Julstädning!

Bara 3 timmar matte i skolan idag vilken var grymt skönt och efter det så direkt hem och julstäda vilket behövdes vill jag lova! Men nu är det rent och snyggt så jag kan med gott samvete sätta mgi och räkna matematisk analys... Men gör jag det? Nej i helvette heller. Jag har verkligen cero diciplin och jag skulle verkligen ha behövt räknat lite nu då hela helgen försvinner då jag måste kalasa både lördag och söndag. That's life.. and it sucks right now.

Aahhh!

Men snart är dte jullov och det ska bli så skönt!

Ny patch är det också, är jag taggad? Nej verkligen inte. Men men..

Tiden går fort!

Jahaja, då är vi inne i december och snart är mitt första halvår vid JTH slut. Sista tentan ligger den 17e december och det är matematisk analys vilket jag förstår absolut ingenting av, det känns bra! Ehh..

Jag sitter och pysslar för fullt med mitt fågelbo till skiss ch gestaltningen och det är ett modernistiskt bo.. <Mitt är sjukt komplicerat att bygga så jag har "bara" hållit på i snart 2 hela dagar med byggandet i ett pappliknande material. Just nu sitter jag och väntar på att limmet ska torka så jag kan fortsätta för fågelolken ska tillsammans med alla andra teckningar in imorgon så det är bråtttom nu!

Mitt och Annas projekt i samhpl ligger långt efter också så dte blir jullovet på den, roligt va?! MEn jag har inte bestämt mig om jag ens ska försöka mig på matteplugg och tenta av den eller om jag ska skita i det. Det känns inte som om jag har en sån stor chans att klara den..

Sen har jag typ ångest varje dag jag vaknar och inser hur mycket jag måste göra under dagen för att hinna med och oftast slutar det med att jag gör ingenting för jag orkar inte. Det ska bli så skönt med jullov och ladda battererna en aningen.

Well, back to work!

RSS 2.0