Quantum of Solace!


Jag var och såg den nya Bond-filmen Quantum of Solace med Miika och Robert. Nice att träffa grabbarna igen, det var ett tag sedan sist, vilket vi måste skärpa till oss med.

Filmen då? Nu när vi har gått igenom sällskapet och den fullsatta biosalongen, plus att jag träffade Emma där!, kanske ni undrar vad jag tycker om filmen? Jag saknar de flashiga prylarna, snygga bilarna, och de snygga brudarna. Ehh ok? Vi fick se en Aston Martin och två Fords? Inga coola manicker mera än en tuff mobil och en skärm som man kunde dra/flytta informationen på, som i tex Minority Report. Ja okej, lite flera grejer var det ju allt. Sen så var det inte en typisk Bond-film heller, mr Bond hade en (EN?!) brud bara och vi fick knappt se något typisk förförartrick ala Bond och det tar faktiskt bort lite av den typiska Bond-känslan. Filmen var rätt okej, men det kändes mera som en action-film än en Bond-rulle och det är synd faktiskt. Sen gör Daniel Craig ett bra jobb, jag gillar hans stil som fasen. Hans isblåa ögon borrar sig rakt in i en där man sitter i salongen och jag skulle inte vilja bli ovän med honom vill jag lova. Han klär snyggt i kostym också vilket är ett starkt plus.

Quantom of Solace fortsätter där Casino Royale slutade då Bond blev sviken av sin kära Vesper och han gör det till en personlig vendetta där han blir hårdare och tuffare än någonsin. Filmen är brutal och som vanligt måste Bond ligga flera steg före skurkar och "allierade" för att överleva och fullborda sin hämnd. Sen är ju världen på väg att gå under när ett nätverk av högt uppsatta män och kvinnor lirar ett farligt spel men det är ju en sak som ALLTID sker i Bond så det lägger vi inte alltför stor vikt vid.

Och var det bara jag som tyckte att skurken såg helt mongo ut? Vindögd, blek och töntig? Ibland var jag nästan rädd att ögonen skulle ploppa ut!

Men jäklar vad jag gillar killar som har ståkrage på sina jackor, så hett så hett! Både på filmen och i salgongen fick jag se några extremt snygga jackor. Alltid på span, det är jag det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0