Resefeber!

Åh vad resefeber!
Ont i magen så jag knappt kan äta ._.

Jag trodde nervositeten skulle försvinna när jag var ute och sprang med syrran men icket! Och inte efter vårat lilla styrkepass heller så... Ja.. Panik!

Jag hatar att resa själv, alla kommer peka finger åt mig! Okej, inte alls. Men nu är jag uppstressad. Var är påsen Miika? :H där! tack!

Jag ska snart ta och hoppa in i duschen, packa necessären och slänga fram saker som jag inte får glöma imorgon bitti när jag lär vara ännu mera uppe i varv. Det är nog för att jag ska ta med mig datorn tror jag, tänk om den blir kidnappad?! Mutter* Sen att jag ska mellan Arlanda och Centralen det ger mig ju exktra (-k=REBUS!) fjärilar i halsgropen.. he he! Och det trots att jag har huuur mycket tid som helst.

Om Lowe skule läsa detta skulle han skratta åt mig. Han har väl gjort exakt samma resa tysen gånger utan att få sin laptop kidnappad så jag antar att det kommer gå bra med min också!

Duschen nästa!
Och nej jag är inte mysko, jag har bara ett anfall av jag vet inte vad. Jag skyller på hormonerna jag stoppar i mig! Haha!!

Check chek och återigen: check!


(Och Anna, dubbla sen när jag kommer hem! Samt att du är förjeeffla dålig på att blogga! Skämmes tamefan! Jag vill läsa allt om resan till Lund nu! I skåneland!)










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0