Glittriga golfbollar och Nemi är med!


Skola skola skola!

Ja, vad ska jag säga? Förutom att jag håller på att jobba ihjäl mig med skolan och vi har tusen saker på gång hela tiden så.. Ja det är väl det. Jag har hunnit spela lite WoW, men bara lite, så snart är min lilla Ilva lvl 80 hon med.

Den här veckan har fokuset legat på fadderföretagsrapporten som ska in nu på tisdag och jag är nästan färdig med rapporten, den behöver bara finslipas lite och det ska jag ta och göra om en liten stund. Jag klarade också Byggfysiktentan och fick 30p när det räckte med 25 för G. Så jag är sjukt nöjd vill jag lova!

Och det har varit storm de senaste tre dagarna, kallt och blåsigt! Ingen aska har vi sett här, kanske hemma i norrland?

Klockan är ju bara nio!


Kär!

Jag är en slavisk följare av Fokis blogg och jag kärade ner mig i detta:


Hur ballt skulle det inte vara att ha dessa som samlarexemplar för utseendets skull? Im like drewling all over the place!

.

En ny vecka har börjat. Och som den har börjat! Föreläsning från 8-12 i Byggmekaniken och sen fadderföretagsmöte klockan 14 till ca 16 tror jag att det blev tillsist och jag är helt slut.

En snabb resumé av helgen då: Alla avsnitt av Vampire Diaries är sedda och vi vänta bara på att USA ska släppa nya avsnitt så vi kan tanka hem dem och se! Och jag kan ju säga att jag är helt kär i den serien! Sen har vi spelat sjukt mycket Forza Motorsport och fått en rad snygga bilar. Just ja, vi fixade också våra cyklar så nu är de up an cykling again.. Höhöh..höö

Jag var helt död efter maten idag så jag somnade på soffan direkt efter NCIS, det ska bli intressant att se om jag kan sova ikväll för vi har föreläsning klockan 8.00 imorgon igen men den här gången är dne bara till klockan 10. Men vi ska sitta efteråt och hjälpas åt med inlämningsuppgiften i Byggmek så den blir klar nån gång.

Och jag måste ta och börja skriva rapporten i Ingenjörsmetodiken men jag vet inte hur jag ska börja... Det får bli morgondagens problem!


Jag blir galen på Byggmekaniken!

Alla dessa krafter hit och dit
i fackverk och annan skit (åhh, rimmet?!)

ehh, gör mig helt galen. Jag har suttit hela dagen idag och jag är inne på andra veckans uppgifter och jag har 8 stycken kvar att göra innan måndag. Det borde jag ju hinna tycker jag samt att vi har ett övningstillfälle imorgon klockan 15-17 som jag kan få lite hjälp på. För jag har fastnat totalt, gu vad kul!

Jag borde också försöka ta och börja skriva på min rapport men jag känner inte stressen än.. Så det får ligga ett tag till. Jag har i alla fall läst och skrivit läsloggen så jag behöver ju inte stressa med det sen tack och lov.

Jag har lurat Fredrik att börja se Vampirie Daries också, hur bra är inte det? Vi är på avsnitt 3 nu och jag bara längtar tills vi har sett avsnitt sju så jag får börja se nya avsnitt.

Min hjärna är i alla fall överhettad för tillfället. Tv;n nästa?

En galen Nemi!


Men personligen så tycker jag att det är rätt skönt med vår; Idag var det ca 15 grader ute här nere på höglandet. Första gången i mitt liv som jag INTE har haft på mig långkalsonger i början av april.. Hehe. Men när jag är här nere så ser jag ingen mening med snö då jag inte kan använda den på samma sätt som hemma i norrland.. Tråk!

En fiiin avslutning på dagens raid!

Eller inte?

Jag gillade raiden som var idag faktiskt och sen så förstördes allt. Skitkul!
Och fredrik klev ner som raider.. eh ja. Jag förstår honom.

Nu då? En hel timme kvar till NCIS så vad ska man då hitta på?

Skatteåterbäringen!

Fredrik var sjukt nöjd över sina ca 6 tusen han ska få tillbaka. Jag vågar knappt säga att jag får betydligt mer! Och det var en positiv överraskning då jag inte jobbade någonting förra året men jag fick avgångsvederlaget placerat på förra året trots att jag slutade julen innan förra året. (Svårt att hänga med? Det har jag också!) Och så fick jag ju arbetslösersättning av IF Metalls A-kassa. Eller ja, mycket och mycket men det är ett välkommet tillskott till min fattiga studentlön på 2600kr/månad.

För övrigt så hatar jag måndagar, tisdagar, onsdagar och fredagar. De är de dagarna jag går i skolan och vilka tider sen?! 8-10 och 15-17.... Den där schemaläggaren och jag borde ta ett seriöst snack!

