt en hamburgare och sen åkte vi hem. Sista gången jag festar på en söndag vill jag lova, sjukt ovärt att bli bakis för ingenting. Det var iofs lite ttrevligt endå, det kan jag inte förneka!

Jag har aldrig sett så mycket TV på flera år som jag har gjort här nere, tv4a varje morgon, alla nyheter matas om och om igen samt massa annat skit. Surf's up!, Star Dust, Beck, Let's Dance! Körslaget. (ont i nacken av att sitta som en krok i en säng och smattra på tangenterna.)

Sen trodde jag att jag var anonym här med mitt bloggande men tydligen så har de vissa "haxxor" kunskaper så nu får jag vakta mina ord.. Igen. Mutter.

Lite humor var det att Victor fick sova utan täcke (det hade sofia ninjat) och kudde, jag hade tappat ner min och tog hans, så det var lite fnissigt. En aningen kallt kanske, vad vet jag? Sen sov jag som en sork, dvs, extremt dåligt, så nu är jag pigg som tusan, precis som på gamla goda volvo-tider! (I miss ya Lovisa!)

Och mitt tips är: Glöm mobilen hemma, ger bara ångest när man läser in- och ut-korgen dage efter.


Och utomlands utan mig? Pffttt! Vansinnigt illa! ;)

Backen nästa imo, tjingeling!
Som vanligt ett rörigt inlägg, jag kommer aldrig bli lika bra som dig Miika!
 

eh, ja tagga satan!

Men på en söndag?!

Ja men skål för fan! MIn bror undrar om jag behöver rehab när jag kommer hem och det är väl lika bra..? ;) Nej men så farligt är det inte! =P

Jag och sofia väntar på att få sminka oss klart (haha!) medans grabbarna håller på för fullt och gör mest ingeting.. ! Ockupera toan, damn! OCh vi ska tydligen ha fest här ikväll, några snubbar som de raggat upp ska tydligen komma förbi om några minuter. Det ska tydligen bli en DP-kväll ikväll (the sex is on fire!!) så detta ska bli intressant som fan. Tur jag bara har 3 öl kvar s¨det blir en lugn kväll för mig. Kanon!

Det ska uppenbarligen bli fest imorgon måndag och på onsdag samt i helgen så det blir tufft!

Samt att paniken börjar komma nu, vi ska snart hem! Varför lixom? Har ju inget att komma hem till men men.. massa saker att ta hand om. Ah well, 1 week till innan allvaret börjar igen, suck!

Tjingeling! Nu leker vi!

Wop WOp!

Ah, Anna Psykolgen tar tag i mig. Det behövs. Verkligen! Inte för att jag blev klokare men..
Och ja, jag ska göra mitt bästa för att hålla det på en "bra" nivå, om det nu går.

Nehepp, grabbarna kommer snart hem och jag och sofia ska laga maten idag. Ajfan! Glömde ställa mina öl i kylen *mutter. Det som är äckligare än öl är pissljumen öl.. Och öl är aldrig gott ngnstans..

Nehepp, Hemavan eller ngt ballt när jag kommer hem? Jag vill inte komma hem till verkligeheten för jag har sjuklt mycket att göra. Arbetslös, måste fixa intyg från volvo (om de inte har skickat det som de lovade?!?), bilen, kolla skolor..Program.. Orka med det, bättre att vinna på lotto och bara dra iväg och aldrig komma tillbaka. Ska iofs köpa mig en fet labtop, det ska bli najs som fan! yey, 1 bra sak iaf.. Och så Anna förståss ;)

Kul att jag inspirerar till resa men fyfan om jag inte får följa med..
Nehepp, bäst att väcka sofia och sätta fart med maten.

Full (javisst!) rulle!

I fredags slog jag rekord i öl-drickning. Trots det blir jag mobbad men det blir bättre. Jag blev odräglig, dansade som satan, hann med sjukt mycket bus och så lite mera bus... Suck, inte bra detta. Farligt område imo, och enligt andras oppinions to. Men vafan.. BLÄÄÄ!! What do to..kul  Iaf. Ja, Sofia, bara 5 minuter! Haha!!<Jag och sofia vi äger ju plejset och sjukt kull att dansa med alla! Wop wop!

Och igår låg vi bakis, såg film, handlade godis, åt bakisnudlar (lillebror!) och typ.. Det.. Jag powernapade innan middagen med, sjukt härligt.

Typ allt... OCh sluta stirra på mig.. ahhh!!

Sen lyckas jag och Sofia alltid hamna på samma stället som det där jävla äcklet till svensk som vill ragga som satan.. Mutter...

