Morgonfrilla!

HAHHA! Det hade nästan (men bara nästan) varit värt att lägga upp en bild på min morgonfrilla jag hade idag när jag vaknade. Jag la mig och sov med blött hår och när jag vaknade var det stort som ett.. som ett.. hus?! O.o) Heelt muppad i håret såg jag ut att vara så det var tur ingen såg mig.

Sen måste jag göra ett kors i taket, eller kanske rent utav två?! Först och främst; Jag är helt klar för att ta cykeln ner till samlingen som är om 30 minuter?! Och det låter verkligen inte som Emelie Vållberg, jag är djupt imponerad av mig själv. Jag har tom lagt fram byxorna för att slänga dem i tvätten innan jag sticker. (Eller ringa hem och be mamma att starta maskinen så jag itne vill väcka dem nu) OCh bara detta gör det nästan värt att göra 2 kors i taket. Plus att jag dessutom har gjort min första riktiga fruskost sen i vintras; Gröt, mackor och juicie. Nice som fsen, magen är glad och jag är glad! Och samantaget av dessa 3 grejer gör att jag känner mig extrem duktig (Bara för att jag säger såhär kommer jag att få vända hem och hämta klubborna eller något annat...!) och det känns som om emmii har något stort på gång här. Kanske håller jag på att växa upp?

...
Neeee det vore väl bara för mycket? Typ Vännäs mest barnsliga och galna person kan väl itne växa upp bara sådär? Det hoppas jag inte endå, jag gillar att vara liiiten, som alla säger att jag är, mest hele tiin känns det som ;)

Nej jag ska borsta tänderna, sedär! Jag var inte helt klar, phew! (Sluta fnissa!!) Så jag ska ta och hämta tandborsten. Vi tjejer kan ju göra två saker samtidigt, faktiskt!

Och jag blev lurad igår, av Dove!! Jag trodde jag hade hittat den nya Dove, go fresh på ica men det var dte ju inte. Men det märkte jag först när jag duschade igår och kände den icke lika goda doften, /cry Utseendet var nästan exakt lika så jag blev helt lurad och jag gillar itne att bli lurad. Attans!

OCH! Jag kom till och med ihåg att packa ner pengar, amagad! Nej nu ska jag sluta (Ni förstår väl att detta är upp-peppning inför matchen som komma skall, hoppas det iaf) Caramba! Jag ska vinna idag, jag tvivlar på att vi kommer att göra det men jag ska fan göra det iaf. Alltid finns det några som jag kan köra över som en bulldoozzer... He h e he!!!

Aja, ni som vet med er att ni ska ha en bra dag, se till att ha det också! Är det någon akut-sakna-emmii-grej-på-gång så finns jag alltid på mobilen ;) HAHHAHA!

Amagad, jag är bara fööör mycket idag. Kanske lika bra att stänga ner burken och cykla iväg? Så jag inte helt plötsligt blir sen jag som var i så god tid. För dte skulle verkligen vara typiskt mig! Eller helt enkelt för att jag inte skall skriva för mycket och uppfattas som konstig? erhhmm, kinda too late for that im afraid..

Just fan, Miika träffade en av deltagarna i Top Model 10 igår! Eller ska jag säga, en look-alike.. ? ;) HAHAH! Nej förlåt. nu var jag taskig igen , dumma emelie! (sedär, nu skriver jjag i 3e person också..! Mutter!)



Its like i w8ed my hole life, for this one night!
Its gonna be me and you on the dancefloor!!

Kommentarer
Postat av: Michailov

Hahaha, dumma emelie!!

Bult!

2008-09-13 @ 11:08:31
URL: http://michailov.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0