Jag måste snart ta och traska ner till tåget och åka in till Jkpg och jag hoppas föreläsningen i Byggmekanik blir smärtfri i alla fall.

Och min "käre" bror har smittat ner mig med sin asiatiska popmusik! Tyvm!

Dopdag igår och "slack" idag!

Uppdateringen på bloggen går redan sämre, det kommer och gå i vågor det där. Igår var vi på Alvin s dop och själva akten i kapellet var mysig. Tjejen med orgeln (kantor??!) sjöng väldigt fint och ung var hon också! Efter själva dopet var det mottagning hemma hos Jennies föräldrar och sånna där saker är som alltid stela.

Jag kunde verkligen inte sova inatt av någon anledning så jag orkade inte stiga upp klockan 6 imorse för att åka till skolan utan valde att stanna kvar i sängen och försöka sova lite grann, vilket jag också gjorde men först när Fredrik åkt iväg till skolan. Så totalt blev det en sömn på 7 timmar där jag sov mest mellan halv 8a-11.. Så jag har haft en slightly huvudvärk hela dagen men ändå skrivit min läslogg, nästan klart skulle jag vilja påstå och nu tänkte jag sätta mig och räkna lite.

Men först, ta och fixa till Nemphys lite..!

Kalas!

Igår var det kalasande. Och snacka om att man blir trött i huvudet av alla barn som springer omkring och vuxna som surrar hela tiden. God mat var det i alla fall!

Och imorgon blir det dop. Kul! Eller så inte. Jag verkligen hatar sånna saker men men.. ._.

Jag har också börjat läsa boken till IngMet, en bok om jordens resurser och den är väl inte sådär jätterolig att läsa men jag måste. Vi ska nämligen skriva läsloggar och sen ha seminarie om skiten. Jippie! *urk

Ikväll gör vi något tillsammans!


Mardrömsfredag inc!

Imorgon blir det en rysare så jag smygstartade redan ikväll med att städa badrummet. Det blir till att hjälpa Fredrik med innehållsförteckning och allt det där då hans ex.jobb i deras första kurs ska in, påskstäda samt att jag hade tänkt att rensa i garderoben och göra mig av med kläder som är utslitna/som inte används längre. Sen måste vi väl klämma in att gå ner till Willys och hälsa på och köpa lite mat inför helgen (konstiga öppetider kanske så det gäller att ha mjölk hemma annars blir jag grinig!) Kanske också tvättmedel så vi kan tvätta? Hehe.

Och rensningen i garderoben innebär i slutändan: SHOPPING!


IRL-träff med någon från nätet?


Räkna med kraft!

Jag skippade de två timmarna i skolan idag och räknade hemma istället. Varje tal tar sjukt lång tid och på två timmar hinns det inte med så värst mycket. Så jag tänkte sätta mig och göra några till för det känns som om det är rätt viktigt att hänga med i Byggmekaniken direkt för annars är det nog rätt så kört.

Sen blir det nog den resterande mangosorbén framför tvn om jag känner mig själv rätt!


_


Klart jag gjorde det!
Gjorde ni?

Efter en galen förmiddag på stan..

så har vi hittat doppresent till lilla Alvin och födelsedagspresent till Casper. Caspers present är vi sjukt nöjda med; ett bowlingset med käglor och klot.

Och efter föräldrarnas önskemål om INGA smycken eller traditionella doppresenter så fick vi råd om kläder... Till ett dop? Det  känns ju sjukt mysko.

Och vad har man på sig på ett dop? Det är ju inte precis så att jag har sjuttioelva klänningar och kjolar att välja mellan...!

Jag har dessutom beslutat mig för att skippa räknestugan till byggmekaniken idag, orka åka in 5 timmar varav bara 2 timmar är skola. Nej tack! Och speciellt inte nu när hälften av alla har åkt hem redan. Jag vill också åka hem!!

Och imorgon åker syster till Japan för att hälsa på brorsan hur roligt låter inte det?!

Må kraften vara med dig!

Det är så otroligt segt att ha lektion mellan 15-17 för jag har inte diciplinen att göra skolarbete INNAN jag åker till skolan så tiden innan tåget går sitter jag och väntar.. Och väntar..

Jag måste säga att vår lärare i Byggmekaniken är rätt bra för han går verkligen igenom exakt alla steg i uträkningarna och visar allt tydligt. Och det behövs vill jag lova för jag är nämligen nästan helt vilse i bikupan vad det gäller fysik och krafter hit och dit.

Imorgon är det samma tider som gäller men jag ska även ner till Nässjös centrum och titta efter en doppresent till lilla Alvin och så födelsedagspresent till Noel.

Påskhelgen blir en jobbig en! Kalas och dop = finkläder.. När får jag vara ledig då?

RSS 2.0