Sovmorgon!

Efter en skön sovmorgon så vaknar jag upp och är tröttare än vad jag brukar vara när jag måste stiga upp klockan sex på morgonen. Det är typiskt! Men förmodligen så kommer dagen i helhet kännas bättre då jag inte svimmar av trötthet när jag kommer hem efter skolan.. Hehe!

Jag måste åka in till Jkpg redan klockan 13.17 idag, det går inga tåg som är inne i tid annars.. Roligt va? Jag måste sitta i skolan en timme innan lektionen börjar. Cheers!

Fram till dess så borde jag nog räkna lite i Byggmekaniken men någon vidare lust har jag inte!

"I midgård är det du som inte finns"


En kapsel om dagen för fin och fräsch hud?


Kan det faktiskt fungera?
Själv har jag ätit receptbelag medicin mot acne och hudproblem så när jag snubblade över den här receptfria produkten så blev det ett litet happy moment. Jag har inte provat det men kanske jag borde göra det? Jag hatar verkligen mina finnar i ansiktet! Jag vet de finns de som har det värre, men det gör det alltid! Jag är 23 år gammal och borde verkligen verkligen inte ha finnar vid min ålder...!

Natalie Portman - Photoshopad?


Enligt Nemi i alla fall!

Men vem har inte tänkt tanken när vi ser våra kändisar?

Den 4e perioden tar sin början!

Den här veckan har vi börjat på den fjärde läsperioden som högskolan i JKPG har uppdelat året i. Eller så är det bara i det tekniska huset vi har det uppdelat så. Jag är inte särskillt nöjd med hur JTH har lagt upp programmet, schemat, lärare etc, jag är faktiskt väldigt kritiskt till allt.

Men ryktena går att jobben som lärare på skolan inte är så hett eftertraktade så de kan inte göra sig av med dåliga lärare... Och det märks för av de tiotal lärare jag har haft har endast en, EN, varit bra och det är läraren i Organisation, Förändring och Ledning. Han var underbart härlig, en gubbe på 60 år som svor och skällde ut oss efter noter samtidigt som han graverade in sitt budskap i hjärnbalken hos oss.

Vilket också visade sig då jag fick 5+ på mina två reflektioner, 5a på tentan och totalt en 5a i slutbetyget.



Är jag sjukt nöjd över den tid jag har lagt ner?
Svaret är ja och det känns riktigt bra att få sån fin creed för det!



Efter två morgonföreläsningar 8-10, 8-12, strul med ingenjörsmetodiken och fadderföretaget, så har jag två eftermiddagsföreläsningar 15-17. Roliga tider? Nej. WTB ett humant schema med 10-15, hehe. För mycket begärt? Kanske men då skulle jag i alla fall kunna fungera som en människa igen.

Tack och godnatt Sverige!

Nemi!


Sovmorgon!

Detta är den första helgen på länge som jag inte har ställt klockan. Jag har sovit tills jag vaknat och det är ju helt underbart!

Idag är mitt enda mission att skriva klart reflektionen och sen bara ta det lugnt, som igår.. och i fredags! Det är så otroligt skönt efter en sån här period av plugg.. och plugg.. bara plugg..



Informationscenter!

Ojoj, mycket har hänt sen senast! Jag är verkligen dålig på att blogga så det kommer en snabb update:

Jag har haft de två värsta veckorna i mitt liv:
- tentaplugg
- tenta i Oragisationskursen i lördags.
- tenta i byggfysiken i tisdags
- och examinationsuppgiften i skiss och gestaltning; informationscentret.
- fyllde 23 år igår
- kopierat ritningar
- färglagt
- byggt modell
- listan kan göras hur lång som helst..


Igår satt jag och grät av ilska och panik (på min födelsedag!) för att jag inte kunde klura ut hur perspektivbilden skulle se ut. Men med Emelies hjälp så löste jag det! Och slutresultatet blev såhär (kvaltén är inte den bästa!):



Jag blev rätt nöjd måste jag säga, fotot är ju inte direkt en rättvis bild då den är skev och sned men det är ju ett litet smakprov i alla fall! Förutom den här bilden har jag ritat tre andra; en sektionsritning, två fasader och en planlösning med tillhörande situationsplan. Jag är nöjd med resultatet, jag hade inte kunnat göra det bättre så jag hoppas att min lärare gillar det också!

Jag har bara en enda sak kvar att göra och det är en analysuppgift till söndag sen kan jag lämna den här perioden bakom mig för på måndag börjar det nya kurser där vi bland annat ska läsa byggmekanik. Roligt va? Inte så värst men jag tror och hoppas verkligen att det inte blir en lika tuff tentaperiod till sommaren!



RSS 2.0