Vi skulle isäng tidigt för att stiga upp ännu tidigare ifall det hade snöat de där 3dm som de lovat så vi var taggade på lite puder. Det snöade såklart inte alls lika mycket som de sagt, bara några centimeter (det snöar mera hemma!) så vi sov vidare och sen blev det sjuk stressigt... Så jag glömde liftkortet hemma, fick åka bussen tillbaka och sen vända och allt vad det var. Sofia tappade bort grabbarna och hon hade ingen mobil på sig så det slutade med att hon satt längst ner och spanade på de snygga skidlärarna.. Jag hann ikapp grabbbarna, åkte lite offpist och så. Sjukt härligt!

Sen är jag såååå taggad på att köpa nya skidor, byxor och jacka.. Ahh /Drool. Funderar på att köpa mig ett till par skidor, dumpa brädan här och bara ta med mig bindningarna hem.. Men vi får se. De har ju trots allt 50% sale på märkesgrejer så.. Dyrare än INtersport hemma javisst, men det är ju märken och bra grejer..

Myspys!

Egentligen så har jag hunnit med jävla massa saker; Åkt vilse, blivit borttappad, fuller och odräglig, glömt liftkortet, sabbat mina täckbyxor...

Och ev party ikväll? En söndag.. Alla sportlovsfirare är dessutom på ingång, lär ju drälla om 89:or, mer än vanligt då..

(sorry för extrem röriga inlägg, men jag har varken tid eller ork att fixa till dem så det går att läsa och förstå...)

Fakking galna!

Jag blev lite besviken idag när det visade sig att det inte blev någon skidåkning.. alls...

Men det löste sig tillslut när jag lurade ut Victor på en springtur. som jag ångrade sjukt mycket. Jag är otränad, ovan höjden och allt det där så jag dog nästan. Fick sjukt ont i öronen, halsen och hjärtat. Orkade typ 2 km sen fick jag lov att ge upp. Tror han blev lite besviken mne jag varnade honom.. ;)

Men vi bestämmde party ikväll iaf, blir kanon! Jag taggar gärnet redan nu. Skål!

Och jag hoppas det tar och snöar snart, jag vill åka offpist!
Ah well, Victor ger mig evil eye igen, *mutter

Och det är så vackert här! kAn tänka mig hur vackert det är här om somrarna, får i hagarna, rinnande vatten och små vattenfall överallt, gröna slätter och snöklädda berg i bakgrunden. Oja, så här skulle jag lätt kunna bo. (med internet ofc!)

Imorgon måste det bli skidor, annars blir jag galen! 

Aja, tjingeliiing! I kinda miss ya all! (a bit) ;)
 


Kvällens mission: Kalhyggen!

Vet inte om det är den äckliga mintu(fast inte minttu) blandikngen med oboy som gör mig snurrig men..
Kvällens mission är att raka två killar som har börjat få lite väl långt hår.. ska bli spännande imo..! 7mm ska det tydligen bli.. HAHAHAA!''


Ah well..

MYS!

1 week later..

Haha, mm jag är taggad.. Som alltid nästan. Sofia, Victor och Erik förstör mig totalt.. ;) Så ja, en utgång när jag kommer hem om jag får visa mig ute? ;) haha!!

Idag hade vi den mest värda skidåkningsdagen ever... 2minuter effektiv åkning, haha! Vi stressade upp och åkte in till Rendl för att titta på tävlingen i "parken". Jag skulle varit med, damklassen i bräda vann 500 Euro och det fanns ingen tjej i skidklassen ens.. Haha!! Iaf, det var kallt, lite sol iland, men vi satt i solgropen och mös endå. Kul att se tbh.

Sen ikväll vet jag inte vad som händer alls, kanske blir det en film? Vi får se, men vad som är bestämt är att Rusty ska laga mat idag. Några skånska potatisplättar typ, ska bli spännande!

Sen är jag grymt sugen på att handla lite nya saker.. Typ nya skidor, byxor (mina är ju trasiga!), handskar, jacka... Ahh jag vill ha! Hade varit supernajs imo men vi får se, hehe!

Vi har också passerat 1 vecka strecket i österrike, awesome! Jag vill utomlands snart igen (även fast jag inte ens varit hemma än..;) Jag har gängets värsta goggelbränna och det är fan inte najs. Vet inte hur jag lyckas men det är fan inte bra. Vad som är lite roligt är att jag har skärm på min hjälm vilket gör att jag måste styra upp gogglarna i pannan och skjuta tillbaka hjälmen då jag inte kan sätta upp gogglarna på hjälmen som vanligt folk. And guess what? Japp, kidsen (dvs 89:orna) gör nu likadant... fniss!! x10!

Ah well, vila en stund efter den extremt hårda dagen i backen? Mhmm, mys!

