Polisförhör och grejjer..

Jag orkade inte updatera bloggen igår va. Too much to think about and all that shit. (men jag gör det klockan 07.00 på morgonen när jag har jobbat hela natten?)

Iaf så var hela familjen inkallade på polisförhör-ish, liknande sak, mycket snälla poliser. Trots det känner man sig en aningen utsatt då dom verkligen vill få en att komma på vem/vilka som kan ha gjort allt det här som har hänt? Men dte är ju stört omöjligt.

Eftersom det hela började för ca 3 veckor sedan så borde dte vara rimligt att någonting hade hänt i anslutning till det. Jag kan knappt komma ihåg vad jag gjorde förra veckan och vad gjorde jag då för 3 veckor sen? Men man tycker ju endå att man på något sätt borde ha kommit ihåg om man har retat någon så pass så att ger sig på ens egen bil?

Jag fick tänka igenom vänner, släktningar, "bekanta", arbetskompisar... U name it och inte kommer jag på en enda som är skummare än den andre så jag antar att polisen var lite besviken på mig.

Mamma och pappa är värsta nervvraken båda två. Pappa var hispig som fan när han skulle hämta mig igår natt berättade brorsan. Mamma kan knappt sova och inte pappa heller. Dom ligger på helspänn hela tiden och vaknar vid minsta lilla ljud. Själv sover jag som en stock, det gör jag alltid, men det är hyffsat läskigt i alla fall. Jag får inte gå ut ensam , jag måste vara beredd på en "attack" närsom, jag ska titta på alla personer som hälsar på mig.. verkligen titta.. hur jevulskt är inte det? att vara misstänksam mot människor man "känner"? ahh,

Det värsta är ovissheten, vad har jag(ev) gjort för att någon ska ha blitt så här tokig? Ofattbart.. Polisen var mycket oroad i alla fall vilket inte gör saken bättre.

Inatt på jobbet gick Tommy ut och satte sig 30 minuter runt 1 någon gång för att hålla span. Han är taggad och väldigt söt som gör en sån där sak. Han återvände utan att kunna rapportera något annat än att securitas körde förbi med jämna mellanrum, och det är ju ingen skit! Men endå var jag grymt orolig när jag skulle gå ut till parkeringen när skiftet slutade, mammas bil var hel. Phew! Gubabrna mina är grymt oroliga och redan nu vet alla om det på volvo. Så är det någon som glappar för mycket så kommer det fram. Volvo är det största platsen för umeå med omnejds skvallerkärringar, underbart i sånna här lägen!


Tur jag har kompisar som muntrar upp en! Cheers! Dax att sova en stund, får se hur det går. Igår sov jag inte alls bra, vilket resulterade i att jag avr grymt trött inatt när jag jobbade.

Familjen, släkten och vännerna, ni är kung!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0