Ny film med gamla anor!

Jag bjöd min familj och Lowe på Indiana Jones igår. Inhandlade godis på hemmakväll, träffade Michailov och hans brorsa (som förövrigt såg hyffsat fin ut men såg måttligt road ut?!) och den ny-gamla Indiana Jones var cool som attan. Indiana Jones och kristalldöskallens rike hette den visst. Det roliga med filmen var att dom först och främst luskat reda på alla skådelseplare som var med i dom tidigare filmerna och dessutom Jones första tjej, det var riktigt coolt. Sen var filmen fortfarande kvar i 50-talet och inspelningen känndes gamal, fast den var helt ny. Inga superduper special-3D-effekter Speilberg körde på den gamla Indiana Jones stilen. Tänk vad roligt det ska vara för Harrison Ford att än en gång få ge sig ut i vildmarken för att spela in 4an som in my oppinion delar förstaplatsen med ettan av dom fyra filmerna. Goddie! Och lillgrabben Henry den III var råball, haha! Värja kunde han också hantera. awsome!


Indiana Jones och kristalldöskallens rike
Hans upptäckter är legendariska och hans namn är likställt med äventyr. Indiana Jones, den ormhatande arkeologen och globetrotten är tillbaka på vita duken. Beväpnad med piska, knytnävar och sin filthatt kastar han sig in i ett nytt äventyr.

         

image23

 

 

Jag har bakat tårta idag till morsdag, som vi åt idag också! Och mamma fick ett kinesiskt träd igårnatt efter bion för hon hade tänkt att åka och köpa ett idag så vi var ju tvungen att sticka in vår present där annars hade det ju inte gått! Haha! Jag och mina syskon har också fått flytta på ett fett stort träd och en stor buske nu när mamma och pappa mublerar om i trädgårde. Det var jobbigt. ! En massa dragandes och lyftandes hit och dit!

Och eurovision song contest ikväll med Miika, Lowe och resten av familjen. Blir kul de!

 

Och p.s. Nej vi fick inget, ville ha tischan med "Filmpremiär" på ryggen. Det hade vart ballt! Freesbeen höll vi på att få i huvudet, haha! Hon var sämst på att kasta! hoho d.s


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0