Och!! Vi som shoppade en mintuliknandesprit på Mprise häromdagen för att blanda i varm choklad efter backen för att mysa med blev ytterst besvikna idag... Det smakade röv! Det var inte alls lika gott utan äckligt tom.. Så vi grät en skvätt, pinade i oss chokladen, man slänger inte alkohol (!?) och så skålade vi.. Tvii! Vi ska beställa lite Mintu med en kille som ska upp snart, haha!!

Och! Drama i gänget, fniss, Bella strulade med Daniel, och hon som hängde ihop med en annan kille som ska snart komma upp igen. (NER?!) och det har skapat kalabalik, grabbarna är sura som satan på henne, hon har dåligt samvete och Daniel skryter om det.. Haha>! Jag säger då bara det... Och de är så roliga, haha, jag skrattar mest hela tiden åt deras snack.

Athena har blivit klippt, undra om hon saknar mig?

Tjingeling for now!

Helt galet!

MEN OHHH I LIKE!

Vi var ute och partajade igen i måndagskväll, blir envenetuellt en runda idag också; Svenskkväll vilket betyder att vi har varit här i en vecka nu! Amasing shit!

I måndags var vi ju i Lech som jag berättade om och där såg vi rika damer och rika herrar åka i päls och tighta skiddressar. Jag fick åka bräda eftersom min fot gjorde ont som satan men det gick hyffsat med brädan endå. Blåst och djävulskap men vi såg "dressman" dvs snygga skidlärare som platsar i dressman-reklamer.. På kvällen var vi ute.. Mjaaoou!

Igår hade vi vilodag, satt ute i t-shirt, gick en promenad, lyssnade på musik och drog in till Mprise och handlade massa mat och grejer. Kvällen avslutade vi i sängen där vi såg Forgetting about Sara Marshall", eller något sådant. Rolig film faktiskt.

Idag åkte vi i St Jakob, Happy Vallley, och den superlånga underbara backen! Awesome! jAG ÄR KÄR!
Plus att vi såg 3 dressman idag, grrrrr! De finns här, gäller bara att hålla ögonen öppna.. Mhmmmm!

Sitter och sippar Gliewine, warmt, typ glögg. Smaskens!

Vad som INTE är bra/snyggt är att jag ahr typ 17 olika färger av rött i mitt ansikte.. Mutter.. KOmmer inte våga visa mig ute snart... Suck!!

Och Sofiia har gjort sig illa med, samma fot igen. Inte bra detta.. /soothe

Anna? Partaj när jag kommer hem? MHmmmmmm!!

Steeekande het!

I fredags drack vi öl och chillade i backen vid parken. Jag tränar för fullt, snart kan jag dricka öle! Vi var också ute på krogen, sjukt roligt. No dancing on the tables! Men på stolarna är det hel okej.. Haha, det är galet som fan... Och alla 89:or, sthlms stekarna och skåningarna är grymt sköna. Fredagen var lätt roligast hittils!

Igår lördag åkte jag, Sofia (som förövrigt är bra i foten)och herr Victor till St Anton, huvuddelen av området så att säga, och åkte i den längsta backen, Happy Valley. det blev typ 3 åk på hela den dagen, dels då backen är sjukt lång och liftsystemet sjukt stort, och sen satt vi och fikade och busade i en snökant en stor del av dagen.

På kvällen såg vi Stardust och en zoombiefilm som gick på tv för att sedan göra en tidig kväll då vi hade tänkt stifga upp tidigt. Det gick ju inte så bra utan vi vaknade halv 10 idag, fail. Jag har ont så jag låg i solgropen hela dagen och bättrade på min ursnygga goggelbränna... Som de säger här: Säsongarna solar i solgropar och weekendåkarna åker i backarna. Haha! Det stämmer sjukt br

Och vart är alla snygga killar egentligen? Som Maria påstod fanns här? Aningen har alla åkt hem eller så har de aldrig funnits här.. Typ den snyggaste hittills bor vi ju med, suck>!

Och jag kommer förmodligen inte våga visa mig ute sen när jag kommer hem, det ska också vara 3-4 dagar med sol till och sen ska det snöa! /cheer

Imorgon ska vi åka ut till Leesch (hur nu det stavas), tidigt, och det är det så kallade rikemansstället där kvinnorna åker i pälsar, pälsmössor, leopardbyxor och tighta kläder. Kommer bli en spännande upplevelse vill jag påstå. Ska se om jag ska ta brädan imorgon då jag får så jävla ont av pjäxorna.

Nehepp, Erik verkar bli lite rastlös, bäst jag passar över datorn till honom..

Och jag kan ju inte påstå att jag längtar hem heller.

RSS 2.0