Drömmar!

Hela veckan, eller ja, enda sen jag fick veta att jag har kommit in på skolan, så har jag drömt drömmar. Och de är knappast normala drömmar.

Den ena handlade om att jag fyllde år och fick en glaslåda på 1x1m fylld med smink av min bror. Jag blev helt till mig men jag fick bara välja 3 stycken och köpa lådan för 1900kr. Det fanns säkert smink där för 10000 så jag var ju nöjd. Och den lådan släpade jag med mig överallt. En annan dröm var att jag var återigen tillsammans med Lowe och vi skulle ha sex och jag ville verkligen inte för av någon anledning var han värsta slusken. En annan var vi i Stockholm jag och Anna och hon fastnade i rulltrappan så att alla hennes kassar flög all världens väg.

Idag drömde jag om att jag jobbade som hemlig agent i Sveriges rika överklass. På en tillställning blev 3 personer kidnappadeoch bortförda i en svart arméhelikopter och det var som om de blev uppslukade av jorden. Jag var kompis med den ena tjejens pappa som försvann och jag tillbringade mycket tid med henne efter det här. Efter att det hade gått en månad fick jag ett sms fylld med siffror och det tog ett tag innan jag kunde tyda det. Flickans pappa skickade sms på vårat hemliga kodspråk och de var alla förda till Bolivia som av någon anledning hade vinter och stelfrusna sjöar. Jag reste ner till Bolvia i hopp om att hitta dem men det enda den resan resulterade i var att jag också blev kidnappad av samma gäng. Jag och pappan gick en sväng med våra vakter bakom oss och när vi kom fram till sjön frågade jag: Men hur kommer det sig att det är is i Bolivia? Vem har sagt att vi är i Bolivia? frågade han lurigt och balanserade på den tunna isen. Vi befinner oss för tillfället 14 mil söder om Stockholm...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0