Steeekande het!

I fredags drack vi öl och chillade i backen vid parken. Jag tränar för fullt, snart kan jag dricka öle! Vi var också ute på krogen, sjukt roligt. No dancing on the tables! Men på stolarna är det hel okej.. Haha, det är galet som fan... Och alla 89:or, sthlms stekarna och skåningarna är grymt sköna. Fredagen var lätt roligast hittils!

Igår lördag åkte jag, Sofia (som förövrigt är bra i foten)och herr Victor till St Anton, huvuddelen av området så att säga, och åkte i den längsta backen, Happy Valley. det blev typ 3 åk på hela den dagen, dels då backen är sjukt lång och liftsystemet sjukt stort, och sen satt vi och fikade och busade i en snökant en stor del av dagen.

På kvällen såg vi Stardust och en zoombiefilm som gick på tv för att sedan göra en tidig kväll då vi hade tänkt stifga upp tidigt. Det gick ju inte så bra utan vi vaknade halv 10 idag, fail. Jag har ont så jag låg i solgropen hela dagen och bättrade på min ursnygga goggelbränna... Som de säger här: Säsongarna solar i solgropar och weekendåkarna åker i backarna. Haha! Det stämmer sjukt br

Och vart är alla snygga killar egentligen? Som Maria påstod fanns här? Aningen har alla åkt hem eller så har de aldrig funnits här.. Typ den snyggaste hittills bor vi ju med, suck>!

Och jag kommer förmodligen inte våga visa mig ute sen när jag kommer hem, det ska också vara 3-4 dagar med sol till och sen ska det snöa! /cheer

Imorgon ska vi åka ut till Leesch (hur nu det stavas), tidigt, och det är det så kallade rikemansstället där kvinnorna åker i pälsar, pälsmössor, leopardbyxor och tighta kläder. Kommer bli en spännande upplevelse vill jag påstå. Ska se om jag ska ta brädan imorgon då jag får så jävla ont av pjäxorna.

Nehepp, Erik verkar bli lite rastlös, bäst jag passar över datorn till honom..

Och jag kan ju inte påstå att jag längtar hem heller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0