Fönster!

Och nu har vi förmodligen fått tag i de sista fönstren till Orangeriet också! Miika hade några undanstoppade ute i "sommarhuset" som jag kallar det. För det är då rakt av ingen sommarstuga då vi snackar om ett stort tvåvåningshus med massa coola tillebhör. Så då blir det att någngång då Miika är ledig sätta sig i Fokusen och köra ut till Ottonträsk och hämta de fina fönsterna.

Imorgon taggar vi Transformers 2, jag, Fredrik, Miika, Robert och så ev Anna och David. Om de nu svarar någon gång så vi kan boka biljetter...!

Idag sen så vettifan vad vi ska hitta på. Blir ev en Naxxrunda ikväll, kanske. OM jag orkar med att spela med Hóng, ni vet ju hur vårt förhållande är..

Hade det varit fint väder idag hade vi åkt upp till forsen och grillat men som det ser ut nu så blir det förmodligen ingenting av det heller, attans! Det hade varit roligt att traska där och titta på vattnet, jaga Athena och letat fina pinnar.. Det avr tysen år sedan vi gjorde en sån här utflykt.

Solen nästa!

Kommentarer
Postat av: Miika

"Fina fönsterna" är väl kanske att ta i... men med lite arbete kan de nog bli tipptopp! Är ledig på tisdag så det kanske kan vara ett alternativ?

2009-07-16 @ 16:34:28
URL: http://michailov.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0