Färdigpackad!

Nu är jag helt färdigpackad! Eller ja, jag måste slänga ner necessären imorgon men sen är jag redo att möta södern, återingen, så det känns bara awesome!

Jag klämde ner mina kläder, jackor och skor i två resväskor och ja.. Färdig!

Så nu sitter jag och leker på min farm i Facebook, jag köpte mera mark i morse så nu när jag kan skörda det sista runt klockan 22 ikväll så ska jag så grödor utav bara fan!

Imorgon så går flyget 9.30 från Umeå Flygplats till Bromma (för det ligger bättre till?!) och sen så går tåget till Nässjö klockan 12.21. Det blir nog lite stressigt, kanske, men hellre det än att behöva sitta och vänta flera timmar på centralen. Tack men nej tack! Och på tåget väntar ju frukt, kaffe, tidningar och gratis internet då jag lyckades få en 1a klass biljett! (Den var billigare än 2a klass så sluta upp med att stirra sådär!)

Sista dagen hemma också, känns ju lagomt åt båda hållen men det ska bli roligt att flytta och prova sin vingar lite! Samt att jag börjar bli taggad inför insparken, haha! Och ja, våra overaller kommer att vara gula! Haha!! Jag ska ta med mig kameran och försöka fota så mycket jag kan så ska ni få se lite knas... ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0